فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر شکلاتی
با قالب تکسچر که تقاضای خیلی از دوستان عزیزم بود.😍😍
طرز تهیه :
شیر ۲لیوان
خامه صبحانه یک عدد
پودر ژلاتین ۲ ق غ
شکلات تلخ به مقدار دلخواه
خامه فرم گرفته شده برای تزیین
طرز تهیه :
اول از همه شیر و ژلاتین رو روی حرارت ذوب میکنیم،ذوب که شد شکلات هارو بهش اضافه میکنیم و اونقدی هم میزنیم تا ذوب بشن،حالا یدونه خامه صبحانه ی هم زده شده رو بهش اضافه میکنیم و بازم رو حرارت هم میزنیم تا یکدست بشه،قالب مورد نظرمون رو چرب میکنیم،اسم این قالبم تکسچر هست،به لوازم قنادی فروشی ها بگین اگه داشته باشن بهتون میدن،بعد ۷ ساعت بزارین یخچال تا ببنده،بعد با خامه فرم گرفته تزیین میکنیم طبق فیلم😊
(بچه ها به این دسر شکر هم میتونین بزنین اگه دوس دارین)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روز دیگری از راه رسید
یک صبح تازه
یک تولد دوباره
یک زندگی جدید
هر روز آغاز یک زندگیست
آغاز یک تغییر و
شروع یک هیجان
زندگیتان پر از تلاطمهای خوش...
صبح آدینه بخیر♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تقدیم به هر کس که داره🌸
این پست رو میخونه:
الهی غصه تو قلبت بمیره
تنت سالم دلت هرگز نگیره
الهی درد و غم از تو جداشه🍃
الهی صاحب قلبت خداشه
نوشیدنی گرم عربی
یه قاشق تخم شاهی با کمی آب گرم خیس میکنیم قبلش باید تمیز بشوییم تا سنگ ریزاش جدا بشه
بعد دو لیوان شیر با سه قاشق شکر ویه قاشق غذاخوری پودر کاسترد خوب مخلوط کرده میذاریم رو حرارت ملایم تا مایه رقیق بشه بعد تخم شاهی وگلاب و هل و زعفران اضافه کرده یه ده دقیقه رو حرارت ملایم میذاریم و مرتب هم میزنیم بعد در فلاکس چای میریزیم و نوش جان میکنیم 😋😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک کاکائویی
تخم مرغ ۴عدد.شکر۱و۱/۲پ.شیر۱پ.ماست ۱/۲پ.روغن مایع۲/۳پ.آرد سفید سه صفر۳پ.بیکینگ پودر۳ق چ.نمک۱/۸ق چ.وانیل ۱/۴ق چ.
-برای این قالب از پیمانه و قاشقهای استاندارد آشپزی استفاده کردم.
قالب را با کره همدمای محیط چرب کنید.آرد بپاشید.آرد اضافی را خارج کرده و بذارین یخچال تا کره سفت بشه.تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن بزنید تا رنگ آن روشن و کشدار شود.روغن بریزید به هم بزنید..ماست و شیر اضافه کرده و به هم بزنید و در آخر مواد خشک(آرد،نمک،بیکینگ پودر) که دو بار الک شده در دو مرحله اضافه کنید و در حد مخلوط شدن به هم بزنید.خمیر را دوقسمت کنید به یکی یک قاشق پودر کاکائو اضافه و مخلوط کنید.قالب را از یخچال خارج کرده چند قاشق خمیر کاکائویی در چند جای قالب بریزید بعد چند قاشق خمیر سفید و مجددا کاکائویی همینطور تا خمیر کیک تموم بشه قالب رو درون فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت تقریبا ۴۵ دقیقه قرار دهید.برای اطمینان از پخت کیک با خلال چوبی تست کنید.بعد از بیرون آوردن از فر بعد از ده دقیقه کیک رو روی توری فلزی برگردونید
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
