#چیز_کیک_آلبالو_قالبی
براي درست كردن اين چيزكيكا شما نياز داريد به قالب سيليكوني،دقت كنيد قالبتون ريز نباشه،من از قالب ساوارين استفاده كردم.براي شروع كار يه بسته ژله دلخواه ويك قاشق چايخوري ژلاتين رو با نصف ليوان ابجوش خوب حل ميكنيم ميذاريم كنار خنك شه.يه بسته پنيرماسكارپونه رو با همزن ميزنيم تا از هم باز شه،يه بسته خامه صبحانه يا به همون ميزان خامه فرم گرفته اضافه كرده وخوب مخلوط ميكنيم،ژله خنك شده رو اضافه كرده ومجدد هم ميزنيم،از مواد ميچشيم اگه نياز به پودرقند داشت به اندازه دلخواه اضافه ميكنيم،حالا خيلي كم قالب رو چرب كرده و از موادمون ميريزيم داخل قالبها،فقط دقت كنيد تا لبه ي قالب پرنكنيد (جا واسه كيك بمونه).بذاريد يخچال تا نيم بند شه،براي كيك ميتونيداز كيكاي آماده استفاده كنيد يا خودتون درست كنيد(كه اماده راحتتره)وقتي چيزكيك نيم بند شد كيكارو به اندازه دهانه قالب برش داده و روي مواد پنيري بذاريد و خيلي خيلي كم فشار بديد تا به هم بچسبن(زياد فشار نديد كه لايه زيري پاره نشه).بعد به مدت حداقل ٤-٥ساعت بزاريد يخچال تاسفت شه.موقع سرو هم اول دور دسر رو باچاقو ازاد كنيد و بعدبرگردونيد تو ظرف
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
کیک دو رنگ 🥧🍰
این کیک رو هم کسانی که کیک ساده و هم کسانی که شکلاتی دوس دارن میتون بپزن
👏👏. مواد لازم:
آرد دو پیمانه
تخم مرغ چهار عدد
ماست یک پیمانه
شکر یک پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
بکینگ پودر یک ق غ
وانیل نوک ق چ
پودر کاکائو سه ق غ
آرد اضافه سه ق غ
آردو بکینگ پودر رو باهم مخلوط و سه بار الک کنید.
تخم مرغ وانیل و شکر رو داخل یه ظرف بریزید و هشت دقیقه هم بزنید با همزن تاحجیم و کشدار بشه...
روغن مایع اضافه و هم بزنید
ماست رو اضافه و خوب هم بزنید
آردو تو چند مرحله به مواد اضافه و خوب مخلوط کنید
خب مواد رو به دو قسمت تقسیم و به یه قسمت پودر کاکائو و به قسمت دیگه آرد اضافی رو اضافه کنید و هم بزنید
ابتدا مواد ساده رو داخل قالبی که با روغن جامد چرب و آرد پاشی کردید بریزید و بعد مواد کاکائویی رو روی مواد ساده بریزید و با سیخ چوبی مواد کاکائویی رو هم بزیید خیلی کم
خب قالب رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۷۵به مدت ۴۵تا ۶۰ دقیقه بزارید...تا پایان پخت کیک در فر و باز نکنید آخرای زمان پخت با سیخ چوبی تست کنید اگه مواد به سیخ نچسبید و تمیز دراومد کیک پخته و آمادست بعداز خنک شدن از قالب بیرون بیارید
👩🍳👨🍳
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
#کوکو_سبزی به شکل خورشید 😋
نمک به میزان لازم
گردو 100 گرم
زرشک 2 ق غ
تخم مرغ 3 عدد
سبزی کوکو 500 گرم
خمیر بربری 1 کیلو
🔸اول مواد کوکو سبزی را مخلوط کرده و کنار بگذارید.اگرمواد کوکو آب داشت با کمی فشار آبش را بگیرید. بعد خمیر بربری را روی تخته بگذارید و آرد پاشی کنید به طوری که به دست نچسبد.
