eitaa logo
آشپزی در دل طبیعت🏕️
30.5هزار دنبال‌کننده
959 عکس
2.4هزار ویدیو
0 فایل
🌻 بنام یکتای بی همتا 🌻 کپی بدون ذکر منبع حرام است ⛔ 🍔اینجا با من آشپزی در طبیعت رو تجربه کن🏝️ 🍎پر از کلیپهای جذاب و خوشمزه😋 تبلیغات پربازده😍👇 https://eitaa.com/joinchat/654836467Cd228193fa2 من اینجام✌️👇 @admin_tab19 @admin_tab19
مشاهده در ایتا
دانلود
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🫔🥙🫓 مواد لازم: گوشت چرخکرده آماده 250 گرم سیب زمینی پخته  4 عدد سبزیجات تازه : تره, جعفری, پیازچه, ترخان یا مرزه از هر کدوم یک دسته پودر آویشن, نمک, فلفل  به میزان لازم (درجریانید که فلفلش باید بیشتر باشه) روغن مایع  2 ق.غ طرزتهیه: ابتدا سبزیجات را شسته, خرد کرده و مخلوط کنید, به اندازه 10 ق.غ از این مخلوط را با 2 ق.غ روغن درون تابه کمی تفت دهید, سپس به ترتیب, گوشت چرخکرده, سیب زمینی پوره شده را اضافه کنید و مرتب هم بزنید, در آخر کار هم پودر آویشن, فلفل و نمک را اضافه کنید, وقتی مواد از حرارت افتاد, نان لواش تازه را از وسط دونیم کرده و از مواد به اندازه 2-3 ق.غ لایه نون گذاشته و بصورت مثلثی بپیچید, چهار دو بپیچید کافیه. بعد سمبوسه ها رو درون روغن به اندازه ایی سرخ کنید که فقط تغییر رنگ دهد. بعد روی دستمال پهن کرده تا روغن اضافیش رو جذب کنه. نوش جان🌷🌷🌷 پ.ن: سبزی ها رو خیلی تفت ندید, تا سبزینگی و عطرشون حفظ بمونه. پ.ن: حتما از نان لواش تازه استفاده شود, ترجیحا تا نون گرمه سمبوسه ها رو بپیچید, در غیر اینصورت خشک شده و ریز میشود. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6‌
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍗🍚🥗 مرغ درسته به دوقسمت مساوی تقسیم کنید بشورید وخشک کنید . روهمه قسمت ها مرغ نمک وفلفل سیاه وزردچوبه وزعفرون ریخته وبا دست همه جای مرغ رو ماساژ بدید .نمک کم نزنید مرغ بی نمک جالب نمیشه .بعدکه همه جای مرغ آغشته به مواد شد آب یک لیموترش تازه  رو روی مرغ ها بریزید وتو یه ظرف که سلفون کشیدید ۲۴ ساعت استراحت بدید .بعد داخل تابه ۱۰۰گرم کره رو آب کنید ویک پیمانه روغن مایع  هم اضافه کنید .مرغ ها رو ۳ دقیقه با حرارت تند بزارید سرخ بشه بعد شعله کم ودرب تابه رو بزارید واسه یکساعت ونیم بمونه . تو این فاصله هر نیم ساعت مرغ رو زیرورو کنید تا هم جای مرغ خوب سرخ بشه . درنهایت بعد یکساع ونیم  دوتا ۳ قاشق رب انار رو تو روغن کم تفت دادم وبه تابه اضافه کردم بعد ۱۰‌ دقیقه زیر تابه رو خاموش کردم وسرو کردم .خیلی عالی وخوب مغز پخت شده بود ❤️ رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6‌
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍪🍨🥧 موادلازم تخم مرغ ۱عدد کره یا روغن صاف ۷۵ گرم پودرشکر ۵۰ گرم (۱/۳)لیوان آرد ۱۵۰ گرم (۱لیوان) پودنشاسته ۲قاشق غ بکینگ پودر۱/۲قاشق چایخوری وانیل۱/۴قاشق چایخوری شکلات بنماری شده به اندازه لازم ابتدار کره به دما محیط رسیده رو همراه نشاسته .پودرشکر.وانیل وبکینگ پودر داخل کاسه ای ریخته خوب مخلوط میکنیم وآرد رو کم کم اضافه میکنیم .آرد بیشتر از داخل دستور اضافه نکنید .