✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#برشتوک_پسته
#شیرینی
#طعم_رنگین_کمان 🥜🍪🍩
مواد لازم:
آرد نخودچی 125 گرم
آرد سفید 125 گرم
پودر قند یا پودر شکر 100 گرم
کره 50 گرم
روغن جامد 50 گرم
هل یک دوم قاشق چایخوری
پودر پسته 40گرم
طرز تهیه
آرد نخودچی و آرد سفید را در ظرفی ریخته و روی شعله قرار دهید و با حرارت ملایم تفت دهید تا کمی تغییر رنگ دهد سپس کنار گذاشته شود تا خنک شود.
کره،روغن جامد و پودر قند را با همزن برقی بزنید تا کمی روشن شود سپس هل را افزوده و آرد نخودچی و آرد سفید خنک شده را اضافه کرده و با دست ورز دهید تا منسجم شد.در آخر پودر پسته را افزوده و مجددا ورز دهید تا کامل با مواد مخلوط شود. برشتوک آماده را داخل قالب مربع 18یا 20 سانتی متری که کاغذ روغنی انداخته اید پرس کنید(کاغذ روغنی را از دو طرف بلند تر بگیرید تا بتوانید به کمک آن راحتتر برشتوک را از قالب جدا کنید).
در صورت دلخواه روی برشتوک را پودر پسته پاشیده و کمی با دست فشار دهید تا به مواد بچسبد. قالب آماده را به مدت یک تا دو ساعت در یخچال قرار دهید سپس به اندازه دلخواه برش بزنید.
نکته:
روغن جامد و کره قابل جایگزین کردن هست. می توانید کامل از کره یا روغن استفاده کنید.
از مغزهای دیگر هم می توانید استفاده کنید.
مقدار مواد را می توانید دو برابر کرده و در قالب بزرگتر بریزید یا اینکه مواد را پشت سینی پرس کرده و به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید.
✅ برشتوک نوعی حلوا میباشد در صورت تمایل به عنوان شیرینی هم می توانید سرو کنید
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#شاورما
#فینگرفود
#طعم_رنگین_کمان 🫔🌯🌮
شاورما یه غذای لبنانی هست که از تکه های گوشت یا مرغ درست میشه.همراه نون های نازک مدیترانه ای یا پیتا سرو میشه.این غذا خیلی شبیه دنر کباب هست.درست کنید و از خوردنش در کنار خانواده و دوستاتون لذت ببرید.
ابتدا پیاز ریز خرد کنید.بزارید با کمی روغن تفت بخوره.سینه مرغ تکه های خلال برش بدید.با پیاز تفت بدید.بهش نمک و فلفل،زردچوبه،پاپریکا،پودر سیر کمی ادویه کاری اضافه کنید.بزارید کامل بپزه.(بچه ها چون سینه مرغ بافت لطیفی داره و تکه های مرغ باریک هست با حرارت ملایم می پزه،پس نگران نباشید)بهش سس باربیکو و سس گوجه اضافه کنید.تقریبا به میزان هر یک عدد سینه مرغ از هر سسی یک قاشق بریزد.خیار شور ،گوجه و پیاز قرمز خرد کنید.کمی هم جعفری کنار بزارید.
نون پیتا تهیه کنید.می تونید کمی سس فرانسوی روی نون بزنید.ولی این غذا به اندازه کافی سس داره.من خودم استفاده نکردم.از مواد مرغ بریزد.سپس مخلوط سبزیجات اضافه کنید.بعد داخل نون بپیچید.
بسیار غذای خوشمزه ای و باب طبع بچه ها هست.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#پای_باکرم_مگنولیا
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍮🍫🍩
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#پای_باکرم_مگنولیا
مواد لازم:
روغن مایع 50 گرم
شکر 1/2 لیوان
تخم مرغ 1عدد
وانیل نوک قاشق چایخوری
آرد 1 لیوان سر خالی
بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری سر صاف
شیر 1/3 لیوان
فر را روشن کرده و روی 170درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
روغن و شکر را با همزن برقی بزنید تا با هم مخلوط شوند. سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و به زدن ادامه دهید.
بعد از اینکه مخلوط شدن شیر را اضافه کرده و یک دور هم بزنید.
آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و دوبار الک کنید و طی دو مرحله به مایه کیک اضافه کرده و با قاشق یا لیسک هم بزنید.
قالب تفلون مخصوص پای میوه را با کمی روغن جامد چرب کنید.
اندازه قالب من 22 سانت می باشد.
مواد را داخل قالب ریخته و روش رو صاف کرده و یکی دو بار به زمین میزنیم تا یکنواخت شده و حباب هاش خارج شود.
سپس در طبقه وسط فر به مدت 25 تا 30 دقیقه قرار میدهیم تا پخته شود.
بعد از گذشت 20 دقیقه با استفاده از خلال چوبی از پخته شدن کیک اطمینان حاصل کنید.
