eitaa logo
آشــپـزی کــد بــانـو👩‍🍳
22.7هزار دنبال‌کننده
4.3هزار عکس
16.7هزار ویدیو
8 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم برای چهارده عدد رولت: تخم مرغ سه عدد_ شکر سه ق غ سر پر_ ارد سفید سه ق ع سر پر که تقریبا نصف پیمانه شد_ بکینگ پورد نصف ق چ_ وانیل نوک ق چ_ گلاب یک ق غ_ روغن مایع یک ق غ ابتدا تخم مرغ ها رو با وانیل با دور تند دو دقیقه بزن_ بعد شکر رو اضافه کن و چهار دقیقه با دور تند بزن_ بعد گلاب رو اضافه کن و ده ثانیه بزن و بعد هم روغن و پنج ثانیه بزن. و در اخر ارد و بکینگ پودر سه بار الک شده رو طی دو مرحله هر مرحله شش ثانیه با دور کند هم بزن و تماممممم. شعله پخش کن رو از ربع ساعت زودتر بزار روی شعله بزرگ گاز با حرارت کم . تابه رو در بیارید و کف تابه رو کاغذ روغنی پهن کن با برس کف تابه رو یکممممم ارده یا کره اب شده بزن البته این کارا رو بتید از قبل انجام بدین و اماده باشه. مواد رو بریز کف تابه مواد رو با پشت قاشق اروم صاف و یکدست کن واشر قرمز دور تابه هم در بیار. درب تابه رو ببند بزار رو حرارت و بعد از بیست دقیقه چک کن اگه روی کیک سفت شده و خمیری نیست تابه رو برگردون و یه هفت دقیقه ای اجازه بده که اونطرفش هم یکممممم فقط یکم طلایی شه . خمیر رولت باید نرم و سبک باشه پس نزارید خشک شه. بعد رولت رو بزار روی ی پنجره فلزی و کاغذش رو جدا کن و ده دقیقه اجازه بده از گرما بیوفته. دوباره رولت رو بزار روی همون کاغذ که جدا کردی و ی لایه نازک پودر قند روی کیک بپاش خیلی کممممم. و به همراه کاغذ رول کن. یعنی کاغذ هم بینش رول بشه. بعد بزارش توی یه پلاستیک و بزار گوشه یخچال تا شکل بگیره. این کار برا اینه که خمیر حالت لوله ای به خودش بگیره. بعد از نیم ساعت رول رو باز کن و خامه کشی کن و بعد دوباره رولش کن البته بدون کاغذ. رول کنید و دوباره بزارید توی یه پلاستیک تا شکل خودش رو حفظ کنه و باز نشه. دو ساعتی بزارید یخچال تا خودشو بگیره و بعد برش دهید و میل کنید. میتونید روی نون هم با خامه یا شکلات تزیین کنید. یا اینکه بین رولت از تیکه های کوچک موز یا گردو استفاده کنید. سایز تابه رژیمی من بیست و پنج در سی و هفت هست. شما توی تابه معمولی هم میتونید درست کنید. . @ashpazibanoo 👩‍🍳
8.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جوجه تابه ای😋 اگه شمام مثل من براتون سخته که رو منقل کباب درست کنید این جوجه تابه ای بهترین گزینه چون خیلیییی خوشمزه و نرم هست👌 مواد لازم🔻 مرغ به تعداد نفرات🍗 پیاز یه عدد🧅 فلفل دلمه نصفی🫑 روغن زیتون دو ق غ🫒 آبلیمو تازه سه ق غ🍋 نمک به مقدار لازم🌿 نکات مهم: برای اینکه مرغتون خشک نشه اول دربشو بزارید که مرغ آب پس بده بعد بازش کنید و با سغله ملایم اجازه بدین که با روغن و آب کاملا مغزپخت و سرخ بشن اینجوری خیلی نرم و خوشمزه میشه ، شعله رو اصلا زیاد نکنید که خشک میشن🌿 اگه از سیخ استفاده نکردید میتونید جوجه هارو تو تابه بچینید و نباید هم بزنید یه طرفش که سرخ شد برگردونید که طرف بعدیش هم سرخ بشه🌿 برای قالب زدن برنج میتونید مثل من از قابلمه کوچیک یا کاسه آبگوشت خوری یا هر طرفی که دوست داشتید استفاده کنید 🍚 که نیازی نیست کف ظرف رو چرب کنید یا نایلون بزارید چون برنج خودش چرب هست له راحتی برمیگرده فقط کاقیه با پشت قاشق برنج فشار بدید که موقع برگروندن وا نره😌 @ashpazibanoo 👩‍🍳