خمیره نرم ولطیفی بدست میاد اگه دیدین موقع کاتر زدن برداشتن خمیر براتون سخته یک ربع خمیر رو بزارین یخچال بعد باهاش کار کنین . خمیررو روی نایلون باز کنین به قطر نیم سانت بعد با کاتر گرد کاتر زده وبا یه کاتر کوچکتر قلب یا گل مثل عکس از داخل خمیرها درآورده با کمک نایلون خمیر رو آروم برداشته درسینی که کاغذ گذاشتین بچینید درفر که ۱۵ ربع قبل با درجه ۱۷۰ گرم کردید ۲۰ دقیقه بپزید ‌.وقتی از فر دآوردین بزارین سرد بشه بعد بیسکوئیت ها رو آزاد کنید از رو کاغذ ولی همونجا بزارید باشه با قیف وسطشون رو با شکلات بنماری شده پر کنید یه تکون کوچلو بدید شکلات صاف بشه وسط شیرینی بزارین یخچال شکلات خودش رو گرفت تو ظرف درب بسته بزارین یخچال. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6‌
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥘🍛🍱 رسپی: گوشت رو با یدونه پیاز کامل تفت میدیم نمک و زرد چوبه میزنیم لپه هارم یه کوچولو باهاش تفت میدیم و بعد ۴لیوان اب اضافه میکنیم و اجازه میدیم گوشت و لپه کاملا پخته بشه بعد دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی رو با یکم روغن سرخ میکنیم و بهش اضافه میکنیم من لیمو رو جدا میپزم و میزارم نیم ساعت توی خورش بپزه بعد جدا میکنم که خورش تلخ نشه و در آخر شعله رو خاموش میکنم و نصف استکان زعفرون دم کرده بهش اضافه میکنم سیب زمینی رو هم سرخ میکنیم بسته به میل خودتون هم میتونید روی خورش بریزین هم داخلش بندازین و هم بزنین🌸 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥮🥧🥠 موادلازم: تخم مرغ_۴عدد شکر_۱۷۵ گرم (۱پیمانه) روغن مایع_۱۰۰ گرم(۱/۲ پیمانه) شیر_۸۵ گرم (۱/۲ پیمانه) آرد_ ۲۰۰ گرم(۲پیمانه) وانیل_۱/۳ ق چ طرزتهیه: سفیده رو از زرده جدا کنید سفیده رو در ظرفی ریخته وبا همزن میزنیم تا کف کنه بعد ۱/۳ شکر رو کم کم به سفیده اضافه میکنیم وهمچنان هم میزنیم میذاریم داخل یخچال تا پفش نخوابه. زرده را با مابقی شکر و وانیل خووووب زده تا کرم رنگ و کشدار بشه روغن وبهش اضافه میکنیم ومخلوط میکنیم شیر ولرم را اضافه کرده بعد نیمی آرد وبکینگ پودر الک شده وبه این تناوب درسه مرحله به زرده اضافه کنید وبا دورکند همزن بزنید حالا سفیده روبهش اضافه کنید وبالیسک بصورت دورانی فولد کنید کف قالب وچرب کنید وآرد پاشی بعد مایع کیک وبریزید داخلش وبذارید داخل فری که از قبل گرم شده بادمای ۱۸۰ برای پخت حرارت ۱۷۰ درجه بمدت ۴۵ دقیقه پخت کنه. من برای گاناش روش از شکلات سفید وکمی شکلاتی بنماری کردم وریختم. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6‌
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍆🍛🥗 وقتی جذابتر میشه که بادمجون و گوجه ش روی آتیش،کبابی بشه👌🏼😍 . خب اول گوجه و بادمجونهای کباب شده مون رو  ساطوری میکنیم. چند حبه سیر رو خرد میکنیم و داخل یه ماهیتابه کمی تفت میدیم و بعد کمی زردچوبه و نمک و فلفل سیاه میزنیم و بعد هم گوجه هارو اضافه و اجازه میدیم کامل رنگ باز کنند و کمی آبشون کشیده بشه. بعد هم بادمجونارو اضافه و اجازه میدیم حدود بیست دقیقه با شعله کم،همه مواد باهم بپزند و به خورد هم برند. بعد ازین مدت،دو تا تخم مرغ رو اضافه و کامل هم میزنیم و اجازه میدیم با شعله خیلی کم، تخم مرغ کامل ببنده و تمام. من برای عطرش کمی دارچین هم زدم👌🏼😍 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6‌