اگه دوست داشتین میتونین کمی هم گریل رو روشن کنین تا روی کیک طلایی بشه
کیک را از فر درآورید و پس از گذشت ده دقیقه از قالب خارج کنید و اجازه بدین سرد شود
.
کرم مگنولیا
شیر ۱/۵ لیوان
آرد سفید ۱/۵ ق غ
نشاسته ذرت ۱/۵ ق غ
شکر ۱/۴ لیوان ( بسته به ذایقه میتونین کم و زیاد کنین )
زرده تخم مرغ 1 عدد
وانیل نوک ق چ
موز 1 عدد( یا توت فرنگی به میزان لازم )
گردو خرد شده در صورت تمایل
. شیر و شکر و آرد و نشاسته رو توی یه طرفی ریختم و مخلوط کردم . زرده تخم مرع و وانیل رو کمی با چنگال زد و داخل موادم ریختم و روی حرارت قرار دادم و مدام هم زدم زیر شعله ملایم تا بجوشه و به غلظت فرنی برسه . . میتونین داخل خود کرم هم یه موز پوره شده بریزید اون موقع از مقدار شکر کم کنید
من مقداری گردو موز پودر نارگیل و کنجد روی پای گذاشتم بعد کرم را روی اون ریختم
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#آش_ماست
#آش
#طعم_رنگین_کمان 🍜🍲🫕
اسفناج ۱ کیلو
سبزی تره و نعناع ۵۰۰ گرم
ماست ۱ کیلو
سیر پوره شده به دلخواه
نمک و فلفل به میزان لازم
رشته آش ۱ کیلو
ابتدا ماست را خوب هم بزنید و تره و نعناع کاملاً میکس شده را به همراه نمک و فلفل و سیر ( در صورت دلخواه ) به ماست رقیق شده اضافه کنید و کنار بگذارید .
قابلمه را روی حرارت گذاشته و وقتی آب به جوش آمد رشتهِ خُرد شده را اضافه کرده و بعد از پختن رشته (حدود ۲۰ دقیقه) اسفناج ساطوری شده را بریزید و ده دقیقه دیگر بجوشانید و شعله را خاموش کنید تا کمی سرد شود .
در آخر رشته ها رو به مواد ماست اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و در یخچال بزارید تا کاملاً خنک شود و میل کنید .
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کیک_شیفون
#کیک
#طعم_رنگین_کمان 🎂🍰🧁
کیک شیفون یک کیک ساده ولی خیلی نرم که برای روکش خامه شدن بسیار مناسب است ( منسجم تر از کیک اسفنجی است )
مواد لازم کیک شیفون :
تخم مرغ :۴ عدد
آرد : ۱٫۵ لیوان
شکر : ۱ لیوان سر خالی
بیکینگ پودر: ۱ قاشق مربا خوری
وانیل :۱/۸ قاشق چایخوری
آب: ۱/۴ لیوان
روغن: ۱/۴ لیوان
طرز تهیه کیک شیفون :
ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل را با هم مخلوط میکنیم
به مدت ۸ دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ شود و یکم هم کش دار بشه
حال روغن و اب را هم به مخلوط تخم مرغ اضافه میکنیم و بعد از یک دقیقه همزن را خاموش میکینم و بعد ارد و بیکینگ پودر را دو یا سه بار الک میکنیم
و به تدریج به مواد بالا اضافه میکنیم و به ارامی هم میزنیم تا یکنواخت شود و بعد قالب خود را با کاغذ روغنی میپوشانیم و مواد را داخل قالب میریزیم
و در طبقه وسط فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱ ساعت میگذاریم تا بپزد برای اطمینان از پخت بهتر است یک چنگال در کیک فرو کنید اگر کیک به چنگال نچسبید کیک آماده هست و پس از پخت تا ۱۰ دقیقه کیک را از فر خاموش در نیاورید تا پف کیک نخوابد
حال کیک را از قالب بیرون اورده و کاغذ روغنی را از آن جدا کنید
من با ژله بریلو و توت فرنگی و خامه تزیین کردم با تزیینهای متفاوت میتوانید کیکهای خوشمزه درست کرده و در کنار عزیزانتون یک دورهمی شاد را سپری کنید 🍃🍓🍃
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
🌾ســـلام
🍃صبحتون پراز مهربانی خـدا
🌾وامروزتون پرازاتفاقهای
🍃خوب و شگفت انگیز
🌾امیدوارم سلامتی ،برکت
🍃بهروزی، زندگی آروووم
🌾خوشبختی و نگاه خـدا
🍃همیشه همراهتون باشه
┈••✾•🌾🌺🌾•✾••┈
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#صبحانه
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🫖🥞☕️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کیک_اسفناج
#کیک
#طعم_رنگین_کمان 🥮🥧🍥
برگ اسفناج خرد شده: 2 لیوان پر (170 گرم)
روغن مایع: دو سوم لیوان (140 گرم)
تخم مرغ بزرگ: 4 عدد (کوچک 5 عدد)
وانیل: یک قاشق چایخوری
پوست پرتقال رنده شده: یک قاشق چایخوری
شکر : یک و یک چهارم لیوان (250 گرم)
شیر: یک چهارم لیوان (80 گرم)
بکینگ پودر: دو قاشق چایخوری
آرد: دو لیوان (270 گرم)
طرز تهیه
اسفناج خرد شده را داخل مخلوط کن می ریزیم. روغن مایع و شیر را اضافه می کنیم.