پای سیب فرانسوی
مواد لازم
۱۱ قاشق غذاخوری پودر شکر
۱۴ قاشق غذاخوری روغن مایع
۱۰۰ گرم کره نرم شده
تخم مرغ ۳ عدد
ماست ۱۴ قاشق غذاخوری
وانیل کمی
دارچین ، رنده جوز هندی
آرد ۲ پیمانه
بکینگ پودر ۲ قاشق غذاخوری سرصاف
سیب حلقه شده نازک
طرز تهیه
پودر شکر و روغن و کره رو انقدر بزنید تا سفید و یکدست شود. سپس وانیل و ۳ عدد تخم مرغ رو یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید و ماست رو اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شود. آرد و بکینگ پودر و کمی رنده جوز هندی و دارچین رو ۳ بار الک کنید و کم کم به مواد اضافه کنید و با لیسک فولد کنید. کف قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید و مواد رو در قالب بریزید و مطابق تصویر سیب حلقه شده رو روی مواد کیک قرار بدید و بقیه مواد رو باندازه ۲/۳ در کپسولهای کاپ کیک بریزید و ۱ حلقه سیب روی مواد قرار بدید و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ بمدت ۴۵ تا ۵۵ دقیقه قرار بدید.بعد از ۴۵ دقیقه با خلال دندان چک کنید.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
خورشت كرفس
براي چهار نفر :
گوشت خورشتی 500 گرم
ساقه کرفس 2 عدد(حدوداً 800 گرم)
برگ کرفس 100 گرم
جعفری 80 گرم
نعناع 20 گرم
پیاز 2 عدد * آبغوره به میزان لازم
لوبيا قرمز نصف پيمانه پلوپزي( اختياري)
طرز تهيه: خورشت كرفس:
نعنا ،جعفري و برگ كرفس را خرد ميكنيم و سرخ ميكنيم،ساقه كرفس هم بصورت جداگانه خرد كرده و تفت ميديم،همه رو كنار ميذاريم ،
در يك قابلمه پياز رو نگيني كرده وبا مقداري روغن ، تفت داده بعد گوشت را با ادويه و زردچوبه به مقدار لازم بهمراه پياز داغ تفت ميدهيم،سبزيجاتي كه از قبل آماده كرده ايم باهاش ، مقداري تفت ميدهيم سپس بمقدار لازم آب به آن اضافه كرده و ميگذاريم پخته شود، وقتي گوشت و لوبيا در حال پخته شدن بودند ساقه هاي كرفس رو اضافه نميكنيم چون اگر از ابتدا اضافه كنيم ساقه كرفسها له ميشوند، نيم ساعت قبل از سرو خورشت مقداري آبغوره به اندازه اي كه خورشت طعم بگيرد(به ميزان دلخواه)به خورشت اضافه ميكنيم و صبر ميكنيم تا كمي با خورشت بجوشد
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیز کیک سان سباستین
مواد لازم:
600 گرم پنیر خامه ای بدون نمک (ماسکارپونه)
1 لیوان شکرریز
2 بسته خامه (400گرم)
4 عدددتخم مرغ
1قاشق چایخوری وانیل .
1 قاشق غذاخوری پر پودرنشاسته یا آرد سفید قنادی
طرز تهیه:
پنیر خامه ای و شکر را در یک ظرف ریخته وبا همزن دست به خوبی مخلوط کنید. مابقی مواد یکی یکی اضافه کنید وهم بزنید تا مایه یکدست شود. کاغذ روغنی را در قالب 20-22 سانتی انداخته ومایه را در قالب بریزید وبزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگرادبه مدت تقریبی40 تا60دقیقه تا قهوه ای و طلایی شود.،در آخر میتونید گریل را روشن کنید تا روی چیز کیک قهوه ای شود. وقتی چیز کیک پخته شد حجم آن دو برابر می شود و بعد از خنک شدن ، دوباره به حجم اولیه برمیگردد.
