eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
160.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.7هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍁💗جمعه تون شاد و زیبا 🍂🌼امـروز برای 🍁💗تک تکون از خدا میخوام 🍂🌼در کنار خانواده و 🍁💗عزیزانتان بهتـرین 🍂🌼آدینه را سپری کنید 🍁💗لحظه هایی شیرین 🍂🌼دنیایی آرام و 🍁💗یه زندگی صمیمی 🍂🌼آرزوی من برای شماست 🍁💗جمعه تون زیبا و در پناه خدا 🍂🌼تقدیمتون عزیزانم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉 🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش مرغ متفاوت🍓 😋 بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘 🎀 کانال لذت آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉 🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش کیک سیب دارچین🍓 😋 بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘 🎀 کانال لذت آشپزی
هستن ک خیلی هم خوشمزه ن 😍 و حالا رسپی ۱۵۰ گرم کادایف رو با ۵۰ گرم کره و ۳ ق غ شکر و ۳ ق غ شیر عسلی و گردو خرد شده مخلوط کنید و تف بدید بعد از تف خوردن ۱/۲ ق چ پودر هل بهش اضافه کنید و بزارید کنار ۳ ل شیر و ۹ ق غ شکر و ۳ ق غ نشاسته ذرت و ۳ ق غ پودر کاکائو رو باهم مخلوط کنید و بزارید رو گاز وقتی خودش و گرفت شمام خودتون رو بگیرید والله😉😆 بعد زیر گاز رو خاموش کنید و ۱۰۰ گرم خامه صبحانه و کمی وانیل اضافه کنید و تو ظرف سرو لایه لایه بریزید و ی ساعتی بزارید یخچال تو خنک شه میتونید پودر کاکائو رو حذف کنید.🌹
پرتقالی 😋 1ونیم لیوان آب پرتقال پاستوریزه رو با 3ق شکر قاطی کردم حالا 2 قاشق غذاخوری پودرژلاتین رو داخل نصف لیوان آب پرتقال بنماری کردم و به بقیه اضافه کردم بعد هم که ریختم داخل ظرف و گذاشتم 3ساعت داخل یخچال بمونه خامه آماده قنادی رو با همزن فرم دادم و روی دسرهای آماده شده ریختم و با برش پرتقال و کیوی و دونه انار و آلبالو فریز شده تزیین کردم
💢صبحانه چی بخوریم!؟ صبحانه کودکان باید حاوی فیبر باشد مانند: نان سبوس دار صبحانه خانوم ها باید حاوی آهن باشد مانند: عدسی صبحـانه آقایان باید حاوی ویتامین A باشد مانند: چای سبز و خرما 💢مفید ترین صبحانه ها تخم مرغ: جلوگیری از درد مفاصل نان و پنیر: تقویت استخوان عسل: جلوگیری از ریزش مو
انجیر یک داروست ! رطوبت بدن را از بین میبرد، استخوان ها را محکم کرده، مو را بر بدن میرویاند و بهترین میوه برای رفع یبوست و پاکسازی روده است. بهترین زمان مصرف انجیر بعد از گذشت نیم ساعت از صرف صبحانه
🍘 😋 ▫️نخود پخته ۶۵۰ گرم ▫️گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم ▫️تخم مرغ ۴ عدد بزرگ ▫️اسفناج خام ۵۵۰ گرم ▫️پیاز رنده شده آب گرفته یک عدد کوچک ▫️ادویه کاری یک قاشق چایخوری ▫️زردچوبه نمک و فلفل 🔸نخود رو جدا گانه با غذاساز کاملا لِه کنید بعد هم اسفناج رو با غذا ساز کاملا خورد کنید و همه مواد رو با هم مخلوط کنید تا یکدست بشه و بعد توی روغن داغ فراوون سرخ کنید ♦️میتونید نخود رو همراه گوشت چرخ کنید
