eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
▫️شیر۲لیوان ▫️شیرخشک۱ق غ سرپر ▫️نشاسته ذرت۴ ق‌غ ▫️شکر۴ق‌غ ▫️خامه صبحانه پنجاه گرم ▫️عرق بهارنارنج ۴ق غ ▫️موز یک عدد ▫️خلال پسته واسه تزئین 🔸شیر،شیرخشک،نشاسته ذرت،شکروبهارنارنج  روباهم مخلوط میکنیم ومیذاریم روی حرارت ملایم ‌ومدام هم میزنیم تا غلیظ شه،بعدازاینکه غلیظ شد خامه رو اضافه میکنیم،هم میزنیم وازروی حرارت برمیداریم،ته ظرف سرومون رو موز میچینیم،دسر رو روش میریزیم تاگرمه چون سریع میبنده،روشو هم با خلال پسته تزئین میکنیم و ‌چندساعت میذاریم تو یخچال،امیدوارم درست کنید ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
5.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳 سلام لایک و فالو یادتون نره خوشگلای من👍❤ دوستای گلم این کباب دیگی عالیه 😍طعمش معرکه ست امیدوارم حتما درست کنید و حالشو ببرید عشقا مواد لازم برای تهیه این کباب دیگی خوشمزه 600 گرم گوشت مخلوط 1 عدد پیاز (رنده شده) زیره سبز، فلفل سیاه، فلفل قرمز، نمک سیب زمینی گوجه گیلاسی سیر حبه ای فلفل سبز برای سس: کره 1 قاشق غذا خوری، 1 قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی، فلفل سیاه مقداری برای آماده شدنش هم فر رو از قبل گرم کنید با حرارت 180 درجه به مدت 45 دقیقه بزارید بپزه و نوش جان کنید😍👌
دویست کردم ماکارونی شکلی رو مثل همیشه پختم و آبکش کردم ریختم تو ظرف یک کاسه ماست خوری کالباس نگینی خرد شده یک عدد فلفل دلمه ای متوسط یه کاسه ماست خوری پنیر پیتزا به همراه تخم مرغ و نمک و زردچوبه مخلوط کردم البته دیدم تخم مرغش کمه یکی دیگه زدم پس شد چهارتا تخم مرغ ،میتونید کمی هویج نگینی هم بریزید ریختم تو تابه سرشو گذاشتم تا سرخ بشه بعد یه سینی کرد گذاشتم روش و با کمک اون پشت رو کردم کوکو رو دوباره گذاشتم تا اون سمتش هم بپزه اگه تابحال این غذا رو امتحان نکردید حتما امتحان کنید یکبار خوشمزه میشه 😊 میتونید به ذایقه خودتون کالباس رو‌ بیشتر بریزید یا پنیر پیتزا رو حذف کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم یه ایده جدید و فوق العاده برای ژله هاتون. ابتدا ژله شیر یا بستنی رو درست کنید(هر بسته ژله آلورا رو با یک لیوان آب جوش درست کنید و وقتی که خنک شد، نصف لیوان شیر یا یک بستنی لیوانی وانیلی اضافه کنید. بستنی حتما بیرون یخچال کاملا آب شده باشه ) در ته قالب به اندازه ای که می خواید بریزید و بذارید ببنده بعد با کاتر قسمت هایی رو که می خوایم خالی می کنیم. ژله رنگی های دلخواه رو درست کنید و در جاهای خالی می ریزیم و مجدد در یخچال نگه می داریم که ببنده، سپس در مرحله آخر روی اون ژله شیر (ژله آلورا و شیر یا بستنی) می ریزیم.