اسفناج ها را میکس می کنیم تا به صورت پوره در آید.
تخم مرغ ها را داخل ظرفی می شکنیم.
وانیل و رنده پوست پرتقال و شکر را هم اضافه کرده به مدت 8 الی 10 دقیقه با همزن می زنیم تا مواد کشدار و غلیظ شود.
پوره اسفناج را به آنها اضافه کرده و چند ثانیه با همزن می زنیم تا مخلوط شوند.
آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و سه بار الک می کنیم.
آرد را طی 4 مرحله به مواد اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی هم می زنیم (فولد کردن) تا خوب مخلوط شوند.
کف قالب دلخواه را چرب کرده، آرد پاشی می کنیم.
مواد را داخل قالب ریخته و در فر 180 درجه به مدت 40 الی 50 دقیقه می پزیم.
نکات تکمیلی برای تهیه کیک اسفناج
1. اسفناج ها فقط برگ باشد و ساقه ها را از ته بچینید.
2. برای اینکه کیک به قالب نچسبد، از ارده استفاده کنید
3. مواد را مدتی قبل از یخچال بیرون بگذارید تا به دمای محیط برسند.
4. قالب میان تهی برای کیک بهتر است چون دما به همه جای کیک می رسد.
5. بیش از دو سوم قالب از مواد پر نشود.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#لقمه_پیتزایی
#فینگرفود
#طعم_رنگین_کمان 🍕🌯🫓
📍مواد لازم برای ۳ الی ۴ نفر:
🧅پیاز ۱ عدد
🥩مرغ پخته شده یک تکه سینه
🫑فلفل دلمه ۱ عدد
میتونین به جای فلفل دلمه ای از سبزیجات عطر استفاده کنیم
🍄قارچ ۴ عدد
سیب زمینی پخته شده ۲ عدد متوسط
🧂نمک و ادویه دلخواه (من اینا رو استفاده کردم: زردچوبه، فلفل سیاه، پودر سیر، پاپریکا، پولبیبر، ادویه شیرازی)
🌮نان لواش ۶ عدد
این مقدار نان ۱۲ الی ۱۵ عدد لقمه بهمون میده
🧀پنیر #پیتزا به میزان دلخواه
🔻موادی که استفاده میکنین به سلیقه خودتونه فقط نباید خیلی آبدار باشه، مثلا میتونین از مرغ، سوسیس یا انواع سبزیجات استفاده کنین.
🔻با این اندازه ها برای من ۱۴ تا لقمه شد.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#ساندویچ_مرغ
#فینگرفود
#طعم_رنگین_کمان 🌮🌯🫔
✅ فیله مرغ را به صورت نواری برش زده و با نمک و فلفل سیاه و پودر سیر و روغن زیتون مرینت کرده و در یخچال به مدت سه ساعت قرار دهید.
✅ بعد یک پیاز را خلال و تفت داده و پس از سبک شدن فیله ها را اضافه کرده و با حرارت ملایم تفت دهید و درش ظرف را بزارید تا بخارپز و پخته شود .
( در صورت تمایل از فلفل دلمه هم میتونید استفاده کنید )
#سس
ماست : دو قاشق غذا خوری
سیر یه حبه له شده
سس مایونز : ۱ق غ خ
نمک و فلفل کمی
آبلیمو
ارده : ۱ق م خ
.
