#روکر_موز
مواد لازم
شیر ۳ لیوان
شکر نصف لیوان
نشاسته ذرت ۳ق غ
وانیل نوک ق چ
تخم مرغ ۱عدد
پودر ژلاتین ۳ ق غ
خامه قنادی ۲۰۰گرم
پنیر خامه ای ۱۵۰گرم
گردو ۱۵۰گرم
موز ۳عدد
بيسکوئيت پتی بور نصف بسته
طرز تهیه:
شیر ، شکر ، وانیل، نشاسته ذرت و پودر ژلاتین رو توی قابلمه میریزیم و ۱۰ دقیقه اجازه میدیم تا ژلاتین اسفنجی بشه...
بعد روی حرارت ملایم میذاریم تا موادمون غلیظ بشه مثل فرنی...
✅اینجا مواد رو مدام باید هم بزنید تا ته نگیره.
حرارت رو خاموش کنید و تخم مرغ رو توی یه ظرف دیگه بزنید و به مواد اضافه کنید..
خامه و پنیر خامه ای رو با هم توی یه کاسه بریزید و بنماری کنید...
پنیر و خامه رو به مواد بالا اضافه و خوب مخلوط کنید تا مواد یکنواخت بشه...
بيسکوئيت ها رو خرد کنید به مواد اضافه کنید و صبر کنید تا مواد روکر یکم از دما بیفته...
موز و گردو رو خرد کنید و به مواد بالا اضافه کنید ...
۲بسته ژله موز رو با ۲لیوان آب جوش حل و بنماری کنید...
✅برای پررنگ تر شدن میتونید ۲قطره رنگ زرد به ژله اضافه کنید...
✅تا ژله داغ هست باید رنگ رو بریزید وگرنه رنگ حالت تیکه تیکه توی ژله میمونه.
قالبتون رو چرب کنید و یک ربع داخل فریزر بذارید...
ژله رو داخل قالب بریزید و بذارید نیم بند بشه...
بعد مواد روکر رو خیلی آروم روی ژله بریزید تا قالب پره پر بشه...
✅ برای قشنگ تر شدن دسرتون قالب رو تا جایی که جا داره پر کنید.
✅مواد رو خیلی آروم روی ژله پخش بریزید چون ژله نیمبنده احتمال پاره شدنش هست... کم کم اضافه کنید...
قالب رو ۶ساعت داخل یخچال بذارید.
✅ بعد بدون استفاده از آب جوش و چاقو فقط با انگشت هاتون دسر رو از دیواره جدا کنید و توی ظرف مورد نظرتون برگردونید.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#دلمه_برگ_مو
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🍇🫔🥙
برنج یک پیمانه
لپه یک پیمانه
سبزی معطر نصف پیمانه
گوشت چرخ کرده سیصد گرم
پیاز یک عدد
برگ مو به میزان لازم
نمک و فلفل و ادویه به میزان لازم
اول برنج و لپه خیس شده را جداگانه بپزید و بعد از پخت آبکش کنید، برنج باید حالت وارفتگی داشته باشد.
بعد پیاز رنده شده را با کمی روغن تف داده و گوشت چرخکرده و نمک و ادویه های مورد نظر را بهش اضافه کنید و بگذارید سر تف بخورد .
سبزی شسته شده را هم خرد کنید، از سبزی معطر مثل مرزه و ریحون میتونید استفاده کنید.
بعد برنج و لپه و گوشت و سبزی را در یک ظرف با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
برگهای دلمه را شسته و در آب جوش به مدت پنج دقیقه بجوشانید و آبکش کنید و سپس با آب سرد آبکشی کنید .
از مواد به اندازه یک قاشق روی برگ دلمه گذاشته و دلمه را به شکل بقچه ای یا سیگاری ببندید.
کف قابلمه را با دو لایه برگ بپوشانید و دلمه ها را کنار هم قرار دهید و یک بشقاب روی دلمه بگذارید و یک شی سنگین روی بشقاب بذارید که هنگام جوشیدن دلمه ها تکان نخورند و شکلشون بهم نریزد .
آب جوش را در قابلمه بریزید تا جاییکه روی دلمه ها پوشیده شود و سپس گوجه سبز یا پوره غوره اضافه کنید و بگذارید تانیم ساعت آب دلمه کشیده بشود و سپس سرو کنید.
برای تزئین به مقداری سس مایونز رنگ خوراکی قرمز و زرد و نارنجی اضافه کردم و با یک مسواک تمیز روی بشقاب سس ها را پاشیدم .
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
هرچیزی در زمان
خودش رخ میدهد
باغبان حتی اگر باغش
را غرق آب کند،
درختان خارج از فصل
خود میوه نمیدهند...
