eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
160.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.7هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
19.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍆🍆 مواد لازم 4 بادمجان بلند و نازک 2 پیاز ریز 300 گرم گوشت چرخ کرده 1 مقدار خورده نان فلفل سیاه، فلفل قرمز برای سس 1 فنجان پوره گوجه فرنگی 2 الی 3 حبه سیر 1 قاشق چایخوری فلفل 1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی روغن زیتون در صورت دلخواه . . حتما درست کنید بینظیره. نوش جان 💞
. یه نفر از صبح تو آشپزخونس وکیک مرغ درست کرده واسه دوستش🙈💗 . میمیرم واسه این مدل غذاهایی که ناهار ،عصرونه و شام رو پوشش میده😁🙌 . سینه مرغ یک عدد کامل،پخته وخرد شده پیازچه خرد شدت ۶ عدد جعفری خرد شده ۲۰۰ گرم گردوخرد شده۲۰۰ گرم نان تست یک بسته خیارشورخرد شده ۱۵۰ گرم سس مایونز نصف پیمانه ماست خامه ای یک پیمانه نمک،فلفل،آبلیمو به میزان لازم . مرغ رو با پیاز و برگ بو و یه حبه سیر و یه تکه کوچک فلفل دلمه ای بزارین بپزه،بعداز جهت مخالف بافتش به قطعات کوچک برش بدین، پیازچه و جعفری ریز خورد شده،گردو،خیار شور، رو اضافه کنید ،سس مایونز،ماست خامه ای،نمک،آبلیمو و فلفل سیاه رو مخلوط کنید و به ترکیب اضافه کنید مخلوط کنید ویک ساعت زمان بدین تا مزه ها ترکیب بشه، اطراف نون تست رو برش بدین و تو یه ظرف مستطیل بچینین،بسته به نوع ظرفتون اگه لازم شد نون تست رو نصف کنید تا ته ظرف رو بپوشونه،از مواد مرغ وسبزیجات لابلای نون تست بزارین وبه همین ترتیب تا انتها،نون تست رو برش بدین و بچینین،اطرافش رو سس بزنید بزارین داخل یخچال و تزئین کنین
سلام دوستان وقتتون بخیر وشادی با آموزش ژله رنده ای در خدمتتون هستم. مواد لازم: پودر ژله شاتوت:١ بسته پودر ژله انگور: ١بسته بستی وانیلی:٢ عدد آب جوش برای هربسته ژله: ٢لیوان طرزتهیه: گام اول: ابتدا پودر ژله شاتوت رو با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و به روش بن ماری حل میکنیم تا ذارت ژله کاملا حل بشن و اجازه میدیم تا خنک شه سپس داخل ظرف ریخته وداخل یخچال میزاریم تا ژله کامل ببنده. گام دوم: پودر ژله انگور رو هم با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده وبه روش بن ماری حل میکنیم.و اجازه میدیم تا کاملا خنک شه. گام سوم: سپس بستنی های که به دمای محیط رسیده را به ژله انگور اضافه کرده و کاملا مخلوط میکنیم. گام چهارم:ژله شاتوت رو که کامل بسته بود رو با رنده درشت رنده کرده وبه ژله انگور اضافه کرده و هم میزنیم تا مواد با هم مخلوط شن سپس داخل قالب ریخته ودر یخچال میگذاریم به مدت ٣ تا ۴ ساعت تا ژله کامل ببنده. امیدروارم که از این آموزش خوشتون اومده باشه. . .