سپس با وردنه نصف خمیر را پهن کرده داخل سینی فر بگذارید ومانند عکس مواد را روی آن قرار دهید. نصفه دیگر خمیر را هم پهن کرده و روی لایه قبلی قرار دهید. بقیه مراحل هم مانند عکس یک کاسه در وسط قرا دهید بعد با چاقو آن را برش بزنید.
بهتراست چاقو را چرب کنید تا مواد به آن نچسبد. بعد از این مرحله تکه ها را برگردانده و در فر با حرارت حدودا ۱۷۰ درجه بپزید.
وقتی خمیر طلایی شد کوکو آماده است
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاستا_پنیری با مرغ و قارچ
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه غذای خوشمزه حتما امتحان کنین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آش_انار
مواد لازم 🥣👩🏻🍳👇🏾
.
(نخود نصف پیمانه، لوبیا چیتی نصف پیمانه)
برنج نصف پیمانه
سبزی آش دو پیمانه
پیاز یک عدد متوسط
کوفته قلقلی(صدو پنجاه گرم گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، نمک و فلفل سیاه)
یک سوم پیمانه
آب انار یک پیمانه(دلبخواهی)
انار دون شده ترش یک پیمانه
نعناع داغ برای سرو
روغن مایع مخصوص سرخ کردنی سه قاشق غذاخوری
طرز تهیه:👇🏾
حبوبات و از شب قبل خیس کرده و چند بار آبشو عوض کنید( می تونید به جای نخود از لپه استفاده کنید)
.
پیاز و ریز خرد کرده با سه قاشق روغن و زردچوبه سرخ کنید.
حدود ۴ لیوان آب اضافه کنید به جوش که اومد برنج و سبزی آش و اضافه کنید.بعد از نیم ساعت کوفته ریزه رو اضافه کنید.
بعد از یکساعت دیگه که برنج پخت و به آش لعاب داد، حبوبات پخته شده ، آب انار ، رب انار و انار دون شده و نمک و فلفل اضافه کنید .
حدود نیم ساعت زمان بدین تا آش جا بیافته.
با نعناع داغ و کوفته ریزه و انار دون شده تزیین کرده و سرو کنید.
.
.
نکته: این آش نسبت به آش های دیگه کمی رقیق تر هست.
می تونید به جای آب انار به مقدار رب انار اضافه کنید یا رب انار و حذف کنید و فقط آب انار اضافه کنید،
مرغ پرتقالی
.
مرغ با این روش خیلی خوشطعم میشه.بنظرم خوبه که یکبار امتحانش کنید.
هم میتونید از آب پرتقال طبیعی استفاده کنید و هم از آبمیوه های پاکتی .فقط اینکه بعضی مواقع که از آب پرتقال طبیعی استفاده میکنیم ممکنه بعد از پخت کمی طعم تلخی داشته باشه.برای اینکه سس غذا خوشمزه تر و براقتر و کاراملی بشه میتونید یک ق عسل هم بهش اضافه کنید که البته یکمی شیرینش میکنه.
.
طرز تهیه:تکه های مرغ رو نمک و کمی فلفل بزنید و لابلاش پیاز بذارید و یکساعت داخل یخچال قرار بدید.
بعد پیازهارو جدا کنید و دور بریزید.
مرغها رو در ترکیبی از کره و روغن با حرارت ملایم سرخ کنید تا طلایی بشن.
در این روش نیازی به پیاز سرخ شده نیست ولی اگه بخواید میتونید یکی دو ق بریزید.
بعد برای چهار تکه مرغ ، یک و نیم تا دو لیوان آب پرتقال بریزید و بذارید با حرارت ملایم حدود یک ساعت بپزه و سس غلیظ بشه.
