فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋مرغ طعمدار شده 😋 😍😋
مواد لازم برای مزه دار کردن مرغ ها :
_ران مرغ ۵ الی ۶ عدد
_سس مایونز ۴ قاشق غذاخوری
_سیر ۴ حبه
_گوجه رنده شده یک عدد (یا رب گوجه نصف قاشق )
_نمک ، فلفل به میزان لازم
در ابتدا مرغ ها رو با مایونز، سیر ، گوجه و نمک و فلفل مزه دار کنید و اجازه بدید به مدت ۱ الی ۳ ساعت در یخچال استراحت کنه ،سپس سینی فر رو چرب کنید و در ظرف چیده . در انتها در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ _۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بپزید و ۳ الی ۵ دقیقه آخر گریل فر رو روشن کنید تا طلایی بشه 😍😋 حتما امتحان کنید
پ.ن : اگر زیر موادتون رو کاغذ روغنی قرار بدید باعث میشه به ظرفتون نچسبند و همین طور خشک نشوند 😋
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راحت الحلقوم
پيشنهاد ميكنم اينو امتحان كنيد و براي مهموناي عيدتون درست كنيد خيلي خوشمزه و كم هزينه در عين حال بسيار شيك
مواد لازم اين شيريني خوشمزه دو ليوان آب نارنگي (يا پرتقال يا پودر آب ميوه )٣/٤ليوان نشاسته٣/٤ليوان شكر (بستگي به ذائقه كم يا زيادتر)نصف قاشق چايخوري وانيل و يك قاشق غذا خوري پر ژلاتين و ده گرم كره
مطابق فیلم تهیه کنید👆
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#هویج_پلو 🥕😋
#مواد_لازم
هويج خلالي و سرخ شده ٢ ليوان
فيله هاي مرغ زعفروني سرخ شده ٤ عدد(هر فيله رو ٤ تكه كردم)
زرشك و خلال بادام و خلال پسته و خلال پوست پرتقال به مقدار لازم
برنج ابكش شده ٢ پيمانه
زعفران دم كرده نصف استكان
پياز خلالي سرخ شده ١ عدد
#دستور_تهیه
ابتدا پياز رو همراه هويج و فيله هاي سرخ شده توي ماهيتابه ريخته و تفت ميديم و نصف زعفران رو توش ميريزيم و نمك و فلفل و گرد ليمو ميزينيم و توي قابلمه لابه لاي برنج ابكش شده ميريزيم و دم مي كنيم.
اواخر پخت برنج باقي زعفران رو روي برنج ميريزيم و تمام.
موقع سرو زرشك و خلال ها رو كه با كره و كمي شكر و زعفران تفت داديم روش ميديم و با سالاد شيرازي و دوغ معركه و بي نظيررررر می شود
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماهی
✔ماهی شعری شکم پر با حشو جنوب👌
.
🔶برای درست کردن حشو: گشنیز و شنبلیله را خوب خرد میکنیم و سپس پیاز را خرد کرده و در روغن سرخ میکنیم و سپس سیر را اضافه کرده و کمی تفت میدهیم سپس کمی زردچوبه اضافه کرده و بعد گشنیز و شنبلیله خرد شده رو اضافه میکنیم و سپس تفت میدهیم تا سبک شوند و بعد زردچوبه و کاری و نمک و فلفل به آنها میرنیم حالا باید تمر هندی را با مقداری آب جوش حل کنیم و عصاره ی تمر هندی رو از صافی رد کنیم و به سبزی های داخل تابه اضافه کنیم اجازه دهیم تا عصاره تمر هندی به خرد سیر و سبزیجات برود😋👌
.
✔️حالا شکم ماهی تمیز شده رو از حشو پر کرده و درون روغن داغ سرخ میکنیم که البته داخل فر هم میتونید بزارید😋👌
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_املت
#املت_سیب_زمینی
ابتدا سیب_زمینی ها را بصورت ورقه های نازک برش داده با روغن_زیتون و پودرپارمزان و نمک و فلفل_سیاه مخلوط می کنیم.
کف ظرف فر همانند فیلم چیده داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه ۱۵ دقیقه می پزیم.
تخم_مرغ ها را با شیر گوجه_فرنگی پیازچه بیکن سرخ شده و پنیرچدار مخلوط کرده داخل ظرف کیک می ریزیم و وسط ظرف کیک داخل پیاله خامه و پنیرچدار اضافه کرده داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه ۳۰ دقیقه می پزیم
بعد پخت همراه با سبزیجات معطر مثل جعفری نوش جان کنید.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#دسر_ماست_و_آناناس 🍨 😋
🔸پنج قاشق چایخوری پودر ژلاتین رو با یک و نیم پیمونه شیر سرد روی بخار آب بنماری کنید تا ژلاتین کامل حل بشه .