این دسر خوشمزه را می توان گرم یا سرد سرو کرد. توصیه می کنم آن را برای چند ساعت در یخچال گذاشته وبعد سرو کنید دارید. نوش جان💙💙
بعد پخت بزارید کاملاً چیز کیک خنک بشه ،خودشو بگیره بعد از قالب جدا کنید،همون چند ساعت در یخچال بمونه بعد از قالب جدا کنید.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بشقاب سه جانبه 🍞🌶
به ازای یک سینه مرغ:
پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
پاپریکا: نصف قاشق چایخوری
جعفری خشک: نصف قاشق چایخوری
نمک: نصف(تا یک) قاشق چایخوری
فلفل سیاه: یک سوم قاشق چایخوری
رزماری - اگه تازه باشه عالیه (اختیاری): چند برگ
روغن زیتون بکر: ۲ قاشق غذا خوری
آب نصف لیمو تازه
ماست: ۱ قاشق غذا خوری
سیخهای حلزونی روی تابه چدنی، یا داخل ماهیتابه به خوبی میپزه. هر طرف ۳ الی ۴ دقیقه.
سبزیجات:
روغن: ۲ قاشق غذاخوری
سیر: ۲ حبه
فلفل دلمه(هر رنگی): ۱ عدد
قارچ: ۳۰۰ گرم
اسفناج: در حد ۵-۶ برگ (جعفری هم خوبه)
نمک و فلفل
نون تست: ۲ عدد
روغن زیتون: ۲ قاشق
پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
شوید: یک قاشق چایخوری
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
آشپزی ایرانی🍔
مسمی مرغ با آلو
#مسمی_مرغ_با_آلو
عزیزان هم میتونید از ران استفاده کنید هم از سینه
این مقدار برای چهار نفره
ران چهار تکه
اگه نصف لیوان
آلو ۸تا ۱۰
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
پیاز یک عدد بزرک
زعفران ،زردچوبا،نمک،فلفل به میزانلازم
قبل از پخت مرغ رو با آب بزارید رو گاز تا کف مرغ بالا بیاد ابشو دور بریزید ودوباره بشورید وسپس سرخ کنید من همیشه تین کار رو انجام میدم(جوش نزنه فقط کفش بالا بیاد کافیه)
ماهی رو بزارید تا گرم بشه تکه های مرغ رو اضافه کنید وسرخ کنید وقتی سرخ شدن درشون بیارید
تو همون ماهی تابه پیاز خرد شده بریزید وسرخ کنید اواخر سرخ شدن تکه های مرغ رو اضافه زردچوبه وفلفل بزنید وباهاش تفت بدهید آب به اندازه کافی میریزیم تا به جوش بیاد وقتی جوش اومد لپه که قبلا ده دقیقه پخته شده بهش اضافه کرده درشو میزاریم تا گوشت ولپه نیم پز بشه
رب رو با یک قاشق روغن سرخ کرده همراه آلو که قبلا خیس کردیم به خورش اضافه نمک هم میزنیم دوباره درشو میزاریم تا کاملا بپزه وجاوبیفنه
میتونید آلو رو حذف کنید فقط با سیب زمینی سرخ شده سرو کنید اونوقت مبشه قیمه با مرغ
عزیزان از زعفران هم میتونید استفاده کنید طعمش عالی میشه
میتونید برای چاشنی از کمی آبلیمو یا آبغوره استفاده کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورشت_زعفرونی
برای ۴ نفر:
روغن: ۴ قاشق غذاخوری
پیاز: ۲ عدد
سیر: ۲ حبه
سینه مرغ: ۴۰۰ گرم
هویج: ۲ عدد
فلفل دلمه: ۲ عدد
زرد چوبه: ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
زعفران دم شده: ۵ قاشق غذا خوری
ماست همزده: ۱/۵ لیوان
پیاز و سیر رو به خوبی سرخ کنید، مرغ که اضافه شد ۱۰ دقیقه باید سرخ بشه، هویج و فلفل دلمهای رو بزنید و ۳ دقیقه بعد ادویه. بعد از ۵ دقیقه زعفرون و ماست (بدون آب) رو بریزید، حرارت رو خیلی کم کنید و ۸۰ دقیقه به اون زمان بدید تا بپزه.
