eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.6هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
ســـلام 🕊🍊 صبح زمستونیتون بخیر در ایـن صبح زیبـا 🕊🍊 جـانتان را بـه آسمان عـشق پرواز دهید ریه‌هاتان را🕊🍊 از اکسیژن مهربانی پر کنید و از موهبـت نـامکرر زنـدگی لـذت ببرید🕊🍊 صبحتـون مملو از آرامـش🕊🍊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عدس یک پیمانه نخود نصف پیمانه برنج نیم دانه نصف پیمانه سبزی آش نیم کیلو ماست سه لیوان 👩‍🍳@ashpazy_irani 🇮🇷 〰〰〰〰〰〰〰〰 🍗🥘🍔🍖🍗🥘🍔🍖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی از خوشمزه ترین کیک هایی که درست کردم همین با مغز محلبیه! آسون درست میشه اگه فر هم نداری میتونی درستش کنی، و میتونی بدون محلبی هم کیک شکلاتی ساده رو با همین رسپی درست کنی😊 نشاسته ذرت ۳ ق غ، آرد سفید ۲ ق غ، شیر ۳ لیوان، شکر 3/4 لیوان، کره ۱۰ گرم، وانیل 1/4ق چ تخم مرغ ۳ عدد، شکر ۱ لیوان، شیر ۱ لیوان، آرد ۲ لیوان، روغن مایع نصف لیوان، پودر کاکائو مرغوب ۳ ق غ سر پر، بیکینگ پودر ۲ ق چ، وانیل نصف ق چ 🔻برای کیک مواد به دمای محیط رسیده باشه. 🔻حتما اجازه بدین کیک خنک بشه(حداقل ۴ ساعت دریخچال) که کرم وسط کیک ببنده بعد سرو کنین 🔻ممکنه کیک بعد از خارج کردن از فر پف وسطش بخوابه، طبیعیه! 🔻میتونین توی هم این کیک رو درست کنین♥️ 👩‍🍳@ashpazy_irani 🇮🇷 〰〰〰〰〰〰〰〰 🍗🥘🍔🍖🍗🥘🍔🍖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه🥮 ۷۰ گرم آرد ۰۰ ۲ عدد تخم مرغ ۵۰ گرم شکر ۱۰۰ میلی لیتر شیر ۲۵ گرم کره ۱۰ گرم بیکینگ پودر برای کیک ۸۰۰ گرم سیب آب نصف لیمو ۱۰ گرم وانیلین قالب ۲۲ ۱۰ ۱۰ سانتی متر کره بدون نمک ۳۵ گرم ۲ قاشق چایخوری شکر پودر قند برای تزئین 👩‍🍳@ashpazy_irani 🇮🇷 〰〰〰〰〰〰〰〰 🍗🥘🍔🍖🍗🥘🍔🍖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اوج رشد قدی کوچولوها تا ۴ سالگیه بعد اون روند رشد قدی یه مقدار کاهش پیدا میکنه پس تو این چند سال اول میتونین با دادن مواد غذایی استخوانساز روی رشد قدیشون تآثیر مثبت بزارین😍 🌹حریره سنجد به بعد پودر یا سویق سنجد 1ق غ، جو ‌دو سر پرک 1ق غ، کنجد 1ق م، شیره 1ق یا 2 عدد خرما،شیر 1 فنجان، بادام درختی ۵ عدد اگه کوچولوتون به پروتئین گاوی آلرژی داره به جای شیر از آب استفاده کنین یا اگر مایل باشین میتونین کنجد رو پودر شده به ترکیب اضافه کنین👌👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◀برای طعم دهی مواد من از سس چیلی استفاده کردم، شما میتونید به مواد مرغ، زعفران یا سس باربیکیو یا سس خردل بنا به سلیقه خودتون اضافه کنید ◀به مواد مرغ 1 قاشق نشاسته ذرت برای افزایش لطافت اضافه میشه...بهتره حذفش نکنید ◀در تابه زیاد روغن نریزید ...همین اندازه که قسمت کنجدی در روغن قرار بگیره کافیه...سمت دیگه هم نیازی به سرخ شدن نداره😇 با این میزان حدود 30 تا 40 عدد مربع کوچولو تست مرغ کنجدی دارید ◀من از نون تست کوچولو استفاده کردم...