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍆🧆🍚 بادمجون ۳عدد گوشت چرخ کرده ۴۰۰گرم پیاز درشت یک عدد ارد سوخاری ۵قاشق غ جعفری ۵قاشق غ نمک فلفل زردچوبه پودرسیر و آویشن به میزان لازم بادمجون رو کبابی و پوستشو میگیریم و ساتوری میکنیم پیاز رو رنده و ابشو میگیریم داخل ظرف گوشت چرخکرده به همراه پیاز و بادمجون و ارد سوخاری و جعفری ساتوری شده و ادویه ها مخلوط و ورز میدیم یک ساعت میزاریم داخل یخچال بعد به شکل دلخواه داخل روغن سرخ میکنیم این مرحله دوست داشتید مثل من سس درست کنید پوره گوجه رو به همراه کره تفت و بهش رب گوجه و اب بهمراه نمک و ابغوره یا اب نارنج اصافه جوش ک خورد کتلت ها رو اضافه کنید سس ک غلیظ شد با پلو نوش جان کنید🤩🤩 البتههه این کتلت خودش هم ب تنهایی با سبزی و نون سنگک غوغاااا میکنه رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6‌
زمان برای آنان که انتظار می کشند بسیار کند می گذرد ...! برای آنان که می ترسند بسیار سریع می گذرد ...! برای آنان که غمگین هستند بسیار طولانی است ...! و برای آنان که شادی می کنند بسیار کوتاه است ...! اما برای آنان که عشق می ورزند تا ابد ادامه دارد … 💝 ســلام 🌈صبح قشنگتون با طراوت 🌈روزتون پربار 🌈زندگی تون پر از آرامش و سعادت 🌈 سه شنبه تون عالی ‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┈••✾•🦋🌞🦋•✾••┈ ✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🫖🥞☕️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍮🧁🍨 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
150 گرم رشته کادایف 50 گرم کره 4 ق س شکر 2 ق س آرد 4 ق س نشاسته ذرت 2 /1 پیمانه شکر 200 گرم خامه صبحانه 2 /1 ق چ پودر هل 1 عدد تخم مرغ 3 پیمانه شیر 2 /1 پیمانه گلاب 1. کره را در ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا آب شود. رشته ها را با دست به صورت تکه های 3-2 سانتی خرد کنید و همراه شکر داخل تابه بریزید و مرتب هم بزنید تا رشته ها به کره آغشته شده ،تفت داده شوند. رنگ رشته ها که طلایی شد، تابه را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید. 2. برای تهیه فرنی در یک ظرف آرد و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید، سپس آنها را داخل یک قابلمه الک کنید. شیر را کم کم به آنها اضافه کرده، با همزن دستی به آرامی هم بزنید تا آرد گلوله نشود. تخم مرغ را در یک کاسه شکسته و آن را با چنگال بزنید، سپس به مواد داخل قابلمه اضافه کنید. شکر، پودر هل، خامه و گلاب را هم به مواد اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. 3. حالا باید قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مواد داخل آن را مرتب هم بزنید تا مواد غلیظ شوند. غلظت مواد باید به غلظت ماست برسد. در این صورت فرنی آماده است. فرنی را کنار بگذارید تا خنک شود. هر از گاهی فرنی را هم بزنید تا رویه نبندد. روی فرنی را هم می توانید نایلون بکشید. 