eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
160.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.7هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم ۶ قاشق غذاخوری کره ۱ پیمانه بادام‌زمینی خرد شده ۱ پیمانه فندق خرد شده ۱ پیمانه گردو خرد شده ۳ چهارم پیمانه کره بادام زمینی ۱ دوم لیوان عسل ۲ قاشق غذاخوری تخم کتان آسیب شده ۲ قاشق چایی‌خوری وانیل ۱ قاشق چایی‌خوری نمک ۱ دوم قاشق غذاخوری بکینک پودر ۳ عدد تخم‌مرغ بزرگ طرز تهیه و دستور پخت: ۱. فر را از قبل تا ۳۵۰ درجه گرم کنید. یک ظرف پخت ۸ در ۸ را برداشته و دیواره‌های داخلی آن را با روغن مایع چرب کنید. ۲. یک کاغذ مومی بردارید و کف ظرف بخوابانید و از دو طرف به دیواره‌ها بچسبانید. آجیل‌ها را در ۶ قاشق غذاخوری کره،بر حرارت کم تفت دهید تا ۶ دقیقه کهرنگ کره قهوه‌ای شود و آن را کنار بگذارید. ۳. حالا کره بادام زمینی، عسل، تخم کتان، وانیل، نمک و بکینگ پودر را تا یک دقیقه در تابه بهم بزنید تا مخلوط و طبخ شوند. ۴. حال این خمیر به دست آمده را با تخم‌مرغ‌ها مخلوط کنید و در ظرف چرب شده ۸ در ۸ پهن و یک‌دست کنید. بعد آجیل‌ها را اضافه کنید و باز هم روی مواد یک‌دست کنید. ۵. در فر بگذارید تا مواد پف کنند و رویشان کمی طلایی شود. ۱۶ تا ۲۰ دقیقه بگذارید تا خنک شود و آن را قطعه قطعه کنید. این کیک را در یخچال نگه دارید و برای مصرف روزانه اگر خواستید آن را کمی گرم کنید
🍲خورش سماق 🍛مواد لازم روغن به قدر کافي پياز متوسط 3 تا 4 عدد گوشت گوسفند با استخوان 750 گرم تا يک کيلو گوشت گوساله بدون استخوان نيم کيلو سماق الک کرده 2 تا 3 قاشق سوپ خوري مغز ليمو عماني 1 تا 15 قاشق سوپ خوري ادويه (نمک، فلفل، زردچوبه و دارچين) به قدر لازم سيب زميني 3 تا 4 عدد 🥔طرز تهیه گوشت ها را به اندازه ي خورشتي خرد کرده و شسته و کنار بگذاريد. پياز را رنده يا خلال ريز نماييد در تابه ي مناسبي ريخته و سرخ کنيد، سپس گوشت ها را در آن بريزيد تا با پياز سرخ شود.بعد مخلوط گوشت و پياز را در قابلمه (گمج) بريزيد و 1 تا 2 ليوان آب به آن اضافه کنيد تا گوشت ها پخته شود. سماق را در يک کاسه حاوي مقداري آب که تا يک بند انگشت روي سماق را بگيرد حل کنيد و آب آن را در خورش بريزيد.سپس مغز ليمو عماني، نمک، فلفل و دارچين را در خورش بريزيد و روي آتش ملايم بگذاريد تا خورش به روغن بيفتد. سيب زميني ها را حلقه حلقه بريده و جداگانه در تابه اي سرخ نماييد و در آخر روي گوشت ها بچينيد تا مغز پخت هم بشوند. خورش آماده است.