برای کته:
برنج شسته شده، نمک، روغن و آب (تقریبا مقدار برنج یا یکم بیشتر که البته به نوع برنج بستگی داره) رو بریزید و آبش که تبخیر شد، حرارت رو کم کنید و در قابلمه رو ببندید تا دم بکشه.
برای درست کردن این غذا از ماست سون کم چرب استفاده کردم که تازگیا بسته بندیش از صورتی به سبز تغییر کرده.
سون کم چرب یه بازی آنلاین داره که میتونید شانس برنده شدن هفت تا جایزه ده میلیون تومنی رو داشته باشید. توی استوری در موردش حرف زدم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_خورش_کنگر
#کلیپ
بعد ازاينكه تيغ كنگر رو پاك كردين، ده دقيقه خيس كنيد شستُشو بدين اگه پوست ضخيم داشت بكنيد ،به هر اندازه اي كه دوست دارين قطعه قطعه كنين وبعد سرخ كنين.
نسبت نعنا به جعفري يك به سه باشه،بعد از شستن بزارين خوب خشك بشه و تو تابه داغ بريزين وسرخش كنين كه آب نندازه..
#خورش_سیب_آلبالو
گوشت خورشی. ۴۰۰گرم
آلبالو ۵۰۰ گرم
سیب سبز یا زرد ۲عدد
پیاز ۱عدد
زعفران ۳ق غ
نمک و. فلفل به میزان لازم
روغن ۴ق غ
زرد چوبه ۱/۳ ق چ
ابتدا گوشت را شسته و خورشی خرد کنید. قابلمه مناسبی انتخاب و روی حرارت بگذارید، پیاز را رنده کرده و با ۲ق غ روغن خوب سرخ کنید،زردچوبه و گوشت را اضافه تفت دهید،مقداری آب جوش اضافه درقابلمه را بگذارید و صبر کنید تا گوشت بپزد. سیب ها را شسته دو نیم کرده قسمت هسته ها را جدا کرده و به صورت پره ایی درشت خرد کنید.
آلبالو ها شسته و هسته ها را جدا کنید به طوریکه آلبالو له نشود.
حالا سیب و آلبالو را در ۲ق غ روغن تفت بدهید و به گوشت پخته شده اضافه کنید. نمک، فلفل و زعفران را به خورش اضافه و آب خورش را ندازه کنید، صبر کنید تا خورش جا بیافتد و سپس با پلو سرو کنید.
#خورش_کدو_مسما
ابتدا پياز رو نگيني خرد كرده با مقداري روغن تفت ميديم و بعد گوشت رو اضافه ميكنيم و با پياز داغ تفت ميديم و بعد زردچوبه و ادويه كاري و كمي پودر فلفل قرمز اضافه ميكنيم به همراه دو سه ق غ رب گوجه اضافه ميكنيم و تفت ميديم و در حدود دو سه ليوان آب ميريزيم روي گوشت تا پخته بشه (زماني كه گوشت پخت نمك رو به ميزان لازم اضافه ميكنيم). سپس آب گوشت جوش اومد كمي زعفرون اضافه ميكنيم.
گوشت كه در حال پخت هست چندتا دونه كدو رو يا با پوست يا بدون پوست در ماهي تابه سرخ ميكنيم.
اگر پوست کدوها خوب بود لازم نیست که پوستشون رو بکنیم، اینطوری خواص شان حفظ میشود (البته کدوها رو خوب با اسکاج شستم و به پوست كدو ها رو بصورت راه راه كندم) داخل یه ماهیتابه کمی روغن ریخته و روی سطح کدوها نمک میپاشیم. کدوهارو داخل ماهیتابه میذاریم با حرارت ملایم و در ماهیتابه رو هم میبندیم تا کدو ها مغز پخت بشن)
بعد در همون ماهي تابه مقداري از آب گوشت و كدو و دو سه تا گوجه فرنگي قاچ شده و غوره یا آبغوره ميذارم. تا پخته بشن و موقع سرو كدو و گوجه و غوره رو يك سمت ظرف سرو تون ميذاريد گوشت رو هم در سمت ديگر.
