✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#بورک_مرغ
#فینگرفود
#طعم_رنگین_کمان 🫔🥗🍗
سینه مرغ دو عدد
پیاز ۵ عدد متوسط
قارچ ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه ای یک عدد
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
پنیر پیتزا یکپیمانه
نمک فلفل آویشن زردچوبه به میزان لازم
خمیر یوفکا یک بسته
مرغهای آبپز شده رو ریش ریش میکنیم
پیازهارو خلالی میکنیم سرخ میکنیم (پیاز تو طمش خیلی تاثیر داره هرچی پیاز بیشتر طعم بهتر😋) قارچ و اضافه میکنیم تفت ک خورد فلفل دلمه ای و در اخر مرغهارو اضافه میکنیم ادویه میزنیم و تفت میدیم
موادو کنار میزاریم خنک که شد خامه و پنیر پیتزا اضافه میکنیم
خمیر یوفکارو باز کرده و روش (یک عدد تخممرغ+یک ق غ روغن+ ۴ ق غ شیر که مخلوط کردیم) با فرچه میمالیممواد میریزیم میپیچیم و سرخ میکنیم
میتونید داخل فر هم یک ربع با دمای ۱۷۰ بپزید و در اخر گریلش کنید
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#دسر_شیری_سه_رنگ
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍮🍫☕️
مواد لازم:
1 لیتر شیر
1 لیوان شکر ( لیوان 200 میلی ، یا چهار پنجم لیوان دسته دار)
4 قاشق غذاخوری نشاسته گندم(نشاسته ذرت هم میشه)
1 عدد زرده تخم مرغ (اگر دوست ندارید میتوانید حذف کنید)
80 گرم شکلات شیری
60 گرم شکلات تلخ
1 پاکت خامه صبحانه
برای لایه وسط:
بیسکوییت کودک (یا هر نوع بیسکوییت دیگر مثل پتی بور )
طرز تهیه:
شیر ، نشاسته ، شکر و زرده تخم مرغ را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی خوب هم بزنید. سپس روی اجاق بذارید و با حرارت متوسط تا وقتی که بجوشد مدام هم بزنید. وقتی شروع به حباب زدن کرد اجاق را خاموش کنید. حدود 10 دقیقه گاهی هم بزنید تا از داغی بیفتد. خامه صبحانه را اضافه کنید و با همزن دستی خوب هم بزنید و بدون معطلی داخل ظرف های مورد نظر بریزید از نصف ظرف کمی کمتر پر کنید. حدود 2 قاشق بیسکوییت پودر شده را داخل هر ظرف بریزید. سپس روی بیسکوییت ها دو عدد موز حلقه ای خرد شده بذارید. کرم باقیمانده را گاهی هم بزنید تا پوسته نبندد. شکلات ها را به کرم باقیمانده اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات حل شود. کرم شکلاتی را داخل ظرف ها بریزید و با لیسک روی کرم را صاف کنید. روی دسر را با هر چیزی که دوست دارید میتوانید تزیین کنید. با این مقدار مواد 5 عدد از ظرفهایی که در فیلم میبینید و یک ظرف کوچک دسر آماده میشود اگر داخل ظرف های کوچکتر بریزید تعداد دسرها بیشتر میشود نوش جان
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
🌺 ســـلام
🌸صبح زیباتون بخیر
🌺امیدوارم
🌸روزی تون افزون
🌺 وجودتون شادی آفرین
🌸دستاتون روزی رسون
🌺آرزوهاتون دست یافتنی
🌸و تنتون سالم وسلامت باشه
🌺صبح تون پر از بهترینها
┈••✾•🍀🌻🍀•✾••┈
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#صبحانه
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🫖🥞☕️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#دسر_فرانسوی
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🧁🍮🍨
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#دسر_فرانسوی_فغزیه
دسر فرانسوی بی نظیر که با توت فرنگی هستش و بمب کالری
یکم کارش زیاده اما می ارزه چون بسیار خوشمزه اس
از سه قسمت تشکیل شده یک کیک اسفنجی و نازک بعد کرم موسلین و توت فرنگی و یه رویه ی خوشمزه
مواد لازم کیک
تخم مرغ 4 عدد
پودر شکر 125 گرم
وانیل کمی
کره 50 گرم
آرد 125 گرم
بیکینگ پودر ½ قاشق چایخوری
همه ی مواد رو توی محیط آشپزخونه میذاریم
فر رو روی 180 درجه سانتی گراد میذاریم گرم بشه
آرد و بیکینگ پودر رو سه بار الک میکنیم، قالب رو آمادده میکنیم میتونین از دو تا قالب گرد یا سینی فر استفاده کنین
تخم مرغ ها و شکر و وانیل رو خوب میزنیم تقریبا پنچ دقیقه تا حسابی کشدار و سبک بشه
بعد کره ی نرم شده رو اضافه میکنیم و باز خوب میزنیم
آرد رو تو مایه ی کیک فولد میکنیم وقتی مواد یکدست شد توی قالب میریزیم
من نصف این مواد رو تو دو تا قالب گرد ریختم و ده دقیقه توی فر بود و آماده شد با تستر چک کنین
از فر بیارین بیرون تا خنک بشه
مواد لازم کرم موسلین
