eitaa logo
آشپزی در دل طبیعت🏕️
30.6هزار دنبال‌کننده
962 عکس
2.5هزار ویدیو
0 فایل
🌻 بنام یکتای بی همتا 🌻 کپی بدون ذکر منبع حرام است ⛔ 🍔اینجا با من آشپزی در طبیعت رو تجربه کن🏝️ 🍎پر از کلیپهای جذاب و خوشمزه😋 تبلیغات پربازده😍👇 https://eitaa.com/joinchat/654836467Cd228193fa2 من اینجام✌️👇 @admin_tab19 @admin_tab19
مشاهده در ایتا
دانلود
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍲🫕🥘 ‎سه عدد بادمجون رو نگینی خورد میکنیم و‌ یک ساعت توی آب نمک میذاریم که تلخیش گرفته بشه  بعد آبکش میکنیم ‎هویج نگینی شده، و بادمجون نگینی شده رو جداگونه سرخ میکنیم و‌کنار میذاریم ‎یه پیاز متوسط رو نگینی میکنیم و تفت میدیم، وقتی نرم شد گوشت چرخ شده رو اضاف میکنیم و سرخ میکنیم، ‎سپس دو قاشق رب گوجه، نمک فلفل زردچوبه کمی دارچین رو‌اضاف میکنیم و هم میزنیم ، وقتی رنگ رب باز شد، به اندازه نصف استکان زعفرون دم کرده اضاف میکنیم و پنج دقیقه زمان میدیم که آب اون کشیده بشه ‎سپس هویج و بادمجون سرخ شده به همراه جعفری خورد شده رو اضاف میکنیم و بلافاصله شعله رو خاموش میکنیم ، جعفری نباید حرارت ببینه . ‎برنج و‌عدس رو دم میندازیم و از مواد بالا برای تزیین استفاده میکنیم ‎من کمی زرشک هم برای تزیین استفاده کردم. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍆🥙🍵 دو کیلو بادمجون بنفش که همگی متوسط بودن رو شستم و تاجشونو کمی کوتاه کردم. گذاشتم حدودا یکروز روی پارچه اشپزخونه خشک بشه. توی شکمشون یه شکاف عمودی کم عمق دادم و توی سرکه انگور درحال جوش بمدت ده دقیقه جوش دادم.قبلش توی سرکه کمی زردچوبه ریخته بودم. از سرکه خارجشون کردم. گذاشتم سرکه خنک بشه. مواد میانی رو از قبل درست کرده بودم .با هردو دستم اروم داخل شکم بادمجون رو فشار دادم تا گود بشه و هر بادمجون رو با دو قاشق غذاخوری از مواد پر کردم و لبه های بادمجون رو روی هم قرار دادم . توی شیشه مرتب چیدمشون چندحبه سیر خرد شده و نصف یه فلفل تند خشک شده رو لابلای بادمجونا قرار دادم. توی سرکه، نمک و ادویه ترشی حل کردم و اروم روی بادمجونا ریختم.تا کاملا سطح بادمجون از سرکه پر بشه. اون رو در جای خنک مث سایه ی باغچه (در فصل سرما )گذاشتم تا یک هفته و بعد هم مصرف کردم. اگه این ترشی رو در فصل گرم درست میکنید باید حتما از ابتدا در یخچال نگهداری کنید. مواد میانی: هویج، ریحان، سیر، ترخون، کمی شوید، اگه داشتید یه کم مرزه، نمک، فلفل، سیاهدانه، تخم گشنیز همه رو باهم در غذاساز خرد کردم و وسط بادمجونا گذاشتم. میتونید تمام این ها رو با چاقو ریز خرد کنید و مخلوط کنید. 📍نکته: عطرو طعم خوب این ترشی به ریحون و ترخون و سیر اونه پس حذفشون نکنید. نوش جانتون رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🧆🥙🥖 فلفل به میزان لازم نمک به میزان لازم سبزی (کوکوی ریز شده) 100 گرم تخم مرغ 4 عدد نان باگت 1 عدد روغن به میزان لازم طرز تهیه کوکو سبزی با نان باگت ابتدا در ظرفی تخم مرغ و سبزی را با هم مخلوط کرده و خوب هم میزنیم تا یکدست شود.  