🍜خورش بامیه با لپه🧆
🥗مواد لازم
🌱لپه : یک پیمانه
🌱گوجه فرنگی : سه عدد بزرگ
🌱روغن کنجد : به میزان لازم
🌱پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
🌱سیب زمینی : یک عدد کوچک
🌱بامیه : ۴۰ عدد
🌱نمک، زردچوبه، فلفل، ادویه خورشتی : به میزان لازم
🍲روش تهیه
برای تهیه خورش بامیه با لپه ابتدا لپه را از قبل خیس کرده ، سپس با آب و مقداری زردچوبه می پزیم تا بدون آب شود . بامیه را مدتی در آب نمک خیس کرده سپس آن را آبکش می کنیم . پیاز را با روغان کنحد و مقداری زردچوبه تفت داده ، سپس سیب زمینی را نگینی خرد کرده و به آن افزوده و مدتی تفت می دهیم . بامیه را به همراه ادویۀ خورشتی به مواد قبلی افزوده و کمی تفت می دهیم . گوجه فرنگی را با مقداری آب در مخلوط کن ریخته و به همراه نمک و فلفل به مواد تفت داده شده اضافه کرده و مدتی می پزیم . هنگامی که آب گوجه قوام پیدا کرد ، لپه را نیز به آن اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود .
👨🍳
🍳نیمروی سبز
🥚ماهیتابه را روی حرارت متوسط روی گاز بگذارید. کمی روغن بریزید. تا داغ شدن روغن باید ادویهها را اضافه کنید. کمی نعناع خشک را کفمال کنید، کمی فلفل پابریکا میخواهید و مقداری هم تخم گشنیز سائیده شده است. اینها را یکی دو بار بچرخانید. روغن که داغ شد تخممرغ را اضافه کنید. در این مدل از نیمرو بهتر است تخممرغها را هم بزنید تا ادویهها بر همه جای تخممرغها بنشینند. کمی هم نمک و فلفل اضافه کنید.
👨🍳
🌯کوکو رشتهای🌯
🧈تره فرنگی 2 ساقه
🧈سیب زمینی رنده شده 2 پیمانه
🥐آرد 2 قاشق غذاخوری
🥐تخم مرغ 2 عدد
🧈نمک و فلفل به مقدار لازم
🧅🥔طرز تهیه🥔🧅
سیبزمینیها را شسته و پوست آنها را بگیرید. سپس به کمک رنده مخصوص به صورت رشتهای رنده کنید.
تره فرنگی یا پیازچه را خرد کرده و همراه با آرد، تخم مرغ، نمک و فلفل به سیب زمینیها اضافه کرده و مخلوط کنید.
چند قاشق روغن در ماهیتابه نسبتا بزرگی ریخته و روی حرارت بگذارید. از مایه کوکو با فاصله درون روغن بریزید و هر دو سمت کوکو ها را سرخ کنید، سپس در ظرف دلخواه چیده و همراه با سبزی یا سالاد سرو کنید.
👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر
مطمئنم تاحالا ژله رو با لیمو ترش و کرم لیمویی امتحان نکردین😍خیلی خوشمزست
.
مواد لازم:
_
لیموترش ۲ عدد، پودر قند ۱۰۰ گرم، برگ نعنا1 مشت، پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم، پنیرخامه ای ۱۵۰ گرم، ژلاتین ۲ ق غ، آب سرد نصف فنجان، خامه قنادی ۲۰۰ گرم، ژله آلوءورا ۲ بسته، میوه دلخواه
اگر خواستین از میوه ترش استفاده کنید حتما با کمی آب و شکر چند دقیقه بجوشونید.بعد استفاده کنید.
مخلوط نعنا و پودر قند زیاد نجوشونید چون تلخ میشه.
سعی کنید از دو قالب با اختلاف سایز کم استفاده کنید که تمیز تر بشه کارتون. من قالب این سایزی نداشتم به کمک طلق درست کردم و تهش رو سلفون کشیدم.