خوش عطر و خوش طعم،
نوش جان
#بستنی_پودینگی با طعم شکلات و موز و فندق
خامه ۱۰۰ گرمی یک بسته
شیر یک پیمانه
نشاسته یک ق غ کاملا سر پر
شکر نصف پیمانه
موز خردشده مقداری
فندق خرد شده دو ق غ
پودر کاکائو یک ق م سرپر
برای روکش شکلاتی آخر دستور توضیح دادم
_ نشاسته رو با شکر و پودر کاکائو مخلوط و بعد شیرو بهش اضافه کنید و روی حرارت گذاشته و مدام همش بزنید تا مثل پودینگ یا فرنی بشه،حالا از رو حرارت بردارید و خامه رو باهاش مخلوط و اجازه بدید تا خنک بشه، هر از گاهی هم همش بزنید تا رویه نبنده، سپس فندق و موز رو اضافه کنید حالا داخل قالبهای بستنی بریزید و چوب بستنی بذارید وحداقل ۸ ساعت در فریزر بذارید، موقع استفاده قالب رو کمی در آب گرم بذارید تا بستنی راحت خارج بشه.برای روکش شکلاتی ۱۰۰ گرم شکلاتشکلات تخته ای رو با 4 ق غ روغن مایع رو کرارت بنماری آب کنید بعد کمی فندق خرد شده بهش اضافه کنید و روی بستنی بریزید، سپس نیم ساعت دیگه بذارید فریزر و سپس نوش جان کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#گاناش_براق
2 پیمانه میشه و 10 دقیقه لازم دارین...
حدود 226تا227 گرم شکلات تلخ، تکه تکه شده
1 و 1/4 پیمانه خامه پرچرب
1 قاشق غذاخوری شربت ذرت روشن(بجاش میتونین عسل طبیعی بزنین)(جایگزین دیگه داره ولی عسل راحته)
خامه و شربت ذرت روی شعله متوسط بزارین ولی نجوشونین، شکلات هارو توی کاسه ای که در برابر حرارت نشکنه بریزین و مخلوط خامه گرم رو روی شکلات ها بریزین، بزارین 1 دقیقه اونجور بمونه، بعد هم بزنین تا نرم و شفاف شه.بزارین یکم سرد شه.
نکته: این گاناش میتونه تا 5 روز بمونه یخچال. قبل از استفاده کردن، بصورت بن ماری گرم کنین
نوش جان 💝
آشپزی ایرانی🍔
#خاگینه_گل_گلی(قیقاناخ)
قیقاناخ یه دسر خوشمزه تبریزی هست که مدل های مختلفی داره. امروز مدل گل گلی شو با هم درست میکنیم که برای مهمونی هم عالیه..
توصیه میکنم حتما امتحانش کنین😋
برای داشتن این دسر خوشگل نیاز داریم به:
ارد تقریبا سه لیوان
بیکینگ پودر دو قاشق سر صاف
تخم مرغ یک عدد
ماست نصف لیوان
برای شربت:
دو لیوان شکر
یک لیوان اب
نصف قاشق زعفران
اول باید شربت خاگینه رو اماده کنیم و بذاریم سرد بشه. چون باید خاگینه گرم و شربت سرد باشه.
شکر رو با اب مخلوط میکنیم و روی حرارت متوسط میذاریم تا شکر حل بشه و شربت قوام بیاد. بعد از روی حرارت بر میداریم زعفران رو اضافه میکنیم و میذاریم سرد بشه.
_به جای زعفران میتونین از گلاب و یا هل هم استفاده کنین که اونا هم خیلی خوشمره میشه.
روش درست کردن خمیر هم خیلی راحته. اول تخم مرغ و ماست رو هم میزنیم تا یک دست بشه بعد بیکینگ پودر رو اضافه میکنیم و در اخر ارد رو کم کم اضافه میکنیم تا جایی که خمیر به دست نچسبه.
