eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🍲 😋 ▫️برنج یک پیمانه ▫️حلبه (تخم گشنیز معطر) دو ق غ ▫️زیرهٔ سیاه دو ق غ ▫️زرد چوبه و نمک به میزان لازم 🔸برای تهیه آش حلبه و زیره نیشابور اول برنج هارو خوب می‌شوییم بعد می‌ریزیم داخل قابلمه با سه لیوان اب در ظرفی جدا گانه روغن داغ می‌کنیم و زرد چوبه را در آن تفت می‌دهیم زیره و حلبه را هم یه تفت کوچک می‌دهیم بعد همه را به برنج در حال جوشیدن افزوده و در قابلمه را نیم کش گذاشته (چون برنج سر می‌رود) می‌گذاریم برنج خوب مغز پخت و نرم شود مثل شله زرد که برنج کاملاً نرم می‌شود وقتی که برنج کاملاً پخت حدود یک ساعت و نیم بعد نمک اش را اندازه می‌کنیم و غذا حاضر است. ♦️می توانید به این آش آلو هم اضافه نمایید، به این صورت که به برنج در حال جوش از همان اول۱۰ عدد آلو بخارا اضافه کنید بسیار خوشمزه می‌شود. می توانید بجای نمک به این آش شکر اضافه نمایید، سپس آن را میل کنید.
🥗طعم دار کردن جوجه کباب با سس ماست،غذایی خوب برای کسانی که می خواهند وزن کم کنند این سس بی نظیری برای لاغری است پس با ما همراه باشید تا یادبگیرید جوجه کباب را با چه موادی طعم دار کنید. 🥣مواد لازم سس ماست ماست یک دوم فنجان خیار یک دوم پیاز ۱ قاشق سوپ خوری برگ گشنیز ۱ قاشق سوپ خوری 🍖طرز تهیه :🍢 مواد را در بلندر ترکیب کنید تا سس یکدستی تهیه شود. مواد لازم سینه مرغ تکه شده نیم کیلو موسیر ۱ عدد سیر ۲ حبه ریشه زنجبیل رنده شده ۱ قاشق سوپخوری فلفل تند ۱ عدد روغن بادام ۲ قاشق سوپخوری شیر نارگیل ۱ فنجان آبلیمو ۱ قاشق سوپخوری سس سویا ۱ قاشق سوپخوری زردچوبه ۱ قاشق سوپخوری پیازچه ۱ بوته 🌮طرز تهیه : موسیر، سیر، زنجبیل و فلفل تند را در بلندر ترکیب کنید و سپس به همراه پیازچه به مدت ۵ دقیقه بپزید. بقیه مواد را اضافه کرده و کنار بگذارید تا خنک شود. سپس نیمی از سس ماست را هم اضافه کرده بگذارید در یخچال بماند. مرغ ها را داخل مواد فرو کرده و به سیخ بکشید و به مدت ۲ دقیقه در فر سرخ کنید. بقیه سس ماست را جداگانه سرو نمایید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 ترشی هفت بیجار ✧1✧ 🥄 سلام بچه ها حالتون چطوره بفرمایید اینم ترشی هفت بیجار شمالی این ترشی رسپی هاش با هم فرق میکنه طبق تحقیق من این مدل بیشتر درست میکنند طرزتهیه ش فوق العاده راحته خیلی هم فوری اماده میشه فقط یک ساعت استراحت میخواد مواد لازمش خیلی ه اسونه حتما درست کنید بادمجان قلمی ۵ عدد گوجه نارس ۵ عدد فلفل سبز تند ۲۰۰ گرم تا ۴۰۰ گرم هم میشه اضافه کرد سیر یه بوته سبزی خشک شمال نعنا پونه خالیواش و چوچاق ۲۰ گرم گلپر ۱ ق غ تخم گشنیز ۱ ق غ نمک نصف ق غ زردچوبه ۱ ق م ابغوره یا سرکه به میزان لازم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فصل خوشمزه ترشیجات داره میرسه.اینم یه ترشی گوجه خوشمزه🍅🍅🍅 خانومای این کانال بینظیرن😘 💐خانومانه💐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی ۶عدد متوسط خامه صبحانه ۲۵۰گرم شیر یک لیوان دسته دار کره ۲۵گرم پنیر پیتزا ۲۰۰گرم نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم روغن زیتون به مقدار لازم ابتدا سیب زمینی رو میزاریم آب پز بشه کمی هم نمک اضافه میکنیم تا خوب بپزه بعد پوستشو جدا میکنیم بعد از الک رد میکنیم تا کاملا سیب زمینی ها یکدست بشن بعد شیر و کره رو اضافه میکنیم وبعد خامه رو اضافه میکنیم وخوب مخلوط میکنیم در آخرمواد روی حرارت خیلی کم که پنیر آب بشه میزاریم و پنیرو کم کم اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم تا گشدار بشه اگه احساس کردید پنیرش کم هست می تونید دوباره اضافه کنید دقت داشته باشید مرتب هم بزنید وگرنا خوب کش نمیاد ودر آخر هم نمک و فلفل اضافه میکنیم