همه مواد سس را با هم مخلوط کرده تا مزه دار شود و نوش جان کنید .🙋♀️
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#حلوا_مدرن_پسته
#حلوا
#طعم_رنگین_کمان 🥮🥠🍥
آرد ١٥٠گرم
پودرقند ١/٢پ
پودر پسته١پ
كره ٢٥گرم
روغن جامد ٣٥گرم
پودر هل ١/٢ق چ خ
گلاب ١ق چ خ
ابتدا آرد رو ١٥-٣٠دقيقه با شعله خيلي ملايم بدون اينكه تغيير رنگ دهد تفت مي دهيم تا آرد از خامي خارج شود، سپس كره و روغن جامد رو بهش اضافه كرده رو تا زماني كه كامل به خورد آرد برود ،روي حرارت ملايم هم ميزنيم ، در اين مرحله اگه احساس كرديد آرد خشكه يه مقدار كم روغن جامد اضافه كنيد ، (توجه داشته باشيد نبايد مواد خيلي شل بشه). مواد رو از روي حرارت برميداريم و گلاب و پودر هل و پودرقند رو اضافه كرده ، تا پودر قند با حرارت آرد جذب مواد بشه. در نهايت پودر پسته رو نيز اضافه كرده و خوب مخلوط ميكنيم .(اگه احساس كرديد حلواتون بي رنگه ميتونيد در اين مرحله چند قطره رنگ ژله اي خوراكي اضافه كنيد).مواد حلوا حالت خرده نان دارد براي اينكه منسجم بشه يا داخل غذاساز ميريزيم يا از چرخ گوشت رد ميكنيم .اينكار باعث چسپندگي مواد ميشه ، به هيچ عنوان روغن اضافه نريزيد، مواد حلوا رو داخل قالب سيليكوني ريخته(قالب چرب كردن لازم ندارد) و با پشت قاشق فشار ميدهيم تا كامل بهم بچسبه . حلوا رو بمدت ٣-٤ساعت داخل يخچال يا نيم ساعت داخل فريزر قرار داده . سپس به راحتي از قالب خارج ميكنيم و سرو ميكنيم . طعمش فوق العاده بود .
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#فطایر
#نان
#طعم_رنگین_کمان 🥯🍞🥖
( بدون نیاز به خمیر مایه و فر)
✍مواد لازم:
تخم مرغ ۲ عدد
یک دوم فنجان پنیر خامه ای یا هر پنیر سفید دیگر
یک دوم فنجان پنیر موزارلا یا هر پنیر زرد رنگ دیگر
۱ فنجان شیر
۳ قاشق غذا خوری جعفری خورد شده
۱ قاشق چایخوری نمک
یک چهارم قاشق چای خوری پاپریکا . فلفل سیاه
۳ الی ۳ و نیم فنجان آرد الک شده
۱۰ گرم بیکینگ پودر
🥣طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی می ریزیم و آنها را با چنگال مقدار کمی هم می زنیم سپس بقیه مواد به غیر از آرد را اضافه کرده و به خوبی هم میزنیم .
سپس آرد را بتدریج اضافه نموده و به مدت ۵ دقیقه به خوبی مخلوط می کنیم تا خمیر نرمی بدست آید،خمیر را بمدت ده دقیقه کنار میگذاریم . سپس خمیر را به دو قسمت تقسیم نموده و هر قسمت را همانند پیتزا مطابق شکل به ۸ قسمت تقسیم می کنیم .
با یک فنجان و نصف روغن خمیرها را سرخ می کنیم تا زمانی که رنگش همانند شکل شود.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#ژله_شکری
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍓🍒🍇
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
ژله_شکری
مواد لازم :
شکر: 440 گرم یا دو لیوان فرانسوی
آب سیب : 180 میلی لیتر یا یک لیوان سرخالی فرانسوی
آب لیموی تازه : یک قاشق سوپ خوری
رنگ خوراکی : به مقدار لازم
پودر ژلاتین : 2 و یک دوم قاشق سوپ خوی
پوست لیمو (رنده شده) : یک قاشق چای خوری
اسانس : 3 قطره
آب : سه چهارم پیمانه
شکر اضافه : به مقدار لازم
طرز تهیه :
ژلاتین را روی آب بپاشید تا به حالت اسفنجی درآید. سپس روی بخار آب قرار دهید تا رقیق و شفاف شود. آب سیب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر ذوب شده و محلول شروع به جوشیدن کند.
دماسنج را داخل محلول قرار دهید و محیط داخلی ظرف رابه دفعات در حین جوشیدن با برس مرطوب کنید تا از کریستالیزه شدن شکر در دیواره داخلی ظرف جلوگیري شود.
دمای محلول باید به 122 درجه سانتیگراد برسد. محلول را از روی حرارت بردارید و به مدت 3 تا 5 دقیقه زمان دهید تا حباب هاي آن محو شود.
سپس اسانس را داخل ژلاتین رقیق شده بریزید و داخل شیره اضافه کنید.
پوست لیمو، آب لیموی تازه و رنگ را نیز دراین مرحله به شیره افزوده و مخلوط کنید.
سپس مواد را به دو قسمت تقسیم کنید به یک قسمت رنگ قرمز و به قسمت بعدی رنگ سبز بزنید و هر کدام را جداگانه در دو دو قالب چرب شده بریزید به قطر یک سانتی متر.
زمان کافی به مواد بدهید تا خنک شود.
سپس به مدت 8 ساعت یا یک شب داخل یخچال قرار دهید تا کاملا ببندد.
سپس از قالب جدا کرده و برش دهید و یا درصورت دلخواه میتوانید از کاترهای متفاوت استفاده نمایید.
