eitaa logo
آشــپـزی کــد بــانـو👩‍🍳
22.7هزار دنبال‌کننده
4.3هزار عکس
16.6هزار ویدیو
8 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم ▫️تخم مرغ۶ عدد ▫️ارد ۳۰۰ ▫️شکر ۲۵۰ ▫️شیر نصف لیوان ▫️بکینگ پودر ۱ ق م ▫️روغن جامد یا کره ۱۵۰ ▫️پودر کاکائو ۱ ق غ طرز‌ تهیه سفیده و زرده را جدا کنید و سفیده را داخل کاسه همزن بریزید وفرم دهید تا حجیم شود و سپس کاسه را خالی کرده ، کره و شکر را بریزید داخل کاسه و ۳ دقیقه هم بزنید ، بعد زرده را اضافه کنید و سپس اسانس را ، چند دقیقه هم بزنید ، سپس شیر ولرم را اضافه کنید و هم بزنید و در انتها ارد را ( همه موارد با همزن انجام شود ) بعد سفیده را با لیسک ارام مخلوط کنید با مواد ، یه مقداری از مواد رو بردارید و‌ به ان پودر کاکائو را اضافه کنید . داخل کپسول های کوچیک از مواد ساده و شکلاتی بریزید در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت ۱۵ دقیقه بپزید ♦️برای کپسول ها باید قالب فلزی خریداری بکنید . یه سری قالب های فلزی کوچیک مثل کیک یزدی هست ولی خیلی ریز تر . باید .کپسول هارو داخل اون قالب ها بزارید و بعد بپزید @ashpazibanoo 👩‍🍳
🥘 😋 🔸طرز تهيه: اول سس_سير_اسپايسي رو تهيه كنيد :سه حبه سير درشت+يك و نيم ق غذاخوري رب گوجه فرنگي+نصف ق غذاخوري پودر فلفل چيلي يا قرمز(ميتونيد بيشتر يا كمتر كنيد)+نصف ق مرباخوري شكر+يك ق سرخالي سركه سفيد +كمي نمك و فلفل سياه رو داخل مخلوط كن بريزيد تا يكدست بشه. داخل تابه دو ق روغن زيتون بريزيد و يك پياز متوسط كه ريز خرد كرديد رو تفت بديد تا طلايي بشه بعد سس رو اضافه كنيد و دو سه دقيقه تفت بديد تا بوي سير بلند بشه. حالا دو ليوان قارچ خرد شده رو اضافه كنيد و تفت بديد بعد شعله رو كاملا كم كنيد و در تابه رو بذاريد تا قارچ كاملا بپزه. خوراك آمادست.با نان به عنوان يك ساندويچ گياهي خوشمزه ميتونيد سرو كنيد. @ashpazibanoo 👩‍🍳
🍝 😋 🔸اول اينكه ي بسته ماكاروني فرمي داخل آب در حال جوش ميريزيم وبعد اينكه نرم شد آبكش ميكنيم وكنار ميزاريم بعد ژامبون ،خيار شور ،وجعفري خرد ميكنيم وبه ماكاروني اضافه ميكنيم بعد نخود فرنگي وذرت اضافه ميكنيم 🔸و كمي هم البته اگه دوست داشتيد سينه مرغ پخته را به تك هاي كوچيك خرد ميكنيم وبه سالاد اضافه ميكنيم و نمك وفلفل سياه هم به سالاد اضافه ميكنيم ودر آخر سس مايونز به سالاد اضافه ميكنيم وخوب هم ميزنيم تاكل سالاد كاملا باسس مخلوط شده باشد بعد يكي دوساعت داخل يخچال ميزاريم تا خنك بشه وبعد بيرون مياريم وتزيين ميكنيم من براي تزيين از (گوجه خرد شده ،سياه دانه،وجعفري وذرت استفاده كردم )به جاي سياه دونه ميتونيد از كنجد سياه هم استفاده كنيد بستگي به سليقه شما عزيزان داره ♦️ميتونيد از سيب زميني پخته هم استفاده كنيد ♦️هر چقدر سس مايونز بيشتر باشه خوشمزه ترميشه ♦️حتما سس يك ساعت قبل سرو به سالاد اضافه كنيد تا ظاهر بهتري داشته باشه @ashpazibanoo
🌯 😋 🔸گوشت چرخ شده دویست و پنجاه گرم سینه مرغ چرخ شده دویست و پنجاه گرم گوشت قرمز و سفید رو مزه دار کنید.همونطور که برای کباب دیگی انجام میدین. 🔸برای باز کردن گوشت ،روی سطح کار کیسه فریزر بندازید و پودر سوخاری بپاشید.با کمک کیسه فریزر و وردنه گوشت رو باز کنید.گوشت سفید هم باز کنید و به کمک کیسه فریزر روی گوشت قرمز بندازین.مواد میانی هر چیزی میتونه باشه من همیشه زرشک و جعفری ساطوری می پاشم. 🔸یه دونه هویج هم گذاشتم که تو برش زیبا بشه.با احتیاط رول کنید.ماهیتابه رو گرم کنید و تو روغن تمام جهات رو سرخ کنید.از دوتا کفگیر کمک بگیرید حتما.سرخ کردن باعث انسجام رولت میشه که موقع پخت ،پخش نشه.حالا یه سس گوجه درست میکنیم و به مدت یک ساعت پخت میدیم.من این کارو تو ماهیتابه دو طرفه انجام میدم.و سپس برش میزنیم. @ashpazibanoo 👩‍🍳
🥘 😋 مواد لازم مرغ 500 گرم سیب زمینی 2 عدد پیاز 2 عدد شیر نارگیل 1 قوطی کاری 6 قاشق غذا خوری کره 25 گرم زردچوبه 1 قاشق مربا خوری نمک 1 قاشق غذا خوری ابتدا پیازها را به ابعاد نسبتاً بزرگ خرد کرده و با کره کمی تفت می دهیم. مرغ هایی که به تکه های کوچک جوجه کبابی خرد کرده ایم را به پیازها اضافه کرده و با پودر کاری، زردچوبه و نمک کمی تفت می دهیم. 2 لیوان آب به مرغ ها اضافه کرده و به مدت 30 دقیقه اجازه می دهیم کمی پخته شود. بعد از نیم ساعت سیب زمینی هایی که بصورت تکه های نسبتاً بزرگ برش داده ایم به همراه شیر نارگیل را به خورش اضافه می کنیم و می گذاریم که مرغها و سیب زمینی ها پخته و غذا جا بیافتد. 💥نکته های غذا: • میزان کاری این غذا بستگی به ذايقه هر فرد دارد. هر چه پودرکاری بیشتر باشد طعم خورش بهتر و تندی آن بیشتر می شود. • منظور از شیر نارگیل شیره ی نارگیل است که در قوطی های کنسروی در بازار موجود است. @ashpazibanoo 👩‍🍳
🍲 😋 🔸میوه ها شامل هلو. خیار. به. هویج. گل کلم یا کلم پیچ. سیب. گلابی. کرفس. کیوی . خرمالو من اول هلوهارو با غذاساز له کردم. سیب و گلابی و گل کلم رو جداگانه با غذاساز ریز خرد کردم. هویج پخته و سیر هم رنده کردم. فلفل تند رو داخل مخلوط کن ریختم. همه رو به هلوی له شده اضافه کردم . پودر گلپر و پودر تخم.گشنیز و سیاه دانه و نمک هم ریختم و مخلوط کردم و داخل شیشه ریختم. این ترشی سبزی نیاز نداره. چون هلو له میشه و به ترشی لعاب میده سرکه زیادی هم نیاز نداره. این ترشی یک هفته بعد قابل استفاده است. من کیوی و خرمالو و به و کرفس و خیار نریختم حس کردم کرفس طعم غالب بهش بده کمی گیلاس له شده داخل فریزر داشتم اونو ریختم. کلا با میوه های در دسترس که تو یخچال داشتم درست کردم. دستتون بازه هرمیوه ای خواستید میتونید بهش اضافه کنید @ashpazibanoo 👩‍🍳
🥘 🔸براى مزه دار كردن جوجه مرغ ها رو يك شب قبل توى مخلوط ؛روغن+پياز+فلفل دلمه ايى+زعفران+مقداركمى فلفل بخوابونيد حسابى ترد و خوش عطر ميشن😍 @ashpazibanoo 👩‍🍳
🔴مواد لازم ▫️دو پیمانه شیر ▫️دو عدد تخم مرغ ▫️یک لیوان روغن ▫️چهار پیمانه آرد ▫️پودر خمیر مایه فوری یک ق غ ▫️نمک یک ق غ سر خالی ▫️سیاه دانه و کنجد 🔴طرز تهیه 🔸تمام مواد به جز مواد آرد ره خوب هم می زنیم بعد آرد را کم کم اضافه می کنیم خمیری نرم درست کنید به حدی که خمیر به دست هنوز می چسبد دیگر آرد نریزید با ورز دادن چسبندگی اش را از بین ببرید، پانزده دقیقه مالش ورز دهید، بعد در ظرفی دربسته خمیر را قرار دهید روی خمیر و زیر خمیر را با برس روغن چرب کنید، بعد یک پلاستیک تمیز روی خمیر بگذارید بعد یا یک حوله یا درب دار بود درب ظرف را ببنید 🔸خمیر را چهار عدد زواله چونه کنید ، من زمستان فر را پنج دقیقه گرم میکنم پس خاموش میکنم و خمیر را میمانم تا برسد، بعد خمیر را اینبار نیاز نیست پفش را بگیرید ارام بر دارید و با دست از وسط خمیر شروع به باز کردن کنید تا به لبه ی خمیر نرسیده دیگر باز نکنید فقط وسط خمیر را گود کنید، بعد وسط خمیر را چنگال بزنید بعد رومال زرده و یک ق خ شیر برس کنید اخرم کنجد و سیاه دانه بریزید، فر از بیست دقیقه قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ بگذارید تا پخت @ashpazibanoo 👩‍🍳