eitaa logo
آشــپـزی کــد بــانـو👩‍🍳
23.2هزار دنبال‌کننده
4.3هزار عکس
16.5هزار ویدیو
8 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
مسقطی_کرمانی حالا مواد لازم رو ببین: نشاسته یک پیمانه شکر 4 پیمانه روغن مایع 3 چهارم پیمانه روغن حیوانی یک سوم پیمانه گلاب یک پیمانه آب 9 لیوان خلال پسته و بادام بو داده به میزان لازم(هرچی بیشتر خوشمزه تر) هل دانه به میزان لازم طرز تهیه نشاسته و آب و شکر را مخلوط کرده روی حرارت ملایم میگذاریم پس از 10 دقیقه روغن را اضافه می کنیم ومرتب هم میزنیم تا ته نگیره مدت پختش یک ساعته که یک ربع مونده به پایان پخت گلاب رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا سفت بشه وقتی مسقطی سفت شد آخر کار مغزها وهل را اضافه میکنیم ودر ظرف مناسبی میریزیم 2 تا از این ظرفی که در پایین میبینید با این دستور درست شد. @ashpazibanoo 👩‍🍳
8.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کتلت مرغ با گوجه و کته مواد لازم خمیر کتلت مرغ سینه مرغ: نصف یک سینه کامل (بدون استخوان) یک عدد پیاز دو حبه سیر نمک فلفل‌سیاه یک عدد تخم‌مرغ یک قاشق غذاخوری پودر سوخاری (داخل غذاساز اون رو یک دست کنید و مثل من اون رو به همراه گوجه، فلفل، سماق سرخ کنید) برنج رو با آب سرد بشورید، به همراه آب، نمک و روغن روی حرارت زیاد بجوشونید. آبش که تبخیر شد، حرارت رو کم کنید و با در بسته اجازه بدید دم بکشه. @ashpazibanoo 👩‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راز_کیک_پزی روش درست اضافه کردن پودر کاکائو به کیک یک نکته آموزشی بسیار مفید ✔️تا حالا امتحان کردی؟ با این روش رنگ کیک شکلاتی خییلی خوشرنگ و تیره تر میشه ، بافت کیک هم نرمتر @ashpazibanoo 👩‍🍳
8.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینجا راز زرشک_پلو با مرغ تالاری و لو دادم😋 مواد لازم: مرغ به تعدادلازم پیاز ۲تا متوسط فلفل دلمه و هویج سیر۳،۴حبه رب گوجه ۲ق غ کره زعفرون دم کرده آبلیمو ۳ ق خ خلال پسته و بادوم و زرشک ادویه ها:نمک،فلفل سیاه،زردچوبه،پودر زنجبیل،دوتا هل 🌱بعد نیم ساعت از پخت چوب دارچین و دربیار طعمش قالب نشه،هل بیشتر از دوتا نزن 🌱پودر زنجبیل یک سوم قاشق مرباخوری بزن بیشتر نزن @ashpazibanoo 👩‍🍳
9.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خاگینه یه دسر خوشمزه ی دلچسب و مجلسی ‎برای عصرای زمستونی و دورهمیاتون 😋 📌مواد خاگینه : ‎تخم مرغ ۴ عدد ‎ماست ۴ قاشق غذاخوری ماست ‎آرد ۶ قاشق غذاخوری ‎بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری ‎وانیل یک قاشق چای خوری ‎پودر یا عرق هل نصف ق چ ‎زعفران ۲ ق غ ‎📌مواد میانی خاگینه : ‎گردو نصف لیوان ‎دارچین ‎پودر گل محمدی ‎گلاب ‎📌 شربت خاگینه : ‎۱ لیوان شکر ‎نصف لیوان آب ‎گلاب ۲ ق غ ‎زعفران دم کرده ۲ ق غ @ashpazibanoo 👩‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خانه داری با یه چسب میتونی فرش هات رو تمیز کنی و هیچ مویی روشون نباشه @ashpazibanoo 👩‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب‌زمینی استانبولی تنوری مواد لازم سیب‌زمینی استانبولی آویشن نمک فلفل سیاه پاپریکا روغن زیتون شوید خرد شده پیازچه خرد شده آبلیموی تازه سیب‌زمینی استانبولی را با آب تمیز بشویید و با پوست دو نصف کنید در ظرفی همراه آویشن، نمک، فلفل سیاه ، پاپریکا و روغن زیتون مخلوط کنید در سینی فر کاغذ روغنی بندازید و سیب‌زمینی هارو بریزید قسمت پوست بسمت پایین باشه در فر ازقبل گرم شده 180 درجه تا زمانیکه طلایی بشه بپزید بعد در ظرفی بریزید و شوید و پیازچه خرد شده و کمی آبلیمو ریخته در ظرف سرو بکشید. @ashpazibanoo 👩‍🍳
