eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.8هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🖤✋ طالبِ خونِ خدا، مَتى تَرانا وَ نَراكَ يابنَ مِصباح الهُدي، مَتى تَرانا وَ نَراكَ چه شود با تو كنم گريه سرِ قبرِ حسين در مزار شهدا، مَتى تَرانا وَ نَراكَ السلام‌علیک‌یا‌ابا‌صالح‌المهدی ≽ ✦السّلامُ عَلَیْڪَ یا صاحِبَ الزَّمانِ ✦اَلسَّلامُ عَلَیْڪَ یا خَلیفَةَ الرَّحْمانِ ، ✦اَلسَّلامُ عَلَیْڪَ یا شَریڪَ الْقُرْآنِ ، ✦اَلسَّلامُ عَلَیْڪَ یا إِمامَ الْإِنْسِ وَالْجانِّ اللهم عجل لولیک الفرج🤲💚🤲
37.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سه طعم شربت خوشمزه که برای رفع عطش و نذری 🔸مواد لازم شربت سکنجبین: شکر: ۴ لیوان آب: ۴ لیوان نعنا: ۴۰۰ گرم سرکه سفید: نصف لیوان گلاب: نصف استکان زعفران 🔸مواد لازم شربت زعفرانی: شکر: ۲ لیوان آب: یک و نیم لیوان زعفران دم شده غلیظ: نصف استکان آبلیمو: یه قاشق غذا خوری 🔸مواد لازم شربت نعنا: شکر: ۴ لیوان آب: ۴ لیوان نعنا: ۶۰۰ گرم گلاب: نصف استکان نوک قاشق چای خوری جوهر لیمو یا یک قاشق غذا خوری آب لیمو دوقطره رنگ خوراکی سبز نکات زمان آماده شدن شربت سکنجبین و شربت نعنا حدودا یک ساعت با حرارت ملایم. زمان آماده شدن شربت زعفرانی نیم ساعت با حرارت ملایم. 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت هویج 😍😋 خورشت هویج واقعا طعم بینظیری داره برای تهیه ی خورشت هویج هویچ:۴عدد ران مرغ:۴عدد پیاز :۱عدد زعفران به مقدار لازم ادویه شامل نمک فلفل زردچوبه هویج ها را خلالی خورد کنی با کمی روغن و آب بزارید خوب بپزه؛پیاز خلالی خورد کنید کمی تفت بدید مرغها رو روش بچینید بزارید۴۵دقیقه باهم پخته بشن بعد آب مرغ به هویجا اضافه کرد در آخر مرغ ها رو روی هویج ها قرار بدید۴۵دقیقه بزار باهم پخته بشن درآخر با خلال پسته سرو کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شوید پلو😍😋 مواد لازم: پیاز 🧅یک عدد متوسط گوشت گوسفندی🍖 ترجیحا بدون چربی ۲۵۰ گرم ادویه ها فلفل سیاه 🌶و زرچوبه و ادویه های دلخواه برنج 🍙۲ پیمانه (نمک به برنج اضافه کنید) لوبیا چشم بلبلی🫘 ۱ پیمانه شوید🌿 یک دسته زعفران💛 به مقدار دلخواه طرز تهیه: لوبیا چشم بلبلی ﺭﺍ که ﺍﺯ ﻗﺒﻞ ﺧﯿﺲ کردین بپزید پیاز ﺗﻔﺖ بدید و ﺍﺩﻭﯾﻪ ﻫﻢ ﺍﺿﺎﻓﻪ کنید گوشت که ﺗﺮﺟﯿﺤﺎ گوشت گوسفندی بدون چربی ﺑﺎﺷه رو با پیاز تفت داده و و با مقداری آب کامل بپزید پس ﺍﺯ پختن گوشت ،ﻟﻮﺑﯿﺎ چشم بلبلی ﺍﺿﺎﻓﻪ کرده و ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﺗﻤﺎﯾﻞ زعفران هم اضافه کنیدﻭ ﻣﺠﺪﺩﺍ بگذارید بپزد ﺑﺮﻧﺞ ﺭﺍ با ﺷﻮﯾﺪ مخلوط کرده وﻣﻮﺍﺩ ﺭﺍ ﻻﯾﻪ ﻻﯾﻪ ﺑﺎ ﺑﺮﻧﺞ آبکش ﺷﺪﻩ ﺩﻡ بگذارید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجه چینی‌ 😍😋 جوجه چینی‌ رو اینجوری درست کن . این ویدیو رو حتما سی.