برای دیزاین کار هم ژله آلوءورا رو ریختم داخل یه ظرف مستطیل و کامل که بست مثل تکه های یخ برش دادم.
من میوه هارو به کمی ژله آلوءورا آغشته و با خلال دندون فیکس کردم و گذاشتم داخل یخچال تا کامل به دسر بچسبن.
پودر ژلاتین و آب سرد مخلوط و روی بخار کتری قرار میدیم تا کامل یکدست بشه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نوشیدنی
#دمنوش
🫖 #دمنوش_به_و_دارچین :میتونم به جرات بگم که از خوشمزه ترین دمنوش هاست😌 به رو رنده کردم و توتابه بدون روغن تفتش دادم تا رنگش تیره بشه و خشک بشه اینطوری رنگ دمنوش هم خیلی بهتر میشه و هم عطرش که البته به رو میشه همینطوری خام هم رنده کنید و بریزید ولی تفت داده شده اش خیلی بهتره🙂
👌🏻 #خواص دمنوش به و دارچین: #تقویت_سیستم_ایمنی بدن،سرشار از #آنتی_اکسیدان ها هست و خاصیت ضد التهابی داره که باعث سلامت #قلب میشه و #کلسترول خون رو هم تنظیم میکنه
🍋🌱 #دمنوش_نعنا:اگه غذایی خوردین که طبع سرد داشت و خدایی نکرده دلدرد گرفتین میتونید از این دمنوش نوش جان کنید و خاصیت ضد #نفخ هم داره، سیستم ایمنی بدن رو تقویت میکنه و #گلو_درد و #گرفتگی_بینی رو هم کم میکنه خلاصه اینکه معجون #سرماخوردگی به حساب میاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر
#كرم_كارامل_بيسكوييتي
#بدون_فر و صد برابر خوشمزه تر از كرم كارامل بازاري😍😋🥮
يني قطعا اگه خواستين يه دسر درست كنيد كه هم راحت باشه هم خيلي خوشمزه هم به نسبت دسر ها كم خرج باشه انتخاب اول و آخرتون كرم كارامله
تخم مرغ ٢ عدد،شير1 ليوان، شكر1فنجان +1ق غ، وانيل نوك ق چ، بيسكوييت پتي بور١٠ عدد، آب1/4 فنجان
🔴شكر رو بگذاريد روي حرارت كم تا آب بشه بعد با ليسك هم بزنيد تا يكدست بشه. كم كم آب رو اضافه و تركيب كنيد تا يكدست بشه تخم مرغ وانيل شكر و شير و بيسكوييت رو داخل مخلوط كن بريزيد تا كامل يكدست بشه🥮
شكر كاراملي شده رو همون طور كه داغه داخل قالب بريزيد و قالب رو بچرخونيد تا كفش كامل كاراملي بشه بعد مايع كرمي رو بريزيد و روشو فويل بكشيد
داخل قابلمه به اندازه نصف قالب آب بريزيد درش رو ببنديد بذارین يك ساعت با حرارت ملايم بپزه بعد يك ساعت با چاقو تست كنيد اگه چاقو تميز بيرون اومد قالب رو به يك ساعت داخل يخچال قرار بدين و بعد تو ظرف برگردونيد
قالب نيازي به چرب كردن نداره
قالب من قطر ١٥ سانت بود
کوکی با طعم هل🍪
دستور 🍽
آرد: ۱۰۰ گرم
آرد سمولینا: ۱۰۰ گرم
بیکینگپودر: یک قاشق چایخوری
پودر هل: ۱ قاشق چایخوری
پودر شکر: ۵۰ گرم
کره: ۱۰۰ گرم
طرز تهیه و دستور پخت:
🥄فر را روی دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. کره و پودر شکر با همزن برقی بزنید تا نرم و یکدست شود، در کاسهای جداگانه آرد و بکینگ پودر و آرد سمولینا را مخلوط کرده و به مواد فوق اضافه کرده و هل را نیز بیفزایید. خمیر به دست آمده را مابین دو دست گرد میکنیم (به اندازه یک دوم قاشق سوپخوری) و روی کاغذ روغنی با فواصل مشخص بر روی سینی فر میگذاریم، سینی را به مدت ۱۸ تا ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کوکیها بپزد بعد از پخت اجازه دهید تا کوکی کاملا خنک شود و بعد آن را از روی سینی بردارید و در ظرف اصلی بچینید.