یک و نیم پیمونه ( لیوان ) ماست شیرین رو با نصف پیمونه شکر هم بزنید تا شکر حل بشه بعد دویست گرم ( یک پاکت ) خامه صبحونه اضافه کنید و هم بزنید ، یک پیمونه کمپوت آناناس خرد شده ، نصف پیمونه آب کمپوت و شیر و ژلاتین حل شده رو هم اضافه کنید ، مایه دسر رو بریزید تو قالب و برای دو سه ساعت بذارید تو یخچال تا ببنده ، بعد از این مدت اطراف دسر رو با چاقو آزاد کنید و دسر رو تو ظرف سرو برگردونید.
به دلیل وجود خامه قالب نیاز به چرب کردن نداره
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
زرشک پلو با مرغ
من اول مرغم رو خوب با زردچوبه ماساژ میدم و سرخش میکنم و نمک و پاپریکا و فلفل میزنم و خوب که سرخ شد ..توی یه ظرف دیگه دو سه لیوان آب و چند قاشق زعفرون دم کرده و یه هویج خرد شده میریزم وقتی به جوش اومد مرغ رو اضافه میکنم میذارم بپزه با شعله ی ملایم،پیاز لازم نیست.(در ضمن من یک قاشق شیره ی نبات زعفرونی هم میزنم طبق معمول ولی دلخواهی هست )
مرغ که پخت یه کره توی ماهیتابه ی دیگه میریزم و رب رو توش تفت میدم و مرغ رو دوباره تو رب سرخ میکنم( رازِ خوش رنگی)
زرشک هم کمی تو روغن و با یک قاشق چایخوری شکر تفت میدم و چند قطره گلاب میزنم
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#کیک گوشت
سه عدد تخم مرغ رو با کمی نمک و فلفل هم میزنیم..حالا نصف لیوان روغن مایع و یک لیوان ماست ب مواد تخم مرغیمون اضافه کرده هم میزنیم.دو پیمانه ارد و دو ق م پکینگ پودرو ب موادمون اضافه کرده هم میزنیم.
مواد میانی:گوشت چرخکرده رو همراه پیاز و کمی نمک و فلفل تف میدهیم و فلفل دلمه هم اضافه میکنیم ی کمی هم آویشین میزنیم.
حالا قالبمونو چرب میکنیم یک کمی از مایع کیکمون توی قالب ریخته بعد مواد میانی رو ریخته و از روی اون پنیر پیتزا هم میریزیم و حالا باقیمانده مایع کیکمون رو میریزیم و توی فر از قبل گرم کرده ب مدت 45دیقه با درجه حرارت185قرار میدهیم.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
#ساندويچ_مرغ_اسپايسي
اين ساندويچ تند،و بسيار خوشطعم رو حتما امتحان كنيد😉
💢سينه ي مرغ رو با پياز،سير،نمك و فلفل و زردچوبه بپزيد و بعد ريش ريش كنيد.
در تابه يك ق روغن بريزيد و يك پياز كوچولو رو خرد و سرخ كنيد بعد مرغ،فلفل قرمز و سياه،سس كچاپ تند يا سس چيلي و اگه لازمه كمي نمك اضافه كنيد،یکی دو قاشق از آب مرغ هم اضافه کنید و يه كوچولو تفت بديد.
اين ساندويچ خوشمزه،با سالاد كلم خرد و خيار شور ،خوشمزه تر ميشه.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم👆👆👆👆
بیا تو چیزای جدید یاد بگیر ☺️
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#پلو_میگو
من یکی دو ساعت میگو ها رو بعد از شستن(پاک شده بود)با نمک وکمی فلفل مخلو ط کردم وگذاشتم یخچال یعنی چون خودم زیاد دوست ندارم خواستم خوشمزه تر بشه بعد پیاز خرد شده را تفت دادم دوتا حبه سیر هم له کردم وبه پیاز اضافه کردم کمی پیاز سبک شد میگورا هم افزوده وتفت دادم کمی هم گردوخرد شده ونمک وفلفل سیاه ویه کمی زعفرون هم زدم کشمش وزرشک هم جدا تفت دادم اگر دوست داشتید لابه لای برنج ابکش شده مواد را بریزید ولی من برنج هم جدا دم گذاشتم وموقع سرو غذا مواد را به برنج اضافه کردم به نظرم این مدل بهتر از مدل میگوپفکی بود وخوشمزه بود
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
براى ماندگارى بيشتر كاهو؛
کاهو روبااب خیلی سردشسته
و بين دو حوله بزارید
تا آب آن گرفته وخشك شوند
بعددر کیسه های پلاستیکی محفوظ از هوا، بستهبندی و در یخچال نگهداری کنيد
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم
#پیتزا
برای دانلود فیلمها هزینه و وقت گذاشته شده
لطفا با تگ و اسم کانال فوروارد کنید🙏❤️
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#میرزاقاسمی
مواد لازم برای ۲ نفر(کم غذا)😉
.