وش کن که تو اولین فرصت درست کنی . مواد اولیه قابل دسترس هم داره که همه تو خونه هاشون دارن ، نیاز نیس که برید بخرید . طرزتهیه مایع جوجه چینی: یک کیلو آرد سفید گندم (آرد 000) رو میریزیم . یک قاشق غذا خوری نمک‌ یک قاشق غذا خوری فلفل یک قاشق و نصف غذاخوری بکینگ پودر . شش عدد تخم مرغ رو ، به مواد اضافه میکنیم . ۴عدد دلستر رو میریزیم زعفرون دم کرده رو اضافه میکنیم‌ و هم‌ میزنیم تا به غلظت برسه تا یکمی کش بیاد فیله هارو به صورت نواری برش دادیم رو داخل مایعمون‌‌میریزیم و بعد از ۲-۳ دقیقه برشون میداریم تا مایع به خورد فیله مون‌بره داخل روغن داغ به مدت ۴-۵دقیقه میندازیم تا روغن کمتری جذب کنه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد پاستا😍😋 مواد لازم : پاستا ۱ بسته سینه مرغ پخته شده پیازچه دلمه قرمز هویج ذرت خیارشور مواد سس : مایونز ۳ ق ماست ۴ ق سس خردل سس سیر جعفری آبلیمو آویشن نمک فلفل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سفره هاتون رو با این فینگرفود فوری و خوشمزه جذاب کنید🤩🤩😍😋 ۴ عدد سیب زمینی کوچک رو با گوشت‌کوب له کنید ۱۰۰ گرم ژامبون نگینی ۱دسته جعفری ساتوری ۱ عدد تخم مرغ ۱ ق آرد نمک،فلفل سیاه ،پودر سیر ،آویشن اضافه و ترکیب کنیدمواد رو داخل قیف بریزید و سر قیف رو ببرید داخل روغن داغ پایپ کنید و خوب سرخش کنید با سس مورد علاقتون هم سرو کنید . .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
و پنيري😍😋 مواد لازم ٢٠ عدد خمير يوفكا ٢٠ عدد مواد بورك پنيري 👇 پنير ماسكارپونه ٢٠٠ گرم پنير فتا ١٥٠ گرم جعفري خرد شده ٤ قاشق غ خ تخم مرغ ١ عدد مواد بورك گوشتي 👇 گوشت چرخ كرده ٢٥٠ گرم نمك و فلفل و زرد چوبه از هركدوم يك قاشق مربا خوري رب ١ قاشق غ خ پياز ١ عدد فلفل دلمه ١ عدد مواد چسب 👇 تخم مرغ ١ عدد روغن زيتون ٣ قاشق غ خ شير ٣ قاشق غ خ. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 _شیر دو لیوان _آرد ۱.۵ فنجان _ران مرغ ۱۲ عدد _پاپریکا ۲ ق چ _فلفل سیاه ۱ ق چ _نمک ۱ ق چ _پودر سیر ۱ ق _ریحان خشک ۱ ق _پودر کاری ۱ ق _آرد سوخاری ۳۰۰ گرم _روغن مایع( زیتون ) نصف فنجان در ابتدا شیر و آرد و ادویه را با هم مخلوط کرده تا به غلظت ماست هم زده برسد سپس مرغ ها را در آن قرار داده و اجازه دهید به مدت یک الی سه ساعت استراحت کند . سپس در پودر سوخاری قرار داده و در ظرف فر چیده کمی روی آن روغن ریخته و به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه قرار داده تا کاملا برشته شود ( ۵ دقیقه ی آخر گریل فر را روشن کنید ) برای مغز پخت شدن مرغ ها با چنگال یا چاقو در مرغها شیار ایجاد کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 اینم کوکوی مد نظر مواد لازم : ۲ عدد تخم مرغ نمک فلفل آویشن زردچوبه ۱۵۰ گرم ماست چکیده ۵۰ گرم سس خردل ملایم(همه ی فروشگاه ها دارن) ۱۳۰ گرم پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم آرد سفید ۲۵ گرم جعفری درشت خورد شده طرز تهیه : تخم مرغ و ادویه هارو هم میزنیم و ماست و سس خردل رو بهش اضافه و بازم هم میزنیم و پنیر پیتزا و آرد هم بهش اضافه میکنیم خیلی خوب هم میزنیم و بعدش جعفری هم اضافه میکنیم،بعد مث کوکو داخل روغن سرخ میکنیم ، داخل فر بدون روغن هم میشه.