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_یخچالی #بدون_فر
بیسکوییت پتی بور ۴ بسته (۲ بسته ساده، ۲بسته کاکائویی)، شیر سرد ۳ لیوان، شکر ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)، آرد سفید قنادی ۵۰ گرم( ۳ ق غ)، نشاسته ذرت ۴۰ گرم (۳ ق غ)، کره ۲۵ گرم (۱ ق غ)، وانیل نوک قاشق
🔴نشاسته، شکر، آرد الک شده و شیر رو با هم مخلوط و روی حرارت مدام هم زدم تا به غلظت فرنی برسه در آخر کره و وانیل رو اضافه کردم از حرارت برداشتم نمیزاریم کرم خنک بشه باید گرم و داغ به بیسکوییت ها بزنیم تا موقع برش خوشگل بشه .
هر نوع قالبی میشه و در این صورت کفش کیسه فریزر بندازین. یه ردیف بیسکوییت پتی بور چیدم. روش کمی از این کرم مالیدم و یه ردیف بیسکوییت پتی بور کاکائویی و لایه ها رو به همین ترتیب پر کردم .
در آخر مابقی کرم رو ریختم و گذاشتم یخچال هر چه قدر بیشتر بمونه خوشمزه تره، حداقل ۸ ساعت بمونه. میتونین هر طور بخواین روش رو تزیین کنین من گاناش فرم گرفته استفاده کردم. بقیه اش هم با خامه فرم گرفته و میوه تزیین کردم .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
👩🍳#ساندویچ_چیکن👩🍳
سینه مرغ
پاپریکا
پودر سیر
پودر پیاز
نمک
فلفل سیاه
نان ترتیلا
کاهو
گوجه
پیاز بنفش
پنیر ورقه ای
جعفری خرد شده
خامه ترش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
🌀دسر سه لایه و پنج دقیقه ای و بدون فر
🔶️🔶️ مواد لازم:
130 گرم بیسگوییت
1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
500 میلی لیتر شیر
کمی وانیل
2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
100 گرم شکر
500 میلی لیتر شیر. شکر 50 گرم
2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
✅ذرت مکزیکی😋
✍موادلازم:
قارچ خرد شده
کنسرو ذرت
سس مایونز
آبلیمو
پنیرپیتزا
سس خردل(ملایم)قابلِ حذف هست
کره
ادویه؛نمک.فلفل سیاه .آویشن.گلپر(پودر سیر به دلخواه که من دوست ندارم و استفاده نکردم )
🥣 طرز تهیه:
قارچ هارو خرد کنید و داخل تابه (بدون روغن)با کمی ابلیمو تفت بدید که تغییر رنگ ندن .
داخل ظرف دیگه ،ذرت هارو کمی تفت بدید تا آبش کاملا کشیده بشه ،بعد قارچ هارو بهش اضافه کنید و کمی کره
خوب هم بزنید ،(بهتره کمی بپزه)
ادویه هارو اضافه کنید ،بعد سس مایونز و خردل و در آخر پنیر پیتزا رو بریزید و خوب هم بزنید و زیرشو خاموش کنید .
مقدار قارچ و ذرت و به دلخواه خودتون تناسب بندی کنید ،منم چشمی ریختم.
#ذرت_مکزیکی
#شلکینه🥞
پنج تا تخم مرغ و کمی وانیل رو با همزن زدم بعد چهار قاشق شکر و یک لیوان شیر رو ریختم بعد خیلی کم نمک و فلفل سیاه و زردچوبه ریختم . همزن رو گذاشتم کنار و سه چهارم لیوان آرد شیرینی رو الک کردم و اضافه کردم با همزن دستی هم زدم و در آخر بهش دو قاشق مرزه و ترخون و نعناع و شوید خشک ریختم ماهی تابه رو چرب کردم و هر بار یک ملاقه از مواد میریختم گل که مینداخت برش میگردوندم طرف دیگه شم گل بندازه. شلکینه رو من دوس دارم باز کمی شکر بزنم حین سرو.
