eitaa logo
آشپزی در دل طبیعت🏕️
30.6هزار دنبال‌کننده
958 عکس
2.5هزار ویدیو
0 فایل
🌻 بنام یکتای بی همتا 🌻 کپی بدون ذکر منبع حرام است ⛔ 🍔اینجا با من آشپزی در طبیعت رو تجربه کن🏝️ 🍎پر از کلیپهای جذاب و خوشمزه😋 تبلیغات پربازده😍👇 https://eitaa.com/joinchat/654836467Cd228193fa2 من اینجام✌️👇 @admin_tab19 @admin_tab19
مشاهده در ایتا
دانلود
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🧆🍚🍛 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
مواد لازم برای ۶ نفر: برنج دو پیمانه پلوپز زعفران دم کرده  یک قاشق سوپ خوری گوشت چرخ کرده کم چربی   ۴۰۰ گرم پیاز رنده شده  یک عدد سبزی کوفته پاک کرده و ریز خرد شده ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم(شامل:تره،جعفری،کمی شوید، کمی ترخون و مرزه) تخم‌مرغ ۱ عدد نمک، فلفل سیاه، پودر تخم گشنیز و زردچوبه  به میزان لازم روغن مایع  به میزان لازم رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری پیاز داغ نگینی ۳ قاشق غذاخوری آلوبخارا ۱۵ عدد(در صورت دلخواه) قرص عصاره سوپ ۱ عدد یا استاک مرغ  به میزان لازم طرز تهیه: برنج را پاک کرده، شسته و با ۳ لیوان آب به مدت یک ساعت خیس کنید سپس روی حرارت قرار دهید تا با شعله ملایم بپزد، در حین پخت زعفران دم کرده را هم اضافه کنید تا برنج زعفرانی و خوشرنگ شود. بعد از نیم پز شدن برنج و کشیده شدن آبش آن را کنار بگذارید تا کمی خنک شود. در کاسه بزرگی برنج نیم پز، گوشت چرخکرده، پیاز رنده شدع، سبزی خرد شده، تخم مرغ، نمک و فلفل و ادویه ها را بریزید و مخلوط کنید، کمی ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند مواد را به ۱۲ قسمت تقسیم کنید(تقریبا ۱۰۰ گرمی) و با دست مرطوب کوفته ها را در دست گرد کنید و در سینی بچینید. کوفته ها را برای نیم ساعت در یخچال استراحت دهید و در این فاصله سس کوفته را آماده کنید. در قابلمه بزرگی متناسب با تعداد کوفته ها سه قاشق روغن بریزید، رب گوجه را اضافه کنید و کمی تفت دهید حدود یک و نیم لیتر آب اضافه کنید، قرص سوپ را هم پودر کرده و در آب بریزید. پیاز داغ و کمی فلفل سیاه هم اضافه کنید. سس که به جوش آمد حرارت را کم کنید و کوفته ها را دانه دانه اضافه کنید و اجازه دهید سس مجددا به جوش آید، حرارت را کم کنید تا سس ریز جوش بزند در قابلمه را به هیچ عنوان نگذارید چون باعث از هم پاشیدن کوفته ها میشود. آلوبخارا را شسته و برای نیم ساعت خیس کنید. نیم ساعت که از پخت کوفته ها گذشت به آرامی کوفته ها را در سس بچرخانید تا نیمه دیگر کوفته ها هم بپزد. یک ربع آخر پخت، آلوبخارا را هم اضافه کنید و اجازه دهید بپزد و سس غلیظ شود. کوفته های آماده را در دیس کشیده و با نان تازه و سبزی خوردن سرو کنید. پیشنهاد: شما میتوانید از سبزی دلمه، کوکو یا پلویی هم برای پخت این کوفته استفاده کنید. اگر دوست دارید سس کوفته طعم ملسی پیدا کند دو قاشق چایخوری شکر و آب ۱ عدد لیموی تازه را در سس بریزید. من مایه کوفته را به ۸ قسمت ۱۵۰ گرمی تقسیم کردم تا کوفته های بزرگتری داشته باشم که هر کوفته برای یک نفر کافی باشه، شما میتونید کوفته های کوچکتری درست کنید زمان پختشم کمتره، فقط به میزان سس کوفته توجه کنید که کوفته ها در حال پخت در سس فرو برن یا حداقل دو سوم کوفته داخل سس باشه و خوب مغزپخت بشن در صورت اضافه کردن قرص سوپ به سس کوفته، دیگه لازم نیست نمک اضافه کنید. اضافه کردن زعفران به برنج دلخواه است. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥙🥗🍞 موادلازم : سينه ي مرغ  ١ عدد ژامبون دودي وياساده ١٠٠ گرم پاستافرمي  ١/٢ بسته پيازداغ  ١ ق غذاخوري ١/٢ پيمانه ذرت پخته شده ١/٢ پيمانه خيارشورخردشده ٢عددهويج ٢ق غذاخوري جعفري خردشده ٢ق غذاخوري شويدتازه نعناخشك به مقدارلازم اب يك عددليموترش تازه فلفل دلمه رنگي ازهررنگ نصف ادويه هاي لازم : ١ ق پورپاپريكا ١ ق پودراويشن نمك وفلفل به مقدارلازم طرزتهيه: مرغ روخردكرده وباپياز تفت بدين ،نمك وفلفل بزنين وهويج روخردواضافه كنين وباكمي اب بذارين بپزه . درظرفي ديگرپاستاروبااب ونمك ويك ق روغن مايع بپزين وابكش كنين مابقي سبزيجات روتميزوخردكنين وبذارين كنار. درظرفي سس مايونزوليموترش ونمك وادويه هارومخلوط كنين وبعدپاستاروبريزين ومخلوط وبقيه موادروهم اضافه كنين . ظرف محتوي سالادروچندساعت داخل يخچال بذارين وبعدنوش جان كنين . ️نكته : هويج روميتونين