تکه هاي برش خورده را در شکر اضافه بغلتانید ودر ظرف مورد نظر بچینید.
این ژله را میتوانید در ظرف دردار به مدت 15 روز در دمای محیط نگه داری نمایید و برای ماندگاری طولانی تر نیز آنرا در ظرف دربسته در یخچال قرار دهید.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#قورمه_سبزی
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🥘🫕🍚
واسه اینکه قرمه سبزیتون جا افتاده بشه/روغن سیاه روش جمع بشه
این چند نکته رو خیلی دقت کنید رفقا
نکته اول:
تره ۴۰۰ گرم
جعفری ۴۰۰ گرم
گشنیز ۲۰۰ گرم
شوید ۱۰۰ گرم
اسفناج یا برگ چغندر ۲۰۰ گرم
شنبلیله ۱۰۰ گرم
یعنی:
۴۰درصد تره
۴۰درصد جعفری
۲۰درصد گشنیز
۲۰درصد اسفناج یا برگ چغندر
۱۰درصد شوید
۱۰درصد شنبلیله
نکات مهم دوم اینکه:
سبزی باید ریز خرد بشه که خورشت آبکی نشه
و سوم سبزی رو تو ظرفی سرخ کنید که آب نندازه،رنگش کامل تغییر کنه
واسه درست کردن قرمه سبزی:
من اول گوشت+پیاز که با رنده بزرگ رنده کردم رو تفت میدم ادویه(زردچوبه/فلفل سیاه/پودر لیمو/شنبلیله خشک)بهشون اضافه میکنم که عطر بگیره بعد سبزی که از قبل خوب سرخ کردم رو اضافه میکنم یه کوچولو تفت میدم با گوشت..بعدم لوبیا قرمز که از قبل خیسوندم رو+ ۳لیوان آبجوش اضافه میکنم میزارم بپزه.نیم ساعت قبل از سرو،نمک و لیمو عمانی به خورشتم اضافه میکنم و تموم
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کاچی
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍨🥧
برای درست کردن شربت
یک پیمانه شکر
سه و نیم لیوان آب
دو قاشق چایخوری زعفران دم کرده غلیظ
نصف پیمانه گلاب اضافه کنین
روی حرارت چند دقیقه هم بزنید تا شکر حل بشه و شربت آماده بشه
بعد هم از روی حرارت بردارین
دو سوم پیمانه مخلوط کره و روغن حیوانی رو روی حرارت بزارین تا ذوب بشه
یک پیمانه آرد سفید رو الک کنین ،
روی حرارت ملایم ،آرد و روغن رو تفت بدین تا بوی خامی آرد گرفته بشه و رنگش کمی طلایی بشه
این مرحله رو مراقب باشید که آرد بوی سوختگی نگیره
یک دوم قاشق چایخوری دارچین اضافه کنین
میتونین هر ادویه ای خواستین مثه هل استفاده کنید
ادویه مخصوص کاچی هم عطاری ها دارن
خب حالا شربت رو اضافه کنید و مرتب هم بزنید
به هم زدن ادامه بدین تا به غلظت مناسب برسه
در مرحله آخر اگه خواستین میتونین انواع مغز ها رو پودر کنین و اضافه کنین
من کاچی رو با کنجد، پودر گل محمدی، و پسته و بادام تزئین کردم
این خوشمزه ی سالم و مقوی روحتما درست کنید
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
❣زمان منتظر نمیماند
❣امروز میرود و دور میشود
❣هر روز را باید زندگی کرد
❣بـه تـمامی...
ان شاءالله امــروز
برای تک تک دوستانم
همون روزی بشه که
آرزوشـو دارند
پراز خیـر و برکت 🍃
پراز دلخوشی 🍃
پراز موفقیت 🍃
پراز محبت خدا در زندگی 🍃
💫سلام
💫صــبحــتــون پــر امــیــد
┈••✾•🪴🌻🪴•✾••┈
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#صبحانه
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🫖🥞☕️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#رول_تخم_مرغ
#فینگرفود
#طعم_رنگین_کمان 🥚🥖🍅
مواد لازم برای تهیه رول تخم مرغ :
۲ /۱ فلفلدلمهای سبز
۳ عدد تخممرغ
۱ قاشق سوپخوری آب
۲ عدد نان ترتیلا
به میزان لازم نمک و فلفل
به میزان لازم روغن مایع
طرز تهیه رول تخم مرغ :
ابتدا فلفلدلمهایها را بشویید، سپس آنها را نگینی خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.
حالا تکههای فلفل را داخل تابه سرخ کنید تا نرم شوند. فلفلهای سرخشده را داخل یک ظرف بریزید و کنار بگذارید.
در یک کاسه دیگر تخممرغها را با آب خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. مقداری نمک و فلفل هم بریزید. یک تابه نچسب را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.