7.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک مرغ رنگی مواد لازم ۲ تا سینه ی‌ مرغ کامل نون تست یک بسته خیارشور یک پیمانه پیازچه یک پیمانه جعفری دو سوم پیمامه سس مایونز یک پیمانه ماست نصف پیمانه گردو نصف پیمانه آرد سوخاری رنگی (نمک،فلفل) @ashpazibanoo 👩‍🍳
9.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم برای تهیه نان صبحانه : ◗ ۵۵۰ گرم آرد ◗ ۱۰ گرم خمیرمایه فوری ◗ ۱۵ گرم شکر ◗ ۸ گرم نمک ◗ ۱/۵ گرم ریحان خشک ◗ ۷۰ گرم پنیر خامه ای ◗ ۵۰ میلی لیتر روغن زیتون ◗ ۲۷۵ میلی لیتر آب گرم ◗ پنیر خامه ای ◗ گوجه فرنگی ◗ پیازچه ◗ ریحان خشک شده @ashpazibanoo 👩‍🍳
7.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترفندآشپزی بهترین روش سرخ کردن بادمجون همینه خیلی طلایی سرخ میشه بدون اینکه جذب روغن داشته باشه مواد لازم: بادمجون+روغن +1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت یا آرد ذرت @ashpazibanoo 👩‍🍳
8.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکو متفاوت با صدا ببینید🔈 2 لیوان شیر گرم نصف لیوان آب گرم 1 لیوان روغن 1 قاشق غذاخوری کره (در دمای اتاق) تقریباً 1 قاشق غذاخوری نمک 3 قاشق غذاخوری شکر 2 عدد تخم مرغ (یکی از زرده ها برای مالیدن روی خمیر) 1.5 قاشق غذاخوری مخمر خشک 8 لیوان آرد قنادی یک کف دست شوید خورد شده چند قاشق کره برای مالیدن مخمر و دو ق شکر و اب ولرم و شیر ولرم را درون یک کاسه بریزید تا ده دقیقه روش. و بپوشونید بزارید جای گرم تا تخمیر شود. مواد دیگر را اضافه کنید ، آرد را به تدریج اضافه کنید و یک خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد (به مدت 10 دقیقه ورز دهید) و شوید را اضافه کنید و دوباره ورز دهیدخمیر را به مدت نیم ساعت بپوشانید و در جای گرم استراحت دهیدده قسمت کنید و روی هر قسمت یک قاشق کره بزنید (برای جلوگیری از چسبیدن آن) چانه را با دست پهن کنید. کره نرم شده را بمالید. نوارهایی به شکل رول درست کنید. و گرد کنید . آن را روی سینی فر مرتب بچینید. زرده تخم مرغ را با 1 قاشق چایخوری شکر مخلوط کرده و روی خمیرها ها بزنیدبزارید تو فر به مدت نیم ساعت با دمای 180-190 درجه. به محض بیرون اوردن روش پارچه بزارید تا خشک شه @ashpazibanoo 👩‍🍳
8.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باقلوا استانبولی 😍😋 این مقدار مواد برای یه سینی بزرگ کافیه میتونید مقدار مواد رو کمتر کنید چیا لازم داریم؟ خمیر یوفکا مخصوص باقلوا گردو خرد شده ۱۵۰ گرم کره سه چهارم استکان روغن مایع برای شربت: ۲ لیوان شکر ۲ لیوان آب چند قطره لیمو ترش تازه ❌ وقتی کره و روغن رو مخلوط میکنید سریع از روی حرارت بردارید اصلا نباید کره بجوشه ❌داخل فر ۱۸۰ درجه بزارید اول ۱۵ دقیقه فقط حرارت از پایین باشه بعدش ۲۰ الی ۲۵ دقیقه حرارت همزمان از بالا و پایین باشه تا روش حسابی طلایی بشه ❌اجازه بدین باقلوا از داغی بیفته بعد روش شربت خنک بریزید ❌هرچی بمونه خوشمزه تر میشه 😋😋 خیلیا دوس دارن به شربت زعفرون اضافه کنن یا به گردو هل و دارچین میزنن نمیگم بد میشه ولی زعفرون و هل و دارچین اینا همش طعم های قوی و غالب هستن و مزه باقلواتونو عوض میکنن ( تو ترکیه هیچ کدومو نمیزنن 😁) @ashpazibanoo 👩‍🍳