فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پای سیب زمینی
۸ عدد سیبزمینی
۱ ق غ کره
پنیر چدار
نمک
برای مایه گوشتی:
نیم کیلو گوشت چرخکرده
۱ عدد پیاز
۲ عدد فلفل سبز
۲ عدد گوجه فرنگی
۱ ق غ رب گوجه
نمک و فلفل
ابتدا سیبزمینی رو میپزیم و به همراه نمک و کره و پنیر چدار میکس میکنیم و داخل قالبمون میریزیم و برای مایه گوشتی ، پیاز نگینی رو تفت میدیم و گوشت چرخکرده و فلفل سبز و گوجه فرنگی میکس شده و رب گوجه و نمک و فلفل اضافه و پنیر ورقه ای گذاشته و در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده قرار میدیم
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
کوکو مرغ و پنیر
مواد لازم:
500 گرم سینه مرغ
2 تخم مرغ متوسط
1استکان آرد سفید
1استکان پنیر پیتزا
2 قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
2 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
1/2 قاشق چایخوری پودر سیر
نمک،فلفل قرمز، فلفل سیاه و زردچوبه
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون یا مایع
طرز تهیه: .
سینه مرغ چرخکرده یا (میتونید روی تخته قرار دهید و با استفاده از یک چاقوی تیز ، آن را به قطعات ریز خرد کنید،سپس در کاسه ای مرغ چرخکرده، آرد ، تخم مرغ ، پنیر ، پیازچه ، جعفری ، پودر سیر ، نمک و فلفل و زردچوبه را هم اضافه کنید خوب مخلوط کنید تا ترکیب شود. مقداری روغن را در یک ماهیتابه ریخته و روی حرارت متوسط رو به کم قرار دهید. دستتون را خیس یا چرب کنید و از مخلوط مرغ بردارید و شکل دهید و آنرا به ماهیتابه منتقل کنید و هر دو طرف کوکو را برای چند دقیقه بگذارید بپزند تا کوکو ها طلایی شوند به خاطر داشته باشید که شما باید آنها را در دمای متوسط رو به کم طبخ کنید ، در غیر این صورت بیرون کوکو ها می سوزند اما داخل آن به خوبی پخته نمی شوند. این کوکو را میتوانید با سس کچاپ یا سس مایونز سرو کنید و لذت ببرید
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
قطاب
برای تهیه خمیر:
زرده تخم مرغ ۳ عدد
ماست ۱۵۰ گرم
آرد سفید ۲۵۰ گرم
روغن ۱۵۰ گرم
بیکینگ پودر ⅕ قاشق مربا خوری سر صاف
برای مغز قطاب:
مغز گردوی پودر شده ۱۵۰ گرم
پودر شکر ۱۵۰ گرم
عسل ۲ قاشق غذاخوری
گلاب نیم استکان
هل آسیاب شده ۱ قاشق غذاخوری
پودردارچین ۱ قاشق غذاخوری
پودر میخک ۱ قاشق چایخوری
.
.
طرز تهیه: تمامی مواد خمیر به جز آرد را با هم خوب مخلوط مینماییم و پس از اینکه خوب مخلوط شدند آرد الک شده را کمکم به مخلوط مواد اضافه میکنیم تا مواد به صورت خمیر در آید و به دست نچسبد. مواد داخل قطاب را نیز با هم خوب مخلوط مینماییم.
خمیر را با وردنه به ضخامت ۳ میلیمتر پهن میکنیم و با قالب گرد قالب میزنیم. داخل هر یک، مقداری از مواد داخل قطاب را میریزیم و سپس آن را از وسط تا نموده و لبه آن را دالبری میچسبانیم به طوری که مواد از داخل آن بیرون نریزد. ۳. قطابهای آماده را درون سینی فر میچینیم و به مدت ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم تا روی آنها طلائی شود.
