eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
157.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
پنجاه گرم کره و یک لیوان آب و نصف ق چ شکر و ریختم تو قابلمه و گذاشتم رو حرارت هم زدم تا جوش بخوره بعد یه لیوان آرد الک شده رو یکباره اضافه کردم و هم زدم تا یه جا جمع بشه بعد حدود پنج دقیقه رو حرارت هم زدم ( ❌ مهم : داغ زدن تو فیلمم ببینید مدام با پشت قاشق باز میکنم ) بعد گذاشتمش دمای بیرون تا خنک بشه بعد اینکه خنک شد با همزن زدم تا از هم باز بشه بعد چهار عدد تخم مرغ و دونه دونه اضافه کردم و هم زدم در آخر هم یک پنس بکینگ پودر و وانیل و اضافه کردم و هم زدم بعد ریختم تو قیف و شکوفه زدم ( من از ماسوره شکوفه بزرگ استفاده کردم مخصوص بامیه ) ، بعد سینی و انتقال بدین تو فر از قبل گرم شده ده دقیقه الی یک ربع با دمای بالا تا پف کنه بعد یک ربع با دمای صد و هشتاد درجه تا بپزه در آخر هم چند دقیقه گریل و روشن کنید تا روش طلایی بشه بعد پختم وقتی خنک شد تهشو سوراخ کردم و خامه زدم . ❌خمیرتون باید خوب داغ بخوره وگرنه خمیر میشه . 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
برای کرم: ۲ پیمانه شیر ۱ زرده تخم مرغ ۱ قاشق غذاخوری پر نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری آرد ۲ قاشق غذاخوری پر شکر یا بر حسب ذایقه وانیل ۱ قاشق غذاخوری پر کره همدمای اتاق مواد لازم دیگر : مقداری رشته کادایف نرم حدودا نصف مقدار رشته ها، کره پودر پسته پودر هل برای شربت : ۲ پیمانه آب ۲ پیمانه شکر ۱ونیم قاشق چایخوری آبلیمو دو تا هل برای شربت ، آب و شکر و هل ها رو روی حرارت متوسط قرار بدین تا بجوشه و حدود ۲۰-۳۰ دقیقه بجوشونین تا غلیظ شه ولی نه خیلی زیاد.بعد آبلیمو رو اضافه و مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید تا کاملا سرد شه. رشته های کادایف رو با دستتون کوچک کوچک کنین و با کره نرم با دستتون ورز بدین تا همه جای رشته ها چرب بشه بعد داخل قالب مافین یا مینی مافین که چرب کردین بزارین و با استکانی چیزی قشنگ فشار بدین تا شکل قالبو بگیره و توخالی باشه. مقادیر رشته کادایف کاملا دلبخواهیه. فقط سعی کنین ضخامت مینی تارتها یکسان باشه، نه خیلی ضخیم نه نازک. بعد بزارین در فر از قبل گرم شده ۱۷۰ درجه چند دقیقه بمونه تا سرخ شه. بعد دربیارین و شربت سرد رو روشون بریزین . قرار نیس همه شربتو بریزین، شربت نباید زیاد باشه. البته سلیقه ایه، و بعد ازینکه شربتو جذب کردن و سرد شدن، از قالب دربیارین و داخلشون پودر پسته و پودر هل به اختیار بریزین یا حتی میتونین گردو درشت خرد شده بریزین و کرم رو با ماسوره بزنین. میتونین بجای کرم از خامه فرم گرفته ، سرشیر یا بستنی استفاده کنین . برای کرم، همه موادو بجز کره و وانیل، داخل قابلمه بریزین و مخلوط کنین و روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا غلیظ شه بعد از روی حرارت بردارید و کره و وانیل رو اضافه و مخلوط کنید و داخل قیف با ماسوره دلخواه بریرین و بزارین یخچال تا سرد شه. میتونین مقادیر مواد شربت رو نصف کنین. میتونین قبل از پخت داخل هر تارت یک تکه پنیر موزارلا بزارین و بعد شربت بریزین و پودر پسته و کرم بدین و اینجوری میشه مینی تارت کونفه. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🔰 آرد سفید ۱۲۵ گرم آرد نخودچی ۷۰ گرم پودر قند ۶۰ گرم گردو نگینی ۳ تا ۴ ق غ شکلات ذوب شده ۹۰ گرم کره ۴۰ گرم روغن جامد ۲۵ گرم هل و دارچین هر یک ۱ ق چ پر ابتدا هر یک از آرد ها و پودر قند را الک کنید . بعد آرد سفید را بو دهید در حدی که بوی خامی آرد گرفته شود ولی خیلی تغییر رنگ ندهد در کلیپ مشخصه ، حدودا ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم کفایت می‌کنه، بعد آرد سفید را مجدد الک کنید و در ظرفی بریزید سپس آرد نخود چی را بو دهید ، زمان بو دادن آرد نخودچی خیلی کوتاه تر از آرد سفید هستش مراقب باشید که آرد نسوزه مجددا آرد نخودچی را هم الک کنید این الک کردن نکته مهمیه که حلواتون یکدست در بیاد . حالا هر دو آرد را که هنوز گرم هستش توی قابلمه بریزید و با هم مخلوط کنید و به ترتیب کره ، روغن ، پودر قند ، پودر هل و دارچین ، گردو و شکلات ذوب شده را اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هریک به خوبی با پشت قاشق مخلوط کنید در انتها با دست مواد ورز بدید تا حلوا جمع بشه ، بعد به قطر ۱ سانت پهنش کنید روش شکلات ذوب شده و پسته بریزید نیم ساعت تو یخچال بزارید و بعد برش بزنید . 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