سلام به همگی🌺🍃
الهی حال دلتون خوب باشه🌺🍃
❤️🧡💛💚💙💜❤️🧡💛💚💙💜
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#صبحانه
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🫖🥞☕️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#شربت_سه_رنگ
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍷🍹🧋
لایه اول شربت زعفران غلیظ لایه دوم تخم شربتی که باید خیس بشه وشسته بشه به اندازه دوسه قاشق غذاخوری لایه سوم یک قاشق پنیرک باآب سرد مخلوط کنید بزارید یکساعت بمونه تا این رنگ ابی وبنفش خوشگل نمایان بشه بعدبه ارومی روی لایه های بعدی بریزید
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کراکت_سیب_زمینی
#فینگرفود
#طعم_رنگین_کمان 🥔🍟🥫
مواد لازم
یک کیلو سیب زمینی آبپز شده
1عددتخم مرغ
نمک وفلفل سیاه وپودر سیر وپودر پیاز وپودر پاپریکا و کمی پودر اویشن به میزان لازم
پنیر پیتزا یه کاسه ماست خوری کوچک
مواد برای سوخاری کردن
آرد سوخاری
2 عدد تخم مرغ
نمک و فلفل سیاه
طرز تهیه:
سیب زمینی های آبپزشده رو رنده کردم، بعد یک تخم مرغ و نمک وادويه جات وپنیر پیتزا رو هم بهش اضافه کردم وخوب چنگ زدم تا مخلوط شوند.
مقداری از مواد را برداشتم و به صورت استوانه ای در اوردم تمام مواد را به همین شکل آماده کردم و کنار گذاشتم
آرد سوخاری و تخم مرغ را جداگانه در دو ظرف ریختم وبه ترتیب کراکت ها را اول در تخم مرغ زدم وبعد در پودر سوخاری.
توی یک قابلمه کوچیک روغن سرخ کردنی ریختم وگذاشتم خوب داغ بشه با حرارت ملایم. بعد کراکت ها رو یکی یکی در روغن گذاشتم تا به آرومی سرخ شوند.
بعد کراکت ها رو توی ظرفی که در ان دستمال کاغذی گذاشته ایم میگذاریم تا روغن اضافه گرفته شود.
نوش جان
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#تاس_کباب
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🧆🥙🫓
حالا چی لازم داریم
جونم بگه براتون ک برای کوفته ها
۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
۲ عدد پیاز رنده شده
جعفری و گشنیز ی دسته کوچیک ریز خرد شده
نمک طبق ذائقه
میتونید ۱ ق آرد سوخاری یا خمیر نون باگت خیس شده استفاده کنید
من گاهی ب کوفته ها میزنم و گاهی هم نمیزنم فقط نکته ش اینه ک وقتی نزدی حسابی ورز بدی ک مواد ب روغن بیفتن و بعد ی نیم توی یخچال یا فریزر استراحت بدی حواست باشه یخ نزنه.
برای بقیه ی مواد
۴_۵عدد سیب زمینی
۲_۳عدد هویج
۴_۵عدد گوجه
برا سس هم
۱قاشق رب رو توی روغن خوب تفت بدید رنگش ک در اومد یکم آب بهش اضافه کنید با فلفل سیاه و نمک حواستون ب غلظتش باشه.
کوفته ها رو ک درست کردی ب شکل بیضی یا گرد بیرون بیار توی ظرف فر یا دیگرون هویج و سیب زمینی و گوجه ها رو خرد کن و بریز داخلش کوفته ها رو هم ک فرم دادی بزار داخلش و سس رو روش بریز بزار یا توی فر اگه نداری بزار روی گاز تا بپزه و جا بیفته فقط خوشگلا حواستون باشه روی گاز باید آب سستون بیشتر باشه ک ته نگیره و نسوزه😍🤩😋
با پلو یا بعنوان خوراک سرو کنید.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#دسر_توت_فرنگی
