eitaa logo
آشپزی در دل طبیعت🏕️
30.4هزار دنبال‌کننده
961 عکس
2.4هزار ویدیو
0 فایل
🌻 بنام یکتای بی همتا 🌻 کپی بدون ذکر منبع حرام است ⛔ 🍔اینجا با من آشپزی در طبیعت رو تجربه کن🏝️ 🍎پر از کلیپهای جذاب و خوشمزه😋 تبلیغات پربازده😍👇 https://eitaa.com/joinchat/654836467Cd228193fa2 من اینجام✌️👇 @admin_tab19 @admin_tab19
مشاهده در ایتا
دانلود
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍗🌭🥙 با پنیر و اسفناج سینه مرغ  4 عدد روغن زیتون  1 قاشق غذاخوری نمک و فلفل به ميزان دلخواه پودر سیر و پیاز  به میزان دلخواه پنیر خامه ای نرم شده  100 گرم پنیر پارمزان رنده شده  1/4 پیمانه سس مایونز  2 قاشق غذاخوری اسفناج خرد شده  1 ونیم پیمانه سیر ریز خرد شده  1 قاشق چایخوری ● ابتدا فر رو روشن کرده و روی دمای 190 درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم تا گرم بشه.  مرغ ها رو به روغن زیتون آغشته میکنیم.  تو یه ظرف دیگه نمک، فلفل، پودر سیر و پودر پیاز رو مخلوط کرده و سینه های مرغ رو توی ادویه ها میغلطونیم. ● در ظرفی پنیر خامه ای، پارمزان، سس مایونز، اسفناج، سیر و کمی نمک رو خوب مخلوط ميكنيم.  حالا کنار سینه ها رو برش میزنیم و داخل سینه ها رو با مواد پنیری اسفناجی پر میکنیم. سینه ها رو توی ظرف مناسب چیده و حدود نیم ساعت توی فر گرم شده میپزیم. نوش جانتون 😉 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥧🍮🥠 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
مواد لازم: آرد سه صفر قنادی ۶ لیوان فرانسه روغن جامد یک و نیم لیوان زعفران غلیظ به میزان لازم پودر پسته ۱ فنجان ورنگ خوراکی سبز پودر قند یک و نیم لیوان زنجبیل ۱ق غ پودرهل ۱ق غ دستور تهیه: اول آرد رو حدود ۴۵ دقیقه با حرارت ملایم در تابه تفت دادم  تا بوی خامیش بره بعد الک کردم و روغن رو اضافه کردم و پنج دقیقه رو حرارت تفت دادم و گذاشتم کنار  تا یکم از حرارت بیوفته  وبعد پودر قند و پودر هل رو اضافه کردم به سه قسمت تقسیم کردم به یکیش پودر پسته به یکیش زعفران و قسمت ساده رو هم زنجبیل زدم داخل ظرف مستطیل به شکل سه طبقه قرار دادم و طبق فیلم برش زدم دو ساعت گذاشتم داخل یخچال تا خودشو بگیره و بعد تو ظرف مورد نظر چیدم. . نکته : روغن فقط باید جامد باشه مایع نمیشه یا میتونید نصف روغن جامد نصف کره بزنید زنجبیل چون من زیاد تند دوست ندارم برا همین یه ق زدم شما میتونید دو ق اضافه کنید رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🧆🥙🍚 گوشت چرخ‌کرده رو با یک عدد پیاز بزرگ رنده شده واب گرفته همراه با نمک و فلفل و زردچوبه وسماق وپودر سیر و۲ق غ آرد سوخاری با آرد نان خانگی و۲قاشق غ جعفری خرد شده یا سبزی معطر مخلوط کرده و خوب ورز دادم. نیم ساعت داخل یخچال استراحت دادم و بعد توی تابه مقدار کم روغن ریخته و مواد رو به سیخ های کوچک زده و داخل تابه با دربسته گذاشتم. گاهی پشت و رو کردم. تا پخته بشه. به دلخواه با برنج یا نان سرو کنید. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥮🥠🧁 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