سپس مخلوط تخممرغ را داخل تابه بریزید. مخلوط را داخل تابه هم نزنید. صبر کنید تا تخممرغ بپزد.
سپس آن را از داخل تابه درآورید، داخل یک بشقاب قرار دهید و سپس آن را از وسط نصف کنید.
تکههای تخممرغ را روی نانهای ترتیلا قرار دهید، سپس تکههای فلفل سرخشده را روی آنها بچینید. حالا نانها را بهآرامی لوله کنید.
رول تخم مرغ را با خلالدندان سفت کنید.
به کمک یک چاقوی تیز به تکههای کوچک برش دهید.
برش های رول تخم مرغ را در یک ظرف مناسب بچینید و سپس آنها را سرو کنید.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#پلو_مخلوط
طرز تهیه:👩🏻🍳
۱ پیمانه لوبیا قرمز رو که خیس خورده بود از یه شب قبل و نیم پز میکنیم و میذاریم کنار.
حالا یدونه پیاز درشت رو نگینی خورد میکنیم و با ۱ ق غ خ روغن تفت میدیم تا سبک و شیشه ای بشه و بهش ۵۰۰ گرم گوشت راسته گوسفند که کاملا ریز خورد شده رو اضافه میکنیم و با حرارت بالا باهم سرخشون میکنیم و سپس ۱ ق غ خ رب گوجه، فلفل سیاه و کمی پوره سیر و یا پودر سیر، ۱ عدد چوب دارچین و مقداری پاپریکا میزنیم و زمانی که رب کاملا سرخ شد بهش ۲ لیوان آب جوش اضافه میکنیم و میذاریم با حرارت کم به مدت ۱ ساعت بپزه بعد از گذشت ۱ ساعت بهش لوبیا های نیمه پخته شدمونو بعلاوه ۱ عدد هویج حلقه ای برش داده شده و آب یک عدد نارنج و یا میتونین از آیغوره یا آیلیمو استفده کنید اضافه میکنیم( من از بیبی هویج استفاده کردم) حالا ۱ ساعت دیگه هم بهش زمان میدیم تا کاملا بپزه مواد با هم و در اواسط پخت بهش نمک و زعفران دم شده هم
اضافه میکنیم. وقتی خورشتمون کاملا آبش کشیده شد و به روغن افتاد گوشت و لوبیا ها هم کاملا پخته یعنی آمادستو زیرشو خاموش میکنیم.
حالا ۱/۲ پیمانه زرشک با مقداری خلال بادام و خلال پسته با هم توی یه تابه کوچیک میریزیم و نوک ق چ خ بهش شکر میرنیم و با ۱ ق غ خ کره کمتر از ۱ دقیقه تفتش میدیم.
۲ عدد بادمجون رو مکعبی خورد میکنیم و توی مقداری روغن سرخشون میکنیم و میذاریم کنار.
۵۰ گرم جعفری خورد شده هم میذاریم کنار.
حالا برنجمونو که دم کردیم تمامی مواد رو لا به لای برنج میچینیم مثل تصویر که میبینید در آخر هم کنی برنج زعفرونی روش میریزیم.
میتونین این مواد گوشتیمونو لا به لای برنج هن بریزیم ولی خب به نظر من اونجوری به این خوشگلی و خوش طعمی نمیشه مخصوصا اگه بخوای برای مهمونی درست کنی☺️
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#راتای_میرزاقاسمی
#فینگرفود
#طعم_رنگین_کمان 🍆🍞🍅
.واسه درست کردن میرزا قاسمی از بادمجون دلمه ای اگه استفاده کنید بهتره .