13.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ بریان شکم پر مجلسی😍😋 از اون دسته غذاهایی هست که با درست کردنش توی مهمونی میتونی دل همه رو ببری نکاتش : اگه سبزیجات محلی شمال در اختیارتون نیست از کمی گشنیز و جعفری و نعنا و ریحان استفاده کنید (این ترکیب هم طعمش جذابه) پخت رو اول به مدت چهل دقیقه با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد انجام بدین و بعد پشت رو کنید جوجه‌ها رو و مجدد ۴۰ دقیقه با همون دما و در نهایت ۱۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه تا حسابی روش برشته بشه @ashpazibanoo 👩‍🍳
19.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شما میدونید اصلیت فسنجون برای کدوم شهره؟🥺🫕 مواد لازم 🔻 گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم پیاز ادویه ها : نمک و زردچوبه و پودر سیر زعفران دم کرده گردو آسیاب شده ۱کاسه رب انار تقریبا نصف لیوان شکر به دلخواه ۴ قاشق غ خ آلو خورشتی به دلخواه طرز تهیه : گردو آسیاب کنید یکم تفت بدید از خامی که در اومد کافیه فقط نسوزه گوشت و بهش ادویه و پیاز رنده شده بزنیدو گرد که کردید با پیاز تفت بدید به گردو اضافه کنید آب بریزید یکم که جوشید یخ و اضافه کنید گوشت که پخت رب انار و زعفران من سه مرحله زعفران دم کرده اضافه کردم و در آخر اگر فسنجون ملس دوست دارید شکروآلو به دلخواه اضافه کنید نوش جان 😘🤌 ❌ تو مرحله تفت دادن گردو نسوزه فقط خامی گرفته بشه ❌ برای روغن انداختن از اول باید یخ و آب سرد اضافه کنید و بستگی به نوع گردو هم داره🪴 🍕🌭 @ashpazibanoo 👨‍🍳آشــپـزی کــدبــانـو👩‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸💫خداوندا... 🤍💫امروز به همه ما 🌸💫قلبی پر از عشق 🤍💫و محبتی که در نام خودت 🌸💫متبرک گردیده است ببخشا 🤍💫و همواره ما را 🌸💫از محدوده زمان و مکان برهان، 🤍💫تا در پیوند مهر خداییت قرار گیریم 🌸💫و روزمان را در آغوش 🤍💫پر از خیر و برکتت سپری کنیم 🌸💫آمیـن💖
7.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بچه ها این سوخاری خیلی باحال و متفاوت میشه مخصوصا اگر با فیله ی مرغ درست کنید قشنگ رستورانی میشه مواد لازم🔻 ♦️فیله ی مرغ ۵ عدد میتونید از تیکه های مرغ هم استفاده کنید ♦️آرد دو لیوان ♦️آب ۲ لیوان ♦️سس کچاپ ۲ ق غ ♦️روغن سرخ کردنی تا نصف قابلمه ♦️ادویه جات کاملا سلیقه ایی(من از نمک و فلفل و سیر تازه و آویشن استفاده کردم) نکات👇👇 روغن رو قشنگ یک ربع بذارید داغ شه توی سرخ شدن و رنگ فیله ها تاثیر داره خیلی هم سرخ نکنید که خشک نشن چون فیله زود میپزه میتونید به آرد و نمک هم ادویه بزنید که این قسمت کاملا سلیقه اییه @ashpazibanoo 👨‍🍳آشــپـزی کــدبــانـو👩‍🍳
