eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
دسر مواد لازم: شیر 1 لیتر آرد 1 لیوان سر خالی کره 100 گرم زرده تخم مرغ 1 عدد شکر 1 لیوان وانیل 10 گرم . چطوری درست کنیم 😍 در ابتدا زرده تخم مرغ را با شکر بزنید تا سفت بشه سپس شیر رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. کره را در قابلمه ذوب کرده و آرد را اضافه کرده و بو بدید. سپس مخلوط شیر رو اضافه کنید و به طور مداوم هم بزنید تا یکنواخت بشه در آخر وانیل رو اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید. کمی که خنک شد به مدت 5 دقیقه با همزن سرعت متوسط هم بزنید. ❤️ میتونید طعم های مختلف با اضافه کردن پودر کاکائو، زعفران و... بهش بدید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سمنو من هر سال با این روش برای خودمون سمنو درست میکنم خیلی خیلی شیرین و خوشمزه میشه و البته سالم و بهداشتی _سمنو از گندم جوانه زده درست میشه وخیلی ازلحاظ غذایی سالم ومغذیه،با اینکه خیلی شیرینه ولی هیچ‌گونه شکری نداره _توضیحات رو کامل روی ویدئو نوشتم اما نکاتش خیییلی مهمه: _گندم کامل....یک لیوان _ارد نان سنگک.....چهار لیوان _اب......پنج لیوان _ارد رو بدون روغن کمی تفت بدین تا کمی تغییر رنگ بده طلایی بشه و بعد الک کنید _مهمه ک در تمام مراحل رشد ،گندم جاش خنک و کم نور باشه تا خوب رشد کنه و بلند بشه ولی از غلاف نقره ای خارج نشه _گندمو پاک کنید همه ی دانه های شکسته و نصفه رو جدا کنید ،چون باعث ترش شدن و بوگرفتن گندم میشن ، _گندم رو با اب هم دمای محیط خیس کنید _دردو روزی که گندم خیس میخوره باید چهار پنج بار آبشو عوض کنید _وقتی گندم رو در آبکش میریزید ضخامتش باید حدود دوسانت بشه، کمتر شد اشکالی نداره _تو این مرحله زیر شیر آب با فشار کم بگیریدتا خوب شسته بشه _در مرحله اخر که روشو با پارچه میپوشونیم باید حتما پارچه رو مرطوب نگهدارید ونذارید خشک بشه _در این مرحله چند بار روش آب بگیرید تا بو ی بد نگیره چون داخل آبکش هستن آب اضافیش خارج میشه ومشکلی نداره _زمانی آماده ست ک جوانه قد کشیده ولی هنوز از غلاف نقره ایش بیرون نزده اگر گندما از غلاف شون بیرون بیان سمنو تلخ میشه _خونه ما سرد بود و سه روز طول کشید تاجوانه به زمان مناسبش برسه _نباید آرد توش گلوله بشه ،اگر گلوله شد از الک ردش کنید _وقتی غلظتش مثل فرنی شد زیرش شعله پخش کن و دربش رو دم کنی بذارید و اجازه بدید برای یک ساعت دم بکشه ،دوسه بار هم همش بزنید تا ته نگیره _اگر دیدین رنگ سمنو کاراملی نشده دوقاشق شکر در تابه بریزید و روحرارت بذارید وقتی که کاراملی شد سریع به سمنوی در حال پخت اضافه و مخلوط کنید رنگش عااالی میشه _دقت کنید سمنو بعد از خنک شدن سفتتر میشه و حسابی کش میاد _مقدار مناسب ارد سه برابره وزن گندم هستش _با این مقدار مواد ۷۰۰ گرم سمنو خواهید داشت. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر موز مخملی شیر:یک لیوان و نصفی موز:یک عدد بزرگ(یک و نصفی کوچک) خامه:صد گرم بستنی وانیلی یا زعفرانی:۱۰۰ گرم(دو عدد لیوانی) شکر:۵ قاشق غذا خوری پودر ژلاتین:۲ قاشق غذا خوری زعفران دم کرده :به میزانی که دسر زرد رنگ شود مغز گردو :به دلخواه بیسکوییت پتی بور: (برای مخملی کردن) ابتدا شیر،شکر،موز،خامه،بستنی رو میریزیم داخل مخلوط کن و خوب میکس میکنیم سپس پودر ژلاتین میپاشیم روی نصف لیوان آب و میگذاریم روی بخار کتری تا بنماری بشه، پودر ژلاتین،زعفران رابه مواد اضافه میکنیم.میزان شیرینی دسر میچشیم و به دلخواه تنظیم میکنیم.اگر تمایل داشتید مغز گردو اضافه کنید. مواد داخل قالب از قبل چرب میریزیم و حدود ۵ ساعت داخل یخچال میزاریم. برای مخملی کردن بیسکوییت پتی بور را آسیاب کرده و روی دسر الک میکنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جذاب😍 مواد لازم لوبیا ۳۰۰ گرم برنج کته ۵ قاشق غذا خوری تخم مرغ ۱ عدد جعفری ۲ قاشق غذا خوری ذرت ۳ قاشق غذا خوری نمک و فلفل سیاه ،پاپریکا و زیره هر کدوم ۱ قاشق چای خوری ارد سوخاری ۱/۲ پیمانه پیاز ۲ عدد کره ۱ قاشق چای خوری نمک و فلفل سیاه و شکر ۱ قاشق مربا خوری ماست ۱ پیمانه خیار شور ۲ عدد نمک و فلفل سیاه نان مک ۸ عدد لوبیا رو ۱۲ ساعت خیس کنید و ۲ ساعت بپزین ،بعد چند دقیقه با نمک و‌فلفل سیاه بزارین تو فر تا رست بشه ،حالا بکوبین و با مواد دیگه هم بزنین ،۳۰ دقیقه بره تو یخچال ،سرخش کنید ،پیازم با حرارت ملایم کاراملی کنید ❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی چرخ فلکی برای ۲۲ عدد کره ۶۰ گرم روغن مایع ۴۰ میلی (حدودا یک پنجم لیوان یا حدودا ۶ ق غ) نشاسته ذرت ۲۰ گرم (۲ ق غ) پودر قند ۸۰ گرم (تقریبا نصف لیوان) تخم مرغ ۱ عدد پودر کاکائو ۱ ق غ بیکینگ پودر ۳ گرم (۱ ق چ) وانیل ۱/۴ ق چ آرد سفید حدودا ۲۲۰ گرم (یک و نیم لیوان) کره و پودر قند (الک شده) رو مخلوط کردم و با همزن زدم و بعد روغن مایع رو ریختم و بعد تخم مرغ و وانیل رو ریختم و یه دقیقه دیگه با همزن زدم . بعد نشاسته رو ریختم . آرد رو الک کردم و داخلش ریختم . آرد کم کم اضافه بشه و با دست خمیر رو جمع کردم تا جایی که خمیر به دست نچسبه زیادی ارد نریزین . یه کم حالت چسبناکی باشه ایراد نداره چون دو قسمت میشه به یکیش پودر کاکایو ریخته میشه و اگه اون یکی قسمت کمی چسبندگی داشت حالا آرد بریزین . یک سوم از مواد رو برداشتم و بهش پودر کاکائو الک شده ریختم و مخلوط کردم . خمیر نیاز به استراحت نداره . از هر خمیر گوله هایی برداشتم از مواد خمیری ساده ۱ ق م برداشتم و گوله کردم و از اون یکی هم یه کم از نخود بزرگتر گوله کردم . مطابق فیلم از خمیر ساده رو پهن کردم و خمیر کاکائویی رو داخلش قرار دادم و پیچیدم و بعد با قاشق شیارهایی روش ایجاد کردم . وسطش،عمق ایحاد کردم و یه مقدار از خمیر کاکائویی باز یه گوله