عسل را روی حرارت قرار میدهیم تا خوب گرم شود ولی نجوشد. قطابهای پخته شده را درون عسل داغ میاندازیم و میگذاریم حدود ۲ دقیقه در آن بمانند تا عسل به خورد قطابها برود. سپس آنها را در صافی میگذاریم تا عسل اضافه آن گرفته شود.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بمب سیب زمینی👨🍳
مواد لازم:
🥔سیب زمینی ۵۰۰ گرم
🥡آرد سمولینا ۲۵۰ گرم (از لوازم قنادی ها قابل تهیه ست،اما میتونید بجاش از آرد معمولی استفاده کنید ولی خواص سمولینا بیشتره و تُرد تر میشه)
نمک و فلفل و جعفری به میزان لازم
بیکینگ پودر ۲ ق غ
🧀پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
🥚تخم مرغ ۱ عدد
ژامبون و پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا به میزان لازم
.
💖برای داخلش میتونید از هر موادی که دوست داشتید مثل مایه ماکارونی یا سبزیجات استفاده کنید
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#مربای_به
من مرباي بِه رو اين مدلي درست ميكنم:
بعد از اينكه بِه رو خوب شستم، به اندازه دلخواهم خوردش میکنم،به ازاى هر كيلو بِه، بين هشتصد تا نهصد گرم بسته به ترش و شيريني بِه شكر اضافه ميكنم و داخلش آب ميريزم تا روي بِه رو بگيره و بعد روی شعله ميزارم،وقتی که جوش اومد شعله رو کم میکنم و درش رو میزارم و زمان ميدم بپزه و قوام بياد.فرايند پخت مرباي به طولانيه😊میزان غلظت آب مربا وهمینطور ميزان شیرینیش رو در طول پخت تست ميكنم،يكساعت پاياني يك قاشق آبليمو به ازاي هر كيلو بِه اضافه ميكنم و دَم كنى ميزارم و مربا رو دَم میکنم که رنگ مربا براق وخوشرنگ بشه.
به همين راحتى😊
دسر نان سوخاری
یک لیوان شکر و یک لیوان آب را روی حرارت میزاریم تا بجوشه و قوام بیاد و کمی زعفران می ریزیم(میتونید زعفران را حذف کنید)
ته ظرف مورد نظر نان سوخاری میچینیم وشهد داغ را روی نان سوخاری میریزیم و چند دقیقه اجازه میدیم تا شهد جذب نون ها بشه
۴ لیوان شیر سرد،،، ۲ قاشق غذاخوری پر آرد معمولی،،،،۲ قاشق غذاخوری پر پودر نشاسته ذرت،،، یک ونیم لیوان شکر (اگه زیاد شیرین دوست ندارید میتونید یک لیوان بریزید)،،،،یک قاشق غذاخوری کره پاستوریزه،،،،یک قاشق غذاخوری خامه صبحانه،،،،کمی وانیل
همه را مخلوط کرده رو حرارت ملایم میزاریم تا بجوشه وغلظتش مثل فرنی بشه
پودینگ ولرم را به ارامی روی نان سوخاری ها میریزیم ودر یخچال میگذاریم تا خنک شود وبعد با پودر پسته گردو نارگیل وهر مغزی که دوست داشتید می تونید تزیین کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوپ پاییزی 🤩🤩🤩😋😋😋😋
.
.
موادلازم (برای ۵ نفر)
قارچ ۱ کیلو
آب مرغ ۱ لیتر
پیاز ۱ عدد
سیر ۱ حبه
جعفری ۲ قاشق غذا خوری
آرد ۱ قاشق مربا خوری
کره ۱۰ گرم
روغن ۲ قاشق غذا خوری
شیر ۱/۳ پیمانه
خامه ۳ قاشق غذا خوری
جوپرک ۱/۲ پیمانه
.
.