آشپزی ایرانی🍔
دست پیچ مرغ
🌞 سینه مرغ پخته و ریش ریش شده 2 پیمانه پیازچه خرد شده 4 شاخه جعفری ساطوی 1/2 پیمانه هویج پخته و رنده شده 1 عدد درشت پنیر خامه ای 3/4 پیمانه(میتونید پنیر صبحانه رو جایگزین کنید ولی مواظب باشید که موادتون شور نشه) مایونز 2 تا 3 قاشق غذاخوری همه مواد رو با هم ترکیب کنید. مواد رو روی نان لواش به صورت یکنواخت پهن کنید. چند ورق برگ کاهو روی آن بچینید و لوله کنید. رولت رو در سلفون بپیچید و برای 30 تا 60 دقیقه در یخچال قرار بدید تا کاملا منسجم بشه. بعد از یخچال در بیارید و به سایز دلخواه برش بزنید. میتونید به صورت حلقه ای برش بزنید یا مثل من به صورت لقمه. مواد کاملا منسجم هست و موقع خوردن از وسط نان نمیریزه. مرغ رو با نمک کم بپزید تا مواد شور نشه. اگه موادتون موقع همزدن کمی سفت بود یک قاشق آب مرغ بهش اضافه کنید که باعث خوشزمزه تر شدن دستپیچ میشه. لازم نیست به مواد نمک اضافه کنید چون ممکنه شور بشه ولی افزودن فلفل اختیاریه. به مرغتون در زمان پخت یک حبه سیر اضافه کنید باعث خوش مزه شدن بیشتر دستپیچ میشه. اضافه کردن خیار شور و کالباس به سلیقه شما بستگی داره. میتونید از ماست کاملا چکیده و سفت به جای پنیر خامه ای استفاده کنید. زمان استراحت در یخچال حدود 30 تا 40 دقیقه 🌟
برنج ۱پیمانه آب ۸پیمانه شکر نصف پیمانه خلال بادام 1/4 پیمانه کره ۲۰گرم زعفران آسیاب شده و دم شده نصف استکان گلاب ۲ ق غ خ هل به دلخواه دارچین به مقدار دلخواه برنجی رو از ۲ ساعت قبل خیس میکنیم با مقدار آبی که گفتم روی شعله میزاریم تا بپزه. حرارت رو بعد از به جوش اومدن ملایم میکینم تا برنج به آرومی بپزه و خودش رو باز کنه. خیلی مهمه که کاملا پخته بشه و وا بره. بعد از حدود یک ساعت که برنج کاملا پخت، شکر رو اضافه میکنیم. و بعد زعفران و گلاب رو که از قبل آماده کردیم اضافه میکنیم و باز فرصت میدیم شله زردمون جا بیفته. در این حین باید شله زرد رو هم بزنید که ته نگیره و همچنان حرارت باید ملایم باشه و بعد خلال بادام هارو اضافه میکنیم و بعد کره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
داخل مخزن موکاپاد شیر گرم شده بریزید صافی رو بزارین و قهوه اضافه کنید. سر موکاپاد رو ببندید روی حرارت ببرید و چند تکه شکلات شیری بندازید اجازه بدید به جوش بیاد شیر که از مخزن خارج شد داخل فنجون بریزید تو این روزای سرد خیلی میچسبه🤤 نوش جان
🍲 😋 ▫️برگ سیر خورد شده نیم کیلو ▫️تخم مرغ 2عدد ▫️روغن به مقدار لازم ▫️نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم 🔸برگ سیر رو که خوب ریز شده همراه روغن و زردچوبه تفت میدیم. اصلاً لازم نیست خیلی سرخ بشه. نمک، فلفل و تخم مرغ هارو یکی یکی اضافه میکنیم. بعد ازینکه تخم مرغها بست،مواد را با هم مخلوط میکنیم. آمادس ♦️برگ سير همون جوانه ي سير هستش ❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💚 ۱۵۰ گرم بیسکوییت پتی بور رو داخل قالب کمر بندی بچینین دو عدد تخم مرغ یک قاشق چایخوری وانیل پنجاه گرم شکر مخلوط کنین نیم لیتر شیر بریزین و مخلوط کنین ۴۵ گرم نشاسته ذرت بریزین و هم بزنین روی حرارت ببرین تا غلیظ بشه از روی حرارت بردارین و یک پیمانه خامه صبحانه اضافه کنین و هم بزنین مواد رو داخل قالب بریزین پنج قاشق غذاخوری شکر پنج قاشق غذاخوری پودر کاکائو دو سوم پیمانه شیر بریزین و مخلوط کنین روی حرارت ببرین وقتی شروع به جوشیدن کرد از روی حرارت بردارین و ۱۰۰ گرم کره بریزین و مخلوط کنین مواد رو داخل قالب بریزین و کمی خلال بادام بریزین دو ساعت داخل یخچال بزارین و بعد برش بزنین