مواد لازم ميگو دو پيمانه،پياز متوسط خلال خرد شده سير پنج حبه خرد شده،فلفل دلمه يك عدد متوسط خرد شده،قارچ پنج عدد متوسط خرد شده،گوجه رنده شده دو عدد گشنيز خرد شده يك پيمانه نخود فرنگي،ذرت،هويج ابپز نصف پيمانه و سيب زميني سرخ شده يك پيمانه طرز تهيه ابتدا پياز و سير رو كمي تفت دادم و بعد قارچ و فلفل دلمه رو اضافه كردم و باز كمي تفت دادم،بعد گشنيز خرد شده رو اضافه كردم(زياد سبزي رو تفت ندين كه خاصيت و عطرش از بين ميره)كمي كه تفت دادم بهش ادويه نمك فلفل زردچوبه زدم و سرخ كه شد ميگو رو اضافه كردم(ميگو رو بيشتر از ده مين تفت ندين كه سفت نشه)و در نهايت بهش نخودفرنگي و ذرت و سيب رو اضافه كردم و يك دقيقه تفت دادم و گوجه اضافه كردم و در ظرفمو گذاشتم تا با حرارت كم به مدت ده دقيقه بپزه
# نان_پای_سیب 4عدد تخم مرغ دوعدد سیب درشت ورق شده.(.هرچی نازک ترباشه خوشگلتر میشه ). 90گرم کره همدما شده دوقاشق غذاخوری ماست شیرین ..(خیلی پرنباشه) یا 1چهارم پیمانه شیر شکر150گرم ارد گندم250گرم یک قاشق غذاخوری پودر دارچین جوز هندی و وانیل از هرکدوم نصف قاشق چایخوری 1قاشق غذاخوری بکینگ پودر. ابتدا فرو روشن میکنیم رو دمای 180. قالبمونو چرب میکنیم میزاریم کنار .سیبهارو شسته و ورق میکنیم و ب مدت 1دقیقه داخل آب جوش میزاریم و بعد ابکش میکنیم. کره و شکر باهمرن میزنیم حدود 2دقیقه. تخم مرغ اضافه میکنیم خوب هم میزنیم تا کرم رنگ وپفکی بشه.سپس ماست اضافه میکنیم.کمی هم میزنیم حالا ادویمونو اضافه میکنیم(دارچین.جوزهندی.وانیل) بعداز اینکه کمی هم خورد اردالک شده رو در 2مرحله اضافه میکنیم..وهم میزنیم .دراخر همزنو میزاریم کنار با ویسک هم میزنیم.بهش بکینگ پودر اضافه میکنیم و دوباره کمی هم میزنیم و میریزیم تو قالب. ورقه های سیب رو بصورت نواری رو هم میچینیم میره داخل فر ب مدت تقریبا 30دقیقه شاید یکم بیشترو بعد کمی گریل بالا..خنک ک شد روشو پودر قند الک کردم تا رزتا جلوه بیشتری پیدا کنه.
یک زن باید بلد باشه😋 بلد باشه چطور كنه💄 چطور و ببنده🧕 چطور کنه💃 تا شوهرش و عشقش رو شیفته خودش کنه😍 راز این ترفندا اينجاس👇🏻 🎈 http://eitaa.com/joinchat/4101111829C3c35eb5b6e
🍛 😋 برنج 2 پیمانه انار دانه شده یک و نیم پیمانه خلال پسته یک سوم پیمانه گشنیز تازه خرد شده یک پیمانه پودر تخم گشنیز یک قاشق مربا‌خوری کشمش پلویی نصف پیمانه زعفران به مقدار لازم 🔸برنج را با آب و نمک خیس کرده، سپس به روش معمول آبکش کنید. مابقی مواد لازم را با یکدیگر مخلوط کرده و هنگام دم کردن برنج، یک ردیف برنج ریخته، یک ردیف مخلوط انار و همینطور ادامه دهید تا آخر و نهایتا اجازه دهید برنج دم بکشد. هنگام کشیدن برنج مقداری کره و زعفران روی برنج داده و سپس در بشقاب یا دیس موردنظر کشیده و سرو کنید.
