ته چين بادمجان😋
گوشت گوسفند ٥٠٠ گرم
پياز ٣ عدد
بادمجان ٥٠٠ گرم
برنج ٤ پيمانه
روغن مايع ١ پيمانه
زرده تخم مرغ ٣_٤عدد
ماست ١ پيمانه
زعفران ٢ ق سوپخوري
چوب دارچين ١-٢ عدد
نمك فلفل زرد چوبه،دارچين به ميزان لازم
طرز تهيه
پياز را نگيني خرد كرده و سرخ كنيد،سپس گوشت را با نمك و دارچين فلفل بپزيد تا ١/٢ اب گوشت غليظ باقي بماند.
برنج را خيس كرده ابكش كنيد،بادمجانها را سرخ كنيد،ماست،زرده تخم مرغ،زعفران،روغن مايع را با هم مخلوط كنيد،كف ظرف نسوز را چرب كنيد،برنج را با مواد مخلوط كرده، داخل ظرف بريزيد،سپس بادمجانها را روي آن بچينيد و از موادگوشتي روي ان بريزيد و اب گوشت را روي آن بريزيد و مقداري دارچين روي ان بپاشيد، باقي مانده برنج را با مقداري روغن روي ان بريزيد، روي ان رابپوشانيد و در طبقه وسط فر كه با دماي ١٨٠ گرم شده به مدت ١:٣٠ ساعت قرار دهيد تا بپزد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از زندگی
از عطر و خندهی گل
لذت ببر....
زندگی پُر است از شادیهای کوچک
آنها را دریاب! ♥️
روز بخیر
🗺 گیلان - لنگرود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک باطرح مدل عروسک باربی
🎥🔝
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آبدوغ_خیار🔝
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واااای عالی بود عاشقش شدم🤩🤩
شما چی؟؟؟
مواد لازم :
گوشت ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۲ پیاز رنده شده
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قاشق چایخوری نمک
فلفل دلمه ای به تعداد دلخواه
به ازای هر فلفل دلمه ای یه قاشق غذاخوری برنج 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه و قرم و زیره و ریحان و
سیر رنده شده
رب گوجه
جعفری و نعناع ریز خورد شده
🌺
کلیپ با صوت گفته شده فقط یه نکنه اینکه بستگی به اینکه فرتون چجوری باشه تایم بزارید من فرم بسیاز زود گرم میکنه رب ساعت شما میتونید ۲۰ تا ۳۰ دقیقه هم بزارد
.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم:
4تا5عدد بادمجان
بادمجونا را نازک برش داده ودر سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید گذاشته و با قلم مو کمی روغن زیتون بمالید وکمی نمک بزنید وبزارید در فر 180 درجه تا کمی نرم و کمی سرخ شود 2 عدد ورق یوفکا بزرگ
نصف استکان آب
نصف استکان روغن زیتون .
خمیر یوفکارا با آب وروغن زیتون مرطوب کنید. برای درست کردن کباب های گوشتی
350-400 گرم گوشت چرخکرده 1عدد پیاز متوسط رنده شده نمک ادویه جات (فلفل سیاه، فلفل قرمز پرک ، زیره)
همه مواد را باهم خوب مخلوط کرده و ورز دهیدتا حالت چسبندگی پیدا کند. برای مواد رویه بعد پخت
ماست سیر برای سس؛
1-2 ق غ کره و پودر فلفل قرمز را اضافه کرده و بزارید روی حرارت تا کره آب شود واز روی حرارت بردارید.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه کوفته تبریزی
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #مربای_گل_محمدی🌸🌸
آموزش را در فیلم مشاهده کنید 👌👌
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی_طالبی🍈🍈
تو گرما میچسبه 😋😋
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🔝
طرزتهیه توپک
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزیین_کیک
ایده خوشگل و گوگولی و ساده برای تزیین کیک های خونگی😊
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ماکارونی_پیتزایی🔝
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#مرنگ_شکلاتی🍫🍪
۱پیمانه (۲۴۰گرم) سفیده تخم مرغ
۲و۱/۴پیمانه (۵۱۰ گرم)شکر دانه ریز
۱قاشق چایخوری وانیل مایع
۱۵۰گرم شکلات تلخ آب شده
۱)فر را روی دمای ۱۷۵درجه فارنهایت(۸۰درجه سانتیگراد)گرم کنید
و در سینی فر کاغذ شیرینی پزی پهن کنید
۲)شکر،سفیده های تخم مرغ و وانیل را به روش بن ماری حرارت دهید و هم بزنید تا دانه های شکر کاملا حل شوند
۳)مواد را در کاسه همزن بریزید و با سرعت متوسط تا زمانیکه سفت شوند هم بزنید
۴)در اخر شکلات آب شده را اضافه کنید (برای اینکه رگه های شکلات در مرنگ دیده شود شکلات را هم نزنید)
۵)با یک اسکوپ بزرگ از مواد بردارید و در سینی که از قبل اماده کردید با فاصله بریزید
۶)مرنگ ها را در فر از قبل گرم شده به مدت ۴-۲ساعت قرار دهید
(تا زمانیکه بتوان مرنگ را از کاغذ جدا کرد)
بعد از پخت فر را خاموش کنید و اجازه دهید مرنگ ها ۳۰دقیقه یا بیشتر در فر بمانند.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین سالاد🎥🔝
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خودتون رو به جای مهمان بذارید😍💁♀️ دیدن میز فینگرفود با طعم ها و مزه های متفاوت و
دیدن ایده های جذاب در چیدمان میز،
به طور حتم هیجان انگیزه🤩✨🔱😍
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این خوشمزه که مشاهده میکنید فته هست، فته بادمجان، غذای لبنانی که خیلی طرفدار داره
.