پیازو سیر و با کره و روغن تفت بدین،قارچ و بهش اضافه کنید،نمک وفلفل سیاه و آرد رو داخل قارچ بریزین ،بعد آب مرغ و بریزین اجازه بدین جا بیافته در ادامه نصف سوپ و میکس کنید ودوباره داخل ظرف بریزین حالا جو پرک و خیس کنید چند دقیقه ،بریزین تو سوپ وقتی پخت خامه و شیر و جعفری رو اضافه کنید ،گاز و خاموش کنید هم بزنین و تمام ❤️
چیز کیک سن سباستین
مواد لازم:
۶۰۰گرم پنیر خامه ای یا ماسکار پونه یا ترکیب هر دو
۲پاکت خامه۴۰۰گرم
۴عدد تخم مرغ
۱لیوان شکر
۲ق غذاخوری نشاسته ذرت
۱پاکت وانیل ۵گرم
طرز تهیه:
تمام مواد باید به دمای محیط رسیده باشند.
درکاسه ای بزرگ پنیر و شکر تا زمانی که مثل کرم شوند با همزن بزنید.
۴۰۰گرم خامه را هم اضافه کنید وهم بزنیدوتخممرغ ها را هم تک تک اضافه کنید و خوب هم بزنید.
در اخر وانیل ونشاسته الک شده را اضافه کنید وبعد از خوب هم زدن داخل قالب کمر بندی کوچک یا متوسط که کمی چرب کردید و با کاغذ روغنی پوشاندید بریزید.
قالب من ۲۰سانتی است.
در فر از قبل گرم شده در فر ۱۸۰درجه بمدت ۴۵_۵۰دقیقه بپزید. بعد از پخت همچنان داخل فر با در نیمه باز نیم ساعت استراحت دهید.
بعد از فر خارج کنید و در دمای محیط اجازه دهید سرد شود .
اگر مایلید یک شب در یخچال قرار دهید یا بعد از چند ساعت استراحت از قالب خارج کنید .هر جور مایلید تزیین کنید.
#ساندویچ استیک مرغ 😋
فیله مرغ
پیاز نگینی شده
سیر له شده
قارچ اسلایس شده
آب لیمو
زنجبیل
فلفل دلمه ای کوچک خورد شده
خیار شور
گوجه فرنگی
کاهو
ذرت . . . 🥖
روش تهیه🍗
فلفل دلمه ای، پیاز، سیر، کمی نمک و فلفل سیاه، یک چهارم ق چ پودر زنجبیل و یک چهارم ق چ آب لیمو ترش را لا هم مخلوط کرده بعد سینه ی مرغ را درون آن بریرید و به مدت ۲ ساعت در یخچال بزارید تا طعم دار بشه🤩 سپس با روغن زیتون در تابه تفت بدهید وقتی یک طرف آن سرخ شد قارچ رو به طرف دیگه بچیبونید و سپس برگردونید تا مرغ نزه قارچ را بگیرد .
طرز تهیه سس:۳۰ قاشق سوپخوری سس مایونز، ۱ قاشق چ خ جعفری، ۱ ق سوپ خوری خیار شور، ۱ ق چ آبلیمو، کمی پوست پرتقال رنده شده ۱ حبه سیر له شده و کمی آب گوجه فرنگی را با هم مخلوط کنید تا به رنگ کرم در بیاید یپس هنگام سرو ساندویچ از آن استفاده نمایید. نوش جان😄 . . .