🥘 😋 🔸بادمجونا رو بعد از پوست گرفتن یکی دو ساعت تو آب و نمک بخوابونید تا تلخیش گرفته بشه. 🐣 🐣 🐣 🐣 🐣 🐣 🐣 فیله ها رو تو روغن و با زعفرون سرخ کنید و کنار بذارید. تو همون قابلمه یه دونه پیاز ریز خرد کنید و تفت بدید تغییر رنگ که داد یک ق سرپر رب گوجه اضافه کنید تفت بدید نمک و زعفرون بریزید و فیله ها رو به قابلمه برگردونید. چند تا بامیه هم اضافه کنید. دو لیوان ابجوش بریزید و در قابلمه بذارید و اجازه بدید مرغ بپزه. 🍆 🍆 🍆 🍆 🍆 🍆 بادمجونا رو آبکش و خشک کرده و سرخ کنید . نیم ساعت آخر به همراه غوره به مرغ اضافه کنید تا بپزه و خورشت هم جابیفته. پنج دقیقه‌ی آخر گوجه ها رو بریزید و خورشت آماده است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم 🏵تخم مرغ 1عدد. 🏵کره یا مارگارین هم دمای محیط 100 گرم. 🏵پودر شکر 1/2 پیمانه. 🏵آرد 2 پیمانه. 🏵وانیل 1/4قاشق چای خوری . 🏵بیکینگ پودر 1/2قاشق چایخوری. 🏵شکلات چیپسی نسوز 1/2پیمانه. 🏵سیب قرمز 2 عدد طرز تهیه ابتدا خمیر این شیرینی رو آماده می کنیم، قبلأ با این خمیر کوکی کیک هم آموزش داده بودم. کليپ شو میتونین تو پیجم ببینین. کره ی هم دمای محیط و پودر شکر رو کمی با همزن میزنیم تا سبک شوند سپس یک عدد تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده کمی مخلوط می کنیم، دو پیمانه آرد و بیکینگ پودر الک شده را کم کم به مواد اضافه می کنیم و با دست کمی ورز میدهیم تا خمیر جمع شود، در آخر شکلات چیپسی را اضافه میکنیم. سپس خمیر رو بین دو کاغذ روغنی گذاشته با کاتر گل، قالب میزنیم و در قالب‌های مافین چرب شده قرار می دهیم. 🍎🍎 🍏🍏🍏 🍎🍎 دو تا سیب قرمز رو برش های نواری داده و آنها را در یک ظرف فلزی ریخته. سپس دو قاشق شکر و یک فنجان آب روشون میریزیم، روی حرارت چند دقیقه گذاشته تا کمی سیب ها پخته شوند، و آماده ی شکل دادن شوند بعد شش تا شش تا از برش های سیب رو کنار هم گذاشته رول میکنیم تا شکل گل رز شوند، حالا رزت های سیب رو داخل خمیر ها قرار می‌دهیم وکمی با کره ی آب شده رومال میکنیم ودر فر 175 درجه به مدت 25 دقیقه میذاریم تا آماده شوند. 🍩 🍩 🍩 🍩 🍩 امیداورم از این شیرینی خوشمزه لذت برده باشین😉 نوش جان 💖
کرواسان ژامبون مرغ🍗 🥐مواد لازم آرد 4پیمانه تخم مرغ 1عدد روغن مایع 2قاشق سوپخوری کره 30گرم خمیرترش 1قاشق مرباخوری نمک 2/1 قاشق مرباخوری شکر 1قاشق مرباخوری آب 1پیمانه ژامبون مرغ 250گرم سس گوجه مقداری 🌮طرز تهیه در ابتدا خمیر ترش را داخل یک پیمانه آب گرم ریخته به همراه شکر و اجازه می دهیم که حدود 5 دقیقه بماند و عمل بیاید. سپس آرد را داخل ظرفی ریخته وسط آرد را گود کرده و تخم مرغ زده شده را به همراه روغن مایع مخلوط می کنیم.و وسط آرد می ریزیم و مخلوط می کنیم بعد از کمی مخلوط شدن خمیر مایه عمل آمده را اضافه کرده و بعد کره را اضافه می کنیم و شروع به ورز دادن خمیر کرده حدود 5 دقیقه خمیر را استراحت داده تا حجم آن 2 برابر شود.بعد خمیر را روی سطحی آرد پاشیده شده باز کرده به صورت مثلث برش داده و مواد داخل را (سس گوجه، پودر اورگانو و ژامبون) به ترتیب چیده و از پایین مثلث رول کرده و داخل سینی چرب شده قرار داده حدود 5 دقیقه استراحت می دهیمو یک عدد تخم مرغ زده شده را با برس رویش می مالیم و کمی کنجد می پاشیم و داخل فر با 180 درجه سانتیگراد یا 360 درجه فارنهایت به مدت 15 دقیقه قرار میدهیم.