اگه در دسترس نداشتید نون تست معمولی رو برش بزنید تا به صورت 4 مربع کوچیک در بیاد یا میتونید نون رو برش مثلثی بزنید... 👩‍🍳@ashpazy_irani 🇮🇷 〰〰〰〰〰〰〰〰 🍗🥘🍔🍖🍗🥘🍔🍖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۶ عدد سیب زمینی نصف لیوان شیر نمک ۱ ق غ کره برای مایه گوشتی: ۲۵۰ گرم گوشت خورشتی یا چرخکرده ۱ عدد پیاز ۱ عدد فلفل دلمه ۱ عدد فلفل قرمز نمک و فلفل سیاه ۱ ق غ رب برای مایه گوشتی ، پیاز و تفت داده و گوشت و فلفل دلمه و فلفل قرمز رو اضافه میکنیم و بعد رب رو زده و مقداری آب جوش ریخته و بذارین ۱۵ دقیقه بپزه تا آب تبخیر شه و بعد نمک و فلفل و بزنید. سیب زمینی رو آبپز کرده و با کره و نمک و شیر میکوبیم روی کاغذ روغنی رو چرب کرده و پوره ی سیب زمینی رو میریزیم و پهن کرده و مایه گوشتی و پنیر قرار داده و به وسیله ی کاغذ روغنی رول میکنیم و روش پنیر پیتزا میریزیم و در فر ۱۸۰ درجه قرار میدیم تا طلایی رنگ شه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎂 📍قالب ۲۰ لبه بلند ۶عددتخم مرغ/۲پیمانه پودر قند/۲ پیمانه آرد/نصف پیمانه آبجوش/بکینگ پودر ۱ ق چ/وانیل ۱/۴ق.چ، 2 قطره رنگ خوراکی ژله ای برای رنگی کردن خامه 🔴سفیده تخم مرغ و 1 پیمانه پودر قند رو با دور تند همزن مخلوط میکنیم تا پف کنه و از ظرف برنگرده،میذاریم داخل یخچال. زرده ها، 1 پیمانه پودر قند و وانیل را در حد کرمی شدن هم میزنیم آبجوش رو اضافه و در حد مخلوط شدن هم میزنیم. سفیده رو به زرده اضافه و با همزن دستی یا لیسک آروم در حد مخلوط شدن هم میزنیم، آرد رو طی دو مرحله الک و با مواد مخلوط میکنیم و در آخر بکینگ پودر رو اضافه میکنیم. کف قالب یک لایه کاغذ روغنی میندازیم چرب کردن نمی خواد در فر 180 درجه از یک ربع قبل گرم شده حدودا ۵۰ دقیقه بعد ۵۰دقیقه با سیخ چوبی چک کنید بذارید خنک بشه،با چاقو بغل های کیک رو آزاد کنید و کاغذ روغنی رو جدا کنید. 📍همه ی مواد کیک باید سرد باشه 📍حتما از پودر قند استفاده کنید. 📍ظرفی که سفیده رو فرم میدید تمیز و خشک باشه، زرده نباید قاطی سفیده باشه. 📍هر بار پالت رو با دستمال تمیز کنید در آب گرم بزنید بعد دوباره خامه رو صاف کنید،دور کیک رو با کاردک صاف کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیگه نگران نباش که بلد نیستی خامه کشی کنی یا خامه رو خوب فرم بدی این کیک نیازی به خامه کشی نداره و کلی هم هیجان انگیزه 🥰 . مواد لازم تو اسلاید آخر هست ، فقط یه نکته رو بگم اونم اینکه چون این سس شیرعسلی داره شیرینیش رو کمی زیاد میکنه بهتره کیکتون کم شیرین باشه که تعادلش حفظ بشه . توضیحات کلیپ کامله
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکر یک پیمانه، اب یک پیمانه، سرکه نصف فنجان، نعنا یک بسته ۱۰۰ گرمی 🔴شکر واب داخل قابلمه ریخته روی حرارت ملایم میذاریم تا زمانی که شکر باز نشده هم نزنید وقتی شکر باز شد یک هم بزنید ودسته نعنا داخلش بذارید وبگذارید به غلظت برسه وقتی به غلظت رسید سرکه رو تو دومین مرحله اضافه وده دقیقه زمان بدید بعداز ده دقیقه سکنجبین صاف کنید نوش جانتون.
51.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش ۲ مدل ای به نسبت پنیرهای بیرون هم خیلی به صرفه تره ✔پنیر ورقه‌ای ✔شیر پرچرب ۲و نیم لیوان و یک لیوان ✔سرکه ۳ ق غ ✔نمک نصف ق چ ✔پودر آگاگار یک ق غ ✔رنگ خوراکی بجای پودر آگاگار میشه از پودر ژلاتین استفاده کرد خیلی ساده میتونید برای فینگرفودهاتون پنیرهای رنگی درست کنید و لذت ببرید پودر پنیر طعمش رو تغییر میده و خیلی شبیه بیرونیا میشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
4 نفر بی شک یکی از خوشمزه ترین خورشت هاست که خیلی سریع هم جا میافته و آماده میشه 🤌عطر و طعمش عالیه مطمئنم یه بار درستش کنی عاشقش میشی😋 1 کیلو سبزی نعنا و جعفری، نصف سینه یه مرغ، 2عدد پیاز نگینی خرد شده، 2حبه سیر رنده شده، ۲۰۰ گرم قارچ، ۳ لیوان آب جوش، نمک، فلفل، زردچوبه، ادویه کاری، ۳ ق آبغوره یا آب نارنج، زعفران دم کرده 🔺جعفری دو برابر نعنا باشه 🔺قارچ اگه درشت بود میتونین دو یا سه تیکه کنین ولی یک اندازه و متوسط باشه خورشت شکیل تره 🔺میتونین بجای مرغ از گوشت چرخ کرده قلقلی که تفتش دادین یا از گوشت گوسفندی استفاده کنین 🔺می تونین فقط با قارچ درست کنین 🔺 بجای آبغوره و آب نارنج از آلو بخارا میشه استفاده کرد.
37.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥭 پوست گرفتن و فرآوری کدو حلوایی برای انتخاب کدوهای گردن دراز رو بردارید. این طوری بافت ببشتری برای مصرف داره. بنا به مصارف و کاربردتون از چهار روش میتونید کدو رو پوست بگیرید. آخرین و راحت ترینشه خصوصا اگر میخواهید پوره و پتاژ و سوپ درست کنید. دومین و سومین هم برای دسر کدوحوایی و نیز اولین برای خورش و قطعات کوچک مناسبه. کدوحلوایی رو نمیشه عین خیار و سیب تو دست پوست گرفت. تخمه های کدو و خربزه و طالبی رو نمک می پاشند و تو کیسه دربسته میذارند بعد از دو سه روش میپوسه و میشورند و تمیز میشه. بعدا خشک میکنند و بو میدن.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۵ مدل با یک مواد چند طعم متفاوت درست کن و کلی تو وقتت صرفه جویی کن٫ حتما کشمش و گردو و نسکافه ایش رو امتحان کن ، عالیه👇 . مواد لازم تخم مرغ 4 عدد شکر یک و نیم پیمانه وانیل نصف قاشق چایخوری شیر یک پیمانه روغن نصف پیمانه آرد 2 و نیم پیمانه بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری فر گازی 175 درجه ، به مدت حدودی 35 دقیقه فر برقی 160 درجه موقع اضافه کردن آرد ، آروم هم بزنید پف مواد نخوابه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم :گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم ،پیاز متوسط یک عدد ،آرد نخودچی ۲ق غ (دلبخواه)نمک و فلفل و‌ پودر سیر ، بادمجان متوسط یک عدد ، سیب زمینی متوسط دو عدد رب دو ق غ ، طرز تهیه : سیب زمینی را درشت خرد می کنیم و دو طرفش را نیمه سرخ می کنیم لازم نیست