فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لوکوم_شیر
طرز تهیه:
۲ قاشق غذاخوری نشاسته گل
۲ لیوان (دسته دار فرانسوی) شیر
کره ۲ قاشق مرباخوری
۷۰ گرم شکر معادل یک استکان کمر باریک ترکیه ایی
وانیل یک قاشق چای خوری
ابتدا شکر و نشاسته و شیر را روی حرارت قرار میدیم تا شکر کامل حل شود وبه غلظت مناسب برسد.حرارت را قطع کرده و وانیل را اضافه میکنیم و کره را اضافه کرده و هم میزنیم تا از حرارت بیوفتد.
درون استکان ها رو خیس کرده طوری که نم دار باشد.مواد را داخل استکان ریخته و ۴-۵ساعت درون یخچال قرار میدهیم تا کامل ببندد.برای راحت خارج کردن لوکوم دور استکان را با چاقو لوکوم را جدا میکنیم و بعد از برگرداندن راحت جدا میشود.داخل پودر نارگیل بغلتانید و برای تزیین از شکلات بن ماری شده استفاده کنید.همچنین میتوان از مغزها هم استفاده کرد مثل مغز پسته یا بادوم
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پنکیک
🔥مواد لازم :
🔅آرد الک شده 4 پیمانه
🔅بیکینگ پودر 4 ق.غ
🔅شیر گرم 4 پیمانه
🔅زرده تخم مرغ 3 عدد
🔅کره آب شده سه چهارم پیمانه
🔅سفیده تخم مرغ 4 عدد
🔥حرارت زیر تابه حتما خیلی کم باشه
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توپک تیرامیسو
مواد لازم:
1.5 پاکت بیسکوییت لیدی فینگر (یعنی سه ردیف از پاکت)
1 قاشق مربا خوری قهوه فوری
از 1 استکان کمی کمتر آب گرم (استکان کمر باریک ترک ، 1 استکان 100 گرم آب)
200 گرم پنیر لبنه (یا پنیر ماسکارپونه)
2 قاشق سوپ خوری پودر قند
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
طرز تهیه:
بیسکوییت ها را در غذاساز پودر کنید. قهوه را داخل آب حل کنید و به بیسکوییت ها اضافه کنید و هم بزنید و داخل یخچال بذارید. پنیر لبنه ، وانیل و پودر قند را با هم مخلوط کنید و به مخلوط بیسکوییتی اضافه کنید. اگر در این مرحله قوام مواد آبکی بود میتوانید کمی بیسکوییت پودر شده اضافه کنید. سپس از مواد تیکه هایی بردارید و گرد کنید و در پودر کاکائو بغلتانید. نوش جان
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_توتفرنگی
برای کیک:
۳ عدد تخم مرغ
۱ لیوان شکر
نصف لیوان روغن
۱ فنجان شیر
دو و نیم فنجان آرد شیرینی پزی
۲ ق چ بکینگ پودر
۱ بسته ژله توتفرنگی
۱ بسته خامه قنادی
توتفرنگی
ابتدا تخم مرغ و شکر رو با همزن میزنیم و سپس روغن و شیر رو اضافه میکنیم و آرد و بکینگ پودر رو الک کرده و اضافه میکنیم و هم میزنیم کف قالب مورد نظرو کاغذ روغنی انداخته و موادو میریزیم و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ الی ۵۰ دقیقه میپزیم(با خلال چک میکنیم پخته یا نه)
بعد از خنک شدن کیک یک فنجان شیر و خامه قنادی زده شده رو مخلوط میکنیم و روی کیک میریزیم و صاف میکنیم و سپس توت فرنگی یا هر میوه ای رو چیده و یک بسته ژله توت فرنگی رو با یک لیوان آب جوش روی بخار کتری حل کرده و یک لیوان اب سرد اضافه میکنیم و ابتدا چند قطره روی توتفرنگی ها میریزیم و در یخچال میذاریم که توت فرنگی ها فیکس شه و سپس بقیشو میریزیم و در یخچال دو ساعت میگذاریم.🌸😋
@ashpazy_irani
✅کته گشنیز 😋
یدونه سینه مرغ چرخ کرده رو با یدونه پیاز چرخ کرده و نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر،زردچوبه و آرد سوخاری خوب ورز میدیم میذاریم نیم ساعت خوب مزه دار بشه.
سپس به کوفته قلقلی های متوسط مایل به کوچیک شکل میدیم و توی مقدار کمی روغن سرخ میکنیم وقتی در حال سرخ شدن هستن روشون مقداری زعفران دم شده میریزیم.
