eitaa logo
آشــپـزی کــد بــانـو👩‍🍳
22.7هزار دنبال‌کننده
4.3هزار عکس
16.6هزار ویدیو
8 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🌯 😋 🔸گوشت چرخ شده دویست و پنجاه گرم سینه مرغ چرخ شده دویست و پنجاه گرم گوشت قرمز و سفید رو مزه دار کنید.همونطور که برای کباب دیگی انجام میدین. 🔸برای باز کردن گوشت ،روی سطح کار کیسه فریزر بندازید و پودر سوخاری بپاشید.با کمک کیسه فریزر و وردنه گوشت رو باز کنید.گوشت سفید هم باز کنید و به کمک کیسه فریزر روی گوشت قرمز بندازین.مواد میانی هر چیزی میتونه باشه من همیشه زرشک و جعفری ساطوری می پاشم. 🔸یه دونه هویج هم گذاشتم که تو برش زیبا بشه.با احتیاط رول کنید.ماهیتابه رو گرم کنید و تو روغن تمام جهات رو سرخ کنید.از دوتا کفگیر کمک بگیرید حتما.سرخ کردن باعث انسجام رولت میشه که موقع پخت ،پخش نشه.حالا یه سس گوجه درست میکنیم و به مدت یک ساعت پخت میدیم.من این کارو تو ماهیتابه دو طرفه انجام میدم.و سپس برش میزنیم. @ashpazibanoo 👩‍🍳
🥘 😋 مواد لازم مرغ 500 گرم سیب زمینی 2 عدد پیاز 2 عدد شیر نارگیل 1 قوطی کاری 6 قاشق غذا خوری کره 25 گرم زردچوبه 1 قاشق مربا خوری نمک 1 قاشق غذا خوری ابتدا پیازها را به ابعاد نسبتاً بزرگ خرد کرده و با کره کمی تفت می دهیم. مرغ هایی که به تکه های کوچک جوجه کبابی خرد کرده ایم را به پیازها اضافه کرده و با پودر کاری، زردچوبه و نمک کمی تفت می دهیم. 2 لیوان آب به مرغ ها اضافه کرده و به مدت 30 دقیقه اجازه می دهیم کمی پخته شود. بعد از نیم ساعت سیب زمینی هایی که بصورت تکه های نسبتاً بزرگ برش داده ایم به همراه شیر نارگیل را به خورش اضافه می کنیم و می گذاریم که مرغها و سیب زمینی ها پخته و غذا جا بیافتد. 💥نکته های غذا: • میزان کاری این غذا بستگی به ذايقه هر فرد دارد. هر چه پودرکاری بیشتر باشد طعم خورش بهتر و تندی آن بیشتر می شود. • منظور از شیر نارگیل شیره ی نارگیل است که در قوطی های کنسروی در بازار موجود است. @ashpazibanoo 👩‍🍳
🍲 😋 🔸میوه ها شامل هلو. خیار. به. هویج. گل کلم یا کلم پیچ. سیب. گلابی. کرفس. کیوی . خرمالو من اول هلوهارو با غذاساز له کردم. سیب و گلابی و گل کلم رو جداگانه با غذاساز ریز خرد کردم. هویج پخته و سیر هم رنده کردم. فلفل تند رو داخل مخلوط کن ریختم. همه رو به هلوی له شده اضافه کردم . پودر گلپر و پودر تخم.گشنیز و سیاه دانه و نمک هم ریختم و مخلوط کردم و داخل شیشه ریختم. این ترشی سبزی نیاز نداره. چون هلو له میشه و به ترشی لعاب میده سرکه زیادی هم نیاز نداره. این ترشی یک هفته بعد قابل استفاده است. من کیوی و خرمالو و به و کرفس و خیار نریختم حس کردم کرفس طعم غالب بهش بده کمی گیلاس له شده داخل فریزر داشتم اونو ریختم. کلا با میوه های در دسترس که تو یخچال داشتم درست کردم. دستتون بازه هرمیوه ای خواستید میتونید بهش اضافه کنید @ashpazibanoo 👩‍🍳