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍓🍮🍧
:مواد لازم
توت فرنگی تازه : 300 گرم
شیر۲ نیم لیوان
خامه صبحانه_۲۰۰ گرم
شکر : سه چهارم لیوان
ژلاتین :۳ونیم ق غ
پودر ژله یک بسته(پودر ژله رو بریزین توی ظرف نصف لیوان آب جوش بریزین مخلوط کنید بعد نصف لیوان آب سرد اضافه کنید یه قالب کوچکتر از قالب اصلی بردارین توش نایلون پهن کنید بعد ژله رو بریزین توش بزارین توی فریزر ۳ ساعت بمونه بعد که ژله آماده شد برین قسمت بیرونی دسر رو درست کنید
(اندازه قالب برای ژله قالب ۱۵ سانتی هست )
:طرز تهیه
اول از همه ژلاتین رو بانصف لیوان شیر سرد بنماری میکنیم بعد توت فرنگی ها رو شسته، برگ ها رو جدا کرده و بعد خرد میکنیم و به همراه شکر داخل مخلوط کن میریزیم، بعد شیر، خامه رو اضافه و چند پالس. میزنیم.، حالا برای اینکه
دونه های توت فرنگی موقع خوردن احساس نشه اونا؛ رو از صافی رد کرده و در اخر ژلاتین بنماری شده و کاملا سرد شده رو اضافه میکنیم
قالب مورد نظر رو کمی چرب کرده و نصف مواد و میریزیم توی ظرف
40 دقیقه میزاریم داخل فریزر تا نیم بند بشه بعد ژله توت فرنگی یخ بعد4 ساعت زده رو میزاریم روی دسر
بقیه ی مایع رو میریزیم روی ژله بعد میزاریم داخل یخچال تا کاملا خودشو بگیره
اندازه قالب دسر ( قالب 18 سانتی هست )
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#نان_کاتمر_ترکیه
#نان
#طعم_رنگین_کمان 🥖🥯🍞
👈مواد لازم و دستور تهیه:
1.5 لیوان شیر گرم
1.5 لیوان آب گرم
1 قاشق غذاخوری خمیرمایه
نصف لیوان روغن
7.5 لیوان آرد (200 میلی لیتری)
1 قاشق غذاخوری شکر گرانول
1.5 قاشق چایخوری نمک
100 گرم کره (در دمای اتاق) برای چرب کردن
برای رومال:
1 زرده تخم مرغ
1 قاشق چایخوری ملاس
کنجد
زیره سیاه
برای داخل:
چدار
سوسیس
پنیر
دستور پخت:
شیر گرم و آب را داخل کاسه خمیر می ریزیم و یک قاشق غذاخوری شکر گرانول و یک بسته مایه خمیر تازه روی آن اضافه می کنیم.
اجازه دهید مایه به مدت 5 دقیقه حل شود.
سپس مواد دیگر و آرد را اضافه می کنیم، خمیر لطیفی به دست می آید و روی آن را می پوشانیم و اجازه می دهیم 1 ساعت تخمیر شود.
بعد از اینکه خمیر تخمیر شد چند بار دیگه ورز میدیم و به 25 عدد مرنگ تقسیم میکنیم اگه تو این مدت دستتون رو روغن بزنید راحت میشه.
یکی از مرنگ ها را روی پیشخوان برمی داریم و با دست کمی باز می کنیم و با کره ای که در دمای محیط صبر کرده بودیم همه جای آن را پخش می کنیم و از لبه ها تا می کنیم و با ریختن چدار و سوسیس و پنیر داخل آن می بندیم.
15-20 دقیقه صبر می کنیم تا در سینی تخمیر شود، سپس یک زرده تخم مرغ را با یک قاشق ملاس مخلوط کرده و روی آن پخش می کنیم و کنجد و زیره سیاه را می پاشیم و در فر با دمای 200 درجه می پزیم تا خوب قهوه ای شود.
نوش جان😍
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#دنت_خانگی
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍫🍮🍨
مواد لازم
برای دنت شکلاتی
شیر پر چرب ۱ پ
پودر کاکائو ۲ ق غ خ
نشاسته ذرت ۲ ق غ خ
شکر ۲ الی ۳ ق غ خ
شکلات شیری یا تلخ ۳۰ گرم
خامه صبحانه ۷۰ گرم
.