🌺دسر عربی😍 ✍ مواد لازم🔻 یک بسته کرم کارامل 2 لیوان شیر یک بسته بیسکویت پتی بور خامه صورتی یک بسته نسکافه یک ق غذاخوری 🍲 طرزتهیه: ١قاشق غذاخورى پودر ژلاتين رو داخل ١/٤پيمانه آب سرد بريزيد صبر كنيد تا حالت اسفنجى بشه بعد بنمارى كنيديعنى بذاريد روى بخار كترى کرم کارامل را طبق دستور روی پاکت بادو لیوان شیر سرد مخلوط کنید و روی شعله قرار بدین در حدی که کرم کارامل در شیر حل شود و همونجور داغ بریزید داخل مخلوط کن . پودر نسکافه و خامه و بیسکویت را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید بعد ژلاتين رو اضافه كنيددوباره خوب بزنيد داخل قالب بریزید و در یخچال بزارید تا ببنده @ashpazibanoo 👨‍🍳آشــپـزی کــدبــانـو👩‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حمص اول اندازه یک فنجون کوچیک از لوبیا سفید و نخود بزارید تا یک شب خیس بخوره. فرداش آبکش کنید، بشورید و بزارید ۳ ساعت خوب بپزه. وقتی خنک شد، داخل غذاساز با موارد زیر همه رو میکس کنید: ارده کنجد: ۱ فنجون روغن زیتون: زیره تخم‌گشنیز فلفل سیاه من از هر کدوم ۱ قاشق کوچیک رو تازه آسیاب میکنم. اما از نصف قاشق کوچیک کمتر نریزید. روغن زیتون: ۶ قاشق غذاخوری آب لیمو تازه: ۳ عدد نمک پودر پاپریکا: ۱ قاشق کوچیک خوب که یکدست شد، داخل کاسه بریزید، به اون شکل بدید و با روغن زیتون، ارده، آب لیموتازه، پاپریکا و جعفری پُر کنید. نوش جونتون @ashpazibanoo 👨‍🍳آشــپـزی کــدبــانـو👩‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیده مرغ خمیر پیده: آرد: ۳ لیوان (۳۷۰ گرم) نمک: نصف قاشق چای‌خوری پودر مایه خمیر: نصف قاشق چای‌خوری روغن آفتابگردان غنچه پلاس: ۸ قاشق غذاخوری آب: ۱ لیوان (۱۹۰ گرم) ۱۰ دقیقه ورز بدید و اجازه بدید یک ساعت استراحت کنه. این خمیر رو با روغن آفتابگردان غنچه پلاس درست کردم که توش آنتی اکسیدان طبیعی توکوفرول تو این مدت استراحت خمیر، سینه مرغ رو بُرش بدید و توی سس زیر مرینیت کنید: پودر پاپریکا: ۱ قاشق غذاخوری پودر پیاز: ۱ قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه ریحون خشک: ۲ قاشق غذاخوری یک حبه سیر آب نصف لیمو روغن آفتابگردان غنچه پلاس: ۷ قاشق غذاخوری . خمیر رو ۴ قسمت کنید، مثل من با وردنه صاف کنید، مرغ رو بریزید، پنیر پیتزا و بره توی فر با دمای ۲۰۰ درجه تا طلایی بشه. نوش جونتون @ashpazibanoo 👨‍🍳آشــپـزی کــدبــانـو👩‍🍳
هدایت شده از تبلیغات کدبانو🌹
❌😢نیاز به فالگیر و دعا نویس نیست،من یادت میدم چطوری دعا کنی🤲 شنیدین میگن طرف از در و دیوار براش میباره🙃دوست داری مشکلاتت حل بشه؟ این دعاهایی که میگم رو اگه یاد بگیری از جایی که فکر نمیکنی پول و خوشبختی وارد زندگیت میشه...👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/509542621Cb5f2778711 های مجرب که رد خور نداره 👆 پیام های حاجت روایی و قرعه کشی قرآن رنگیش رو حتما ببین