خام رنده كنين رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍎🥮🍏 مواد لازم برای وسط کیک: سیب دو عدد ‎ شکر یکی دوقاشق غ ‎ دارچین به مقدار لازم 🌸موادلازم برای کیک: تخم مرغ ۳ عدد ‎ آرد ۲ پیمانه و نیم ‎ شکر ۱ پیمانه ‎ روغن مایع ۱ پیمانه ‎ شیر یا ماست ۱ پیمانه ‎ بکینگ پودر ۱ ق غ ‎ وانیل ۱ ق چ گردو خوردشده به میزان دلخواه ‎ ته قالبمو کاغذروغنی انداختم خوب چرب کردم دوروبرقالبمو با روغن جداکننده آردپاشی کردم سیبهارو تقریبا نازک قاچ کردم چیدم روتوتابه که با مقداری کره چرب کردم وگذاشتم روحرارت که دوطرفش تفت بخوره ونرم بشه. بعدرفتم سراغ کیک... تخم مرغو شکر ووانیل رو با همزن زدم تاکرم رنگ وکشداربشه ماست وروغن را اضافه کرده وهمزدم آرد و بکینگ پودر  را که قبلاً الک‌کردم به مخلوط اضافه کردم، کمی هم زدم درحدمخلوط شدن نصف بیشتر موادو ریختم توقالب بعد سیبهارو چیدم روی مواد وشکرودارچین ریختم روی سیبها اگر خواستید گردو بریزید هم میتونید بامواد کیک مخلوط کنید هم میتونید مثل من اینجا بریزید رو سیب ودارچین  بعدبقیه موادو ریختم وروشوصاف کردم که روی سیبهاپوشیده بشه وطبق معمول همیشه گذاشتم توی قابلمه روگاز یاهمون فردستسازخونگی تایکساعت آماده شد. 🌸برای داخل فرهم  ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه بگذارید. 🌸میتونید توی قالبهای کوچک بریزید . من قالب پای سیب نداشتم واین قالب بزرگو(نسبت به موادم) انتخاب کردم که ارتفاع کیکم زیادنشه وبیشترشبیه پای سیب بشه رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
🌸صبحتان با گل خورشید 🌱هم آغوش باد 🌸درد و غم از دل و 🌱از سینه فراموش باد 🌸صبح امید 🌱بخندد به گل روی کسی 🌸که او به شادی کسی 🌱یکسره در جوش باد ┈••✾•🌞🌱🌞•✾••┈ ✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🫖🥞☕️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍓🥞🍯 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
یه دسر فرانسویه که هم خانواده و هست و داخلش رو با هر چیزی که دوست دارین میتونید پرکنید آرد شیرینی پزی ۲ پیمانه کره حبه ای خرد شده ۱۰۰ گرم شکر  ۲ ق غ(ترجیحاقهوه ای) نمک یک هشتم ق چ وانیل نصف ق چ تخم مرغ متوسط ۱ عدد آب یخ ۲ ق غ برای رومال زرده تخم مرغ/ کمی وانیل / شکر / پرک یا خلال بادام ابتدا آرد و کره و شکر و نمک و وانیل رو مخلوط میکنیم و با نوک انگشتان دست ورز میدیم تا کره با آرد مخلوط بشه و حالت شنی پیدا کنه دقت کنید که فقط با انگشتان دست اینکارو انجام بدیم که گرمای دستتون به کره منتقل نشه که خمیرتون خراب بشه بعد تخم مرغ و آب یخ رو به آردمون اضافه میکنیم و با انگشتان دستمون تا حدی ورز میدیم که فقط خمیرمون جمع بشه این خمیر نیاز به ورز نداره ورز زیاد باعث خراب شدن خمیرتون میشه. سپس خمیر رو داخل نایلون فریزر پهن میکنیم و داخل یخچال قرار میدیم به مدت  ۴۵ دقیقه که خمیر استراحت کنه و کره سفت بشه. بعد این مدت خمیر رو روی کاغذ روغنی  به شکل گرد پهن میکنیم و از سس توت فرنگی که از قبل آماده کردیم و سرد شده وسط خمیرمون به فاصله ۲ سانت از لبه میریزیم لبه های خمیر رو روی سس به حالت پلیسه (چین دار)برمیگردونیم و با زرده تخم مرغ و وانیل روی خمیر رو رومال میکنیم کمی شکر روی خمیر میریزیم و کمی پرک یا خلال بادوم روش میریزیم و دوباره به مدت نیم ساعت داخل یخچال برای استراحت دوم قرار میدیم در آخر گلت رو داخل فری که از قبل با درجه ۱۸۰ گرم کردیم به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه قرار میدیم. توت فرنگی ۴۰۰ گرم کره ۱۵ گرم شکر ۳ ق غ وانیل نصف ق چ نشاسته ذرت ۲ ق چ توت فرنگی کره و شکر نشاسته  رو داخل تابه بریزید و دو دقیقه با حرارت بالا هم بزنید وانیل رو اضافه کنید دو دقیقه هم بزنید و خاموش کنید، تا سرد بشه. 🌸 خمیر کره ای رو فقط با نوک انگشت ماساژ بدین تا کره به خورد آرد بره، مواظب باشین گرمای دستتون کره رو آب نکنه 🌸مواد میوه ای گلت کاملا سرد باشه بعد روی خمیر بریزید وگرنه کره خمیر و آب میکنه. 🌸گلت با سیب یا گلابی یا خرمالو، انجیر، زرد آلو یا مارمالاد و...هم عالی میشه فقط به شرطی که شیرینی میوه ای ومارمالادی دوست داشته باشین 🌸خمیر و نازک باز کنید.فر از قبل گرم شده باشه و سینی رو طبقه وسط قرار بدین 🌸میتونید شکر خمیر رو کم کنید و با مواد غذایی پر کنیدو بعنوان غذا یا پیش غذا یه گلت غذایی داشته باشید. 🌸این دسرمعمولابابستنی سرو میشه. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍪🥧🧁 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