کوچیک درست کردم و قرار دادم . داخل سینی فر چیدم و در طبقه وسط که فر از یه ربع قبل گرم بشه با دمای ۱۷۰ الی ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه قرار دادم . بعد از خنک شدن از سینی برداشتم . مدت ماندگاری این شیرینی در طرف درب بسته در محیط خنک حدودا یک ماه هست . بافت شیرینی نرم هست . بدون فر این شیرینی ها رو توی فر دست ساز می تونید درست کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک لحاف مواد لازم کیک: لیوان مورد استفاده 200 میلی هستش تخم مرغ ۴عدد شکر ۱ لیوان روغن مایع ۱ لیوان آب ولرم ۱ لیوان آرد ۳ لیوان پودرکاکائو ۳ ق غ وانیل شکری ۱ پاکت (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) بکینگ پودر ۱ پاکت (10 گرم و یا 2.5 ق چ) برای مواد پنیری: پنیر لبنه ۴۰۰ گرم تخم مرغ ۲ عدد پودر قند ۳ ق غ نشاسته ۱ ق غ پر (ذرت) 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) تخم مرغ و شکر را حداقل 5_6 دقیقه با همزن برقی بزنیدبعدروغن مایع و آب ولرم نزدیک به گرم را اضافه کرده با همزن دستی هم بزنید. تمام مواد خشک را داخل ظرفی الک کرده کم کم به مواد تخم مرغی اضافه کنید و آرام هم بزنید. داخل ظرف پیرکس مربعی بزرگ و یا ظرف مخصوص فر روچرب کرده مایه کیک را داخل آن بریزید. بعدبدون معطلی مواد لبنه ای را نیز حاضر کنید. داخل ظرفی تمام مواد را ریخته یکی دو دقیقه هم زده ،مواد را داخل قیف ریخته همانند ویدئو بصورت مورب بریزید. داخل فر 175 درجه 25 دقیقه بپزید.سپس دمای فر را به 160 درجه کاهش دهید و به این صورت هم 15 دقیقه بپزید. میتوانید با خلال دندان کیک را تست کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کمال پاشا تاتلیسی👌🏼 کمال پاشا تاتلیسی یا به عبارتی شیرینی کمال پاشا با پودینگ (مُحَلِّبِه) برای پودینگ: (برای حدود ۱۰-۹ عدد) ۱ لیتر شیر نصف لیوان نشاسته ذرت نصف لیوان آرد ۱ قاشق مربا خوری پُر وانیل ‌‌ برای شربت: ۲ لیوان شکر ۳.۵ لیوان آب (به‌ سلیقه خودتون میتونین وانیل گلاب پوست پرتقال یا هر اسانس یا ادویه‌ای به شربتتون اضافه کنین مثلاً ها یا دارچین) برای روی شیرینی: فندق بادوم و یا پسته خورد شده ‌‌ برای تهیه پودینگ مواد رو تو یک قابلمه مناسب مخلوط کرده و روی حرارت متوسط با همزن سیمی مرتب هم بزنین. شروع به جوشیدن که کرد زیرش رو‌کمه کم کنین و ۵ دقیقه دیگه بپزین و هم بزنین. بذارین کنار کمی خنک بشه. ‌‌ برای شربت شکر و آب رو روی حرارت حدود ۱۵-۱۰ دقیقه هم بزنین تا قوام بگیره، کمال پاشاها یا شیرینی خشک‌ها رو توی شربت داغ ریخته و بعد از چند دقیقه که شربت به خوردشون رفت جمعشون کنین. اگر به نظرتون شکنندن و ممکنه وابرن توی یک سینی گذاشته و کم کم روشون شربت بریزین... قالب‌هاتون رو آماده کنین توی هر قالب یک شیرینیه شربتی گذاشته دورش رو فندق و پسته بریزین، روش رو‌با پودینگ پر کنین و بذارین