برای دنت بیسکوییتی
شیر پر چرب ۱ پ
۵ قاشق غ پودر ببسکوییت پتی بور که حتما الک شده باشه
۲ ق غ خ پودر نشاسته ذرت
۲ ق غ خ شکر
خامه صبحانه ۷۰ گرم
وانیل ۱/۴ ق چ خ
۱ ق چ خ نسکافه فوری یا ۱ ق چ خ پودر کاکائو برای خوشرنگتر شد دنت
هر کدومو که دوست دارید
نکات مهم
شعله ملایم باشه
مدام همبزنید دنت ته نگیره
نشاسته ذرت با نشاسته گل فرق داره از لوازم قنادی تهیه کنید
دنت رو در یخچال اقلا دوسه ساعتی قرار بدین
شکلات دنت شکلاتی قابل حذفه و اختیاری ولی در طعم و عطر و خوشمزه تر شدن تاثیر داره.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#حلوا_بوتیکی
#حلوا
#طعم_رنگین_کمان 🧇🥠🍥
مواد لازم آرد سفید ۲۵۰ گرم
آرد نخودچی ۱۵۰ گرم
پودر قند ۲۰۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
روغن نیمه جامد ۱۰۰ گرم
پودر هل یک قاشق غذاخوری
پودر پسته ۲غذاخوری
پودر گل محمدی ۱ قاشق غذاخوری شکلات شیری یا تلخ ۳۰ گرم
شکلات سفید ۸۰ گرم
ابتدا آرد سفید رو در تابه با حرارت ملایم ۲۰ دقیقه تفت میدیم تا بوی خامی آرد برطرف شه ولی تغییر رنگ نده بعد آرد نخودچی را اضافه می کنیم ده دقیقه دیگه با آرد نخودچی تفت میدیم با حرارت ملایم آردها را از تابه خارج میکنیم الک میکنیم و دوباره به تابه برمیگردونیم روغن جامد و کره رو اضافه میکنیم ده دقیقه دیگه با حرارت ملایم با تفت میدیم و در این زمان پودر قند و پودر هل رو بهش اضافه می کنیم و حرارتو خاموش میکنیم اگر احساس کردید حلواتون خیلی خشک هست کمی روغن یا کمی کره در مرحله بهش اضافه کنید وقتی خوب مخلوط شد حلوا را به چهار قسمت مساوی تقسیم میکنیم و یک قسمت شکلات تیره بن ماری شده و به سه قسمت دیگه پودر گل سرخ زعفران و پودر پسته اضافه و مخلوط میکنیم شکلات سفید بن ماری شده بین سه قسمت لنگی تقسیم میکنیم و خوب هم میزنیم و در قالب های سیلیکونی میریزیم در فریزر به مدت یک ساعت میذاریم تا خودشو کامل بگیره و بعد از اون از فریزر بیرون میاریم به راحتی از قالب سیلیکونی جدا می کنیم و با هر چیزی که دوست داشتیم تزیین می کنیم من برای تزیین حلوا از شکلات سفید بن ماری شده و پودر گل سرخ و خلال پسته استفاده کردم
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#دونات_پیتزایی
#فینگرفود
#طعم_رنگین_کمان 🍕🍟🌭
آرد ۴۵۰ گرم (ممکنه کمتر یا بیشتر آرد مصرف بشه)
تخم مرغ ۱ عدد
خمیر مایع ۱ قاشق غذاخوری
شیرولرم ۱/۲ لیوان
اب ولرم ۱/۲لیوان
روغن مایع ۱/۴ لیوان
نمک ۱ قاشق مرباخوری
شکر ۱ قاشق غذاخوری
کالباس حدود دو لیوان خرد شده
فلفل دلمه به میزان لازم و کمی جعفری خرد شده
ابتداخمیر مایع رو با آب وشکر مخلوط واجازه میدیم ده دقیقه استراحت کنه تا عمل بیاد.
در ظرفی دیگر تخم مرغ،روغن،نمک و شیر ولرم رو مخلوط میکنیم و بعد خمیر مایع رو اضافه میکنیم و آرد را کم کم میریزیم ومخلوط میکنیم و بعد کالباس وفلفل دلمه ای و جعفری رو اضافه ومخلوط کرده انقدری ارد الک میکنیم تا خمیر یکدستی داشته باشیم زیاد نریزید که خمیر سنگین بشه تا حدی که خمیر بدست نچسبه
خمیر رو به مدت ۱ساعت استراحت داده تا دوبرابر شه.
خمیر رو ورز داده پهن می کنیم به قطر یک سانت وبا کاتر دونات قالب می زنیم یا اگه کاتر دونات نداشتین
با کاتر گرد قالب زده وسطش هم با یه کاتر کوچیکتر قالب میزنیم تا شکل دونات شه بعد دوباره ۱۵ دقیقه استراحت میدیم روشو با حوله می پوشونیم وبعد در روغن داغ حرارت رو به بالا سرخ 5میکنیم.
🌺طعم عاالی وخوشمزه ایی داره👌
🌺گزینه ی خوبی برای مراسم تولد و مهمانی های خاص ولاکچری هست.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#مرغ_خامه_ای
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🍗🥘🍚
🔺️مواد لازم
⚡️سینه مرغ 300-400 گرم
⚡️200 میلی لیتر مخلوط شیر و خانه
⚡️1 قاشق غذاخوری پنیر خامه ای سبک
⚡️200 گرم قارچ
⚡️پیاز 1 عدد
⚡️1 قاشق غذاخوری سس سویا
⚡️ با نمک و فلفل
🔺️طرز تهیه
ابتدا سینه مرغ رو که با نمک ،فلفل سیاه ،پاپریکا ،پودر سیر و پاپریکا مزه دار کردیم داخل تابه کمی سرخ میکنیم مرغ ها رو از تابه خارج کرده و بعد کره رو داخل تابه ذوب میکنیم حالا پیاز رو اضافه کرده سبک که شد قارچ های اسلایس شده رو اضافه کرده کمی تفت میدیم و بعد مخلوط شیر و خامه ،حالا پنیر خامه ای رو اضافه میکنیم کمی هم میزنیم سپس نمک و فلفل و سس سویا رو اضافه کرده دوباره هم میزنیم و بعد سینه مرغ سرخ شده رو داخل سس قرار میدیم و اجازه میدیم سس غلیظ بشه🌺
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#موس_طالبی
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍈🍮🍵
ژله طالبی: 1بسته، آب جوش:1 لیوان و نیم، پوره طالبی: 2 لیوان، پودر ژلاتین: 2 ق غ، آب سرد: 6 ق غ ، خامه :1 لیوان، شکر: به میزان لازم(بستگی به شیرینیِ طالبی داره).