پیاز ....... ۱ عدد متوسط یا ۲ تا کوچیک
گوجه ..... ۴ عدد متوسط
بادمجون ... ۲ عدد متوسط
سیر رنده شده .... ۳ حبه
تخم مرغ......۲ عدد
نمک و فلفل و ادویه ... به مقدار لازم
اول پیاز رو کمی تفت میدیم تا سبک شه.بهتره سیر رو در اینجا اضافه کنید.بعد گوجه هامونو پوست میکنیم و خورد میکنیم به همراه سیر به پیاز اضافه میکنیم و نمک و ادویه میزنیم.میتونید گوجتونو رنده هم بکنید.بعد در تابه رو میذاریم تا گوجه ها با حرارت کم آب بندازن و له بشن.هر از گاهی با پشت قاشق گوجه هارو له کنید.تو این فاصله بادمجون هاتونو رو شعله گاز کبابی کنید.ولی نذارید خیلی خیلی له بشن که پوست کندنش براتون سخت بشه.و بعد پوستشو میکنید و ساطوریش میکنید و به گوجه ها اضافه میکنیم.مجددا در تابه میذاریم تا حدودا ۸_۷ دقیقه تفت بخوره.در آخر تخممرغ توشون میشکنیم و مدام هم میزنیم تا حرارت متوسط تا تخم مرغ بپزه
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#ترفند_آشپزی 🥘
اگر ميخوايد قليه ماهى خوشمزه ايى درست كنيد ؛
🔹از ماهى تن استفاده كنيد
🔹سير رو فراموش نكنيد
🔹براى ترش شدن ش تمر هندى استفاده كنيد
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#ته_چین_گوشت 🥧 😋
🔸ابتدا حدود سیصد گرم گوشت چرخکرده رو با یکعدد پیاز رنده شده و آب گرفته و نمک و فلفل و پاپریکا ورز میدید تا چسبندگی پیدا کنه،میتونید مخلوط چرخکرده گوسفندی و گوساله استفاده کنید که بهتره،بعد سه پیمانه برنج و نیم پز میکنید،حدود دو سومش و بهش زعفرون و چهار ق.غ ماست و یکعدد تخم مرغ و یک ق.چ سرخالی نمک و دو ق.غ روغن مخلوط کنید ،کف قالب و چرب کنید،یعنی یک لایه روغن باشه،بعد چرخکرده رو کف قالب پخش کنید و صاف کنید،بعد برنج زعفرونی و اضافه کنید و با پشت قاشق فشرده کنید،بعد برنج ساده رو اضافه کنید و کاملا فشرده کنید،روی ظرف و فویل بکشید،با چنگال چندتا سوراخ ایجاد کنید،با دمای دویست ،طبقه پایین فر،یعنی طبقه اول،به مدت چهل دقیقه،درجه فرها متفاوته مواظب باشید نسوزه،با صدو هشتاد امتحان کنید
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#سوفله_بادمجان 🍲 🍆
مواد اولیه :
بادمجان ٣ عدد
گوشت چرخ کرده ٢۵٠ گرم
پیاز ١ عدد
سس سفید نصف پیمانه
رب گوجه فرنگی ٢ قاشق
روغن به مقدار لازم
پنیر پیتزا ١٠٠ گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
بادمجانها را پوست کنده، حلقه حلقه کنید و با نمک در روغن سرخ نمایید. در ظرف دیگری پیاز خرد شده را با گوشت چرخ کرده سرخ نموده و نمک و فلفل و رب را اضافه کنید. سپس ته ظرف پیرکسی را چرب نموده و بادمجانها را کف آن بچینید و مواد سرخ شده را روی آن اضافه نمایید. در آخر سس سفید را روی مواد ریخته و پنیر پیتزا را روی تمام مواد ریخته و به مدت ٢٠ دقیقه درون فر قرار میدهیم
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#ترفند_آشپزی🌮
اگر مزه ماهى رو دوس نداريد
ميتونيد تن ماهى رو با پياز داغ و ادويه تفت بديد و كنار سبزى پلو نوش جان كنيد☺️
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#خوراک_مرغ_سبزیجات 🥘 😋
🔸ابتدا فیله های مرغ را مکعبی خورد کردم و با کمی کره و نمک و فلفل سیاه تفت دادم.
