#کوفته_برنجی 🥘 😋
مواد خمیر کوفته
برنج آبکش شده 3 پیمانه
روغن مایع 3 ق غ
نمک به میزان لازم
مواد داخل کوفته:
خلال بادام 3 ق غ
گوشت چرخ کرده 150 گرم
پیاز سرخ شده 1 عدد متوسط
زرشک 3 ق غ
نمک و فلفل به میزان دلخواه
🔸برنج را با 3 ق غ روغن و نمک کاملا می کوبیم یا داخل میکسر می ریزیم تا نرم و یکدست شود.
بعد از اینکه خمیر نرمی بدست آمد، به اندازه نارنگی از خمیر برداشته وسط دست پهنش می کنم و از مواد داخلش ریخته و گردش می کنیم.
سپس در روغن داغ فراوان سرخ می کنیم تا رنگش طلایی شود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوهان_کنجدی
1 فنجان کنجد
شکر 2 انگشت از 1 لیوان کمتر
1 قاشق چایخوری کره.
میتونید یک لیوان هم باشه شکر کاملا سلیقه ایه.
تنها ترفتدش اینه که فوری پهنش کنید نزارین سرد شه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ دیزاین کیک آینهای ♨️
🛎️ مواد لازم:
آب ----> ۱/۴ پیمانه
ژلاتین ----> ۱/۴ پیمانه
پودر کاکائو ----> ۱ پیمانه
آب ----> ۱/۲ پیمانه
خامه ----> ۴۰۰ میل
شکر ----> ۲ پیمانه
چجوری درست کنیم؟
بین طبقات کیک و اطراف کیک رو خامه یا گاناش بکشید.
توی یخچال بذارید تا سفت بشه.
مجددا بیارین بیرون با کاردک صافش کنید که روی کیک حالت نرمی پیدا کنه و هیچگونه برجستگی نداشته باشه.
اب و ژلاتین رو ترکیب کنید تا حل بشه. ۵ دقیقه به حال خودش رها کنید.
پودر کاکائو رو الک کنید و با آب هم بزنید یکدست که شد خانه رو اضافه کنید و هم بزنید.
شکر رو اضافه کنید و هم بزنید.
وقتی جوشید خاموش کنید.
از صافی رد کنید.
روی ظرف رو بپوشونید و ۲ ساعت توی یخچال بذارید.
از یخچال بیارین بیرون و ۱ ساعت بذارید توی آشپزخونه به دمای محیط برسه.
مجددا از صافی رد کنید.
کیک رو روی توری بذارید.
از مرکز کیک سس شکلات رو بریزید.
چند مرحله این کار رو انجام بدید.
کیک رو جوری که لطمهای نبینه به ظرف مورد نظر منتقل کنید و اگر اضافهای از سس روی کیک یا ظرف باقی موند با کاردک فلزیِ گرم صافش کنید.
#تزیین
#کیک_دو_رنگ
مواد لازم:
آرد دو پیمانه
تخم مرغ چهار عدد
ماست یک پیمانه
شکر یک پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
بکینگ پودر یک ق غ
وانیل نوک ق چ
پودر کاکائو سه ق غ
آرد اضافه سه ق غ
آردو بکینگ پودر رو باهم مخلوط و سه بار الک کنید.
تخم مرغ وانیل و شکر رو داخل یه ظرف بریزید و هشت دقیقه هم بزنید با همزن تاحجیم و کشدار بشه...