مواد لازم:
بادمجان ۵ عدد🍆
، سیب زمینی ۳ عدد🥔
، نان لواش مثلثی هرچی بیشتر بهتر😅
بادمجان ها و سیب زمینی رو مکعبی خرد کرده و سرخ کنید اگر اول سیب زمینی بعد نان و در آخر بادمجان رو سرخ کنید میتونید از یک روغن استفاده کنید تا روغن کمتری مصرف بشه و نکته این داستان اینه که وقتی بادمجان رو اول سرخ کنید تخم بادمجانها در روغن میمونه و روغن رو خراب میکنه پس بهتره ترتیب رو رعایت کنید
میتونید از نخود هم استفاده کنید .
برای سس: سه قاشق ماست، یک قاشق سس مایونز نیاز دارید کمی لیمو ترش یک حبه سیر و جعفری تازه هم بهش اضافه کنید و برای سس هم میتونید کمی ارده هم استفاده کنید🤗
.
بادمجان سرخ شده و سیب زمینی رو روی هم بریزید و ترکیب کنید بعد سس رو اضافه کنید و روی سس سماق بریزید در آخر هم نان های سرخ شده رو روش اضافه کنید و تمام .
جالب اینجاست که بعضی کشورهای شرق مدیترانه لونت (levant) مثل لبنان فلسطین سوریه و اردن این خوشمزه رو برای صبحانه استفاده میکنند
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خیارشور_نیم_ساعته🥒🥒
حالتون چطوره
اینم دستور یه خیارشوره ترد و فوق العاده
.
#خیارشور
مواد و اندازه کاملا داخل فیلم مشخصه
سبزی های معطر به دلخواه خودتونه
میتونید زیاد و کم کنید
حتما از خیارهای رسمی یا به قولی خیار بوته ای استفاده کنید
نکته: اگه از خیار گلخونه ای استفاده کنید وسط خیارشورهاتون آب میندازه و بد میشه.
#خیارشور_خونگی
#خیارشور_نیم_ساعته
#خیارشور
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستای نازنینم خوبین؟
من اومدمممم با #ترشی_کلم خوشمزهه😍
۱ عدد گل کلم متوسط
۲ لیوان سرکه انگور
۱ فنجان چای خوری آب
۱ ق چ جوهر لیمو
۲ ق چ نمک
روغن زیتون ۱ ق غ
ابتدا گل کلم رو خورد و بهش ۲ ق غ نمک اضافه و مخلوط میکنیم و داخل شیشه ریخته و ۲ ق چ نمک و جوهر لیمو و روغن زیتون و سرکه انگور وآب اضافه و در شیشه رو محکم میبندیم تا هوا وارد شیشه نشود و یک هفته در جای خشک و خنک نگه میداریم.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
39.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ویدیو
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#بستنی_وانیلی_خانگی 🍨 😋
شیر یک لیتر
زرده تخم مرغ ۸ عدد
وانیل یک ق چ
خامه ۲۰۰ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
زرده ها را با شکر و وانیل مخلوط کرده و هم بزنید تا کاملا سفید و سفت و کشدار شود. شیر را جوشانده و کم کم روی زرده تخم مرغ ریخته،هم بزنید. دوباره شیر و زرده را روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم بزنید تا شیر داغ شود ولی نجوشد. بعد بگذارید تا مایه سرد شود، خامه را با آن مخلوط کرده و در ظرف فلزی مناسب ریخته و روی آن را بپوشانید و در فریزر قرار دهید. وقتی بستنی کمی یخ زد آن را هم بزنید و مجدد روی آن را با سلفون پوشانده و در فریزر قرار دهید. این کار را سه بار انجام دهید تا بستنی غلیظ و کشدار شود. هم زدن مکرر بستنی جلوگیری از یخ زدگی آن میکند
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.