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
پاناکوتای وانیلی برای درست کردن پاناکوتای امروزم 😋 اول دو لیوان شیر و با نصف لیوان عسل گذاشتم روی حرارت وقتی عسل حل شد یه پاکت خامه بهش اضافه کردم و خوب هم زدم تا یه دست شن. از روی حرارت برداشتم و نصف ق چ وانیل زدم. بعد دو ق غ پودر ژلاتین رو بن ماری کردم و به مخلوط شیر و خامه اضافه کردم. قالب گل رو چرب کردم. مقداری از پاناکوتا رو با چند قطره رنگ خوراکی مجاز بنفش مخلوط کردم و سر گلبرگها رو باهاش پر کردم و گذاشتم تا نیم بند بشه . بعد بقیه ی موادو ریختم و حدود سه ساعت داخل یخچال گذاشتم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌷شروع هفته را پر برکت میکنیم 🌟✨دهنمان را خوشبو میکنیم 🍃🌷با ذکر شریف صلوات بر 🌟✨حضرت محمد ص 🍃🌷و خاندان پاک و مطهرش 🌷الّلهُمَّ 🌟 🌷صلّ🌟 🌷علْی 🌟 🌷محَمَّدٍ 🌟 🌷وآلَ🌟 🌷محَمَّدٍ🌟 🌷وعَجِّل🌟 🌷 فرَجَهُم🌟
🌸ﺩﻭﺳﺘﯽ 🍃ﻣﺜﻞ ﺍﯾﺴﺘﺎﺩﻥ ﺭﻭﯼ 🌸ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺧیس ﻣﯽﻣﺎﻧﺪ 🍃ﻫﺮ ﭼﻪ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺑﻤﻮﻧﯽ 🌸ﺭﻓﺘﻨﺖ ﺳﺨﺖتر ﻣﯿﺸﻪ 🍃ﻭﻗﺘﯽ ﻫﻢ ﮐﻪ ﺑﺮﯼ 🌸ﺟﺎﯼ ﭘﺎﯾﺖ ﺑﺮﺍﯼ 🍃ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺑﺎﻗﯽ ﻣﯽﻣﻮﻧﻪ 🌸تقدیم به شما دوستان 🌸که بهترین آفریده خداوند هستید
💕 🔵 : پودر کاکائو ۲ق نشاسته ذرت ۳ق وانیل کمی شکر۱/۳پیمانه شیر۲/۵پیمانه 🔴 : اول پودر کاکائو ونشاسته ذرت رو باهم مخلوط کنید بعد بهش کمی شیر اضافه کنید وهم بزنید تا گلوله نشه بعد بقیه شیر رو بذارید رو حرارت ملایم تا کمی گرم شه بعد بهش این مخلوط رو که درست کردید اضافه کنید ب همراه شکر و وانیل ومدام هم بزنید تا ی مخلوط یک دست وکرمی بدست بیاد دسر شما آمادست‌. ✔️هم میتونید گرم سرو کنید هم‌سرد. ✔️بسته ب ذائقتون میزان شکر رو کم وزیاد کنید.
۶ و براي عصرانه دورهمی كنار سالاد كاهو و سوپ خامه سرو كنين
خيار،هويج آبپز،كلم بروکلی آبپز،زیتون،ذرت،سس مایونز،نمک همه مواد رو با هم مخلوط کن و یه ظرف خوشمزه سرو کن
ژامبون رو‌پهن کن داخلش مایونز و‌سس دلخواه بزن (حتی میتونی فلفل و قارچ خرد شده و خیار شور با مایونز بزنی ) رول کنی و برش بدی و با خلال فیکس کنی و‌ به عنوان مزه سرد سرو‌کنی شیک پذیرایی کن
4️⃣ در واقع‌ همون لوبیا چشم بلبلی هست که با غلاف سبزش در آب و کمی نمک پخته میشه و هنگام سرو با فلفل سیاه ، پاپریکا، پونه و گزینه اصلی لیمو ترش مزه دار شده هست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دار مواد لازم🔻 گوشت چرخ کرده مخلوط گوساله و گوسفندی 1 کیلو پیاز رنده شده آب گرفته شده 2 عدد بزرگ سیر 5 حبه پنیر پیتزا به میزان لازم پنیر گودا ورقه ای به میزان لازم قارچ ریز خرد شده و سرخ شده به میزان لازم نمك و فلفل سیاه به میزان لازم پودر سوخاری یا پودر سویا 2 قاشق