eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍰خامه قنادی ۱ و ۱/۲ پیمانه 🧀پنیر خامه ای ۳ قاشق غذاخوری 🧋نسکافه هر چقد دوست دارین🤓 من یک بسته و نصفی ریختم 🍪بیسکوییت پتی بور به مقدار لازم (بستگی به ظرفتون داره) بیسکوییت هارو با نسکافه دم کرده مرطوب کنید(نسکافه سرد) و کف ظرف بچینید و لایه لایه با خامه بزارید رو هم و دسر رو حداقل ۳ ساعت بزارین تو یخچال
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گردو پلو😍😋 ‌‎برنج ۳پیمانه ‌‎مرغ نصف سینه ‌‎پیاز یک عدددرشت ‌‎نمک وادویه به میزان لازم ‌‎کشمش ۳قاشق غذاخوری ‌‎گردوی نگینی شده ۳قاشق غذاخوری ‌‎زعفران به میزان لازم ‌‎زرشک به میزان لازم ‌‎😋موادلازم برای ته دیگ ‌‎آرددوقاشق غذاخوری ‌‎زعفران به میزان لازم ‌‎پودرهل نصف قاشق چایخوری ‌‎نمک کمی ‌‎آب یک لیوان سرخالی ‌‎نکته:موادته دیگ روزمانی که داخل قابلمه ریختیم اجازه میدیم یکمی خودشوبگیره وقتی حباب زدمیتونیم برنج روبریزیم ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستا به این خوشمزگی تو عمرتون نخوردین با ما همراه باشین👌🏻 سه دونه گوجه فرنگی رو با یه دونه پیاز و یه قاشق شکر و نمک داخل مخلوط کن بریزیدو میکس کنید حالا اونا رو داخل تابه چرب شده بریزید و بزارید پنج دقیقه روی اجاق با حرارت ملایم بمونه دو لیتر آب رو روی اجاق بزارید تا بجوشه داخلش روغن و نمک و ۲۰۰ گرم پاستا بریزید و بزارید پنج دقیقه روی حرارت ملایم بمونه بعد آبکش کنید یه دونه پیاز خورد شده و یه دونه سیر خورد شده رو تفت بدین گوشت چرخ کرده و یه قاشق نمک و فلفل سیاه رو داخلش بریزید و تفت بدین تا رنگ گوشت تغییر کنه حالا باید ترکیب گوجه فرنگی و یه قاشق سبزی معطر و ادویه پپرونی رو روش بریزید و با هم مخلوطشون کنید پاستا رو هم روش بریزید و با هم مخلوط کنید در آخر هم یه پنیر موزارلا روش بکشید و در تابه رو ببندید تا روی حرارت ملایم بمونه و پنیر ذوب بشه پاستای بی نظیر و خوشمزتون امادس مطمئنا ازش لذت می‌برین نوش جان👌🏻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سبزیجات 1عدد سیب زمینی بزرگ رنده شده 1 عدد هویج رنده شده 1 کدو سبز (رنده شده و آب آن کاملا با فشار گرفته شود) 1 قاشق ذرت پخته 2 عدد تخم مرغ نمک، فلفل سیاه 1 حبه سیر 1 دسته جعفری ریز خرد شده تــخــصــصــے تــریــن ڪــانــال تــزیــیــن غــذا وســفــره آرایــے گ
برنج (نیمه پخت)١ ليوان گوشت چرخ کرده ٣٠٠-٤٠٠گرم سبزی های معطر پیاز سرخ شده داخل کوفته : پیاز داغ_زرشک_آلو بخارا تمام مواد کوفته را به جز نيم ليوان لپه در بلندر میریزیم و مخلوط می کنیم و لپه را به مواد اضافه می کنیم و در قابلمه ای که پیاز داغ کرده ایم ، رب می زنیم ،نمک،فلفل،زردچوبه اضافه می کنیم و کوفته ها را داخلش می اندازیم تــخــصــصــے تــریــن ڪــانــال تــزیــیــن غــذا وســفــره آرایــے