تو یخچال ۳-۴ ساعتی خنک بشه... قالب‌ها رو برگردونین و به شکل دلخواه تزیین کنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پوست تازه پسته یک کیلو شکر یک کیلو خلال پسته (هرچی بیشتر خوشمزه تر) لیموی کوچک تازه یک عدد زعفران به دلخواه(رنگشو قشنگتر میکنه) پوست پسته ها رو ده دقیقه تو آب سرد گذاشتم تا تمیز بشه و بعد آبکش کردم. برای گرفتن تلخی پوستها سه مرحله اونارو تو آب در حال جوش ریختم و به مدت یک ربع جوشوندم و آبکش کردم و هر بار بعد آبکش کردن روشو آب سرد می گرفتم. تلخیش کامل از بین میره،باز تست کنید اگر تلخی داشت برا بار چهارمم جوشوندن و آبکش کردنو تکرار کنید.(کم پیش میاد چهار بار بشه.) بعد شکرو با سه و نیم الی چهار لیوان آب گذاشتم تا قوام بیاد و پوستها رو توش ریختم،زیرشو کم کردم تا بجوشه و جا بیفته(یک ساعت و نیم بذارید بجوشه تا به غلظت دلخواه برسه)،نیم ساعت آخر زعفرون اضافه کردم و ده دقیقه آخر خلال پسته و بعدش لیمو چکوندم توش... زیرشو خاموش کردم و گذاشتم تا سرد بشه و تو ظرف ریختم. *نیاز به هیچ افزودنی معطری نیست،چون پسته خودش عطر و طعم فوق العاده ای داره،کمی زعفران فقط برای رنگشه که استفاده میشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر پرتقالی خوشمزهه🤩 ۲ لیوان آب پرتقال ۱ لیوان شکر ۲ ق غ نشاسته ذرت ۱ ق غ کره آب و شکر و نشاسته رو داخل قابلمه بریزین و هم بزنید و وقتی جوش اومد کف آنرا بردارین و ۳ دقیقه دیگه بپزید و از روی حرارت برداشته و کره رو اضافه کنین و داخل قالب یا لیوان های خیس شده بریزید و وقتی در دمای اتاق خنک شد،۳ الی ۴ ساعت یا یک شبانه روز در یخچال بذارین و با چاقو از قالب جدا کنید و داخل پودر نارگیل بغلتونید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای خوشمزه😋 مواد لازم🔻 3 قطعه (با ضخامت طولانی) بادمجان کمربندی 3-4 قطعه (بزرگ) فلفل قرمز 3-4 قاشق غذاخوری ماست صاف شده 2 حبه سیر نمک روغن برای سرخ کردن 2 عدد تخم مرغ 1 خرده نان کاسه‌ای ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
1.5 لیوان آب بکینگ پودر ۲۰ گرم یا ۵ گرم جوش شیرین ۱۴ ق غ آرد آب سودا یا آب گازدار ۲ حبه سیر له شده فلفل سیاه، زیره، فلفل قرمز، نمک به مقدار لازم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌸یک صبح قشنگ 🍃یک دل خـوش 🌸یک لب خندان 🍃یک تن سالـم 🌸دعای امروز من 🍃برای هرروز تو 🌸 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🌿🌸🌸🌸🌸🌸🌿
