#قارچ_و_کیل_استراگانف
🥘مواد لازم برای چهار نفر:
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک عدد پیاز متوسط خردشده
دو حبه سیر له شده
۴ عدد قارچ بزرگ ورقه شده
یک قاشق چایخوری پاپریکا
یک قاشق غذاخوری آرد
یک و نیم پیمانه آب مرغ یا سبزیجات
یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
۱ عدد کلم کیل خردشده
۲-۳ پیمانه ماکارونی پیچی
یک پیمانه ماست یونانی
نمک و فلفل به مقدار لازم
🫔🍝🫔🍝
🧆🧆🧆🧆
طرز تهیه:
۱. روغن را در یک قابلمه روی حرارت متوسط به بالا گرم کنید. پیازها را اضافه کنید و ۴ دقیقه تفت دهید یا تا زمانی که کمی نرم شوند. سیر و قارچها را اضافه کنید. پاپریکا و نمک و فلفل اضافه کنید. ۳ دقیقه دیگر تفت دهید یا تا وقتی قارچها نرم و تیرهتر شوند.
۲. آرد را روی مخلوط قارچ بپاشید و ترکیب کنید.
۳. آب سبزیجات و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. هم بزنید تا رب گوجه حل شود. کلم کیل را اضاف کنید و ۵ تا ۱۰ دقیقه بجوشانید.
۴. در این حین، ماکارونیها را در آب جوش بپزید تا وقتی نرم شوند. آبکش کنید و به قارچها اضافه کنید.
۵. ماست یونانی را اضافه کرده و هم بزنید تا ترکیب شود. سپس میل کنید.
آشپزخانه من 👩🍳
#دسر_ژاپنی 👆👇
.
#فیلم_آموزشی
#دسر
#شیرینی
#موچی
#دسر_ژاپنی
#دسر_ژاپنی_موچی
مواد لازم:
آرد برنج 100 گرم
در اصل موچی با آرد برنج
پودر قند 50 گرم
آب 185 میلی لیتر
پنیر خامه ای 200 گرم برای داخل دسر
رنگ خوراکی دلخواه
برای داخل دسر، میوه و مربای دلخواه
نشاسته ذرت به مقدار لازم برای غلطاندن دسر
نکات:این دسر روشهای پخت متفاوتی داره
روش بخار پز یا حتی با حرارت خیلی ملایم و هم زدن مداوم داخل تابه هم میتونید بپزید تا خمیرش مثل حلوا جمع بشه
برای داخل موچی میتونید ژله، شکلات، مارمالاد و مربا،انواع میوه، پینر های خامه ای مثل ماسکارپونه، انواع مغز و آجیل، بستنی و.... استفاده نمایید
طرز تهیه:
آرد برنج، پودر قند، آب و رنگ خوراکی را داخل ظرفی ریخته و خوب با هم مخلوط میکنیم
ابتدای کار خیلی خمیر شل بنظر میرسد که نگران نباشید در ادامه پختن به انسجام لازم خواهد رسید وقتی همه مواد رو مخلوط کردیم روشو مانند ویدئو با نایلون پوشانده و سوراخ هایی روی نایلون ایجاد میکنیم اکنون ظرف رو داخل مایکروویو حدود 45 ثانیه(الی یک دقیقه) قرار میدیم
سپس بیرون آورده و مواد رو خوب هم میزنیم تا یکدست شده و مجدد روشو بسته و بمدت 45 ثانیه دیگر داخل مایکروویو قرار میدیم
دو بار اینجا اینکار رو انجام دادیم.ث
(دو الی سه بار میتونید تکرار نمایید)
با روشهای متفاوتی مثل بخارپز کردن نیز خمیر این دسر پخته میشود
اکنون خمیر پخته و به انسجام لازم رسیده است خمیر حالت لاستیکی و نرم هست
بعد از یکدست شدن خمیر،روی سطح کار نشاسته ذرت پاشیده و خمیر رو خوب ورز میدیم
اکنون تکه هایی از اون رو برداشته و کف دست پهن کرده و مقداری پنیر و توت فرنگی (از انواع میوه ها و مرباها هم میتونید استفاده نمایید) داخلش گذاشته و خوب میبندیم و دایره ای شکل میدیم
اگر پنیر بدون نمک دوست دارید ماسکارپونه مناسب است بهتره حدود نیم ساعت قبل از مصرف یخچال بزاریم
دسر موچی آماده ست😋
6.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روش راحت پخت پنکیک صبحانه😍
1 تخم مرغ
• 225 میلی لیتر شیر
• 1 قاشق چایخوری کره ذوب شده
• 1 قاشق چایخوری شکر
• نمک خرج کردن
• 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
• 150 گرم آرد
• روغن
روش
تمام مواد را مخلوط کنید تا خمیر پنکیک درست شود و سپس آن را در یک بطری سس کچاپ تمیز بریزید.
