فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩فینگر فود آشیانه سبزیجات🌱
🔹مواد لازم: ۳ بسته نودل سبزیجات
۲ عدد ادویه نودل
نمک و فلفل م.ل
اورگانو ۱ ق.چ
پاپریکا دودی ۱ ق.چ
پنیر گودا ۳ تا ۴ ق.غ
سس کچاپ ۲ ق.غ درصورت تمایل
تخم مرغ ۱ عدد
فلفل دلمه ای رنگی از هر کدام ¼
کدو ۱ عدد
کلم بروکلی ۱ عدد
پیاز ½
قارچ ۵ عدد کوچک
رب ۱ ق.غ
سس سویا ۲ ق.غ
سس ووسشر ۱
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاستیل_خانگی
نصف بسته ژله
یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
یک قاشق مرباخوری گلوکز
چند قاشق شیر
.
❌قالب سیلیکونی نیاز به چرب کردن نداره ❌
❌بعد اضافه کردن شیر به باقی مانده مواد ممکنه لخته بشه بهتر دوباره روی بخار کتری بنماری کنید ❌
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باورتون میشه سیب زمینی این همه کاربرد داشته باشه؟
از پوست و مو گرفته تا گل و گیاه و حتی تمیزی ظروف!
خودتون ببینید 👌
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماکارونی تابه ای😍😋
150 گرم پاستا
120-150 گرم سینه مرغ مکعبی خورد شده
5-6 عدد قارچ
1 عدد پیاز کوچک
۱ تا ۲ حبه سیر
2 قاشق غذاخوری روغن
1 قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق مرباخوری کیپر با کاپاریس (اختیاری)
150 میلی لیتر خامه
300 میلی لیتر آب
1 قاشق چایخوری نمک
پودر پاپریکا یا پول بیبر،فلفل سیاه
پنیر پیتزا رنده شده
پیاز چه
روغن را در تابه گرم کنید و مرغ ها را تفت دهید تا تغییر رنگ دهند سپس پیاز خرد شده،سیر له شده و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید بعد قارچ های خرد شده را اضافه کنید کمی تفت دهید سپس مطابق فیلم کپیر و پاستا را اضافه کنید و در آخر آب، خامه و ادویه ها را اضافه کنید و اجازه دهید روی حرارت ملایم بپزد تا پاستا نرم شود حدود 10 دقیقه،وقتی پاستا پخته شد پنیر پیتزا و پیازچه را بریزید و گرم در صورت تمایل با روگولا سرو کنید
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_چای_با_سس_شکلات😍😋
3 عدد تخم مرغ
1 فنجان شکر
1 فنجان چای ( دم کشیده)
نصف لیوان روغن
1 ق چ وانیل
1 ق چ بکینگ پودر
3 قاشق غذاخوری کاکائو
2 فنجان آرد
برای سس شکلات:
100 میلی لیتر خامه را گرم کنید ، 100 گرم شکلات تیره اضافه کنید و مخلوط کنید.ابتدا تخم مرغ و شکر را حداقل 5 دقیقه با همزن بزنید. سپس مواد مایع را اضافه کرده و مخلوط کنید. آخرین مواد خشک را با الک کردن اضافه کنید و با همزن دستی اروم هم بزنید. قالب کیک را چرب و مواد کیک را بریزید و در فر 180 درجه بپزید با خلال دندان تست شود. سپس سس را روی کیک بریزید و سرو کنید
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ گوشت قلقلی با پنیر و سس گوجه و جعفری 😍😋
سس گوجه جعفری:
۷-۸ عدد گوجه رو پوره یا رنده کنید و با نمک و روغن بذارید رو حرارت کم تا بپزه (۴۰ دقیقه) دو دقیقه آخر جعفری خرد شده رو اضافه کنید و تمام.
گوشت قلقلی:
۳۰۰ گرم گوشت چرخکرده
نمک و فلفل سیاه
یک عدد پیاز رنده شده (کوچک باشه)
یک قاشق چایخوری تخم گشنیز یا پودر سیر (این ادویه اختیاری هست)
خوب ورز بدید، مثل من گوشت قلقلی درست کنید و سرخ کنید.
هر چند ثانیه اونهارو بچرخوید و در آخر یه چیکه آب بزنید تا کاراملی بشه! حرارت رو کم کنید پنیر ورقهای (پیتزا، موزارلا یا پارمسان) بذارید و یک دقیقه در ماهیتابه رو ببندید.
همه چیز آماده هست.
مثل من ساندویچهارو درست کنید و نوش جون کنید
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#دسر_با_پوره_میوه
ما در این مطلب آموزش درست کردن دسر پوره میوه خوشمزه برای کودکان را آموزش خواهیم داد
مواد لازم
سیب درختی نیم پز شده یک عدد
هلو رسیده و نرم
موز از هر کدام یک عدد
شیرنصف پیمانه
طرز تهیه
سیب را با شیر در مخلوطکن ریخته و خوب میکس میکنیم.سپس هلو پوستکنده و موز را هم به آن اضافه میکنیم تا نرم و یکدست شود.در ظرف مورد نظر ریخته و به کودک میدهیم.
نوش جان 💖
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#ترفند_آشپزی
چگونه بفهمیم قارچی که میخواهیم بخوریم سالم است یا خراب
روی قارچ کمی نمک بریزید
اگر رنگ قارچ سیاه شد سالم است
و اگر رنگ آن زرد شد خراب است و باید دور ریخته شود
نوش جان 💖
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#_محلبی_قهوه
دو ق غ آرد قنادی و با شعله کم یک ربع تفت بدید تا بوی خامیش گرفته بشه ولی تغییر رنگ نده بعد یک ق غ نشاسته ذرت بهش اضافه کنید و یه کوچولو تفت بدید.حالا شش ق غ شکر و سه لیوان شیر و که با یک ق غ قهوه مخلوط کردین کم کم به آرد اضافه کنید و تند هم بزنید تا آرد گوله نشه.شعله روی ملایم باشه تا ته نگیره...مدام هم بزنید تا به غلظت ماست شل برسه بعد دو ق غ خامه بهش اضافه کنید و هم بزنید و شعله رو خاموش کنید و شکلات تخته ای و بهش اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه.یه بسته بسکوئیت پتی بور و کاملا خرد کنید و تا محلبی داغه بریزید تو ظرف و لایه دوم و بسکوئیت بریزید بعد محلبی و دوباره لایه آخر و بسکوئیت بریزید و بذارید یخچال تا چند ساعت
نوش جان 💖
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#ژله_نوشابه_با_کف_و_یخ
مواد لازم
ژله آلوئه ورا ۲ بسته
نوشابه مشکی و گازدار ۱ لیوان
آب جوش ۲ لیوان
طرز تهیه
یک بسته ژله آلوئه ورا را با یک لیوان آب جوش و یک لیوان نوشابه مشکی مخلوط میکنیم.آرام هم میزنیم تا گاز آن نرود، دو سوم ژله را در هر لیوان میریزیم و یک سوم مابقی ژله را نگه می داریم.ژله نوشابه با یخ یک سوم باقی مانده را با همزن میزنیم تا کف کند و وقتی ژله نوشابمان که داخل یخچال گذاشتیم نیمبند شد کف را قاشق قاشق روی ژله میریزیم.
برای یخ هم باز یک بسته دیگر آلوئه ورا را با یک لیوان آب جوش مخلوط میکنیم و می گذاریمببندد بعد مربع مربع برش می دهیم و مثل یخ می ریزیم روی نوشابه ها و یک نی برای طبیعیتر جلوه دادن آن داخلش می گذاریم.
نوش جان 💖
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#بیشتر_بدانید_از_نکات_مهم_در_درست_کردن_لازانیا
اگر می خواهید ورق های لازانیا در حین جوشاندن در آب به هم نچسبند، مقداری روغن و نمک داخل آب جوش بریزید.
هنگام جوشاندن لازانیا در قابلمه ورق ها را به کمک یک قاشق چوبییا کفگیر به آرامی تکان دهید تا به هم نچسبند. مراقب باشید ورقه های لازانیا زیاد نجوشند زیرا باعث خرد شدن ورقه های لازانیا می شود.
هنگامی که می خواهید ورق های لازانیا را آبکشی کنید حتما آبسرد روی آنها بریزید. این کار باعث می شود حرارت داخل ورق های لازانیا کم شود و در حین پخت، ورق ها خمیر نشوند.
نوش جان 💖
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#ترشی_پیاز_و_لیمو
موادلازم
پیاز قرمز ۳ عدد
لیمو حلقهای خرد شده ۱/۲ عدد
آب لیموترش تازه ۱/۲ عدد
دانه فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
دانه گشنیز ۱ قاشق چایخوری
شکر ۱ قاشق چایخوری
سرکه ۱ پیمانه (۲۵۰ میلیلیتر )
آب ۱/۲ پیمانه (۱۲۵ میلیلیتر )
پیاز ها را پوست بگیرید و به صورت حلقههای یک اندازه خرد کنید.