🧋😋 ▫️شیر 4لیوان. ▫️پودر نسکافه یا پودر قهوه 4قاشق غ خ. ▫️شکر4قاشق غ خ. ▫️بستنی لیوانی به انداز ه ی هر لیوان برای من 6 عدد. ▫️گردوی خرد شده و بیسکوییت رولفر برای تزیین 🔸ابتدا شیرو شکر و پودر قهوه را مخلوط کرده و روی گاز مدام هم میزنیم تا شیر کاملا بجوشه. سپس بزارید توی یخچال دوساعت بمونه تا خنک شه وبعد توی هرلیوان به میزان لازم از مایه بریزید حالا هرلیوان یه اسکوپ بستنی یا یه بستنی لیوان بریزید روش پودر گردو ریخته و رولفر واسه تزیین بزارید به همین راحتی
🌽 😋 ▫️بلال مكزيكی دو عدد ▫️آويشن يک ق چای خ ▫️كره ٥٠ گرم ▫️آب نصف ليوان ▫️نمک و فلفل سياه مقدار كافی ▫️سس مايونز به اندازه دلخواه 🔸بلال ها رو با چاقو به اندازه های يكسان برش ميزنم و ميچينم توی قابلمه و روش رو آب ميريزم و با حرارت كم ميزارم تا پخته بشه(زود ميپزه نگران كم بودن اب نباشيد) بعد كه آبش كشيده شد تست كنيد اگه نپخته بود يكم ديگه اب بريزين و اجازه بدين كامل بپزه. بعد كره رو آب كنيد و بريزين روش و بلال ها رو بچرخونيد تا همه جاش چرب بشه و حالا نمک و فلفل و آويشن رو دور تا دور بلال ها بپاشيد و بزارين توی ظرف و روشون رو سس بريزين(زياد سس نريزين كه غالب بشه به مزه كره و آويشن) داغ ميل کنید .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فوری ذخیره کن که برای یکبار هم که شده باید این فلافل خوشمزه امتحان کنی😋 مواد لازم: سه فنجان نخود آن را به مدت 20 ساعت در آب سرد خیس کنید 1 عدد پیاز کوچک جعفری سپس آن را دو بار چرخ کنید 1 قاشق غذاخوری نمک 1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری گشنیز 1 قاشق چایخوری زیره 1/2 فنجان آب 2 قاشق غذاخوری ارده مواد را خوب مخلوط کنید روی آن را بپوشانید و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 مواد لازم: سینه مرغ 2 عدد. شیر 200 میلی لیتر. روغن 30 میلی لیتر. آویشن 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه پاپریکا 1 قاشق چایخوری کاری 1 قاشق چایخوری سیر 2 حبه آرد گندم 2 قاشق غذاخوری آرد ذرت 2 قاشق غذاخوری نمک 1 قاشق چایخوری روغن برای سرخ کردن 🍂🍁 🍂🍁 🕊❤️🕊
🍹😋 ▫️کیوی ۲ عدد ▫️شاه توت(یا توت فرنگی) یک فنجان ▫️هلو یک عدد شیرین ▫️انبه (یا پرتقال) یه عدد 🔸هرکدوم از میوه ها رو جدا جدا پوره کنید و داخل لیوان بریزد. چند نکته مهم: »این اسموتی(به خاطر قوی تر بودن طعمش)بهتر که توش یخ نریزید پس سعی کنید میوهاتون یخ زده یا خنک باشن. »میتونید بین طبقه ها از ماست میوه ای هم استفاده کنید و روش رو صاف کنید به شرط این که به جداره لیوان ماست نمالید؛ »بهتره با قاشق پوره میوه ها رو روی هم قرار بدید که قاطی نشن! » اگه میوه های دیگه ای جز اینا دارید میتونید بازم همین ترتیب رو ادامه بدید، هیچ مشگلی نداره.