کامل سرخ شوند بادمجان ها رو درشت خرد کرده و سرخ می کنیم (دوست داشتید می تونید پوستش را بگیرید اینطوری تو غذا خوشگل تر هست )گوشت چرخ کرده را با نمک و فلفل و پودر سیر و آرد نخودچی خوب ورز می دهیم و بصورت کوفته های تخت در می آوریم و در همان تابه که سیب زمینی و بادمجان را سرخ کردیم دو طرفش را سرخ می کنیم سیب زمینی و بادمجان و گوجه و رب و چاشنی در صورت دلخواه و نمک و فلفل را بهش اضافه کرده و اجازه می دهیم بمدت یک ساعت بپزد و جا بیفتد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سينه مرغ يك عدد كامل پيازچه خردشده ٦عدد جعفري خردشده ٢٠٠گرم گردو خردشده ٢٠٠گرم نان تست يك بسته خيارشور خردشده ١٥٠گرم سس مايونز نصف پيمانه ماست خامه اي(من نداشتم)يك پيمانه نمك،فلفل،آبليمو به ميزان لازم یکعدد کنسرو هویج و نخود و ذرت (اختیاری و قابل حذف) مرغ را با پياز و برگ بو و سير و فلفل دلمه بذاريد بپزه،بعد ريز خردش كنيد،پيازچه و جعفري خردشده و گردو و خيارشور و اضافه كنيد سس مايونز و ماست و نمك و فلفل و آبليمو و مخلوط كنيد.به موادتون اصافه و يكساعت زمان بديد تا مزه ها تركيب بشه. چهارتا نون تست و به شكل مربع بچينيد با رينگ برشش بزنيد و به اندازه سه لايه آماده ش كنيد. بعد نون رو بچينيد كف رينگ،روش مواد و بزنيدو بعد نون و و بعد مواد تا انتها. بعد با دست يه فشار بديد تا لايه ها بچسبه.بعد دور كيك و با سس پوشش بديد و تزيين كنيد.
🥘خوراک کدو سبز با پنیر پیتزا 🔸مواد لازم * پیاز / ۱ عدد (خرد شده ) * روغن زیتون / ۱ قاشق غذاخوری * کدو / ۴ عدد بزرگ ( حلقه شده ) * آب / ۲ قاشق غذاخوری * پودر زیره سبز / ۲/۱ قاشق مرباخوری * فلفل قرمز / ۲/۱ پیمانه ( ریز شده و سرخ شده ) * نمک و فلفل / مقداری * پنیر فتا / ۲ قاشق غذاخوری 🥘طرز تهیه : پیاز خرد شده را برا حرارت متوسط ۵ دقیقه با روغن زیتون تفت دهید تا نرم شود. کدو، آب و زیر را اضافه کنید، شعله را کم کنید و درب ظرف را ببندید تا مخلوط ۳ تا ۵ دقیقه ریز جوش بزند و کدوها نرم شوند. فلفل قرمز خرد شده و سرخ شده را اضافه کنید. پنیر رنده شده را روی کدوها بپاشید و سرو کنید. نکته: فلفل قرمزها را میتوانید به جای سرخ کردن کبابی کرده و پوست بگیرید.
🍢فینگر فود الویه 🔶مواد لازم ▫️نان تست به مقدار لازم ▫️الویه به مقدار لازم ▫️گوجه گیلاسیبه مقدار لازم ▫️خیاربه مقدار لازم ▫️قالب‌های کوچک به شکل‌های مختلف 🥠دستور تهیه الویه را تهیه کنید و آن را کنار بگذارید.نان‌های تست را قالب بزنید و از هر قالب دو تکه نان برای هر عدد فینگر فود تهیه کنید.کمی از الویه روی نان قالب زده شده بریزید و لایه‌ی دوم نان را روی آن قرار دهید.در پایان یک عدد گوجه گیلاسی یا یک تکه خیار روی نان بگذارید و یک خلال دندان روی آن فرو کنید تا گوجه و نان‌ها در همدیگر فیکس شوند.فینگرفود الویه برای سینی مزه آماده شده است.