شیر 600 میلی لیتر
تخم مرغ 5 عدد
وانیل کمی
پودر شکر 180 گرم
نشاسته ذرت 100 گرم
کره 150 گرم
شیر رو با نصفی از پودر شکر میذاریم تا بجوشه
تخم مرغها رو با وانیل و باقی شکر میزنیم به مدت 5 دقیقه تا حسابی کشدار بشه بعد نشاسته رو اضافه میکنیم و میزنیم تا حل بشه
شیر که جوشید در حین هم زدن به تخم مرغها اضافه میکنیم
مایه ی کرم رو به قابلمه برمیگردونیم و روی حرارت هم میزنیم تا غلیظ بشه
وقتی غلیظ شد به یه کاسه ی بزرگ منتقل میکنیم و میزنیم تا فرم بگیره و سرد بشه، نصفی از کره رو میریزیم و خوب میزنیم
روی سطحش رو نایلون میکشیم و میذاریم خوب سرد بشه
بعد از سرد شدن نصف دیگه ی کره رو اضافه کرده و خوب میزنیم تا پفکی و فرم دار بشه
مواد لازم دسر خوشمزه ی فغذیه
کیک بالا
کرم موسلین بالا
توت فرنگی نیم کیلو
مارمالاد 3 قاشق
آب جوش 4 قاشق
سس توت فرنگی یا خمیر مارزیپان برای روی دسر
کیک رو کف قالب میذاریم، مارمالاد رو با آب جوش رقیق میکنیم و نصفیش رو روی کیک میدیم و مرطوبش میکنیم
تعدادی از توت فرنگی ها رو نصف میکنیم و دور تا دور به دیواره میزنیم
تا نصف ارتفاع توت فرنگیا کرم میریزیم و روش یه لایه توت فرنگی خورد شده میریزیم
یک سوم دیگه ی کرم رو روی توت فرنگیا میریزیم
لایه ی بعدی کیک رو میذاریم و با بقیه مارمالاد رقیق شده مرطوبش میکنیم
مابقی کرم رو روی کیک میریزیم و کامل صافش میکنیم
میذاریم برای 5 ساعت توی یخچال تا خوب ببنده
برای سرو دور دسر رو جدا میکنیم و کمربندشو باز میکنیم روی دسر از سس توت فرنگی یا مارزیپان یا شکلات آب شده و توت فرنگی استفاده میکنیم
توی قالب کمربندی یا ظروف شیشه ای مرتفع درستش کنین
هر بیشتر تو یخچال باشه بهتره میبنده و تمیزتر
اين دستور اصلى هست شما ميتونيد از كيك شكلاتى يا قهوه و نسكافه براى درست كردن فغزيه شكلاتى استفاده كنيد
براى كرم يا موس شكلات ميتونيد توى دستور پودر كاكائو يا نسكافه يا شكلات دلخواه كه بن مارى شده استفاده كنيد فقط به مقدار شكر توجه كنيد كه كم شيرين نشه
توى دسر شكلاتى يا قهوه نسكافه ميتونيد از فندوق يا گردو و موز و اناناس بهره بگيريد كه خيلى هم خوشمزه ميشه و براى روى كار هم از گاناش سفت و هم از نوتلا ميتونيد استفاده کنید
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#شامی_رودباری
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🧆🥙🍚
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده نیم کیلو
پیاز بزرگ یک عدد
جعفری و ریحان خرد شده کمی
گلپر نمک و فلفل مقداری
روغن زیتون مقداری
گوجه فرنگی نیم کیلو
رب گوجه یک قاشق
سبزی پلنگ موشت (بوانجیل) خشک شده یک قاشق غ
طرز تهیه:
گوشت چرخ شده با پیاز رنده شده و اب گرفته نمک وفلفل سیاه و گلپر و سبزیها خوب چنگ زده بعد به اندازه کف دست و نازک پهن می کنیم سپس در روغن زیتون با حرارت خیلی کم سرخ میکنیم .
گوجها را پوست کنده و رنده میکنیم یک پیاز کوچک را با روغن زیتون تفت داده تا طلایی شود یک قاشق رب گوجه را اضافه کرده بعد از این که رنگ باز کرد به ان نمک فلفل زردچوبه اضافه کرده در اخر پوره گوجه فرنگی را اضافه کرده می گذاریم تا جا بیوفتد در اخر هنگام سرو کف ظرف سس ریخته شامی را روی سس قرار داده کمی گلپر روی ان می ریزیم و میل میکنیم
نوش جان
پ.ن تمام مراحل سرخ شدن این غذا حتما باید با روغن زیتون بودار بوده تا طعم و مزه اصیل ان حفظ شود
نوش جان
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#پف_پفی
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍭🍵🍭
#پف_پفی_چوبی (مارشمالو)
ژله .......۲بسته (دو رنگ)
آب.....یک سوم پیمانه برای هر بسته ژله
شکر......یک چهارم پیمانه برای هر بسته ژله
پودر نارگیل
طرز تهیه :
یک بسته ژله رو با یک سوم پیمانه آب و یک چهارم پیمانه شکر رو شعله کم قرار میدید و با قاشق هم میزنید تا شکر و ژله خوب حل بشن.حواستون باشه قل نخوره.بعد که حل شدن از رو گاز برمیدارید یک ربع با همزن برقی اول دور کند بعد هم دور تند میزنید تا بافتش شبیه خامه بشه داخل قالب پودر نارگیل ریخته مواد خامه ای شکل را توش میریزیم و صاف میکنیم سیخ چوبی و از وسط دو قسمت کرده داخلش میذاریم و میزارید یخچال تا ببنده حدود ۱۰ دقیقه.