از بطری برای تهیه پنکیک در اندازه های مختلف استفاده کنید
11.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با صدا ببنید🔉
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش راگو فرانسوی🍓
#کلیپ_آموزش_راگو_فرانسوی😋
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
8.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کتلت_مرغ_با_گوجه_و_کته
خمیر کتلت مرغ:
سینه مرغ: نصف یک سینه کامل (بدون استخوان)
یک عدد پیاز
دو حبه سیر
نمک
فلفلسیاه
یک عدد تخممرغ
یک قاشق غذاخوری پودر سوخاری
(داخل غذاساز اون رو یک دست کنید و مثل من اون رو به همراه گوجه، فلفل، سماق سرخ کنید)
برنج رو با آب سرد بشورید، به همراه آب، نمک و روغن روی حرارت زیاد بجوشونید. آبش که تبخیر شد، حرارت رو کم کنید و با در بسته اجازه بدید دم بکشه.
نوش جونتون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴صبحانه خیلی راحت و خوشمزه با دسترسترین مواد🥰🤓
🔹برای درست کردن پیده اینارو میخوایم
۳ لیوان آرد
۱ لیوان اب
۸ ق غ روغن زیتون یا آفتابگردان
۱ ق چ نمک
۱ ق چ پودر خمیرمایه
🔹همرو مخلوط میکنیم و برای ۱۰ دقیقه ورز میدیم.و ۱ ساعت هم استراحت.
برای مواد داخلش هرچی دوست داشتی بریز.
من خمیرو پهن کردم و با روغن چرب کردم پیاز داغو با گوجه و سیر تفت دادم. پنیر پیتزا ریختم رو خمیر و بعد ترکیب گوجه و پیاز.
روی قسمت بیرونی خمیر ، زرده تخم مرغ زدم و بعد به مدت بیست دقیقه داخل فر با دمای ۱۶۰ درجه از قبل داغ شده گذاشتم.
بعداز پخت نون رو گذاشتم سرد شد و زرده تخم مرغ رو روش گذاشتم و به مدت ۱۰ دقیقه گذاشتم داخل فر تا زرده بپزه.
از طعم عالیش امیدوارم لذت ببرین😍
#صبحونه_خوشمزه
5.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#کدوکیاب🍔🥒
کدو سبز
گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم
گوجه فرنگی ۲ عدد حلقه شده
پیاز ۱ عدد
پنیر موزارلا
ادویه جات (پودرسیر ، پاپریکا ، فلفل سیاه و ادویه دلخواه)
یک دسته کوچک گشنیز
فلفل قرمز ریز خرد شده
14.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امروز اومدم با یکی از راحت ترین و خوشمزه ترین آش ها 😍😋
مواد لازم:
کدو سبز ۳ عدد متوسط
پیاز بزرگ ۱ عدد
سیر خوردشده ۱ قاشق غذاخوری
نعناع خشک ۵ قاشق غذاخوری
رشته آش ۲۰۰ الی ۳۰۰ گرم
ماست ترش ۳ لیوان
نمک به میزان لازم
6.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خورش_هلو
یکی از خوشمزه تریناس.. من هلو رو از تابستون فریز کرده بودم مرغ رو با پیاز توی روغن سرخ کردم بعد از اینکه سرخ شد سه لیوان آب جوشیده اضافه کردم با ادویه های: زردچوبه،کمی دارچین، پاپریکا،زنجبیل و چهار قاشق زعفران دم کرده دربش رو گذاشتم تا مرغ با حرارت کم بپزه بعد از نیم ساعت آلو ها رو اضافه کردم ده دقیقه که گذشت هلو ها رو اضافه کردم و بعد از 5 دقیقه سرو کردم که هلو له نشه..
نکته: سعی کنید خیلی نمک به خورش نزنید چون شور و شیرین میشه جالب نمیشه اگر نمک زدید خیلی کم بزنید..
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩طرز تهیه بورک نان لواش
🔹بورك يك غذا يا پيش غذاي معروف تركيه اي هستش كه معمولا با خمير يوفكا با پركردن گوشت وسبزيجات ويا حتي پنير درست ميشه ،تنوع خيلي بالايي داره ولي من تواين ترجمه بورك رو با نون لواش رو براتون مي زارم كه اگر يوفكا هم نداشتين بتونين اين خوشمزه رو درست كنيد.
🔹براي سس🔻
نصف شيشه سودا ياهمون آب گازدار
نصف ليوان روغن مايع
يك عدد تخم مرغ
يك قاشق غذا خوري پر ماست چيكده
🔹طرز تهیه🔻
همه اين مواد رو باهم تركيب كنيد ونون لواش هارو كاملا بهش آغشته كنيد براي مواد داخلي هم سيب زميني آبپز شده ،ماست چكيده،فلفل قرمز ونمك رو باهم مخلوط كنيدومثل تصوير داخل نون با مقداري پنير پيتزا رول كنيد وبعد زرده تخم مرغ رو رومال كنيد. ودردماي١٨٠درجه تا طلايي شدنش بپزید.