eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.8هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌺🌼🌸 🌸زندگی زیباست ، ☀️زشتی‌های آن تقصیر ماست، 🌸در مسیرش هر چه نا زیباست، ☀️آن تدبیر ماست 🌸زندگی آب روانی است، ☀️روان می‌گذرد… 🌸آنچه تقدیر من و توست، ☀️همان می‌گذرد 😍🍳بفرمایید صبحانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸٨ عدد خرما بزرگ 🔸٢ ق غ ارده 🔸١ ق غ پودر كاكائو 🔸٥-٤ ق غ شير بادام يا نارگيل ( اگر وگان نيستيد از شير معمولي هم ميتونيد استفاده كنيد) 🔸١ ق غ روغن نارگيل آب شده 🔸براي لايه بيروني ٧٠ گرم شكلات تلخ آب شده + ١ ق غ روغن نارگيل 🔸براي كف قالب شاتوت آلبالو يا تمشك يخ زده
شیرینی عید خوشمزه : شیرینی ونیزی رزت نسکافه ای و صدفی وانیلی کره ۲۲۵ گرم پودر قند ۵۰ گرم وانیل ۱/۳ قاشق چایخوری آرد ۲۲۵ گرم نشاسته ذرت ۵۰ گرم قهوه یا کاکائو به مقدار لازم کره و پودر قند و نسکافه غلیظ و وانیل رو با همزن زدم تا کرمی شد. بعد دو تا آرد رو مخلوط و به موادم اضافه کردم و کامل مخلوط کردم. مواد رو داخل قیف ریختم و تو سینی شکوفه زدم و گذاشتم داخل فر ۱۸۰ به مدت ۱۵ تا بیست دقیقه تا آماده شد. البته من با دو طعم جداگانه دو خمیر جدا آماده  البته من با دو طعم جداگانه دو خمیر جدا آماده کردم یه خمیر با طعم نسکافه و یه خمیر با طعم وانیل. یکیشو با ماسوره دو دی رزت زدم یکیشو با قیف ساده صدفی.
🍛 😋 🔸پیاز نگینی و سیر رنده شده و فیله ی مرغ حبه ای و قارچ ورقه شده رو با کره تفت میدم و ذرت و نخودفرنگی پخته رو هم اضافه میکنم به همراه نمک و زردچوبه و زنجبیل و فلفل سیاه و پاپریکای فراوون (خودشون سس سالسای بسیار تند استفاده میکنند) لابلای برنج آبکش شده میریزم و دم میکنم میتونید مواد بالا رو همراه با دوسه تا گوجه ی رنده شده و برنج بصورت کته هم دم کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍅🍅بریم سراغ دستور ☑️بلغور نصف یک فنجان ☑️نیم کیلو گوجه پوره🍅 ☑️دو عدد پیاز🧅 ☑️لوبیا چشم بلبلی خیس خورده نصف فنجان ☑️سبزی آشی ۲۵۰ گرم ☑️زردچوبه،فلفل،نعنا،نمک و روغن و سیر ۴ حبه برنج ۲ تا ۳ ق غ بزارید تا خیس بخوره حتما جا که اوفتاد برای تزیین نعنا داغ و با ابغوره نوش جان کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درست کردنش داخل فیلم کاملا مشخصه ولی باز براتون مینویسم خصوصا برای ناشنوایان یا کم شنوایان عزیز👇🏼👇🏼⁣⁣ ⁣⁣ اول از همه پوست فیله مرغ رو بگیرید،و حدودا به چهار قسمت مساوی تقسیمش کنید و بهش نمک،فلفل،زردچوبه،پودر سیر و روغن زیتون(یا هر روغنی که دارید)بزنید ⁣⁣ ⁣⁣ بعد فیله هاتون رو داخل ارد سفید بزنید ،حالا نودل رو حدودا ۳دقیقه داخل ابی که جوش اومده بندازید تا بپزه و نرم بشه (ادویه داخل نودل هم بریزید )و ⁣⁣ بعد آبکش کنید ⁣⁣ حالا نودل هارو مثل فیلم دور فیله بپیچید و با فشار دست فشرده ارش کنید ⁣⁣ ⁣⁣ آخر سر هم داخل روغن شناور و داغ سرخش کنید و نوش جون کنید⁣⁣ ⁣⁣ ‌‎👈🏻👈🏻اگر برای مهمونی درست مبکنید میتونید از شب قبل فیله هارو بپیچید و داخل ظرف در دار بذارید مهمونا اومدن سرخشون کنید )فقط فیله هارو روی هم نذارید ،یه ریف داخل ظرف بچینید روش یه لایه کاغذ روغنی یا کیسه فیریزر بذارید بعد لایه بعدی و بچینید وگرنه بهم میچسبن ⁣⁣ ⁣