بعد از یخچال خارج کرده چاقو را خیس کنید(برای راحتی کار)دور ژله رو از قالب جدا کرده و به آرومی جدا کنید و داخل پودر نارگیل میغلتونید.
من دور ژله رو داخل ترافل زدم.
نکته : با هرطعم ژله ای که دوست دارید میتونیددرست کنید ولی مواد طبق دستورباشه و حرارت زیاد ندهید فقط شکر اب بشه بنظر من شکر زیاد بود یک ششم پیمانه شکر بنظرم کافیه من از دو طعم ژله بلوبری و آناناس و رنگ خوراکی بنفش و مشکی استفاده کردم.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#پلو_مخلوط
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🍲🫕🥘
سه عدد بادمجون رو نگینی خورد میکنیم و یک ساعت توی آب نمک میذاریم که تلخیش گرفته بشه بعد آبکش میکنیم
هویج نگینی شده، و بادمجون نگینی شده رو جداگونه سرخ میکنیم وکنار میذاریم
یه پیاز متوسط رو نگینی میکنیم و تفت میدیم، وقتی نرم شد گوشت چرخ شده رو اضاف میکنیم و سرخ میکنیم،
سپس دو قاشق رب گوجه، نمک فلفل زردچوبه کمی دارچین رواضاف میکنیم و هم میزنیم ، وقتی رنگ رب باز شد، به اندازه نصف استکان زعفرون دم کرده اضاف میکنیم و پنج دقیقه زمان میدیم که آب اون کشیده بشه
سپس هویج و بادمجون سرخ شده به همراه جعفری خورد شده رو اضاف میکنیم و بلافاصله شعله رو خاموش میکنیم ، جعفری نباید حرارت ببینه .
برنج وعدس رو دم میندازیم و از مواد بالا برای تزیین استفاده میکنیم
من کمی زرشک هم برای تزیین استفاده کردم.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#ترشی_بادمجان
#ترشی
#طعم_رنگین_کمان 🍆🥙🍵
دو کیلو بادمجون بنفش که همگی متوسط بودن رو شستم و تاجشونو کمی کوتاه کردم. گذاشتم حدودا یکروز روی پارچه اشپزخونه خشک بشه. توی شکمشون یه شکاف عمودی کم عمق دادم و توی سرکه انگور درحال جوش بمدت ده دقیقه جوش دادم.قبلش توی سرکه کمی زردچوبه ریخته بودم. از سرکه خارجشون کردم. گذاشتم سرکه خنک بشه. مواد میانی رو از قبل درست کرده بودم .با هردو دستم اروم داخل شکم بادمجون رو فشار دادم تا گود بشه و هر بادمجون رو با دو قاشق غذاخوری از مواد پر کردم و لبه های بادمجون رو روی هم قرار دادم . توی شیشه مرتب چیدمشون چندحبه سیر خرد شده و نصف یه فلفل تند خشک شده رو لابلای بادمجونا قرار دادم. توی سرکه، نمک و ادویه ترشی حل کردم و اروم روی بادمجونا ریختم.تا کاملا سطح بادمجون از سرکه پر بشه. اون رو در جای خنک مث سایه ی باغچه (در فصل سرما )گذاشتم تا یک هفته و بعد هم مصرف کردم. اگه این ترشی رو در فصل گرم درست میکنید باید حتما از ابتدا در یخچال نگهداری کنید.
مواد میانی:
هویج، ریحان، سیر، ترخون، کمی شوید، اگه داشتید یه کم مرزه، نمک، فلفل، سیاهدانه، تخم گشنیز همه رو باهم در غذاساز خرد کردم و وسط بادمجونا گذاشتم. میتونید تمام این ها رو با چاقو ریز خرد کنید و مخلوط کنید.
📍نکته: عطرو طعم خوب این ترشی به ریحون و ترخون و سیر اونه پس حذفشون نکنید.
