eitaa logo
آشپزی در دل طبیعت🏕️
30.5هزار دنبال‌کننده
958 عکس
2.4هزار ویدیو
0 فایل
🌻 بنام یکتای بی همتا 🌻 کپی بدون ذکر منبع حرام است ⛔ 🍔اینجا با من آشپزی در طبیعت رو تجربه کن🏝️ 🍎پر از کلیپهای جذاب و خوشمزه😋 تبلیغات پربازده😍👇 https://eitaa.com/joinchat/654836467Cd228193fa2 من اینجام✌️👇 @admin_tab19 @admin_tab19
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبح یعنی یک سبد لبخند😊 یک بغل شادی 🤩 یک دنیا عشق و خندیدن از اعماق وجود به شکرانه داشتن نفسی دوباره🤲 صبح زیبایت بخیر بهترینم🌻 بنه یا بن یا پسته کوهی : وقتی هنوز نرسیده و راحت با دست میشکنه رو میشه ترشی کرد و خیلی خوشمزس😋 اول شسته میشه بعد داخل شیشه میریزیم و‌ روی اون نمک و سرکه سفید میریزیم به ترشی مخلوط ترشی بُن میزنیم خیلی خوش طعم میشه👌 پست بعدی ترشی مخلوط رو گذاشتم حتما ببینید 🥦🌶🍆🥕👇 ❤️ @ashpazi_rooya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
: میدونم همه بلدن درست کنن اما با این روش خیلی خوشمزس میتونید امتحانش کنید 😍 خوشمزگیش به بنه و پوست لیموخشکه👌 کلم و سیر و فلفل و بادمجون و موسیر و هویج رو خرد میکنیم، هویج رو چند ساعت تو آب نمک میزاریم تا شیرینیش از بین بره بقیه مواد رو داخل سرکه و نمک و زردچوبه تا ۱۲ ساعت میخوابونیم هویجها رو‌ هم خرد و به مواد اضافه میکنیم... ترشی بنه و پوست لیمو رو هم با همه مواد مخلوط میکنیم و توی دبه ریخته یکهفته استراحت میدیم بعد آمادس😍 ❤️ @ashpazi_rooya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه یک خورشت شمالی بدون گوشت ، جدید و لذیذ 😍 مواد لازم مغز گردو: ۴۰۰ گرم پیاز: ۲ عدد گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم رب انار ملس و رب گوجه: از هر کدام ۱/۵ قاشق غذاخوری بادمجان قلمی: ۵ عدد نمک، زردچوبه، فلفل سیاه: به میزان لازم روغن: به میزان لازم ❤️ @ashpazi_rooya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه کنسرو گوشت 😍🥩 ✅ مواد لازم گوشت گوسفندی همراه با چربی نمک ، فلفل به مقدار لازم برگ بو پیاز خرد شده مدت زمان پخت دو الی ساعت ✅ نکات کلیدی برای تهیه عصاره گوشت در شیشه در حین پخت اگر میزان زیادی از آب تبخیر شد از آب داغ استفاده کنید. حتماً توجه کنید آب داغ باشد چرا که آب سرد باعث شکستگی شیشه خواهد شد. میزان حجم موادی که در شیشه استفاده می کنید ۲/۳ باشد . میزان آب مصرفی باید تا زیر درب شیشه باشد و در صورتی که وزن شیشه بصورتی باشد که در آب شناور است یک جسم سنگین در روی درب شیشه قرار می‌دهیم. ❤️ @ashpazi_rooya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با مواد در دسترس اینجوری مرغ بپز همه عاشقش میشن 😍 ❤️ @ashpazi_rooya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه لوبیا پلو 😍 مواد لازم برنج 4 پیمانه گوشت چرخ کرده 400 گرم پیاز ریز خرده شده 1 عدد لوبیا سبز خرد شده 500 گرم رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری زردچوبه 1 قاشق مرباخوری دارچین 1 قاشق مرباخوری پودر کاری 1 قاشق مرباخوری پودر زعفران 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری نمک به مقدار لازم روغن یا کره حیوانی به مقدار لازم روغن به مقدار لازم ❤️ @ashpazi_rooya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لذت پخت نان خانگی 😍 مواد لازم در میزان کمتر مایه خمیر فوری 4 قاشق چایخوری شیر گرم 2 پیمانه بستگی به جذب آرد داره شکر 1/2 پیمانه روغن جامد 4 قاشق غذاخوری تخم مرغ 2 عدد بزرگ نمک و زردچوبه هر کدام نصف قاشق مرباخوری آرد 6 پیمانه ❤️ @ashpazi_rooya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گاهی اوقات یک کوکو سیب‌زمینی ساده با دل خوش بخوری ، اندازه ده تا کباب میچسبه 😉😋 ❤️ @ashpazi_rooya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میدونید اون تخم توی تایر ماشین مال چیه😅؟ دیروز مادر ماهیچه پلو آتیشی درست کرد که دستامونم باهاش خوردیم😋 روش پختش تو کلیپ مشخصه👌 ادویه خاصی هم نزد فقط نمک و فلفل و زردچوبه و در آخر هم زعفرون 😍 ❤️ @ashpazi_rooya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فقط عاشق اون لحظه ای هستم که مادر با نخ قالب میزنه😍😘 وقتی کشکو با نخ قالب میزنه خیلی تمیزتره تا با دست👌 کشک گاوی ارگانیک که مادر برای یدونه دخترش درست کرده که تو کلیپام استفاده کنم🥺❤️ حس و حال قشنگش تقديم شما🌻 ❤️ @ashpazi_rooya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اولش فکر میکردم خیلی پنیرش سفته اما خیلی عالی شد نتیجه😍 یکی دو روز که تو یخچال بمونه عین پنبه میشه👌 بریم طرز تهیه شو ببینیم: ده کیلو شیر ، دو کیلو ماست شیرین ، یه لیوان سرکه سفید شیر که جوشید یه قاشق نمک اضافه کرد بعد ماست و سرکه رو اضافه کرد بریده که شد ، دلمه ها رو روی پارچه توری ریخت بعد آویزون کرد تا آبش کشیده بشه (ریختن گردو اختیاریه) در آخر توی آب نمک گذاشت و دو روز بعد آماده مصرفه👌😋 ❤️ @ashpazi_rooya