🥘 😋 مواد خمیر کوفته برنج آبکش شده 3 پیمانه روغن مایع 3 ق غ نمک به میزان لازم مواد داخل کوفته: خلال بادام 3 ق غ گوشت چرخ کرده 150 گرم پیاز سرخ شده 1 عدد متوسط زرشک 3 ق غ نمک و فلفل به میزان دلخواه 🔸برنج را با 3 ق غ روغن و نمک کاملا می کوبیم یا داخل میکسر می ریزیم تا نرم و یکدست شود. بعد از اینکه خمیر نرمی بدست آمد، به اندازه نارنگی از خمیر برداشته وسط دست پهنش می کنم و از مواد داخلش ریخته و گردش می کنیم. سپس در روغن داغ فراوان سرخ می کنیم تا رنگش طلایی شود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
1 فنجان کنجد شکر 2 انگشت از 1 لیوان کمتر 1 قاشق چایخوری کره. میتونید یک لیوان هم باشه شکر کاملا سلیقه ایه. تنها ترفتدش اینه که فوری پهنش کنید نزارین سرد شه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌♨️ دیزاین کیک آینه‌ای ♨️ 🛎️ مواد لازم: آب ----> ۱/۴ پیمانه ژلاتین ----> ۱/۴ پیمانه پودر کاکائو ----> ۱ پیمانه آب ----> ۱/۲ پیمانه خامه ----> ۴۰۰ میل شکر ----> ۲ پیمانه ‌ ‌چجوری درست کنیم؟ بین طبقات کیک‌ و اطراف کیک رو خامه یا گاناش بکشید. توی یخچال بذارید تا سفت بشه. مجددا بیارین بیرون با کاردک صافش کنید که روی کیک حالت نرمی پیدا کنه و هیچگونه برجستگی نداشته باشه. اب و ژلاتین رو ترکیب کنید تا حل بشه. ۵ دقیقه به حال خودش رها کنید. ‌ پودر کاکائو رو الک کنید و با آب هم بزنید یکدست که شد خانه رو اضافه کنید و هم بزنید. شکر رو اضافه کنید و هم بزنید‌. وقتی جوشید خاموش کنید. از صافی رد کنید. روی ظرف رو بپوشونید و ۲ ساعت توی یخچال بذارید. از یخچال بیارین بیرون و ۱ ساعت بذارید توی آشپزخونه به دمای محیط برسه. مجددا از صافی رد کنید. ‌کیک رو روی توری بذارید. از مرکز کیک سس شکلات رو بریزید. چند مرحله این کار رو انجام بدید. کیک رو جوری که لطمه‌ای نبینه به ظرف مورد نظر منتقل کنید و اگر اضافه‌ای از سس روی کیک یا ظرف باقی موند با کاردک فلزیِ گرم صافش کنید.
مواد لازم: آرد دو پیمانه تخم مرغ چهار عدد ماست یک پیمانه شکر یک پیمانه روغن مایع نصف پیمانه بکینگ پودر یک ق غ وانیل نوک ق چ پودر کاکائو سه ق غ آرد اضافه سه ق غ آردو بکینگ پودر رو باهم مخلوط و سه بار الک کنید. تخم مرغ وانیل و شکر رو داخل یه ظرف بریزید و هشت دقیقه هم بزنید با همزن تاحجیم و کشدار بشه... روغن مایع اضافه و هم بزنید ماست رو اضافه و خوب هم بزنید آردو تو چند مرحله به مواد اضافه و خوب مخلوط کنید خب مواد رو به دو قسمت تقسیم و به یه قسمت پودر کاکائو و به قسمت دیگه آردرو اضافه کنید و هم بزنید ابتدا مواد ساده رو داخل قالبی که با روغن جامد چرب و آرد پاشی کردید بریزید و بعد مواد کاکائویی رو روی مواد ساده بریزید و با سیخ چوبی مواد کاکائویی رو هم بزیید خیلی کم خب قالب رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۷۵به مدت ۴۵تا ۶۰ دقیقه بزارید...تا پایان پخت کیک در فر و باز نکنید آخرای زمان پخت با سیخ چوبی تست کنید اگه مواد به سیخ نچسبید و تمیز دراومد کیک پخته و آمادست بعداز خنک شدن از قالب بیرون بیارید
🍑🍑 🍜طرز تهیه اول از همه باید ۱۶۰ گرم خامه صبحونه، ۸۰ گرم پنیر خامه ای یا ماسکارپونه، ۳ قاشق پودر قند و نوک قاشق چایخوری وانیل رو با همزن میزنیم تا یه دست بشه بعدش ۴ تا از این هلو (شلیل) خوشمزه هارو میریزیم تو مخلوط کن تا پوره بشه و بعد اضافه میکنیم به خامه و پنیر و فقط با قاشق یکم هم میزنیم تا یه دست بشن. آخرشم ۴ قاشق مربا خوری سرخالی ژلاتین رو با یه سوم پیمونه آب تو یه قابلمه میریزیم و روی حرارت ملایم میذاریم تا ژلاتین خوب آب بشه و مخلوطمون یه دست بشه بعدم ژلاتینیو اضافه میکنیم به مخلوط هلو، خامه و پنیر و با قاشق هم میزنیم و بعدشم مایه موسمون رو میریزیم تو قالب و میذاریمش تو یخچال تا دو سه ساعت که خودشو بگیره ...