كيك مرغ يه غذاي سرد و خوشمزه و شيك، كه ميتونيد از روز قبل براي مهمونيتون آمادش كنيد... مواد لازم ؛ نون تست به ميزان لازم سينه مرغ ٤ عدد ساقه كرفس جوان ٥ عدد جعفري تازه ١ دسته پيازچه ٣ عدد گردو نصف پيمانه ليمو تازه ٢ عدد سس مايونز به ميزان لازم پودر آويشن ٢ قاشق غذاخوري نمك و فلفل سياه طرز تهيه؛ > سينه هاي مرغ رو بپزيد و بعد كاملا ريش ريش كنيد، > ساقه هاي كرفس رو ريز ريز خرد كنيد، > جعفري و پيازچه رو هم ساطوري ريز كنيد، > همه مواد رو داخل كاسه اي بريزيد و با چاشني ها و مايونز كامل مخلوط و گردو ريز خرد شده رو هم اضافه كنيد، > لبه هاي نان تست رو جدا كنيد و يه لايه بچينيد كف ظرف و بعد يه لايه از مواد روي نون ها يكدست به ماليد، > اين كار رو ادامه بدهيد تا لايه آخر نون باشه > حالا با مايونز روي كيك رو بپوشونيد > در آخر باجعفری و زیتون يا چيز هاي ديگه تزئین کنید. .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین خرما و حلوا با ماسوره🖤 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب فست فودی 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
یک بسته ژل آلوورا رو با یک لیوان آب جوش خوب مخلوط میکنیم تا ژلاتین کاملا حل بشه و بعد در یک لیوان آب سرد تخم شربتی ریختم و به ژِله آلوورا اضافه کردم و ریختم داخل قالب ژله و گذاشتم تو یخچال به مدت ۵ دقیقه.وقتی ژله نیم بند شد غنچه های گل رز رو گذاشتم روی ژِله .برای ردیف دوم هم میتونید هر رنگ ژله ای که دوست دارید با یک لیوان آب جوش و نصف فنجان شیر مخلوط کنید و روی ژله بریزید 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ســلام صبحتون زيبـا🌸🍃 روزتـون پـر از شـادی🌸🍃 دلتون لبريز از عشق و اميد تندرست و كامروا باشيد 🌸🍃 بهترينها رو بـراتون آرزو ميكنم 🌸🍃
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
كيك مرغ يه غذاي سرد و خوشمزه و شيك، كه ميتونيد از روز قبل براي مهمونيتون آمادش كنيد... مواد لازم ؛ نون تست به ميزان لازم سينه مرغ ٤ عدد ساقه كرفس جوان ٥ عدد جعفري تازه ١ دسته پيازچه ٣ عدد گردو نصف پيمانه ليمو تازه ٢ عدد سس مايونز به ميزان لازم پودر آويشن ٢ قاشق غذاخوري نمك و فلفل سياه طرز تهيه؛ > سينه هاي مرغ رو بپزيد و بعد كاملا ريش ريش كنيد، > ساقه هاي كرفس رو ريز ريز خرد كنيد، > جعفري و پيازچه رو هم ساطوري ريز كنيد، > همه مواد رو داخل كاسه اي بريزيد و با چاشني ها و مايونز كامل مخلوط و گردو ريز خرد شده رو هم اضافه كنيد، > لبه هاي نان تست رو جدا كنيد و يه لايه بچينيد كف ظرف و بعد يه لايه از مواد روي نون ها يكدست به ماليد، > اين كار رو ادامه بدهيد تا لايه آخر نون باشه > حالا با مايونز روي كيك رو بپوشونيد > در آخر باجعفری و زیتون يا چيز هاي ديگه تزئین کنید. .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
آشپزی ایرانی🍔
#حلواشکلاتی 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🔰 آرد سفید ۱۲۵ گرم آرد نخودچی ۷۰ گرم پودر قند ۶۰ گرم گردو نگینی ۳ تا ۴ ق غ شکلات ذوب شده ۹۰ گرم کره ۴۰ گرم روغن جامد ۲۵ گرم هل و دارچین هر یک ۱ ق چ پر ابتدا هر یک از آرد ها و پودر قند را الک کنید . بعد آرد سفید را بو دهید در حدی که بوی خامی آرد گرفته شود ولی خیلی تغییر رنگ ندهد در کلیپ مشخصه ، حدودا ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم کفایت می‌کنه، بعد آرد سفید را مجدد الک کنید و در ظرفی بریزید سپس آرد نخود چی را بو دهید ، زمان بو دادن آرد نخودچی خیلی کوتاه تر از آرد سفید هستش مراقب باشید که آرد نسوزه مجددا آرد نخودچی را هم الک کنید این الک کردن نکته مهمیه که حلواتون یکدست در بیاد . حالا هر دو آرد را که هنوز گرم هستش توی قابلمه بریزید و با هم مخلوط کنید و به ترتیب کره ، روغن ، پودر قند ، پودر هل و دارچین ، گردو و شکلات ذوب شده را اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هریک به خوبی با پشت قاشق مخلوط کنید در انتها با دست مواد ورز بدید تا حلوا جمع بشه ، بعد به قطر ۱ سانت پهنش کنید روش شکلات ذوب شده و پسته بریزید نیم ساعت تو یخچال بزارید و بعد برش بزنید . 