_اندازه ارد رو نمیشه دقیق گفت چون نسبت به جنس اردتون متفاوته ولی خب اندازه تقریبیش سه لیوانه که باید کم کم اضافه کنید که خمیرتون بیش از اندازه سفت نشه خمیر باید کاملا نرم باشه.
_خمیر نیاز به استراحت نداره.
شکل دادن خمیر توی فیلم کاملا مشخصه که میبینین خیلی هم راحته 🤩
توی یه ظرف کوچک روغن رو داغ کنین(روغن زیاد بریزین😁)
و هر دو طرف خاگینه ها رو سرخ کنین.خیلی خوشگل و پف پفی میشن. نگران نباشین اصلا روغن جذب نمیکنه. بلافاصله از سرخ شدن خاگینه هارو توی شربت بذارین که کمی شربت جذب کنن. بعد بچینین روی الک تا شربت اضافش گرفته بشه. من با کمی پودر پسته خوشگلترشون کردم و تو ظرف سرو چیدم. این دسر رو میتونین هم سرد و هم گرم میل کنین😇😋
_برای اینکه خاگینه تون ترد باشه باید شربت سرد و خاگینه ها گرم باشن. چون اگه هر دو گرم باشه خاگینه شفته و خمیری میشه و اگه هر دو سرد باشه شربت جذب نمیشه.
_اگه شربت اضافه اومد میتونین تو یه ظرف در دار بریزین و توی یخچال نگه دارین.🤗
آشپزی ایرانی🍔
#كيك_پنيري ،همراه با #سس_ليمو 🍋 #کیک_لیمویی
#كيك_پنيري ،همراه با #سس_ليمو 🍋
#کیک_لیمویی
مواد لازم
ارد1/4+2پيمانه
بيكينگ پودر2ق چ
نمك 1/4ق چ
پنير ماسكارپونه يا پنير خامه اي بدون نمك200گرم
كره نرم شده100گرم
شكر1/2+1پيمانه
تخم مرغ 4عدد
عصاره وانيل2ق چ
اسانس بادام يا ليمو1/2 ق چ
طرز تهيه:
فرراباحرارت 175درجه روشن كرده،درظرفي جداگانه اردوبيكينگ پودرونمك را باهم مخلوط كرده و3مرتبه ألك كرده،كره وپنير خامه اي يا ماسكارپونه را بأهم مخلوط كرده وباهم زن مي زنيم تايكدست شود،تاكيد مي كنم پنيرخامه اي بايدبدون نمك باشدمن از پنيرماسكارپونه استفاده كردم،شكررا أضافه كرده،حدود 5دقيقه باهم زن ميزنيم تاحجم مواددو برابر شود،تخم مرغ ها رايكي يكي أضافه كنيدوهركدام راكه أضافه كرديد يك دقيقه هم بزنيد
عصاره وانيل واسانس ليمو يا بادام را أضافه كنيدوهم مي زنيم،سرعت هم زن راكم كنيد ومواد خشك را طَي سه مرحله أضافه كنيد،در نظرداشته باشيد مايه كيك كاملاسفت هست،ولي خيلي عالي پف مي كنه وبافت خوبي داره
مايه راتوي قالب ريخته تا نصفه چون خيلي پف مي كندوبه مدت 50دقيقه توي فر قرار دهيد
بعد از بيرون أوردن از فر به مدت ده دقيقه صبر كنيد بعد از قالب خارج كنيد
سایز قالب (کف قالب رو اندازه زدم ۲۰در۱۰به ارتفاع۷)
وأما سس بسيار خوشمزه و خوش عطر ليمو🍋🍋🍋
3ق غ نشاسته ذرت را با 1ق غ نشاسته گل مخلوط كرده وسپس انرا با 2/3ليوان شكر و 2پيمانه أب با هم مخلوط كرده ازصافي عبور داده روي حرارت مي گذايم ومرتب هم مي زنيم تاخودش رابگيرد(اگرخيلي سفت شدحتما كمي اب اضافه كنيد)يكي دوجوش خوردكافي هست درحدي كه بوي نشاسته از بين برودخيلي نيازنيست پخته شود،حال 3عدد تخم مرغ رابا 1ق غ رنده پوست ليمو خيلي خوب بهم زده و كم كم به نشاسته أضافه كرده و خيلي تند تند هم ميزنيم تا تخم مرغ ها نبرد،يكي دو قطره اسانس ليمو أضافه مي كنيم و پنج دقيقه روي حرارت هم مي زنيم
سس را از صافي حتما عبور داده وروي كيك بدهيد.