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 شیر ۱ و ۱/۴ پیمانه شکر ۲ ق غ نشاسته ذرت ۱ ق غ سرپر وانیل ۱/۴ ق چ خامه قنادی ۲۰۰ گرم شکلات سفید ۵۰ گرم برای کاور؛ شکلات ۲۰۰ گرم.روغن مایع ۲ ق غ.خلال بادام ۲ ق غ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
• تاس کباب دلبر😋🤤🤗 امروز باهم یکی از غذاهایی که هممون فراموشش کردیم درست میکنیم.قدیم این غذا با قلوه گاه گوسفندی(دنده) یا بقیه قسمتهای گوشت تهیه میشده.خیلیها با بِه درست میکنن و کلا به روشهای مختلفی تهیه میشده.ولی ایندفعه با گوشت چرخکرده درستش کردم که حسابی خوشمزه ست.پس بریم سراغش😍👇 مواد اولیه مورد نیاز برای ۳تا۴ نفر: -گوشت چرخکرده ۴۰۰تا۵۰۰گرم -پیاز متوسط ۲عدد آبگیری شده -سیب زمینی دُرشت یک عدد اسلایس شده -گوجه فرنگی ۲عدد اسلایس شده -فلفل دلمه ای ۱عدد اسلایس شده -سیر اسلایس شده ۳عدد -پیاز دُرشت یک عدد اسلایس شده -رب گوجه فرنگی ۲قاشق غذاخوری -روغن مایع-۲لیوان آبجوش -ادویه ها-نمک فلفل سیاه فلفل قرمز زردچوبه چندتا نکته مهم بگم: -این غذا خیلی آسونه ولی نیاز به زمان برای پخت داره.حداقل یکساعت تاس کباب باید آرامپز بشه-من یکساعت و نیم تایم گذاشتم. -حتما قبل از چیدن تاس کباب،تیکه های گوشت رو تفت بده -رعایت ترتیب چیدن سبزیجات خیلی مهمه.اگر جاشونو عوض کنی بدرستی پخته نمیشه. -استفاده از شعله پخش کن مهم تا دما یکنواخت پخش بشه -شعله گاز روی کمترین حالت ممکن باشه 🌟
🦪 😋 🔸فیله های مرغ رو‌که نواری برش زدین داخل پیاز خلالی شده( سه عدد) و نمک، فلفل سیاه، فلفل سفید، پودر پاپریکا، پودر سیر و نصف فنجون آب بریزید و مزه دار کنید . ( حدود سه چهار ساعت) بیشترم بسه، چه بهتر بعد از سه چهار ساعت داخل کاسه ای دو سه لیوان آرد بریزید و بهش نمک، فلفل سیاه، پودر زنجبیل، نمک، پودر آویشن ، پودر سیر بزنید و یه کاسه آب یخ هم بزارید کنار دستتون. بعد فیله ها رو ابتدا داخل آرد بعد آب یخ ، مجدد آرد ، بعد آب یخ( این کار رو دو بار انجام بدید) ودر آخر آرد . حالا با دو دست فیله رو فرو کنید تو آرد و خوب ماساژ بدید ( تا روی فیله ها به صورت پولکی در بیاد) بعد داخل قابلمه کوچیکی روغن بریزید و بزارید داغ شه بعد فیله ها رو بریزید و سرخ کنید
مواد لازم🔻 آرد: ۲ پیمانه آردنخودچی: ۱ پیمانه پودرقند: ۱ پیمانه روغن جامد: به مقدار لازم پودرهل: ۱ قاشق مرباخوری شکر: ۱ قاشق غذاخوری گلاب: ۱/۲ پیمانه پودرکاکائو: ۱ قاشق غذاخوری طرز تهیه🔻 آرد داخل تابه ریخته و با شعله ملایم تفت می دهیم، بعد از گرفته شدن خامی و کمی عوض شدن رنگ‌ آرد شعله را خاموش می کنیم. آرد تفت داده شده و آردنخودچی را الک می کنیم پودرقند، گلاب و پودرهل را داخل آن می ریزیم، روغن را کمی گرم کرده و کم کم به مواد اضافه و ورز می دهیم، این کار را تا حدی ادامه می دهیم که مواد شکل بگیره و به هم بچسبه.مواد را روی سینی به صورت یکدست پهن می کنیم.شکر و پودرکاکائو را همراه با کمی روغن روی شعله ملایم یا به روش بن ماری حل می کنیم و بعنوان تزئین روی مواد داخل سینی می ریزیم.از پودر پسته، پودرنارگیل و مغزهای مختلف می توانید برای تزئین استفاده کنید. برشتوک ها را با توجه به سلیقه خود در اندازه های مختلف برش بزنید. ⚠️نکات🔻 آرد را باید مثل حلوا با شعله کم و به آرامی و با حوصله تفت بدید و مواظب باشید که نسوزه.روغن ولرم و باید کم کم اضافه کنید تا جایی که مواد شکل بگیره و از هم وا نره. برشتوک می توانید دو لایه یا دو طبقه درست کنید فقط کافی مواد نصف کنید و به یه لایه پودر کاکائو اضافه کنید.برای برش زدن برشتوک صبر کنید کاکائو روی سطح سفت شود.