حالا توی یک قابلمه ۳ پیمانه برنج بعلاوه ۵ پیمانه آب ۵۰۰ گرم گشنیز خورد شده و شسته شده و نمک و روغن میریزیم و میذاریم به صورت کته بپزه وقتی آب کته کم موند که خشک بشه قلقلی هارو اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم و درشو میذاریم تا کاملا آب کته کشیده بشه سپس زیر گاز رو کم کرده و دم کنی میذاریم تا دم بکشه.
#کته_گشنیز
@ashpazy_irani
#ميرزا_قاسمی 🍲 😋
🔸اول بادمجان رو کبابی کنید روی شعله گاز و بعد پوستشو بگیرید و ساطوری کنید.
گوجه فرنگی نگینی کنید.چهار تا پنج عدد حبه سیر درشت رنده ریز کنید و تفت بدید نمک و کمی فلفل و زردچوبه بزنید یک قاشق رب گوجه فرنگی بادمجان و گوجه فرنگی رو بریزید و بذارید آبش کشیده بشه.همونطور که گفتم در آخر میتونید تخم مرغ داخلش بشکنید و هم بزنید یا نیمرو روش بذارید.
@ashpazy_irani
✅کیک کاسترد😋
✍ مواد لازم :
آرد 250گرم یا2پیمانه
شکر 200گرم یا1پیمانه
شیر 180گرم
روغن مایع 180گرم
تخم مرغ 4عدد
وانیل یه بسته ترکیه ای
بکینگ پودر یه بسته ترکیه ای
پودرکاسترد4 ق س
نمک 1/8ق چ
برای سس روی کیک 👇
3لیوان شیر با2ق غ پودر کاسترد
🥣طرز تهیه:
ابتدا آرد،پوور کاسترد،نمک،بکینگ پودر باهم مخلوط میکنیم و 3 بار الک میکنیم
سپس تخم مرغ،وانیل،شکر بادور تند همزن به مدت5دقیقه میزنیم تاکرم رنگ حجم داربشه،
بعد روغن مایع اضافه میکنیم درحد مخلوط شدن میزنیم ،شیر هم همینطور ،سپس آرد رو طی 3مرحله اضافه میکنیم به مایع تخم مرغ وباهمزن دستی میزنیم ،درنهایت درقالب چرب شده، (اندازه قالب 23)طبقه ی وسط فرازقبل بادمای 180درجه سانتیگراد گرم شده،به مدت40اای 60دقیقه قرارمیدیم بستگی به دمای فر داره.
برای درست کردن سس کاسترد 👇
شیر ،پودر کاسترد ،شکر به دلخواه اضافه میکنیم وروی حرارت ملایم قرارمیدیم وتازمانیکه به غلظت فرنی برسه هم میزنیم ودرنهایت کمی وانیل اضافه میکنیم وروی کیک سرد شده میریزیم وتزیین میکنیم.
#کیک_کاسترد
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
🔴 کشیدن انواع #خط_چشم
⭕️ فوت و فن کامل زیر ساخت #صورت🤷♀
🔵 آموزش #آرایش_چشم_لب💄
👩🎤 #فرمول_انواع_رنگ_مو
💅 #انواع_دیزاین_ناخن
حالت دادن مو زیر #روسری_وشال😅😍
این کانال خیلی معرکست😉
ورود👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/4101111829C3c35eb5b6e
✅اسنک سیب زمینى 😋
سیب زمینی آبپز رو رنده کنید + پیاز داغ + زردچوبه + فلفل قرمز زیاد + کمی زیره + نمک و فلفل سیاه رومخلوط کنید، بین نون تست بذارید و در ساندویچساز پِرِس کنید.
#اسنک_سیب_زمینی
@ashpazy_irani
#کیک_توت_فرنگی
قرار بود کیک شیر بپزم چشمم به توت فرنگیها افتاد وتوت فرنگی هم بهشون اضافه کردم.
کیک شیر
آرد دوپیمانه_شیر (بجای شیر میشه ماست، ابمیوه هم استفاده کرد) یک سوم پیمانه_تخم مرغ چهارعدد_روغن مایع یک پیمانه_شکر یک پیمانه_بکینگ پودر یک ق مرباخوری_وانیل کمی
تخم مرغها راهمراه شکر ووانیل باهمزن خوب میزنیم. (پنج دقیقه تاکرم رنگ بشه)
بعد به ترتیب روغن بعد شیر بعد مخلوط آرد وبکینگ پودر که باهم 2تا3بار الک کرده اضافه میکنیم وباقاشق هم میزنیم.