دوستانی که فر در دسترس ندارین ویا اینکه دوست دارین تنوع داشته باشین و‌کیکهاتون رو بدون کمک فر و‌همزن درست کنیدحتما با این روش به نتیجه دلخواه میرسین😍 کیکی بسیار لطیف با بافتی عالی و اسفنجی عطر بی نظیرش کل خونه رو پر کرده😍😋 این راحت درست کنید اونم بدون فرو‌همزن😳🤗اسلاید ورق بزنید عکس مراحل کار ببینید❤ ✅این مواد نیاز داریم تخم مرغ ۴ عدد آرد ۲٫۵پیمانه روغن مایع نصف پیمانه شکر  ۱پیمانه سرخالی شیر ۱پیمانه وانیل نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر ۱قاشق غذاخوری ❤من توکیکم از هل و دارچین و‌موزو کمی شکلات چیپسی استفاده کردم که شما می تونید ساده درست کنید. ✅ابتدا تخم مرغ٬شکر و وانیل با همزن دستی ۴دقیقه  مخلوط کنید تا کرمی رنگ بشه. ✅بعد شیر وروغن را اضافه‌کنید و کمی هم بزنید ✅آرد و بکینگ پودر را دوبار الک کنید و تو چند مرحله به مایع اضافه کنید و با لیسک دورانی یعنی به یک جهت هم بزنید تا مخلوط بشند. ✅این قسمت دوملاقه پر از مواد داخل ظرفی ریختم یک قاشق غذاخوری پودر دارچین و هل اضافه کردم هم زدم تا یکدست بشه. ✅کف تابه را کمی چرب کنید مواد بریزیدداخلش ✅سپس مایع کیک دارچینی بریزید روی کیک با خلال کمی هم بزنید موزها خرد شده بچینید روی کیک (من کمی شکلات چیپسی هم پاشیدم روی کیک ) ✅بزارید روی گاز حرارت روشن کنید شعله پخش کن بزاریدو شعله را ملایم کنید. نیم ساعت زمان بدید تا خوب بپزه بعد اگه پخته بود خاموش کنید تا از داغی بیوفته برش بدید نوش جان😍 🔺نکته حتما واشر پلاستیکی دور تابه ۲طرفه دربیارید تا کیکتون هنگام پخت عرق نکنه خمیری نشه. 🔺نکته اگه از تابه معمولی استفاده کردید روی درش دم کش بزارید حتما. 🔺نکته شعله پخش کن فراموش نشه. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍗🍚🥘 مواد لازم برای ۶ تا ۷ نفر گردوی میکس شده ۳۰۰ گرم پیاز رنده شده ۱ عدد متوسط مرغ تیکه شده به تعداد لازم رب انار ملس ۳ قاشق غذاخوری رب سرد ۴ لیوان نمک و فلفل سیاه و زعفران طرز تهیه؛ ابتدا پیاز و با کمی روغن تفت میدیم تا سبک و شیشه ای بشه،بعد گردویی که خوب میکسش کردیم و کاملا له شده رو اضافه میکنیم،اولین ترفند روغن انداختن فسنجون همینه، یعنی گردو کاملا له و خمیری شده باشه،من با دستگاه مولینکس میکش کردم، با حرارت خیلی ملایم گردو و پیاز و کمی تفت بدین،حالا اب سرد اضافه کرده و حرارت بالا باشه تا گردو بالا بیاد ،اینجا مواظب باشید که  خورشت سر نره ،حالا حرارت و کم کنید تا خورشت اروم اروم بجوشه یک ساعت که گذشت مرغامون و با کمی نمک و زعفران تفت میدیم هر دو طرفش  که تفت خورد به خورشت اضافه کنید، دو ساعت که از پخت خورشت بگذره،روغن خوبی پس میده ،حالا رب انار اضافه کنید،چون رب انار من غلیظ بود با کمی اب رقیقش کردم و با نمک و فلفل به خورشت اضافه کردم،اضافه کردن رب گوجه و شکر کاملا سلیقه ای هستش،که شما تو این مرحله میتونید اضافه کنید که من اینکارو نمیکنم. دیگه از این به بعد خورشت کاری نداره و باید با حرارت خیلی ملایم و در نیمه باز قابلمه جا بیوفته. اگه همه این مراحل و خوب انجام بدین اصلا به تیکه های یخ نیازی نیست. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥧🍮🥠 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
مواد لازم شیر ۳ لیوان شکر نصف لیوان نشاسته ذرت ۳ق غ وانیل نوک ق چ تخم مرغ ۱عدد پودر ژلاتین ۳ ق غ خامه قنادی ۲۰۰گرم پنیر خامه ای ۱۵۰گرم گردو ۱۵۰گرم موز ۳عدد بيسکوئيت پتی بور نصف بسته طرز تهیه: شیر ، شکر ، وانیل،  نشاسته ذرت و پودر ژلاتین رو توی قابلمه میریزیم و ۱۰ دقیقه اجازه میدیم تا ژلاتین اسفنجی بشه... بعد روی حرارت ملایم میذاریم تا موادمون غلیظ بشه مثل فرنی... ✅اینجا مواد رو مدام باید هم بزنید تا ته نگیره. حرارت رو خاموش کنید و تخم مرغ رو توی یه ظرف دیگه بزنید و به مواد اضافه کنید..‌ خامه و پنیر خامه ای رو با هم توی یه کاسه بریزید و بنماری کنید... پنیر و خامه رو به مواد بالا اضافه و خوب مخلوط کنید تا مواد یکنواخت بشه... بيسکوئيت ها رو خرد کنید به مواد اضافه کنید و صبر کنید تا مواد روکر یکم از دما بیفته... موز و گردو رو خرد کنید و به مواد بالا اضافه کنید ... ۲بسته ژله موز رو با ۲لیوان آب جوش حل و بنماری کنید... ✅برای پررنگ تر شدن میتونید ۲قطره رنگ زرد به ژله اضافه کنید... ✅تا ژله داغ هست باید رنگ رو بریزید وگرنه رنگ حالت تیکه تیکه توی ژله میمونه. قالبتون رو چرب کنید و یک ربع داخل فریزر بذارید... ژله رو داخل قالب بریزید و بذارید نیم بند بشه... بعد مواد روکر رو خیلی آروم روی ژله بریزید تا قالب پره پر بشه... ✅ برای قشنگ تر شدن دسرتون قالب رو تا جایی که جا داره پر کنید. ✅مواد رو خیلی آروم روی ژله پخش بریزید چون ژله نیمبنده احتمال پاره شدنش هست... کم کم اضافه کنید... قالب رو ۶ساعت داخل یخچال بذارید. ✅ بعد بدون استفاده از آب جوش و چاقو فقط با انگشت هاتون دسر رو از دیواره جدا کنید و توی ظرف مورد نظرتون برگردونید. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍇🫔🥙 برنج  یک پیمانه لپه  یک پیمانه سبزی معطر  نصف پیمانه گوشت چرخ کرده  سیصد گرم پیاز  یک عدد برگ مو  به میزان لازم نمک و فلفل و ادویه  به میزان لازم اول برنج و لپه خیس شده را جداگانه بپزید و بعد از پخت آبکش کنید، برنج باید حالت وارفتگی داشته باشد. بعد پیاز رنده شده را با کمی روغن تف داده و  گوشت چرخکرده و نمک و  ادویه های مورد نظر را بهش اضافه کنید و بگذارید سر تف بخورد . سبزی شسته شده  را هم خرد کنید، از سبزی معطر مثل مرزه و ریحون میتونید استفاده کنید. بعد برنج و لپه و گوشت و سبزی را در یک ظرف با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. برگهای دلمه را شسته و در آب جوش به