روغن مایع اضافه و هم بزنید
ماست رو اضافه و خوب هم بزنید
آردو تو چند مرحله به مواد اضافه و خوب مخلوط کنید
خب مواد رو به دو قسمت تقسیم و به یه قسمت پودر کاکائو و به قسمت دیگه آردرو اضافه کنید و هم بزنید
ابتدا مواد ساده رو داخل قالبی که با روغن جامد چرب و آرد پاشی کردید بریزید و بعد مواد کاکائویی رو روی مواد ساده بریزید و با سیخ چوبی مواد کاکائویی رو هم بزیید خیلی کم
خب قالب رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۷۵به مدت ۴۵تا ۶۰ دقیقه بزارید...تا پایان پخت کیک در فر و باز نکنید آخرای زمان پخت با سیخ چوبی تست کنید اگه مواد به سیخ نچسبید و تمیز دراومد کیک پخته و آمادست بعداز خنک شدن از قالب بیرون بیارید
#موس_هلو 🍑🍑
🍜طرز تهیه
اول از همه باید ۱۶۰ گرم خامه صبحونه، ۸۰ گرم پنیر خامه ای یا ماسکارپونه، ۳ قاشق پودر قند و نوک قاشق چایخوری وانیل رو با همزن میزنیم تا یه دست بشه بعدش ۴ تا از این هلو (شلیل) خوشمزه هارو میریزیم تو مخلوط کن تا پوره بشه و بعد اضافه میکنیم به خامه و پنیر و فقط با قاشق یکم هم میزنیم تا یه دست بشن. آخرشم ۴ قاشق مربا خوری سرخالی ژلاتین رو با یه سوم پیمونه آب تو یه قابلمه میریزیم و روی حرارت ملایم میذاریم تا ژلاتین خوب آب بشه و مخلوطمون یه دست بشه بعدم ژلاتینیو اضافه میکنیم به مخلوط هلو، خامه و پنیر و با قاشق هم میزنیم و بعدشم مایه موسمون رو میریزیم تو قالب و میذاریمش تو یخچال تا دو سه ساعت که خودشو بگیره ...
🥘🍲خورش_هویچ_پسته_مرغ#
#ناهار
هویج ۵۰۰ گرم
ران مرغ به تعداد دلخواه
روغن مایع به میزان لازم
پیاز داغ ۲ قاشق غذاخوری
زعفرون دم کرده ۲ قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان دلخواه
شکر ۲ قاشق غذاخوری
آبغوره نصف لیوان
روغن حیوانی ۱ قاشق غذاخوری
خلال پسته به میزان دلخواه
🍲طرز تهیه خورشت هویج و پسته
هویج ها را پوست بگیرید و به صورت خلالی خرد کنید اگر درشت باشد بهتره…
هویج خلالی را با کمی روغن سرخ کنید.
مرغ را به خوبی بشویید، سپس آن را با پیاز، یک پیمانه آب، نمک و فلفل رویه حرارت ملایم قرار دهید. به مدت ۴۰ دقیقه صبر کنید تا بپزد بعد از پخت مرغ بگذارید سردشود.
پیاز داغ درست نموده سپس مرغ را به همراه هویج، شکر، آبغوره، نمک و فلفل اضافه کنید اجازه دهید برای ۱۵ دقیقه مرغ بپزد
برای تزئین از خلال پسته استفاده کنید برنج را هم با روغن حیوونی دم کنید و با خورشت نوش جان کنید.
نوش
،#خورش_دوغ_پای
#شام
مراحلش مثل قیمه ست با این تفاوت که به جای آب، " دوغ " رو باید استفاده كرد.
منم امروز این خورش جذاب رو با دوغ ۱۵۰۰ سی سی درست کردم
.
مواد لازم
گوشت گوساله ۴۰۰ گرم
دوغ ۵ الی ۶ لیوان
لپه ۱۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذا خوری
فلفل سیاه و زرد چوبه ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
رب ۱ قاشق غذا خوری
#بلاندی
#صبحانه
مواد لازم
۶ قاشق غذاخوری کره
۱ پیمانه بادامزمینی خرد شده
۱ پیمانه فندق خرد شده
۱ پیمانه گردو خرد شده
۳ چهارم پیمانه کره بادام زمینی
۱ دوم لیوان عسل
۲ قاشق غذاخوری تخم کتان آسیب شده
۲ قاشق چاییخوری وانیل
۱ قاشق چاییخوری نمک
۱ دوم قاشق غذاخوری بکینک پودر
۳ عدد تخممرغ بزرگ
طرز تهیه و دستور پخت:
۱. فر را از قبل تا ۳۵۰ درجه گرم کنید. یک ظرف پخت ۸ در ۸ را برداشته و دیوارههای داخلی آن را با روغن مایع چرب کنید.