مواّد لـازِم🔻 بادِمجان/ ۲کیلو و نیم گِردو ریز خُرد شُده/ ۳ق غ پیاز خِلالی شُده/ ۲عَدَد بُزُرگ سیر لِه یا رَنده شُده/ ۴حَبّه کَشک/ ۳ق غ سَر پُر نَعناخُشک/ ۲ق غ زَردچوبه/ به میزانِ لـازِم فِلفِل سیاه/ به میزانِ لـازِم نَمَک/ به میزانِ لـازِم طَرز تَهیّه🔻 ابتدا بادِمجان هارو پوست گرفته و هَرکدوم رو از وَسَط به ۲قِسمَت تَقسیم میکنیم و تَلخی بادِمجون ها رو میگیریم و دَر روغَن سُرخشون میکنیم. زَمانی که بادِمجان ها سُرخ شُدن، اون ها رو از تابه خارِج میکنیم و رویِ دَستمال کاغَذی ضَخیم آشپَزخونه قَرار میدیم تا روغَن اضافی اون ها خارِج بشه. در همین تابه؛ پیازهارو با کَمی روغَن تَفت میدیم تا کاملاً طَلایی بشن. وَقتی که پیازها طَلایی شُدن؛ سیر،زَردچوبه،فِلفِل سیاه، نَمَک و نعنایِ خُشک رو اضافه میکنیم و نیم دَقیقه با حَرارَت کم تَفت میدیم.(دِقّت کنید که نَعنا خیلی زود میسوزه، پَس حَرارَت باید خیلی کم باشه). بادِمجون هایِ سُرخ شُده رو به پیازهای طَلایی شُده اضافه میکنیم. بادِمجان هایِ سُرخ شُده رو مَخلوط میکنیم و با نِصف پیمانه آب، اجازه میدیم تا بِپَزَن.(دَرِ تابه رو هم میذاریم). بَعد از ۱۰دَقیقه،با پُشت قاشُق بادِمجون هارو لِه میکنیم.(اگه تمایُل داشتین که بادِمجون ها کاملاً لِه بشن، میتونین از گوشتکوب این کارو انجام بدین). زَمانی که بادِمجون ها کاملاً پُختن؛ گِردو و کَشک رو اضافه میکنیم.(میزانِ کَشک با توجّه به غِلظَت و طَعم کَشک مُتفاوته). تو این مَرحله،میزانِ نَمَکِ کَشکِ بادمجون رو تِست کنین و اگه لازم بود کمی نَمَک اضافه کنین.سپس با کَشک، گردو،پیازداغ و نَعناداغ دیزاین میکنیم. دُرُست کردنِ نَعناداغ🔻 کافیه بَعد از داغ شُدن روغَن؛ نَعنایِ خُشک رو داخلِ روغَن بریزیم و شُعله رو خاموش کنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواّد لـازِم🔻 سینه مُرغ چَرخ شُده/ دو تِکه یا ۳۰۰گِرَم پیاز متوسط رَنده شُده/۲عَدَد خَمیر وَسَط نان باگت/۲عَدَد پودر سوخاری/ به میزان لازم تُخم مُرغ/ به میزانِ لازم آرد سِفید/ به میزانِ لازم فِلفِل سیاه/ به میزانِ لازم فِلفِل قِرمِز/ به میزانِ لازم نَمَک/ به میزانِ لازم سیر رَنده شُده/ ۲حَبّه طَرزِ تَهیّه🔻 ۱. به سینه یِ مُرغِ چَرخ شُده، پیازِ رَنده شُده و آب گرفته رو اضافه کن و وَرز بده. ۲. خَمیر وَسَطِ دوتا نون باگِت و سیر رَنده شُده رو اضافه کن و وَرز بده. ۳. فِلفِل سیاه،فِلفِل قرمز و نَمَک رو اضافه کن و ۲ الی ۳ دَقیقه وَرز بده. ۴. به مدّت ۴۵ دَقیقه داخلِ یَخچال قرارِش بده تا استراحت کنه. ۵. بَعد از اینکه از یَخچال دَرش آوردی، اوّل داخلِ آردِ سفید، بَعد تُخمِ مُرغ و بَعد داخلِ آردِ سوخاری بزن و داخلِ یکمی روغَن سُرخِش کن. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
توپکهای سیب‌زمینی با مغز پنیر 2-3 تا سیب زمینی مقداری جعفری ریز خرد نمک، فلفل سیاه و قرمز پنیر پیتزا یا کاشار نگینی و درشت خرد شده - برای سرخ کردن: 2 تا تخم مرغ 1 پیمانه آرد 1 پیمانه آرد سوخاری روغن مایع - توپکهای آماده شده رو اول داخل آرد و بعد داخل آرد سوخاری کنین و 25-30 دقیقه بزارین یخچال و در روغن داغ سرخ کنین و بعد روی کاغذ روغنی یا دستمال بزارین تا روغن اضافیشون بره. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