نوش جانتون
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کوکو_سبزی_با_نان_باگت
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🧆🥙🥖
فلفل به میزان لازم
نمک به میزان لازم
سبزی (کوکوی ریز شده) 100 گرم
تخم مرغ 4 عدد
نان باگت 1 عدد
روغن به میزان لازم
طرز تهیه کوکو سبزی با نان باگت
ابتدا در ظرفی تخم مرغ و سبزی را با هم مخلوط کرده و خوب هم میزنیم تا یکدست شود. نمک و فلفل را به آن می افزاییم و بازهم می زنیم.سعی کنید موادتان را آنقدر بزنید تا مخلوط یکدست و یک رنگی داشته باشید.
میتونید کمی سیر رنده شده هم اضافه کنید.
روغن را در تابه ای می ریزیم و داغ می کنیم.نان باگت را به صورت حلقه های 2تا 3 سانتی متری برش می زنیم و وسط آن را خالی میکنیم. حلقه های نان باگت را در روغن می چینیم و با قاشق از مواد کوکو داخل آنها می ریزیم. بعد از این که یکطرف کوکو سرخ شد پشت و رو می کنیم.
نکات
1. در تهیه ی این شکل از کوکو می توان از نان باگت بیات هم استفاده کرد.
2. میتوانید به مواد این کوکو زرشک یا گردو هم اضافه کنید.
3. مواد داخل نان باگت را دور نریزید و آن را خشک کنید و به عنوان یک ارد سوخاری بسیار سالم و خوشرنگ استفاده کنید (برای طبخ ماهی و مرغ).
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کیک_زعفرونی_بدون_فر
#کیک
#طعم_رنگین_کمان 🥮🥠🍥
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#کیک_زعفرونی_بدون_فر
مواد لازم :
آرد دو پیمانه
شکر یک پیمانه
شیر یک پیمانه
روغن مایع یک پیمانه
تخم مرغ سه عدد
بکینگ پودر یک ق غ
وانیل یک ق چ
زعفران دم کرده غلیظ سه ق غ
طرز تهیه :
ابتدا شکر و وانیل رو باهم مخلوط کرده بعد روغن و شیر رو اضافه میکنیم ، تخم ها رو یکی یکی اضافه میکنیم، زعفران رو هم به موادمون اضافه میکنیم ، آرد و ب پ و به موادمون اضافه میکنیم با لیسک مواد رو مخلوط میکنیم تا مایه کیک صاف و یکدست بشه. با فرچه روغن جداکننده(روغن جدا کننده یعنی ترکیب مساوی از یک قاشق آرد،یک قاشق روغن جامد، یک قاشق روغن مایع)رو به تمام قسمت های قالب سیلیکونی میمالیم. موادمون رو تا نصف داخل قالب مورد نظرمون میریزیم. داخل قابلمه آب میریزیم ، قالب رو میذاریم داخل قابلمه تا نصفه کمتر از قد قالب باید آب باشه ، زیر قابلمه رو روشن کرده حرارت رو زیاد میکنیم تا آب به جوش بیاد ، همینکه آب جوشید حرارت رو کم میکنیم در قابلمه رو دمکنی میذاریم، یک ساعت بپزه بعد قالب رو از قابلمه خارج کنید . صبر کنید تا کیک کاملا سرد شود ، بعد قالب را برگردانید.
#کرم_زعفرونی
مواد لازم :
شیر یک لیوان
آرد یک ق غ
نشاسته ذرت یک ق غ
وانیل یک ق چ
زعفران دم کرده غلیظ یک ق غ
شکر دو ق غ
طرز تهیه :
آرد ، نشاسته و شکر را با هم مخلوط کرده زعفران دم کرده و شیر را اضافه می کنیم و هم میزنیم و میگذاریم روی حرارت ملایم تا به غلظت مناسب برسه بعد وانیل را اضافه کرده و از روی حرارت برداشته و کمی که سرد شد روی کیک سرد شده میریزیم و به دلخواه تزئین می کنیم.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
🌸💫صبح وسبد سبد ترانه
🌿💫 با آوای خوش سلام
🌸💫و رنگین کمانی به رنگ عشق
🌿💫 تــقــدیــم بــه تــو کــه
🌸💫 ثانیه های زلال هر روز را
🌿💫 امیدوارانه انتظار ونفس میکشی
🌸💫 لحظه هایی اگر بخواهیم
🌿💫 میتواند به رنگ لبخند
🌸💫خــدا بـاشـد
🌸💫سلام من به دوستان مهربانم
🌿💫صــبحــتــون پــر امــیــد
┈••✾•🌾🌞🌾•✾••┈
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#صبحانه
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🫖🥞☕️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کیک_وانیلی
#کیک
#طعم_رنگین_کمان 🥘🥙🍚
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
مواد لازم برای درست کردن کیک وانیل لقمه ای
آرد 2پیمانه
بکینگ پودر 2قاشق چایخوری
تخممرغ 4عدد
وانیل 1قاشق چایخوری