شیرینی عید خوشمزه : اسکار گردویی مواد لازم ؛ زرده تخم مرغ ؛ یکعدد سفیده تخم مرغ ؛ یکعدد کره نرم ؛ ۷۵ گرم آرد ؛ ۱۲۵ گرم ؛یک پیمانه پودر قند ؛ ۵۰ گرم هل ؛ ۱/۲ قاشق چایخوری گردو خورد شده ؛ ۱۰۰ گرم پودر قند را همراه کره با همزن بزنید تا رنگش روشن بشه. بعد زرده و هل اضافه کنید و بزنید تا یکدست بشه. در آخر آرد را اضافه کنید. خمیر باید نرم و لطیف باشه و بدست نچسبه. کم کم آرد اضافه کنید با دست خیلی کم ورز بدید. از خمیر گلوله هایی اندازه فندق درشت بردارید بعد سفیده رو با چنگال بزنید تا از لختی دربیاد. خمیر رو داخل سفیده زده و بعد داخل گردو و بعد داخل سینی بچینید. کف سینی نیاز به کاغذ و چرب کردن نداره. در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه بمدت ۲۰ دقیقه بپزید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به سبک رستورانی درست کن!😍😋 به جوجه های برش خورده که داخل سینی ریختید، مقداری عصاره زعفران اضافه کنید، خوب هم بزنید و نیم‌ساعت بذارید استراحت کنه. چهار قاشق غذاخوری روغن بریزید و مخلوط کنید. ادویه جات شامل نمک، فلفل سیاه و کمی زرد چوبه، اضافه و خوب ترکیب کنید. سه قاشق غذاخوری سس مایونز و آب نصف لیمو ترش تازه بریزید و یکدست کنید. در آخر یک پیاز و فلفل دلمه خرد شده هم اضافه کنید. مواد رو داخل ظرف در دار بزارید و یک شب داخل یخچال استراحت بدید. طعم این جوجه ها معرکست، از خوردنش سیر نمیشید.
شیرینی عید خوشمزه : شیرینی کنجدی شکلاتی آرد ۱۳۰ گرم کره ۱۰۰ گرم پودر قند ۶۰ گرم وانیل یک پنس پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری (بستگی به ذائقه میشه کمتر یا بیشتر استفاده کرد) زرده تخم مرغ ۱ عدد بکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری کنجد به مقدار لازم (من ۱/۲ پیمانه استفاده کردم مخلوط شکر ) شکلات برای روی شیرینی به مقدار لازم کره . پودر قند و زرده تخم مرغ رو با همزن بزنید تا سبک شه. پودر کاکائو . بکینگ پودر و آرد رو الک کرده و اضافه کنید در آخر کنجد رو اضافه کنید. خمیرو یک ساعت داخل یخچال استراحت بدید. بعد از یک ساعت گلوله هایی به اندازه فندق درشت برداشته و فرم بدید روی شیرینی شکلات بزارید و در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۷۵ به مدت ۱۵ دقیقه قرار بدید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا سنتی زعفرانی😍😋 فرمول کلی برای همه ی حلوا ها همین اندازه هایی هست که نوشتم ، از هر پیمانه یا لیوانی که برای آرد سفید استفاده میکنید از همون باید برای باقی مواد باید استفاده کنید _ مواد لازم: آرد یک لیوان(من از ارد نان فانتزی استفاده کردم) شکر ۱ لیوان آب نصف لیوان روغن مایع نصف لیوان گلاب نصف لیوان (میتونید از مقدار گلاب کم کنید و به همون اندازه به اب اضافه کنید زعفران غلیظ ۳ق غذاخوری اول شکر و آب زعفران و گلاب رو روی حرارت متوسط بگذارید و مدام هم بزنید،شکرکه کاملا حل شد از حرارت بردارید نباید بجوشه حالا آرد رو با روغن در تابه بریزید و حدود یک ربع تا بیست دقیقه با حرارت ملایم تفت بدید باید رنگش از نخودی تیره بشه (🛑 زمانش بستگی به مقدار مواد و حرارت زیرش داره).