ابتدا یک بسته ژله رو با یک لیوان و نیم آب جوش مخلوط و بن ماری کرده سپس داخل ظرفهای تکنفره ریخته،ظرفها رو به صورت مورب داخل ظرفی دیگه قرار داده و داخل یخچال میزاریم تا ژله ببنده. سپس آب سرد،روی پودر ژلاتین ریخته و ده دقیقه زمان میدیم،بعد روی حرارت کتری گذاشته تا ژلاتین کاملا حل و شفاف بشه یک طالبی متوسط رو خرد کرده، داخل مخلوط کن ریخته،یا با میکسر(اگر هیچ کدوم در دسترس نبود رنده ریز کنید)پوره کنید.خامه و شکر و ژلاتین رو اضافه کرده و باز میزنیم(من کمی سیاهدانه هم ریختم)سپس روی ژله ها میریزیم
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کوکو_دورنگ
#کوکو
#طعم_رنگین_کمان 🧆🥙🥪
ابتدا... ۵ عدد سیب زمینی متوسط رو بذارید بپزه . بعد از پخت پوستش بگیرید و رنده کنید. از حرارت که افتاد ۳ عدد تخممرغ _فلفل و زردچوبه و نمک_ من شوید و مرزه خشک هم ریختم .شما می تونید پیازچه یا جعفری و یا گشنیز بریزید یا اصن هیچی نریزید) مواد رو مخلوط کنید و کنار بذارید. . کوکوسبزی سبزی کوکو ۵۰۰ گرم (البته بستگی به حجم تابه تون داره. این مقدار سبزی برای تابه با قطر ۲۵ سانت کافیه) تخم مرغ ۳ تا ۴ عدد_ آرد یک ق غذا _ زرشک و گردو( اختیاری)_ نمک و فلفل و زردچوبه ونصف ق چایخوری بکینگ پودر. همه مواد کوکو سبزی رو مخلوط کنید چند دقیقه خوب هم بزنید. کف تابه روغن ریخته و مواد رو بریزید و صاف کنید یک دقیقه اول حرارت متوسط رو به بالا باشه و در تابه رو بذارید تا پف کنه و خودش و بگیره. حالا مایه کوکوسیب زمینی رو آرام روی کوکوسبزی بریزید و صاف کنید حدود یک ق روغن روی کوکو بریزید و آرام با پشت قاشق پخش کنید. حدود ۵ دقیقه بعد در تابه رو با دمکنی بذارید تا کوکو مغز پخت بشه. اگر دوست داشتید روی کوکوسیب زمینی هم طلایی بشه ، داخل بشقاب برگردونید و دوباره به تابه منتقل کنید. _ تابه باید نچسب باشه _ دیواره های تابه رو چرب کنید . .
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#ژله_رولی
#ژله
#طعم_رنگین_کمان 🍡🍮🍭
۱بسته پودر ژله با طعم دلخواه رو با ۳/۴ لیوان آب جوش حل میکنیم و روی حرارت کتری یا سماور بنماری میکنیم...
✅مقدار ها حتما دقیق اضافه بشه.
✅ژله باید کاملا شفاف بشه و هیچ ذره ای باقی نمونه....
وقتی ژله یکم از داغی افتاد (سرد نشه) ۱دونه بستنی لیوانی وانیلی (معادل ۶۰گرم)
رو توی دمای محیط میذاریم تا شل بشه و به ژله اضافه میکنیم...
✅سینی حتما سایزش ۲۰ ×۳۰ باشه...
کف سینی رو خیس میکنيم نایلون ضخیم میندازیم ...
روی نایلون رو چرب میکنیم ...
ژله و بستنی رو توی سینی میریزیم ...
۱ساعت داخل یخچال میذاریم تا ببنده...
نوک چاقو رو خیس میکنيم و بصورت دالبری برش میزنیم و رول میکنیم...
✅بهتره چاقو ساده باشه نه اره ای...
بعد از این مرحله دوباره ۱ساعت ژله ها رو توی یخچال بذارید تا گل ها کاملا فیکس بشن....