از دست یا قالب شکلات برای شکل دادن برشتوک می توانید استفاده کنید. 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنکیک کشمشی😍😋 • فکر نکنم تا حالا این مدل پنکیک رو خورده باشید ولی حتما حتما امتحان کنید بافت نرم و پنبه ای داره و طعمش عالیه . پنکیک کشمشی مواد لازم تخم مرغ یک عدد آرد یک لیوان شیر یک لیوان شکر سه ق غ روغن مایع دو ق غ بکینگ پودر یک و نیم ق چ زعفران دم کرده یک ق غ وانیل نوک ق چ کشمش یک سوم لیوان تمام مواد رو مخلوط کنید تابه رو فقط کمی چرب کنید و بزارید خوب داغ بشه اندازه نصف ملاقه داخل تابه بریزید روش که حباب زد می تونید برگردانید .🍎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀با موزهای سیاه یه دسر خوشمزه درست کن که نه فر میخاد نه قالب☺️فقط با ۴قلم مواد تو دسترس درست میشه😍 مواد لازم: ژله موز ۱بسته موز ۲ عدد خامه صبحانه ۱۰۰ گرم بیسکوییت پتی بور ۱بسته از هر قالب یا ظرفی که دوست دارید میتونید استفاده کنید حتما چربش کنید موقع در آوردن دسر از قالب چند ثانیه داخل آب گرم قرار بدین و به راحتی جدا میشه نیمی از ژله را کف ظرف بریزید داخل یخچال به مدت ۲۰ دقیقه موز و خامه رو خوب مخلوط کنید با چنگال یا مخلوط کن هر کدوم در دسترس دارید مابقی ژله رو بهش اضافه کنید بیسکوییت ها را خرد کنید و به بقیه مواد اصافه کنید روی ژله نیم بند شده بریزید و ۴ساعت داخل یخچال بهش استراحت بدین هر چقدر از خوشمزگی و آسونی این دسر بگم کمه حتما درست کن و حالشووو ببر😍 🍎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 2عدد ران یا سینه مرغ، 1عدد پیاز متوسط، هویج، فلفل دلمه، 1لیوان اب پرتقال، نصف لیوان آب، پودر فلفل قرمز،فلفل سیاه، پودر سیر،پودر پاپریکا،کاری،نمک، 1ق غ رب 🔴در یک کاسه تمام ادویه هارو مخلوط م کنیم و روی تکه های مرغ می ریزیم و با دست همه جای مرغ پخش می کنیم و داخل تابه که روغن ریختیم و داغ شده سرخ می کنیم هر دو طرف مرغ که کمی سرخ شد از تابه خارج می کنیم و داخل همون ظرف پیاز های خلالی رو اضافه می کنیم یکم که تفت خورد هویج و بعد فلفل دلمه ای رو میریزیم و میذاریم یکم دیگه تفت بخوره رب رو اضافه می کنیم یکم سرخش می کنیم مرغ هارو به تابه برمی گردونیم و می ذاریم چند دقیقه با این سس تفت بخوره و روی مرغ ها ی دونه پیاز کوچیک خرد شده میریزیم اب و اب پرتقالو اضافه می کنیم درشو می ذاریم و می ذاریم اروم بپزه (می تونید نصف لیوان اب رو حذف کنید و فقط با اب پرتقال بپزید) مرغ هاکه پخت و ابش غلیظ شد اب رو جدا می کنیم و داخل یک ظرف دیگه می ریزیم و اجازه می دیم مرغا داخل تابه سرخ بشن. ( می تونید چند تا الو هم اضافه کنید)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رب خونگی😋😍 مواد لازم🔻 گوجه فرنگی قرمز و گوشتی13 کیلو یک جعبه نمک دو قاشق غذاخوری یکی دو قاشق روغن مایع طرز تهیه🔻 ⁦❤️⁩مرحله اول:خرد کردن گوجه ها ⁦❤️⁩مرحله دوم:پوره کردن با چرخ گوشت یا غذاساز بیرونم آب گوجه رو میگیرن ⁦❤️⁩مرحله سوم :صاف کردن ⁦❤️⁩مرحله چهارم :گذاشتن روی گاز و جوشوندن تا وقتی که تمام آب گوجه تبخیر بشه به همین سادگی به همین خوشمزگی. نمک هم اخرای پخت اضافه میکنیم منظور از خوش نمک بودن یعنی یکمی بیشتر از نمکی که داخل غذا میریزیم توی رب میریزیم برای جلوگیری از کپک زدن هم حتما شیشه رو استریل و خشک کنید روشن روغن مایع بریزید این روش مدرن رب گوجه بود یه روش سنتی هم هست که دو سه روز گوجه خرد شده رو میذارم تو آفتاب و بعد چنگ میزند گوجه رو بعد صاف میکنن اون روشم خوبه برا کسایی که چرخ گوشت یا غذاساز ندارن. من یک روز تو محیط گذاشتم بعد صاف کردم ولی میشه همون موقع هم صاف کرد و جوشوند.