۲. یک کاغذ مومی بردارید و کف ظرف بخوابانید و از دو طرف به دیوارهها بچسبانید. آجیلها را در ۶ قاشق غذاخوری کره،بر حرارت کم تفت دهید تا ۶ دقیقه کهرنگ کره قهوهای شود و آن را کنار بگذارید.
۳. حالا کره بادام زمینی، عسل، تخم کتان، وانیل، نمک و بکینگ پودر را تا یک دقیقه در تابه بهم بزنید تا مخلوط و طبخ شوند.
۴. حال این خمیر به دست آمده را با تخممرغها مخلوط کنید و در ظرف چرب شده ۸ در ۸ پهن و یکدست کنید. بعد آجیلها را اضافه کنید و باز هم روی مواد یکدست کنید.
۵. در فر بگذارید تا مواد پف کنند و رویشان کمی طلایی شود. ۱۶ تا ۲۰ دقیقه بگذارید تا خنک شود و آن را قطعه قطعه کنید. این کیک را در یخچال نگه دارید و برای مصرف روزانه اگر خواستید آن را کمی گرم کنید
🍲خورش سماق
🍛مواد لازم
روغن به قدر کافي
پياز متوسط 3 تا 4 عدد
گوشت گوسفند با استخوان 750 گرم تا يک کيلو
گوشت گوساله بدون استخوان نيم کيلو
سماق الک کرده 2 تا 3 قاشق سوپ خوري
مغز ليمو عماني 1 تا 15 قاشق سوپ خوري
ادويه (نمک، فلفل، زردچوبه و دارچين) به قدر لازم
سيب زميني 3 تا 4 عدد
🥔طرز تهیه
گوشت ها را به اندازه ي خورشتي خرد کرده و شسته و کنار بگذاريد.
پياز را رنده يا خلال ريز نماييد در تابه ي مناسبي ريخته و سرخ کنيد، سپس گوشت ها را در آن بريزيد تا با پياز سرخ شود.بعد مخلوط گوشت و پياز را در قابلمه (گمج) بريزيد و 1 تا 2 ليوان آب به آن اضافه کنيد تا گوشت ها پخته شود.
سماق را در يک کاسه حاوي مقداري آب که تا يک بند انگشت روي سماق را بگيرد حل کنيد و آب آن را در خورش بريزيد.سپس مغز ليمو عماني، نمک، فلفل و دارچين را در خورش بريزيد و روي آتش ملايم بگذاريد تا خورش به روغن بيفتد.
سيب زميني ها را حلقه حلقه بريده و جداگانه در تابه اي سرخ نماييد و در آخر روي گوشت ها بچينيد تا مغز پخت هم بشوند.
خورش آماده است.
#خوراك_ميگو_عربي
#ناهار
مواد لازم
ميگو دو پيمانه،پياز متوسط خلال خرد شده
سير پنج حبه خرد شده،فلفل دلمه يك عدد متوسط خرد شده،قارچ پنج عدد متوسط خرد شده،گوجه رنده شده دو عدد
گشنيز خرد شده يك پيمانه
نخود فرنگي،ذرت،هويج ابپز نصف پيمانه
و سيب زميني سرخ شده يك پيمانه
طرز تهيه
ابتدا پياز و سير رو كمي تفت دادم و بعد قارچ و فلفل دلمه رو اضافه كردم و باز كمي تفت دادم،بعد گشنيز خرد شده رو اضافه كردم(زياد سبزي رو تفت ندين كه خاصيت و عطرش از بين ميره)كمي كه تفت دادم بهش ادويه نمك فلفل زردچوبه زدم و سرخ كه شد ميگو رو اضافه كردم(ميگو رو بيشتر از ده مين تفت ندين كه سفت نشه)و در نهايت بهش نخودفرنگي و ذرت و سيب رو اضافه كردم و يك دقيقه تفت دادم و گوجه اضافه كردم و در ظرفمو گذاشتم تا با حرارت كم به مدت ده دقيقه بپزه
# نان_پای_سیب
4عدد تخم مرغ
دوعدد سیب درشت ورق شده.(.هرچی نازک ترباشه خوشگلتر میشه ).