و تمام ....
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#سالاد_ماکارونی
#سالاد
#طعم_رنگین_کمان 🍜🍝🥟
ژامبون ده برگ یا سینه مرغ ۲ عدد
ماکارونی فرمی: یک بسته
کنسرو مخلوط سبزیجات (هویج،نخود فرنگی، ذرت) یک عدد
قارچ اسلایس شده پخته ده عدد
خیارشور نگینی ده عدد
سس مایونز سه قاشق غذاخوری
ماست چکیده سه قاشق غذاخوری
👈برحسب سلیقه میتوانید هر کدام از این سبزیجات را حذف کنید.
طرز تهیه :
برای شروع درست کردن سالاد ماکارونی با مرغ ساده، سینه مرغ را با کمی نمک آبپز و سپس ریش ریش کنید.
در یک کاسه ژامبون ریز خرد شده یا مرغ ریش ریش شده، خیارشورنگینی، سبزیجات کنسروی (آبکش شده)،قارچ پخته، سس مایونز، ماست چکیده،کمی نمک و فلفل را خوب با هم مخلوط کنید و به کناری بگذارید.
ماکارونیهای فرمی را بپزید تا نرم شوند. پس از آن،ماکارونیها را آبکش کنید.
پس از آنکه آب ماکارونی فرمی کامل رفت و خنک شد، آنها را به دیگر مواد سالاد ماکارونی اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کیک_زعفرانی
#کیک
#طعم_رنگین_کمان 🥮🍰🎂
تخم مرغ 6 عدد
آرد ۳ پیمانه
شکر ۱/۵پیمانه
بکینگ پودر 1 ق مرباخوری
روغن مایع ۱پیمانه
مایعات ۱پیمانه(۱چهارم پیمانه شیر و بقیه پیمانه با گلاب پر شود)
وانیل ۱ق چای خوری
پودر هل ۱ ق غذاخوری
زعفران غلیظ دم شده ۳ ق غذاخوری پر
.
طرز تهیه :
.
ابتدا تخم مرغ هارو با شکر ووانیل و هل میزنیم تا پف دارو حجمش چند برابر و کرم رنگ بشه و کاملا غلیظ شود....
بعد شیر هم دما وگلاب و زعفران و اضافه و برای چند دقیقه مخلوط میکنیم و بعدش در حد یک دور روغن...... در این قسمت آرد و بکینگ پودر الک شده را در چند مرحله به مواد اضافه میکنیم و با لیسک یا مفتول مخلوط میکنیم .... قالب میان تهی سایز ۳۰👉:قالب را کمی چرب و آرد پاشی و با یه ضربه آرد اضافه را خارج میکنیم و در فر از قبل گرم شده با دمای 175تا180درجه به مدت 40تا45 دقیقه قرار میدهیم...
.
برای قالب مستطیل فقط کف قالب رو کاغذ روغنی گذاشتم،سایز ۲۵×۳۵ با ارتفاع ۶ سانت
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#نان_شیرمال
#نان
#طعم_رنگین_کمان 🧇🥖🍞
زرده تخم مرغ دوعدد
شکر سه ق غ
کره سه ق غ
شیر یک لیوان
پودر خمیر مایه یک ق غ
آرد دو الی سه لیوان
نمک یک هشتم لیوان
ابتدا شیر رو جوشانده وقتی ولرم شد پودر خمیر مایه میزنیم.و شکر وکره و یه دونه از زرده ها رو خوب مخلوط میکنیم.
ارد ونمک را مخلوط و سه بار الک میکنیم بعد به مواد اضافه میکنیم تا حالت چسبندگی بگیرد وخمیر نرمی حاصل شود.خمیر را چن بار بلند کرده و به ظرف بکوبید.
سپس در ظرفی که چرب کردید خمیر را بگذارید و رویش رابپوشانید دو ساعت بعد خمیر را ورز دهیدو شکل دهید.سپس وقتی شکل دادید نیم ساعت استراحت دهید وبعد خمیرو توی قالب بزارید برای طلایی شدن روش اون یکی زرده را با کمی شیر و کره مخلوط کنید روی نانها رومال کنید با 180درجه بیست الی نیم ساعت داخل فر از قبل گرم شده بزارید.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
"مدیون باش"
به همه آدمای زندگیت
که خوباش بهترین "حسارو" بهت میدن
و
بَداش بهترین "درسارو" ...
سلام بیکران 🪴
الهی حالتون بهتر از دیروز باشه 🪴
🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#صبحانه
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🫖🥞☕️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#پنکیک_ژاپنی
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🧇🥞🧈
شیر ولرم دو سوم پیمانه
تخم مرغ سه عدد
آرد یک پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
نشاسته ذرت نصف پیمانه
شکر نصف پیمانه
بکینگ پودر دو قاشق چایخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
سفیده ی تخم مرغ رو از زرده جدا میکنید وحسابی میزنید تا فرم بگیره .