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین خرما و حلوا با ماسوره🖤 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
آشپزی ایرانی🍔
#مینی_تارت_کادایف_کرمدار 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
برای کرم: ۲ پیمانه شیر ۱ زرده تخم مرغ ۱ قاشق غذاخوری پر نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری آرد ۲ قاشق غذاخوری پر شکر یا بر حسب ذایقه وانیل ۱ قاشق غذاخوری پر کره همدمای اتاق مواد لازم دیگر : مقداری رشته کادایف نرم حدودا نصف مقدار رشته ها، کره پودر پسته پودر هل برای شربت : ۲ پیمانه آب ۲ پیمانه شکر ۱ونیم قاشق چایخوری آبلیمو دو تا هل برای شربت ، آب و شکر و هل ها رو روی حرارت متوسط قرار بدین تا بجوشه و حدود ۲۰-۳۰ دقیقه بجوشونین تا غلیظ شه ولی نه خیلی زیاد.بعد آبلیمو رو اضافه و مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید تا کاملا سرد شه. رشته های کادایف رو با دستتون کوچک کوچک کنین و با کره نرم با دستتون ورز بدین تا همه جای رشته ها چرب بشه بعد داخل قالب مافین یا مینی مافین که چرب کردین بزارین و با استکانی چیزی قشنگ فشار بدین تا شکل قالبو بگیره و توخالی باشه. مقادیر رشته کادایف کاملا دلبخواهیه. فقط سعی کنین ضخامت مینی تارتها یکسان باشه، نه خیلی ضخیم نه نازک. بعد بزارین در فر از قبل گرم شده ۱۷۰ درجه چند دقیقه بمونه تا سرخ شه. بعد دربیارین و شربت سرد رو روشون بریزین . قرار نیس همه شربتو بریزین، شربت نباید زیاد باشه. البته سلیقه ایه، و بعد ازینکه شربتو جذب کردن و سرد شدن، از قالب دربیارین و داخلشون پودر پسته و پودر هل به اختیار بریزین یا حتی میتونین گردو درشت خرد شده بریزین و کرم رو با ماسوره بزنین. میتونین بجای کرم از خامه فرم گرفته ، سرشیر یا بستنی استفاده کنین . برای کرم، همه موادو بجز کره و وانیل، داخل قابلمه بریزین و مخلوط کنین و روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا غلیظ شه بعد از روی حرارت بردارید و کره و وانیل رو اضافه و مخلوط کنید و داخل قیف با ماسوره دلخواه بریرین و بزارین یخچال تا سرد شه. میتونین مقادیر مواد شربت رو نصف کنین. میتونین قبل از پخت داخل هر تارت یک تکه پنیر موزارلا بزارین و بعد شربت بریزین و پودر پسته و کرم بدین و اینجوری میشه مینی تارت کونفه. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
آشپزی ایرانی🍔
#نون_خامه_ای 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
پنجاه گرم کره و یک لیوان آب و نصف ق چ شکر و ریختم تو قابلمه و گذاشتم رو حرارت هم زدم تا جوش بخوره بعد یه لیوان آرد الک شده رو یکباره اضافه کردم و هم زدم تا یه جا جمع بشه بعد حدود پنج دقیقه رو حرارت هم زدم ( ❌ مهم : داغ زدن تو فیلمم ببینید مدام با پشت قاشق باز میکنم ) بعد گذاشتمش دمای بیرون تا خنک بشه بعد اینکه خنک شد با همزن زدم تا از هم باز بشه بعد چهار عدد تخم مرغ و دونه دونه اضافه کردم و هم زدم در آخر هم یک پنس بکینگ پودر و وانیل و اضافه کردم و هم زدم بعد ریختم تو قیف و شکوفه زدم ( من از ماسوره شکوفه بزرگ استفاده کردم مخصوص بامیه ) ، بعد سینی و انتقال بدین تو فر از قبل گرم شده ده دقیقه الی یک ربع با دمای بالا تا پف کنه بعد یک ربع با دمای صد و هشتاد درجه تا بپزه در آخر هم چند دقیقه گریل و روشن کنید تا روش طلایی بشه بعد پختم وقتی خنک شد تهشو سوراخ کردم و خامه زدم . ❌خمیرتون باید خوب داغ بخوره وگرنه خمیر میشه . 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.