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام، سلام، همگی سلام، 😍میدونم که همه برانی بلدن ولی برای اینکه بعضی دوستان تازه ازدواج کردن و ممکنه بلد نباشن این کلیپ رو گذاشتم، حالشو ببرین😄چیز خاصی نداره، هویج پخته شده که میتونید خام هم رنده کنید با یه حبه سیر له شده، بادمجون هم حتما باید کبابی باشه، و ساطوریش کنید بازم با یه حبه سیر له شده، ماست حتما پر چرب باشه یا ماست کیسه باشه، اسفناج هم باید با چند حبه سیر و کمی نمک پخته بشه بازم با ماست مخلوط کنید البته خردش کنید، لبو هم که باید بپزید و با یه حبه سیر له شده، مخلوطش کنید و نوش جان، برای اینکه رنگ لبو کم نشه، سر و ته لبو رو نگیرید بزارید، چون رنگ لبو بعد از برش کم میشه و اونو به آب پس میده، شبتون خوش
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
اگر مو به مو به دستور زیر عمل کنید ژله های رولی فوق العاده ای خواهید داشت 💎 واسه ژله رولی حتما یه سینی سایز ۲۰ در ۳۰ داشته باشین، عکس سینی که من استفاده میکنم تو استوری هایلایت شده 💎 هر بسته پودر ژله رو با سه چهارم لیوان ( لیوان فرانسه) بنماری کنین، نصف لیوان بستنی بهش اضافه کنین 💎 بستنی رو بذارین بیرون یکمی نرم شه و وقتی ژله داغه بهش بستنی رو اضافه کنین و زیاد هم نزنین تا ژله بستنیتون دو رنگ شه 💎 کف سینی رو کمی خیس کنین و یه پلاستیک فریزر روش پهن کنین، روی نایلون فریزرو کمی چرب کنین بعد ژله بستنی رو بریزین روش 💎 نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه بذارین تو یخچال بمونه و بعد به صورت نواری برش بزنین و رول کنین 💎 اگه ژله بیشتر از ۴۵ دقیقه تو یخچال بمونه سفت میشه و موقع رول کردن میشکنه، اگه سایز سینی مناسب نباشه و ژله کلفت شه هم رول نمیشه 💎 اگه‌میخواین شکل گل بگیره ژله هاتون یه طرف برش ها رو دالبری بزنین. این رنگ ها ژله های موز، لیمو و آلوورا هستن #
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شنبه تون زیبا ان شاءالله امروز🌴🌸 برای تک تک دوستانم همون روزی بشه که آرزو شو دارند پر از خیروبرکت پر از دلخوشی پر از موفقیت و🌴🌹 پر از محبت خدا در زندگی .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔝🎥 ایده ناهار با گوشت چرخکرده    .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
😍 نصف بسته ماكاراني شكل دار خام  ٤ يا ٥ تخم مرغ   خام ورقه شده ٢٥٠ گرم  ( هات داگ )يك يا دو عدد خرد شده  فلفل  رنگي يا سبز نگيني شده 1 عدد  نمك و فلفل (ميزان سوسيس و قارچ مي تونيد زياد كنيد ولي كمترنه ) . پنیر پیتزا به مقدار لازم .. . .   رو ابكش كرده تا حدي مي جوشونيم که نرم و پخته بشه . اجازه ميديم ماكاروني سرد بشه بعد تخم مرغها رو‌با چنگال میزنیم و مابقي مواد رو به همراه ماکارونی اضافه مي كنيم ومخلوط میکنیم و بعد يكدست داخل تابه ایی که روغن آن داغ شده ميريزيم . وقتی یک طرف کوکو سرخ شد آنرا برگردونید تا طرف دیگر هم سرخ شود و در تابه را بزارید تا مغز پخت شود هرچي اين كوكو بيشتر سرخ بشه و تردتر بشه لذيذتره ... نوش جان . . ✅نكته: اگه نخواستيد از سوسيس استفاده كنيد فيله يا سينه مرغ هاي خيلي كوچك خرد كنيد و سرخ كنيد و نمك و كمي زردچوبه بزنيد و پودرسير بهش زياد بزنيد تا مزه سوسيس وكالباس بگيره😉 و سرد شده و توي مواد كوكو مخلوط كنيد اما اين كوكو با سوسيس خوشمزه تره🙃 . ✅نكته٢: روغن خوب داغ شود و بعد مواد كوكو رو پهن كنيد تا خوب سرخ و برشته شود و برگردونيد تا ازهم نپاشه .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