هدایت شده از اشپزی بانو ایرانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ بریون خوشمزه 😍😋 ادويه اي كه استفاده كردم ادويه مخصوص ميزبان و تركيب ٤٠ نوع ادويه اس چيز ديگه اي نياز نيست اضافه كنيد اینارو میخوایم 😍👇🏻 ساق مرغ ۴ عدد ماست ۲ ق غ خامه ۱ ق غ ادویه میزبان ۲ ق چ سس مایونز ۱ ق غ سس کچاپ تند ۲ ق غ سس خردل ۱ ق غ شیر ۱ لیوان روغن زیتون ۲ ق غ سیب زمینی ۲ عدد 🍃خطوط روی مرغ برای بهتر مزه دار شدنش مرغ نیم ساعت با شیر مزه دار بشه و یکساعت با سس ترکیبی 🍃 🍃 مرغ و سیب زمینی در دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۱:۴۵ دقیقه باید بپزه نیم ساعت اخر کاغذ روغنی رو بردارید و گریل رو روشن کنید . .
هدایت شده از اشپزی بانو ایرانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا پپرونی لقمه‌ای😍😋 مواد لازم : نان تست سس پیتزا پنیر پیتزا پپرونی تخم مرغ ۱ عدد شیر ۱ ق چ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو خونه به راحتترین شکل بستنی درست کن👌🏻یعنی نگم برات که چقدر طعم این بستنی محشره🤤😍😋 نشاسته گل : ۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت : ۲ قاشق غذاخوری شیر : ۲ لیوان خامه صبحانه : ۱۰۰ گرم وانیل : نصف قاشق چای خوری شکلات تخته ای تلخ یا شیرین برای توی بستنی : ۵۰ گرم شکلات تخته ای تلخ برای روی بستنی ها : ۲۰۰ گرم روغن : ۱ قاشق غذاخوری خلال بادوم : ۲ قاشق این میزان مواد ۴ تا بستنی قالبی و ۲ تا توی لیوان یکبار مصرف میشه. بستنی هارو وقتی تو قالب ریختید به مدت ۴ ساعت بذارید فریزر. بعد از قالب ها خارج کنید و همه شو یا بعضی هاشو با مخلوط شکلات و بادوم کاور کنید. همون موقع میبنده ولی میتونید نیم ساعت دوباره بذارید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🔮🌸🔮🌸🔮🌸🔮🌸 ☕️ در اين صبح زیبا 💗بهترينها را" ☕️از درگاه ایزد منان برایتان" 💗صميمانہ طلب میکنم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم 👇 کاهو خرد شده 100گرم یا دو لیوان شوید خشک 1قاشق غذا خوری ریحان یا جعفری خشک 1/2قاشق غذا خوری تخم مرغ 2 عدد. زرشک 1قاشق غذا خوری گردو خرد شده 2قاشق غذا خوری آرد دو قاشق غ خ نمک فلفل زردچوبه سیر یک عدد روغن به میزان لازم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش ژله_ویترینی بسیاز زیبا خوشرنگ و خوشمزه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لقمه پنیری 😍😋 یک لیوان شیر و یک عدد تخم مرغ رو باهم مخلوط کنید‌ ، تا تخم مرغ از لختگی در بیا‌د . ۳/۴ لیوان آرد سفید رو کم کم اضافه کنید‌تا به غلظت نسبی برسه پیازچه و جعفری رو اضافه کنید همه مواد رو باهم مخلوط کنید‌ یک ملاقه از مواد داخل تابه داغ که کمی‌چرب کردیم میریزیم‌ پشت و رو بکنید تا برشته و طلایی بشه روی کرپ هامون پنیرورقه ای گودا و ژامبون بزارید و رولش کنید و برش مورب بزنید به مدت ۳-۴دقیقه کمی سرخش کنید تا برشته بشه .