رولت خرما
خرمای سیاه ۳۵۰ گرم
آرد ۱ لیوان
گردوی نگینی نیم لیوان
پودر زنجبیل ، دارچین و هل از هر کدام 1 قاشق چایخوری
روغن به میزان لازم
کره آب شده ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
خرمای هسته گرفته را از چرخ گوشت رد می کنیم و کره آب شده را اضافه ومی کنیم و مقداری ورز میدهیم سپس یک کیسه فریزر ک روش چرب شده باز میکنیم و موادمون رو پهن می کنیم برا راحتی کار یه کیسه فریزر دگ رو مواد پهن میکنیم و با وردنه صاف میکنیم. آرد را تفت داده تا تغییر رنگ دهد ۴ ق غ روغن مایع و یک قاشق غذاخوری کره مخلوط می کنیم تا حدیکه آرد کمی جمع بشه بعد هل ، پودر دارچین و زنجبیل پاشیده و روی مواد پخش میکنیم و دوباره صاف میکنیم و بعد با کمک کیسه فریزر به آرامی و بادقت رول می کنیم بعد از رول شدن کیسه فریزر را باز کنید و گردوی خرد شده را هم روی رول بریزید و دوباره با کمک کیسه فریزر رول کنید بمدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا سفت تر بشه و بعد با کارد تیز بسیار راحت و تمیز برش میدیم.
مقدار روغن هم بستگی ب آردتون داره ک میتونید بیشتر یا کمتر بریزید.
کیک موز و گردو
. دستور کیک موز:
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱ لیوان
روغن نصف لیوان
شیر نصف لیوان
موز یک عدد تقریبا بزرگ
آرد ۲ لیوان
وانیل کمی
بکینگ پودر یک قاشق غ
گردو به مقدار لازم
.
. طرز تهیه: تخم مرغ و شکر و وانیل را هم بزنین تا کرم رنگ و کشدار بشه. شیر و روغن رو به ترتیب اضافه کنین و هر کدوم رو هم بزنین . موز رو رنده ریز کنین به مواد اضافه کنین و هم بزنین . در اخر بکینگ و ارد رو که از قبل الک کردین کم کم به مواد اضافه کنین وهمچنین گردو بعد با همزن دستی اروم هم بزنین چون پف کیکو میگیره بریزین تو قالب بزارین تو فر با دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه .
اگه مثل من تو قابلمه میخواین درست کنین قابلمه بزرگتر از قالبتون انتخاب کنین قابلمه رو بزارین روی گاز زیرش شعله پخش کن بزارین روش دم کنی بزارین اول بزارین کمی گرم بشه بعد قالبو بزارین داخلش و بزارین با همون شعله کم بمونه تا کاملا بپزه تا ۴۰دقیقه اول اصلا درشو باز نکنین بعد این زمان هر چند دقیقه با خلال امتحان کنین هر وقت چیزی نچسبید کیکتون امادست.
. * میتونین یک تا دوقاشق از آرد رو کم کنین و به همون مقدار پودر کاکائو داخلش بریرین.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رشته خشکار
طرز تهیه:
آرد گندم دو پیمانه(میتونید از دو پیمانه آرد برنج و یک پیمانه آرد گندم استفاده کنید)
آب دو پیمانه
گردو یک پیمانه
دارچین یک الی دو ق غ
شکر دانه ریز(من از شکر قهوه ای استفاده کردم) نصف پیمانه
هل ۱/۴ ق چ
ابتدا گردو رو چرخ میکنیم تا پودر بشه بعد شکر و دارچین و هل رو اضافه و هم میزنیم تا کاملا مخلوط بشن و کنار میزاریم
در ظرفی دیگر آرد رو الک میکنیم و آب رو بهش اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم تا گلوله آردی باقی نمونه.برای اینکه یکدست تر بشه دوباره این خمیر رو از صافی رد میکنیم.
کف تابه داغ رو کمی با دستمال چرب کرده خمیر رو داخل ظرف مخصوص رشته خشکار یا بطری شیر که دربش رو سوراخ کردیم ریخته و روی تابه میریزیم به محض اینکه خودش رو گرفت برمیداریم و از مخلوط کردویی داخلش ریخته و میپیچیم(این کار رو وقتی رشته ها داغن باید انجام بدید تا بهم بچسبن) بعد سرخ کنید و نوش جان کنید☺️ پ.ن#میتونید یک پیمانه آب و نصف پیمانه شکر و دو قاشق دارچین رو روی حرارت بزارید تا به جوش بیاد و بعنوان شهد رشته خشکار ازش استفاده کنید یعنی اول سرخ کنید بعد کمی داخل شهد قرار بدید .