نبود هم مهم نیست ولی مهم تر دودی کردنش هست که اگه رو اتیش باشه که محشره پیشنهاد میدم هر دفه رفتید دشت و بیابون یه گونی بادمجون بخرید
اونا رو کبابی کنید .بعدم بسته بندی کنید اومدید خونه بزارید فریزر برای یه همچین روزایی….. .. خلاصه از من گفتن بود . نگید بعدا چرا نگفتی
برای تزیین نون تست رو کاتر زدم از میرزا با قاشق روش گذاشتم با یه چاقو اطراف و سطحش رو صاف کردم
یه تربچه نقلی رو به شکل گل رز درست کردم و خوشگلش کردم …. در ضمن میرزا با ترب خیلی خوشمزه است امتحان کنید حتما
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#ژله_مورب
#ژله
#طعم_رنگین_کمان 🍇🍋🍒
با انگور و زغال اخته
لايه زيري👈 انگور و ژله سيب
لايه2👈دسر نارگيل و شير ژلاتينه
لايه3👈 دسر زعفروني الي آخر
واسه اينكه مورب بشن ليواناتون رو به صورت كج بذارين توقالب مافين
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#خورشت_هندی
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🥘🍵🍚
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
خورشت مرغ کره ای هندی
طرفدارهای غذاهای هندی دستاشون بالا😁✋
اگه غذاهای پرادویه وتند وهیجان انگیز هندی رو دوست دارید این خوشمزه رو حتما امتحان کنید☺️
مواد لازم
کره ۵۰گرم
مرغ دوتکه
رب گوجه دو قاشق
ماست یک سوم لیوان
خامه صبحانه ۵۰ گرم
گشنیز چهار شاخه
زنجبیل ترجیحا تازه یک ق چ خ
پودر زیره نصف ق چ خ
سیر رنده شده دو حبه
پودر گشنیز یک ق چ خ
پودر فلفل قرمز یک ق چ خ
پودر فلفل سیاه نصف ق چ خ
نمک به میزان لازم
زردچوبه نصف ق چ خ
پیاز یک عدد
مواد لازم جهت نان چپاتی
آرد یک و نیم لیوان
روغن دوقاشق سوپخوری
آب نصف لیوان
نمک نصف ق چ خ
شکر یک ق چ خ
برای تهیه خورشت اول یه پیاز رو نگینی خورد کرده و با مقداری روغن و کره تفت می دیم داخل یک کاسه ماست و ادویه ها به همراه کره دو قاشق غذاخوری رب گوجه و خامه ترکیب کرده و یکم گشنیز ساطوری شده بهش اضافه می کنیم مرغها رو تکه کرده و تکه های مرغ رو داخل سس ماستی می غلتونیم و با پیاز داغ تفت می دیم وقتی تکه های مرغ تفت خورد مابقی سس ماستی رو داخل قابلمه می ریزیم و دو لیوان آب بهش اضافه می کنیم اجازه می دیم مرغ ها بپزن خورشت جا بیفته بعد از پخت با پلو یا نان سرو می کنیم
برای تهیه نان
آرد رو با نمک شکر و روغن ترکیب کرده درنهایت آب اضافه میکنیم و با دست ورز می دیم نیم ساعت داخل فضای آشپزخونه استراحت می دیم بعد خمیر رو به شش قسمت مساوی تقسیم کرده و با وردنه نازک باز می کنیم و داخل تابه نسوز قرار می دیم یه طرف نون که پخت برمی گردونیم طرف دیگه هم بپزه
سالاد تابستانی هندی
هویج دوعدد
کدو یک عدد
تربچه خلالی یک مشت
پیاز کوچک یک عدد
مواد جهت سس
سس مایونز یک فنجون
روغن زیتون دو قاشق
سس خردل دو قاشق
سرکه سفید یک ق
همه سبزیجات رو خلالی خرد کرده و روش نعناع بپاشید یا میتونید از نعنای تازه استفاده کنید و برای تهیه سس هم همه مواد رو باهم ترکیب کرده و بهش یکم نمک می زنیم
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کیک_موزاییکی_لیمو
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🥮🍮🍰
مواد لازم👇
۲ عدد تخم مرغ
آب ۲ عدد لیمو ترش تازه (لیمو ترش بزرگ سایز بزرگ)
رنده پوست یک عدد لیمو ترش
۱ لیوان شکر
۳ لیوان آب
۳ ق غ سر پر نشاسته (ذرت ، گندم یا گل)
۱ بسته بیسکویت پتی بور
.
مواد رویه👇
۱ ق غ پودر نارگیل
۱ ق غ پرک بادام
۱ ق غ خلال پسته
.
طرز تهیه👇
تخم مرغ و آب لیمو و رنده پوست لیمو و شکر و آب و نشاسته را داخل کاسه ای بریزید و با همزن دستی خوب مخلوط کنید تا یکدست شود و بعد این مواد را داخل قابلمه کوچکی بریزید و روی حرارت بگذارید و با همزن دستی مخلوط کنید تا بپزد و قوام بگیرد
مواد پخته شده را از روی حرارت بردارید و نصفش را روی بیسکویت های خرد شده بریزید و مخلوط کنید و نصف دیگرش را داخل قالب مستطیلی بریزید و صاف کنید و مخلوط بیسکویتی را هم رویش بریزید و صاف کنید و اجازه دهید هم دمای محیط شود و وقتی هم دمای محیط شد رویش را با سلفون بپوشانید و حداقل به مدت ۴ ساعت داخل یخچال گذارید تا خنک شود سپس کیک خنک شده را داخل ظرف سرو مناسبی برگردانید و رویش را با پودر نارگیل و پرک بادام و خلال پسته تزیین کنید و برش بزنید و سرو کنید.
نوش جان😍
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#رول_سوسیس
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🌭🍟🍺
مواد لازم :
هات داگ ۵۰۰ گرم
خمیر یوفکا مستطیلی ۹ ورقه
شیر ۱/۲ لیوان
کره ۱ قاشق غذاخوری
سیخ چوبی به تعداد لازم
روغن به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا کره را درون قابلمه کوچکی ریخته و روی حرارت میزاریم تا ذوب شود.