⚪️آويشن را فراموش نکنيد🍵 🔸 آويشن يکي از بهترين و پرخاصيت‌ترين سبزي‌هاي دنياست که نوشيدن دمنوش آن در فصل سرد سال علاوه بر از بين بردن نفخ، باعث آرامش اعصاب و بهبود گلودرد ناشي از سرماخوردگي مي‌شود. اين گياه، خلط‌آور است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بادمجون به این خوشمزگی عمرا اگه خورده باشی😋😍 مواد لازم: 4 بادمجان 3 فلفل دلمه ای قرمز 1 پیاز متوسط 3-4 قطعه فلفل سبز 4-5 سیر 3 گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی روغن نباتی یا کره پودر فلفل قرمز نمک دستور پخت: ابتدا بادمجان و فلفل دلمه ای قرمز را درون ماهیتابه قرار دهید و با چاقو کمی سوراخ کنید سپس درب قابلمه را ببندید تا کامل پخت شوند ،پوستشان را جدا و کاملا لهشان کنید. حال در ظرفی دیگر پیاز، روغن ، فلفل سبز ، سیر و رب گوجه فرنگی را ریخته و کاملا سرخ کنید. سپس گوجه فرنگی خورد شده را اظافه نمایید و به مدت 5 دقیقه اجازه دهید کاملا پخت شود. حال بادمجان و فلفل دلمه ای پخت شده از مرحله قبل را به همراه نمک و فلفل قرمز به مواد اظافه میکنیم و درب قابلمه را می بندیم اجازه میدهیم 10 الی 20 دقیقه تا کامل پخت شوند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 خوشمزه فرد اعلا میگردین این خودشه دستورش عالیه👌 _برخلاف نون برنجیای دیگه که بافتشون کمی خشکه این نون برنجی بافت نرم وتردی داره واقعا خوشمزه ست اصن توی دهن اب میشه عاشقش میشین آرد برنج ...... ۲۵۰ گرم (یک پیمانه + سه چهارم پیمانه پودر شکر ..... ۹۰ گرم (نیم پیمانه + دو ق غ گلاب...... یک چهارم پیمانه کره .......صد گرم پودر هل ......نصف ق چ زرده تخم مرغ ..... یک عدد سفیده تخم مرغ ......نصف یک عدد توضیحات روی ویدئو هست فر از یک ربع قبل با دمای ۱۷۵ درجه روشن شده باشه شیرنی رو برای ده تا پانزده دقیقه در فر بذاربد تا زیرش کمی تغییر رنگ بده، بذارید خنک بشه بعد از سینی بردارید این شیرینی ماندگاریش خیلی زیاده در ظرف دربسته تا یکه هفته در دمای محیط و یکماه در فریزر ماندگاری داره و بجای کره از روغن جامد یا مارگارین یا روغن حیوانی هم میتونید استفاده کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشت چرخ شده 300گرم پیازرنده شده یک عدد نمک وادویه به میزان لازم سبزی معطر شمالی(چوچاق،خالواش) درصورت نبودن جعفری ونعنا 2قاشق غذاخوری پیازخلالی یک عدد آبغوره یاآب نارنج دوقاشق غذاخوری رب گوجه یک قاشق غذاخوری رب اناریک قاشق غذاخوری آب دولیوان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳#_۶مدل_چیزکیک مواد لازم(حدود ۱۰تا مینی چیز کیک): یک بسته و نیم بیسکوییت ساقه طلایی پودر شده ۱۰۰ گرم کره آب شده ۳۵۰ گرم پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای ۲۵۰ گرم خامه صورتی(خامه