نمک و فلفل را به آن می افزاییم و بازهم می زنیم.سعی کنید موادتان را آنقدر بزنید تا مخلوط یکدست و یک رنگی داشته باشید. میتونید کمی سیر رنده شده هم اضافه کنید.  روغن را در تابه ای می ریزیم و داغ می کنیم.نان باگت را به صورت حلقه های 2تا 3 سانتی متری برش می زنیم و وسط آن را خالی میکنیم. حلقه های نان باگت را در روغن می چینیم و با قاشق از مواد کوکو داخل آنها می ریزیم. بعد از این که یکطرف کوکو سرخ شد پشت و رو می کنیم. نکات 1. در تهیه ی این شکل از کوکو می توان از نان باگت بیات هم استفاده کرد.  2. میتوانید به مواد این کوکو زرشک یا گردو هم اضافه کنید. 3. مواد داخل نان باگت را دور نریزید و آن را خشک کنید و به عنوان یک ارد سوخاری بسیار سالم و خوشرنگ استفاده کنید (برای طبخ ماهی و مرغ). رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥮🥠🍥 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
مواد لازم : آرد دو پیمانه شکر یک پیمانه شیر یک پیمانه روغن مایع یک پیمانه تخم مرغ سه عدد بکینگ پودر یک ق غ وانیل یک ق چ زعفران دم کرده غلیظ سه ق غ طرز تهیه : ابتدا شکر و وانیل رو باهم مخلوط کرده بعد روغن و شیر رو اضافه میکنیم ، تخم ها رو یکی یکی اضافه میکنیم، زعفران رو هم به موادمون اضافه میکنیم ، آرد و ب پ و به موادمون اضافه میکنیم با لیسک مواد رو مخلوط میکنیم تا مایه کیک صاف و یکدست بشه. با فرچه روغن جداکننده(روغن جدا کننده یعنی ترکیب مساوی از یک قاشق آرد،یک قاشق روغن جامد، یک قاشق روغن مایع)رو به تمام قسمت های قالب سیلیکونی میمالیم. موادمون رو تا نصف داخل قالب مورد نظرمون میریزیم. داخل قابلمه آب میریزیم ، قالب رو میذاریم داخل قابلمه تا نصفه کمتر از قد قالب باید آب باشه ، زیر قابلمه رو روشن کرده حرارت رو زیاد میکنیم تا آب به جوش بیاد ، همینکه آب جوشید حرارت رو کم میکنیم در قابلمه رو دمکنی میذاریم، یک ساعت بپزه بعد قالب رو از قابلمه خارج کنید . صبر کنید تا کیک کاملا سرد شود ، بعد قالب را برگردانید. مواد لازم : شیر یک لیوان آرد یک ق غ نشاسته ذرت یک ق غ وانیل یک ق چ زعفران دم کرده غلیظ یک ق غ شکر دو ق غ طرز تهیه : آرد ، نشاسته و شکر را با هم مخلوط کرده زعفران دم کرده و شیر را اضافه می کنیم و هم میزنیم و میگذاریم روی حرارت ملایم تا به غلظت مناسب برسه بعد وانیل را اضافه کرده و از روی حرارت برداشته و کمی که سرد شد روی کیک سرد شده میریزیم و به دلخواه تزئین می کنیم. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
🌸💫صبح وسبد سبد ترانه 🌿💫 با آوای خوش سلام 🌸💫و رنگین کمانی به رنگ عشق 🌿💫 تــقــدیــم بــه تــو کــه 🌸💫 ثانیه های زلال هر روز را 🌿💫 امیدوارانه انتظار ونفس میکشی 🌸💫 لحظه هایی اگر بخواهیم 🌿💫 میتواند به رنگ لبخند 🌸💫خــدا بـاشـد 🌸💫سلام من به دوستان مهربانم 🌿💫صــبحــتــون پــر امــیــد ┈••✾•🌾🌞🌾•✾••┈ ✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🫖🥞☕️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥘🥙🍚 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