مدت پنج دقیقه بجوشانید و آبکش کنید و سپس با آب سرد آبکشی کنید . از مواد به اندازه یک قاشق روی برگ دلمه گذاشته و دلمه را به شکل بقچه ای یا سیگاری ببندید. کف قابلمه را با دو لایه برگ بپوشانید و دلمه ها را کنار هم قرار دهید و یک بشقاب روی دلمه بگذارید و یک شی سنگین روی بشقاب بذارید که هنگام جوشیدن  دلمه ها تکان نخورند و شکلشون بهم نریزد . آب جوش را در قابلمه بریزید تا جاییکه روی دلمه ها پوشیده شود  و سپس گوجه سبز یا پوره غوره اضافه کنید و بگذارید تانیم ساعت آب دلمه کشیده بشود و سپس سرو کنید. برای تزئین به مقداری سس مایونز رنگ خوراکی قرمز و زرد و نارنجی اضافه کردم و با یک مسواک تمیز روی بشقاب سس ها را پاشیدم . رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
هرچیزی در زمان خودش رخ میدهد باغبان حتی اگر باغش را غرق آب کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند... سلام به همگی🌺🍃 الهی حال دلتون خوب باشه🌺🍃 ❤️🧡💛💚💙💜❤️🧡💛💚💙💜 ✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🫖🥞☕️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍷🍹🧋 لایه اول شربت زعفران غلیظ لایه دوم تخم شربتی که باید خیس بشه وشسته بشه به اندازه دوسه قاشق غذاخوری لایه سوم یک قاشق پنیرک باآب سرد مخلوط کنید بزارید یکساعت بمونه تا این رنگ ابی وبنفش خوشگل نمایان بشه بعدبه ارومی روی لایه های بعدی بریزید رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥔🍟🥫 مواد لازم یک کیلو سیب زمینی  آبپز شده 1عددتخم مرغ نمک وفلفل سیاه وپودر سیر وپودر پیاز وپودر پاپریکا و کمی پودر اویشن به میزان لازم پنیر پیتزا  یه کاسه ماست خوری کوچک مواد برای سوخاری کردن آرد سوخاری 2 عدد تخم مرغ نمک و فلفل سیاه طرز تهیه: سیب زمینی های آبپزشده رو رنده  کردم، بعد یک تخم مرغ و نمک وادويه جات وپنیر پیتزا رو هم بهش اضافه کردم وخوب چنگ زدم تا مخلوط شوند. مقداری از مواد را برداشتم و به صورت استوانه ای در اوردم  تمام مواد را به همین شکل آماده کردم و کنار گذاشتم   آرد سوخاری و تخم مرغ را جداگانه در دو ظرف ریختم وبه ترتیب کراکت ها را اول در تخم مرغ زدم وبعد در پودر سوخاری. توی یک قابلمه کوچیک روغن سرخ کردنی ریختم وگذاشتم خوب داغ بشه با حرارت ملایم.  بعد کراکت ها رو یکی یکی در روغن گذاشتم تا به آرومی سرخ شوند. بعد کراکت ها رو توی ظرفی که در ان دستمال کاغذی گذاشته ایم میگذاریم تا روغن اضافه گرفته شود. نوش جان رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🧆🥙🫓 حالا چی لازم داریم جونم بگه براتون ک برای کوفته ها ۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده ۲ عدد پیاز رنده شده جعفری و گشنیز ی دسته کوچیک ریز خرد شده نمک طبق ذائقه میتونید ۱ ق آرد سوخاری یا خمیر نون باگت خیس شده استفاده کنید من گاهی ب کوفته ها میزنم و گاهی هم نمیزنم فقط نکته ش اینه ک وقتی نزدی حسابی ورز بدی ک مواد ب