90گرم کره همدما شده
دوقاشق غذاخوری ماست شیرین ..(خیلی پرنباشه) یا 1چهارم پیمانه شیر
شکر150گرم
ارد گندم250گرم
یک قاشق غذاخوری پودر دارچین
جوز هندی و وانیل از هرکدوم نصف قاشق چایخوری
1قاشق غذاخوری بکینگ پودر.
ابتدا فرو روشن میکنیم رو دمای 180.
قالبمونو چرب میکنیم میزاریم کنار .سیبهارو شسته و ورق میکنیم و ب مدت 1دقیقه داخل آب جوش میزاریم و بعد ابکش میکنیم.
کره و شکر باهمرن میزنیم حدود 2دقیقه.
تخم مرغ اضافه میکنیم خوب هم میزنیم تا کرم رنگ وپفکی بشه.سپس ماست اضافه میکنیم.کمی هم میزنیم حالا ادویمونو اضافه میکنیم(دارچین.جوزهندی.وانیل)
بعداز اینکه کمی هم خورد اردالک شده رو در 2مرحله اضافه میکنیم..وهم میزنیم .دراخر همزنو میزاریم کنار با ویسک هم میزنیم.بهش بکینگ پودر اضافه میکنیم و دوباره کمی هم میزنیم و میریزیم تو قالب.
ورقه های سیب رو بصورت نواری رو هم میچینیم میره داخل فر ب مدت تقریبا 30دقیقه شاید یکم بیشترو بعد کمی گریل بالا..خنک ک شد روشو پودر قند الک کردم تا رزتا جلوه بیشتری پیدا کنه.
یک زن باید #ترفند_زنونه بلد باشه😋
#چطور #خانه_داری بلد باشه
چطور #آرايش كنه💄
چطور #شال و #روسری ببنده🧕
چطور #دلبری کنه💃
تا شوهرش و عشقش رو شیفته خودش کنه😍
راز این ترفندا اينجاس👇🏻
🎈
http://eitaa.com/joinchat/4101111829C3c35eb5b6e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃
🎥 #فیلم_همبرگر_خانگی
💢✍ کامل با تمام نکات
#انار_پلو 🍛 😋
برنج 2 پیمانه
انار دانه شده یک و نیم پیمانه
خلال پسته یک سوم پیمانه
گشنیز تازه خرد شده یک پیمانه
پودر تخم گشنیز یک قاشق مرباخوری
کشمش پلویی نصف پیمانه
زعفران به مقدار لازم
🔸برنج را با آب و نمک خیس کرده، سپس به روش معمول آبکش کنید. مابقی مواد لازم را با یکدیگر مخلوط کرده و هنگام دم کردن برنج، یک ردیف برنج ریخته، یک ردیف مخلوط انار و همینطور ادامه دهید تا آخر و نهایتا اجازه دهید برنج دم بکشد. هنگام کشیدن برنج مقداری کره و زعفران روی برنج داده و سپس در بشقاب یا دیس موردنظر کشیده و سرو کنید.