😋😋 دوستان طرز تهیه رولت بدون فر رو براتون میزارم لطفا کامل بخونید چون من طرز تهیه رو مو ب مو میزارم ک جای هیییییچ سوالی باقی نمونه😊 مواد لازم برای چهارده عدد رولت: تخم مرغ سه عدد_ شکر سه ق غ سر پر_ ارد سفید سه ق ع سر پر که تقریبا نصف پیمانه شد_ بکینگ پورد نصف ق چ_ وانیل نوک ق چ_ گلاب یک ق غ_ روغن مایع یک ق غ ابتدا تخم مرغ ها رو با وانیل با  دور تند دو دقیقه بزن_ بعد شکر رو اضافه کن و چهار دقیقه با دور تند بزن_ بعد گلاب رو اضافه کن و ده ثانیه بزن و بعد هم روغن و پنج ثانیه بزن . و در اخر ارد و بکینگ پودر سه بار الک شده رو طی دو مرحله هر مرحله شش ثانیه با دور کند هم بزن و تماممممم . شعله پخش کن رو از ربع ساعت زودتر بزار روی شعله بزرگ گاز با حرارت کم . تابه رو در بیارید و کف تابه رو کاغذ روغنی پهن کن با برس کف کاغذ رو یکممممم ارده یا کره اب شده بزن البته این کارا رو باید از قبل انجام بدین و اماده باشه. مواد رو بریز کف تابه مواد رو با پشت قاشق اروم صاف و یکدست کن واشر قرمز دور تابه هم در بیار . درب تابه رو ببند بزار رو حرارت و بعد از بیست دقیقه چک کن اگه روی کیک سفت شده و خمیری نیست تابه رو برگردون و یه هفت دقیقه ای اجازه بده که اونطرفش هم یکممممم فقط یکم طلایی شه . اگه زیاد طلایی شه رولت خسک میشه و موقع رول میشکنه. خمیر رولت باید نرم و سبک باشه پس نزارید خشک شه. بعد رولت رو بزار روی ی پنجره فلزی و کاغذش رو جدا کن و ده دقیقه اجازه بده از گرما بیوفته. دوباره رولت رو بزار روی همون کاغذ که جدا کردی و ی لایه نازک پودر قند روی کیک بپاش خیلی کممممم. و به همراه کاغذ رول کن. یعنی کاغذ هم بینش رول بشه. بعد بزارش توی یه پلاستیک و بزار گوشه یخچال تا شکل بگیره . این کار برا اینه که خمیر حالت لوله ای به خودش بگیره. بعد از نیم ساعت رول رو باز کن و خامه کشی کن و بعد دوباره رولش کن البته بدون کاغذ. 😊 رول کنید و دوباره بزارید توی یه پلاستیک تا شکل خودش رو حفظ کنه و باز نشه . دو ساعتی بزارید یخچال تا خودشو بگیره و بعد برش دهید و میل کنید. میتونید روی نون هم با خامه یا شکلات تزیین کنید. یا اینکه بین رولت از تیکه های کوچک موز یا گردو استفاده کنید. سایز تابه رژیمی  من بیست و پنج در سی و هفت هست .  توی تابه معمولی هم میتونید درست کنید . حتما روی کاغذ رو چرب کنید وگرنه رولت بهش میچسبه. حتما حتما کاغذ روغنی لازمه بدون کاغذ نمیشه. خامه حتما باید فرم گرفته باشه (خامه قنادی) من اماده میخرم. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🧆🥟🌮 ماکارونی فرمی دویست و پنجاه گرم سینه مرغ. آبپز شده نصف یک عدد قارچ 200 گرم پیاز دوعدد پنیر پیتزا دو مشت ذرت نصف یک قوطی کنسرو(من فریز شده داشتم دو مشت استفاده کردم) فلفل دلمه ای کمی سوسیس یک عدد تخم مرغ سه عدد رب و نمک و فلفل و آویشن . . پیازها رو سرخ میکنیم و قارچها رو بهش اضافه میکنیم بعد از اینکه آبشون رو کشیدن سوسیس رو هم که نگینی خرد کردیم اضافه میکنیم که کمی سرخ بشن. سینه مرغ ریش شده و فلفل دلمه و ذرت رو هم  اضافه میکنیم. در آخر به موادمون رب و نمک و فلفل و آویشن اضافه میکنیم. بعد از خاموش کردن شعله دو مشت پنیر پیتزا به موادمون اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. موادمون رو میذاریم کنار تا خنک بشه. ماکارونی رو طبق دستور بسته آبکش میکنین وقتی آبشون رفت با موادمون خوب مخلوط میکنیم سه عدد تخم مرغ رو تو یه ظرف دیگه خوب هم میزنیم و به ماکارونی اضافه میکنیم. تو یه تابه بزرگ روغن میریزیم تا خوووب داغ بشه. روغن باید خوب داغ بشه که هم کوکو به تابه نچسبه و هم اطراف کوکوتون ترد بشه. مایه کوکو رو تو تابه میریزیم و روشو صاف میکنیم بعد از اینکه یک طرفش سرخ شد طرف دیگه اش رو هم سرخ میکنیم و سرو میکنیم. پ.ن: من چون دوست داشتم کوکوم نازک باشه توی دو تا تابه درست کردم. به نظر من نازکش خوشمزه تره. و یا اگه تعدادتون کمه با نصف مواد درست کنید که بشه یه تابه. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥘🥗🍲 مواد لازم📝 لوبیای مخصوص باقلاقاتق ۲۵۰ گرم کره ۲۰۰ گرم سیر یک بوته تخم مرغ ۴–۳ عدد شوید خشک ۲/۱ فنجان یا شوید تازه: ۱۰۰ گرم زرد چوبه یک قاشق چایخوری نمک و فلفل به مقدار لازم ✍طرز تهیه: لوبیای مخصوص باقلا قاتق را شسته و یک روز قبل آن را خیس می‌کنیم. سپس پوست آن را می‌گیریم. سیر را پوست گرفته و خرد می‌کنیم و با کره کمی تفت می‌دهیم. باقلای پوست گرفته را اضافه می‌کنیم و خوب تفت می‌دهیم. زرد چوبه و شوید را اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم. به باقلا آنقدر آب اضافه می‌کنیم تا یک بند انگشت روی آن را آب بگیرد. شعله را ملایم کرده و می‌گذاریم بپزد، ولی له نشود. نمک و فلفل آن را میزان کرده و ۳ عدد تخم مرغ را هم می‌زنیم و به خورشت اضافه می‌کنیم و در ظرف را می‌گذاریم تا تخم مرغ‌ها کمی سفت شوند و سپس آن را در ظرف می‌کشیم. یکی از تخم مرغ‌ها را نیمرو کرده و در وسط ظرف خورشت قرار می‌دهیم. نکته: ۱_اگر لوبیای باقلا قاتق را کمی سرخ کنیم، هنگام پختن له نمی‌شود. ۲- این نوع خورش باید کمی آب داشته و جا افتاده باشد. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
با قالب ریلیف مت برای 10 نفر مواد لازم سبزی کوکو 400 گرم  ریز تخم مرغ  9  عدد آرد  100  گرم زردچوبه  1  قاشق چای خوری روغن مایع  100  میلی لیتر طرز تهیه : رولت کوکو سبزی با قالب ریلیف مت مواد لازم برای داخل حفره های ریلیف مت : آرد 2 قاشق سوپ خوری * کره 3 قاشق سوپ خوری * تخم مرغ 2 عدد * آب جوش 3 قاشق سوپ خوری* ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کرده زرده ها را با آب جوش به هم می زنیم. سفیده ها را نیز جداگانه آنقدر می زنیم تا پف کند. کره را به همراه آرد با زرده مخلوط کرده و سپس سفیده را با مواد مخلوط می کنیم. می توانیم این مواد را با رنگ های مجاز به دلخواه رنگی هم بکنید. سپس با پالت مخصوص حفره های ریلیف مت را پر می کنیم. تمام مواد کوکو را با هم مخلوط کرده ، چند دقیقه با همزن برقی به هم می زنیم و پس از اینکه خوب با هم مخلوط شدند مواد را روی ریلیف مت که حفره هایش را پر کرده ایم پخش می کنیم. رولت را به مدت 15 دقیقه روی پنجره ی بالایی فر که از قبل با دمای 220 درجه سانتیگراد گرم کرده ایم می پزیم. برای داخل رولت  هم میتونین 400 گرم پنیر خامه ای و 400 گرم تن ماهی را مخلوط کرده بین رولت می مالیم و لوله می کنیم. واسه مواد میانی هم دستتون بازه میتونین : 1- ماست چکیده ومغز گردو 2- پنیرخامه ای ومغز گردو 3-ماست چکیده وسینه مرغ ریش ریش +مغزگردو وزرشک 4-ماست چکیده وکمی مایونز + سوسیس درسته  یا کالباس ورقه ای 5-ماست چکیده وفلفل دلمه رنگی وسوسیس درسته ویا هرچیزی که مایل بودین بزنین رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🫔🥗🍗 سینه مرغ     دو عدد پیاز     ۵ عدد متوسط قارچ      ۲۰۰ گرم فلفل دلمه ای     یک عدد خامه صبحانه     ۲۰۰ گرم پنیر پیتزا     یک‌پیمانه نمک فلفل آویشن زردچوبه  به میزان لازم خمیر یوفکا    یک بسته مرغهای آبپز شده رو ریش ریش میکنیم پیازهارو خلالی میکنیم‌ سرخ میکنیم (پیاز تو طمش خیلی تاثیر داره هرچی پیاز بیشتر طعم بهتر😋) قارچ و اضافه میکنیم تفت ک خورد فلفل دلمه ای و در اخر مرغهارو اضافه میکنیم ادویه میزنیم و تفت میدیم موادو کنار میزاریم خنک که شد خامه و پنیر پیتزا اضافه میکنیم خمیر یوفکارو باز کرده و روش (یک عدد تخم‌مرغ+یک ق غ روغن+ ۴ ق غ شیر که مخلوط کردیم) با فرچه میمالیم‌مواد میریزیم میپیچیم و سرخ میکنیم میتونید داخل فر هم یک ربع با دمای ۱۷۰ بپزید و در اخر گریلش کنید رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍮🍫☕️ مواد لازم: 1 لیتر شیر 1 لیوان شکر ( لیوان 200 میلی ، یا چهار پنجم لیوان دسته دار) 4 قاشق غذاخوری نشاسته گندم(نشاسته ذرت هم میشه) 1 عدد زرده تخم مرغ (اگر دوست ندارید میتوانید حذف کنید) 80 گرم شکلات شیری 60 گرم شکلات تلخ 1 پاکت خامه صبحانه برای لایه وسط: بیسکوییت کودک (یا هر نوع بیسکوییت دیگر مثل پتی بور ) طرز تهیه: شیر ، نشاسته ، شکر و زرده تخم مرغ را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی خوب هم بزنید. سپس روی اجاق بذارید و با حرارت متوسط تا وقتی که بجوشد مدام هم بزنید. وقتی شروع به حباب زدن کرد اجاق را خاموش کنید. حدود 10 دقیقه گاهی هم بزنید تا از داغی بیفتد. خامه صبحانه را اضافه کنید و با همزن دستی خوب هم بزنید و بدون معطلی داخل ظرف های مورد نظر بریزید از نصف ظرف کمی کمتر پر کنید. حدود 2 قاشق بیسکوییت پودر شده را داخل هر ظرف بریزید. سپس روی بیسکوییت ها دو عدد موز حلقه ای خرد شده بذارید. کرم باقیمانده را گاهی هم بزنید تا پوسته نبندد. شکلات ها را به کرم باقیمانده اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات حل شود. کرم شکلاتی را داخل ظرف ها بریزید و با لیسک روی کرم را صاف کنید. روی دسر را با هر چیزی که دوست دارید میتوانید تزیین کنید. با این مقدار مواد 5 عدد از ظرفهایی که در فیلم میبینید و یک ظرف کوچک دسر آماده میشود اگر داخل ظرف های کوچکتر بریزید تعداد دسرها بیشتر میشود نوش جان رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