روغن بیفتن و بعد ی نیم توی یخچال یا فریزر استراحت بدی  حواست باشه یخ نزنه. برای بقیه ی مواد ۴_۵عدد سیب زمینی ۲_۳عدد هویج ۴_۵عدد گوجه برا سس هم ۱قاشق رب رو توی روغن خوب تفت بدید رنگش ک در اومد یکم آب بهش اضافه کنید با فلفل سیاه و نمک حواستون ب غلظتش باشه. کوفته ها رو ک درست کردی ب شکل بیضی یا گرد بیرون بیار توی ظرف فر یا دیگرون هویج و سیب زمینی و گوجه ها رو خرد کن و بریز داخلش کوفته ها رو هم ک فرم دادی بزار داخلش و سس رو روش بریز بزار یا توی فر اگه نداری بزار روی گاز تا بپزه و جا بیفته فقط خوشگلا حواستون باشه روی گاز باید آب سستون بیشتر باشه ک ته نگیره و نسوزه😍🤩😋 با پلو یا بعنوان خوراک سرو کنید. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍓🍮🍧 :‎مواد لازم ‎توت فرنگی تازه : 300 گرم ‎شیر۲ نیم لیوان خامه صبحانه_۲۰۰ گرم ‎شکر : سه چهارم لیوان ‎ژلاتین :۳ونیم ق غ پودر ژله یک بسته(پودر ژله رو بریزین توی ظرف نصف لیوان آب جوش بریزین مخلوط کنید بعد نصف لیوان آب سرد اضافه کنید یه قالب کوچکتر از قالب اصلی بردارین توش نایلون پهن کنید بعد ژله رو بریزین توش بزارین توی فریزر ۳ ساعت بمونه بعد  که ژله آماده شد برین قسمت بیرونی دسر رو درست کنید (اندازه قالب برای ژله قالب ۱۵ سانتی هست ) ‎:طرز تهیه ‎اول از همه ژلاتین رو بانصف لیوان شیر سرد بنماری میکنیم بعد توت فرنگی ها رو شسته، برگ ها رو جدا کرده و بعد خرد میکنیم و به همراه شکر داخل مخلوط کن میریزیم، بعد شیر، خامه  رو اضافه و چند پالس. می‌زنیم.‎، حالا برای اینکه دونه های توت فرنگی موقع خوردن احساس نشه اونا؛ رو از صافی رد کرده و در اخر ژلاتین بنماری شده و کاملا سرد شده رو اضافه میکنیم قالب مورد نظر رو کمی چرب کرده و نصف مواد و میریزیم توی ظرف 40 دقیقه میزاریم داخل فریزر تا نیم بند بشه بعد ژله توت فرنگی یخ بعد4 ساعت زده رو میزاریم روی دسر بقیه ی مایع رو میریزیم روی ژله بعد میزاریم داخل یخچال تا کاملا خودشو بگیره اندازه قالب دسر ( قالب 18 سانتی هست ) رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥖🥯🍞 👈مواد لازم و دستور تهیه: 1.5 لیوان شیر گرم 1.5 لیوان آب گرم 1 قاشق غذاخوری خمیرمایه نصف لیوان روغن 7.5 لیوان آرد (200 میلی لیتری) 1 قاشق غذاخوری شکر گرانول 1.5 قاشق چایخوری نمک 100 گرم کره (در دمای اتاق) برای چرب کردن برای رومال: 1 زرده تخم مرغ 1 قاشق چایخوری ملاس کنجد زیره سیاه برای داخل: چدار سوسیس پنیر دستور پخت: شیر گرم و آب را داخل کاسه خمیر می ریزیم و یک قاشق غذاخوری شکر گرانول و یک بسته مایه خمیر تازه روی آن اضافه می کنیم. اجازه دهید مایه به مدت 5 دقیقه حل شود. سپس مواد دیگر و آرد را اضافه می کنیم، خمیر لطیفی به دست می آید و روی آن را می پوشانیم و اجازه می دهیم 1 ساعت تخمیر شود. بعد از اینکه خمیر تخمیر شد چند بار دیگه ورز میدیم و به 25 عدد مرنگ تقسیم میکنیم اگه تو این مدت دستتون رو روغن بزنید راحت میشه. یکی از مرنگ ها را روی پیشخوان برمی داریم و با دست کمی باز می کنیم و با کره ای که در دمای محیط صبر کرده بودیم همه جای آن را پخش می کنیم و از لبه ها تا می کنیم و با ریختن چدار و سوسیس و پنیر داخل آن می بندیم. 