نکتە : البتە مادربزرگا رو ساج درست میکنن.
میتونین بەجای شیر از ماست استفادە کنید.
#غذای_محلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#فلافل_خونگی👩🍳
مواد لازم:
نخود: ۳۵۰ گرم
سیب زمینی: ۲ عدد متوسط
پیاز: ۲ عدد متوسط
گوجه: ۲ عدد متوسط
پوره سیر: ۱ ق غ
نمک،زردچوبه،پودر فلفل سیاه،پودر کاری،پودر تخم گشنیز
✅ شیر برنج
✍مواد لازم:
برنج دوپیمانه
شیر دولیتر
ترجیحا شیر پرچرب
گلاب یک پیمانه
پودرهل یک قاشق مرباخوری
🍜طرز تهیه:
ابتدابرنج ایرانی وبمدت یک تادوساعت خیس میکنیم (برای هرپیمانه برنج چارپیمانه اب میریزیم)میزاریم روی حرارت تاخوب له بشه(اگرابش تموم شد وهنوز برنج له نشده میتونید دوباره اب جوشیده اضافه کنید)وقتی برنج له شد یک لیوان شیر به برنج اضافه کرده تابرنج مزه اب نده.حالا یک قاشق مرباخوری پودرهل اضافه میشه
بعدازروی حرارت برداشته وباگوشتکوب میکوبیم تاله بشه.
حالا دولیتر شیروداغ میکنیموبرنج کوبیده رو اروم به شیرداغ اضافه کردوخوب هم میزنیم تاگوله گوله نشه .کنار اجاق بایستید وشعله وزیادکرده ودایم هم بزنید تاته نگیره(تقریبانیم ساعت)
دقایق اخر یک پیمانه گلاب اضافه میکنیم وسپس ازروی حرارت برداشته ودرظرفهای موردنظرمیکشیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
0 کشک بادمجون ✌🏻
پیاز: ۳ عدد
سیر: ۵-۶ حبه
پیاز و سیر رو مثل من سرخ کنید
بادمجون: یک کیلو (به سیخ بکشید و اون رو روی گریل یا توی فر کباب کنید اگه فر و گریل ندارید سرخ کنید)
بادمجون هارو ساطوری کنید و به همراه زردچوبه فلفل سیاه و گردو (اگه دوست داشتید یکم نعنا خشک) به پیاز اضافه کنید،
۵-۶ قاشق کشک رو اضافه کنید، یکم آب بزنید تا یکدست بشه و ۱۰ دقیقه حرارت بدید. اگه نیاز داشت نمک بزنید چون که کشک به اندازه کافی نمک داره
✅ کباب تابهای با ربانار😋
اول پنج ساقه جعفری و یه ساقه ریحون تازه خرد کردم و با یک پیاز متوسط رنده شده که ابشو گرفته بودم، به حدود ۲۵۰ گرم گوشت چرخکرده اضافه کردم. نمک و فلفل و زردچوبه هم زدم.
به اندازه دلخواه مثل کتلت دراوردم فقط نازک نگرفتم. تپل باشه. توی روغن چند دقیقه دوطرفشو سرخ کردم. بعد دراوردم و یه پیاز رو نگینی خرد کردم و توی روغن تفت دادم بعد یک قاشق سرپر رب انار ترش بهش زدم. نصف یه انار ملس هم دون کردم توش ریختم. خیلییی کم شکر برا ملس شدن زدم و تفت دادم. بعد یه لیوان اب ریختم و جوش که اومد کباب ها رو بهش اضافه کردم و گذاشتم بیست دقیقه توش بپزه بعد سرو کردم. کنارش سیب زمینی سرخ کردم و با چند ورقه گوجه سرخ شده.
