eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیپس نمکی ذرت پنیر پیتزا قارچ ژامبون یا کالباس پودر اویشن ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎ 🌟
برای ۳ تا ۴ نفر(بسته به سایزی که درست کنید) گوشت چرخ کرده ۴۰۰ تا ۵۰۰ گرم لپه ۱ پیمانه برنج نصف پیمانه سبزی های معطر خشک یا تازه (شامل ترخون ، نعنا ، ریحان ، شوید ۲ تا ۳ ق غ) پیاز ۲ عدد آرد نخودچی و تخم مرغ نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه مواد داخل (سلیقه ای تخم مرغ آبپز ، گردو ، زرشک ، آلوچه ، آلو بخارا ، پیاز داغ و .. ) لپه رو از چند ساعت قبل خیس کردم . بعد آبش رو تعویض کردم و گذاشتم بپزه آبی نمونه و بعد خوب له و میکس بشه. برنج رو شستم و به صورت کته پختم آبی نمونه . برنج نیم پز بشه . حتی برنج رو میشه خیس کرد و نپخت و بعد میکس و له کرد . یک پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم . گوشت و لپه و برنج رو باهاش مخلوط کردم . سبزی های معطر رو هم که من خشک شده رو توش می ریزم. بهش نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کردم . من توی مواد کوفته یکی ، دو قاشق هم شیره انگور میریزم گاهی اوقات می ریزم و بسیار عالی میشه ( این کاملا سلیقه ای هستش ). حالا شروع به ورز دادن کردم . یه دونه تخم مرغ و آرد نخودچی هم یکی ، دوقاشق ریختن خوبه باعث انسجام و وا نرفتن کوفته تون میشه .من همیشه موادم رو داخل غذاساز می ریزم و خوب میکسش می کنم . اگه توی غذاساز نمیندازین اولش لپه و برنج رو خوب له کنین و بعد با گوشت خوب ورز بدین . کلا خوب ورز بدین که توی کوفته ورز دادن خیلی خیلی مهمه . ازموادم مقداری برداشتم اندازه اش کلا بستگی به خودتون داره وسط بین کوفته می تونین هر چی دوست دارید بزارید . بعد کوفته ها رو داخل یخچال نیم ساعت میزارم تا خودش رو بگیره . یک پیاز رو نگینی خرد کردم و با روغن تفت دادم . بهش زردچوبه و رب گوجه اضافه کردم و تفت دادم بعد بهش اب اصافه کردم تا بجوشه . نمک و فلفل ریختم . میتونین داخل آبش ، زعفران ،عصاره گوشت ، گاهی من شیره انگور و کمی آب لیمو هم می ریزم . و گاهی اوقات از آلوچه و برگه زردالو هم استفاده می کنم . داخل ظرفم که آبش جوشیده کوفته ها رو انداختم . اول بزارین کوفته ها با در باز به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بجوشن . بعد درش رو بزارین یا حتی درش یه کوچولو از گوشه باز باشه ، حدودا ۴۵ تا ۶۰ دقیقه برای پخت زمان لازم هست. .
ترکیه 🥳🥳🥳🥳 تخم مرغ سه عدد آرد دو لیوان روغن مایع و شیر و شکر هر کدوم ۱/۵لیوان بکینگ پودر۱ ق چ وانیل۱/۸ ق چ پودر کاکائو ۳ ق غ سرپر 🥂🌯 فر را از قبل روی دمای ۱۸۰درجه تنظیم میکنیم. ابتدا شیر و شکر و روغن مایع و پودر کاکائو را در ظرفی با هم مخلوط کرده و خوب هم میزنیم و یک لیوان از مواد رو کنار میذاریم تا بعدا به عنوان سس برای روی کیک ازش استفاده کنیم آرد و پکینگ پودر الک شده و وانیل رو به باقی مواد اضافه میکنیم و تخم مرغ ها رو هم یه دونه یه دونه اضافه میکنیم و با همزن خوب هم میزنیم مواد رو داخل یک ظرف از قبل چرب شده میریزیم و ۴۵ دقیقه داخل فر میذاریم. بعد گریل رو روشن میکنیم تا روش یکمی سرخ بشه. کیک رو که بیرون آوردیم سس رو روی آن میریزیم و منتظر می‌مانیم تا سرد بشه سپس سرو میکنیم .