غذاخوری فلفل قرمز و پودر زنجبیل مقداری طرز تهیه🔻 تمام مواد رو حسابی با هم مخلوط کنید و ورز بدین ، وقتی یکدست شد داخل یک بشقاب کوچک یک لایه گوشت بزارین و حسابی با دست تخت کنید ، حالا کمی قارچ و پنیر پیتزا بریزین و بعد یک ورقه پنیر گودا ، حالا دوباره با یک لایه نازک گوشت روش رو بپوشونید و حسابی فشار بدین و از کناره ها به هم بچسبونین که موقع سرخ شدن وا نره .حالا همه همبرگرها رو آماده کنید و بین هر کدوم یک کیسه فریز بزارین که به هم نچسبن و بزارین فریزر و هر وقت خواستین نیم ساعت قبل از فریزر دربیارین و با حرارت متوسط هر دو طرف رو سرخ کنید . داخل همبرگر میتونین پیاز قرمز ، کاهو ، گوجه و خیار شور بزارین و نوش جان کنید .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
3 تخم مرغ 1 لیوان شکر دانه ریز 1 لیوان شیر 1 لیوان روغن نوک ق چ وانیل 2.5 قاشق چ بیکینگ پودر 2.5 لیوان آرد 2 قاشق غذاخوری کاکائو تخم مرغ و شکر را با همزن بزنید تا خوب کرم رنگ و کشدار شود بعد شیر ، روغن و وانیل را به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید. بکینگ پودر و آرد و کاکائو را الک کنید وکم کم به مواد اضافه کنید و آرام مخلوط کنید. مخلوط کیک را درون لیوان های چرب شده بریزید تا جایی که دوسانت از بالای لیوان خالی باشد. داخل قابلمه بچینید و اب جوش بریزید داخل قابلمه تا نصف لیوانها اب بریزید و دمکش بزارید سر قابلمه و درش رو ببندید تقریبا نیم ساعت پخته میشه چک کنید با خلال دندون. بعد از پخته شدن بزارید سرد بشه بعد از لیوانها خارج کنید. بعد تزیین کنید و نوش جان😋 .
یک بشقاب غذای رژیمی معرکه👌😍 خوراک مرغ سیر و سبزیجات🥗 مواد لازم: 1 سینه مرغ بدون پوست مکعبی خرد شده 1 کدو سبز 10 عدد قارچ خرد شده 1 لیوان بروکلی خرد شده 1 پیاز متوسط 10 عدد گوجه گیلاسی 3 تا 4 حبه سیر رنده شده مقداری روغن زیتون نمک و فلفل سیاه طبق ذائقه طرز تهیه: ابتدا تکه ها ی مرغ را با پودر سیر ،پودر پاپریکا، 1 قاشق روغن زیتون، نمک،فلفل مرینیت کنید ،و برای حداقل یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مزه دار شوند، همزمان گوجه های گیلاسی را در یک ظرف پخت مخصوص فر گذاشته نمک و روغن زیتون زده و برای مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که کامل پخته شوند با دمای 170 گذاشته(میتوانید گوجه ها را جدا از سبزیجات دیگر در ماهیتابه گریل کنید) ،سپس یک ماهیتابه روی حرارت متوسط گذاشته و با مقداری روغن مرغ ها رو گریل کنید تا کامل پخته شوند(ترجمه از اشپزی_خلاق)،از ماهیتابه در آورده و مقداری روغن زیتون در همان ماهیتابه ریخته پیاز و سیر را اضافه کنید تفت دهید سپس قارچ ،کدو و بروکلی را اضافه کنید نمک، فلفل و هر ادویه ی دیگر طبق ذائقه تون اضافه کنید تفت دهید تا سبزیجات نرم شود در آخر مرغ و گوجه های گریل شده را به ماهیتابه برگردانید و اجازه دهید چند دقیقه دیگر روی حرارت بماند تا مرغ گرم شود،سپس سرو کنید،نوش جان 🤗