آشپزی ایرانی🍔
خورشت اناردون
خورش اصیل و پرطرفدار ایرونی اناردون (ناردون)میشه گفت داداش فسنجونه از نظر طعم وظاهر شباهتی به هم دارن همین جا عرض کنم دونه های انار اصلا وابدا اذیت نمیکنه سعی کنید از اناری که هسته ش نازکه استفاده کنید اگر این خورش رو ترش مزه دوست دارید از چند آلوی بخارا استفاده کنید اگر ملس دوست دارید یک قاشق مرباخوری شکر بریزید من هیچ کدوم نزدم رب انار خودش کفایت میکنه وعالی میشه توی دستور اصلی گردو وجود نداره ولی من همیشه یک قاشق پر گردو میریزیم امتحان کنید عالی میشه
سعی کنید از ران مرغ استفاده کنید سینه خشکه
ران مرغ بعد از شستن حتما خشک کنید به این دلیل موقعی که سرخ میشه روغن نپره
چهار تکه مرغ
پیاز درشت یک عدد
رب انار ترش پنج قاشق غذاخوری
آب انار طبیعی دو لیوان(آب میوه انار استفاده نکنید)خودتون آب انار رو بگیرید
انار دون یک لیوان
گردو خرد شده یک قاشق پر اختیاریه دوست ندارید نریزید
رب گوجه یک قاشق
سیر دو حبه رنده شده
نمک وفلفل سیاه وقرمز وروغن به میزان لازم من کمی زردچوبه هم زدم خیلی کم
روغن رو گرم کرده تکه های مرغ رو باهاش سرخ کنید
مرغ سرخ شده رو از ماهی تابه خارج کرده پیاز رو میریزیم و تفت میدهیم سیر رنده شده اضافه کرده ادویه ها رو زده پیاز وقتی طلای شد رب گوجه فرنگی زده و سرخ میکنیم (حدود سی ثانیه) رب انار هم میریزیم سریع تفت داده واب انار رو اضافه میکنیم نمک میزنیم وقتی که جوش اومد تکه های مرغ رو برمیگردونیم داخل سس درشو میزاریم با شعله کم آروم بپزه چهل دقیقه که گذشت و سس کمی غلیظ شد گردو رو اضافه کرده باز درشو میزاریم ده الی پانزده دقیقه آخر انار دون شده میریزیم نمکشو میچشیم خورش که جا افتاد گاز رو خاموش کرده اگر ترش مزه دوست دارید همراه گردو چند عدد آلوی بخار اضافه کنید. این خورش بسیار خوشمزس حتما امتحان کنید.
# ژله- هندوانه
ابتداسه بسته ژله انارروباپنج لیوان ابجوش مخلوط کردم وبنماری کردم من اصلابه ژله هام اب سرداضافه نمیکنم واین راز خوشرنگ شدن ژله هاست😉 تاذرات ژله کاملاحل شوندبعدسردشدن دوقاشق شیربهش اضافه کردم که کمی مات بشه داخل قالب چرب شده میریزیم وداخل یخچال تانیم بندبشه برای لایه دومی یک بسته الورارو بانصف لیوان آب جوش مخلوط کرده تاژله حل بشه ویک لیوان شیرریختم ولایه اخری هم ژله سیب یاطالبی که سبزرنگ باشه روخالی بایک لیوان ونصف ابجوش درست کردم وبعدسردشدن ریختم روی لایه دومی واجازه میدیم پنج ساعت داخل یخچال بمونه برای تخمه هندوانه هم میتونیدازشکلات چیپسی استفاده کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوپ_گوشت
طرزتهیه
ابتدا نیم کیلو گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده و پیازچه ریز شده و یکدونه تخم مرغ و باکمی نمک مخلوط کرده و کامل ورز می دهیم بصورت توپ های کوچک در می آوریم
پیاز ریز شده را تفت داده سیب زمینی نگینی رو اضافه و تفت می دهیم نمک وفلفل میریزیم حال توپ ها را اضافه کرده و آب می ریزیم حدود بیست تا چهل دقیقه سر قابلمه را بگذارید تا بجوشد بعد سیر کوبیده شده و رشته خانگی را اضافه می کنیم جتا رشته ها پخته بشه و حالت لعاب دار به سوپ بده و در آخر موقع سرو پیازچه اضافه می کنیم
میتونید بجای رشته خانگی از نودل یا رشته فرنگی استفاده کنید