کیک کارپاتکا .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
آشپزی ایرانی🍔
کیک کارپاتکا .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
کیک کارپاتکا مواد لازم برای خمیر: ۱۲۵ گرم کره یا مارگارین ۱ لیوان آب ۱ لیوان آرد ۵ عدد تخم مرغ ۱ ق چ بکینگ پودر مواد لازم برای محلبی: ۱۲۵ گرم کره یا مارگارین ۱/۵ ق غ آرد ۲ ق غ نشاسته ۲ لیوان شیر ۲ عدد زرده تخم مرغ ۱ لیوان شکر ۱ ق چ وانیل برای روی کیک: پودر قند و هر میوه ای که دوست دارید طرز تهیه: ابتدا خمیر را درست کنید. در قابلمه آب و کره یا مارگارین را بریزید و تا زمانی که آب شود و بجوشد هم بزنید. به آب و روغن در حال جوش ، یک لیوان آرد را اضافه کنید و به کمک لیسک چند دقیقه خمیر را هم بزنید. اجازه دهید خمیر سرد شود. در این فاصله محلبی را درست کنید. برای محلبی به جز کره و وانیل همه ی مواد را در قابلمه بریزید و بپزید وقتی غلیظ شد و به قوام رسید از روی حرارت بردارید و کره و وانیل را اضافه کنید هم بزنید و اجازه دهید محلبی سرد شود. به خمیر ابتدا بکینگ پودر را اضافه کنید سپس تخم مرغها را تک به تک اضافه کنید، ازیک‌عدد که اضافه میکنید خوب مخلوط کنید سپس تخم مرغ بعدی، بعد با دور کند همزن هم بزنید. کف قالب کمربندی کاغذ روغنی پهن کنید و نصف خمیر را در‌قالب خالی کنید. بدون اینکه خیلی فشار بیاورید به وسیله قاشق روی آن را حالت دهید. نیازی نیست خیلی صاف بشه چون کیک پف میکنه. در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۵ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه بپزید. وقتی نیمه ی اول خمیر پخت نیمه ی دوم را هم به همین ترتیب در قالب بگذارید و بپزید. سپس نیمه ی دوم را هم خارج کنید واحازه دهید سرد شود. وقتی هر دو نیمه سرد شدند ، ابتدا یک نیمه را در قالب کمربندی به طوری که آسیبی به آن نرسد بگذارید و روی آن از محلبی بریزید. نیمه ی دوم را روی محلبی بگذارید. به مدت ۴-۳ ساعت در یخچال بگذارید سپس از یخچال خارج کنید و روی آن پودر قند بپاشید و سرو کنید. .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
. پودینگ شکلاتیه طرز تهیه: پودر کاکائو ۲ق نشاسته ذرت ۳ق وانیل کمی شکر۱/۳پیمانه شیر۲/۵پیمانه اول پودر کاکائو ونشاسته ذرت رو باهم مخلوط کنید بعد بهش کمی شیر اضافه کنید وهم بزنید تا گلوله نشه بعد بقیه شیر رو بذارید رو حرارت ملایم تا کمی گرم شه بعد بهش این مخلوط رو که درست کردید اضافه کنید ب همراه شکر و وانیل ومدام هم بزنید تا ی مخلوط یک دست وکرمی بدست بیاد دسر شما آمادس😅😋 . . ب همین آسونی ب همین خوشمزگی هم میتونید گرم سرو کنید هم‌سرد واینکه شکر هم بسته ب ذائقتون کم وزیاد کنید . .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍗😋 غذای هندی👳‍♀ مواد لازم: ۱فنجون ماست چکیده و کمی کشک و برای ۱۵دقیقه داخل صافی می گذاریم تا آب اضافی آن خارج شود ۲قاشق غذاخوری پودر سیر زنجبیل نصف قاشق غذاخوری زردچوبه نصف قاشق غذاخوری پودر برگ شنبلیله ۲قاشق غذا خوری فلفل قرمز چیلی ۲قاشق غذا خوری فلفل قرمز چیلی کشمیری ۱قاشق غذا خوری نمک تمامی مواد بالا را باهم مخلوط می کنیم و ۱کیلوگرم مرغ را درون مواد می گذاریم برای ۱ساعت مزه دار شود. 🔴نکته: این غذا هندیه پس پر از ادویه های مختلف و تنده اگر خواستین می تونین ادویه هاشو با توجه به سلیقتون کم و زیاد کنید👌🏼 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