15-20 دقیقه صبر می کنیم تا در سینی تخمیر شود، سپس یک زرده تخم مرغ را با یک قاشق ملاس مخلوط کرده و روی آن پخش می کنیم و کنجد و زیره سیاه را می پاشیم و در فر با دمای 200 درجه می پزیم تا خوب قهوه ای شود. نوش جان😍 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍫🍮🍨 مواد لازم برای دنت شکلاتی شیر پر چرب ۱ پ پودر کاکائو ۲ ق غ خ نشاسته ذرت ۲ ق غ خ شکر ۲ الی ۳ ق غ خ شکلات شیری یا تلخ ۳۰ گرم خامه صبحانه ۷۰ گرم . برای دنت بیسکوییتی شیر پر چرب ۱ پ ۵ قاشق غ پودر ببسکوییت پتی بور که حتما الک شده باشه ۲ ق غ خ پودر نشاسته ذرت ۲ ق غ خ شکر خامه صبحانه ۷۰ گرم وانیل ۱/۴ ق چ خ ۱ ق چ خ نسکافه فوری یا ۱ ق چ خ پودر کاکائو برای خوشرنگتر شد دنت هر کدومو‌ که دوست دارید نکات مهم شعله ملایم باشه مدام هم‌بزنید دنت ته نگیره نشاسته ذرت با نشاسته گل فرق داره از لوازم قنادی تهیه کنید دنت رو در یخچال اقلا دوسه ساعتی قرار بدین شکلات دنت شکلاتی قابل حذفه و اختیاری ولی در طعم و عطر و  خوشمزه تر شدن تاثیر داره. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🧇🥠🍥 مواد لازم آرد سفید ۲۵۰ گرم آرد نخودچی ۱۵۰ گرم پودر قند ۲۰۰ گرم کره ۱۰۰ گرم روغن نیمه جامد ۱۰۰ گرم پودر هل یک قاشق غذاخوری پودر پسته ۲غذاخوری پودر گل محمدی ۱ قاشق غذاخوری شکلات شیری یا تلخ ۳۰ گرم شکلات سفید ۸۰ گرم ابتدا آرد سفید رو در تابه با حرارت ملایم ۲۰ دقیقه تفت میدیم تا بوی خامی آرد برطرف شه ولی تغییر رنگ نده بعد آرد نخودچی را اضافه می کنیم ده دقیقه دیگه با آرد نخودچی تفت میدیم با حرارت ملایم آردها را از تابه خارج میکنیم الک میکنیم و دوباره به تابه برمیگردونیم روغن جامد و کره رو اضافه میکنیم ده دقیقه دیگه با حرارت ملایم با تفت میدیم و در این زمان پودر قند و پودر هل رو بهش اضافه می کنیم و حرارتو خاموش میکنیم اگر احساس کردید حلواتون خیلی خشک هست کمی روغن یا کمی کره در مرحله بهش اضافه کنید وقتی خوب مخلوط شد حلوا را به چهار قسمت مساوی تقسیم میکنیم و یک قسمت شکلات تیره بن ماری شده و به سه قسمت دیگه پودر گل سرخ زعفران و پودر پسته اضافه و مخلوط میکنیم شکلات سفید بن ماری شده بین سه قسمت لنگی تقسیم میکنیم و خوب هم میزنیم و در قالب های سیلیکونی میریزیم در فریزر به مدت یک ساعت میذاریم تا خودشو کامل بگیره و بعد از اون از فریزر بیرون میاریم به راحتی از قالب سیلیکونی جدا می کنیم و با هر چیزی که دوست داشتیم تزیین می کنیم من برای تزیین حلوا از شکلات سفید بن ماری شده و پودر گل سرخ و خلال پسته استفاده کردم رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍕🍟🌭 آرد ۴۵۰ گرم (ممکنه کمتر یا بیشتر آرد