eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
طرز تهیه: ابتدا شیر،آب ،روغن،خمیر مایه فوری و شکر را درون یک کاسه بریزید و مخلوط کرده(اگر از خمیر مایه خشک استفاده میکنید با شیر و شکر مخلوط و روی ظرف را بپوشانید برای حدود 10 دقیقه تا خمیر مایه به عمل بیاد و بعد به مواد دیگر خمیر اضافه کنید) سپس آرد الک شده و نمک را به تدریج اضافه و کامل مخلوط کرده و ورز دهید برای حدود 8 دقیقه تا یه خمیر لطیف و نرم داشته باشید،در مرحله بعد خمیر را در کاسه ایی که چرب شده بگذارید و روی آن را سلفون بکشید و برای حدود 30 دقیقه استراحت دهید،در این فاصله تمام مواد پیتزا را خرد کنید و در ظرف های جداگانه بذارید برای آماده سازی سس ::::::رب گوجه فرنگی و آویشن را در یک کاسه ی کوچک مخلوط و کنار بذارید،سپس روی سطح کار را آرد پاشی کنید ،خمیر استراحت شده را چند دقیقه کوتاه ورز دهید و با وردنه خمیر را کامل باز کنید به ضخامت نیم سانتی متر ،سپس با لیوان قالب بزنید و کف سینی فر که با کاغذ روغنی پوشاندید گذاشته وابتدا سس بزنید بعد پنیر و لایه بعد مواد دلخواه پیتزا را بگذارید و سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد برای حدود 20 تا 25 دقیقه قرار دهید یا تا زمانی که روی پنیر برشته شود، گرم سرو کنید. نوش جونتون شفا باشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 لوبیا سبز ۷۵۰ گرم هویج ۵ عدد شوید و ترخون (و یا سبزی دلخواه) به میزان لازم سیر ۶ ، ۷ حبه فلفل سبز ۴ ، ۵ تکه سرکه ۴ لیوان آب جوشیده خنک ۳ لیوان تخم گشنیز ، گلپر ، سیاه دانه ( ادویه ترشی ) به میران دلخواه نمک حدودا ۱ ق غ طرز تهیه🔻 لوبیا سبز رو شستم و سر و ته اش رو گرفتم . اگر دوست نداشتید خرد نکنین . من از وسط به دو نیم کردم . یه کم داخل آب جوش انداختم و گداشتم بپزه ۵ تا ۱۰ دقیقه . نمک هم اضافه کردم . بعد آبکش کردم و داخل آب سرد انداختم و بعد از یک دقیقه برداشتم . هویج هم دل به خواهی هست من دوست دارم ، خردش کردم و هویج هم من یه کم می پزم باز هم دل به خواهیه 😊. بعد دوباره پهن کردم و گذاشتم هر دوش خشک بشن . سبزی ها رو هم که از قبل شستم و پهن کردم خشک خشک بشه آبی نمونه . داخل ظرفی لا به لا ، لوبیا سبز و هویج و شوید و ترخون (هر سبزی که بخواید ، من از این دو استفاده کردم و ترجیحا سبزی تازه باشه بهتره) ، سیر ، فلفل سبز ، یه کم ادویه ترشی ( هر چی دوست دارین تخم گشنیز اینجا استفاده کنین عالیه ) ریختم . آب جوشیده خنک و سرکه رو هم با هم مخلوط کردم و روی مواد ریختم و در طرف رو بستم و خوب چفت کردم و محیط خنک قرار دادم یک تا دو هفته بمونه و بعد آماده است . نکات : می تونین داخل ترشی کلش سرکه بریزین من توی ترشی هام همیشه به نسبت نصف به نصف تقریبا سرکه و آب جوشیده خنک می ریزم چون خیلی تیزی سرکه توی ترشی ها رو کلا خودم و خانواده ام دوست نداریم باز این سلیقه ای 😊 این آب ، آب جوشیده است ، آب جوش استریل شده است و باعث کپک نمیشه . اما توان مواد ترشی که با اب شیر شستین باید خشک خشک بشن و الا ترشی کپک می زنه . ظرفتون هم باید خشک و تمیز باشه . پختن هویج و لوبیا سبز باز دل به خواهی هست من توی این ترشی دوست دادم یه کم جوش بخوره ، مخصوصا لوبیا سبز باز این هم کاملا دل به خواهی و براساس سلیقه است . دیگه اینکه ظرفی توی خونه نداشتم تماما شیشه هام توشون پر مربا و سس و ترشی و ...