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فطایر آسان
مواد لازم:👇
تخم مرغ ۲ عدد
یک دوم فنجان پنیر خامه ای یا هر پنیر سفید دیگر
یک دوم فنجان پنیر موزارلا یا هر پنیر زرد رنگ دیگر
۱ فنجان شیر
۳ قاشق غذا خوری جعفری خورد شده
۱ قاشق چایخوری نمک
یک چهارم قاشق چای خوری پاپریکا . فلفل سیاه
۳ الی ۳ و نیم فنجان آرد الک شده
۱۰ گرم بیکینگ پودر
طرز تهیه:👇
ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی می ریزیم و آنها را با چنگال مقدار کمی هم می زنیم سپس بقیه مواد به غیر از آرد را اضافه کرده و به خوبی هم میزنیم .
سپس آرد را بتدریج اضافه نموده و به مدت ۵ دقیقه به خوبی مخلوط می کنیم تا خمیر نرمی بدست آید . خمیر را بمدت ده دقیقه کنار میگذاریم . سپس خمیر را به دو قسمت تقسیم نموده و هر قسمت را همانند پیتزا مطابق شکل به ۸ قسمت تقسیم می کنیم .
با یک فنجان و نصف روغن خمیرها را سرخ می کنیم تا زمانی که رنگش همانند شکل شود .
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان باگت
مواد لازم :
آرد نان فانتزی : ۴۰۰ گرم
بهبود دهنده : نصف قاشق چ
شکر : نصف ق غ
شیر ولرم : ۱۵۰ گرم
آب ولرم : ۱۰۰ گرم
خمیرمایه فوری : ۱۰ گرم
روغن مایع : ۲۰ گرم
نمک : نصف ق چ طرز تهیه :
ابتدا خمیرمایه را با شکر و آب ولرم مخلوط کرده به مدت ۱۰ دقیقه میزاریم تا عمل بیاد.
آرد بهبود دهنده و نمک و مخلوط کنید خمیرمایه عمل اومده رو اضافه کنید و هم بزنید شیر و کم کم اضافه کنید تا خمیر یکدست و لطیفی بدست بیاد.
بمدت ۱۵ دقیقه ورز بدید بعد از دو دقیقه ورز دادن روغن مایع رو اضافه کنید.تست پنجره رو حتما انجام بدید.
ظرفتونو چرب کنید خمیرو بمدت ۱تا ۱/۵ ساعت روشو بپوشونید بزارید استراحت کنه تا حجمش دوبرابر بشه.
بعد سینی فرتونو چرب کنید. خمیر و به چونه های ۱۰۰ گرمی تقسیم کنید پهن کنید و طبق فیلم بپیچید و داخل سینی فر قرار بدید( طبق عکس) باز روشو بپوشونید تا نیم ساعت حجمش دوبرابر بشه و داخل فر ۲۰۰ درجه بمدت ۲۰ دقیقه بپزید.
قبل ازاینکه داخل فر بزارید با اسپری آب بپاشید و اگه دوست داشتید کنجد بزنید.
ظرف آب داخل فر یادتون نره بعد از ۱۰ دقیقه ظرفو از فر خارج کنید.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#زیتون_پرورده
400 زیتون بی هسته
100 گرم گردو آسیاب شده
1 قاشق غذا خوری نعناع خشک
1 قاشق چوچاق (اگر در دسترس بود)
1 حبه سیر رنده شده
1 قاشق مربا خوری گلپر
رب انارترش 2 قاشق (آب انار ترش 4 قاشق)
همه مواد رو مخلوط کرده به زیتون بدون هسته اضافه می کنیم وخوب هم می زنیم.اندازه چاشنی دست خودتونه.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر ترکی
1.5 فنجان آرد
1 فنجان شکر
1 قاشق غذاخوری کره
2 قاشق چایخوری وانیل
3 لیوان آب گیلاس یا اب البالو
1 لیتر شیر
1 قاشق غذاخوری نشاسته
2 قاشق غذاخوری آرد
نارگیل
طرز تهیه: در یک ظرف شیر و 2 قاشق ارد و 1 قاشق نشاسته را باهم مخلوط کرده و روی حرارت بذارین تا پخته بشه و قوام بیاد مثل فرنی. از روی حرارت بردارین و یه قاشق وانیل را اضافه کنید.