کْسْر مواد لازم: ۲ونیم لیوان بلغور ریز ۴لیوان اب گرم ۱فنجان روغن مایع ۲عدد پیاز ۱عدد فلفل کا‌پیا(فلفل قرمز) نصف دسته جعفری ۵-۶عدد نعناع ۱عدد کاهو کوچک نصف دسته پیازچه ۱ق غذاخوری رب فلفل ۲ق غذاخوری رب گوجه نصف فنجان رب انار ۱عدد لیموی اب گرفته ۱ونیم ق مرباخوری پول بیبر(پرک فلفل ) ۱ق چایخوری فلفل سیاه ۱ق مرباخوری پودر فلفل قرمز و نمک طرز تهیه: داخل ظرفی گود بلغور را بریزید و‌اب داغ را رویش بریزید و هم بزنید. در ماهیتابه پیازو فلفل ریز خرد شده را با روغن زیتون تفت دهید و بعد رب ها را اضافه کنیدو ۱دقیقه دیگر تفت دهید و ادویه ها را اضافه کنید و هم بزنید. مواد تفت داده شده را رو بلغور های باد کرده بریزید و هم بزنید. پیازچه،نعناع،جعفری و کاهوی ریز خرد شده را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید در اخر رب انار و اب لیمو را ضافه کرده و اگر مایلیدنصف فنجان روغن زیتون اضافه کنید و خوب هم بزنید و سرو کنید. .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
پوآچا ۲۰۰ گرم کره همدمای اتاق ۳/۴ پیمانه شیر ولرم ۲-۳ قاشق چایخوری نمک ۲ قاشق غذاخوری شکر ۲۰ گرم خمیر مایه خیس یا ۱۰ گرم خمیر مایه فوری حدود ۳ونیم الی ۴ پیمانه آرد - برای رومال: ۱ زرده تخم مرغ کنجد - شیر و شکر رو مخلوط کنین و خمیر مایه رو اضافه کنین و هم بزنین ، اگه پودریه، یک دور هم بزنین کافیه.بعد روشو بپوشونین و حدود ۱۰ دقیقه بمونه تا پف کنه. در طرف دیگه ، حدود ۳ پیمانه آرد رو داخل کاسه بریزید و با نمک مخلوط کنید بعد کره رو اضافه کنین و مخلوط کنین ،بعد شیر رو اضافه و ورز بدین .نیاز بود باز آرد بزنین تا به دست نچسبه ولی کمی به ظرف بچسبه. بعد روشو بپوشونین و ۳۰ دقیقه استراحت بدین یا اونقدر که حجیم بشه. بعد از خمیر تکه هایی بردارین و خواستین داخلشون مواد دلخواه بزارین و ببندین و شکل بدین و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین بچینین و روشونو بپوشونین تا ۱۰-۲۰ دقیقه هم داخل سینی بمونن بعد روشون زرده بمالین و با چاقو خط بندازین و کنجد بپاشین و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه بپزین تا سرخ شن . .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
نان رولی ارده وگردو مواد لازم: خمیر مایه..... ۱ ق غ روغن مایع..... ۱/۳ پیمانه آب ولرم...... ۱/۲ پیمانه شیر ......۱ پیمانه شکر........۳۵ گرم نمک.......۱ قاشق مرباخوری آرد....... به مقدار لازم(خمیر کمی به دست بچسبد) سفیده تخم مرغ..... ۱ عدد رویه زرده تخم مرغ ۱ عدد و ۱ ق غ شیر برای وسط خمیر: ۱۰۰گرم کره آب شده ۱/۲ پیمانه ارده گردو آسیاب شده ۱۰۰ گرم طرز تهیه: ابتدا آب ولرم، و۱ ق غ از شکر و خمیر مایه را در ظرفی ریخته هم بزنید و 10 دقیقه استراحت بدید.سپس شیر وروغن مایع سفیده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید و خمیر مایه عمل آمده را اضافه کنیدوبعد آرد ونمک را با کنترل بریزید و ورز بدید. باید قوام خمیر طوری باشد که کمی به دست بچسبد. روی خمیر را بپوشانید و 45 دقیقه استراحت بدید تا خمیر عمل بیاد. از خمیر 10 چانه جدا کنید و مجدد 10 دقیقه استراحت بدید. چانه ها را به اندازه بشقاب باز کنید و روی 5 چانه باز شده کره آب شده بزنید و روی هم بذارید و 15 دقیقه استراحت بدید سپس تا جایی که میتوانید باز کنید و از وسط برش بزنید...