آشپزی ایرانی🍔
#آبنبات_چوبی😍🍭
مواد لازم:
◦ شکر 2 پیمانه
◦ شربت گلوکز 2/3 پیمانه
◦ اسانس خوراکی دلخواه 2 قاشق چایخوری
◦ ترافل رنگی به میزان دلخواه
◦ چوب آبنبات 6 عدد
◦ دماسنج آبنبات
طرز تهیه آبنبات چوبی
مرحله اول:
برای شروع کار ابتدا دو عدد کاغذ روغنی را روی سطح کار پهن کنید (اگه سیلیپد داشته باشین خیلی بهتره). یک کاسه ی بزرگ را با آب یخ پر کرده و در کناری بگذارید.
مرحله دوم:
برای تهیه آبنبات چوبی باید شکر را با شربت گلوکز با (گلوکز مایع) و یک چهارم فنجان آب در یک شیرجوش کوچک ترکیب کنید. شیرجوش را روی حرارت ملایم قرار دهید. یک عدد دماسنج آشپزخانه را نیز داخل شیرجوش قرار دهید
مرحله سوم:
حرارت اجاق گاز را تا درجه ای بالاتر از متوسط زیاد کنید تا مخلوط شروع به جوشیدن کند. تا زمانی که شکر در مخلوط حل نشده و باقی مانده، از هم زدن آن دست نکشید. یک قلم موی شیرینی پزی کوچک را در آب خیس کنید و به کمک آن دور داخلی ماهیتابه، (بالاتر از مخلوط در حال جوش) را خیس و نمدار کنید. این کار به حل شدن شکر و یک دست و شفاف شدن مخلوط کمک می کند.
مرحله چهارم:
اجازه دهید مخلوط به مدت 5 الی 7 دقیقه بجوشد تا دماسنج آبنبات دمای 310 درجه فارنهایت یا 155 درجه سانتی گراد را نشان دهد. ( به این مرحله hard-crack گفته میشود.)
مرحله پنجم:
وقتی مخلوط به این دما رسید، ماهیتابه را فوراً از روی حرارت بردارید و آن را در کاسه ی آب یخ (که در مرحله اول آماده کرده بودید) قرار دهید. مراقب باشید ماهیتابه در آب غوطه ور نشده و قطره ای آب وارد آن نگردد. به مدت 10 الی 15 ثانیه شیرجوش را در کاسه آب یخ نگه دارید تا خنک شود، سپس آن را بردارید.
اگر تمایل دارید اسانسی در آبنبات چوبی تان بریزید، باید در این مرحله این کار را انجام دهید. وقتی که ماهیتابه را از حمام یخ بیرون آوردید، به سرعت و با احتیاط اسانس را اضافه کنید و مخلوط را بهم بزنید.
مرحله ششم:
به سرعت کار را ادامه دهید. شربتی را که تهیه کردید روی کاغذ روغنی چندبار مصرف به شکل دایره هایی با قطر 5 الی 7 سانتی متر بریزید. بین آبنبات ها حدودا 7 الی 9 سانتی متر فاصله بگذارید تا مطمئن باشید به هم نخواهند چسبید.