شیر را اضافه کرده و اجازه میدیم گرم شود ولی نجوشد.
هات داگ ها را به ضخامت ۲ سانت و به صورت حلقه ای برش میزنیم.
یک ورقه از خمیر یوفکا را روی سطح صاف گذاشته و با فرچه محلول شیر و کره را روی کل سطح یوفکا میزنیم.
ورقه دوم را روی ورقه اول گذاشته و باز از محلول رویش می زنیم.
ورقه سوم یوفکا را روی ورقه دوم گذاشته ولی به محلول آغشته نمی کنیم.
کناره های یوفکا را برش داده و صاف میکنیم.
سپس به صورت عرضی با چاقوی تیز برش های نواری دو سانتی میزنیم.
یکی از حلقه های هات داگ را روی لبه نوار یوفکا گذاشته و میپیچیم.
رول های درست شده را به سیخ می کشیم.
دقت داشته باشید که رول ها را طوری قرار دهید که قسمت انتهایی نوار یوفکا که باز هست روبروی هم قرار بگیرن تا حین سرخ شدن باز نشوند.
داخل ماهیتابه به اندازه ای روغن می ریزیم که وقتی رول ها رو توش میزاریم ارتفاعش تا نیمی از رول ها برسد.
بعد از اینکه روغن داغ شد با حرارت ملایم حلقه های سوسیس را سرخ میکنیم.
دقت داشته باشین که بعد از اینکه یک طرف سرخ شد، طرف دوم رو برگردونده و سرخ کنید.
بعد از طلایی و برشته شدن روی دستمال قرار میدیم تا روغن اضافی شون گرفته شود.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#دسر_لیوانی
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍹🍮🍫
دسر اوریو
مواد لازم
یک لیتر شیر
یک پیمانه شکر دانه ریز
دو ق غ نشاسته ذرت
دو ق غ آرد سفید
وانیل
یک عدد خامه صبحانه
بسکویت اوریو یا مارک ایرانیش اورینو
طرز تهیه
بسکویت اوریو باز کرده کرمش جدا میکنیم بعد پودر میکنیم
کل مواد بالا بغیر خامه ووانیل باهم مخلوط میکنیم روی شعله میزاریم مدام بهم میزنیم تا حالت فرنی بشه نه خیلی رقیق نه خیلی غلیظ
شعله خاموش کرده خامه صبحانه ووانیل اضافه میکنیم وخوب باهمزن دستی مخلوط کنید
لایه اول پودر بسکویت بعد کرم وتکرار لایه ها سه ساعت دریخچال قرار میدهیم تا کاملا ببنده وبعد این خوشمزه لذیذ رو نوش جان کنید
روش با پودر بسکویت تزیین کنی
لذیذ سریع اسان
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
آرزو می کنم آن قدر در
زندگی تان غرق در آرامش
باشید و ان قدر راضی به
رضای خدا و شکر گذار او
باشید که هیچ اتفاقی
سبب نا امیدی شما نشود...
صبح تون سرشار
از موفقیت در کار و زندگی 🌱🌸
┈••✾•🌱🌸🌱•✾••┈
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#صبحانه
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🫖🥞☕️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#ژله_ویترینی
#ژله
#طعم_رنگین_کمان 🍡🍮🍧
برای لایه های پایین این دسر زیبا می تونید از پاناکوتای وانیلی و شکلاتی،یا دو رنگ پودینگ و یا ژله بستنی استفاده کنید . من به شخصه پاناکوتا رو ترجیح میدم
و اما برای ویترین این کار اول از همه کمی قالبتون و چرب کنید مقدار کمی ژله الوورا بریزید داخل قالب و برارید داخل یخچال تا نیم بند بشه، از یخچال خارج کنید و گلهای خوراکیتون و به سلیقه خودتون بچینید و مجدد بزارید داخل یخچال تا کاملا سفت بشه . با این روش گلهاتون کاملا فیکس میشن و دیگه جا به جا نمیشن. بعد از فیکس کردن گلها ادامه ژله الوورا رو اضافه کنید و اجازه بدین تا حدی بسته بشه و در نهایت لایه های پاناکوتا یا پودینگتون و اضافه کنید.
عزیزانم خیلی از دوستان پیام میدن که ژله الووراشون شفاف نمیشه. ببینید برای شفاف شدن ژله الوورا مهمترین نکته حل شدن کامل ذرات ژلاتین هست. باید به صورت بن ماری کاملا حل بشه. از طرف دیگه اگر میخواین یه کم هم حالت زردی نداشته باشه ترجیحا باید به جای ژله الوورای اماده از ورق ژلاتین و شکر استفاده کنید(ورق ژلاتین از پودر ژلاتین کمی گرونتره ولی شفافتر میشه). یا حتی به جای ژلاتین از پودر آگاراگار استفاده کنید.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6