کف سینی یا ظرف بزرگ نارگیل ریخته و کامل پهن کنید تا همه جای سینی نارگیل داشته باشه. بعد به ارومی مایع سفید را روی نارگیل ریخته و با لیستک پهن کنید تا یدست بشه.و بذارین داخل یخچال به مدت 2ساعت تا کامل خودشو بگیره و سفت بشه.
در ظرفی دیگه ابتدا اب گیلاس و شکر و ارد را در ظرفی ریخته و هم بزنید تا یکدست بشه. بعد روی حرارت بذارین تا پخته بشه و به قوام بیاد مثل فرنی. از روی حرارات بردارید و وانیل و کره را اضافه کنید.
وقتی لایه قبلی سفت شد بیرون اورده و مایع گیلاسی را روی لایه سفید ریخته و کامل با لیستک پهن کنید به صورت یکدست. و داخل یخچال به مدت حداقل 6 ساعت قرار بدین. توی دستور اصلی نوشته 24 ساعت داخل یخچال باشه. بعد هم برش زده و مثل فیلم رول میکنیم
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گراتن کلم
مواد لازم :
یک عدد کلم کوچک
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه ای قرمز ۲ عدد
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل و آویشن به میزان لازم
در ابتدا کلم ها را خرد کرده و کمی در آب بپزید تا نرم شود و آن را در ظرف فر ریخته . سپس فلفل دلمه ای ها را خرد کرده و تفت دهید و به کلم ها اضافه کنید
همین طور پیاز را خرد کرده و سرخ کنید وقتی که کمی طلایی رنگ شد گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت دهید و نمک و فلفل و آویشن را اضافه کرده و در ظرف فر ریخته در انتها سس بشامل و پنیر را اضافه کرده و در فر قرار داده برای سس بشامل:
۱ قاشق غذا خوری کره
۲ قاشق غذا خوری آرد
۱ لیوان شیر یا ۳۰۰ گرم خامه
نمک و فلفل
به میزان دلخواه پنیر پیتزا یا پارمزان
_سس بشامل : در یک قابلمه ی کوچک کره رو آب کرده ، آرد رو اضافه کنید و مثل حلوا کمی سرخ کنید کمی که داشت تغییر رنگ می داد شیر رو اضافه کنید و هم بزنید تا کمی غلظت بگیره
پ.ن : دمای فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه ۳تا ۵ دقیقه هم گریل فر .
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکوی هویج و کدو 😍😊
مواد لازم :
هویج دو عدد متوسط
کدوی پنج عدد متوسط
فلفل دلمه ای قرمز نصف یک عدد
تخم مرغ یک عدد
آرد سه قاشق غذا خوری
رب یک قاشق چایخوری
پنیر چدار ۳۰۰ گرم
نمک و فلفل یک قاشق .