🌺 ســـلام 🌸صبح زیباتون بخیر 🌺امیدوارم 🌸روزی تون افزون 🌺 وجودتون شادی آفرین 🌸دستاتون روزی رسون 🌺آرزوهاتون دست یافتنی 🌸و تنتون سالم وسلامت باشه 🌺صبح تون پر از بهترینها ┈••✾•🍀🌻🍀•✾••┈ ✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🫖🥞☕️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🧁🍮🍨 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
دسر فرانسوی بی نظیر که با توت فرنگی هستش و بمب کالری یکم کارش زیاده اما می ارزه چون بسیار خوشمزه اس از سه قسمت تشکیل شده یک کیک اسفنجی و نازک بعد کرم موسلین و توت فرنگی و یه رویه ی خوشمزه مواد لازم کیک تخم مرغ 4 عدد پودر شکر 125 گرم وانیل کمی کره 50 گرم آرد 125 گرم بیکینگ پودر ½ قاشق چایخوری همه ی مواد رو توی محیط آشپزخونه میذاریم فر رو روی 180 درجه سانتی گراد میذاریم گرم بشه آرد و بیکینگ پودر رو سه بار الک میکنیم، قالب رو آمادده میکنیم میتونین از دو تا قالب گرد یا سینی فر استفاده کنین تخم مرغ ها و شکر و وانیل رو خوب میزنیم تقریبا پنچ دقیقه تا حسابی کشدار و سبک بشه بعد کره ی نرم شده رو اضافه میکنیم و باز خوب میزنیم آرد رو تو مایه ی کیک فولد میکنیم وقتی مواد یکدست شد توی قالب میریزیم من نصف این مواد رو تو دو تا قالب گرد ریختم و ده دقیقه توی فر بود و آماده شد با تستر چک کنین از فر بیارین بیرون تا خنک بشه   مواد لازم کرم موسلین شیر 600 میلی لیتر تخم مرغ 5 عدد وانیل کمی پودر شکر 180 گرم نشاسته ذرت 100 گرم کره 150 گرم شیر رو با نصفی از پودر شکر میذاریم تا بجوشه تخم مرغها رو با وانیل و باقی شکر میزنیم به مدت 5 دقیقه تا حسابی کشدار بشه بعد نشاسته رو اضافه میکنیم و میزنیم تا حل بشه شیر که جوشید در حین هم زدن به تخم مرغها اضافه میکنیم مایه ی کرم رو به قابلمه برمیگردونیم و روی حرارت هم میزنیم تا غلیظ بشه وقتی غلیظ شد به یه کاسه ی بزرگ منتقل میکنیم و میزنیم تا فرم بگیره و سرد بشه، نصفی از کره رو میریزیم و خوب میزنیم روی سطحش رو نایلون میکشیم و میذاریم خوب سرد بشه بعد از سرد شدن نصف دیگه ی کره رو اضافه کرده و خوب میزنیم تا پفکی و فرم دار بشه   مواد لازم دسر خوشمزه ی فغذیه کیک بالا کرم موسلین بالا توت فرنگی نیم کیلو مارمالاد 3 قاشق آب جوش 4 قاشق سس توت فرنگی یا خمیر مارزیپان برای روی دسر کیک رو کف قالب میذاریم، مارمالاد رو با آب جوش رقیق میکنیم و نصفیش رو روی کیک میدیم و مرطوبش میکنیم تعدادی از توت فرنگی ها رو نصف میکنیم و دور تا دور به دیواره میزنیم تا نصف ارتفاع توت فرنگیا کرم میریزیم و روش یه لایه توت فرنگی خورد شده میریزیم یک سوم دیگه ی کرم رو روی توت فرنگیا میریزیم لایه ی بعدی کیک رو میذاریم و با بقیه مارمالاد رقیق شده مرطوبش میکنیم مابقی کرم رو روی کیک میریزیم و کامل صافش میکنیم میذاریم برای 5 ساعت توی یخچال تا خوب ببنده  برای سرو دور دسر رو جدا میکنیم و کمربندشو باز میکنیم روی دسر از سس توت فرنگی یا مارزیپان یا شکلات آب شده و توت فرنگی استفاده میکنیم توی قالب کمربندی یا ظروف شیشه ای مرتفع درستش کنین هر بیشتر تو یخچال باشه بهتره میبنده و تمیزتر اين  دستور  اصلى هست شما ميتونيد از كيك  شكلاتى  يا قهوه و نسكافه براى  درست كردن فغزيه شكلاتى استفاده كنيد براى كرم يا موس شكلات ميتونيد توى دستور پودر كاكائو يا نسكافه يا شكلات دلخواه كه بن مارى شده استفاده كنيد فقط به مقدار شكر توجه كنيد كه كم شيرين نشه توى دسر شكلاتى يا قهوه نسكافه ميتونيد از فندوق يا گردو و موز و اناناس بهره بگيريد كه خيلى هم خوشمزه ميشه و براى روى كار هم از گاناش سفت و هم از نوتلا ميتونيد استفاده کنید رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🧆🥙🍚 مواد لازم: گوشت چرخ کرده نیم کیلو پیاز بزرگ     یک عدد جعفری و ریحان خرد شده  کمی گلپر نمک و فلفل  مقداری روغن زیتون   مقداری گوجه فرنگی     نیم کیلو رب گوجه        