روی خمیر را ابتدا ارده ریخته وبا قاشق پخش کنید و بعد گردو را بریزید. سپس از عرض برش های باریکی بزنید و رول کنید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بذارید بقیه چانه ها را هم به همین شکل آماده کنید و 30 دقیقه داخل سینی استراحت بدید سپس زرده تخم مرغ بزنید و در فر 200 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که بپزید 👩‍🍳نوش جان🌹 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
: با اموزش خانم جمشیدیان مواد لازم روغن جامد 450 گرم پودر قند 350 گرم آرد سفید500گرم آردنخودچی250 گرم آرد برنج 250 گرم پودر هل 1/2 ق.چ مغزهای خرد شده به دلخواه-زنجبیل،دارچین،کاکائو،زعفر ان به دلخواه روغن و پودر قندو 5 دقیقه با همزن می زنیم تا سبک بشه.آردها رو با هل یا هر طعم دهنده موردنظر به مواد بالا اضافه کرده میتونید در این مرحله گردو خرد شده ،بادوم و پسته و...اضافه کرد خمیر وقتی منسجم شد حدود ۳،۴ساعت استراحت داده اندازه فندق برداشته در دست گرد کرده ودر سینی فر چیده ،یا با کاتر دلخواه قالب زده ودر فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰بمدت حدود ۱۵تا۲۰دقیقه میپزیم برای تغییر در طعم می شه مقدار آردها رو کم و زیاد کرد. من در پسته ای،نارگیلی،بادومی،نسکافه ای،کاکائویی و زعفرونی،ساده با عطر هل و گردویی برای قسمت گردویی اونارو تو دست گرد کردم وقتی پخت و سرد شد تو پودر قند غلتوندم .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
بسبوسه کاراملی لایه اول یک پاکت خامه نصف پیمانه سمید نصف پیمانه پودر شیر خشک ربع پیمانه روغن ۱ قاشق غذاخوری بکینگ پودر کمی هل و زعفران مواد خیلی غلیظ میشه بعد به مدت ۲۰دقیقه داخل فر میذاری از فر که بیرون اوردی کمی شیر عسل میریزی (من شهد ریختم) لایه دوم یک پاکت خامه یک پاکت کارامل یک پیمانه و ربع شیر مایع چند دقیقه رو گاز میذاری بعد روی مواد(لایه اول) که سرد شده میریزی لایه سوم پودر شیر خشک تفت داده روی کارامل میریزی و میذاریم یخچال تا خودشو بگیره .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
(شيريني صدفي) : اولین بار نوروز ۹۳ بود که داشتم گوگل رو سرچ میکردم و چشمم خورد بهش و اونموقع بود که درستش کردم و خداروشکر رسپی کامل و بدون کم و کسری بود😅 . طرز تهیه ش هم از این قراره: . ١٧٠گرم كره را با ٨٠گرم پودر قند با همزن كامل زده،تا سبك و نرم شود،يك عدد تخم مرغ اضاف كرده،و كمي وانيل،همزده،در آخر ٢٥٠گرم آرد الك شده اضافه كرده، مواد را داخل قيف ريخته،در سيني فر،شكوفه زده با خلال پسته تزيين كرده،براي ٢٥الي بيست دقيقه داخل فر با دماي ١٧٠درجه ميگذاريم. بعد از اماده شدن و سرد شدن شيريني ها،روي يكي از انها كمي نوتلا(شكلات صبحانه)ميماليم،سپس يك شيريني ديگر روي ان قرار ميدهيم . برای طعم نسکافه ای هم کافیه موادو در انتهای کار دو قسمت کنید،یک ق چ نسکافه رو با یک ق غ ابجوش مخلوط کنید و به مواد شیرینی اضافه کنید میتونید میزان بیشتری نسکافه بریزید . .