کدو و بادمجان رو حلقه حلقه کردم و سرخشون کردم گذاشتم کنار
قارچ های اسلایس شده رو تفت دادم
فلفل دلمه ای های رنگی رو خورد کردم و تفت دادم.
🔸حالا داخل یه تابه ی دیگه یه دونه پیاز بزرگ خورد کردم و تفت دادم کمی زردچوبه و پودر پاپریکا اضافه کردم. مرغ،قارچ،فلفل دلمه ای،کدو و بادمجانها،ذرت و دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کردم و کمی با هم تفت دادم و درب تابه رو گذاشتم بیست دقیقه زمان دادم که فیله ها کاملا مغز پخت بشه و مزه سبزیجات و مرغ به خورد هم بره.
چاشنی این غذا لیمو ترش تازه است.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#سيب_زميني_اسپايسي_با_تخم_مرغ 🥘 😋
🔸اگه ميخوايد رژيمي باشه ،#سيب_زميني رو با آب و نمك بپزيد،نه اونقدر كه شل و له بشه.بعد پوست بگيريد و مكعبي خرد كنيد و در تابه نصف ق روغن بريزيد و يه تفت كوچولو.راه غير رژيمي هم كه همون سرخ كردن سيب زميني مكعبي خرد شدست.
بعد از هر روشي كه انجام داديد،به سيب زمينيها كمي نمك،زردچوبه،فلفل قرمز تند هرچي بيشتر بهتر و رب بزنيد .كمي كه تفت داديد تخم مرغها رو روي سيب زميني بشكنيد و در تابه رو بزاريد تا بپزه. موقع سرو كمي جعفري تازه روش بريزيد.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#ترفند_آشپزی🥘
🔸برای اینكه زرشك پلوی تان طعم بهتری داشته باشد، قبل از طبخ، تكههای مرغ را در روغن سرخ و بعد از طلایی شدنشان، به آنها پیاز و ادویه و آب اضافه كنید.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#سالاد_سیب_زمینی_رولتی 🥔 😋
🔸نیم کیلو سیب زمینی رو میپزیم
با رنده ریز و له میکنیم . کمی شیر و ی کوچولو کره نمک و فلفل اضافه میکنیم وحسابی با هم مخلو ط میکنیم .
مواد داخل رولت:
سه تا سیب زمینی پخته وخرد شده کمی جعفری خرد کرده ، نصف فلفل دلمه ایی خرد شده، یه هویج پخته و خرد شده یک چهارم سینه مرغ پخته و ریز خرد شده نمک فلفل و سس مایونز همه رو با هم مخلوط میکنیم.بعد پوره سیب زمینی رو روی سلفون پهن میکنیم و مواد سالاد رو وسط اون میریزیم و با کمک سلفون میپیچیم بعد یک ساعت در یخچال قرار میدیم وبرش میزنیم
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#کوکو_سبزی 🌱🍀☘️
.
نیم کیلو سبزی کوکو ( تره ، جعفري ، شويد ، گشنيز ) رو با پنج ، شش تا تخم مرغ ، و نمک و فلفل و یک قاشق آرد گندم ( برای اینکه کوکو وا نره ) حسابی هم بزنید ، روغن رو تو تابه داغ کنید و مایه کوکو رو یکدست پهن کنید ، وقتی یک روی کوکو سرخ شد ، برشش بزنید و روی دیگه اش رو با در باز سرخ کنید ، میتونید به مایه کوکو زرشک و پودر گردو هم اضافه کنید . .
پ . ن : اگر سبزی کوکو یخ زده اس ، بعد از یخ زدایی حتما سبزی رو با دست فشار بدید و آب اضافیش رو بگیرید 👌🏻
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#باقالی_پلو_با_ماهیچه 🍛 😋
🔸برای درست کردن ماهیچه من یه پیاز بزرگ و سرخ میکنم تا حدی که طلایی بشه بعد ماهیچه ها رو میریزم و یه تفتی میدم تا جایی که تغییر رنگ بده.چند حبه سیر.چوب دارچین.برگ بو.زردچوبه.فلفل سیاه و زعفرون و هویج میریزم و اب تا جایی که یکم ماهیچه ها توی اب باشه میزارم حسابی بپزه...بعضی وقتا هم بهش یک قاشق رب میزنم.
🔸باقالی پلو هم برنج خیس شده با نمک دوبرابر و ابکش میکنم 5 دقیقه اخر باقالیو اضافه میکنم.بعد ابکش میکنم.شوید تازه خرد شده و چند قاشق شوید خشک با برنج مخلوط میکنم و میریزم تو قابلمه لابه لای برنجمم پودر دارچین میریزم.وقتی بخار داد اب و روغن کرمانشاهی میریزم روش و میزارم دم بکشه
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani