eitaa logo
آشــپـزی کــد بــانـو👩‍🍳
23.2هزار دنبال‌کننده
4.3هزار عکس
16.5هزار ویدیو
8 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر لیوانی مواد لازم کرم : 1 لیتر شیر 1 پیمانه آرد 1 پیمانه شکر 1 قاشق سوپ خوری کره 200 میلی لیتر خامه وانیل طرز تهیه: شیر ، آرد ، شکر و کره را داخل ظرف مناسب بریزید روی حرارت قرار دهید هم بزنید تا به قوام لازم برسد سپس از روی حرارت بردارید زمان بدید تا خنک بشه سپس خامه و وانیل را اضافه کنید و مخلوط کنید. بیسکوییت پتی بور پودر کنید کف ظرف ریخته مقداری از کرم اضافه کنید برش های میوه رو مثل فیلم داخل ظرف قرار بدید موز خورد شده رو اضافه کنید مواد لایه لایه اضافه کنید طوری ک لایه آخر کرم باشه و روشو با خامه و مواد دلخواهتون تزیین کنید 🍒 . @ashpazibanoo 👩‍🍳
کوکو مرغ و پنیر . @ashpazibanoo 👩‍🍳
آشــپـزی کــد بــانـو👩‍🍳
کوکو مرغ و پنیر . @ashpazibanoo 👩‍🍳#آشپزی_کدبانو
.-پنیر برای درست کردن این هیجان انگیز نصف سینه کامل مرغ رو نگینی ریز خورد کردم میتونید چرخ هم بکنید یا داخل غذا ساز بریزید یه دسته جعفری و یه دسته پیازچه ساطوری کنید و اضافه کنید 3ق غ ارد پر 2تا تخم مرغ 1ق روغن زیتون یا مایع زعفران نمک فلفل پاپریکا پودر سیر زردچوبه نصف لیوان پنیر پیتزا عکس آخر مشاهده نمایید همگی رو ترکیب کنید و دست تون خیس کنید مقداری از مواد رو شکل بدید و درون تابه نچسب کمی روغن ریخته و سرخ کنید حرارت حتما کم باشه . @ashpazibanoo 👩‍🍳
6.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رشته پلو با مرغ😋 مواد لازم رشته پلو🔻 برنج: ۵ پیمانه رشته پلویی: ۳ پیمانه سیب زمینی ۲ عدد زردچوبه، ادویه پلویی، فلفل سیاه و زیره به دلخواه به مقدار لازم مواد مرغ رشته پلو🔻 مرغ : ۱ کیلوگرم پیاز: ۲ عدد زعفران دمکرده، زردچوبه، ادویه کاری، فلفل سیاه، نمک و : به مقدار لازم @ashpazibanoo 👩‍🍳
آشــپـزی کــد بــانـو👩‍🍳
باقلوا😋 کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕 @ashpazibanoo 👩‍🍳#آشپزی_کدبانو
مواد لازم🔻 خمیر باقلوای آماده (از لوازم قنادی تهیه کنید) کره 150 گرم گردو یا مغزیجات دلخواه 150 گرم پودر قند یا پودر شکر 50 گرم پودر هل 1 ق چ پودر دارچین 1/2 ق چ آب 3/4 لیوان گلاب 1/4 لیوان شکر 1 لیوان زعفران 2 ق غ جوهر لیمو نوک ق چ یا آبلیمو 1 ق چ طرز تهیه🔻 اول شهد رو آماده میکنیم آب و شکر رو داخل یک قابلمه کوچک روی حرارت ملایم بزارید تا شکر کاملاً حل بشه بعد گلاب، زعفران و جوهر لیمو رو اضافه کنید و بعد از 4-3 دقیقه حرارت رو خاموش کنید و شهد رو به ظرف دیگه ای منتقل کنید، بزارید کنار تا خنک بشه بعد مواد میانی رو آماده کنید گردو یا مغزیجات دلخواه رو درشت آسیاب کنید و بهش پودرقند، هل و دارچین اضافه کنید ◀️میزان هل و دارچین سلیقه ایه میتونید کمتر یا بیشتر بریزید برای درست کردن باقلوا از خمیر آماده ی باقلوا استفاده کنید. از اونجاییکه خیلی بزرگه خمیر رو از وسط به 2 قسمت مساوی برش بدید تا کار کردن باهاش راحتتر باشه یک لایه از خمیر بردارید و روی باقیمونده ی خمیر دستمال نم دار بزارید تا خشک نشه اون لایه ای که برداشتید رو با کره ذوب شده چرب کنید یک لایه دیگه بزارید روش و دوباره چرب کنید همینطور تا لایه پنجم ادامه بدید. ◀️میتونید تعداد لایه ها رو کمتر بزارید مثلاً سه یا چهار لایه از مواد میانی روی خمیر بریزید و بطور یکنواخت پخش کنید فقط یک سانتیمتر از لبه های خمیر رو خالی بزارید یک میله نازک لبه ی خمیر بزارید و اون رو رول کنید، بعد خمیر رو از دو طرف به سمت مرکز هدایت کنید تا حالت چروک پیدا کنه خمیر رو داخل ظرفی که با کره چرب کردید قرار بدید وقتی ظرفتون پر شد باقیمانده کره رو روی خمیرهای آماده شده بریزید و با برس همه جاشو به کره آغشته کنید در فر گرم شده با دمای 180 درجه نیم ساعت تا 40 دقیقه قرار بدید در آخر اگه لازم شد گریل رو روشن کنید فقط حواستون باشه چون خیلی زود میسوزه بعد از پخت بلافاصله شهد همدمای محیط رو روی باقلوا بریزید و اون رو به سایز دلخواه برش بدید. کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕 @ashpazibanoo 👩‍🍳
# تزیین _نون_پنیر_سبزی @ashpazibanoo 👩‍🍳
20.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شب رفت صبوح آمدغم رفت فتوح آمد خورشید درخشان شد تا باد چنین بادا ســلام دوستان عزیز صبـحـتـون بخیر ‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