#ژله_انبه
یک دسر مقوی
مواد لازم:
یک عدد انبه
یک استکان بستنی ساده وانیلی
یک بسته پودر ژله انبه
دو قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
یک بسته ژله آلورا
طرز تهیه :
انبه را تمیز بشویید و پوست انبه را بگیرید.انبه را با یک استکان بسنتی وانیلی ساده داخب دستگاه مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود. پودر ژله انبه بسته ای را با دو قاشق غذاخوری پودر ژلاتین در یک لیوان آب جوش ریخته و روی حرارت ملایم قرار داده تا محلول شفافی به ما بدهد. مواد را بعد از حرارت دادن از صافی رد کنید و و به پوره انبه و بسنتی مخلوط کنید و داخل قالب بریزید. وقتی بست می تونید به دو روش عمل کنید. یا مثل عکس از قالب در بیارید و بعد از برش مجدد در قالب بچینید. و یا از قالب ژله رو خارج نکنید و اون قسمت هایی رو که می خواید برش بزنید و خالی کنید. بعد تکه هایی رو که خارج کردید رو خرد کنید و جاهای خالی بریزید. و روشون ژله آلورا بریزید. (یا می تونید تکه های انبه بریزید).
با میوه های دیگه هم میشه این دسر خوشمزه رو درست کرد بستگی به ذائقه خودتون داره.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماهی کبابی در فر
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماهی کبابی در فر
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه غذای خوشمزه با گوشت چرخ کرده
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: نیم کیلو
پیاز : یک عدد متوسط
آرد سوخاری: نصف کاسه ماست خوری
نمک، فلفل و ادویه: به مقدار دلخواه
سیب زمینی: سه عدد متوسط
کدو خورشتی: سه عدد متوسط
گوجه: 3 عدد متوسط
روغن برای سرخ کردن: به اندازه کافی
رب گوجه: دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا گوشت چرخ کرده رو با پیاز، آردسوخاری، نمک، فلفل و ادویه ترکیب کنید و توی مخلوط کن بریزید. بعد از چند دقیقه ترکیب رو به صورت گوله در بیارید و توی سینی فر بذارید.
سیب زمینی و کدو خورشتی رو خرد کنید و توی روغن سرخش کنید. بعد روی گوشت چرخ کرده بریزید. گوجه ها رو حلقه حلقه کنید و روی مواد بچینید.
رب گوجه رو با دو قاشق روغن مایع و نصف قاشق آبلیمو ترکیب کنید تا رقیق بشه. بعد هم روی مواد بریزیدش. روی غذا ورقه فویل بکشید و بذارید به مدت 30 دقیقه در دمای 185 درجه فر بپزه.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کباب_مرغ_تابه_ای
برای ۳ تا ۴ نفر
سینه مرغ ۱ عدد
ران مرغ ۱ عدد
پیاز تقریبا بزرگ ۱ عدد
سیب زمینی کوچک ۱ عدد (خام هستش )
نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران به میزان لازم
تکه های مرغ رو استخوان هاش رو گرفتم و گوشت مرغ رو دوبار چرخ کردم .
یه پیاز رو رنده کردم و آبش رو کمی گرفتم . یه فلفل و زردچوبه و زعفران رو با هم مخلوط و سیب زمینی کوچیک هم رنده کردم ( سیب زمینی به خاطر اینکه خشک نشه کباب استقاده میشه ) (دوستان نگران نشین مزه و نه طعم سیب زمینی اصلا حس نمیشه یه دونه کوچولو هیچ کاری نمی کنه نمیزاره کبابتون سفت و خشک بشه .😊)
گوشت مرغ و پیاز و سیب زمینی و نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران غلیظ رو با هم مخلوط و ورز دادم . کمی در یخچال قرار دادم .