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: گوشت قرمز يا مرغ برنج پياز سه چهار تا سيب زميني 5-4 عدد نخود آبپز يا. لپه 3-2 ليوان كشمش در صورت تمايل ادويه ها ( فلفل سياه دانه اي و نكوبيده _دارچين_زردچوبه _ هل_ زيره سياه) نمك نكته: ادويه جات در اين غذا خيلي مهم است و بايد از ادويه هاي معطر استفاده كنيد طرز تهيه مرغ را با نمك فلفل ادويه و.. ميپزيم تا نرم شود بعد سرخ ميكنيم سيب زميني را خلالي كرده و سرخ ميكنيم پياز را هم خلالي كرده و سرخ ميكنيم خوب كه طلايي شد نمك و ادويه و تفت ميدهيم سپس نخود آبپز را با پياز مخلوط ميكنيم و از مواد (پياز و نخود) يك سومش را برميداريم و در قابلمه اي كه ميخواهيم برنج را طبخ كنيم ميريزيم و مقداري روغن + بقيه ادويه ها و فلفل سياه وبرنج خيس خورده را اضافه ميكنيم و آب مرغ را به اندازه اي اضافه ميكنيم تا روي برنج را بگيرد دقت كنيد آب زياد نريزيد چون اين برنج آبكش نميشود اول شعله را زياد ميكنيم آب برنج كه تمام شد ميگذاريم با شعله كم دم بكشد اگر كشمش تو غذا دوست داريد كشمش را تفت دهيد و با پياز و نخود مخلوط كنيد برنج كه دم كشيد در ظرف ميكشيم و با گوشت سرخ شده يا مرغ و سيب زميني و پياز و نخود سرو ميكنيم .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
👌🍆 ‌ مواد لازم:👇 ‌ 3 عدد بادمجان ‌ 400 گرم گوشت خردشده ریز 1 عدد پیاز 2 عدد فلفل قرمز و سبز 3 قاشق غذاخوری روغن 1 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری زیره 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه و قرمز ‌ برای سس:👇 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 فنجان آب ‌ طرز تهیه:👇 ابتدا بادمجان ها به صورت راه‌راه پوست کنده شوند سپس داخل آن را خالی کنید.کمی روغن بریزید و در فر از قبل گرم شده 200 درجه بذارید تا بپزه. روغن و گوشت قرمز را در قابلمه داغ اضافه کنید ، سرخ کنید ، سپس فلفل ها و ادویه ها را به گوشت و سس پخته شده اضافه کنید. بادمجانهای پخته شده از مواد داخلی پر کنید. رب گوجه فرنگی را روی آن بریزید. 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده 200 درجه بذارید.‌ ‌
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍻🍻 اول چهار لیوان اب رو میگداریم جوش بیاد بعد بهش به مقدار لازم زعفران میزنیم شعله رو کم کنید تا زعفران رنگ باز کنه بعد پنج دقیقه بهش سه و نیم لیوان شکر اصافه میکنیم شکر که حل شد نصف پیمانه تا یک پیمانه گلاب میزنیم بستگی به کیفیت گلاب داره بعد شعله رو کم میکنیم تا شربت به علطت برسه بعد که اندازه شد غلظتش خاموش کنید درقابلمه رو ببندید که با عرق کردنش شکرهای اطراف قابلمه اب بشه تا شکرک نزنه و بعد با تخم شربتی یا خاک شیر میل کنید یکم ابلیمو تازه هم بزنید عالی میشه. 👩‍🍳نوش جان🌹
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☕ یک نوشیدنی راحت و داغ و خوشمزه و پرطرفدار ایده عالی برا پذیرایی از مهمونا😌👌 برای ۳ فنجون👇 شیر یک و نیم لیوان خامه صبحانه ۱ تا ۲ ق غ شکر ۲ تا ۳ ق غ (میزان دست خودتونه و به شکلاتتون تلخ و شیرینیش مربوطه) پودر کاکائو ۲ ق غ شکلات تخته ای ۵۰ گرم 👩‍🍳نوش جان🌹
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥘🌯 پياز گوشت چرخ كرده قارچ رب گوجه يا سس كچاپ (من سس كچاپ ميزنم) نمك،فلفل، زردچوبه، آويشن ماست و روغن زيتون براى نرم كردن يوفكاها 👩‍🍳نوش جان🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا