eitaa logo
آشــپـزی کــد بــانـو👩‍🍳
23.1هزار دنبال‌کننده
4.3هزار عکس
16.5هزار ویدیو
8 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🍗 😋 🔸دوتا قاشق پودر سیر با دوقاشق پودر پاپریکا ویه قاشق چایی خوری بکینگ پودر  ودوعدد تخم مرغ و یه لیوان آب مخلوط میکنیم یه مقدار ارد میزنیم غلطتش مثل ماست بشه بعد تو یه طرف دیگه ارد و میزاریم مرغارو غلط میدیم تو ارد بعد غلط تو مایه تخم مرغ و دوباره میزاریم تو آرد وبعد سرخ میکنیم 👩‍🍳نوش جان🌹 @ashpazibanoo    ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ 👩‍🍳
8.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍛🍛 برنج ..... سه پیمانه (پیمانه ی برنج) سینه ی مرغ ..... 1عدد کامل پیاز ..... دوعدد متوسط فلفل دلمه ای رنگی ..... 1عدد قارچ ..... 400_500 گرم نخود فرنگی پخته ..... یک لیوان ذرت پخته ..... یک لیوان سرخالی روغن یا کره ..... به مقدار لازم
🍪کیک بی بی مواد لازم: 🥣۲ پیمانه آرد 🥣بکینگ پودر 🥣نیم پیمانه کاکائو 🥣۱ پیمانه شکر 🥣جوش شیرین 🥣مقداری نسکافه 🥣نیم قاشق وانیل 🥣۱ پیمانه شیر 🥣۲ عدد تخم مرغ طرز تهیه: 🎂آرد را با دو قاشق چایخوری بکینگ پودر، یه پنس نمک، نصف پیمانه پودر کاکائو، شکر، نصف قاشق جوش شیرین، 1 قاشق غذاخوری پودر نسکافه و نصف قاشق وانیل، همه را باهم مخلوط کنید. وسط مواد را گود کنید و 1 پیمانه شیر، نصف پیمانه روغن و نصف پیمانه آب داغ را اضافه کنید. دوتا تخم مرغ رو با چنگال بزنید و به مواد اضافه کنید به صورت دروانی و آروم هم بزنید و قالب را چرب کنید و کاغذ روغنی بندازید و داخل فر از قبل گرم شده درجه 180 به مدت 35 دقیقه قرار دهید. بعد از پخت و سرد شدن، 🍰کیک را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید و خامه کشی نمایید. به اندازه دلخواه برش بزنید. روی کیک شکلات تخته‌ای با خامه بریزید و با کاکائو رنده شده تزیین کنید.
ابتدا فیله یا سینه مرغ رو به صورت نوارهای باریک عمودی برش میدیم بعد همراه پیاز، نمک و فلفل، زعفران و آبلیمو ، داخل ظرفی گذاشته و به مدت دو ساعت توی یخچال قرار میدیم تا مواد کاملا مزه دار بشن. گوشت چرخکرده رو همراه پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل، خوب ورز میدیم و بعد گوله های کوچک در دست درست کرده و به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار میدیم تا شکل خودش رو حفظ کنه. بعد ازین مدت برشهای فیله را دور گوشت ها پیچیده و با خلال دندان فیکس میکنیم. سپس توی ماهیتابه چیده و ابتدا هر دو طرف رو سرخ کرده، بعد درِ ماهیتابه رو گذاشته و اجازه میدیم تا کاملا بپزه.
🍹دستور تهیه شربت زعفران ♨️مرحله اول ابتدا آب را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب جوش بیاید. در همین حین زعفران را می سابیم و پس از اینکه آب جوش آمد، زعفران سابیده شده را داخل آب جوش می ریزیم و حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم. ♨️مرحله دوم حالا درب قابلمه را قرار می دهیم و اجازه می دهیم به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در همین حالت بماند تا زعفران به طور کامل دم بکشد و رنگ بدهد. پس از گذشت ۲۰ دقیقه گلاب و شکر را به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم با حرارت ملایم شکر حل شود. ♨️مرحله سوم پس از اینکه شکر حل شد حرارت را کمی بیشتر می کنیم تا شربت به قوام برسد. حدود ۱۰ دقیقه تقریبا برای قوام آمدن شربت نیاز است. برای اینکه متوجه شویم شربت به قوام رسیده است، یک قاشق غذاخوری شربت از شربت بر می داریم. ♨️مرحله چهارم سپس صبر می کنیم تا خنک شود، سپس بین دو انگشت خود تست می کنیم اگر کشدار بود یعنی شربت به قوام رسیده است ♨️مرحله پنجم پس از اینکه شربت اماده شد اجازه می دهم در دمای محیط خنک شود، سپس انرا در ظرف شیشه ای درب دار می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم. 👨‍🍳 👩‍🍳نوش جان🌹 @ashpazibanoo    ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ 👩‍🍳
🎀 🍐🍎🍑🍫 براي چيپس شكلاتي از شكلات ذوب شده استفاده كنيد. اول شكلات را ريز خرد كنيد و روي بخار كتري يا ٤٥ ثانيه در ماكروفر ذوب كنيد و هم بزنيد تا يكدست شود. يك طرف ميوه ها را با قلم مو، شكلات ذوب شده بزنيد و در صورت تمايل روي آن ها مهره هاي شكلات چيپسي بريزيد و در يخچال بگذاريد.
🍰 روغن مایع ۱ پیمانه شکر دونه ریز ۱پیمانه شیر ۱/۲ پیمانه پودر کاکائو ۱/۲ پیمانه تخم مرغ ۲ عدد ارد ۱ پیمانه بیکینگ پودر ۲ ق چ خ نمک یک پنس وانیل کمی نسکافه ۱ ق سوپ خوری ابتدا شیر و شکر را با همزن چند دقیقه میزنیم تا شکر کامل حل بشه سپس پودر کاکائو ، نسکافه و روغن مایع رو اضافه میکنیم و اونقدر هم میزنیم تا سس لطیف و یکدستی بدست بیاد چند قاشق از سس رو بر میداریم و کنار میگذاریم حدود ۶ قاشق سپس تخم مرغ و وانیل رو به بقیه سس شکلاتی اضافه میکنیم و خوب میزنیم سپس ارد و نمک و ب پ پودر را الک کرده و به مایع اضافه میکنیم در حد مخلوط شدن میزنیم و مواد رو داخل قالب مورد نظر که کف اون رو کاغذ روغنی گذاشتیم میریزیم و داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۳۰ دقیقه میذاریم . وقتی که از فر در اوردیم میذاریم کمی از دما بیفته و خنک بشه و بعد کیک رو برش بزنید و سس شکلاتی غلیظ رو روش بریزید.
9.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍢🍢😍 🙃ي نوع كباب تركيه اي هست ك با بادمجون كبابي سرو ميشه ٥٠٠ گرم گوشت شامل گوساله ( ٣٠٠ گرم) و قلوه گاه گوسفندي ( ٢٠٠ گرم ) با ٣٠٠ گرم تفاله پياز ( يعني پياز و رنده ميكنيد و ابش و كامل ميگيريد ) نمك و فلفل سياه ب ميزان لازم جعفري ساتوري فلفل تند يك عدد ساتوري شده فلفل دلمه اي كبابي بادمجان كبابي شده پياز اسلايس شده ١ عدد نان
گرفتن فلس ماهی🔻 برای بهتر گرفتن فلس‌های ماهی ، ماهب را در يک ظرف آب نمک به مدت 5 دقيقه بگذاريد و بعد در همان ظرف فلس ماهی را بگيريد. در اين صورت هيچ فلسی نخواهد پريد.