🥘 🔸براى مزه دار كردن جوجه مرغ ها رو يك شب قبل توى مخلوط ؛روغن+پياز+فلفل دلمه ايى+زعفران+مقداركمى فلفل بخوابونيد حسابى ترد و خوش عطر ميشن😍 @ashpazibanoo 👩‍🍳
🔴مواد لازم ▫️دو پیمانه شیر ▫️دو عدد تخم مرغ ▫️یک لیوان روغن ▫️چهار پیمانه آرد ▫️پودر خمیر مایه فوری یک ق غ ▫️نمک یک ق غ سر خالی ▫️سیاه دانه و کنجد 🔴طرز تهیه 🔸تمام مواد به جز مواد آرد ره خوب هم می زنیم بعد آرد را کم کم اضافه می کنیم خمیری نرم درست کنید به حدی که خمیر به دست هنوز می چسبد دیگر آرد نریزید با ورز دادن چسبندگی اش را از بین ببرید، پانزده دقیقه مالش ورز دهید، بعد در ظرفی دربسته خمیر را قرار دهید روی خمیر و زیر خمیر را با برس روغن چرب کنید، بعد یک پلاستیک تمیز روی خمیر بگذارید بعد یا یک حوله یا درب دار بود درب ظرف را ببنید 🔸خمیر را چهار عدد زواله چونه کنید ، من زمستان فر را پنج دقیقه گرم میکنم پس خاموش میکنم و خمیر را میمانم تا برسد، بعد خمیر را اینبار نیاز نیست پفش را بگیرید ارام بر دارید و با دست از وسط خمیر شروع به باز کردن کنید تا به لبه ی خمیر نرسیده دیگر باز نکنید فقط وسط خمیر را گود کنید، بعد وسط خمیر را چنگال بزنید بعد رومال زرده و یک ق خ شیر برس کنید اخرم کنجد و سیاه دانه بریزید، فر از بیست دقیقه قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ بگذارید تا پخت @ashpazibanoo 👩‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســـــلام صبح بـخیر🌸 الهی نگاه پر مهر خدا همراه لحظه‌هاتون🌸 سلامتی و نیکبختی گوارای وجودتون🌸 بارش برکت و نعمت جاری در زندگیتون 🌸 صبحتون زیبـا و دل انگیز 🌸
🍮 نصف قوطی شیرعسلی رشته شعریه یا کادایف یک لیوان خورد شدە ارد یک لیوان کره دە گرم روغن مایع یک سوم لیوان پودر هل و زعفران به میزان لازم گردو خرد شده نصف پیمانه رشته ها رو خرد کنین و داخل کره تفت بدین حدود ۵-۶ دقیقه تا کمی سرخ بشه مراقب باشین نسوزه چون نازکه ارد را 5دقیقە تفت دهید و روغن را اضافه کنید و مجددا پنج دقیقه تفت دهید(اگە خواستید رنگش تیرە تر باشە بیشتر تفت دهید) گردو رو اضافه کنین وهل و زعفران و رشته تفت داده شده را اضافه کنید و باهم یه تفت کوچولو بدین و در نهایت شیرعسل تاجایی اضافه بشه که خمیر سفتی بشه و غوطه ور نباشه اگه حلوا از داغی افتاد کمی از حلوا را بردارید و بیسکویت اوریو را وسطش بزارید و گرد کنید و در نهایت در پودر نارگیل بزنید و تمام @ashpazibanoo 👩‍🍳
6.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ذرت خیابانی با استایل مکزیکی 🌽 در آخر کار اگر طعم ها تند رو دوست نداشتید از نمک و آب لیمو استفاده کنید و فلفل چیلی رو حذف کنید اما اگر طعم تمثند رو دوست داشتید ‌ میکس آب لیمو + نمک + فلفل چیلی رو پیشنهاد میکنم 😋 ‌ @ashpazibanoo 👩‍🍳