#طرز_تهیه_سوهان😋
🥠آرد جوانه گندم ۲ قاشق غذاخوری
🥠آرد سفید یک قاشق غذاخوری
🥠شکر ۲۱۰ گرم
🥠کره ۱۶۰ گرم
🥠عسل ۲ قاشق غذاخوری
🥠بادکا (گلوکز) ۵/۱ قاشق غذاخوری
🥠گلاب ۲/۱ لیوان
🥠زعفران ۲/۱ قاشق چایخوری
🥠هل ۲/۱ قاشق چایخوری
🥠خلال بادام و پسته ۱۵۰ گرم
🍪طرز تهیه:🥣🍽
برای تهیه سوهان در ابتدا دو آرد را با هم مخلوط کرده کمی تفت میدهیم تا بوی خامی آرد از بین برود. سپس گلاب و شکر را اضافه مینماییم مرتب هم میزنیم. به طوریکه مواد به بدنه نچسبد. مواد که کف کرده کره را افزوده بعد از کمی جوش عسل – بادکا را افزوده و حرارت را ملایم میکنیم رنگ مواد باید خرمایی شود. مواد به حالت انگشتانه میجوشد. مواد که از ظرف برگشت به روی فویل چرب شده با فاصله ریخته و خلال بادام پسته روی آن ریخته و روی آن مهر می کشیم.
خورشت #داوود_پاشا🍘
گوشت چرخ کرده مخلوط گوسفند و گوساله 300 گرم
پیاز دو عددمتوسط
نعنا خشک یک قاشق غذاخوری
رب انار ملس دو قاشق غذاخوری که من از دو نوع ترش و شیرین استفاده کردم
آب یک لیوان
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم .
ابتدا یکی از پیازها رو رنده کرده و با ادویه به گوشت اضافه میکنیم. بعد از ورز دادن به صورت قلقلی های اندازه یه گردو اماده کرده و داخل یخچال نیم ساعت استراحت میدیم. در این فرصت پیاز بعدی رو هم رنده کرده و با کمی کره و کمی روغن تفت میدیم. بقیه ادویه رو بهش اضافه میکنیم. بعد نعنا خشک رو هم اضافه کرده و یک لیوان آب و رب انار رو اضافه میکنیم. بعد قلقلی ها رو کمی تفت داده و به خورش اضافه میکنیم. با حرارت کم نیم ساعت اجازه میدیم که خورش بپزه و جا بیفته.
نوش جون 😍😘
#کوفته_تبریزی
گوشت چرخ کرده ربع کیلو
برنج خیس خورده نصف لیوان.لپه نصف لیوان.تخم مرغ یک عدد .سبزی معطرشامل ترخون ومرزه وجعفری
وگشنیزمقداری.برای وسط کوفته میتونید از الو وزرشک وکشمش و گردوو پیاز داغ به دلخواه استفاده کنید.ابتدا لپه را نيم پز كنيد .من برنج رو نمیپزم.بلکه برنج خیس خورده ولپه رو با یک دو سه میکس میکنم بعد با گوشت وسبزی خیلی ریز شده وتخم مرغ ونمک وزردچوبه وفلفل خوب مخلوط میکنم وورز میدم حدود یک ربع .بعد به اندازه یک نارنگی از مواد بر میدارم ووسطش هر چیزی که دلخواه تون بزارید وببندید وگردش کنید وداخل سس گوجه که متشکل از پیاز سرخ شده ورب گوجه ونمک وفلفل ومقداری اب میزارید .البته وقتی اب جوش امد کوفته ها داخل اب بگذارید وفوری هم در قابلمه را نبندید بزارید کوفته خودش رو بگیره بعد در قابلمه را بزارید....نوش جان
امتحان شده✅✅
#لذت_آشپزی
🍀🍀🍀🍀
══❈══₪❅🍜❅₪══❈══
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فینگرفود
مواد لازم:
سیب زمینی پنج عدد
لبو دو عدد
ماست چکیده یک پیمانه
ذرت پخته یک پیمانه
خیارشور خرد شده یک پیمانه(به نظر من نصف پیمانه کافیه البته بستگی به ذائقه خودتان دارد)
روغن زیتون و شوید برای تزیین رویش
طرز تهیه:
لبو و سیب زمینی را بپزید بعد پوست کنده و با گوشتکوب له کرده با هم مخلوط کنید(لبو را می توانید رنده ریز کنید) حسابی ورز دهید تا مواد به خورد هم بروند( اگر دوست داشتید کمی کره نرم شده در دمای محیط را به مخلوط سیب زمینی ولبواضافه کنید) حالا از مواد گلوله به اندازه یک نارنگی برداشته در دست گرد کرده وسطش را مانند کاسه گود کنید.ذرت و خیار شور نگینی خرد شده را مخلوط سپس ماست چکیده را اضافه کنید و درون کاسه ها را با این مخلط پر کنید سپس روی هر کدام کنی جعفری خرد شده و روغن زیتون بریزید و برای تیم ساعت درون یخچال گذاشته بعد نوش جان کنید