4. یک ظرف پیرکس یا یک قالب کمربندی انتخاب کنید. نیمی از رشته های سرخ شده را داخل ظرف قرار دهید. اکنون فرنی را روی رشته ها بریزید. مابقی رشته ها را هم روی فرنی ریخته و با قاشق آنها را داخل ظرف پخش کنید. روی ظرف را سلفون بکشید و داخل یخچال قرار دهید تا فرنی خنک شود. دسر را داخل چند ظرف یک نفره هم می توانید بریزید. 5. دسر را با خلال پسته تزیین کنید. اگر از قالب کمربندی استفاده کردید، با چاقو دور تا دور دسر را از قالب جدا کرده، کمربند قالب را باز کرده و با همان کفه قالب در ظرف قرار دهید 🍩نوش جون🍩 من توی این دسر از خامه قنادی همراه موز حلقه شده وگردو نگینی و کره شکیلی استفاده کردم رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍗🥘🍛 سینه مرغ ….۲ عدد ارد….۲قاشق غذاخوری پیاز……۱عدد قارچ….۲۵۰ گرم شیر….۱پیمانه خامه نمک و فلفل و جوز پنیر پیتزا طرز تهیه: ابتدا سینه مرغ را از وسط برش بدید.به ارد ادویه دلخواه اضافه کنید.بعد سبنه مرغ داخل ارد بغلطونید.بعد داخل تابه سرخ کنید. داخل همان تابه پیاز نگینی را اضافه کنید. بعد قارچ ورقه شده را به همراه لیمو اضافه کنید،تا ابش کشیده بشه. حدود یک قاشق ارد بریزد بعد شیر و نمک و فلفل و جوز اضافه کنید.کمی خامه بریزد.وقتی سس غلیظ شد،روی سینه مرغ بریزد.روشم پنیر پیتزا بریزد.داخل فر حدود نیم ساعت قرار بدید بعد گریل روشن کنید تا روش طلایی بشه. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍓🍮🍰 شیر چهارلیوان شکر یک لیوان زرده تخم مرغ یک عدد وانیل نصف ق چ خ خامه سه قاشق غذاخوری ارد سه قاشق غ خ نشاسته ذرت پنج قاشق غ خ بیسکوییت پتی بور آسیاب شده دولیوان شیر و نشاسته رو ترکیب کرده وبعد شکر رو با زرده تخم مرغ ووانیل  ترکیب  کرده وبه همراه آرد الک شده به شیر  اضافه می کنیم روی حرارت می زاریم و مدام هم می زنیم تا به غلظت فرنی برسه بعد حرارت رو خاموش می کنیم از داغی که افتاد بعد خامه رو اضافه کرده و هم می زنیم بعد داخل ظرف سرو یه مقدار بیسکوییت و یه مقدار از مواد می ریزیم می تونید مثل من دورتا دور شات توت فرنگی ورقه شده بچینید و مجددا یه لایه بیسکوییت و یه لایه کرم بریزید تا ظرف موردنظرتون پربشه میتونید لابه لای دسر گردو و موز بریزید خوشمزه تر میشه بعد دسر رو یک شب یا چهار ساعت داخل یخچال استراحت می دیم و بعد سرو می کنیم نوش جان❤️ رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🧆🍗🍚 من این دفعه ران مرغ چرخ شده و سینه مرغ چرخ شده رو باهم استفاده کردم که لطیف تر شد. ولی اگه خواستید فقط سینه مرغ استفاده کنید،می تونید کمی دنبه که هنوز یخ هست داخلش رنده کنید که لطیف تر بشه. برای عطر بیشتر غذا می تونید کمی جعفری خرد شده هم بهش اضافه کنید. سینه مرغ چرخ شده ۵۰۰گرم پیاز متوسط یک عدد رنده شده فلفل،زردچوبه،نمک،پودرسیر فلفل دلمه رنده شده یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده دو قاشق غذاخوری ابتدا سینه مرغ چرخ شده را داخل ظرفی میزاریم و زعفران دم کرده رو بهش اضافه می کنیم و پنج دقیقه استراحت میدیم تا زعفران به خرد مرغ بره.