مرحله هفتم:
فورا چوب آبنبات را در مایع آبنبات قرار دهید و به آرامی فشار دهید. ترافل های رنگی را روی مایع آبنبات بپاشید. اجازه دهید آبنبات ها کاملا خنک و سفت شوند. سپس به آرامی آبنبات چوبی ها را از کاغذ جدا کنید. نوش جان.
#ذرت_مکزیکی😍♥️
#مواد_لازم:
قارچ خرد شده
کنسرو ذرت
سس مایونز
آبلیمو
پنیرپیتزا
سس خردل(ملایم)قابلِ حذف هست
کره
ادویه؛نمک.فلفل سیاه .آویشن.گلپر(پودر سیر به دلخواه که من دوست ندارم و استفاده نکردم )
قارچ هارو خرد کنید و داخل تابه (بدون روغن)با کمی ابلیمو تفت بدید که تغییر رنگ ندن .
داخل ظرف دیگه ،ذرت هارو کمی تفت بدید تا آبش کاملا کشیده بشه ،بعد قارچ هارو بهش اضافه کنید و کمی کره
خوب هم بزنید ،(بهتره کمی بپزه)
ادویه هارو اضافه کنید ،بعد سس مایونز و خردل و در آخر پنیر پیتزا رو بریزید و خوب هم بزنید و زیرشو خاموش کنید .
مقدار قارچ و ذرت و به دلخواه خودتون تناسب بندی کنید ،منم چشمی ریختم 😉😍
نوش جاان😘♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بادمجان_شکم_پر
مواد
• 250 گرم گوشت چرخ شده
• 6 بادمجان
• 1 عدد سیر
• 1 تخم مرغ
• 1 پیاز
• نمک
• فلفل
• پودر پاپریکا
• ادویه
• جعفری
• سس گوجه فرنگی 200ml
• 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
• پنیر
• گوجه گیلاسی
• نمک
• فلفل
روش
بادمجان را پوست بگیرید. بادمجان را با آب نمک بزلرید تا تلخیش گرفته بشه
گوشت ، پیاز ، سیر ، تخم مرغ ، جعفری ، ادویه جات را هم بزنید. و سرخ کنید
بادمجان را در روغن سرخ کنید. در بادمجان یک برش ، ایجاد کنید. پنیر ، قلقلی و گوجه فرنگی گیلاس را در هر برش قرار دهید. سس گوجه فرنگی ، نمک ، فلفل ، روغن را با هم مخلوط کنید. سس را روی بادمجان بریزید. 20 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.
🌷بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ🌷
با نام و یاد خدا شنبہ
۲۹ شهریور ماه را آغاز میکنیم🌼
پروردگارا
امروز اُمید مان
بہ رحمت توست
هر آنکہ چشم گشود
قلبش سرشار از امید
و زندگیش سرشار
از رحمت و برکت تو باد
اول هفته تون سرشار از بهترین ها🌼
@ashpazy_irani
#تهچین_کباب_و_سبزیجات
طرز تهیه:👩🏻🍳
اول مواد کبابمونو آماده میکنیم، ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده رو با ۱ عدد پیاز رنده شده و ۲ ق غ خ ارد سوخاری و نمک،فلفل سیاه، زردچوبه و پودر سیر به خوبی همه رو با هم ورز میدیم و ۱ ساعتی استراحت میدیم بعد توی تابه گرد پهنش میکنیم کاملا و میذاریم با شعله خیلی ملایم کاملا مغز پخت بشه و سپس به آرومی برمیگردونیم تا طرف دیگشم سرخ بشه و بپزه. ۱ عدد بادمجون سیاه رو به ابعاد کوچیک خورد میکنیم و سرخ میکنیم. ۱ عدد فلفل دلمه قرمز و ۲ عدد سیبزمینی رو هم نگینی خورد کرده و سرخ میکنیم.