صبح یعنے عشق❣
عشق ❣
یعنے سلامتےِ تو❣
سلامتےِ تو❣
یعنے قشنگےِ این دنیا❣
من امروز ❣
دُنیاےِ قشنگے برایت آرزو دارم💕❣💕
#صبحتبخیرعشقم❣
#پوست_شكری
يه آبنبات خوشمزه
پرتقال
2لیوان شڪر
1لیوان اب
شڪلات
پوست پرتقال ها رو به صورت پهن به چهار قسمت تقسیم ڪنید و به صورت خلالے ببرید، روش اب اضافه ڪنید براے اینڪه تلخیش بره ده دقیقه بجوشونید و بعد اب ڪش ڪنید این ڪارو سه بار تڪرار ڪنید فقط هر بار با اب سرد بپزید
بار اخر ڪه اب ڪش ڪردید با شڪر ،،یک لیوان اب تا زمانیڪه شفاف بشه بپزید بعد اب ڪش ڪنید با شڪر دانه ریز مخلوط ڪنید روے تورے یک ساعت در دماے اتاق استراحت بدین و بعد داخل شڪلات قرار بدید و نوش جان ڪنید
نوش جان 💖
🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊
يك غذا خوشمزه و جديد👌🏻
#كتلت_مرغ_مغزدار🍗🍗🍘
یه رون و یک سوم یه سینه مرغ و یه پیاز متوسط خورد شده و مقداری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پودر سیر ریختم تو میکسر تا کاملا له شدن بعد یه مقدار زعفرون اضافه کردم و خوب مخلوط کردم بعدم از موادم به اندازه یه گردوی بزرگ برداشتم تو دستم شکل دادم و بازش کردم و وسطش یه مقدار زرشک و نعناع خشک ریختم و مثل کتلت تو دستم حالت دادم و تو روغن سرخشون کردم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چای به
چای پاییزی🍵🍵🍵🍵
روش درست کردن چای به کدبانوباشی
مواد لازم: به زرد کاملا رسیده
در ابتدا به ها رو شسته و به چهار قسمت برش میزنیم بعد دانه های به را با قاشق از آن خارج کرده و در ظرفی جدا ریخته تا به عنوان به دانه استفاده کنیم ، مرحله بعد با یک رنده درشت رنده کرده و داخل یک آبکش یا سینی ریخته و به مدت دو روز در معرض آفتاب قرار میدهیم میتونید روی شوفاژ یا فن کوئل هم قرار دهید بعد که به ها کاملا خشک شد آنها را داخل ظرفی که از قبل روی حرارت بوده میریزیم و به مدت ۲ دقیقه مدام هم میزنیم تا خوب تفت داده بشه فقط مراقب باشین به ها نسوزند مرحله آخر به های تفت داده شده رو داخل سینی ریخته تا خنک شود و درظرفی در دار میریزیم که رطوبت نبینه و به عنوان چای به استفاده میکنیم.
اگر در دمنوش به از دارچین و هل ویک پر زعفران استفاده کنید محشر میشه نوش جان🙌🌹
#پیام_سلامتی
درمان کبدچرب با عرقیات گیاهی
🔸عرق گیاهی شاه تره و کاسنی از جمله داروهای گیاهی موثر در کنترل و درمان کبد چرب به شمار میآیند.
🔹این نوشیدنیهای گیاهی از آنجا که طبعی سرد و تر دارند موجب کاهش میزان کلسترول خون میشوند و در عینحال به پاکسازی کبد و بدن از سموم و مواد زائد هم کمک میکنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥰 بریم سراغ خوشمزه امروزمون
مواد لازم باسلوق ژله ای انار :
نشاسته گل : نصف پیمانه
آب سرد : ۱/۵پیمانه
ژله انار یا هندوانه : یک بسته
شکر : نصف پیمانه
روغن مایع : یک سوم پیمانه
گلاب : سه قاشق غذاخوری
برای تهیه این باسلوق خوشمزه ابتدا نشاسته ی گل رو در آب سرد حل کنید و بعد بهش شکر، گلاب و پودر ژله رو اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار بدید، وقتی مواد شروع به غلیظ شدن کرد روغن مایع را اضافه کنید و حدود بیست دقیقه روی شعله کم قرار بدید تا حالت شیشه ای و شفاف پیدا کنه، مواد باسلوق رو با قاشق داخل پودر نارگیل بذارید و با دست بهش شکل بدید، همینطور میتونید این مواد رو داخل سینی سلفون کشیده پهن کنید و بعد از خنک شدن برش بدید.