یه کاپ کیک بی نهایت خوشمزه که بهتون توصیه میکنم درستش کنید چون خییییلی خوشمزه ست🧡 سه دسته مواد داره برای مایه کیک ، کرم کیک و شهد روش🧡 کاپ کیک کرمدار🍰 برای شهد🧡 نصف لیوان شکر و نصف لیوان آب و چند قطره آبلیمو بزارید روی حرارت تا شکر حل بشه ، بزارید کنار تا خنک بشه 🧡 برای کرم🧡 ۲ ق غذاخوری نشاسته ذرت + ۳ ق غ شکر + ۱ لیوان شیر + ۱۰ گرم کره و ۱ ق چ وانیل مخلوط و روی حرارت ملایم مداوم هم بزنید تا یکدست و غلیظ بشه بعد روی کرم پلاستیک یا سلفون بندازید تا رویه نبنده . حالا فر با درجه ۱۸۰ روشن کنید تا گرم بشه. مواد لازم کیک🧡 ارد سمولینا ۱ لیوان ارد سفید نصف لیوان تخم مرغ ۲ عدد وانیل ۱ ق چایخوری بیکینگ پودر ۱۰ گرم معادل ۱ ق غذاخوری شکر نصف لیوان شیر نصف لیوان روغن مایع نصف لیوان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توپک موزاییکی خوشمزهههه😍😋 ۳ بسته بیسکویت پتی بور وانیلی ۱ فنجان چایخوری مغز گردو ۱ لیوان شکر ۱ لیوان شیر ۱۲۵ گرم کره یا مارگارین ۱ ق چ وانیل ۳ ق غ پودر کاکاعو ۱۰۰ گرم شکلات تیره ابتدا بیسکویت هارو خورد میکنیم و داخلش گردو خورد شده میریزیم و داخل تابه کره رو ذوب میکنیم و شکر و شیر و وانیل و پودر کاکاعو ریخته و روی حرارت میذاریم تا ذرات شکر حل بشه و مواد یکدست شود سپس کاکاعو رو ریخته و‌بعد به بیسکویت ها اضافه میکنیم و به صورت توپک دروورده و در مغز آجیل و پودر کاکاعو میغلتونیم و در یخچال میذاریم دوساعت😍😋 ‏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بورک گوشت😋 مواد لازم بورک گوشت🔻 گوشت چرخکرده:۳۰۰ گرم خمیر یوفکا:۱بسته پیاز:۱ عدد نمک،فلفل،پودر سیر ، زرد چوبه به مقدار لازم رب گوجه:۲قاشق فلفل دلمه ای : به مقدار دلخواه پنیر پیتزا : به میزان لازم 🔶برای درست کردن مایع گوشتی پیاز رو به همرا گوشت با روغن تفت بدید و وقتی نیم پز شد رب و فلفل دلمه اضافه کنید و اجازه بدید کاملا سرخ بشه 🔶
ذرت مکزیکی ذرت پخته یک لیوان قارچ خرد شده یک لیوان پنیر پیتزا نصف لیوان سس مایونز دو ق غ نمک یک ق چ فلفل آویشن و پودر سیر به میزان لازم آبلیمو نصف ق غ کره یک ق ق غ ابتدا قارچ رو با آبلیمو و کره تفت میدیم کمی قارچ سبک شد و آب انداخت ذرت پخته رو اضافه میکنیم م مخلوط میکنیم دو سه دقیقه که ذرت گرم بشه...حواستون باشه قارچ آب انداخت ذرت رو اضافه کنید بعد هم پنیر پیتزا رو اضافه میکنیم حتما موقع اضافه کردن پنیر شعله ملایم باشه و سریع هم بزنید پنیر یک طرف گلوله نشه و مرتب هم میزنیم تا آب بشه پنج شش دقیقه کافیه بعد هم خاموش میکنیم سس مایونز رو بهش نمک و ادویه میزنیم و تا ذرت گرمه بهش اضافه میکنیم حالا آماده شد به همین راحتی ‌