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستای گلم من اومدم با یه آموزش ساده و خوشمزه و البته کم هزینه😋😍🤤 مواد لازم:👇🏻 فیله مرغ 4عدد پیاز 2عدد سیر 5حبه پاپریکا(یک ق چ خ) نمک و فلفل (به مقدارلازم) پودرسیر(نصف ق چ خ) پنیرپیتزا(به مقدارلازم) آردسوخاری(به مقدارلازم) یک عدد تخم مرغ اول فیله های مرغ رو چرخ میکنیم بعد پیاز و سیر رنده شده رو بهش اضافه میکنیم به اضافه ی ادویه های لازم،خوب ورز میدیم،بعد به مدت یکساعت میره توی یخچال بعد از یک ساعت مطابق فیلم داخل مواد پنیر میذاریم و بهش شکل میدیم،روشو تخم مرغ و آردسوخاری میزنیم و بعدمیره داخل روغن و وقتی کامل طلایی شد آماده سرو هست. امیدوارم درست کنید و دوست داشته باشید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در فر مواد لازم: 💜 حدود 750 گرم سینه مرغ مکعبی خرد شده 💜 2 عدد پیاز درشت خرد شده 💜 سیر به مقدار دلخواه 💜 5_4 عدد فلفل سبز 💜 2 عدد فلفل کاپیا(فلفل ترکیه) 💜 2 عدد سیب زمینی خرد شده 💜 3_2 عدد گوجه فرنگی 💜 1 پیاله نخود فرنگی میتوانید از سبزیجات دلخواهتان مثل کدو ، بادمجان یا هر چیزی که دوست دارید استفاده کنید برای سس: 💜 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 💜 1 قاشق مرباخوری آویشن 💜 1 قاشق چای خوری زیره 💜 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه 💜 حدود 1 قاشق غذاخوری نمک 💜 نصف استکان روغن مایع 💜 کمتر از 1 لیوان آب طرز تهیه: مرغ، سیب زمینی ، پیاز ، سیب زمینی ، نخود فرنگی ، سیر و فلفل ها را داخل ظرف مناسب فر بریزید. تمام مواد سس را داخل کاسه ای بریزید و خوب هم بزنید(در فیلم یادشون رفته روغن بریزند برای همین در آخر روی مواد ریختند) سس را روی مواد بریزید و خوب هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. سپس صاف کنید روی ظرف کاغذ روغنی که کمی خیس شده (یا فویل) بکشید و در فر 200 درجه بپزید.(حدود 40 دقیقه ، میتوانید ده دقیقه آخر فویل را بردارید و شعله بالای فر را روشن کنید تا سرخ شود) .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آب وپوست لیمو ترش اعدد شکر دوسوم لیوان آب یک لیوان طالبی ۳۵۰ تا ۴۰۰گرم پوست گرفته شده و خرد شده عرق بید مشک یک‌چهارم لیوان (اختیاریه) به جای طالبی از هندوانه هم میتونید استفاده کنید آب را بزارید رو گاز تا بجوش بیاد شکر ، آب وپوست لیمو ترش که رنده کردیم عرق بید مشک بهش اضافه کرده و حدود دو الی سه دقیقه بجوشه از صافی رد میکنیم ومیزاریم کاملا سرد بشه(لازم نیست قوام بیاد) طالبی رو پوست گرفته وخرد میکنیم میریزیم تو مخلوط کن وپوره میکنیم شربت سرد شده را بهش اضافه کرده ومیزاریم یخچال تا ببنده سپس بوسیله یخ شکن یا چنگال آن را پودر یخ درمیاوریم ودر لیوان ریخته ونوش جان بفرمایید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. عدس پلو مغان یا دشت مغان😋 . مواد لازم: برنج ۴ پیمانه عدس ۱ پیمانه گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم سبزی قرمه سرخ شده ۲۰۰ گرم پیاز بزرگ ۱ عدد ادویه: زردچوبه، فلفل قرمز، فلفل سیاه، دارچین، کمی زیره سبز نمک و زعفران به میزان لازم . . طرز تهیه: بعد از سبک شدن پیاز، ادویه ها رو چندثانیه تفت داده، و گوشت رو اضافه کنید، نمک‌و سیزی قرمه و عدس پخته هم اضافه کنید و به همراه زعفران بزارین لابلای برنج تا دم بکشه. . . ✅ این غذا هرچی تندتر باشه لذیذتر هست. ✅زرشک جز ترکیب اصلی این غذا نیست، ولی برای تزیین استفاده کنید. ترکیب مزه هاشون باهم خیلی لذیذ میشه. ✅ برنج حتما کمی زنده ار باشه تا درنهایت خمیر نشه ✅ حتما یکم آب قبل از دم کشیدن اضافه کنید، تا برنج خشک نشه. من داخل همون تابه آب ریختم و اضافه کردم برای همین تهدیگ یکم سبز شده😉 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر شیرکاکائو،به همین راحتی،به همین خوشمزگی😍👌🏼 مواد لازم: دو لیوان شیر نصف لیوان شکر نصف بسته خامه صبحانه(صد گرم خامه لازم داریم) دو قاشق غذاخوری سر پر پودر ژلاتین نصف لیوان آب سرد برای حل کردن ژلاتین نصف قاشق چای خوری وانیل دو الی سه قاشق غذاخوری پودر کاکائو(بهتره الک کنید تا گلوله گلوله نشه) 👌🏼طرز تهیه: پودر ژلاتین و آب سرد رو مخلوط کنید و کنار بذارید تا اسفنجی بشه خامه صبحانه رو روی حرارت کم قرار بدید تا آب بشه،بعد شیر و شکر و وانیل و پودرکاکائو رو اضافه کنین و هم بزنین تا شکر کاملا حل بشه،دقت کنین شیر نباید بجوشه و فقط روی حرارت کم شکر داخلش حل بشه،بعد ژلاتین حل شده رو اضافه کنین و هم بزنین تا حل بشه،بعد شعله رو خاموش کنین و دسر روی توی قالب بریزین و جند ساعت تو یخچال بذارین تا کامل ببنده و سفت بشه،بعد هم کناره های دسر رو از قالب جدا کنین و طبق فیلم داخل ظرف سروتون برگردونین خیلی خوشمزه س،امیدوارم درست کنین و نوش جان کنین😍😘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🍗🌯 مواد لازم: نیم کیلو بال مرغ نمک و فلفل سیاه ۱ ق.چ پاپریکا ۱/۲ ق.چ پودر سیر ۱/۲ پیمونه آرد گندم ۱/۲ پیمونه آب سرد مواد سس: ۱/۳ پیمونه سس تند یا سس کچاب تند ۲ ق.غ عسل ۱ق.غ کره ۱ق.غ کنجد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🍭🍨 شیر ۳۰۰ میلی لیتر خامه ۳۰۰ میلی لیتر زرده تخم مرغ ۶عدد شکر ۱۰۰ گرم آرد ۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری کره ۴۰۰ گرم عصاره وانیل یک قاشق چایخوری میتونین به جای مواد بالا از پودر کاستارد استفاده کنید رنگ خوراکی قرمز،نارنجی،بنفش،سبز،آبی،زرد هر کدام یک قطره سس شکلات سنگریزه میوه ای ۱۰۰گرم خامه برای روی پودینگ ۳۰۰ میلی لیتر عصاره وانیل یک قاشق چایخوری مایع کاستارد یا پودینگ رو فقط تا زمانیکه به حالت کرمی دربیاد حرارت میدیم نه بیشتر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاپ_کیک_ترکیه_ای کاپ کیک اسفنجی موادلازم: ۶۰ گرم کره آب شده ۶۵ گرم آرد یک قاشق چایخوری پکینگ پودر این سه مواد رو در دمای متوسط هم بزنید. ۳ عدد زرده تخم مرغ شیر ۴۵ گرم یک قاشق چای خوری وانیل این مواد را هم به قبلی ها اضافه کرده و هم بزنید. سفیده های تخم مرغ ها را جدا هم بزنید. ۵۰ گرم شکر را به سفیده ها اضافه کرده و تا زمانیکه مثل برف سفید شود، حدود ۳-۴ دقیقه هم بزنید. سفیده ی تخم مرغ را در سه مرحله به زرده تخم مرغ اضافه کرده و با لیسک به آرامی هم بزنید. دو قاشق سوپ خوری کاکائو را با دو قاشق غذاخوری آب گرم مخلوط کرده و هم بزنید. از مواد کیک ۴ قاشق غذاخوری برداشته و به کاکائو اضافه کنید. مواد کیک را داخل کاغذ کاپ کیک بریزید و از مواد کاکائویی برای تزئین استفاده کنید. در دمای ۱۵۰ درجه حدود ۴۲-۵۰ دقیقه بپزید. نوش جان😍😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳کیک_فوری👩‍🍳 موادلازم 🧡ارد۸ ق غ 🧡ماست ۴ ق غ 🧡شکر ۵ ق غ 🧡روغن مایع ۳ ق غ 🧡تخم مرغ بزرگ ۲ عدد 🧡بکینگ پودر ۱ ق چایخوری 🧡وانیل نصف ق چایخوری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥳🥳🥳🥳🥳 مواد لازم برای کیک یخچالی : ۲ بسته بیسکویت پتی بور ۱ قاشق پودر کاکائو ۴ قاشق نشاسته ذرت ۲ قاشق خامه صبحانه نصف ق.