📌نکته : دقت کنید آب حتما سرد باشه در غیر این صورت نشاسته در آب حل نمیشه.
📌نکته : حتما از شعله ملایم استفاده کنید در غیر این صورت باسلوق طعم خامی نشاسته میگیره.
امیدوارم این شیرینیِ یلدایی خوشمزه رو
درست کنید و لذت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرزتهیه ترشی میوه🎥🔝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورش_کرفس🌿
امروز براتون یه خورش کرفس عالی و جاافتاده آوردم
گوشت گوسفندی ۳۰۰ گرم
کرفس ۵۰۰ گرم
جعفری تازه ۱۵۰ گرم
نعنا تازه ۵۰ گرم
پیاز دوتا
نمک و فلفل به مقدار دلخواه
آبلیمو یا آبغوره به مقدار دلخواه
بچه ها همونجور که میدونین خورش کرفس در اصل کم آبه و باید با حرارت ملایم جابیفته،،،،اما من بعضی وقتا یکی دوقاشق آرد با آب سرد مخلوط میکنم و به خورش اضافه میکنم😃یکم رنگ خورشتو تغییر میده اما لعاب خوبی بهش میده،،کاملا اختیاریه و تو دستور اصلی آرد نیست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه جان با #دل_مرغ
قسمت دوم
این خوشمزه ی لذیذ و کم هزینه رو عمرا خورده باشی با پلاس مگ همراه باشید😍
350 گرم دل مرغ رو خوب بشورین و بعد قسمت بالای اون رو با چاقو ببرین
دوباره دل مرغ ها رو بشورین تا کاملا تمیز بشه
با چاقو خیلی ریز خرد کنین
نصف قاشق چایخوری آویشن
یک چهارم قاشق چایخوری پونه کوهی
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
کمی هم نمک
دو قاشق غذاخوری ماست
یک عدد تخم مرغ
دو حبه سیر رنده کنین
همه رو باهم مخلوط کنید
دو ساعت داخل یخچال استراحت بدین
بعد سه تا چهار قاشق غذاخوری آرد سفید اضافه کنین و هم بزنید
تابه رو روی حرارت بذارین و روغن بریزین
از مواد با قاشق به این صورت بریزین
درشو ببندین تا یکطرف پخته بشه و بعد برگردونین تا سمت دیگه هم بپزه
در تابه روحتما ببندین تا مغز پخت بشه
همه ی مواد رو به همین صورت درست کنید
پیشنهاد میکنم این غذای فوق العاده روحتما درست کنید که فوق العادس
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش پخت باقالی خشک🔝🎥👇👇
کیا باقالی دوست دارررن؟😀☺ من که عاشقشم
برای تهیه ی این باقالی خشک
من 250گرم باقالی خشک رو شستم و داخل اب به مدت 24 ساعت خیس کردم روی باقالی خشک هارو باید یک وجب آب پر کرد که موقع خیس خوردن آب کم نیاره؛بعد از 24 ساعت درشت میشن و اماده ی پخت؛به مدت سه ساعت با آب کافی گذاشتم بپزه و در آخر کمی نمک بهش اضافه کردم و یه قل که خورد زیر قابلمه رو خاموش کردم؛
اگر اول نمک بزنید باقالی رو سفت میکنه ها____
داخل ظرف سرو ریختم روش حسابی سرکه ریختم و بعد نمک و فلفل قرمز و پودر گلپره خودم ساب؛جای تک تکتون سبز بود؛خیلیییی چسبید😍😍😍😍😍
باقالی خشک رو از عطاری ها و یا از حبوبات فروشی ها به صورت فله ای تهیه بفرمایید؛اینجا کیلویی 9500 هستش*
باقالی های آقا چرخی های لب جاده یا خیابونا که حسابی چشمک زن هستن از همین باقالی خشک هاست اما من با اینکه بیرون تو سرما هوس باقالی میکنم اصلا ازشون نمیخرم چون حساسم و فکر میکنم روشون دوده نشسته؛شمام اگر باقالی خیلی دوست دارین سعی کنین خودتون تو خونه برای خودتون درستش کنید بی زحمت و بی دردسرو خیلی خوشمزست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_بستنی_شڪلاتی_خوشمزه
مواد لازم
1 لیتر شیر (اگر شیر بزباشه بهتره).