🥘🍲خورش_هویچ_پسته_مرغ# هویج ۵۰۰ گرم ران مرغ به تعداد دلخواه روغن مایع به میزان لازم پیاز داغ ۲ قاشق غذاخوری زعفرون دم کرده ۲ قاشق چایخوری نمک و فلفل به میزان دلخواه شکر ۲ قاشق غذاخوری آبغوره نصف لیوان روغن حیوانی ۱ قاشق غذاخوری خلال پسته به میزان دلخواه 🍲طرز تهیه خورشت هویج و پسته هویج ها را پوست بگیرید و به صورت خلالی خرد کنید اگر درشت باشد بهتره… هویج خلالی را با کمی روغن سرخ کنید. مرغ را به خوبی بشویید، سپس آن را با پیاز، یک پیمانه آب، نمک و فلفل رویه حرارت ملایم قرار دهید. به مدت ۴۰ دقیقه صبر کنید تا بپزد بعد از پخت مرغ بگذارید سردشود. پیاز داغ درست نموده سپس مرغ را به همراه هویج، شکر، آبغوره،  نمک و فلفل  اضافه کنید اجازه دهید برای ۱۵ دقیقه مرغ بپزد برای تزئین از خلال پسته استفاده کنید برنج را هم با روغن حیوونی دم کنید و با خورشت نوش جان کنید. نوش
، مراحلش مثل قیمه ست با این تفاوت که به جای آب، " دوغ " رو باید استفاده كرد. منم امروز این خورش جذاب رو با دوغ ۱۵۰۰ سی سی درست کردم . مواد لازم گوشت گوساله ۴۰۰ گرم دوغ ۵ الی ۶ لیوان لپه ۱۰۰ گرم پیاز ۱ عدد زعفران دم کرده ۲ قاشق غذا خوری فلفل سیاه و زرد چوبه ۱ قاشق چای خوری نمک ۱ قاشق چای خوری رب ۱ قاشق غذا خوری
مواد لازم ۶ قاشق غذاخوری کره ۱ پیمانه بادام‌زمینی خرد شده ۱ پیمانه فندق خرد شده ۱ پیمانه گردو خرد شده ۳ چهارم پیمانه کره بادام زمینی ۱ دوم لیوان عسل ۲ قاشق غذاخوری تخم کتان آسیب شده ۲ قاشق چایی‌خوری وانیل ۱ قاشق چایی‌خوری نمک ۱ دوم قاشق غذاخوری بکینک پودر ۳ عدد تخم‌مرغ بزرگ طرز تهیه و دستور پخت: ۱. فر را از قبل تا ۳۵۰ درجه گرم کنید. یک ظرف پخت ۸ در ۸ را برداشته و دیواره‌های داخلی آن را با روغن مایع چرب کنید. ۲. یک کاغذ مومی بردارید و کف ظرف بخوابانید و از دو طرف به دیواره‌ها بچسبانید. آجیل‌ها را در ۶ قاشق غذاخوری کره،بر حرارت کم تفت دهید تا ۶ دقیقه کهرنگ کره قهوه‌ای شود و آن را کنار بگذارید. ۳. حالا کره بادام زمینی، عسل، تخم کتان، وانیل، نمک و بکینگ پودر را تا یک دقیقه در تابه بهم بزنید تا مخلوط و طبخ شوند. ۴. حال این خمیر به دست آمده را با تخم‌مرغ‌ها مخلوط کنید و در ظرف چرب شده ۸ در ۸ پهن و یک‌دست کنید. بعد آجیل‌ها را اضافه کنید و باز هم روی مواد یک‌دست کنید. ۵. در فر بگذارید تا مواد پف کنند و رویشان کمی طلایی شود. ۱۶ تا ۲۰ دقیقه بگذارید تا خنک شود و آن را قطعه قطعه کنید. این کیک را در یخچال نگه دارید و برای مصرف روزانه اگر خواستید آن را کمی گرم کنید