پیاز رو رنده می کنیم و کاملا آبشو میگیریم و به مرغ چرخ شده اضافه می کنیم و ادویه،فلفل و زردچوبه و پودرسیر به مقدار کم اضافه میکنیم و نمک هم اضافه میکنیم و کمی ورز میدیم،حالا فلفل دلمه رنده شده روهم اضافه میکنیم،میتونین حذف کنین،اما به نظر من طعم و عطرغذا رو بیشتر میکنه😋همه مواد بالا رو کاملا ورز میدیم و روی ظرف رو میپوشونیم و به مدت چندساعت میزاریم تو یخچال‌.سپس داخل تابه رژیمی کمی روغن میریزیم و مواد کوبیده رو داخل تابه کاملا پهن میکنیم،این مقدار موادی که گفتم اندازه یک تابه رژیمی میشه.تابه رو روی حرارت متوسط قرار میدیم،وقتی آب انداخت،زیرشو کم میکنیم تا هم پخته بشه،و هم سرخ بشه.من دوباره روش زعفران هم ریختم و برش های مستطیلی زدم....نوش جان🌺 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍕🍟🍔 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
کالزونه یک غذای ایتالیایی مشابه هست که نحوه ی شکل دادن خمیرش مانند هست  و در اصل نوعی محسوب میشود .😍 شیر نصف لیوان تخم مرغ یک عدد آب ولرم نصف لیوان خمیر مایه نصف  ق غ روغن مایع نصف لیوان آرد حدود سه لیوان شکر نصف ق غ نمک یک ق چ مواد میانی فلفل دلمه، قارچ ، سوسیس و کالباس، ،پنیر پیتزا مواد به دمای محیط رسانده شود . ابتدا شکر و آب ولرم و خمیر مایه را درون ظرفی بریزید و یک دور هم بزنید و روی آن درپوش گذاشته و ده دقیقه زمان بدهید تا خمیر مایه پف کند و  عمل آید . در ظرفی دیگر تخم مرغ و نمک و روغن مایع و شیر را با هم‌ مخلوط کنید و مایع خمیر عمل آمده را اضافه کنید و حدود سه لیوان آرد به تدریج به آن اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی به شما بدهد و خمیر به دستتان نچسبد.(زیاد آرد اضافه نکنید که بعد از پخت خمیر سفت شود) خمیر را ده دقیقه ورز دهید و روی آن دوباره درپوش گذاشته و یک ساعت در دمای محیط بگذارید تا خمیر استراحت کنید و حجیم شود.   سپس پف خمیر را با ورز دادن بگیرید و از خمیر به اندازه ی یک پرتقال بزرگ جدا و روی کاغذ روغنی چرب شده به شکل دایره خمیر را باز کنید.  نصف خمیر دایره ای را سس کچاب بزنید و کمی پنیر پیتزا بریزید و سوسیس  و کالباس خرد شده و فلفل دلمه ای ریز شده و قارچ بلانچ شده را بریزید و دوباره پنیر پیتزا بریزید و با کمک کاغذ روغنی خمیر را روی مواد  میانی برگردانید . دور تا دور خمیر را به کمک چنگال یا با دست  بهم بچسبانید و با چنگال روی خمیر را سوراخ کنید و با یک عدد زرده تخم‌مرغ و یک ق شیر و یک ق م زعفران دمکرده مخلوط شده رومال بزنید و کمی از مواد میانی را روی سطح خمیر شکل داده شده بریزید و پنیر پیتزا بریزید و داخل فر از یک ربع گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت بیست دقیقه قرار دهید. می توانید گریل را برای خوش رنگتر شدن چند دقیقه ای روشن‌ کنید. داخل فر حتما یک ظرف آب برای لطافت خمیر قرار دهید. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍮🥧🍨 مواد لازم شیر ۳ پیمانه شکر ۱ پیمانه خامه ۱ بسته پودر ژلاتین ۳ قاشق سوپ خوری وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری گلاب ۲ قاشق غذاخوری زعفران به مقدار لازم طرز تهیه ۱- پودر ژلاتین رو بانصف پیمانه شیر سرد حل کردم و روی حرارت غیر مستقیم به روش بن ماری حسابی حل کردم تا مایع شفافی ایجاد بشه. (روی بخار کتری بزاریدش) ۲- شیر ، زعفران ، شکر رو توی قابلمه میریزم و میزاریم تا به جوش بیاد. اگه رنگ زعفران خوشرنگ نبود باید با اضافه کردن زعفران اونو به رنگ دلخواهمون برسونید. ۳- وقتی به جوش اومد گلاب و وانیل رو اضافه میکنیم. گلاب رو اگه از اول بریزید هم بوش میره و هم تلخ میکنه مواد رو. حالا ژلاتین رو که هم دما است با شیرمون به مواد اضافه میکنیم و میزاریم تا حسابی خنک بشه. ۴- نوبت باز کردن خامه است. کمی خامه رو میزنیم تا باز بشه . نیازی نیست زیاد فرم بگیره. ۵- وقتی دمای خامه و دسر یکی شد خامه رو به مواد اضافه میکنیم. بهتره اول یک کم مواد رو توی خامه بریزید و وقتی رقیق شد باقی مواد رو اضافه کنید و خوب هم بزنید. اگه هم دما نباشن خامه میبره! ۶- و تو قالب مورد نظر میریزیم و در يخچال مى گذاريم رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥦🌮🥗 مواد لازم ۱ عدد کلم ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ۱ فنجان چایخوری برنج ۱ فنجان چایخوری بلغور ۱ عدد پیاز رنده شده ۱ قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری روغن هر کدام از چاشنی ها یک قاشق چایخوری؛ آویشن، نعناع، ​پاپریکا، فلفل سیاه نمک یک عدد جعفری ریز خرد شده برای مخلوط گوشت چرخ کرده، همه مواد را با هم مخلوط کرده و خوب ورز دهید، در این مرحله، اگر می خواهید فضای داخلی نرم تری داشته باشید، می توانید ۲_۳ قاشق غذاخوری آب اضافه کنید. کلم را مانند تصویر برش دهید و حدود پنج دقیقه در آب نمک در حال جوش بجوشانید. برگ های کلم که آب اضافی آن را در صافی کشیده اید، آماده هستند. از مخلوط داخل برگها بریزید و آن را محکم بپیچید. کف قابلمه تان را با برگ های کلم که استفاده نمی کنید بپوشانید تا کلم تان به ته نچسبد. تمام کلم های پیچیده شده را پشت به پشت بچینید. در یک قابلمه جداگانه،۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی و یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را سرخ کنید.با مقداری آب بازشون کنیدونوک قاشق چایخوری نمک و شکر اضافه کن رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥜🍪🍩 مواد لازم: آرد نخودچی  125 گرم آرد سفید  125 گرم پودر قند یا پودر شکر 100 گرم کره  50  گرم روغن جامد  50 گرم هل  یک دوم قاشق چایخوری پودر پسته  40گرم طرز تهیه آرد نخودچی و آرد سفید را در ظرفی ریخته و روی شعله قرار دهید و با حرارت ملایم تفت دهید تا کمی تغییر رنگ دهد سپس کنار گذاشته شود تا خنک شود. کره،روغن جامد و پودر قند را با همزن برقی بزنید تا کمی روشن شود سپس هل را افزوده و آرد نخودچی و آرد سفید خنک شده را اضافه کرده و با دست ورز دهید تا منسجم شد.در آخر پودر پسته را افزوده و مجددا ورز دهید تا کامل با مواد مخلوط شود. برشتوک آماده را داخل قالب مربع 18یا 20 سانتی متری که کاغذ روغنی انداخته اید پرس کنید(کاغذ روغنی را از دو طرف بلند تر بگیرید تا بتوانید به کمک آن راحتتر برشتوک را از قالب جدا کنید). در صورت دلخواه روی برشتوک را پودر پسته پاشیده و کمی با دست فشار دهید تا به مواد بچسبد. قالب آماده را به مدت یک تا دو ساعت در یخچال قرار دهید سپس به