مصرف بشه) تخم مرغ ۱ عدد خمیر مایع ۱ قاشق غذاخوری شیرولرم ۱/۲ لیوان اب ولرم ۱/۲لیوان روغن مایع ۱/۴ لیوان نمک ۱ قاشق مرباخوری شکر ۱ قاشق غذاخوری کالباس حدود دو لیوان خرد شده فلفل دلمه به میزان لازم و کمی جعفری خرد شده ابتداخمیر مایع رو  با آب وشکر مخلوط واجازه میدیم ده دقیقه استراحت کنه تا عمل بیاد. در ظرفی دیگر تخم مرغ،روغن،نمک و شیر ولرم رو مخلوط میکنیم و بعد خمیر مایع رو اضافه میکنیم و آرد را کم کم  میریزیم ومخلوط میکنیم و بعد کالباس وفلفل دلمه ای و جعفری رو اضافه ومخلوط کرده انقدری ارد الک میکنیم تا خمیر یکدستی داشته باشیم زیاد نریزید که خمیر سنگین بشه تا حدی که خمیر بدست نچسبه خمیر رو به مدت ۱ساعت استراحت داده تا دوبرابر شه. خمیر رو ورز داده پهن می کنیم به قطر یک سانت وبا کاتر دونات قالب می زنیم  یا اگه کاتر دونات نداشتین با کاتر گرد قالب زده وسطش هم با یه کاتر کوچیکتر قالب میزنیم تا شکل دونات شه بعد دوباره ۱۵ دقیقه استراحت میدیم روشو با حوله می پوشونیم  وبعد در روغن  داغ  حرارت رو به بالا سرخ 5میکنیم. 🌺طعم عاالی وخوشمزه ایی داره👌 🌺گزینه ی خوبی برای مراسم تولد و مهمانی های خاص ولاکچری هست. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍗🥘🍚 🔺️مواد لازم ⚡️سینه مرغ 300-400 گرم ⚡️200 میلی لیتر مخلوط شیر و خانه ⚡️1 قاشق غذاخوری پنیر خامه ای سبک ⚡️200 گرم قارچ ⚡️پیاز 1 عدد ⚡️1 قاشق غذاخوری سس سویا ⚡️ با نمک و فلفل 🔺️طرز تهیه ابتدا سینه مرغ رو که با نمک ،فلفل سیاه ،پاپریکا ،پودر سیر و پاپریکا مزه دار کردیم  داخل تابه کمی سرخ میکنیم مرغ ها رو از تابه خارج کرده و بعد کره رو داخل تابه ذوب میکنیم  حالا پیاز رو اضافه کرده سبک که شد قارچ های اسلایس شده رو اضافه کرده کمی تفت میدیم و بعد مخلوط شیر و خامه ،حالا پنیر خامه ای رو اضافه میکنیم کمی هم میزنیم سپس نمک و فلفل و سس سویا  رو اضافه کرده دوباره هم میزنیم و بعد سینه مرغ  سرخ شده رو داخل سس قرار میدیم  و اجازه میدیم سس غلیظ بشه🌺 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍈🍮🍵 ژله طالبی: 1بسته، آب جوش:1 لیوان و نیم، پوره طالبی: 2 لیوان، پودر ژلاتین: 2 ق غ، آب سرد: 6 ق غ ، خامه :1 لیوان، شکر: به میزان لازم(بستگی به شیرینی‌‌‌ِ طالبی داره). ابتدا یک بسته ژله رو با یک لیوان و نیم آب جوش مخلوط و بن ماری کرده سپس داخل ظرفهای تکنفره ریخته،ظرفها رو به صورت مورب داخل ظرفی دیگه قرار داده و داخل یخچال میزاریم تا ژله ببنده. سپس آب سرد،روی پودر ژلاتین ریخته و ده دقیقه زمان میدیم،بعد روی حرارت کتری گذاشته تا ژلاتین کاملا حل و شفاف بشه یک طالبی متوسط رو خرد کرده، داخل مخلوط کن ریخته،یا با میکسر(اگر هیچ کدوم در دسترس نبود رنده ریز کنید)پوره کنید.خامه و شکر و ژلاتین رو اضافه کرده و باز میزنیم(من کمی سیاهدانه هم ریختم)سپس روی ژله ها میریزیم رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6