🥩استیک مرغ زعفرانی 🍗مواد لازم: 🔸سینه مرغ : ۲ عدد 🔸پیاز متوسط : یک عدد، رنده شده 🔸 زعفران دم‌کرده :۶ قاشق غذاخوری 🔸روغن مایع : ۲ قاشق غذاخوری 🔸 آبلیمو : ۴قاشق غذاخوری 🔸 نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم 🥩روش تهیه: ۱٫ هر نصف سینه مرغ را کمی بکوبید تا ضخامتش یکنواخت شود. ۲٫ آب پیاز رنده شده را با آبلیمو، روغن مایع، زعفران و نمک و فلفل مخلوط کنید. ۳٫ سینه مرغ را با چاقو چند سوراخ کرده و حداقل ۲ ساعت در مایه زعفران بخوابانید. ۴٫ روغن را در تابه روی شعله متوسط داغ کرده و سینه‌های مرغ را ۱۵ دقیقه در آن سرخ کنید تا روی آن برشته و مغز آن پخته شود. ۵٫ مرغ را از تابه درآورده و کنار بگذارید. ۶٫ تکه‌‌های نان را در تابه سرخ کنید تا برشته شوند. ماست، خیارشور، سس خردل و آبلیمو را با نعناع ساطوری شده مخلوط کرده و نمک و فلفل بپاشید. ۷٫ مرغ و تکه‌های نان را در ظرف کشیده و سس را روی آن داده و سرو کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرزتهيه نخودها پاك كردم شستم وداخل قابلمه ريختم اب بهش اضافه كردم تا جاي كه روي نخودها اب بگير حداقل نيم ساعت بايد روي گاز باشه وبپزه سپس نمك وچهارقاشق سركه اضافه كردم سركه حالت نگهدارنده داره بعدكه نخودفرنگي ها پخته شدهمه داخل شيشه ريختم باهمون اب سپس درش خوب سفت كردم كه داخل هوانره سپس قابلمه اي روداخلش اب كردم شيشه ها سرتع گذاشتم تا ابش بجوش بياد به مدت ده الي بيست دقيقه اين كار باعث ميشه درب شيشه پلمپ بشه سپس شيشه ها كه سرد شدن از قابلمه اوردم بيرون وداخل كابينت نگهداري ميكنم ،همين ديگه تمام شد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥞🥞پنكيك خرما🥞🥞 🍘مواد لازم براي 16 نفر 🥠تخم مرغ(5 عدد)، آرد (يك ليوان)، شير (يك ليوان) كره يا روغن جامد (4 تا 5 قاشق غذاخوري)، مغز گردو كه به اندازه نخود خرد شده باشد (يك ليوان)، دارچين (2 قاشق غذاخوري)، مغز پسته (به مقدار لازم)، خرما (به اندازه دلخواه)🥠 🍘طرز تهيه: روغن و تخم مرغ را هم بزنيد، سپس دو عدد از سفيده ها را كنار بگذاريد. شير را مخلوط كنيد و هم بزنيد. آرد را كم كم الك كنيد و به مايه بيفزاييد و هم بزنيد تا گلوله نشود.اكنون سفيده هاي تخم مرغي را كه كنار گذاشته ايد خوب هم بزنيد تا كاملاً سفيد و سفت شود و بعد به مايه اضافه كنيد. ماهيتابه دسته داري را روي اجاق بگذاريد تا داغ شود. سپس كمي روغن فقط به اندازه اي كه ماهيتابه چرب شود داخل ظرف بريزيد و مقداري از مايه به قدري كه سطح ماهيتابه را به صورت نازك بپوشاند داخل آن بريزيد و حرارت اجاق را كم كنيد تا مايه خودش را بگيرد و دور آن كمي برشته وپخته شود اكنون با دقت پنكيك را زير و رو كنيد. وقتي همه مايه را به همين ترتيب آماده و كنار گذاشتيد.سپس با خرما و مغز پسته تزیین کنید.