توی یه کاسه ۴ ق غ خ ماست و ۲ عدد زرده تحم مرغ و ۱ ق غ خ روغن و مقداری زعفرانو نمک ریخته و به خوبی یکدستش میکنیم. حالا از برنج آبکش شدمون به اندازه کافی توی مخلوط ماست میریزیم و میذاریم و کف قابلممون که کمی چرب کردیم میریزیمو با سطح قاشق فشرده میکنیم مواد رو. حالا روی سطح تهچینمون کبابی که درست مردیم رو میذاریم و روی اونم تمامی سبزیجاتی که سرخ کردیمو میریزیم بعلاوه مقداری زرشک و روی اونم برنج سفید میریزیم. همه مواد رو به صورت فشرده میچینیم که خوب قالبی دراد برنجمون. در آخر زعفران ریخته روی برنج و چند تیکه کره هم میذاریم روش و میذاریم دم بکشه.
اول ۱۰ دقیقه شعله رو ملایم میذاریم بمونه بعد زیرشو کم میکنیم میذاریم تقریبا ۴۵ دقیقه با حرارت کم دم بکشه و زیر تهچینمون طلایی بشه. حتما اگه اجاقتون گازی هستش از شعله پخش کن استفاده کنین.
امیدوارم درست کنینو خوشتون بیادو نوش جانتون بشه🥰
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_تہ_انداز
کہ البتہ با کتف و بال ھم خوشگلتر میشہ ھم لذیذتر البتہ از نظر خودم😎مرغ و خوب بپزید بعد با برنج دم کنید برنج و زندہ تر آبکش کنید و چھل وپنج دقیقہ دم بزارید میتونید نصف برنج و زعفرونی کنید کہ مجلسی ترہ در ھر صورت خوشمزست درست کنید و ازش لذت ببرید😋😋
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
#توپكهاي_مرغ_سوخاری 😋
سینه مرغ را 5دقیقه ابپز كردم و بعد گذاشتم کاملا سرد بشه بعد به تكه هايي به اندازه يك گردو خرد كردم وبعدخیلی شیک ومجلسی توی ارد سفید بعد تخم مرغ وبعد ارد سوخاری زدم و تو ي روغن سرخ كردم .
✅من بعضي وقتها خميرهاي وسط نون فانتزي رو درميارم وخشك ميكنم وبعد آسياب ميكنم وبصورت پودر درميارم وكمي فلفل سياه وخيلي كم پودر سيروپودر زنحبيل وكمي نمك اضافه ميكنم وبعنوان پودر سوخاري استفاده ميكنم ✅سيب زميني رو پوست گرفتم و دو يا سه سانتي برش دادم و سه يا ٤دقيقه در آب جوش و نمك ابپز كردم و بعد در روغن سرخش كردم و شويد رويش پاشيدم .
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
#کیک_پودینگ_یخچالی
مواد لازم
شیر سه لیوان
آرد گندم یا قنادی سه ق غ سرپر
نشاسته پودری(ذرت یا گندم) سه ق غ
شکر نصف لیوان
زعفران دم کرده غلیظ دو ق غ
ابتدا شیر رو داخل قابلمه میرزیم و آرد و نشاسته رو اضافه با همزن دستی میزنیم گلوله های آرد باز بشه بعد شکر و زعفران رو مخلوط و روی حرارت میزلریم با شعله ملایم و مرتب هم میزنیم تا غلیظ بشه حتما و حتما شعله کم باشه روی شعله کوچک و مرتب هم بزنبد تا هم بوی خامی آرد گرفته بشه هم گلوله نشه باید غلظت ماست سون داشته باشه
حالا کف ظرف رو بیسکوییت میچینیم و از پودینگ داغ روش می ریزیم و خوب پخش میکنیم لایه بعد دوباره بیسکوییت میزاریم همینجوری لایه لایه بیسکوییت میزاریم تا پودینگ تموم بشه کمی رو هم برای روی کیک نگه دارین و خوب روش پخش کنید
بزارید دو ساعت داخل یخچال بعد آماده است می تونید میل کنید
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