مواد لازم برای درست کردن کیک وانیل لقمه ای آرد 2پیمانه بکینگ پودر 2قاشق چایخوری تخم‌مرغ 4عدد وانیل 1قاشق چایخوری شکر 1لیوان شیر 2سوم لیوان روغن 2سوم لیوان پودر نارگیل چرب 1دوم لیوان برای درست کردن سس شکلاتی 1بسته خامه ی صبحانه ی 200گرمی 80گرم شکلات تلخ سکه ای پودر نارگیل خشک به مقدار لازم طرز تهیه درابتدا تخم‌مرغ و وانیل و شکررا با همزن برقی به مدت 5دقیقه میزنیم تا کرم رنگ و حجیم بشه، بعد شیر و روغن رو اضاف میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم، بعد پودر نارگیل چرب رو اضاف میکنیم و هم میزنیم، و در آخر مواد خشک آرد با بکینگ پودر مخلوط میکنیم واز قبل سه بار الک میکنیم و به موادمون اضاف میکنیم و با همزن دستی در حد مخلوط شدن هم میزنیم، من از قالب 25در35 مستطیلی استفاده کردم، کف قالب کاغذ روغنی پهن میکنیم و موادمون رو داخل قالب میریزیم و در فر از قبل گرم شده به مدت 1ساعت میگذاریم برای درست کردن سس شکلاتی خامه ی صبحانه رو داخل ظرف ریخته روی شعله کم می‌گذاریم و گاهی هم میزنیم تا خامه شُل بشه، وقتی روی خامه جوش ریز ریز زد زیر گاز خاموش کنید و شکلات سکه ای تلخ رو بهش اضاف کنید و هم بزنید قالب کیک که از فر بیرون آوردید خنک که شد از قالب جدا کنید و با کارد و خط کش کیک رو به قسمت‌های مربعی برش بزنید دور تا دور قالبهای کیک رو در سس شکلاتی بزنید و بعد در پودر نارگیل خشک بغلتونید، قالبهای کیک رو توی ظرف سِرو بچنید و نایلون روش بکشید تا خشک نشه و ربع ساعتی داخل یخچال بگذارید تا سس شکلاتی خودشو بگیره و سفت بشه، بعد به عنوان عصرانه میل کنید، امیدوارم که درست کنید و نوش جان کنید رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍝🍜🍲 یکی از خوشمزه های محلی شهر ( همدان)😊  اس که بیشتر  توی منطقه رزن طبخ میشه طعم ترش و لذیذی داره که به شدت پیشنهادش میکنم هم خیلی خوشمزه اس هم سریع و آسون😋 اول از همه دوتا پیاز متوسط رو نگینی کرده و نیمه سرخ میکنیم،زردچوبه،نمک،فلفل سیاه رو با دو قاشق رب گوجه فرنگی اضافه میکنیم و تفت میدیم 150 گرم برنج و 150 گرم لپه شسته شده ارو به همراه 2 لیوان آب جوش و 1/5 لیوان آبغوره ارو هم به مواد بالا اضافه و حرارت رو زیاد میکنیم تا آش به جوش بیاد ، بعد حرارت رو کم میکنیم تا آش شروع به پختن کنه 500 گرم سبزی (جعفری،نعنا،تره) رو به همراه 700 گرم گوجه فرنگی که از قبل پوست گرفته شده و نگینی خرد شده ارو اضافه میکنیم البته از پخته شدن کامل برنج و لپه مطمین بشین من چندتا از گوجه هارو نگینی کردم که موقع خوردن زیر دندون بیاد و مابقی رو رنده زدم بعد از حدود 30 دقیقه آش حاضره و میتونین با هر نوع نونی میل کنین پ.ن: بیشتر آب این آش رو آبغوره تشكیل میده که در صورت تمایل میتونین مقدار آبغوره ارو زیاد کنین و همینطور به جای آبغوره میتونین از گرد غوره استفاده کنین رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍗🍚🍛 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