صبحانه) ۴قاشق غذاخوری شکر نصف بسته پودر ژله آلوورا (یا ۱۰گرم پودر ژلاتین) یک فنجان آب جوش(برای حل کردن ژله یا ژلاتین) یک قاشق چایخوری وانیل برای مدل اول: (چیز کیک انار) یک چهارم بسته پودر ژله انار نصف فنجان آب جوش نصف یک عدد انار دون شده برای مدل دوم: (چیز کیک کارامل) ۲قاشق غذاخوری سس کارامل برای مدل سوم: (چیزکیک رنگین‌کمانی) یک قطره رنگ خوراکی از هر رنگی که دوست دارین برای مدل چهارم:(چیزکیک شکلاتی) ۲قاشق غذاخوری کرم کاکائویی برای مدل پنجم:(چیزکیک بیسکوییت) نصف پیمانه بیسکوییت پودر شده برای مدل ششم: یک چهارم بسته ژله آلوورا نصف فنجان ... 🍂🍁 🍂🍁 🕊❤️🕊
مواد لازم لوبيا چشم بلبلي 300 گرم برنج سه پيمانه شويد 200 گرم نمك، فلفل و زردچوبه و روغن به ميزان لازم مرغ 500 گرم فلفل دلمه‌اي رنگي و پياز از هر كدام يك عدد هويج دو عدد زعفران به ميزان لازم طرز تهيه لوبيا را با دو پيمانه آب مي‌پزيم و در اين فاصله برنج را خيس مي‌كنيم. مرغ را به همراه پياز، نمك، فلفل، زردچوبه، فلفل دلمه‌اي و هويج مي‌گذاريم بپزد. بعد از پختن مرغ آن را ريش ريش مي‌كنيم و در روغن كمي آن را تفت مي‌دهيم. برنج را آبكش كرده و ته قابلمه نان مي‌گذاريم و يك لايه برنج سفيد و روي آن را زعفران، روي زعفران لوبيا و بعد شويد مي‌ريزيم و اين كار را تا انتهاي مواد ادامه مي‌دهيم بعد از دم كشيدن برنج براي كشيدن آن در ظرف مورد نظر يك لايه برنج و يك لايه مرغ خردشده مي‌ريزيم و روي آن را با زعفران تزئين مي‌كنيم. نوش جان 💖 🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛
🍲 😋 ▫️برنج یک پیمانه ▫️حلبه (تخم گشنیز معطر) دو ق غ ▫️زیرهٔ سیاه دو ق غ ▫️زرد چوبه و نمک به میزان لازم 🔸برای تهیه آش حلبه و زیره نیشابور اول برنج هارو خوب می‌شوییم بعد می‌ریزیم داخل قابلمه با سه لیوان اب در ظرفی جدا گانه روغن داغ می‌کنیم و زرد چوبه را در آن تفت می‌دهیم زیره و حلبه را هم یه تفت کوچک می‌دهیم بعد همه را به برنج در حال جوشیدن افزوده و در قابلمه را نیم کش گذاشته (چون برنج سر می‌رود) می‌گذاریم برنج خوب مغز پخت و نرم شود مثل شله زرد که برنج کاملاً نرم می‌شود وقتی که برنج کاملاً پخت حدود یک ساعت و نیم بعد نمک اش را اندازه می‌کنیم و غذا حاضر است. ♦️می توانید به این آش آلو هم اضافه نمایید، به این صورت که به برنج در حال جوش از همان اول۱۰ عدد آلو بخارا اضافه کنید بسیار خوشمزه می‌شود. می توانید بجای نمک به این آش شکر اضافه نمایید، سپس آن را میل کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 موادلازم: فیله ماهی پیازسبز فلفل سبز فلفل دلمه لیمو نارنج سیر نمک _فلفل سیاه_پاپریکا سس مایونر پیاز قرمز پیازچه و فلفلها رو برش میدیم ماهی رو بدون استخون کرده و سیخ میگیریم و سیر و پیاز قرمز و سس مایونزولیمو رو رو خوب میکس کرده و به ماهی های سیخ گرفته اضافه نمک و فلفل میزنیم اجازه میدیم یهذربع مزه بگیره و بعد کباب میکنیم بزارید رنگش،طلایی بشه. باپلو یا بعنوان خوراک سرو کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳‌ مواد لازم برای ۶ نفر(۱۲سیخ ۱۳۰ گرمی) ۱-ران و سینه مرغ بدون استخوان ۱ کیلو ۲-زعفران غلیظ ۲ ق.غ ۳-فلفل قرمز، فلفل سیاه، نمک به میزان لازم ۴-جعفری ۲ ق.غ ۵-دنبه ۳۰۰ گرم ۶-پیاز آب گرفته ۳۰۰ گرم 🍂🍁