28.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پدرجان داره زمینو آماده میکنه تا سیر بکاره 🧄 ما با پر سیرا آش دوغ خوشمزه درست میکنیم 😍 مادرجون داره بساط شام آماده میکنه 🍆 اونم با کشک_ارگانیک🍶 مگه میشه آتیش باشه چایی نباشه🔥 نکته کشک بادمجون مادرجون اینه که خیلی کم روغن مصرف میکنه و با این وجود خیلی خوشمزه میشه😅👌 این تقدیم شما 🌻 ❤️ @ashpazi_rooya
31.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ناهار امروزمون و پلوسبزی بود پیاز داغ درست میکنیم ، گوجه رو اضافه میکنیم و ادویه میزنیم تا بپزه ، وقتی گوجه پخت ، بادمجون سرخ شده اضافه میکنیم و درشو میزاریم تا جا بیفته و‌ نوش جان😋🍛 امیدوارم لذت ببرید☘ ❤️ @ashpazi_rooya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امسال ناردون نداشتم 😢 خورشتا باب میلم نبود و بهم نچسبید ناردون خورشت رو ترش و بینهایت خوشمزه میکنه 😍👌 ❤️ @ashpazi_rooya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا سرکه توی خیارشور میریزن؟🥒🧐 مادرجون خیار سبز قلمی خودشو چید بعد شست و گذاشت تا خشک بشن دبه های ترشی هم باید کاملا تمیز باشن خیار ها رو سوراخ ریز زد و توی شیشه ها چید، سیر و فلفل و ترخون هم ریخت لایه به لایه اینکارو کرد و با آب نمک پر کرد ، به ازای هر لیوان آب جوشیده ولرم یک قاشق نمک و سرکه و تمام 😊 خواستید نخود هم بریزید که تردتر بشه👌 ❤️ @ashpazi_rooya
سلام مهربانوان سرزمینم صبح جمعه تون بخیر ❤️🌻 جمعه ما اینطوری شروع شد ☝️😅 ❤️ @ashpazi_rooya
اندر حکایات منو دی جونی😄☝️ خیلی باهم تفاهم داریم 😆 ❤️ @ashpazi_rooya
تفاوت تا کجاااااا 😂☝️ ❤️ @ashpazi_rooya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روز جمعه‌ای یک آب‌دوغ خیار اینجوری بزن و لذت دنیارو ببر 😋 ❤️ @ashpazi_rooya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لذت زندگی در فضای آزاد ، پخت مواد توسط خودت و یا حتی فروششون 😍 ❤️ @ashpazi_rooya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساده ترین روش تهیه کمپوت میوه 😍 داخل شیشه ها را با میوه پر کنید. (درب شیشه فلزی باشد تا با حرارت صدمه نبیند). در شیشه های بزرگ (گنجایش ۹۰۰ گرم) ۵ قاشق شکر و در شیشه های کوچکتر ۲ تا ۲.۵ قاشق شکر بریزید.( ولی بازم میزان شکر به ذائقه شما بستگی داره ) سپس شیشه ها را تا بالای میوه ها از آب جوشیده که از داغی افتاده شده پر کنید. نکته : اگر آب خیلی داغ باشد میوه ها ترک میخورد و اگر سرد باشه ممکنه شکر حل نشود. از زمانی که آب شروع به جوشیدن می کند ۳۰ دقیقه زیر قابلمه را روشن می گذاریم تا گیلاسها پخته شوند. بعد از نیم ساعت شعله زیر قابلمه را خاموش کرده و بعد از ۲۰ دقیقه شیشه ها را از قابلمه خارج می کنیم. اگر شیشه ها را داغ داغ بیرون آوریم ممکن است بشکنند به این روش آماده کردن کمپوت حداقل ۵ تا ۶ ماه ماندگاری دارد😍😁 ❤️ @ashpazi_rooya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ما بعد هر مهمونی یا چند روز غذای چرب و چیلی حتما ی آش دوغ میخوریم😍 اش دوغ بر خلاف اش رشته خیلی سبکه خیلی زود و راحت آماده میشه اش دوغ دوغ یا ماست رقیق شده گشنیز و برگ سیر و برگ چغندر نیم دانه ، چغندر، سیر اسیاب شده باقالای خشک یا سبز ، سیر درسته اگه فصلش بود، کدو تنبل (کدو سبز، سیب زمینی لوبیا میشه بعضی چیزا رو کم یا زیاد ریخت یا اصلا استفاده نشه. اول چغندر و نیم دانه و کدو رو میپزیم بعد سیر و باقالا رو اضافه میکنیم دوغ رو اضافه میکنیم بهم میزنیم تا جوش بیاد سبزی و اضافه میکنیم و بعد چند دقیقه اما دست نوش جان اگه) خوب بهم نزنیم دوغ میبره برای اینکه خیالمون راحت باشه میتونیم کمی ارد ب دوغ اضافه کنیم یا تخم مرغ رو با دوغ مخلوط کنیم بعد بزاریم روی حرارت. ❤️ @ashpazi_rooya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لذت زندگی روستایی🦢🌱 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🤩➡️https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6 صبح اول هفته تون بخیر ☘🌻