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 خمیر هزارلا : ۱ بسته خامه قنادی : ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم پودر قند : به مقدار لازم پودر پسته : به مقدار لازم خمیر هزارلا رو ۲ ساعت قبل از اینکه مصرف کنید از فریزر به یخچال منتقل کنیدفر رو با دمای ۱۸۰ درجه و فقط المنت پایین روشن کنید . خامه قنادی رو نیم ساعت قبل از شروع کار از فریزر خارج کنید . خمیر رو روی یک سطح صاف پهن کنید و اطرافشو با کاتر یا چاقو صاف کنیدو به ابعاد دلخواه برش بدید . کیف سینی فر کاغذ روغنی بندازید و خمیرهارو روی اون بچینید و به مدت ۳۰ دقیقه سینی رو داخل فر بزارید حتما فر از قبل به مدت ۱۰ دقیقه گرم شده باشه )خامه فرم گرفته رو داخل قیف بریزید و کنار بزاریدخمیر های هزارلا رو از فر خارج کنید و اجازه بدید حتما سرد بشه . خمیرها رو لایه لایه برش بزنید و لایه هایی که ترد و خشک شدن با دست پودر کنید . روی هر لایه خامه قنادی بزنید و لایه بعدیه خمیر رو روش بزارید و مجدد خامه قنادی بزنید و اون خمیر های خشکی که با دست پودر کردید رو روش بریزد . در اخر هم با مقداری پودر قند و به دلخواه پودر پسته تزئین کنید. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد ماکارونی 😍😋 کیه که عاشق سالاد ماکارونی نباشه🤤❤️ نصف بسته ماکارونی فرمی(من از مخلوط سبزیجات استفاده کردم) سس مایونز یا هزارجزیره به دلخواه(میتونین ماست و سس خردل و هر نوع سس که دوست داشتین استفاده کنین) خیارشور سه تا هویج خام ریز رنده شده دوتا(میتونین بپزین و درشت تر خرد کنین ولی خام عالیه) ژامبون هشت ورق(میتونین کالباس یا مرغ پخته ریش ریش شده استفاده کنین) نخود فرنگی و ذرت و زیتون هم اختیاریه ولی خیلیی خوشمزه میشه شوید خشک یا تازه سیب زمینی آب پز هم من نمیزنم چون سنگین میشه نمک و فلفل سیاه و آویشن هم حتتتما بزنین نکته:وقتی ماکارونی رو آبکش کردین نذارین آبش کاملا کشیده بشه،وقتی مرطوبه سس رو جذب نمیکنه و سالادتون خمیری نمیشه سس رو که اضافه کردین ماکارونی بذارین تو یخچال مزه دار بشه و تو این فاصله موادشو آماده کنین(خیلی خوشمزه تر میشه)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنکیک 😍😋 اینم یه پنکیک جذاب برای صبحانه و عصرانه😋😋 مواد لازم: مواد لازم: 2 عدد تخم مرغ یک چهارم پیمانه شکر سه چهارم پیمانه شیر 3 قاشق غذاخوری روغن مایع 1 و یک چهارم پیمانه آرد وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری تخم مرغ رو با شکر به وسیله همزن برقی یا دستی بزنین تا رنگش روشن بشه.