🍲خورش سماق 🍛مواد لازم روغن به قدر کافي پياز متوسط 3 تا 4 عدد گوشت گوسفند با استخوان 750 گرم تا يک کيلو گوشت گوساله بدون استخوان نيم کيلو سماق الک کرده 2 تا 3 قاشق سوپ خوري مغز ليمو عماني 1 تا 15 قاشق سوپ خوري ادويه (نمک، فلفل، زردچوبه و دارچين) به قدر لازم سيب زميني 3 تا 4 عدد 🥔طرز تهیه گوشت ها را به اندازه ي خورشتي خرد کرده و شسته و کنار بگذاريد. پياز را رنده يا خلال ريز نماييد در تابه ي مناسبي ريخته و سرخ کنيد، سپس گوشت ها را در آن بريزيد تا با پياز سرخ شود.بعد مخلوط گوشت و پياز را در قابلمه (گمج) بريزيد و 1 تا 2 ليوان آب به آن اضافه کنيد تا گوشت ها پخته شود. سماق را در يک کاسه حاوي مقداري آب که تا يک بند انگشت روي سماق را بگيرد حل کنيد و آب آن را در خورش بريزيد.سپس مغز ليمو عماني، نمک، فلفل و دارچين را در خورش بريزيد و روي آتش ملايم بگذاريد تا خورش به روغن بيفتد. سيب زميني ها را حلقه حلقه بريده و جداگانه در تابه اي سرخ نماييد و در آخر روي گوشت ها بچينيد تا مغز پخت هم بشوند. خورش آماده است.
مواد لازم ميگو دو پيمانه،پياز متوسط خلال خرد شده سير پنج حبه خرد شده،فلفل دلمه يك عدد متوسط خرد شده،قارچ پنج عدد متوسط خرد شده،گوجه رنده شده دو عدد گشنيز خرد شده يك پيمانه نخود فرنگي،ذرت،هويج ابپز نصف پيمانه و سيب زميني سرخ شده يك پيمانه طرز تهيه ابتدا پياز و سير رو كمي تفت دادم و بعد قارچ و فلفل دلمه رو اضافه كردم و باز كمي تفت دادم،بعد گشنيز خرد شده رو اضافه كردم(زياد سبزي رو تفت ندين كه خاصيت و عطرش از بين ميره)كمي كه تفت دادم بهش ادويه نمك فلفل زردچوبه زدم و سرخ كه شد ميگو رو اضافه كردم(ميگو رو بيشتر از ده مين تفت ندين كه سفت نشه)و در نهايت بهش نخودفرنگي و ذرت و سيب رو اضافه كردم و يك دقيقه تفت دادم و گوجه اضافه كردم و در ظرفمو گذاشتم تا با حرارت كم به مدت ده دقيقه بپزه
# نان_پای_سیب 4عدد تخم مرغ دوعدد سیب درشت ورق شده.(.هرچی نازک ترباشه خوشگلتر میشه ). 90گرم کره همدما شده دوقاشق غذاخوری ماست شیرین ..(خیلی پرنباشه) یا 1چهارم پیمانه شیر شکر150گرم ارد گندم250گرم یک قاشق غذاخوری پودر دارچین جوز هندی و وانیل از هرکدوم نصف قاشق چایخوری 1قاشق غذاخوری بکینگ پودر. ابتدا فرو روشن میکنیم رو دمای 180. قالبمونو چرب میکنیم میزاریم کنار .سیبهارو شسته و ورق میکنیم و ب مدت 1دقیقه داخل آب جوش میزاریم و بعد ابکش میکنیم. کره و شکر باهمرن میزنیم حدود 2دقیقه. تخم مرغ اضافه میکنیم خوب هم میزنیم تا کرم رنگ وپفکی بشه.سپس ماست اضافه میکنیم.کمی هم میزنیم حالا ادویمونو اضافه میکنیم(دارچین.جوزهندی.وانیل) بعداز اینکه کمی هم خورد اردالک شده رو در 2مرحله اضافه میکنیم..وهم میزنیم .دراخر همزنو میزاریم کنار با ویسک هم میزنیم.بهش بکینگ پودر اضافه میکنیم و دوباره کمی هم میزنیم و میریزیم تو قالب. ورقه های سیب رو بصورت نواری رو هم میچینیم میره داخل فر ب مدت تقریبا 30دقیقه شاید یکم بیشترو بعد کمی گریل بالا..خنک ک شد روشو پودر قند الک کردم تا رزتا جلوه بیشتری پیدا کنه.