شکر 1لیوان
شیر 2سوم لیوان
روغن 2سوم لیوان
پودر نارگیل چرب 1دوم لیوان
برای درست کردن سس شکلاتی
1بسته خامه ی صبحانه ی 200گرمی
80گرم شکلات تلخ سکه ای
پودر نارگیل خشک به مقدار لازم
طرز تهیه
درابتدا تخممرغ و وانیل و شکررا با همزن برقی به مدت 5دقیقه میزنیم تا کرم رنگ و حجیم بشه، بعد شیر و روغن رو اضاف میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم، بعد پودر نارگیل چرب رو اضاف میکنیم و هم میزنیم، و در آخر مواد خشک آرد با بکینگ پودر مخلوط میکنیم واز قبل سه بار الک میکنیم و به موادمون اضاف میکنیم و با همزن دستی در حد مخلوط شدن هم میزنیم،
من از قالب 25در35 مستطیلی استفاده کردم، کف قالب کاغذ روغنی پهن میکنیم و موادمون رو داخل قالب میریزیم و در فر از قبل گرم شده به مدت 1ساعت میگذاریم
برای درست کردن سس شکلاتی خامه ی صبحانه رو داخل ظرف ریخته روی شعله کم میگذاریم و گاهی هم میزنیم تا خامه شُل بشه، وقتی روی خامه جوش ریز ریز زد زیر گاز خاموش کنید و شکلات سکه ای تلخ رو بهش اضاف کنید و هم بزنید
قالب کیک که از فر بیرون آوردید خنک که شد از قالب جدا کنید و با کارد و خط کش کیک رو به قسمتهای مربعی برش بزنید دور تا دور قالبهای کیک رو در سس شکلاتی بزنید و بعد در پودر نارگیل خشک بغلتونید، قالبهای کیک رو توی ظرف سِرو بچنید و نایلون روش بکشید تا خشک نشه و ربع ساعتی داخل یخچال بگذارید تا سس شکلاتی خودشو بگیره و سفت بشه، بعد به عنوان عصرانه میل کنید، امیدوارم که درست کنید و نوش جان کنید
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#آش_گوجه
#آش
#طعم_رنگین_کمان 🍝🍜🍲
یکی از خوشمزه های محلی شهر ( همدان)😊
#آش_گوجه اس که بیشتر توی منطقه رزن طبخ میشه طعم ترش و لذیذی داره که به شدت پیشنهادش میکنم
هم خیلی خوشمزه اس هم سریع و آسون😋
اول از همه دوتا پیاز متوسط رو نگینی کرده و نیمه سرخ میکنیم،زردچوبه،نمک،فلفل سیاه رو با دو قاشق رب گوجه فرنگی اضافه میکنیم و تفت میدیم
150 گرم برنج و 150 گرم لپه شسته شده ارو به همراه 2 لیوان آب جوش و 1/5 لیوان آبغوره ارو هم به مواد بالا اضافه و حرارت رو زیاد میکنیم تا آش به جوش بیاد ، بعد حرارت رو کم میکنیم تا آش شروع به پختن کنه
500 گرم سبزی (جعفری،نعنا،تره) رو به همراه 700 گرم گوجه فرنگی که از قبل پوست گرفته شده و نگینی خرد شده ارو اضافه میکنیم
البته از پخته شدن کامل برنج و لپه مطمین بشین
من چندتا از گوجه هارو نگینی کردم که موقع خوردن زیر دندون بیاد و مابقی رو رنده زدم
بعد از حدود 30 دقیقه آش حاضره و میتونین با هر نوع نونی میل کنین
پ.ن: بیشتر آب این آش رو آبغوره تشكیل میده که در صورت تمایل میتونین مقدار آبغوره ارو زیاد کنین و همینطور به جای آبغوره میتونین از گرد غوره استفاده کنین
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#ته_چین_مرغ
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🍗🍚🍛
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#ته_چین_مرغ
مواد لازم :
زرده تخم مرغ هر اندازه که پیمونه برنجتون هست یه دونه بیشتر
من برای دو پیمانه برنج سه عدد زرده ریختم .
ماست چکیده به ازای هر پیمانه برنج دو ق غ من شش ق غ ریختم
برنج دو پیمانه
زرشک چهار ق غ
زعفران یک فنجان دم کرده
خلال بادام و پسته مقداری به دلخواه
پیاز یک عدد
سینه و ران مرغ به میزان لازم
نمک فلفل به میزان لازم
پودرهل نصف ق چ
گلاب سه ق غ
روغن یا کره پنجاه گرم
مرغ را با کمی نمک، زرچوبه، زعفران، فلفل سیاه و پیاز خام بپزید.
زرده ها را با ماست چکیده و زعفران آب کرده هل و گلاب نمک، فلفل روغن یا کره مخلوط می کنیم برنج آب کش شده (کمی دون برمیداریم) را اضافه میکنیم.
(این غذا با زعفران زیاد خوشمزه میشه پس تو ریختن زعفران دست و دلباز باشید ) بعد برنج و آروم هم میزنیم تا برنج به مواد آغشته بشه فقط آغشته بشه کافیه .