‌ شدن که از این دبه استفاده کردم و میدونم که ظرف شیشه ای بهتره. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌷 یه خوشگل جان دیگه .😍😘🌼❤️ . برای ژله تزریقی می تونید از هر قالبی خواستید استفاده کنید ولی اگه کاسه پلاستیکی یکبار مصرف استفاده بشه درآوردن ژله توش راحت تره. ژله آلوورا(هر بسته) رو با یک و نیم لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل کنید و بعد از سه ساعت که تو یخچال بود،آماده تزریق میشه. برای تزریق هم از خامه و رنگ خوراکی استفاده می کنیم که اون رو با شیر یا اب یا روی حرارت کتری رقیق می کنیم. یه لیوان آب هم دم دستتون باشه برای تمیز کردن سرنگ. سرنگ های مخصوص ژله تزریقی رو تهیه کنید که در شکل های مختلف در بازار پیدا میشه. نکته ابتدا وسط ژله آلورا بسته شده با قاشق اسکوپ (توپی) یه جای خالی برای تزریق باز کنید نکته. برای شفافیت ژله می تونید بجای ژله آلورا از پودر یا ورقه ژلاتین استفاده کنید. برای تهیه این ژله زیبا ابتدا داخل تعدادی کاسه یک بار مصرف ژله الوورا درست کنید و تا سه ساعت بذارید داخل یخچال بعد از بسته شدن ژله ها ، با هر رنگی که دوست دارید گلهاتون و تزریق کنید. بعد از اتمام تزریق، کاسه ها رو داخل اب جوش قرار بدین و ژله های تزریقیتون و از داخل کاسه ها خارج کنید در این مرحله داخل ظرف اصلی کمی ژله الوورا بریزید و یکی از ژله های تزریقی و بذارید داخلش و بعد مطابق تصویر یک کاسه کوچکتر از ظرف اصلی بذارید داخلش و بقیه ژله ها رو دور اون بچینید نکته: در این لحظه باید قالب کوچکتر و پر از اب سرد کنید تا کاسه بالا نیاد و تکون نخوره بعدفضای بین اونها رو مجدد با ژله الوورا پر کنید تا فضای بین دو کاسه کاملا پر بشه. بعد ظرفتون و داخل یخچال بذارید تا کاملا ببنده نکته: بعد از بسته شدن ژله، اب سرد داخل کاسه کوچکتر و خالی کنید و با اب داغ پر کنید، کمی صبر کنید تا کاسه مرکزی راحت جدا بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: 1 مرغ کامل 1/4 لیوان نمک 1/4 لیوان سرکه سفید 1/2 لیوان روغن زیتون 1/2 ق چ پودر پاپریکا 1/2 ق چ پودر پیاز یا پودر سیر پودر زیره و پودر زنجبیل(اختیاری) ادویه کاری یا ادویه مرغ فلفل زردچوبه طرز تهیه: ابتدا مرغ را از قسمت کمر باز کنید،و بین کیسه پلاستیک گذاشته و با بیفتک کوب یا هر وسیله دیگر بکوبید،و با چاقو چند برش روی سینه و ران مرغ بزنید،در یک قابلمه اب ریخته،نمک و سرکه را اضافه کنید و مرغ را برای حدود یک ساعت در این آب بگذاریدسپس مرغ را در ماهیتابه گذاشته و ادویه ها و روغن را روی مرغ بریزید و با دست کامل روی همه سطح مرغ بزنید و برای حدود 4 ساعت در یخچال استراحت دهید تا کامل مزه دار شود،در مرحله بعد مرغ استراحت داده شده روی حرارت گذاشته و روی مرغ یک وسیله یا ظرف سنگین گذاشته ،برای حدود 20 دقیقه تا کامل طلایی و پخته شود سپس برگردانید تا طرف دیگر مرغ هم سرخ شود،در کل 40 دقیقه زمان لازم هست تا مرغ کامل پخته شود. نوش جونتون ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 پودر ژله یک و نیم بسته (هر طعمی دوست دارید من انار استفاده کردم) آب جوش دو لیوان پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم (یک بسته) (این پنیر شور نیست از پنیر های خامه ای دیگه ترجیحا استفاده نشه چون توی طعم تاثیر میزاره , این پنیر مخصوصا این گونه دسرهاست و در هایپرمارکت ها موجود است) خامه صبحانه یا قنادی ۲۰۰ گرم(یک بسته) (من خامه قنادی استفاده کردم شکر نریختم , اگر خامه صبحانه می ریزید و یا تمایل دارید شکر بریزید) طرز تهیه🔻 پودر ژله روبا دو لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل کردم تا ذراتش خوب حل بشه . بعد گذاشتم توی محیط که خنک بشه . پنیر و خامه قنادی رو با همزن زدم سه چهار دقیقه و بعد ژله رو کم کم طی چن مرحله اضافه کرم و با همزن مخلوط کردم . اگر نیاز بود آخر از صافی رد کنین . داخل قالب رو با دو قطره روغن مایع چرب کردم . البته دسرهایی که خامه دارن به دلیل وجود خامه نیاز به چرب کردن نیست ولی برای راحتی می تونین چرب هم کنین . داخل قالب ریختم و داخل یخچال قرار دادم . من برای مهمونی درست می کردم چهار پنج ساعت یخچال بود و از قالب دراوردم عجله داشتم . هفت هشت ساعت بمونه بهتره و راحت تر از قالب جدا میشه. به خاطر اینکه این دسر برای مهمونی بود اون تیکه آخر فیلم هم که همیشه قاشق می زدم رو نتونستم انجام بدم دسر رو خراب نمیشه کرد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"خوراک جوجه چوبی" ☝ سینه مرغ 1 کیلو گرم شیر سرد نصف پیمانه روغن کنجد یا روغن مایع نصف پیمانه نمک ، فلفل سیاه و ادویه های دلخواه دوستان ادویه کاملا سلیقه ای هست اینجا از زیره سبز و آویشن و فلفل قرمز هم استفاده شده شما میتونین به دلخواه از ادویه های دیگر مثل زعفران و ... استفاده کنین سیب زمینی به تعداد دلخواه سیخ چوبی به میزان لازم سینه هارو به قسمت های مساوی تکه کنین شیر و روغن و ادویه هارو اضافه کنین و مواد رو باهم مخلوط کنین در ظرف رو بپوشانید و برای 2 الی 3 ساعت بزارین تو یخچال تا مواد به خرد مرغ بره و طعم دار بشه حالا کف سینی فر کاغذ رو غنی پهن کنین و فر رو با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنین جوجه هارو به سیخ بکشید و روی سینی فر بچینین سیب زمینی هارو تو آب جوش نیم پز کنین پوست کنده تکه تکه کنین و بچنین روی سینی و از مواد سس که ته ظرف مرغ باقی مونده با قلمو روی جوجه ها و سیب زمینی ها بزنین و سینی رو داخل فر قرار بدین تا کم کم بپزه و گریل شه با برنج و نون میتونین سرو کنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد اولیه مواد 1 لیوان آب شیر 1 لیوان آب 2قاشقخمیر مایه 1 تخم مرغ (روی زرده) 3 قاشق غذاخوری روغن نباتی 1 قاشق چایخوری نمک به اندازه آرد برای ملات داخلی 250 گرم گوشت گاو 1 پیاز متوسط 3-4 فلفل چیلی جعفری نصف لیوان چای روغن 2 گوجه فرنگی رنده شده فلفل قرمز فلفل سیاه نمک آماده سازی بیایید خمیر را ورز داده و تخمیر کنیم ، مواد را برای پر کردن مخلوط کرده ، سبزیجات را خیلی ریز خرد کرده ، خمیر را با وردنه و آرد بغلتیم ، حلقه هایی را به شکل بشقاب پهن کرده و داخل پر کرده قرار دهیم ، لبه ها را همانطور که در ویدئو نشان داده شده است ، درست کنیم امیدوارم درست کنید و لذت ببرید کنار خانواده خوشتون بیاد نوووش جاااان❤🌈 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