یک قاشق سبزی پلنگ موشت (بوانجیل) خشک شده   یک قاشق غ طرز تهیه: گوشت چرخ شده با پیاز رنده شده و اب گرفته نمک وفلفل سیاه و گلپر و سبزیها خوب چنگ زده بعد به اندازه کف دست و نازک پهن می کنیم سپس در روغن زیتون با حرارت خیلی کم سرخ میکنیم . گوجها را پوست کنده و رنده میکنیم یک پیاز کوچک را با روغن زیتون تفت داده تا طلایی شود یک قاشق رب گوجه را اضافه کرده بعد از این که رنگ باز کرد به ان نمک فلفل زردچوبه اضافه کرده در اخر پوره گوجه فرنگی را اضافه کرده می گذاریم تا جا بیوفتد در اخر هنگام سرو کف ظرف سس ریخته شامی را روی سس قرار داده کمی گلپر روی ان می ریزیم و میل میکنیم نوش جان پ.ن تمام مراحل سرخ شدن این غذا حتما باید با روغن زیتون بودار بوده تا طعم و مزه اصیل ان حفظ شود نوش جان رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍭🍵🍭 (مارشمالو)  ژله .......۲بسته (دو رنگ)  آب.....یک سوم پیمانه برای هر بسته ژله شکر......یک چهارم پیمانه برای هر بسته ژله  پودر نارگیل طرز تهیه : یک بسته ژله رو با یک سوم پیمانه آب و یک چهارم پیمانه شکر رو شعله کم قرار میدید و با قاشق هم میزنید تا شکر و ژله خوب حل بشن.حواستون باشه قل نخوره.بعد که حل شدن از رو گاز برمیدارید یک ربع با همزن برقی اول دور کند بعد هم دور تند میزنید تا بافتش شبیه خامه بشه داخل قالب پودر نارگیل ریخته مواد خامه ای شکل را توش میریزیم و صاف میکنیم سیخ چوبی و از وسط دو قسمت کرده داخلش میذاریم و میزارید یخچال تا ببنده حدود ۱۰ دقیقه. بعد از یخچال خارج کرده چاقو را خیس کنید(برای راحتی کار)دور ژله رو از قالب جدا کرده و به آرومی جدا کنید و داخل پودر نارگیل میغلتونید. من دور ژله رو داخل ترافل زدم.  نکته : با هرطعم ژله ای که دوست دارید میتونیددرست کنید ولی مواد طبق دستورباشه و حرارت زیاد ندهید فقط شکر اب بشه بنظر من شکر زیاد بود یک ششم پیمانه شکر بنظرم کافیه من از دو طعم ژله بلوبری و آناناس و رنگ خوراکی بنفش و مشکی استفاده کردم. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍲🫕🥘 ‎سه عدد بادمجون رو نگینی خورد میکنیم و‌ یک ساعت توی آب نمک میذاریم که تلخیش گرفته بشه  بعد آبکش میکنیم ‎هویج نگینی شده، و بادمجون نگینی شده رو جداگونه سرخ میکنیم و‌کنار میذاریم ‎یه پیاز متوسط رو نگینی میکنیم و تفت میدیم، وقتی نرم شد گوشت چرخ شده رو اضاف میکنیم و سرخ میکنیم، ‎سپس دو قاشق رب گوجه، نمک فلفل زردچوبه کمی دارچین رو‌اضاف میکنیم و هم میزنیم ، وقتی رنگ رب باز شد، به اندازه نصف استکان زعفرون دم کرده اضاف میکنیم و پنج دقیقه زمان میدیم که آب اون کشیده بشه ‎سپس هویج و بادمجون سرخ شده به همراه جعفری خورد شده رو اضاف میکنیم و بلافاصله شعله رو خاموش میکنیم ، جعفری نباید حرارت ببینه . ‎برنج و‌عدس رو دم میندازیم و از مواد بالا برای تزیین استفاده میکنیم ‎من کمی زرشک هم برای تزیین استفاده کردم. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍆🥙🍵 دو کیلو بادمجون بنفش که همگی متوسط بودن رو شستم و تاجشونو کمی کوتاه کردم. گذاشتم حدودا یکروز روی پارچه اشپزخونه خشک بشه. توی شکمشون یه شکاف عمودی کم عمق دادم و توی سرکه انگور درحال جوش بمدت ده دقیقه جوش دادم.قبلش توی سرکه کمی زردچوبه ریخته بودم. از سرکه خارجشون کردم. گذاشتم سرکه خنک بشه. مواد میانی رو از قبل درست کرده بودم .با هردو دستم اروم داخل شکم بادمجون رو فشار دادم تا گود بشه و هر بادمجون رو با دو قاشق غذاخوری از مواد پر کردم و لبه های بادمجون رو روی هم قرار دادم . توی شیشه مرتب چیدمشون چندحبه سیر خرد شده و نصف یه فلفل تند خشک شده رو لابلای بادمجونا قرار دادم. توی سرکه، نمک و ادویه ترشی حل کردم و اروم روی بادمجونا ریختم.تا کاملا سطح بادمجون از سرکه پر بشه. اون رو در جای خنک مث سایه ی باغچه (در فصل سرما )گذاشتم تا یک هفته و بعد هم مصرف کردم. اگه این ترشی رو در فصل گرم درست میکنید باید حتما از ابتدا در یخچال نگهداری کنید. مواد میانی: هویج، ریحان، سیر، ترخون، کمی شوید، اگه داشتید یه کم مرزه، نمک، فلفل، سیاهدانه، تخم گشنیز همه رو باهم در غذاساز خرد کردم و وسط بادمجونا گذاشتم. میتونید تمام این ها رو با چاقو ریز خرد کنید و مخلوط کنید. 