اندازه دلخواه برش بزنید. نکته: روغن جامد و کره قابل جایگزین کردن هست. می توانید کامل از کره یا روغن استفاده کنید. از مغزهای دیگر هم می توانید استفاده کنید. مقدار مواد را می توانید دو برابر کرده و در قالب بزرگتر بریزید یا اینکه مواد را پشت سینی پرس کرده و به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید. ✅ برشتوک نوعی حلوا میباشد در صورت تمایل به عنوان شیرینی هم می توانید سرو‌ کنید رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🫔🌯🌮 شاورما یه غذای لبنانی هست که از تکه های گوشت یا مرغ درست میشه.همراه نون های نازک مدیترانه ای یا پیتا سرو میشه.این غذا خیلی شبیه دنر کباب هست.درست کنید و از خوردنش در کنار خانواده و دوستاتون لذت ببرید. ابتدا پیاز ریز خرد کنید.بزارید با کمی روغن تفت بخوره.سینه مرغ تکه های خلال برش بدید.با پیاز تفت بدید.بهش نمک و فلفل،زردچوبه،پاپریکا،پودر سیر کمی ادویه کاری اضافه کنید.بزارید کامل بپزه.(بچه ها چون سینه مرغ بافت لطیفی داره و تکه های مرغ باریک هست با حرارت ملایم می پزه،پس نگران نباشید)بهش سس باربیکو و سس گوجه اضافه کنید.تقریبا به میزان هر یک عدد سینه مرغ از هر سسی یک قاشق بریزد.خیار شور ،گوجه و پیاز قرمز خرد کنید.کمی هم جعفری کنار بزارید. نون پیتا تهیه کنید.می تونید کمی سس فرانسوی روی نون بزنید.ولی این غذا به اندازه کافی سس داره.من خودم استفاده نکردم.از مواد مرغ بریزد.سپس مخلوط سبزیجات اضافه کنید.بعد داخل نون بپیچید. بسیار غذای خوشمزه ای  و باب طبع بچه ها هست. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍮🍫🍩 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
مواد لازم: روغن مایع 50 گرم شکر 1/2 لیوان تخم مرغ 1عدد وانیل نوک قاشق چایخوری آرد 1 لیوان سر خالی بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری سر صاف شیر 1/3 لیوان فر را روشن کرده و روی 170درجه سانتیگراد تنظیم کنید. روغن و شکر را با همزن برقی بزنید تا با هم مخلوط شوند. سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و به زدن ادامه دهید. بعد از اینکه مخلوط شدن شیر را اضافه کرده و یک دور هم بزنید. آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و دوبار الک کنید و طی دو مرحله به مایه کیک اضافه کرده و با قاشق یا لیسک هم بزنید. قالب تفلون مخصوص پای میوه را با کمی روغن جامد چرب کنید. اندازه قالب من 22 سانت می باشد. مواد را داخل قالب ریخته و روش رو صاف کرده و یکی دو بار به زمین میزنیم تا یکنواخت شده و حباب هاش خارج شود. سپس در طبقه وسط فر به مدت 25 تا 30 دقیقه قرار میدهیم  تا پخته شود. بعد از گذشت 20 دقیقه با استفاده از خلال چوبی از پخته شدن کیک اطمینان حاصل کنید. اگه دوست داشتین میتونین کمی هم گریل رو روشن کنین تا روی کیک طلایی بشه کیک را از فر درآورید و پس از گذشت ده دقیقه از قالب خارج کنید و اجازه بدین سرد شود . کرم مگنولیا ‍ شیر ۱/۵ لیوان آرد سفید ۱/۵ ق غ نشاسته ذرت ۱/۵ ق غ شکر ۱/۴ لیوان ( بسته به ذایقه میتونین کم و زیاد کنین ) زرده تخم مرغ 1 عدد وانیل نوک ق چ موز 1 عدد( یا توت فرنگی به میزان لازم ) گردو خرد شده در صورت تمایل . شیر و شکر و آرد و نشاسته رو توی یه طرفی ریختم و مخلوط کردم . زرده تخم مرع و وانیل رو کمی با چنگال زد و داخل موادم ریختم و روی حرارت قرار دادم و مدام هم زدم زیر شعله ملایم تا بجوشه و به غلظت فرنی برسه .  . میتونین داخل خود کرم هم یه موز پوره شده بریزید اون موقع از مقدار شکر کم کنید من مقداری گردو موز پودر نارگیل و کنجد روی پای گذاشتم بعد کرم را روی اون ریختم رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍜🍲🫕 اسفناج ۱ کیلو سبزی تره و نعناع ۵۰۰ گرم ماست ۱ کیلو سیر پوره شده به دلخواه نمک و فلفل به میزان لازم رشته آش ۱ کیلو ابتدا ماست را خوب هم بزنید و تره و نعناع  کاملاً میکس شده را به همراه نمک و فلفل و سیر ( در صورت دلخواه ) به ماست رقیق شده اضافه کنید و کنار بگذارید . قابلمه را روی حرارت گذاشته و وقتی آب به جوش آمد رشتهِ خُرد شده را اضافه کرده و بعد از  پختن رشته (حدود ۲۰ دقیقه) اسفناج ساطوری شده را بریزید و ده دقیقه دیگر بجوشانید و شعله را خاموش کنید تا کمی سرد شود . در آخر رشته ها رو به مواد ماست اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و در یخچال بزارید تا کاملاً خنک شود و میل کنید . رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🎂🍰🧁 کیک شیفون   یک  کیک ساده ولی خیلی نرم که برای روکش خامه شدن بسیار مناسب است ( منسجم تر از کیک اسفنجی است ) مواد لازم کیک شیفون : تخم مرغ :۴ عدد آرد : ۱٫۵  لیوان شکر : ۱ لیوان سر خالی بیکینگ پودر: ۱ قاشق مربا خوری وانیل :۱/۸ قاشق چایخوری آب: ۱/۴ لیوان روغن: ۱/۴ لیوان طرز تهیه کیک شیفون : ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل را با هم مخلوط میکنیم به مدت ۸ دقیقه با همزن بزنید تا  کرم رنگ شود و یکم هم کش دار بشه حال روغن و اب را هم به مخلوط تخم مرغ اضافه میکنیم و بعد از یک دقیقه همزن را خاموش میکینم و بعد ارد و بیکینگ پودر را دو یا سه بار الک میکنیم و به تدریج به مواد بالا اضافه میکنیم و به ارامی هم میزنیم تا یکنواخت شود و بعد قالب خود را با کاغذ روغنی میپوشانیم و مواد را داخل قالب میریزیم و در طبقه وسط فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱ ساعت میگذاریم تا بپزد برای اطمینان از پخت بهتر است یک چنگال در کیک فرو کنید اگر کیک به چنگال نچسبید کیک آماده هست و پس از پخت تا ۱۰ دقیقه کیک را از فر خاموش در نیاورید تا پف کیک نخوابد حال کیک را از قالب بیرون اورده و کاغذ روغنی را از آن جدا کنید من با ژله بریلو و توت فرنگی و خامه تزیین کردم با تزیینهای متفاوت میتوانید کیکهای خوشمزه درست کرده و در کنار عزیزانتون یک دورهمی شاد را سپری کنید  🍃🍓🍃 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
🌾ســـلام 🍃صبحتون پراز مهربانی خـدا 🌾وامروزتون پرازاتفاقهای 🍃خوب و شگفت انگیز 🌾امیدوارم سلامتی ،برکت 🍃بهروزی، زندگی آروووم 🌾خوشبختی و نگاه خـدا 🍃همیشه همراهتون باشه ‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┈••✾•🌾🌺🌾•✾••┈ ✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🫖🥞☕️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6