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
پاناکوتای وانیلی
برای درست کردن پاناکوتای امروزم 😋
اول دو لیوان شیر و با نصف لیوان عسل گذاشتم روی حرارت وقتی عسل حل شد یه پاکت خامه بهش اضافه کردم و خوب هم زدم تا یه دست شن. از روی حرارت برداشتم و نصف ق چ وانیل زدم. بعد دو ق غ پودر ژلاتین رو بن ماری کردم و به مخلوط شیر و خامه اضافه کردم. قالب گل رو چرب کردم. مقداری از پاناکوتا رو با چند قطره رنگ خوراکی مجاز بنفش مخلوط کردم و سر گلبرگها رو باهاش پر کردم و گذاشتم تا نیم بند بشه . بعد بقیه ی موادو ریختم و حدود سه ساعت داخل یخچال گذاشتم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌷شروع هفته را پر برکت میکنیم
🌟✨دهنمان را خوشبو میکنیم
🍃🌷با ذکر شریف صلوات بر
🌟✨حضرت محمد ص
🍃🌷و خاندان پاک و مطهرش
🌷الّلهُمَّ 🌟
🌷صلّ🌟
🌷علْی 🌟
🌷محَمَّدٍ 🌟
🌷وآلَ🌟
🌷محَمَّدٍ🌟
🌷وعَجِّل🌟
🌷 فرَجَهُم🌟
💕 #پودینگ_شکلاتی
🔵 #مواد_لازم :
پودر کاکائو ۲ق
نشاسته ذرت ۳ق
وانیل کمی
شکر۱/۳پیمانه
شیر۲/۵پیمانه
🔴 #طرز_تهیه:
اول پودر کاکائو ونشاسته ذرت رو باهم مخلوط کنید بعد بهش کمی شیر اضافه کنید وهم بزنید تا گلوله نشه بعد بقیه شیر رو بذارید رو حرارت ملایم تا کمی گرم شه بعد بهش این مخلوط رو که درست کردید اضافه کنید ب همراه شکر و وانیل ومدام هم بزنید تا ی مخلوط یک دست وکرمی بدست بیاد دسر شما آمادست.
✔️هم میتونید گرم سرو کنید همسرد.
✔️بسته ب ذائقتون میزان شکر رو کم وزیاد کنید.
۶
و براي عصرانه دورهمی كنار سالاد كاهو و سوپ خامه سرو كنين
#دنياي_ايده
#دنياي_تزيين
#سالاد_شیک
خيار،هويج آبپز،كلم بروکلی آبپز،زیتون،ذرت،سس مایونز،نمک
همه مواد رو با هم مخلوط کن و یه ظرف خوشمزه سرو کن
#فینگرفود
ژامبون روپهن کن داخلش مایونز وسس دلخواه بزن (حتی میتونی فلفل و قارچ خرد شده و خیار شور با مایونز بزنی ) رول کنی و برش بدی و با خلال فیکس کنی و به عنوان مزه سرد سروکنی
شیک پذیرایی کن
4️⃣ #لوبیا_سبز
در واقع همون لوبیا چشم بلبلی هست که با غلاف سبزش در آب و کمی نمک پخته میشه و هنگام سرو با فلفل سیاه ، پاپریکا، پونه و گزینه اصلی لیمو ترش مزه دار شده هست
#منوي_مهموني
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#همبرگر_مغز دار
مواد لازم🔻
گوشت چرخ کرده مخلوط گوساله و گوسفندی 1 کیلو
پیاز رنده شده آب گرفته شده 2 عدد بزرگ
سیر 5 حبه
پنیر پیتزا به میزان لازم
پنیر گودا ورقه ای به میزان لازم
قارچ ریز خرد شده و سرخ شده به میزان لازم
نمك و فلفل سیاه به میزان لازم
پودر سوخاری یا پودر سویا 2 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز و پودر زنجبیل مقداری
طرز تهیه🔻
تمام مواد رو حسابی با هم مخلوط کنید و ورز بدین ، وقتی یکدست شد
داخل یک بشقاب کوچک یک لایه گوشت بزارین و حسابی با دست تخت کنید ، حالا کمی قارچ و پنیر پیتزا بریزین و بعد یک ورقه پنیر گودا ، حالا دوباره با یک لایه نازک گوشت روش رو بپوشونید و حسابی فشار بدین و از کناره ها به هم بچسبونین که موقع سرخ شدن وا نره .حالا همه همبرگرها رو آماده کنید و بین هر کدوم یک کیسه فریز بزارین که به هم نچسبن و بزارین فریزر و هر وقت خواستین نیم ساعت قبل از فریزر دربیارین و با حرارت متوسط هر دو طرف رو سرخ کنید .
داخل همبرگر میتونین پیاز قرمز ، کاهو ، گوجه و خیار شور بزارین و نوش جان کنید .