1لیوان شڪر (200 میلے لیتر)، (میتونید شڪر ڪمتر بزنید).
200 میلے لیتر خامه(یک پاڪت خامه صبحانه)
. 1 ق م ثعلب.
100 گرم شڪلات تیره
1 ق غ پر شڪلات صبحانه
شیر را در قابلمه بریزید. خامه، شڪر و ثعلب را اضافه ڪنید، مخلوط ڪنید و بزارید روے اجاق گاز با شعله متوسط رو به زیاد تا شیر را به مدت نیم ساعت بجوشد. و بعد از روے اجاق گاز بردارید.
شڪلات و شڪلات صبحانه را اضافه ڪنید وهم بزنید سپس آن را در ظرف دیگر بریزید وبگذارید در فریزر 1ساعت بماند، دوباره از فریزر بیرون بیارید وبستنے را هم بزنید و بزارید فريزر، تا 4 مرتبه هر 1ساعت اینڪار را انجام دهید. هر ساعت آن را از فریزر بیرون آورید مخلوط ڪنید. در آخر بزارید چند ساعتے در فریزر بماند تا ڪاملاً بستنے سفت ومنجمد شود.
نوش جان 💖
🍫🍨🍫🍨🍫🍨🍫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب خونگی در فر😍😋
گوشت چرخ شده : ۵۰۰ گرم
پیاز رنده شده: ۱ عدد
سیر رنده شده: ۱ پر
آرد_سوخاری: ۴ قاشق غذاخوری
روغن : ۱ قاشق غذاخوری
شیر : ۱ قاشق غذاخوری
آب : ۱ قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل سیاه ، فلفل سفید ، فلفل قرمز پرک شده، زیره ، آویشن ، ادویه کباب
سیخ چوبی
طرز تهیه:
ابتدا سیخ های چوبی را در آب گذاشته تا خیس و مرطوب شوند.
تمام مواد و ادویه جات را در کاسه ریخته و خوب مخلوط کنید تا حالت چسبندگی پیدا کند.
روی مواد را پوشانده و نیم ساعت استراحت بدهید.
کنار دستتان مقداری آب بگذارید و برای به سیخ کشیدن گوشت کمی دستتان را خیس کنید و طبق فیلم گوشت ها را به سیخ بکشید و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید بگذارید و با فرچه کمی روغن یا کره روی کباب ها کشیده و در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد بپزید. برای کنار کباب می توانید از سیب زمینی کبابی استفاده کنید. سیب زمینی را با نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و کمی رزماری یا اورگانو و روغن زیتون مزه دار کنید و در فر بزارید تا کبابی شوند.
نوش جان ♥️
#پوست_شكری
يه آبنبات خوشمزه
پرتقال
2لیوان شڪر
1لیوان اب
شڪلات
پوست پرتقال ها رو به صورت پهن به چهار قسمت تقسیم ڪنید و به صورت خلالے ببرید، روش اب اضافه ڪنید براے اینڪه تلخیش بره ده دقیقه بجوشونید و بعد اب ڪش ڪنید این ڪارو سه بار تڪرار ڪنید فقط هر بار با اب سرد بپزید
بار اخر ڪه اب ڪش ڪردید با شڪر ،،یک لیوان اب تا زمانیڪه شفاف بشه بپزید بعد اب ڪش ڪنید با شڪر دانه ریز مخلوط ڪنید روے تورے یک ساعت در دماے اتاق استراحت بدین و بعد داخل شڪلات قرار بدید و نوش جان ڪنید
نوش جان 💖
🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_ڪباب_تابه_ای_بارول_بادمجون
موادلازم
نیم ڪیلوگوشت چرخڪرده
پیازرنده شده یک عدد
فلفل دلمه اے قرمز رنده شده یک الے دوعدد
نمک . فلفل وادویه دلخواه بمقدارلازم
پودرسوخارے دوقاشق غ
بادمجان چندعددترجیحاباریک وبلندباشه
چندعددسیخ چوبے ڪوتاه
یک لیوان سس گوجه فرنگے
طبق ویدئو مخلوط میڪنیم وخوب ورز میدهیم به سیخ میڪشیم ودرروغن سرخ میڪنیم ودر ورقه هاے سرخ شده بادمجان میپیچیم داخل تابه میچینیم وسس گوجه راروش میریزیم میزاریم داخل فربادماے 170درجه تاپخته بشه وسسش جمع بشه
غذاے ماآماده ست وبینهایت خوشمزه ترازاون چیزیه ڪه فڪرشو میڪنیم
پ.ن میتونید بدون فر وداخل تابه رژیمے هم این غذارادرست ڪنید
نوش جان 💖
🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من قبلنا که میخواستم پفک هندی بخورم یه عالمه روغن تو قابلمه میریختم و پفکارو توش سرخ میکردم.