در قابلمه آب لیموترش،دانه فلفل، دانه گشنیز ، نمک ، شکر ، سرکه و آب را با هم مخلوط و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود و چند دقیقه بجوشد سپس از روی حرارت بردارید.
در این مدت برشهای پیاز و لیموترش ( روش تلخی گیری در انتهای کپشن توضیح داده شده است ) را داخل شیشهای تمیز بریزید و خوب فشار دهید تا فشرده شوند.
مخلوط سرکه را داخل شیشه بریزید تا حدی که روی پیاز و لیمو با ان پوشیده شود. درب شیشه را ببندید و اجازه دهید در دمای محیط خنک شوند سپس در محلی خنک و به دور از نور آفتاب نگهداری کنید.
این ترشی بعد از طی یک روز آماده مصرف و یهترین زمان مصرف آن سه ماه آینده است
نوش جان 💖
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#بستنی_پاستیلی
مواد لازم
خامه ۱۰۰ گرمی یک بسته
یک سوم پیمانه شکر
شیر یک پیمانه
نشاسته یک قاشق غ کاملا سر پر
دو قاشق غ شکر
پاستیل حدود صد تا صد و پنجاه گرم
پودر ژله با طعم و رنگ دلخواه( من توت فرنگی استفاده کردم) یک قاشق غذاخوری
دو قاشق غذاخوری آب جوش
طرز تهیه
اول پودر ژله رو با دو قاشق آب جوش خوب مخلوط کنید و بذارید کنار ،حالا نشاسته رو با دو قاشق غ شکر مخلوط و بعد شیرو بهش اضافه کنید و روی حرارت گذاشته و مدام همش بزنید تا مثل پودینگ یا فرنی بشه،حالا ژله رو بهش اضافه و مخلوط کنید و از رو حرارت بردارید و اجازه بدید تا خنک بشه ،هر از گاهی هم همش بزنید تا رویه نبنده، سپس خامه، شکر، پودینگ خنک شده رو مخلوط کنید تا شکر حل بشه سپس پاستیل رو اضافه کنید
پاستیل باید ریز باشه اگر درشته با قیچی ریزش کنید
حالا داخل قالبهای بستنی بریزید و چوب بستنی رو هم داخلش بذارید وحداقل هفت ساعت در فریزر بذارید ،موقع استفاده قالب رو کمی در آب گرم بذارید تا بستنی راحت خارج بشه ، مثل بستنی های دیگه دو سه دقیقه که در دمای محیط بمونه کاملا نرم و خامه ای میشه.
نوش جان❤️
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#پنکیک_رنگین_کمان
مواد لازم
آرد 2 فنجان
شکر 1/4 فنجان
شیر 1 و 1/2 فنجان
عصاره وانیل 1 ق چ
تخم مرغ 3 عدد
اسانس خوراکی
رنگ ژله ای
کره 3 ق س .
آرد رو الک کنید و با شکر مخلوط کنید. شیر . عصاره وانیل و تخم مرغ رو اضافه کنید و اینقدر هم بزنید تا مایه یکدست و صاف شه. مایه رو به چند کاسه منتقل کنید و رنگ مورد نظر رو به کاسه ها اضافه کنید. رنگ ژله ای از نظر من خیلی بهتر هست. شما میتونید با توجه به رنگ مورد نظر اسانس رو اضافه کنید. مثلا برای رنگ زرد اسانس موزی و یا برای رنگ قرمز اسانس تمشک و ... خب حالا نوبت پخت پنکیک هست. تابه ای نچسب رو دوی حرارت بزارید تا گرم شه. کمی کره توی تابه بندازید و مایه پنکیک رو طوری بریزید که پنکیک های گردی به ما بده. سایز پنکیک بستگی به میزان و مقدار مایه داره که سایز نرمال اون معمولا یک قاشق سوپخوری هست.
و در آخر مطابق سلیقه خودتون تزیین کنید
نوش جان💖
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#پفی_کدوسبز
مواد لازم
کدوسبز ۲ تا ۳ عدد
تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۱۶۰ گرم
شیر ۲۰۰ میلیلیتر ( حدود ۳/۴ پیمانه)
روغن مایع یا زیتون ۳ قاشق سوپخوری
بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
پنیر رنده شده ۵۰ تا ۶۰ گرم (فتا، لیقوان یا هر پنیر خوش طعم)
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن
کدوسبز را به صورت ورقههای نازک خرد کنید و کنار بگذارید.
زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید و سفیده را با همزن برقی بزنید تا تا کاملا فرم بگیرد.
در ظرفی دیگر، زرده، روغن ، شیر ، پنیر ، بیکینگ پودر و آرد را با دور کند همزن برقی با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند و با مقداری نمک و فلفل مایه را مزهدار کنید.
سفیده را به مخلوط زرده اضافه و با لیسک به آرامی مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند؛ سپس کدوسبز را به مایه اضافه کنید.
در تابهای گود مقداری روغن بریزید و اجازه دهید کاملا گرم شود؛ مقداری از مخلوط با قاشق بردارید و داخل روغن داغ شده بریزید و سرخ کنید تا از هر دو طرف طلایی شود
نوش جان 💖
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
70.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_نوشیدنی_چربیسوزی_کاهش_اشتها
این نوشیدنی از ترکیب شیر، دارچین، عسل و سبوسبرنج قهوهای درست میشه. طبع این نوشیدنی معتدل هستش. دارچین و عسل سردی و رطوبت شیر رو کاهش میده. برای بیشتر کردن چربیسوزی میتونید مقدار کمی زنجبیل بهش اضافه کنید.
دارچین سوختوساز بدن رو بالا میبره. سبوسبرنج سرشار از فیبر هستش و سیری طولانی مدت ایجاد میکنه. در کاهش اشتها هم بسیار موثره.
این ترکیب منبع خوبی از پروتئین هستش و در کنار ورزش کردن کمک میکنه عضلهسازی داشته باشید و درصد چربی بدن کمتر بشه
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_شکلات_اسنیکرز
مواد لازم
خرما بدون هسته ۱۷۰ گرم (۱۴ الی ۱۵ عدد)
کره بادام زمینی ۲ ق غ
نمک
آرد جو دوسر ۱۰۰ گرم (حدود ۱ لیوان)
شکلات تخته ای ۱۵۰ گرم (مقدار لازم) من پارمیدا ۷۲ درصد گرفتم
طرز تهیه
هسته خرمارو جدا کن بهشون آب اضافه کن و ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بعد آبکش کن
خرما، کره بادام زمینی و نوک ق چ نمک میکس کن
۲ ق غ از مواد جدا کن و به الباقی آرد جو دوسر اضافه کن و دوباره میکسش کن
بریز رو کاغذ روغنی و صافش کن مثل فیلم حالت مستطیلی و اون ۲ ق مواد که کنار گذاشتی بذار روش و پخشش کن
روش بادام زمینی بچین و ۱ ساعت بذارش فریزر بعد به ۴ قسمت برش بزن و برعکس کن
شکلات تلخ و آب کن و بریز پشت شکلات ها یه چند دقیقه که گذشت روی شکلات ها هم شکلاتی کن و بذار بخچال. بعد نیم ساعت آماده س
نوش جان♥️
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸یکشنبه تون زیبـا
✨آرزو میکنم
☕️دقایق امروز برایتان
🌸سرشار از عـشق
✨برکت و تندرستی باشد
☕️و به هـر آنچه کـه
🌸آرزویش را دارید برسید
سلام صبحتون پربرکت ☕️🌸
•────•─────────•────•
•طرز تهیه سالاد مرغ مخصوص 🍖
꒱🍗꒰⇄ مواد لازم
•2فنجان سینه مرغ پخته شده (ریش شده)
•1/4 فنجان پیاز قرمز ، خرد شده
•2 قاشق غذاخوری کرفس خرد شده
•2 قاشق چایخوری شوید تازه خرد شده
•1 قاشق غذاخوری آب لیمو
•1 قاشق غذاخوری خردل زرد
•1/2 فنجان سس مایونز
•1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه نمک
•برگ های کاهو ، اختیاری( برای سرو)
꒱🍟꒰⇄طرز تهیه
•دو ابتدا پیاز و کرفس به صورت مکعبی ریز خرد کنید (مطابق تصویر)بعد تمام مواد بالا مخلوط کنید و در ظرف سرو بریزید (میتونید این سالاد در برگ کاهو تازه میل کنید)بعد کمی استراحت در یخچال نوش جان کنید .
میتونید از پیاز سفید استفاده کنید.
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی با قارچ و پنیر 😍🍟
سیب زمینی درشت : ۳ عدد
قارچ متوسط : ۷-۸ عدد
نمک و فلفل
آویشن
پودر سیر
پنیر پیتزا : هر چی بیشتر خوشمزه تر
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]