📍نکته: عطرو طعم خوب این ترشی به ریحون و ترخون و سیر اونه پس حذفشون نکنید. نوش جانتون رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🧆🥙🥖 فلفل به میزان لازم نمک به میزان لازم سبزی (کوکوی ریز شده) 100 گرم تخم مرغ 4 عدد نان باگت 1 عدد روغن به میزان لازم طرز تهیه کوکو سبزی با نان باگت ابتدا در ظرفی تخم مرغ و سبزی را با هم مخلوط کرده و خوب هم میزنیم تا یکدست شود.  نمک و فلفل را به آن می افزاییم و بازهم می زنیم.سعی کنید موادتان را آنقدر بزنید تا مخلوط یکدست و یک رنگی داشته باشید. میتونید کمی سیر رنده شده هم اضافه کنید.  روغن را در تابه ای می ریزیم و داغ می کنیم.نان باگت را به صورت حلقه های 2تا 3 سانتی متری برش می زنیم و وسط آن را خالی میکنیم. حلقه های نان باگت را در روغن می چینیم و با قاشق از مواد کوکو داخل آنها می ریزیم. بعد از این که یکطرف کوکو سرخ شد پشت و رو می کنیم. نکات 1. در تهیه ی این شکل از کوکو می توان از نان باگت بیات هم استفاده کرد.  2. میتوانید به مواد این کوکو زرشک یا گردو هم اضافه کنید. 3. مواد داخل نان باگت را دور نریزید و آن را خشک کنید و به عنوان یک ارد سوخاری بسیار سالم و خوشرنگ استفاده کنید (برای طبخ ماهی و مرغ). رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥮🥠🍥 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
مواد لازم : آرد دو پیمانه شکر یک پیمانه شیر یک پیمانه روغن مایع یک پیمانه تخم مرغ سه عدد بکینگ پودر یک ق غ وانیل یک ق چ زعفران دم کرده غلیظ سه ق غ طرز تهیه : ابتدا شکر و وانیل رو باهم مخلوط کرده بعد روغن و شیر رو اضافه میکنیم ، تخم ها رو یکی یکی اضافه میکنیم، زعفران رو هم به موادمون اضافه میکنیم ، آرد و ب پ و به موادمون اضافه میکنیم با لیسک مواد رو مخلوط میکنیم تا مایه کیک صاف و یکدست بشه. با فرچه روغن جداکننده(روغن جدا کننده یعنی ترکیب مساوی از یک قاشق آرد،یک قاشق روغن جامد، یک قاشق روغن مایع)رو به تمام قسمت های قالب سیلیکونی میمالیم. موادمون رو تا نصف داخل قالب مورد نظرمون میریزیم. داخل قابلمه آب میریزیم ، قالب رو میذاریم داخل قابلمه تا نصفه کمتر از قد قالب باید آب باشه ، زیر قابلمه رو روشن کرده حرارت رو زیاد میکنیم تا آب به جوش بیاد ، همینکه آب جوشید حرارت رو کم میکنیم در قابلمه رو دمکنی میذاریم، یک ساعت بپزه بعد قالب رو از قابلمه خارج کنید . صبر کنید تا کیک کاملا سرد شود ، بعد قالب را برگردانید. مواد لازم : شیر یک لیوان آرد یک ق غ نشاسته ذرت یک ق غ وانیل یک ق چ زعفران دم کرده غلیظ یک ق غ شکر دو ق غ طرز تهیه : آرد ، نشاسته و شکر را با هم مخلوط کرده زعفران دم کرده و شیر را اضافه می کنیم و هم میزنیم و میگذاریم روی حرارت ملایم تا به غلظت مناسب برسه بعد وانیل را اضافه کرده و از روی حرارت برداشته و کمی که سرد شد روی کیک سرد شده میریزیم و به دلخواه تزئین می کنیم. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
🌸💫صبح وسبد سبد ترانه 🌿💫 با آوای خوش سلام 🌸💫و رنگین کمانی به رنگ عشق 🌿💫 تــقــدیــم بــه تــو کــه 🌸💫 ثانیه های زلال هر روز را 🌿💫 امیدوارانه انتظار ونفس میکشی 🌸💫 لحظه هایی اگر بخواهیم 🌿💫 میتواند به رنگ لبخند 🌸💫خــدا بـاشـد 🌸💫سلام من به دوستان مهربانم 🌿💫صــبحــتــون پــر امــیــد ┈••✾•🌾🌞🌾•✾••┈ ✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🫖🥞☕️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥘🥙🍚 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
مواد لازم برای درست کردن کیک وانیل لقمه ای آرد 2پیمانه بکینگ پودر 2قاشق چایخوری تخم‌مرغ 4عدد وانیل 1قاشق چایخوری شکر 1لیوان شیر 2سوم لیوان روغن 2سوم لیوان پودر نارگیل چرب 1دوم لیوان برای درست کردن سس شکلاتی 1بسته خامه ی صبحانه ی 200گرمی 80گرم شکلات تلخ سکه ای پودر نارگیل خشک به مقدار لازم طرز تهیه درابتدا تخم‌مرغ و وانیل و شکررا با همزن برقی به مدت 5دقیقه میزنیم تا کرم رنگ و حجیم بشه، بعد شیر و روغن رو اضاف میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم، بعد پودر نارگیل چرب رو اضاف میکنیم و هم میزنیم، و در آخر مواد خشک آرد با بکینگ پودر مخلوط میکنیم واز قبل سه بار الک میکنیم و به موادمون اضاف میکنیم و با همزن دستی در حد مخلوط شدن هم میزنیم، من از قالب 25در35 مستطیلی استفاده کردم، کف قالب کاغذ روغنی پهن میکنیم و موادمون رو داخل قالب میریزیم و در فر از قبل گرم شده به مدت 1ساعت میگذاریم برای درست کردن سس شکلاتی خامه ی صبحانه رو داخل ظرف ریخته روی شعله کم می‌گذاریم و گاهی هم میزنیم