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍲 😋😍 🔸سس ▫️یک عدد سینه مرغ رو مثل من بُرش بدید، و بلافاصله ادویه‌های زیر رو بزنید: ▫️پودر سیر: ۱ قاشق چای‌خوری ▫️آویشن: ۱ قاشق چای‌خوری ▫️نمک و فلفل‌سیاه 🔸۲-۳ دقیقه بعد، یک عدد فلفل‌ دلمه که خُرد کردید، و ۱۰ عدد قارچ که ریز ریز کردید رو به مرغ اضافه کنید. ۳ دقیقه بعد گوجه گیلاسی (۷-۸ عدد) و پیازچه (۲-۳ شاخه) رو اضافه کنید و مخلوط کنید. تو مرحله آخر، حرارت رو کم کنید. ۳ قاشق غذاخوری پنیر خامه‌ای (یا پنیر فتا) رو اضافه کنید و اون رو باز کنید. حدود ۲ دقیقه بعد سس آماده هست. پاستا صدفی رو ۷ دقیقه توی آبجوش به همراه نمک بجوشونید، آبکش کنید و توی ظرف مناسب برای فر بریزید. سس مرغ رو بزنید، پنیر پیتزا، پنیرپارمسان و جعفری بزنید و داخل فر با دمای ۱۹۰ درجه بزارید تا روی اون برشته بشه.
شیرینی عید خوشمزه : کوکی پسته ای و فندقی  کره ۷۰ گرم پودر قند ۵۰ گرم آرد ۱۷۰ گرم هل کمی تخم مرغ ۱ عدد کوکی پسته ای و فندقی شیرینی مناسب عید نوروز   کره و پودر قندو با همزن بزنید تا کامل مخلوط شه بعد تخم مرغ و هل را اضافه کنید. سپس آرد را اضافه کنید و با دست ورز بدید. اگه لازم بود کمی آرد اضافه کنید تا وقتی خمیر به دستتون نچسبه البته خمیر باید لطیف باشه. من به خمیر پسته ای زعفران اضافه کردم که زعفرانی شد و خمیر فندقی بدون زعفرانه. بعد به دلخواه فرم بدید و بگذارید داخل فر ۱۷۵ درجه بمدت ۱۵/۲۰ دقیقه بپزه. بعد از پخت و خنک شدن با شکلات و خلال پسته و فندق تزیین کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋😍 ۲ لیوان شیر داغ ۲ ق غ شکر ۳ ق م پودر کاکائو ۲ ق غ کره آب شده ۲ بسته بیسکوییت پتی بور شیر و پودر کاکائو و شکر و کره اب شده رو باهم مخلوط کرده و به بیسکویبت های خورد شده اضافه میکنیم و با قاشق خوووب مواد رو به خورد هم میبریم و بعد داخل قالب دلخواه فرم میدیم و روی سینی میچینیم و داخل یخچال میزاریم تا کاملا ببنده و سفت بشه حدودا ۲ تا ۴ ساعت. و بعد با شکلات تخته ایی بن ماری شده و یا گاناش (طرز تهیه هایلات شده) و پودر نارگیل و یا پسته روشو تزیین میکنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 طرز تهیه : شیر ۲لیوان خامه صبحانه یک عدد پودر ژلاتین ۲ ق غ شکلات تلخ به مقدار دلخواه خامه فرم گرفته شده برای تزیین طرز تهیه : اول از همه شیر و ژلاتین رو روی حرارت ذوب میکنیم،ذوب که شد شکلات هارو بهش اضافه میکنیم و اونقدی هم میزنیم تا ذوب بشن،حالا یدونه خامه صبحانه ی هم زده شده رو بهش اضافه میکنیم