داخل تابه ای مقداری روغن ریختم . تابه دو طرفه رژیمی که باشه عالی . بعد مواد رو کفش پهن کردم . من در تابه رو هم چند دقیقه گذاشتم و بعد دوباره باز کردم . برش دادم و سرخ کردم .
گوجه ها هم روی سیخ فلزی روی گاز کباب شدن .😁
#با_رسپی_های_امتحان_شده
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شکلات_کهکشانی_برای_تزیین_کیک
شکلات سفید را با رنگهای خوراکی مخصوص شکلات رنگ کنید .
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#باواريا_با_مغز_خرده_شيشه
اول يه بسته ژله بلوبري رو ساده درست كردم ريختم داخل يه ظرف مربع يا مستطيل گذاشتم يخچال ببنده.
بع ٣ ليوان شير گذاشتم بجوشه.بعد ٦تازرده تخم مرغ با يك ليوان شكر نصف قاشق چايخوري وانيل همرو با دور تند همزن زدم تا سفيدبشه،حدود ٣دقيقه.
شير در حال جوش به مواد تخم مرغي اضافه كردم دوباره با دور تند همزن حدود دو دقيقه زدم. وقتي از حرارت افتاد دو تا خامه صبحانه حدود ٤٠٠گرم بهش اضافه كنيد و دوباره مخلوط كنيد. در اخر وقتي كامل از حرارت افتاد و سرد شد،٤تا قاشق غذاخوري ژلاتين رو بن ماري كنيد و به مواد اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد. كف قالب مورد نظرتون چوب كنيد و مقداري از باواريا روداخل قالب بريزيد. بزاريد داخل يخچال تا ببنده. بعد ژله ساده اي رو كه داخل يخچال گذاشته بوديد رو برش بزنيد و داخل قالب بريزيد. نصف استكان شير گرم كنيد و يك قاشق پودر نسكافه داخلش حل كنيد و به نصفي از باوارياي كه باقيمانده اضافه كنيد و روي خرده ژلها اضافه كنيد. من تو دو مرحله اين كارو كردم كه ژلها نياد رو. بعد بزاريد ببنده، وقتي بست بقيه باواريا ساده رو اضافه كنيد. بعد از ٥تا ٦ساعت از يخچال خارج كنيد و نوش جان كنيد.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#شیرینی_اردی_نارگیلی
روغن جامد صد و پنجاه گرم
پودر شکر صد و پنجاه گرم
پودر نارگیل صد گرم
ارد دویست و پنجاه گرم
طرز تهیه:
اکثرا از روغن صاف قنادی واسه انسجام بیشترش استفاده میکنن که من به خاطر مضر بودنش فقط از روغن جامد استفاده کردم پودر شکر را اول از حریر رد میکنیم ,داخل ظرف گود با روغن جامد و یک قاشق چایخوری وانیل با همزن پنج تا هفت مین با دور تند میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه,پودر نارگیل رو اضافه با لیسک مخلوط میکنیم ارد رو هم سه بار الک میکنیم و کم کم اضافه میکنیم تا خمیر جمع بشه داخل نایلون دوازده ساعت میزاریم داخل یخچال تا خمیر استراحت کنه,فر رو از قبل گرم میکنیم خمیر رو پهن میکنیم با قالب مورد نظر قالب میزنیم و روش رو با پودر نارگیل یا پودر پسته تزیین میکنیم و داخل فر به مدت ده تا پانزده مین قرار میدیم با دمای 170درجه این شیرینی با این رسپی بافت نرم و کرکی داره داخل ظرف دردار موندگاری بالایی داره.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#ژله_تک_نفره
به ازای هر بسته ژله یک لیوان آب جوش بریزید وقتی کاملا سرد شد، یک لیوان بستنی وانیلی(منظور لیوان خود بستنیه) بریزید و در قالب بریزید و یخچال بذارید تا ببنده.
✔️نکته. برای مشخص شدن رنگ ها اگه دوست داشتید مقداری رنگ خوراکی استفاده کنید.
✔️نکته. بستنی رو بیرون یخچال بذارید که کاملا آب بشه بعد بریزید.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