تا خامه شُل بشه، وقتی روی خامه جوش ریز ریز زد زیر گاز خاموش کنید و شکلات سکه ای تلخ رو بهش اضاف کنید و هم بزنید قالب کیک که از فر بیرون آوردید خنک که شد از قالب جدا کنید و با کارد و خط کش کیک رو به قسمت‌های مربعی برش بزنید دور تا دور قالبهای کیک رو در سس شکلاتی بزنید و بعد در پودر نارگیل خشک بغلتونید، قالبهای کیک رو توی ظرف سِرو بچنید و نایلون روش بکشید تا خشک نشه و ربع ساعتی داخل یخچال بگذارید تا سس شکلاتی خودشو بگیره و سفت بشه، بعد به عنوان عصرانه میل کنید، امیدوارم که درست کنید و نوش جان کنید رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍝🍜🍲 یکی از خوشمزه های محلی شهر ( همدان)😊  اس که بیشتر  توی منطقه رزن طبخ میشه طعم ترش و لذیذی داره که به شدت پیشنهادش میکنم هم خیلی خوشمزه اس هم سریع و آسون😋 اول از همه دوتا پیاز متوسط رو نگینی کرده و نیمه سرخ میکنیم،زردچوبه،نمک،فلفل سیاه رو با دو قاشق رب گوجه فرنگی اضافه میکنیم و تفت میدیم 150 گرم برنج و 150 گرم لپه شسته شده ارو به همراه 2 لیوان آب جوش و 1/5 لیوان آبغوره ارو هم به مواد بالا اضافه و حرارت رو زیاد میکنیم تا آش به جوش بیاد ، بعد حرارت رو کم میکنیم تا آش شروع به پختن کنه 500 گرم سبزی (جعفری،نعنا،تره) رو به همراه 700 گرم گوجه فرنگی که از قبل پوست گرفته شده و نگینی خرد شده ارو اضافه میکنیم البته از پخته شدن کامل برنج و لپه مطمین بشین من چندتا از گوجه هارو نگینی کردم که موقع خوردن زیر دندون بیاد و مابقی رو رنده زدم بعد از حدود 30 دقیقه آش حاضره و میتونین با هر نوع نونی میل کنین پ.ن: بیشتر آب این آش رو آبغوره تشكیل میده که در صورت تمایل میتونین مقدار آبغوره ارو زیاد کنین و همینطور به جای آبغوره میتونین از گرد غوره استفاده کنین رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍗🍚🍛 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
مواد لازم : زرده تخم مرغ هر اندازه که پیمونه برنجتون هست یه دونه بیشتر من برای دو پیمانه برنج سه عدد زرده ریختم . ماست چکیده به ازای هر پیمانه برنج دو ق غ من شش ق غ ریختم برنج دو  پیمانه زرشک چهار ق غ زعفران یک فنجان دم کرده خلال بادام و پسته مقداری به دلخواه پیاز یک عدد سینه و ران مرغ به میزان لازم نمک فلفل به میزان لازم پودرهل نصف ق چ گلاب سه ق غ روغن یا کره پنجاه گرم مرغ را با کمی نمک، زرچوبه، زعفران، فلفل سیاه و پیاز خام‌ بپزید. زرده ها را با ماست چکیده و زعفران آب کرده هل و گلاب نمک، فلفل روغن یا کره مخلوط می کنیم برنج  آب کش شده (کمی دون برمیداریم) را اضافه میکنیم. (این غذا با زعفران زیاد خوشمزه میشه پس تو ریختن زعفران دست و دلباز باشید ) بعد برنج و آروم هم میزنیم تا برنج به مواد آغشته بشه فقط آغشته بشه کافیه  . داخل قالب مورد نظر را با کره چرب میکنیم ( قالب و پنج شش دقیقه داخل فریزر بزارید)  برنج مخلوط را داخلش میریزیم و کمی با قاشق سطحش رو فشار میدیم تا یکنواخت مواد داخل قالب پخش و کمی منسجم بشه(دقت کنید دقیقا نصف برنج باشه که مواد ته چین وسط قرار بگیره) حالا تکه های مرغ را میچینیم و زرشک را روش میریزیم (دقت کنین مواد از دور قالب فاصله داشته باشه تا مواد به دیواره نچسبه چون موقع برگردوندن از همونجا میشکنه یا مواد که با دیواره تماس دارن میسوزه یا دیده میشه و نازیبا میشه ) حالا بقیه برنج و روی بقیه مواد میریزیم و بازهم کمی فشار میدیم. (دقت کنین فشار کم باشه اگر زیاد فشرده بشه چون دون برداشته شده جا برای دم کشیدن نداره و تهچین سفت میشه ) روی قالب را فویل میکشیم و با چاقو چندین سوراخ روش میزنیم طوری که چاقو تا نزدیکه ته قالب داخل برنج بره تا منفذ هوا براش باز بشه و خوب دم بکشه . قالب را ۴۵ دقیقه داخل فر درجه حرارت ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده قرار میدیم. (این غذا زمان پخت بالایی داره) بعداز این مدت  فویل رو برمیداریم دور قالب روغن یا کره میریزیم و بدون فویل نیم ساعت دیگه داخل فر قرارمیدیم تا ته دیگش برشته بشه بعد از اون غذا آماده است . نکته : میتونید ته چین را مثل کوکو داخل  تابه با در بسته روی گاز هم درست کنید فقط دیگه روش برشته نمیشه ولی کاملا میپزه . قالب من مدل فانوسی تک نفره بود اول مواد برنجی و داخلش ریختم وقتی پخت اون قسمت توخالی و با مرغ و زرشک پر کردم . نوش جان🌸 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6