بعد با خودم گفتم من که این همه به پفک هندی علاقه دارم،یه روش سالم و کم هزینه تر برای درست کردنش پیدا کنم.گشتم و از خودِ هندیا روشش رو یاد گرفتم.ویدیو رو کامل ببین که توام یاد بگیری😍
❌نکات مهم
✅نصف بسته نمک کافیه.(از نمک ها میتونید بعداً دوباره استفاده کنید)
✅از ظرف کوچکتر و گودتر استفاده کنید.
✅نمک باید کاملا داغ باشه(برای این کار ابتدا نمک رو ۱۵دقیقه روی شعله خیلی ملایم بذارید بمونه)
✅برای اینکه پفک ها پفی بشه،نمک باید به همه ی قسمت های پفک برسه.فقط حواستون باشه زود میسوزه.
✅از پفک های شکل دار یا کوچیک استفاده نکنید.همین مدل رو حتما بگیرید.نمک توش گیر میکنه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#پیراشکی_گوشت 👩🍳
دستورش
۶ لیوان آرد سفید
یک ونیم پیمانه شیر ولرم
یک دوم پیمانه روغن مایع
دو قاشق غذاخوری خمیر مایع
دو قاشق چایخوری نمک
یک قاشق چایخوری شکر
من پیاز، گوشت چرخ کرده، فلفل دلمه و قارچ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#هویج_پلو
مواد لازم:
روغن: ۴ قاشقغذاخوری
برنج: ۲/۵ الی ۳ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد
هویج ۵ عدد بزرگ
زرشک ۸ قاشق غذاخوری
رب گوجهفرنگی : ۱ قاشقغذاخوری
ادویه: فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر، پودر پیاز و دارچین(از هرکدوم ۱ قاشق مربا خوری)
نمک
شکر ۱ قاشق غذاخوری
زعفرون (اگه بریزید بهتره، نریختین هم مشکلی نیست)
یادتون باشه که زرشک رو ۱ دقیقهی آخر بریزید.
من یادم رفته بود رب بریزم بعد زرشک ریختم ولی شما زرشک رو اخر بریزین.
برنج آبکش شده و مایه هوج پلو رو به صورت لایهلایه داخل قابلمه بریزید و بزارید تا دم بکشه.
🥘#ته_چین_میگو 🦐
🍤 مواد لازم: برای 3 نفر
برنج دو لیوان
نمك به میزان لازم
روغن نصف لیوان
هویج (رنده شده) نصف لیوان
تخم مرغ 3 عدد
زعفران نصف قاشق چایخوری
ماست (شیرین) یك لیوان سرخالی
میگو (پاك شده و تازه) نیم كیلو
فلفل سیاه به میزان لازم
🦐میگو موجود خوشمزه ایه و اگر خوب طبخ بشه میتونه جایگزین بسیار مناسبی برای ماهی باشه .میگو به دلیل عدم استفاده زیاد در ایران معمولا شیوه پخت متنوعی نداره و این نوع طبخ میتونه مزه بسیار خوبی به اون بده.
🥙🥙طرز تهیه:
میگو پاك شده را درون آب مرغ یا گوشت یا عصاره آن كه به صورت آماده موجود است به مدت 3 دقیقه بجوشانید.تخم مرغ را خوب بزنید تا نرم و سفید شود .ماست ، هویج ، زعفران و نمك را به تخم مرغ ها اضافه كرده و در ظرفی جدا برنج را به مرحله آبكشی برسانید و سپس آن را با مخلوط فوق مخلوط كنید.در ظرف مورد نظر مقداری كره بریزید و مقداری از میگو را ته ظرف چیده و بقیه را با برنج مخلوط كنید و روی میگوها بریزید و روی آن را با كفگیر صاف كرده و فشرده كنید و روغن اضافه كنید و آن را دم بیندازید.