سلام دستور پخت نان خانگی آب گرم: ۲۰۰میلی لیتر شیر: ۹۰ میلی لیتر روغن مایع : ۲ ق غ شکر : ۱ ق غ مخمّر فوری : ۱۰ گرم (۱ ق غ سر پر ) آرد : ۴۸۰ گرم نمک : ۱ ق چ ابتدا آب گرم و شیر و مخمّر فوری و شکر را با هم مخلوط می کنیم و سپس روغن مایع رو اضافه می کنیم. سپس آرد الک شده و شکر رو ...خوب خمیر رو ورز می دهیم و می گذاریم ۴۵ دقیقه استراحت کنه و رویش رو با پارچه می پوشانیم .بعد از آن پف خمیر رو با ورز دادن می گیریم و خمیر را با وردنه باز می کنیم ، ۲۰ دقیقه به خمیر استراحت می دهیم رویش رو با پارچه می پوشانیم و بعد از۲۰ دقیقه کف تابه رو چرب کرده و خمیر رو داخل تابه قرار می دهیم و با یک زرده ی تخم مرغ رومال می کنیم و رویش را سوراخ هایی ایجاد می کنیم و طرح و شکل ... و در آخر تابه را داخل فر به مدّت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم.
🌯غذای فوری با ماهی تن 🔸 مواد لازم: ۱ـ کنسرو ماهی ۲ـ سیب زمینی سرخ شده ۳ ـ نخود فرنگی ۴ـ گوجه فرنگی و لیمو ترش و فلفل دلمه ای 🌯طرز تهیه : کنسرو را به مدت بیست دقیقه بجوشانید و روغن آنرا دور بریزید و با سیب زمینی سرخ شده و نخود فرنگی مخلوط ویا در کنار هم در دیس بریزید . به این ترتیب یک غذای سالم و فوری تهیه میکنید.
🍛خورش قيمه با قارچ🍛 🥘مواد لازم : 🫕كره ۳ قاشق سوپخورى، 🫕قارچ: ۳۰۰ گرم، 🫕لپه: يك دوم فنجان، 🫕پياز خرد شده و كمى تفت داده شد: يك قاشق غذاخورى، 🫕رب گوجه فرنگى: يك قاشق غذاخورى، 🫕ليمو عمانى: ۴ عدد، 🫕سيب زمينى: نيم كيلو، 🫕آب ليمو ترش تازه: يك قاشق سوپخورى، 🫕 فلفل و نمك: به ميزان لازم به اندازه اى كه بخواهيد! 🥣شيوه پخت: لپه را مى شوييم و كمى در روغن تفت مى دهيم و مى پزيم. قارچ را پس از شستن ورقه ورقه مى كنيم و به همراه پياز تفت داده شده، كمى تفت مى دهيم. سپس نمك، ليمو عمانى، فلفل و رب گوجه فرنى را به غذا اضافه مى كنيم و مى گذاريم نيم ساعت بپزد. اكنون نوبت سرخ كردن سيب زمينى هاى خلال شده با حرارت كم درون روغن است. فقط ۵ دقيقه مانده به سرو غذا، آب ليمو ترش تازه را به خورش قيمه بيفزاييد. حال قيمه آماده است آن را ترجيحا در بشقاب گود چينى بكشيد و با سيب زمينى سرخ شده تزيين نماييد. چنان چه اندازه هاى بالا را رعايت كرده باشيد على القاعده اين غذا براى سير كردن ۶ نفر كافى مى باشد البته در صورتى كه همزمان پلوى سفيدتان نيز دم كشيده باشد.