در حین کار دور گیری هم انجام بدین که بوی صحم تخم مرغ از بین بره .شیر و مابقی مواد رو اضافه کنین و داخل ظرف نسوز سرخ کنین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پلو زبان گوساله 😍😋 زبان گوساله رو با پلو سرو کنید تا مجلسی بشه حتما با این روش درستش کنید.😍 چیزایی که میخوایم: زبان گوساله پیاز سیر برگ بو فلفل دلمه چوب دارچین هویج رزماری زعفران غلیظ فلفل سیاه پاپریکا زردچوبه نمک نکات: . 🔸اولش حتما بذارید با آب خالی بجوشه و آبشو دور بریزید و زبان رو زیر شیر آب داغ بگیرید و بشورید تا بوی بدش بره. . 🔸توی مرحله آخر نمیخواد برشهای زبان رو زیاد سرخ کنید چون سفت میشه، یه تفت ریز بخوره کافیه. 🔸نمک هم حتما مرحله آخر بریزید که گوشتتون نرم بمونه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میتونی تو خونه خیلی راحت یکی از پرطرفدارترین شیرینی‌ها رو درست کنی مواد لازم : آب ۲۰۰ گرم آرد ۱۲۵ گرم تخم مرغ ۴ عدد بیکینگ پودر ⅛ ق چ خامه قنادی ۵۰۰ گرم شکر حدود ۱ ق غ کره ۵۰ گرم وانیل 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خودت پچ پچ درست کن بدون فر و همزن و خیلی راحت😉 🔻 این یه مدل پیراشکیه که مثل کروسان پیچیدیم، با کروسان فرق داره، کروسان کلا مراحل درست کردنش و ساختارش با پچ پچ فرق داره. 👩🏼‍🍳خوب‌ چی لازم داریم؟؟🧐 این مواد ۸ تا پچ پچ به سایز کلیپ میده: ✅جذب روغنش خیلی خیلی کمه✅ 🫙 آب ولرم ۱/۳ لیوان 🧂 خمیرمایه فوری ۱ قاشق چایخوری 🧂 شکر ۲ قاشق غذاخوری 🧂 نمک ۱ پینچ (اندازه ای که بین انگشت شست و اشاره جا میشه) 🥚 تخم مرغ همدمای محیط ۱ عدد 🍚 آرد سفید قنادی ۱ و ۲/۳ لیوان تا ۲ لیوان 🧈 کره ی همدمای محیط ۳۰ گرم برای گاناش: 🍧 خامه صبحانه ۱۰۰ گرم 🍫 شکلات تخته ای یا سکه ای تلخ یا شیرین به دلخواه ۱۵۰ گرم 🌰 یا بجاش نوتلا یا شکلات صبحانه 🔻 استراحت اول ۲ ساعت، استراحت دوم ۴۵ دقیقه. 🔻 اگه از سالم بودن خمیرمایتون اطمینان ندارین، اول خمیرمایه رو با آب ولرم و شکر ترکیب کنین و ده دقیقه روشو بپوشونین بذارین کنار و کف که کرد و حجمش یکم زیاد شد بقیه مراحلو انجام بدین، اگه کف نکرد یعنی خرابه، استفاده نکنین ازش. 🔻 آب خور آردها متفاوته، اول یک لیوان + دو سوم لیوان رو اضافه کنین اگه حس کردین خمیر خییییلی چسبناکه که اصلا نمیشه باهاش کار کرد، یک سوم لیوان دیگه آرد بریزین، یکم چسبندگی عادیه، پس آرد زیادی به خورد خمیر ندین. 🔻 روغن کمی داغ باشه و حرارت حتما ملایم که مغزپخت بشه.‌ بخش اول 🌟