داخل قالب مورد نظر را با کره چرب میکنیم ( قالب و پنج شش دقیقه داخل فریزر بزارید) برنج مخلوط را داخلش میریزیم و کمی با قاشق سطحش رو فشار میدیم تا یکنواخت مواد داخل قالب پخش و کمی منسجم بشه(دقت کنید دقیقا نصف برنج باشه که مواد ته چین وسط قرار بگیره) حالا تکه های مرغ را میچینیم و زرشک را روش میریزیم (دقت کنین مواد از دور قالب فاصله داشته باشه تا مواد به دیواره نچسبه چون موقع برگردوندن از همونجا میشکنه یا مواد که با دیواره تماس دارن میسوزه یا دیده میشه و نازیبا میشه ) حالا بقیه برنج و روی بقیه مواد میریزیم و بازهم کمی فشار میدیم. (دقت کنین فشار کم باشه اگر زیاد فشرده بشه چون دون برداشته شده جا برای دم کشیدن نداره و تهچین سفت میشه )
روی قالب را فویل میکشیم و با چاقو چندین سوراخ روش میزنیم طوری که چاقو تا نزدیکه ته قالب داخل برنج بره تا منفذ هوا براش باز بشه و خوب دم بکشه .
قالب را ۴۵ دقیقه داخل فر درجه حرارت ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده قرار میدیم. (این غذا زمان پخت بالایی داره) بعداز این مدت فویل رو برمیداریم دور قالب روغن یا کره میریزیم و بدون فویل نیم ساعت دیگه داخل فر قرارمیدیم تا ته دیگش برشته بشه بعد از اون غذا آماده است .
نکته : میتونید ته چین را مثل کوکو داخل تابه با در بسته روی گاز هم درست کنید فقط دیگه روش برشته نمیشه ولی کاملا میپزه .
قالب من مدل فانوسی تک نفره بود اول مواد برنجی و داخلش ریختم وقتی پخت اون قسمت توخالی و با مرغ و زرشک پر کردم .
نوش جان🌸
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کیک_گردویی
#کیک
#طعم_رنگین_کمان 🥮🥧🍰
شکر یک لیوان
تخم مرغ ۴ عدد
وانیل ۱ق چ
روغن مایع ۱/۲ لیوان
شیر ۱لیوان
آرد ۲لیوان
بیکینگ پودر ۱ق غ
ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن می رنیم تا کرم رنگ بشه بعد بهش روغن مایع و شیر را اضافه کرده در حد مخلوط شدن هم می زنیم.آرد و بیکینگ پودر را الک کرده و با ویسک هم زده و در قالب چرب شده (اگه می خواهید کیک هاتون قلفتی در بیاد حتما با ارده چرب کنید وگرنه حتما می چسبه ) می ریزیم و در فر از قبل گرم شده با دمای۱۸۰ درجه بمدت ۴۵ دقیقه قرار می دهیم .
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#یتیمچه
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🍆🥔🫑
۳تا بادمجان متوسط رو پوست گرفته و مکعبی خورد میکنیم نمک میزنیم نیم ساعت میذاریم کنار بعد خوب میشوریم و آبکش میکنیم.حالا داخل قابلمه یه دونه پیاز بزرگ و دو سه حبه سیر رو ریز خورد کرده روغن ریخته خوب تفت میدیم زردچوبه و پودرفلفل سیاه هم اضافه میکنیم یه هم میزنیم بادمجونهای خورد شده رو اضافه کرده تفت میدیم در قابلمه رو دو سه دقیقه میبندیم تا بادمجونا کمی آب بندازن.حالا سه چهار تا گوجه خورد شده رو روی بادمجونها ریخته در قابلمه رو میبندیم بازم گوجه ها اب میندازن و باعث میشه همه خوب بپزن.نیم پز که شدن 1 قاشق غذاخوری رب گوجه رو با نصف لیوان آب رقیق کرده داخل مواد میریزیم و میزاریم یتیمچه بپزه و جابیفته میتونید بزارین اینقدر بپزه تا له بشه . در عین سادگی خیلی خوشمزست .در طی پخت حرارت خیلی کم باشه وگرنه میسوزه
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کیک_دبل_چاکلت
#کیک
#طعم_رنگین_کمان 🍫🍩🥮
مواد لازم :👇
تخم مرغ ۳ عدد
آرد قنادی ۲ لیوان
شیر ولرم یک لیوان
روغن مایع نصف لیوان
شکر یک لیوان
پودر کاکائو نصف لیوان
بکینگ پودر نصف قاشق مربا خوری
شکلات خرد شده ۱۵۰ گرم
.
طرز تهیه :👇
ابتدا شکلات رو به صورت بن ماری ذوب میکنیم
آرد بکینگ پودر و پودر کاکائو رو با هم مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم
شکر و تخم مرغ رو با همزن خوب میزنیم تا پف و کشدار شود بعد شیر وروغن و شکلات ذوب شده اضافه میکنیم وهم میزنیم وبعد مواد خشک رو در طی سه مرحله اضافه میکنیم و با لیسک آروم مخلوط میکنیم کف قالب کاغذ روغنی گذاشته مواد کیک در قالب میریزیم ودر فر از قبل گرم شده در دمای 180 به مدت به مدت یک ساعت قرار میدیم.