زرده رو با شکر ،وانیل خوب بزنید تا کشدار وکرمی بشه ،بعد شیر وروغن رو اضافه ومخلوط کنید بعد ارد الک شده و نشاسته رو اضافه وخوب مخلوط کنید،اخر کار سفیده رو اضافه واروم به صورت دورانی از یه طرف شروع به مخلوط کردن کنید.
تابه نچسب رو گرمکنید وبا ملاقه از مواد پنکیک داخل تابه بریزید وقتی که روش حباب زد برگردونید واحازه بدیدطرف دیگه هم بپزه.
تابه احتیاج به چرب کردن نداره.
پنکیک همیشه یه سمتش خوشرنگتر میشه.
حرارت باید متوسط و ملایم باشه.
این پنکیک پف میکنه وبافت فوق العاده نرمی داره.
آخر کار با شکلات ذوب شده یا سس کارامل یا عسل ومیوه تزیین کنید.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#پلو_توپی_سوخاری
مواد لازم
برنج ٢پیمانه
جعفری ساطوری ١٠٠گرم
تخممرغ ٢عدد
زعفران دم کرده ٢ق چایخوری
شیر٢قاشق غذاخوری
پودر سوخاری ٣٠٠گرم
گوشت چرخ کرده ١۵٠گرم
پیاز ١عدد،سیر ۲ حبه
رب گوجه ١قاشق
فلفل دلمه خرد شده ١عدد
نمک،فلفل، آویشن، زردچوبه
طرز تهیه
برنج خیس خورده رو با آب ونمک ویک قاشق روغن کته می کنیم
برنج را بعد از پخت کنار گذاشته که سرد بشه
داخل تابه پیاز نگینی رو با کمی روغن تفت داده گوشت چرخ کرده و سیر رنده شده ادویه ها(آویشن ،فلفل زردچوبه ، کمی نمک، زعفرون) ورب گوجه فرنگی رااضافه کرده وتفت می دهیم
فلفل دلمه را هم اضافه کرده وتفت می دهیم
کمی آب اضافه کرده تا گوشت بپزه
برنج سرد شده و جعفری خرد شده را مخلوط کرده وله می کنیم (من با سبزی خشک شده مخلوط کردم )
تخم مرغ و نمک، فلفل، پودرآویشن ، شیر وزعفرون رو داخل ظرف جدا مخلوط کرده وهم می زنیم
دستمون رو با آب مرطوب کرده وبه برنج روبه شکل توپک در می آوریم وسط برنج رو کمی گود کرده واز مواد گوشتی داخلش می ریزیم
ودوباره گردش می کنیم
توپک ها رو اول در تخم مرغ و بعد در آرد سوخاری می زنیم ودر روغن شناور سرخ می کنیم وبعد از سرخ شدن روی دستمال گذاشته تا روغن اضافیه آن گرفته شود
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#پیراشکی_بادمجان
#نان
#طعم_رنگین_کمان 🍆🥐🌯
خمیر دلخواه (میتونید خمیر جادویی درست کنید)
🌸مواد میانی🌸
2 عدد بادمجان
1 عدد پیاز
1 ق غ رب گوجه
نمک و فلفل
1 عدد زرده تخم مرغ و کنجد برای رومال
ابتداخمیر درست کردم.
میتونید خمیر جادویی هم درست کنید یا هر خمیر دلخواه دیگه ای من این خمیرو خیلی دوست دارم عالی وراحت و خوش پخته قبلاچندین بار دستورشوگذاشتم👌😊
بادمجان ها را پوست کنده و خرد کنید و نمک بزنید و در سبد بگذارید تا زهرآب آن خارج شود.و در غذا ساز یا مخلو ط کن بریزید تا کاملا خرد شود.یا می توانید رنده کنید.پیاز را خرد کنید و در روغن سرخ کنید تا سبک شود بادمجان را هم اضافه کنید و تفت دهید گوجه فرنگی را هم خرد کنید و بریزید.
نمک و فلفل و رب را هم ریخته و بگذارید آرام آرام بپزد.
حالا خمیر را با وردنه باز کنید و با کاتر دایره یا لیوان قالب بزنید و یک قاشق از مواد داخل آن بگذارید.
