eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
چطوری قارچ ها رو مدت بیشتری سالم و تازه نگهداریم؟ 🤔 ‎‌‌
سس قارچ آسان ‌ این سس آسان بسیار خوشمزه و عالی است. سرو این سس به همراه استیک، ، و پوره سیب‌زمینی بسیار خوشمزه می‌شه ‌ مواد لازم: قارچ، 450 گرم (خرد شده) روغن مایع، 2 ق غ هویچ متوسط، 1 عدد (رنده شده) پیاز کوچک، 1 عدد (نگینی خرد شده) آرد سفید، 3 ق غ استاک مرغ یا سبزیجات، 2 پیمانه خامه ترش، ½ پیمانه نمک و فلفل جعفری تازه خرد شده برای تزیین طرزتهیه: در یک ماهیتابه بزرگ قارچ‌ها را به همراه روغن مایع به مدت حدودا 10 دقیقه تفت دهید هویچ رنده شده و پیاز را به قارچ اضافه کرده و 10 دقیقه دیگر بپزید. تا زمانیکه که مخلوط قارچ آماده می‌شود، داخل یک ماهیتابه آرد را تفت دهید تا قهوه‌ای روشن شود، سپس استاک مرغ یا سبزیجات را به تدریج با همزدن اضافه کنید تا آرد گلوله نشود مخلوط آرد و خامه ترش را به مخلوط قارچ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید، نمک و فلفل بچشید و سس را اندازه کنید. دوباره هم بزنید و حرارت را خاموش کنید و روی سس جعفری تازه بپاشید. ‌
آبلیمو را در ظرف پلاستیکی نگهداری نکنید !⚠️ با توجه به اسیدی بودن آبلیمو، اسید، مواد پلاستیكی را تجزیه میكند، این مواد داخل آب لیمو شده و موجب فساد آن میشوند و مصرف آن خطرناک است. ❥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بازم ایده های فوق العاده برای تزیین غدا و دسر برای شما که با سلیقه این❤️😘 درست کن و بدرخش😍
🔺از بین بردن نفخ شکم؛ 🔸هندوانه باعث نفخ شكم ميشود، پوستش ضد نفخ بوده و برای ديابتيها و كسانيكه ميخواهند لاغرشوند خوب است 🔸رفع نفخ پوست هندوانه را بشوئيد، رنده كنيد و روی سالاد ريخته میل کنید
ته چين بادمجان😋 گوشت گوسفند ٥٠٠ گرم پياز ٣ عدد بادمجان ٥٠٠ گرم برنج ٤ پيمانه روغن مايع ١ پيمانه زرده تخم مرغ ٣_٤عدد ماست ١ پيمانه زعفران ٢ ق سوپخوري چوب دارچين ١-٢ عدد نمك فلفل زرد چوبه،دارچين به ميزان لازم طرز تهيه پياز را نگيني خرد كرده و سرخ كنيد،سپس گوشت را با نمك و دارچين فلفل بپزيد تا ١/٢ اب گوشت غليظ باقي بماند. برنج را خيس كرده ابكش كنيد،بادمجانها را سرخ كنيد،ماست،زرده تخم مرغ،زعفران،روغن مايع را با هم مخلوط كنيد،كف ظرف نسوز را چرب كنيد،برنج را با مواد مخلوط كرده، داخل ظرف بريزيد،سپس بادمجانها را روي آن بچينيد و از موادگوشتي روي ان بريزيد و اب گوشت را روي آن بريزيد و مقداري دارچين روي ان بپاشيد، باقي مانده برنج را با مقداري روغن روي ان بريزيد، روي ان رابپوشانيد و در طبقه وسط فر كه با دماي ١٨٠ گرم شده به مدت ١:٣٠ ساعت قرار دهيد تا بپزد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از زندگی از عطر و خنده‌ی گل لذت ببر.... زندگی پُر است از شادی‌های کوچک آنها را دریاب! ♥️ روز بخیر 🗺 گیلان - لنگرود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک باطرح مدل عروسک باربی 🎥🔝 .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واااای عالی بود عاشقش شدم🤩🤩 شما چی؟؟؟ مواد لازم : گوشت ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ۲ پیاز رنده شده 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون 1 قاشق چایخوری نمک فلفل دلمه ای به تعداد دلخواه به ازای هر فلفل دلمه ای یه قاشق غذاخوری برنج 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه و قرم و زیره و ریحان و سیر رنده شده رب گوجه جعفری و نعناع ریز خورد شده 🌺 کلیپ با صوت گفته شده فقط یه نکنه اینکه بستگی به اینکه فرتون چجوری باشه تایم بزارید من فرم بسیاز زود گرم میکنه رب ساعت شما میتونید ۲۰ تا ۳۰ دقیقه هم بزارد . ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: 4تا5عدد بادمجان بادمجونا را نازک برش داده ودر سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید گذاشته و با قلم مو کمی روغن زیتون بمالید وکمی نمک بزنید وبزارید در فر 180 درجه تا کمی نرم و کمی سرخ شود 2 عدد ورق یوفکا بزرگ نصف استکان آب نصف استکان روغن زیتون . خمیر یوفکارا با آب وروغن زیتون مرطوب کنید. برای درست کردن کباب های گوشتی 350-400 گرم گوشت چرخ‌کرده 1عدد پیاز متوسط رنده شده نمک ادویه جات (فلفل سیاه، فلفل قرمز پرک ، زیره) همه مواد را باهم خوب مخلوط کرده و ورز دهیدتا حالت چسبندگی پیدا کند. برای مواد رویه بعد پخت ماست سیر برای سس؛ 1-2 ق غ کره و پودر فلفل قرمز را اضافه کرده و بزارید روی حرارت تا کره آب شود واز روی حرارت بردارید. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه کوفته تبریزی .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش 🌸🌸 آموزش را در فیلم مشاهده کنید 👌👌 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍈🍈 تو گرما میچسبه 😋😋 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده خوشگل و گوگولی و ساده برای تزیین کیک های خونگی😊 .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍫🍪 ۱پیمانه (۲۴۰گرم) سفیده تخم مرغ ۲و۱/۴پیمانه (۵۱۰ گرم)شکر دانه ریز ۱قاشق چایخوری وانیل مایع ۱۵۰گرم شکلات تلخ آب شده ۱)فر را روی دمای ۱۷۵درجه فارنهایت(۸۰درجه سانتیگراد)گرم کنید و در سینی فر کاغذ شیرینی پزی پهن کنید ۲)شکر،سفیده های تخم مرغ و وانیل را به روش بن ماری حرارت دهید و هم بزنید تا دانه های شکر کاملا حل شوند ۳)مواد را در کاسه همزن بریزید و با سرعت متوسط تا زمانیکه سفت شوند هم بزنید ۴)در اخر شکلات آب شده را اضافه کنید (برای اینکه رگه های شکلات در مرنگ دیده شود شکلات را هم نزنید) ۵)با یک اسکوپ بزرگ از مواد بردارید و در سینی که از قبل اماده کردید با فاصله بریزید ۶)مرنگ ها را در فر از قبل گرم شده به مدت ۴-۲ساعت قرار دهید (تا زمانیکه بتوان مرنگ را از کاغذ جدا کرد) بعد از پخت فر را خاموش کنید و اجازه دهید مرنگ ها ۳۰دقیقه یا بیشتر در فر بمانند. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین سالاد🎥🔝 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خودتون رو به جای مهمان بذارید😍💁‍♀️ دیدن میز فینگرفود با طعم ها و مزه های متفاوت و دیدن ایده های جذاب در چیدمان میز، به طور حتم هیجان انگیزه🤩✨🔱😍 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این خوشمزه که مشاهده میکنید فته هست، فته بادمجان، غذای لبنانی که خیلی طرفدار داره . مواد لازم: بادمجان ۵ عدد🍆 ، سیب زمینی ۳ عدد🥔 ، نان لواش مثلثی هرچی بیشتر بهتر😅 بادمجان ها و سیب زمینی رو مکعبی خرد کرده و سرخ کنید اگر اول سیب زمینی بعد نان و در آخر بادمجان رو سرخ کنید میتونید از یک روغن استفاده کنید تا روغن کمتری مصرف بشه و نکته این داستان اینه که وقتی بادمجان رو اول سرخ کنید تخم بادمجانها در روغن میمونه و روغن رو خراب میکنه پس بهتره ترتیب رو رعایت کنید میتونید از نخود هم استفاده کنید . برای سس: سه قاشق ماست، یک قاشق سس مایونز نیاز دارید کمی لیمو ترش یک حبه سیر و جعفری تازه هم بهش اضافه کنید و برای سس هم میتونید کمی ارده هم استفاده کنید🤗 . بادمجان سرخ شده و سیب زمینی رو روی هم بریزید و ترکیب کنید بعد سس رو اضافه کنید و روی سس سماق بریزید در آخر هم نان های سرخ شده رو روش اضافه کنید و تمام . جالب اینجاست که بعضی کشورهای شرق مدیترانه لونت (levant) مثل لبنان فلسطین سوریه و اردن این خوشمزه رو برای صبحانه استفاده میکنند ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.