و بازم رو حرارت هم میزنیم تا یکدست بشه،قالب مورد نظرمون رو چرب میکنیم،اسم این قالبم تکسچر هست،به لوازم قنادی فروشی ها بگین اگه داشته باشن بهتون میدن،بعد ۷ ساعت بزارین یخچال تا ببنده،بعد با خامه فرم گرفته تزیین میکنیم طبق فیلم😊 (بچه ها به این دسر شکر هم میتونین بزنین اگه دوس دارین)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بریم یه غذای آسون و جدید و خوشمزه رو برای شما خوشگلا درست کنیم 😻😻 : طرز تهیه سیب زمینی ها رو خلال خرد کنین و بزارین کنار پیاز رو خرد کنین و با کره و نمک و سیر تفت بدین وقتی پژمرده شد سیب زمینی ها رو اضاف کنین و فلفل سیاه و زردچوبه و آویشن و جعفری بزنین و تفت بدین تا بوی ادویه ها دربیاد شیر و آب رو اضاف کنین هم بزنین حرارت رو کم کنین و بزارین با در بسته ۱۰ دقیقه بپزه(البته زودپز) اگه توی ظرف معمولیه ۱۵ دقیقه تخم مرغها رو هم بزنین و روشون بریزین و بزارین ۱ تا ۲ دقیقه بپزه پنیر بریزین و درشو بزارین تا پنیر آب بشه جعفری بریزین و سرو کنین نوش جان : مواد لازم ۳تا ۴ عدد سیب زمینی ۱ عدد پیاز ۱ ق غ کره ۱ ق چ نمک ۱ حبه سیر ۱ ق چ فلفل سیاه ۱/۲ق چ زردچوبه ۱ ق چ آویشن ۱ ق چ جعفری ۱ پیمانه شیر ۱/۲پیمانه آب ۴ عدد تخم مرغ ۱ پیمانه پنیرپیتزا کمی جعفری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 🔹️سس پِستو: 🔸 ریحان تازه (۱۵۰ گرم) 🔸 مغز گردو (دو عدد کامل) 🔸 سیر (۴ حبه ریز) 🔸 نمک و فلفل (هر کدام نصف قاشق چای‌خوری) 🔸 پنیر پارمزان (دو قاشق غذاخوری) 🔸 روغن زیتون (یک سوم لیوان) 🔸 آب لیموی تازه (به مقدار دلخواه) . ⭐موارد استفاده: پاستای پستو، روی نیمرو یا املت، داخل سوپ، روی پیتزا، روی مرغ سوخاری یا گریل، داخل انواع ساندویچ، روی نان تست بهمراه پنیر برای صبحانه، همراه با استیک گوشت، روی سبزیجات بخارپز. . 🔹️سس تارتار: 🔸 سس مایونز (۴ قاشق غذاخوری پر) 🔸 جعفری خورد شده (یک قاشق پُر) 🔸 خیارشور خردشده (یک مشت) 🔸 آب لیموی تازه (یک قاشق) 🔸 فلفل‌سیاه (نصف قاشق چای‌خوری) 🔸 پیاز (یک عدد ریز) . ⭐موارد استفاده: میگو پفکی، جوجه چینی، فیش اند چیپس، انواع غذاهای دریایی، ناگت، سالاد. . 🔹️دیپِ گودا یا چِدار: 🔸 کره (۲۰ گرم) 🔸 آرد (نصف قاشق) 🔸 شیر سرد (نصف لیوان) 🔸 نمک و فلفل (نصف