وقتی مواد مخلوط شد درقالبی که چرب کرده وآرد پاشی کردیم ریخته درطبقه وسط فری که از قبل گرم شده بادمای 180 درجه به مدت 35 _45 دقیقه میپزیم (فرهای ایرانی چون استاندارد نیستن زمان بیشتری برای پخت لازم دارن من یک ساعت تا یک ساعت وربع زمان میدم)
برای تزیین از کرمفیل وانیلی استفاده کردم.
وبا توت فرنگی های خوشگل تزئینشون کردم.
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سرخ_کردن_ماهی
اینم فیلم سرخ کردن ماهی قزل که تو فیلم همه چیز مشخصه با نمک وفلفل وزرد چوبه وزعفرون کاملا اغشته کردم دوساعت کاور کشیده در یخچال گذاشتم وسرخ کردم نکته اصلی سذخ کردنش داغ شدن روغن هست واینکه کامل یک طرف سرخ بشه وبعد بعد برگردونید من این بار ماهی را باز کردم البته که بسته باشه برگردوندنش راحتره بچه ها من ابلیمو را ترجیح میدم موقع سرو غذا استفاده بشه وقبلش ابلیمو نزدم وبرای ماهی قزل ارد هم استفاده نمیکنم
امیدوارم براتون مفید باشه.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋میتونید با این ایده بچه هاتون رو تشویق به خوردن میوه ها کنید حتی واسه مهمونی هاهم جالبه اول اسم روی هر سیب بنویسی و بعد سیب رو خلال کنی😍😍
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا_لقمه
#کلیپ
در ابتدا مواد پیتزا که شامل گوشت و پیاز و ادویه رو آماده کنید، دوستان دقت کنید این مرحله کاملا سلیقه اییه می تونید مواد دیگه ای رو جایگزین کنید. سپس خمیر پیتزا رو با وردنه پهن کنید و به صورت نوارهای باریک برش بزنید بعد مواد پیتزا و پنیر ریخته و خمیر رو لوله ای ببندید و بذارید توی فر به مدت 10 دقیقه و بیرون بیارید دوباره پنیر پیتزا روی اون بریزید و به مدت 5 دقیقه دیگه بذارید توی فر.
#پیتزا
@ashpazy_irani
#کیک_صبحانه 🥮 😋
🔸اول از همه دو پیمانه ارد را با دو ق چ بیکینگ پودر مخلوط کرده وسه بار الک کنید سپس دو عدد تخم مرغ را که از یخچال بیرون اوردید وبه دمای محیط رسیده را با نوک ق چ وانیل را با هم زن زده تا کرم رنگ وکشدار شود بعد نصف پیمانه شکر اضافه کنید ودوباره بزنید حدود سه دقیقه سپس نصف پیمانه روغن مایع افزوده وحدود یک تا دو دقیقه بزنید
🔸حالا یک پیمانه شیر اضافه کنید وکمی زده ودر اخر ارد را در سه مرحله اضاف کرده وبا لیسک مخلوط کنید بعد کف قالب را یا کاغذ روغنی انداخته وچرب کنید ویا چرب کرده ارد پاشی کنید ومواد کیک را داخل قالب ریخته ودر فر گرم شده با دمای صدپ هشتاد درجه به مدت چهل تا پنجاه دقیقه گذاشته وبعد از اطمینان از پخته شدن کیک از فر بیرون اورده وبذارید کاملا خنک شده واز قالب خارج کنید وبا عسل یا سس شکلاتی میل کنید
🔴 کشیدن انواع #خط_چشم
⭕️ فوت و فن کامل زیر ساخت #صورت🤷♀
🔵 آموزش #آرایش_چشم_لب💄
👩🎤 #فرمول_انواع_رنگ_مو
💅 #انواع_دیزاین_ناخن
حالت دادن مو زیر #روسری_وشال😅😍
این کانال خیلی معرکست😉
ورود👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/4101111829C3c35eb5b6e
لطفا قبل ازاینکه وارد این کانال بشید
مراقب قلبتون باشید😅
همه مانتوها زیر #50000
ولباس هاشون زیر #100000تومان 😱
کارای بالا فقط ⁉️⁉️تومان😉
فقط باماهی ۲۰هزارتومن😍خریدکن
قسطی😘کاملا واقعیه فقط کافیه
یه سربه کانالمون بزنید💋
@shadposh776
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبح و طلوع و غزل🍳
و ناشتاے تو🥒
یعنے سلام ، زنده شدم🍅
با دعاے تو🧀
صبحانہ حاضر است🍇
بفرما غزل بنوش🥛
طعم بهشت مے دهد🍹
امروز چاے تو☕️
بفرمایید صبحانه تو دل طبیعت😍
@ashpazy_irani
آشپزی ایرانی🍔
#بستنی_توت_فرنگی طرز تهیه پست بعدی کانال👇 @ashpazy_irani
#بستنی_توت_فرنگی
مواد لازم :
توت فرنگی نیم کیلو + ۵ عدد
شکر نصف لیوان + ۲ ق غ
ثعلب ۱ ق چ
شیر ۱ لیوان
خامه ۱۰۰ گرم (خامه صبحانه یا خامه قنادی فرقی نداره فقط اگه از خامه قنادی استفاده کردید شکر کمتری بریزید)
طرز تهیه :
شکر وثعلب رو مخلوط کنید، این کار باعث میشه بعداً ثعلب گلوله نشه
شیر رو روی حرارت بزارید وقتی شروع به جوشیدن کرد مخلوط شکر و ثعلب رو کم کم اضافه کنید و مدام هم بزنید تا ثعلب گلوله نشه.