بعد از پخت میذاریم کیک خنک شود از وسط نصف میکنیم و روی یک لایه کیک گاناش میریزیم و لایه بعدی کیک روش میذاریم و دوباره باقیمانده سس روی کیک میریزیم و تزیین میکنیم.
.
تهیه گاناش :🔻
۲۰۰ گرم خامه صبحانه رو به روش بن ماری گرم میکنیم و بعد ۲۰۰ شکلات خرد شده بهش اضافه میکنیم وهم میزنیم تا شکلات و خامه با هم ترکیب شود و یه سس شکلاتی خوشمزه و یه دستی درست بشه.
نوش جان🌹
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#آلبالو_پلو
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🍒🍛🍚
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#آلبالو_پلو
اولین کاری که کردم فیله مرغ نواری رو داخل زعفرون و نمک و فلفل و یه پیاز خلالی خرد شده گذاشتم تو یخچال تا فردا که حسابی مزه بگیره و هرزگاهی هم زیرو روش کردم
هسته ۳۰۰ گرم آلبالو رو گرفتم با ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم شکر(بستگی به شیرینی یا ترشی آلبالو داره) روی شعله ملایم حدود ۱۵ دقیقه گذاشتم که بجوشه نمیخوام مربا بشه برای همین کمتر میذارم بجوشه در ضمن نمیخوام که آلبالوهام شکل خودشونو از دست بدن هایلایت ها رو حتما ببینین من چون دوست دارم ملس باشه شکرشو ۱۰۰ گرم ریختم شما اگه خواستین شیرین تر باشه بیشتر بریزین بستگی به ذائقتون داره آلبالوها که آماده شد یه قاشق کره بهش میزنم که آلبالوها خوشمزه تر بشه و شعله رو خاموش میکنم و کنار میذارم
برنج رو که از قبل با یک بند انگشت آب خیس کردم با یه کم روغن و نمک روی حرارت میذارم تا آبش تموم بشه(قبلا هم گفتم من هیچ وقت برنجمو آبکش نمیکنم) اما برای این غذا که ترکیبی هست برنجو از همیشه یه کم زنده تر برمیدارم و داخل قابلمه یه کم روغن میریزم و لابه لا برنج و آلبالو میریزم و در آخر شربت آلبالو ها رو روش میدم میذارم تا خوب دم بکشه
برنج زعفرونی رو هم برای تزیین جدا درست میکنم ینی علاوه برنج سفید یه پیمونه برنج رو جدا خیس میکنم و با نمک و روغن و زعفرون دم کرده میذارم بجوشه آبش که تموم شد دمش میکنم
فیله ها رو هم که از قبل توی مواد خوابونده بودم به شکل حلزونی پیچیدم و توی کره با حرارت متوسط سرخشون کردم اینجوری آب میان بافتی مرغ حفظ میشه و دیگه فیله هاتون سفت نمیشه پس حتما با حرارت متوسط هر دو طرفش رو سرخ کنین برای هر طرف ۷ تا ۸ دقیقه کافیه و در نهایت رفت برای سرو
امیدوارم درست کنین و لذت ببرید
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کنافه
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍨🍮🥧
رشته کنافه 350 گرم
کره آب شده 200 گرم
پنیر موزارلا یا پنیر پیتزایا پنیر لبنە 250 گرم
پودر گردو نصف لیوان
شهدکنافه
شکر یک لیوان
آب نصف لیوان
عسل دو قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده کمی
آب و شکر بزارید روی حرارت متوسط شکر که حل شد عسل و زعفران دم کرده بریزید و یه پرلیمو و یه پنج شش دقیقه روی حرارت قل بزنه کمی غلیظ بشه كافيه حرارت خاموش کنید گلاب یا عرق هل خواستید اضافه کنید آخر بریزید عطرش نپره. رشته های کادایف تازه رو با غذا ساز یا با یه چاقو تیز کمی خورد کنید ریز ریز نکنید فقط در حد اینکه راحت با کره مخلوط بشن و جایی از رشته ها خشک و غیر چرب نمونه، ته یه قالب 23 سانتی رو با کره خوب چرب کنید بزارید یخچال،رشته های کادایف با کره آب شده خوب مخلوط کنید تا حسابی چرب بشن، دو قسمت کنیدیه قسمت بریزید توی قالب چرب شده پهن کنید ته قالب و با دست حسابی یا زیر لیوان فشرده کنید هرچی منسجم تر بعد پخت بهتره، پنیر موزارلا بریزید روی رشته ها فقط مراقب باشید نزدیک دیواره قالب نباشن موقع پخت ذوب میشن و میسوزن از دور قالب یه سانتی کمتر پنیر پهن کنید وکمی پودر گردو بریزید حالا نیمه دیگر رشته ها رو بریزید رو پنیر ها و باز با کف دست خوب منسجم کنید بزارید فر گرم شده با حرارت 180 درجه به مدت تقریبی 40_50 دقیقه، وقتی درآوردید شهد سرد شدە رو کنافه داغ بریزید و بعد دو سه دقیقه قالب توی دیس سرو برگردونید با پسته یا هرچی دوست دارید تزیین کنید. تا گرمە سرو
بشه
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کاسترد
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍸🍹🍮
به ازای هر لیوان شیر یه قاشق پر پودر کاستر و دو یا سه قاشق شکر به اندازه ای که دوس دارین شیرین باشه .