دراین صبح زیبا🍁 امیدوارم دریای زندگیتون🍁 پر از امواج زیبای سلامتی آسمون دلتون خالی از ابرای غم و ناراحتی🍁 و ساحل عمرتون پر از ماسه های ریز مهر و محبت باشد🍁 🌞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 گوشت چرخ کرده ۲۰۰گرم پیاز ۲عدد سیر ۴تا پنج حبه رب گوجه یک قاشق گوجه رنده شده ۲عدد هویج ۲عدد نخود فرنگی ۱۵۰ گرم ماکارونی فرمی ۲۰۰گرم درابتدا یک عدد پیاز را رنده کنید آب آنرا بگیرید وبا گوشت چرخ کرده ( کمی نمک به گوشتتون اضافه کنید طعم بهتری میگیرد)مواد را خوب ورز دهید به اندازه دلخواه از مواد را برداشته کف دست گرد کنید وقتی همه قلقلی ها آماده شدن آنها را برای نیم ساعت در فریزر بگذارید.این کار باعث میشود قلقلی های شما موقع پخت وا نرود. روغن را درون قابلمه ریخته قلقلی ها را سرخ کنید . یک عدد پیاز را نگینی خرد کنید و داخل روغنی ک ته قابلمه مانده بریزید تفت دهید سیرها راهم ریخته وتفت دهید به ترتیب ادویه ها ،هویج ،رب گوجه و گوجه ونمک را اضافه کنید واز مرحله مواد را حسابی تفت دهید . در مرحله بعد گوشت قلقلی را به همراه نخود فرنگی اضافه کنید .هم زده ودولیوان آب جوش بریزید نیم ساعت ک پخت ماکارونی را اضافه کنید و اجازه دهید ماکارونی پخته و وخوراک قلقلی کمی غلیظ شود.اگه هنگام پخت حس کردین آب کمه بهش آب جوش اضافه کنید 🍂🍁 🕊❤️🕊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 نمک فلفل سیاه دارچین زردچوبه برگ بو‌ پختنش ۱۲ ساعت طول میکشه 🍂🍁 🕊❤️🕊
گوشت چرخ شده روبایه دونه پیاز درشت رنده ریز که آبشو کاملا گرفته بودم ویه مشت ازسبزیجات معطر که درمجموع همون جعفری وگشنیز وسبزیهای محلی(زلنگ_اناریجه)ونعنا وتره وسیرفراوون و... فریز شده وفلفل قرمز تند چرخ شده ونمکو زعفرون خوب ورز دادم وبعد یه ساعتی گذاشتم تویخچال استراحت کنه وبعد دوباره ورزش دادم وسیخ چوبیامو که یه نیم ساعتی توآب خیس دادم که توروغن حین سرخ شدن نسوزه روبرداشتم واندازه یه نارنگی ازمواد برمیداریم وسیخ روداخل مواد میزاریم وسروتهشوخوب فیکس می کنیم وکف تابه می چینیم وکمی روغن میریزیم وبه آرومی باحرارت ملایم سرخ می کنیم وقتی کبابامون سرخ شد ازتابه خارج وتوهمون تابه چند حبه سیر رنده شده روکمی تفت میدیم ویه قاشق ازرب گوجه فرنگی روژین هم میزنیم تنگش کمی آب جوش هم اضافه می کنیم که رب واشه وکمی نمک وکباب چوبیامونو انتقال میدیم داخلش وسیب زمینی سرخ کرده وگوجه فرنگی گوگولیای سرخ شدمونو هم بهش اضافه می
تخم مرغ 4عدد آرد 3 ليوان شکر 1/5 ليوان شیر 1 ليوان روغن مایع نصف پیمانه بکینگ پودر 1 ق غ وانیل کمی ?طرز تهیه تخم مرغارو در دماي محيط قرار داده بعد تخم مرغارو به همراه شکر و وانیل را با هم مخلوط کرده و با همزن خوب میزنیم تا پف کنه و کرم رنگ بشه بعد شیر و روغن مایع رو به ترتیب اضافه میکنیم و آرد و بکینگ پودر را که قبلا3 بار با هم الک کردیم طي دو مرحله ب مواد اضافه كرده و ب شكل دوراني مخلوط كرده ودر قالبی که قبلا چرب کردیم میریزیم ودر فری که قبلا گرم شده با درجه حرارت 180درجه بمدت 45 دقيقه قرار ميدهيم. شما اگه دوست داشته باشید میتونید تو آرد کمی دارچین و یا پودرنسکافه و یا پودرکاکائوبزنید من خودم اینکارو کردم و خیلی عالی شد در ضمن اونهایی که فر ندارند میتونند روی گاز درست کنند ..قابلمه تفلن رو کمی چرب کنید و یک لیوان استیل وسط قابلمه بذارید و قتی گرم شد مایع کیک رو بریزیداطراف لیوان و بعد دم کنی روش بذارید و با حرارت کم دم کنید به مدت 45 دقیقه. (البته شعله پخش کن حتما حتما بذارید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 سیب زمینی پخته و رنده شده ۱و ۲/۳پیمانه تخم مرغ همزده یکعدد بزرگ نشاسته ذرت ۲ق.غ نمک و پودرسیر و پاپریکا و پودر سیرو فلفل سیاه به میزان لازم پنیر پارمزان دو ق.غ شیر ۸ق.غ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماهی رو با نمک و فلفل و روغن زیتون مزه دار کنید. داخل تابه گریل اونو سرخ کنید سبزیجات رو هم داخل همون تابه سرخ کنید روغن لازم نداره همون مقداری که به ماهی زدین کافیه. دوستان ماهی سالمون ادویه لازم نداره اما اگه با ماهی های دیگه خواستین درست کنین و دوست دارین مزه دار باشه از پودر تخم گشنیز، ادویه ماهی، پودر زنجبیل، سیر و پیاز، فلفل، زیره یا هر ادویه دلخواه میتونید استفاده کنید 👩🏻‍🍳
بادمجان را هرگز سرخ نکنید❗️ خوردن به صورت خام و پخته موجب تقویت استخوان، کاهش استرس کنترل دیابت وسلامت قلب میشود 👈 اما سرخ کرده آن به دلیل جذب بالای چربی موجب نابودی قلب میشود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 مواد لازم: ۵۰ گرم بیسکویت ۳۹۵ گرم شیر عسل ۵۰ گرم پودر کاکائو ۴۰ گرم
🥩 😋 ▫️فیله ماهی قزل الا( سالمون): 4 تیکه ▫️روغن زیتون: 1/4 پیمانه ▫️سیر رنده شده: دوحبه ▫️آب لیمو ترش تازه: 2 عدد ▫️رنده پوست لیمو : 2 قاشق چایخوری ▫️پودر تخم گشنیز: 1/2 قاشق چایخوری، ریحون یا جعفری خشک : 1 قاشق غذاخوری، نمک، فلفل: به مقدار لازم 🔸تیکه های ماهی را شسته خشک می کنیم در ظرفی کنار هم چیده تا روی هم قرار نگیرد. در کاسه ای روغن زیتون، آب لیمو، پوست لیمو، ریحون یا جعفری خشک، سیر رنده شده،نمک، فلفل، پودر تخم گشنیز را با هم مخلوط کنید و روی ماهی ها ریخته، به مدت نیم ساعت تا مرینیت شود. تابه گریل را روی حرارت متوسط گذاشته کمی با کره یا روغن زیتون چرب می کنیم سپس ماهی ها را از طرف پوست داخل تابه گذاشته و هر طرف ماهی را به مدت ٣ دقیقه گریل می کنیم
مواد لازم: گوجه فرنگی سفت (بدون پوست و چرخ شده) 10 عدد گل کلم (بلانچ و گل شده) 150 گرم هویج (نگینی خردشده) 2 عدد سیر (بدون پوست و خردشده) 1 بوته سیاه دانه 1 قاشق چایخوری نمک و فلفل قرمز (پودرشده) به مقدار لازم سرکه 160 میلی لیتر طرز تهیه: گوجه فرنگی را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آبِ آن کاملاً کشیده شود و به غلظت مناسب برسد سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و عصاره گوجه فرنگی را به مدت 30 دقیقه در دمای محیط قرار دهید تا کاملاً خنک شود. در این فاصله، گل کلم، هویج، سیر، سیاه دانه، نمک و فلفل قرمز را در ظرفی بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید، سپس آن را در ظرف شیشه ای استریل شده مخصوص ترشی بریزید و سرکه و عصاره گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید، طوریکه روی سبزیجات را کاملاً بپوشانند. درِ ظرف را محکم ببندید و به مدت یک ماه در جای خنک و تاریک نگهداری کنید. پس از این مدت، ترشی گل کلم آماده سرو است.