در ابتدا کدوها رو با رنده ی درشت رنده کنید و به آنها کمی نمک اضافه کنید و بعد از ده دقیقه در دستانتون فشار بدید تا کمی از آب اضافی آن خارج بشه ( دقت کنید لازم نیست تمام آب کدو ها خارج و بی آب شود )، سپس هویج های رنده شده را به مواد اضافه کنید . آرد ، تخم مرغ و فلفل رو به موادتون اضافه کنید (البته اگر می خواید کوکو هاتون خوش عطرتر بشه می تونید نصف قاشق سیر یا نصف فنجان پیازچه هم به موادتون اضافه کنید ) در انتها کمی از مواد رو در داخل تابه ای که روغن آن گرم شده بریزید کمی که مواد خودشون رو گرفت کمی پنیر چدار بر روی مواد قرار داده و مجددا کمی مایع کوکو اضافه کنید و زمانی که یک طرف کوکوها کاملا طلایی شد ، سمت دیگد آن را در روغن سرخ کنید و نوش جان کنید
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
* #حلواي_انگشت_پيچ_همدان 😋😍
مواد لازم
دستور پخت
شکر ۱ کیلو گرم
سفیده تخم مرغ ۳ عدد
جوهر لیمو ۱/۸ قاشق چایخوری
آب به مقدار یک بند انگشت از شکر بالاتر
۱- شکر را در ظرف مورد نظر ريخته و آب را که بايد به مقدار يک بند انگشت بالاتر از شکر باشد اضافه ميکنيم و در صورت دلخواه كمي زعفران و بر شعله گاز قرار ميدهيم.
۲- بعد از اين که شربت قوام آمد، جوهر ليمو را داخل آن ميريزيم.
۳- بعد از کمي حرارت دادن، مقداري از شربت را بين دو انگشت قرار ميدهيم، اگر به صورت کشدار شد، شعله را خاموش و صبر ميکنيم تا خنک شود در حدي که اگر سفيده را به آن اضافه کنيم پخته نشود.
۴- در اين زمان سفيدهها را به ميزاني که پف کند هم ميزنيم.و آن را به شربت اضافه و آنقدر هم ميزنيم تا مواد کاملاً سفيد و يکدست و کشدار شود.
۵- حالا انگشت پيچ ما آماده است، ما ميتوانيم براي عطر و طعم آن به شربت گلاب هم اضافه کنيم.
۶- و در آخر با دارچين و خلال پسته و بادام در صورت تمايل آن را تزئين کنيم.*
#غذا_فوری #کرپ_دانتل😋
مواد لازم👇🏻
برای کرپ
2عدد تخم مرغ
2لیوان شیر
نصف لیوان آب
1 ق م نمک
1/5لیوان آرد
.
طرز تهیه👇🏻
ابتدا مواد لازم را در یک ظرف ریخته و تا زمانی که خوب صاف و یکدست شود با همزن می زنیم مایه کرپ را در یه ظرف یا شیشه کچاپ ریخته تابه را با کمی روغن چرب میکنیم بعد ان را گرم کرده و از مایع به صورت دایره ای رفت و برگشت میریزیم( تا به شکل توری درآید)و سرخ میکنیم
گوشت مرغ را از شب قبل با 1ق غ ماست 1ق چ فلفل 1ق م فلفل ترکی (پول بیبر)و 1ق م نمک و نصف استکان روغن مایع مارینه (مزه دار )میکنیم ودر ظرف در بسته در یخچال استراحت میدهیم(ادویه ها سلیقه ای و به دلخواه است)بعد مرغها را در روغن سرخ می کنیم
درون کرپ را اول کاهو پیچ بعد پیاز بعد خیار(خیارشور)و بعد مرغهای سرخ شده را می گذاریم.
#خانم_باسلیقه ❤️
برای تزیین کاپ کیک میتونید با حرارت دادن به به مارشمالو و چسبوندنش دور آبنبات چوبی یک گل زیبا درست کنید و روی کاپ قراربدید 👏👏
یه میان وعده یا صبحانه مقوی :
.
نان چند غله یا سبوسدار یا جو 🍞
.
کره بادوم زمینی یا کره بادام یا ارده 🥜
.
موز🍌
عسل🍯
#ترفند_اشپزی
#ایده_بگیر 🎗
🌸🍃🌸🍃🌸
آموزش درست کردن پنکیک خوشمزه به شکل قلب 🧡🥞
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