و مانند عکس ببندید و در سینی فر بگذارید
روی آن زرده تخم مرغ مالیده و کنجد بپاشید. و در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم به مدت بیست دقیقه بپزید
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#پلو_گرمساری
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🍚🍛🥘
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#پلو_گرمساری
برنج:۵پیمانه
گوشت تازه گوسفندی: نیم کیلوگرم (سردست یا ماهیچه)
پیاز بزرگ: ۲ عدد نگینی خرد شده
زعفران دم کرده غلیظ: به مقدار لازم
زردچوبه: ½ قاشق چایخوری
دارچین برای تفت کشمش: ۱ قاشق چایخوری
نمک: به مقدار دلخواه
ادویه مخصوص تهچین گرمساری: دارچین، پودر گوجه خشک، گرده غوره، گرده لیمو، فلفل، پودر زیره هر کدام ۱ قاشق مرباخوری (دارچین ۱ قاشق چایخوری)
کشمش: ۱ لیوان فرانسوی
برای مزهدار کردن گوشت بهتر است ابتدا آن را به صورت ورقههای نازک برش بزنید و تقسیم کنید و در ادویه پلویی مخصوص تهچین به علاوه مقداری فلفل سیاه و قرمز، پودر پیاز و پودر پاپریکا و دو عدد پیاز نگینی خرد شده بزرگ بخوابانید. کمی گوشت را با دست در این مواد بچرخانید تا تمام قسمتها آغشته شوند. مدت زمان لازم برای مرینیت یا مزهدار کردن گوشت ته چین بهتر است از یک شب تا صبح باشد. برنج و کشمش را به صورت جداگانه خیس کنید. مدت زمان خیس خوردن برنج بستگی دارد به نوع برنج شما و تجربه قبلی که از پختن برنج مورد نظرتان دارید. کشمش هم ۱ ساعت خیس شود کافی است.
در یک قابلمه مناسب آب را جوش بیاورید و برنج را در آن بپزید. برنج را کمی دان بردارید یعنی همین که دانه برنج یک ترک برداشت کافی است. برنج را آبکش کنید و کف قابلمه مقداری روغن بریزید.
وقتی روغن کمی داغ شد کف قابلمه مقداری نان بچینید و ½ برنج آبکش شده را روی نانها بریزید. حالا گوشت مزهدار شده را به صورت خام و به همراه سایر موادی که گوشت در آنها مزهدار شده یعنی پیاز خرد شده و ادویه خورده را روی برنج بریزید. روی گوشت زعفران دم کرده غلیظ یا زعفران سابیده شده (در ریختن زعفران دست و دل باز باشید) و ادویه پلویی (اختیاری است) بریزید و به اندازه دلخواه نمک بپاشید.
سپس روی مواد را با یک لایه دیگر برنج پر کنید. تهچین را ابتدا روی شعله متوسط گاز قرار دهید تا حسابی بخار کند و سپس شعله را ملایم کنید. تهچین را روی شعله ملایم گاز دم کنید تا حسابی بخار کند و گوشت حسابی مغز پخت و نرم شود. برای اینکه تهچین بهتر بخار کند و دم بکشد ۱/۲ فنجان آب جوش روی برنج بریزید. ۳ الی ۴ ساعت زمان برای دم کشیدن تهچین گرمساری لازم است. در این فاصله کشمشها را با کمی روغن حیوانی یا کره تفت دهید و به آنها ½ قاشق چایخوری زردچوبه و ۱ قاشق چایخوری دارچین اضافه کنید. در یک ساعت پایانی پخت تهچین کشمشهای سرخ شده را روی برنج بریزید. اگر دوست داشتید یک عدد پیاز متوسط را هم ابتدا سرخ و کاراملی کنید و سپس کشمشها را به آن اضافه و سرخ کنید و سپس در یک ساعت پایانی پخت به تهچین به همان ترتیب اضافه کنید.
نکات مهم طرز تهیه تهچین گوشت در شهرهای مختلف سمنان
*در شهرهای نزدیک گرمسار مثل شاهرود تهچین را با تغییر در برخی جزییات درست میکنند. برای مثال در تهچین شاهرودی دور قابلمه تهچین اسفناج و بادمجان آغشته گرد غوره و ته دیگ سیب زمینی یا کدو حلوایی و گاهی لبو میچینند تا با برنج دم بکشد.
*در گرمسار در مراسم محرم گوسفند را درسته در پارچه توری پیچیده و لای برنج در دیگ میگذارند.
*گوشت این نوع تهچین حتما باید خام باشد و لای پلو بخار پز و مغز پخت شود.
*برخی تهچین گرمساری را با مرغ هم به همین صورت درست میکنند البته بهتر است گوشت مرغ را قبل از گذاشتن لای پلو مقداری در کره یا روغن تفت دهید.
*ادویه مخصوص تهچین گرمساری شامل ترکیبات زیر است: پودر گوجه خشک، زردچوبه، فلفل، دارچین (کمتر)، گرده غوره، گرده لیمو، پودر زیره
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6