یک زن باید بلد باشه😋 بلد باشه چطور كنه💄 چطور و ببنده🧕 چطور کنه💃 تا شوهرش و عشقش رو شیفته خودش کنه😍 راز این ترفندا اينجاس👇🏻 🎈 http://eitaa.com/joinchat/4101111829C3c35eb5b6e
🍛 😋 برنج 2 پیمانه انار دانه شده یک و نیم پیمانه خلال پسته یک سوم پیمانه گشنیز تازه خرد شده یک پیمانه پودر تخم گشنیز یک قاشق مربا‌خوری کشمش پلویی نصف پیمانه زعفران به مقدار لازم 🔸برنج را با آب و نمک خیس کرده، سپس به روش معمول آبکش کنید. مابقی مواد لازم را با یکدیگر مخلوط کرده و هنگام دم کردن برنج، یک ردیف برنج ریخته، یک ردیف مخلوط انار و همینطور ادامه دهید تا آخر و نهایتا اجازه دهید برنج دم بکشد. هنگام کشیدن برنج مقداری کره و زعفران روی برنج داده و سپس در بشقاب یا دیس موردنظر کشیده و سرو کنید.
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
پاناکوتای وانیلی برای درست کردن پاناکوتای امروزم 😋 اول دو لیوان شیر و با نصف لیوان عسل گذاشتم روی حرارت وقتی عسل حل شد یه پاکت خامه بهش اضافه کردم و خوب هم زدم تا یه دست شن. از روی حرارت برداشتم و نصف ق چ وانیل زدم. بعد دو ق غ پودر ژلاتین رو بن ماری کردم و به مخلوط شیر و خامه اضافه کردم. قالب گل رو چرب کردم. مقداری از پاناکوتا رو با چند قطره رنگ خوراکی مجاز بنفش مخلوط کردم و سر گلبرگها رو باهاش پر کردم و گذاشتم تا نیم بند بشه . بعد بقیه ی موادو ریختم و حدود سه ساعت داخل یخچال گذاشتم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌷شروع هفته را پر برکت میکنیم 🌟✨دهنمان را خوشبو میکنیم 🍃🌷با ذکر شریف صلوات بر 🌟✨حضرت محمد ص 🍃🌷و خاندان پاک و مطهرش 🌷الّلهُمَّ 🌟 🌷صلّ🌟 🌷علْی 🌟 🌷محَمَّدٍ 🌟 🌷وآلَ🌟 🌷محَمَّدٍ🌟 🌷وعَجِّل🌟 🌷 فرَجَهُم🌟
🌸ﺩﻭﺳﺘﯽ 🍃ﻣﺜﻞ ﺍﯾﺴﺘﺎﺩﻥ ﺭﻭﯼ 🌸ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺧیس ﻣﯽﻣﺎﻧﺪ 🍃ﻫﺮ ﭼﻪ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺑﻤﻮﻧﯽ 🌸ﺭﻓﺘﻨﺖ ﺳﺨﺖتر ﻣﯿﺸﻪ 🍃ﻭﻗﺘﯽ ﻫﻢ ﮐﻪ ﺑﺮﯼ 🌸ﺟﺎﯼ ﭘﺎﯾﺖ ﺑﺮﺍﯼ 🍃ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺑﺎﻗﯽ ﻣﯽﻣﻮﻧﻪ 🌸تقدیم به شما دوستان 🌸که بهترین آفریده خداوند هستید