#کباب_تابه_ای
✅ غذا با بادمجان
يك غذا ساده و خوشمزه
۳تا بادمجان متوسط رو پوست گرفته و مکعبی خورد میکنیم حالا داخل قابلمه ۱پیاز و۱حبه سیر رو ریز خورد کرده روغن ریخته خوب تفت میدیم زردچوبه و پودرفلفل سیاه هم اضافه میکنیم هم میزنیم بادمجونهای خورد شده رو اضافه کرده تفت میدیم در قابلمه رو میبندیم تا بادمجونا کمی آب بندازن.حالا۱ گوجه خورد شده ریخته در قابلمه رو میبندیم بازم گوجه ها اب میندازن و باعث میشه همه خوب بپزن.
نیم پز که شدن ۱ق غ رب گوجه رو با نصف آب رقیق کرده داخل مواد میریزیم و میزاریم یتیمچه بپزه و جابیفته میتونید بزارین اینقدر بپزه تا له بشه یا اینکه کمی زنده تر بردارین.
✅ بورانی اسفناج با گردو
می توانید برای درست کردن بورانی اسفناج از گردو نیز استفاده کنید که ان را بسیار لذیذ تر و مفید تر میکند و طعم ان برای کودکان شما نیز جذاب تر میشود.
فقط کافیست گردو هارا خرد کنید و ان ها را به ماست و سیر رنده شده و بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید.
جالب است که بدانید بعضی ها در بورانی برای این که ان را از حالت ساده خارج کنند، از پیاز داغ و نعنا داغ استفاده می کنند که فقط کافیست انها را در مرحله ی نهایی اماده کردن بورانی در ظرف اضافه کنید.
#بورانی_اسفناج
✅پودینگ نارگیل ولیمو
یک ونیم بسته ژله آلوورارابانصف لیوان آبجوش حل میکنیم یک ونیم لیوان آب نارگیل مخلوط میکنیم برشهای نارگیل رابهش اضافه میکنیم و برش لیمورابه دیواره قالبمون میچسبیم وموادآماده شده راداخل قالب میریزیم میزاریم تویخچال تاببنده بعد یک بسته ژله لیمورابا یک لیوان آبجوش حل میکنیم میزاریم کمی خنک شه روی پودینگ بسته شده میریزیم میزاریم یخچال حدود3الی4ساعت تاکاملا ببنده
#پودینگ_نارگیل_و_لیمو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه ایده ی خوشمزه ی خاص پسند 🤩🍩
✅ شيريني كشمشی
٣٠٠ گرم پودرقندو ١٤٠ گرم روغن صاف قنادي رودرظرفي بادست دستكش دستتون كنين وبادست خوب روغن وپودرقندرومخلوط كنين ،تاخميري ولطيف بشه
٣ تخم مرغ رو مخلوط وبادست هم بزنين وانيل روهم اضافه كنين ،سپس ٦٠ گرم كرم دانماركي رواضافه ومخلوط كنين وخميركاملا مخلوط شد
٣٠٠گرم اردالك شده روتوسه مرحله اضافه ومخلوط كنين ٨٠ گرم كشمش رو اضافه و خميرروداخل قيف ريخته وداخل سيني كاغذشده بريزين وياباقاشق اينكاروانجام بدين .
سيني روداخل فر١٨٠ درجه بذارين به مدت ١٠ تا١٥ دقيقه .همينكه زيرشيريني رنگ گرفت ،شيريني اماده ست
#شیرینی_کشمشی
👩ساندویچ وافل
🔸مواد لازم
▫️وافل 1 عدد
▫️کره بادام زمینی 2 قاشق غذاخوری
▫️مارمالاد یا مربای توت فرنگی 1 قاشق غذاخوری
🧇دستور تهیه:وافل را از وسط به دو نیم تقسیم کنید.کره بادام زمینی را روی نیمی از وافل بمالید و کمی مربا یا مارمالاد توت فرنگی روی آن قرار دهید.نیم دیگر وافل را روی آن بگذارید و به عنوان یک صبحانه سالم و مقوی سرو کنید.