چ وانیل ۴ قاشق شکر ۲ لیوان شیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بورانی 🍆 🍆 ✅ ۳۰۰ گرم ماست ✅ ۳ عدد بادنجان ✅یک قاشق پنیر لبنه ✅۳عدد گردو ✅یک حبه سیر(کوچیک) ✅یک عدد موسیر ✅نصفِ لیموترش تازه ✅نعناع+آویشن+فلفل سیاه و نمک .. 💯بادمجون هارو بشورید، خشک کنید ، سطحش رو چندتا برش بزنید تا خوب مغزپخت بشن.. به مدت ۴۵ دقیقه بزارید داخل فر تا بپزه.. بعد روی شعله گاز چند دقیقه قرار بدید تا پوستش بسوزه و بوی دودی و کبابی بگیره .. پوستش رو بگیرید ؛ اجازه بدید کاملا خنک بشه و بعد با ماست و بقیه مخلفات مخلوط کنید. 🔴 میتونید از ماست چکیده استفاده کنید؛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳کیک_نوتلا👩‍🍳 مواد لازم :👇🏻 تخم مرغ : ۴ عدد آرد : ۲ پیمانه شکر : ۱ پیمانه شیر : ۱پیمانه روغن : ۱ پیمانه نوتلا : ۴ ق‌غ سرپر پودر کاکائو : ۳ ق‌غ بکینگ پودر : ۱ ق‌غ وانیل : ۱.۲ ق‌چ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
برای خمیر: آرد سفید تقریبا ۱/۵ لیوان ( برای من این بار کمی بیشتر برد) تخم مرغ کوچک ۱ عدد شیر ولرم نصف لیوان پودر خمیر مایه ۱ ق م(لوازم قنادی ها ، سوپری ها و نانوایی ها دارن ) نمک ۱/۴ ق چ شکر ۱ ق م روغن مایع ۵ ق غ با این مقدار مواد ۴ تا اشترودل داریم . اگه خواستین مواد رو دو برابر کنین ، تخم مرغ همون ۱ عدد بزرگ استفاده کنین . شیر ولرم و شکر رو مخلوط کردم . پودر خمیر مایه رو ریختم و کمی مخلوط کردم . در ظرف رو گذاشتم ، تا خمیر مایه به عمل بیاد ، ده دقیقه . تخم مرغ رو توی ظرف دیگه ای کمی زدم . نمک و روغن و خمیر مایه به عمل اومده رو اضافه کردم . آرد رو که الک کرده بودم به تدریج اضافه کردم و ورز دادم . آرد رو تا زمانی بریزین که خمیر به دست نچسبه . اندازه اش تقریبیه ، به اندازه تخم مرغ بستگی داره . خمیر رو ده دقیقه ورز دادم . توی ظرف تمیز گذاشتم و روش رو با پارچه و یه دیس پوشوندم توی جای نسبتا گرم به مدت یک ساعت استراحت کنه . بعد از استراحت پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم . به ۴ قسمت تقسیم کردم . برای مواد داخلی از هر چی دوست دارین ، سلیقه ای هستش ،بسته به ذایقه خودتون داره . چه بخواین گوشت بریزین ، چه نریزین ، یا حتی با مرغ. من پیاز تفت داده شده و گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه تفت داده شده و کمی نخود فرنگی رو مخلوط کردم و نمک و زردچوبه و کمی آویشن و کمی رب گوجه ریختم . هر قسمت رو با وردنه باز کردم به شکل مستطیل . بعد با یه چاقو اطرافش رو برش دادم یه مقدار سس گوجه و روش پنیر پیتزا ریختم . روی اون مواد گوشتی و پنیر پیتزا ریختم و لاش رو بستم و نوارها رو به دورش پیچیدم . بعد برای رومال از یه زرده تخم مرغ و کمی زعفران استفاده کردم . اشترودل ها رو توی سینی فر که کاغذ روعتی انداخته یا چرب کرده، چیدم . در فر از پیش گرم شده ۱۷۰ درجه به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه دقیقه قرار دادم . 🌟