56.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽فیلم طرز تهیه کیک خیس شکلاتی👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☝️☝️ مواد لازم: بادمجون خام رنده شده گوشت چرخ شده دو عدد تخم مرغ نمک و فلفل و ادویه پیاز رنده شده و سبزیجات معطر خورد شده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر مواد لازم: شیر 1 لیتر آرد 1 لیوان سر خالی کره 100 گرم زرده تخم مرغ 1 عدد شکر 1 لیوان وانیل 10 گرم . چطوری درست کنیم 😍 در ابتدا زرده تخم مرغ را با شکر بزنید تا سفت بشه سپس شیر رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. کره را در قابلمه ذوب کرده و آرد را اضافه کرده و بو بدید. سپس مخلوط شیر رو اضافه کنید و به طور مداوم هم بزنید تا یکنواخت بشه در آخر وانیل رو اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید. کمی که خنک شد به مدت 5 دقیقه با همزن سرعت متوسط هم بزنید. ❤️ میتونید طعم های مختلف با اضافه کردن پودر کاکائو، زعفران و... بهش بدید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سمنو من هر سال با این روش برای خودمون سمنو درست میکنم خیلی خیلی شیرین و خوشمزه میشه و البته سالم و بهداشتی _سمنو از گندم جوانه زده درست میشه وخیلی ازلحاظ غذایی سالم ومغذیه،با اینکه خیلی شیرینه ولی هیچ‌گونه شکری نداره _توضیحات رو کامل روی ویدئو نوشتم اما نکاتش خیییلی مهمه: _گندم کامل....یک لیوان _ارد نان سنگک.....چهار لیوان _اب......پنج لیوان _ارد رو بدون روغن کمی تفت بدین تا کمی تغییر رنگ بده طلایی بشه و بعد الک کنید _مهمه ک در تمام مراحل رشد ،گندم جاش خنک و کم نور باشه تا خوب رشد کنه و بلند بشه ولی از غلاف نقره ای خارج نشه _گندمو پاک کنید همه ی دانه های شکسته و نصفه رو جدا کنید ،چون باعث ترش شدن و بوگرفتن گندم میشن ، _گندم رو با اب هم دمای محیط خیس کنید _دردو روزی که گندم خیس میخوره باید چهار پنج بار آبشو عوض کنید _وقتی گندم رو در آبکش میریزید ضخامتش باید حدود دوسانت بشه، کمتر شد اشکالی نداره _تو این مرحله زیر شیر آب با فشار کم بگیریدتا خوب شسته بشه _در مرحله اخر که روشو با پارچه میپوشونیم باید حتما پارچه رو مرطوب نگهدارید ونذارید خشک بشه _در این مرحله چند بار روش آب بگیرید تا بو ی بد نگیره چون داخل آبکش هستن آب اضافیش خارج میشه ومشکلی نداره _زمانی آماده ست ک جوانه قد کشیده ولی هنوز از غلاف نقره ایش بیرون نزده اگر گندما از غلاف شون بیرون بیان سمنو تلخ میشه _خونه ما سرد بود و سه روز طول کشید تاجوانه به زمان مناسبش برسه _نباید آرد توش گلوله بشه ،اگر گلوله شد از الک ردش کنید _وقتی غلظتش مثل فرنی شد زیرش شعله پخش کن و دربش رو دم کنی بذارید و اجازه بدید برای یک ساعت دم بکشه ،دوسه بار هم همش بزنید تا ته نگیره _اگر دیدین رنگ سمنو کاراملی نشده دوقاشق شکر در تابه بریزید و روحرارت بذارید وقتی که کاراملی شد سریع به سمنوی در حال پخت اضافه و مخلوط کنید رنگش عااالی میشه _دقت کنید سمنو بعد از خنک شدن سفتتر میشه و حسابی کش میاد _مقدار مناسب ارد سه برابره وزن گندم هستش _با این مقدار مواد ۷۰۰ گرم سمنو خواهید داشت. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر موز مخملی شیر:یک لیوان و نصفی موز:یک عدد بزرگ(یک و نصفی کوچک) خامه:صد گرم بستنی وانیلی یا زعفرانی:۱۰۰ گرم(دو عدد لیوانی) شکر:۵ قاشق غذا خوری پودر ژلاتین:۲ قاشق غذا خوری زعفران دم کرده :به میزانی که دسر زرد رنگ شود مغز گردو :به دلخواه بیسکوییت پتی بور: (برای مخملی کردن) ابتدا شیر،شکر،موز،خامه،بستنی رو میریزیم داخل مخلوط کن و خوب میکس میکنیم سپس پودر ژلاتین میپاشیم روی نصف لیوان آب و میگذاریم روی بخار کتری تا بنماری بشه، پودر ژلاتین،زعفران رابه مواد اضافه میکنیم.میزان شیرینی دسر میچشیم و به دلخواه تنظیم میکنیم.اگر تمایل داشتید مغز گردو اضافه کنید. مواد داخل قالب از قبل چرب میریزیم و حدود ۵ ساعت داخل یخچال میزاریم. برای مخملی کردن بیسکوییت پتی بور را آسیاب کرده و روی دسر الک میکنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جذاب😍 مواد لازم لوبیا ۳۰۰ گرم برنج کته ۵ قاشق غذا خوری تخم مرغ ۱ عدد جعفری ۲ قاشق غذا خوری ذرت ۳ قاشق غذا خوری نمک و فلفل سیاه ،پاپریکا و زیره هر کدوم ۱ قاشق چای خوری ارد سوخاری ۱/۲ پیمانه پیاز ۲ عدد کره ۱ قاشق چای خوری نمک و فلفل سیاه و شکر ۱ قاشق مربا خوری ماست ۱ پیمانه خیار شور ۲ عدد نمک و فلفل سیاه نان مک ۸ عدد لوبیا رو ۱۲ ساعت خیس کنید و ۲ ساعت بپزین ،بعد چند دقیقه با نمک و‌فلفل سیاه بزارین تو فر تا رست بشه ،حالا بکوبین و با مواد دیگه هم بزنین ،۳۰ دقیقه بره تو یخچال ،سرخش کنید ،پیازم با حرارت ملایم کاراملی کنید ❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی چرخ فلکی برای ۲۲ عدد کره ۶۰ گرم روغن مایع ۴۰ میلی (حدودا یک پنجم لیوان یا حدودا ۶ ق غ) نشاسته ذرت ۲۰ گرم (۲ ق غ) پودر قند ۸۰ گرم (تقریبا نصف لیوان) تخم مرغ ۱ عدد پودر کاکائو ۱ ق غ بیکینگ پودر ۳ گرم (۱ ق چ) وانیل ۱/۴ ق چ آرد سفید حدودا ۲۲۰ گرم (یک و نیم لیوان) کره و پودر قند (الک شده) رو مخلوط کردم و با همزن زدم و بعد روغن مایع رو ریختم و بعد تخم مرغ و وانیل رو ریختم و یه دقیقه دیگه با همزن زدم . بعد نشاسته رو ریختم . آرد رو الک کردم و داخلش ریختم . آرد کم کم اضافه بشه و با دست خمیر رو جمع کردم تا جایی که خمیر به دست نچسبه زیادی ارد نریزین . یه کم حالت چسبناکی باشه ایراد نداره چون دو قسمت میشه به یکیش پودر کاکایو ریخته میشه و اگه اون یکی قسمت کمی چسبندگی داشت حالا آرد بریزین . یک سوم از مواد رو برداشتم و بهش پودر کاکائو الک شده ریختم و مخلوط کردم . خمیر نیاز به استراحت نداره . از هر خمیر گوله هایی برداشتم از مواد خمیری ساده ۱ ق م برداشتم و گوله کردم و از اون یکی هم یه کم از نخود بزرگتر گوله کردم . مطابق فیلم از خمیر ساده رو پهن کردم و خمیر کاکائویی رو داخلش قرار دادم و پیچیدم و بعد با قاشق شیارهایی روش ایجاد کردم . وسطش،عمق ایحاد کردم و یه مقدار از خمیر کاکائویی باز یه گوله کوچیک درست کردم و قرار دادم . داخل سینی فر چیدم و در طبقه وسط که فر از یه ربع قبل گرم بشه با دمای ۱۷۰ الی ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه قرار دادم . بعد از خنک شدن از سینی برداشتم . مدت ماندگاری این شیرینی در طرف درب بسته در محیط خنک حدودا یک ماه هست . بافت شیرینی نرم هست . بدون فر این شیرینی ها رو توی فر دست ساز می تونید درست کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