52.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. 📌نکاتش: همه نکاتو تو ویدیو گفتم،فقط بذارید حتما اون مایعتون خنک شه که میوه تون با گرماش آب نندازه... . 🌸مواد اولیه(بسته به سایز ظرفتون داره،ولی چون جامهای من سایز متوسط داشت،این مقدار مواد واسه ۵تا لیوان شد): دو عدد زرده تخم مرغ(بعد بهتون میگم با سفیده اش چی‌کنید😁) نیم لیتر شیر(نصف یه بطری میشه) ۱/۵ ق غ پودر نشاسته ۱/۵ ق غ کافی میکس(یا کافی میت یا هر پودر قهوه دیگه ای) یک چهارم پیمانه شکر یک چهارم ق چ خوری وانیل مقداری بیسکوییت پتی بور(واسه من یه بسته و نیم شد) ۱۰۰میلی لیتر خامه(رو بسته اش به میلی لیتر نوشته🥰) مقداری میوه . درست کنید و نوش جون کنید🥰🌸🌱
🔹بوی سوختگی برنج را با یکی از این 4 ترفند ساده از بین ببرید 🔸چند حبه قند لا به لای برنج بگذارید تا بوی سوختگی غذا را بگیرد. 🔸پنبـه ای را آغشته به آبلیمو کرده داخل دستمال کاغذی پیچیده و به مدت چند دقیقه داخل قابلمه قرار دهید. بوی سوختگی برطرف خواهد شد. 🔸موقعی که دمکش روی قابلمه است، یک تکه نان روی برنج بذارید، موقع کشیدن برنج میتونید نون رو بردارید. 🔸یک پیاز را پوست بگیرید و داخل برنج فرو ببرید تا بوی سوختگی رو بگیره. به همین راحتی!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ گوشت قلقلی با پنیر و سس گوجه و جعفری 😍😋 سس گوجه جعفری: ۷-۸ عدد گوجه رو پوره یا رنده کنید و با نمک و روغن بذارید رو حرارت کم تا بپزه (۴۰ دقیقه) دو دقیقه آخر جعفری خرد شده رو اضافه کنید و تمام. گوشت قلقلی: ۳۰۰ گرم گوشت چرخ‌کرده نمک و فلفل سیاه یک عدد پیاز رنده شده (کوچک باشه) یک قاشق چای‌خوری تخم گشنیز یا پودر سیر (این ادویه اختیاری هست) خوب ورز بدید، مثل من گوشت قلقلی درست کنید و سرخ کنید. هر چند ثانیه اون‌هارو بچرخوید و در آخر یه چیکه آب بزنید تا کاراملی بشه! حرارت رو کم کنید پنیر ورقه‌ای (پیتزا، موزارلا یا پارمسان) بذارید و یک دقیقه در ماهیتابه رو ببندید. همه چیز آماده هست. مثل من ساندویچ‌هارو درست کنید و نوش جون کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 موادی که لازم داریم 👇 تخم مرغ : ۳ عدد شکر : ۱ پیمانه وانیل : ۱/۲ ق‌چ شیر یا ماست : ۱ پیمانه روغن : ۱/۲ پیمانه آرد قنادی : ۲ پیمانه بکینگ پودر : ۱ قاشق مرباخوری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه یه مدل 😍😋 📍مواد لازم: 🥠فیله مرغ ۴۵۰ گرم یا ۳ پیمانه (کاملا نازک برش بزنید که زودتر بپزه) 🧂نمک و پودر سیر هر کدام ۱ ق چ 🥄میتونین ادویه های دیگه هم در صورت تمایل اضافه کنید. 🥚تخم مرغ ۱ عدد 🍥کفیر ۳۰۰ میلی لیتر یا ۲۸۳ گرم (میتونین از ماست کفیر کاله استفاده کنین یا اگه در دسترس نداشتین ماست معمولی) 🥄بیکینگ پودر ۱ ق چ 🥡آرد دو صفر (آرد نان لواش یا تافتون) ۱۲۵ گرم یا ۱ پیمانه 🌽آرد ذرت ۱۲۵ گرم یا ۱ پیمانه 🧂نمک نصف ق چ ‌