شیر و پودر کاستر رو مخلوط میکنین و با شکر میزارین رو حرارت و هم میزنین تا غلیظ بشه بعد سرد شد میریزین تو ظرف بعد کمی گرف (من روش موز رو قالب زدم چیدم ) روش ژله که اماده کردین و سرد شده رو میریزین
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
💐ســــــــلام دوستان
💗صبحتون بخیر و شادی
💐به حق خالق صبح
💗وجودتون سرشاراز سلامتی
💐زندگیتون روبه پیشرفت
💗دلتون خانه محبت و
💐سفره تون پر برکت باشه
💐در پناه خدای مهربان
┈••✾•🍃🌺🍃•✾••┈
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#صبحانه
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🫖🥞☕️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#چیز_کیک_لیمو
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍋🥮🧁
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#چیز_کیک_لیمو
برای کیک:
۴ تخم مرغ بزرگ،همدمای اتاق(وگرنه ۵ تا متوسط)
۲۵۰ گرم یا یک و یک چهارم پیمانه، شکر
۲۰۰ میلی لیتر یا دو قاشق کمتر از یک پیمانه، روغن مایع
۲۲۰ میلی لیتر یا دو قاشق کمتر از یک پیمانه، شیر ولرم
۴۰۰ گرم آرد
وانیل
آب یک عدد لیمو ترش زرد(بزرگ)
زست یک عدد لیمو(ریز پوستشو رنده کنین)
-
برای فیلینگ پنیری:
۳۰۰ گرم پنیر خامه ای مثل ویلی یا ماسکارپونه یا ترکیبی از هردو
۱۵۰ گرم پنیر کوآرک یا ماسکارپونه
۸۰ میلی لیتر خامه صبحانه
۱۲۰ گرم شکر
۱ زرده تخم مرغ
۲۰ گرم نشاسته ذرت
۱۰ گرم آرد
وانیل
۴ قاشق چایخوری آبلیمو
طبیعی
مقداری زست لیمو
-
برای سس:
آبلیمو و پودر قند
-
برای فیلینگ، همه موادو با همزن دستی هم بزنین تا ترکیب شن، زیاد هم نزنین.
برای کیک، تخم مرغها، وانیل و شکر رو هم بزنین تا سفید و کشدار شه بعد شیر، روغن و آبلیمو رو اضافه و مخلوط کنید بعد آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کنین و سه بار الک کنید و اضافه کنین و با دور کند همزن خیلیی کم هم بزنین تا فقط ترکیب شن .بعد زست لیمو رو اضافه کنین وبا لیسک زیرورو کنید و داخل قالب ترجیحا توخالی ۲۴-۲۵ سانتیمتری با ارتفاع ۱۲ سانتیمتر، که قشنگ با کره چرب کردین و آردپاشی کردین ، بریزین و فیلینگ رو روش بدین طوریکه دیواره ها نخوره و در فر از قبل گرم شده ۱۷۰ درجه، ۴۵ دقیقه با حرارت از بالا و پایین و سپس ۱۵-۲۰ دقیقه با حرارت از پایین بپزین تا خلال چوبی از وسط کیک تمیز دربیاد.
برای سس، داخل مقداری آبلیمو طبیعی، اونقدر پودر قند الک کنین و مخلوط کنین تا مثل سس شه.
زست لیمو یا پرتقال یعنی پوستشونو با رنده ریز، رنده کنین طوریکه سفیدی نداشته باشن تا تلخ نشه.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#ماست_خونگی
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🥛🍶🥡
ابتدا شیرو می جوشونیم، بعد میزاریم کنار تا یه کم از دما بیفته، تا جایی که بتونید انگشتتونو توش نگه دارید نه بسوزونه، نه سرد باشه ،
حالا داخل کاسه دوقاشق غذاخوری ماست بریزیدبعد دوقاشق غذاخوری هم شیرخشک قنادی شیرین بریزید با ماست قاطی کنید تا یکم روان بشه اگه دیدین سفت هس یه کوچولو شیر بهش بزنید تا ماست از حالت لختگی دربیاد حالا این ماست رو به شیرتون اضافه کنید و کمی هم بزنید ارام هم بزنید، رو درش رو باپارچه بپیچید که وقتی عرق میکنه آب نندازه، و دورشو با حوله یا پتو مسافرتی بپیچونید که جاش گرم باشه تقریبا 4یا5ساعت دیگه روشو باز کنید بزارید یخچال تا صبح بمونه
واقعا طعمش محشره
نکته:
شیرخشک رو حتما از لوازم قنادی بخرید که دونوع شیرخشک هس یکی یکم شوره یکی شیرین
حتما شیرخشک شیرین بخرید
(شیرخشک بچه نمیشه)
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6