مواد لازم : زرده تخم مرغ هر اندازه که پیمونه برنجتون هست یه دونه بیشتر من برای دو پیمانه برنج سه عدد زرده ریختم . ماست چکیده به ازای هر پیمانه برنج دو ق غ من شش ق غ ریختم برنج دو  پیمانه زرشک چهار ق غ زعفران یک فنجان دم کرده خلال بادام و پسته مقداری به دلخواه پیاز یک عدد سینه و ران مرغ به میزان لازم نمک فلفل به میزان لازم پودرهل نصف ق چ گلاب سه ق غ روغن یا کره پنجاه گرم مرغ را با کمی نمک، زرچوبه، زعفران، فلفل سیاه و پیاز خام‌ بپزید. زرده ها را با ماست چکیده و زعفران آب کرده هل و گلاب نمک، فلفل روغن یا کره مخلوط می کنیم برنج  آب کش شده (کمی دون برمیداریم) را اضافه میکنیم. (این غذا با زعفران زیاد خوشمزه میشه پس تو ریختن زعفران دست و دلباز باشید ) بعد برنج و آروم هم میزنیم تا برنج به مواد آغشته بشه فقط آغشته بشه کافیه  . داخل قالب مورد نظر را با کره چرب میکنیم ( قالب و پنج شش دقیقه داخل فریزر بزارید)  برنج مخلوط را داخلش میریزیم و کمی با قاشق سطحش رو فشار میدیم تا یکنواخت مواد داخل قالب پخش و کمی منسجم بشه(دقت کنید دقیقا نصف برنج باشه که مواد ته چین وسط قرار بگیره) حالا تکه های مرغ را میچینیم و زرشک را روش میریزیم (دقت کنین مواد از دور قالب فاصله داشته باشه تا مواد به دیواره نچسبه چون موقع برگردوندن از همونجا میشکنه یا مواد که با دیواره تماس دارن میسوزه یا دیده میشه و نازیبا میشه ) حالا بقیه برنج و روی بقیه مواد میریزیم و بازهم کمی فشار میدیم. (دقت کنین فشار کم باشه اگر زیاد فشرده بشه چون دون برداشته شده جا برای دم کشیدن نداره و تهچین سفت میشه ) روی قالب را فویل میکشیم و با چاقو چندین سوراخ روش میزنیم طوری که چاقو تا نزدیکه ته قالب داخل برنج بره تا منفذ هوا براش باز بشه و خوب دم بکشه . قالب را ۴۵ دقیقه داخل فر درجه حرارت ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده قرار میدیم. (این غذا زمان پخت بالایی داره) بعداز این مدت  فویل رو برمیداریم دور قالب روغن یا کره میریزیم و بدون فویل نیم ساعت دیگه داخل فر قرارمیدیم تا ته دیگش برشته بشه بعد از اون غذا آماده است . نکته : میتونید ته چین را مثل کوکو داخل  تابه با در بسته روی گاز هم درست کنید فقط دیگه روش برشته نمیشه ولی کاملا میپزه . قالب من مدل فانوسی تک نفره بود اول مواد برنجی و داخلش ریختم وقتی پخت اون قسمت توخالی و با مرغ و زرشک پر کردم . نوش جان🌸 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥮🥧🍰 شکر یک لیوان تخم مرغ ۴ عدد وانیل ۱ق چ روغن مایع ۱/۲ لیوان شیر ۱لیوان آرد ۲لیوان بیکینگ پودر ۱ق غ ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن می رنیم تا کرم رنگ بشه بعد بهش روغن مایع و شیر را اضافه کرده در حد مخلوط شدن هم می زنیم.آرد و بیکینگ پودر را الک کرده و با ویسک هم زده و در قالب چرب شده (اگه می خواهید کیک هاتون قلفتی در بیاد حتما با ارده چرب کنید وگرنه حتما می چسبه ) می ریزیم و در فر از قبل گرم شده با دمای۱۸۰ درجه بمدت ۴۵ دقیقه قرار می دهیم . رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6