بعد از اینکه مواد کمی غلیظ شد از روی حرارت بردارید
توت فرنگی رو خرد کنید و به همراه ۲ ق غ شکر روی حرارت ملایم بزارید تا بپزه.
پختن توت فرنگی باعث میشه رنگ و طعم توت فرنگی قویتر بشه و بعداً بستنی خوشمزه تر و خوشرنگتری داشته باشیم
بعد از اینکه از حرارت افتاد اون رو پوره کنید
اگه دوست ندارید دونه های توت فرنگی زیر دندون بیاد میتونید از صافی ردش کنید تا دونه هاش جدا بشه، ولی من خیلی خیلی دوست دارم
مخلوط شیر و همینطور خامه رو اضافه کنید هم بزنید تا یکدست بشه
به دلخواه ۵ تا توت فرنگی رو ریز خرد کنید و به مواد اضافه کنید تا موقع خوردن بستنی تکه های توت فرنگی زیر دندون بیاید و لذتش و چند برابر کنه
مواد رو داخل ظرف فلزی بریزید و تو فریزر بزارید
بعد از اینکه اطرافش هاله یخ ایجاد شد (برای من حدود یکساعت طول کشید)
از فریزر دربیارید و هم بزنید و دوباره برگردونید داخل فریزر
۵ یا ۶ بار با فاصله نیم ساعت این کار رو انجام بدید تا مواد بافت بستنی شکل پیدا کنه
بعد مواد رو داخل ظرف مورد نظر بریزید و به دلخواه تزئین کنید و ۵ ، ۶ ساعت بزارید داخل فریزر تا بستنی خوشمزه مون آماده بشه.
قبل از سرو یک ربع تو دمای محیط بزارید و بعد اسکوپ بزنید
@ashpazy_irani
#دسر_سریع
برای چهار شات دسر یک عدد موز و نصف یک هلو یا هر میوه ی شیرین دیگه ای که دوست داشتین رو خرد میکنیم و کنار میزاریم؛نصف بسته بیسکوییت دلخواهتونو هم با غذاساز،گوشکوب یا دست خرد کنین و بهش دو قاشق غذاخوری کره ذوب شده اضافه کنید(قابل حذف)؛خب لایه اول یا همون کراست از بیسکوییت خرد شدمون میریزیم و یکم صافش میکنیم؛لایه بعدی میوه هارو اضافه میکنیم و بعد از دو بسته دنت با طعم های مختلف استفاده میکنیم و تو هر شات یک قاشق غذاخوری پر از هر طعمش میریزیم و روشو با هرچی دوست داشتین تزیین کنید
@ashpazy_irani
#بستنی_چوبی_توت_فرنگی_وهندوانه
هندوانه کوچک: 1 عدد
توت فرنگی: 500 گرم
آب لیمو: 1 تا 2 عدد
شربت آگاو: 2 تا 3 قاشق سوپ خوری
(جایگزین: عسل خام، عسل طبیعی و ارگانیک، انواع شیره مثل شیره انگور)
همه ی مواد را دربلندر ریخته و کاملا مخلوط می کنیم
مایه ی بستنی را در قالب ها ریخته و آن ها را برای 1 ساعت در فریزر می گذاریم
سپس قالب ها را درآورده و چوب بستنی ها را در قالب ها می گذاریم و دوباره آن هارا به فریزر برمی گردانیم
حدود 6 ساعت بستنی ها در فریزر بماند تا کاملا بستنی ها منجمد شود و سپس قالب ها را درآورده و زیرشیر گرم گرفته تا بستنی ها ازقالب جداشوند و آماده میل کردن شوند
@ashpazy_irani