eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.8هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🔷 🍨آب، شکر، وانیل و کره رو داخل قابلمه بریزین و بجوشونین، بعد بزارین سرد شه، بعد کم کم پودر شیر رو اضافه کنین و هم بزنین بعد ازینکه همه چی مخلوط شد، بیسکوییت ها رو اضافه کنین و به آرامی مخلوط کنین. داخل قالب سلفون بزارین و مخلوط رو داخلش بریزین و بزارین چند ساعت بمونه یخچال.پهتره یک شب بمونه.بعد که سفت شد، اسلایس کنین ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌___FOOD_______ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای ساده و خوشمزه با مرغ و سیب زمینی😋🍗 . "مرغ با سیب زمینی در فر" 🍗 مرغ-1 کیلوگرم سیب زمینی 1 کیلوگرم سس مایونز یا خامه 100 گرم نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، سبزی خشگ معطر شما می تونید از هر ادویه دیگه استفاده کنید . خب سیب زمینی بشورید و خشک کنید وبا پوست برش بزرگ به ۴یا۶ قطعه بزنید و مرغ و اضافه کردن سس مایونز یا خامه ترش، نمک، ادویه جات ترشیجات (رب گوجه یا انار)خب، همه چیز مخلوط است، با فویل پوشیده شده و برای مدت 30 دقیقه به دمای 180 درجه پیش گرم می شود.بعد 30 دقیقه داخل فر پخته شود بعد فویل برداشته تا زمانی که قهوه ای شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام عشقای من خوبین ؟ امروز قراره با هم یک آش_دوغ_اصیل_اردبیلی خیلی ساده خوشمزه😋😋😋🤗درست کنیم . آرد: یک ق غ برنج خام : ۲/۳ پیمانه تخم مرغ : یک عدد نمک و فلفل: به میزان لازم سبزی آش: تره، جعفری، گشنیز، شوید: ۱/۵ پیمانه دوغ: ۲ لیتر گوشت چرخ کرده: ۱۰۰ الی ۱۵۰ گرم پیاز: یک عدد کوچک آب جوش: ۱/۴ پیمانه سیرداغ و پیازداغ : به میزان دلخواه نعناع و آویشن داغ: به میزان دلخواه . بعد از اینکه دوغ به جوش اومد سبزی و گوشت قلقلی هارو اضافه کنید بعد از اینکه سبزی و گوشت پخت آش خوشمزه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب مشتی😋 مواد لازم🔻 گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم هویج : ۷ عدد بزرگ پیاز : ۱ عدد بزرگ شکر : ۱/۵ لیوان یا شیره انگور: ۱ لیوان آب لیمو: نصف لیوان آرد نخودچی: ۱ لیوان نمک، زردچوبه، فلفل: به میزان لازم تخم مرغ: ۱ عدد مقدار آب در حدی باشه که بک بند انگشت روی کبابها‌رو بگیره و در حدی بپزه که آبش کشیده شه و مقدار خیلی کمی بمونه. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اکبر جوجه مواد لازم : نصفِ یک عدد جوجه(مرغ) زعفرون آبلیمو کره ۱۰۰ گرم پیاز یک عدد متوسط نصف لیوان آب ادویه ها👇🏻 نمک،فلفل،زردچوبه،زنجبیل،پودرسیر طرز تهیه : بچه ها دقت کنین که اگه اگه جوجتون زیاد کوچیک نیست میتونین یک ربع آبپزش کنین و اگه سایزش کوچیک هست اصلا نیازی به آبپز شدن نداره. خب از شب قبل جوجه هارو با نمک و فلفل سیاه و آبلیمو مرینت کنین و بزارین یخچال،بعد روغن رو داخل قابلمه گود بریزین(اونقدی که روی مرغ رو بگیره)(یکم باید در مصرف روغن زیاده روی کنین😐)،بعد پیازو حلقه کرده و داخلش بندازین و کره رو هم بندازین توش تا ذوب بشه ، مرغ رو بندازین توش یک ربع بزارین تا یکم داخل روغن سرخ بشه بعد ادویه ها و زعفرون و آبلیمو و نصف لیوان آب رو با هم داخل یه لیوان مخلوط کنین و کم کم به مرغ بزنین و مرغ رو برگردونین تا هر دو طرفش خوب سرخ بشه،میتونین در ۳ مرحله اضافه کنین کم کم،موقع پخت در قابلمه رو‌هم حتما بزارین،کل زمان پخت مرغ یک ساعت طول میکشه البته با شعله مناسب(دقت کنین نسوزه دیگه) یه سس رب انار هم هست که در کنارش سرو میشه👇🏻 من یکم رب انار ملس رو با کره حرارت دادم،همین. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
‌🍓 😋 ‌ ▫️شیر یک لیوان‌ ▫️خامه ۴۰۰ گرم‌ ▫️پودر ژلاتین دو‌قاشق غذاخوری‌ ▫️شکر نصف لیوان(یا دو قاشق عسل) ‌ ▫️وانیل یا عصاره‌ی وانیل مقداری(حدود یک دوم قاشق چایخوری) 🔸پودر ژلاتین رو روی شیر سرد بپاشین و بعد روی حرارت کتری بذارین‌تا کاملا حل بشه.خامه رو توی یه قابلمه بریزین و روی حرارت مستقیم بذارین تا گرم بشه اما نجوشه میتونید یه تیکه چوب دارچین در خامه بندازین و‌در آخر درس بیارین(عطر خوبی میده بهش).شیر (که ژلاتین توش حل شده) رو اضافه کنید .و بعد شکر رو بریزین. با همزن دستی خوب هم بزنید تا شکر حل بشه و شیرینیش رو هم بچشین و اگه خواستین یه کم دیگه شکر بریزین.و در آخر هم وانیل رو به مخلوط اضافه کنید. وقتی از کناره‌ها حباب زد سریع خاموشش کنید. من از قبل ژله‌‌ی توت‌فرنگی رو آماده کردم و توی ظرف‌های مورد نظرم ریختم و توش هم توت‌فرنگی‌های خرد شده ریختم 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
یک زن باید بلد باشه😋 بلد باشه چطور كنه💄 چطور و ببنده🧕 چطور کنه💃 تا شوهرش و عشقش رو شیفته خودش کنه😍 راز این ترفندا اينجاس👇🏻 🎈 http://eitaa.com/joinchat/4101111829C3c35eb5b6e
🥘 😋 🔸ابتدا تکه های مرغ رو با مخلوط ادویه کاری ،نمک،فلفل،زردچوبه،ادویه جنوب و کمی ادویه خورشتی آغشته میکنیم. بعد تکه ها رو در روغن داغ و زیاد سرخ میکنیم. لابه لای مرغا هویج و فلفل دلمه ای بریزید بعد به تعداد مرغ ها پیاز بزرگ خورد کردم و در روغن ریختم و به پیازم زردچوبه و ادویه گوجه اضافه کردم.بعد از اینکه پیازا نرم شد رب گوجه فرنگی رو بهش اضافه کردم تا حسابی تفت بخوره و رب گوجه رنگ باز کنه. بعد زیرش رو بستم و به مرغام اضافه کردم. آب ....آب لیمو.... زعفران دم شده به میزان لازم به مرغ ها اضافه کردم در قابلمه رو بستم و گذاشتم تا نیم ساعت بپزه.بعد نیم ساعت در قابلمه رو برداشتم و مزه آب مرغ رو تست کردم.اگر نمک و ادویه و آبلیمو کم بود دوباره بهش اضافه میکنم. و تا مراحل پایانی پخت چند بار با ملاقه آب مرغ رو روی مرغا ریختم تا همه تیکه ها مزه دار شن _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
🔷 سبزیجاتے مثل خیارسبز وگوجه هم بعدشستشو خشڪش ڪنید تو ظرف درب دار نگهدارے ڪنیدبراے موندگارے بیشتر . همیشه یک یا دو دستمال براے خشک ڪردن میوه ها تو ڪشو آشپزخونه داشته باشید ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی ایرانی🍔
#لاهما_جون_گوشت😋
مواد لازم🔻 🎈 گوشت چرخکرده 🎈کفیر - 350 میلی لیتر 🎈 کره - 50 🎈 تخم مرغ - 1 قطعه 🎈 سودا - 1/2 قاشق غذاخوری 🎈 نمک - 1 قاشق غذاخوری 🎈 پیاز - 1-2 عدد 🎈نمک ، فلفل سیاه ، زیره یا نعناع مواد لازم خمیر🔻 نیم کیلوگرم آرد یک و یک سوم لیوان آب ولر مخمر فوری 7 گرم نصف ق چ نمک 1 ق چ شکر طرز تهیه🔻 آرد الک شده رو‌داخل کاسه بریزید و شکر و نمک و مخمر رو اضافه و آب ولرم رو به تدریج ریخته و خمیرو ورز بدین(خمیر باید به دستتان نچسبد اگه چسبنده بود یه مقدار دیگه آرد اضافه کنین و حتما موقع ورز دادن دستتان رو با روغن چرب کنین)و سپس روشو بپوشانید و یکساعت در جای گرم استراحت بدین. جایگزین‌ها🔻 به جای کفیر میتونید از پنیر پیتزا استفاده کنید یا اگه استفاده نکنید مشکلی نداره به جای سودا آب معمولی میتونید بزنید بخاطر اینکه گوشت رو نرم میکنه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای ساده و خوشمزه با مرغ و سیب زمینی😋🍗 . "مرغ با سیب زمینی در فر" 🍗 مرغ-1 کیلوگرم سیب زمینی 1 کیلوگرم سس مایونز یا خامه 100 گرم نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، سبزی خشگ معطر شما می تونید از هر ادویه دیگه استفاده کنید . خب سیب زمینی بشورید و خشک کنید وبا پوست برش بزرگ به ۴یا۶ قطعه بزنید و مرغ و اضافه کردن سس مایونز یا خامه ترش، نمک، ادویه جات ترشیجات (رب گوجه یا انار)خب، همه چیز مخلوط است، با فویل پوشیده شده و برای مدت 30 دقیقه به دمای 180 درجه پیش گرم می شود.بعد 30 دقیقه داخل فر پخته شود بعد فویل برداشته تا زمانی که قهوه ای شود.
‌🍓 😋 ‌ ▫️شیر یک لیوان‌ ▫️خامه ۴۰۰ گرم‌ ▫️پودر ژلاتین دو‌قاشق غذاخوری‌ ▫️شکر نصف لیوان(یا دو قاشق عسل) ‌ ▫️وانیل یا عصاره‌ی وانیل مقداری(حدود یک دوم قاشق چایخوری) 🔸پودر ژلاتین رو روی شیر سرد بپاشین و بعد روی حرارت کتری بذارین‌تا کاملا حل بشه.خامه رو توی یه قابلمه بریزین و روی حرارت مستقیم بذارین تا گرم بشه اما نجوشه میتونید یه تیکه چوب دارچین در خامه بندازین و‌در آخر درس بیارین(عطر خوبی میده بهش).شیر (که ژلاتین توش حل شده) رو اضافه کنید .و بعد شکر رو بریزین. با همزن دستی خوب هم بزنید تا شکر حل بشه و شیرینیش رو هم بچشین و اگه خواستین یه کم دیگه شکر بریزین.و در آخر هم وانیل رو به مخلوط اضافه کنید. وقتی از کناره‌ها حباب زد سریع خاموشش کنید. من از قبل ژله‌‌ی توت‌فرنگی رو آماده کردم و توی ظرف‌های مورد نظرم ریختم و توش هم توت‌فرنگی‌های خرد شده ریختم
🔷 تخم مرغ : ۳ عدد : ۱/۵ لیوان شکر : سه چهارم لیوان شیر : نصف لیوان روغن مایع : نصف لیوان بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری هویج رنده شده ریز : ۱ لیوان گردو خورد شده : نصف فنجان دارچین : یک قاشق مرباخوری وانیل : مقداری ابتدا تخم مرغ،شکر و وانیل را خوب هم می زنیم تا کرم رنگ بشه بعد شیر و روغن را اضافه کرده هم می زنیم تا یکدست بشه. آرد،دارچین و بکینگ پودر را دو بار الک کرده و به مواد اضافه میکنیم و هم می زنیم. در آخر هویج که آبشو گرفته و گردو را اضافه و با لیسک مخلوط میکنیم قالب را با روغن جدا کننده چرب میکنیم بعد مایه کیک را داخلش میریزیم. در فر با درجه حرارت ۱۸۰ بمدت یکساعت میزاریم تا کیک بپزه کیک رو از فر خارج کرده میزاریم کمی خنک بشه بعد از قالب در میاریم. روی کیک را با نوتلا رزت زدم. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام عشقای من خوبین ؟ امروز قراره با هم یک آش_دوغ_اصیل_اردبیلی خیلی ساده خوشمزه😋😋😋🤗درست کنیم . آرد: یک ق غ برنج خام : ۲/۳ پیمانه تخم مرغ : یک عدد نمک و فلفل: به میزان لازم سبزی آش: تره، جعفری، گشنیز، شوید: ۱/۵ پیمانه دوغ: ۲ لیتر گوشت چرخ کرده: ۱۰۰ الی ۱۵۰ گرم پیاز: یک عدد کوچک آب جوش: ۱/۴ پیمانه سیرداغ و پیازداغ : به میزان دلخواه نعناع و آویشن داغ: به میزان دلخواه . بعد از اینکه دوغ به جوش اومد سبزی و گوشت قلقلی هارو اضافه کنید بعد از اینکه سبزی و گوشت پخت آش خوشمزه
🥜 😋 ▫️٣٠٠ گرم بادام زمينى خام ‎ ▫️دو قاشق غذاخورى عسل ‎ ▫️دو قاشق چاخوري روغن گياهى(دلبخواهى) 🔸اول از همه بادوم زمينى خام و به مدت ٣ تا ٥ دقيقه توى فر ى كه با درجه ١٧٠ گرم كردين بو ميدين و بعد از خنك شدن ميريزيد توى همزن و ١٥ دقيقه ميزنيد تا تبديل به كره بشه و اين كره رو ميتونيد به مدت يك ماه توى يخچال نگهدارى كنيد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زرده تخم مرغ ۳ عدد پودر قند الک شده نصف پیمانه گردوی ریز خرد شده نصف پیمانه وانیل نصف ق چ پودر هل یک ق چ ارد یک ق م دمای فر ۱۵۰ به مدت ۲۵ دقیقه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزای سیبزمینی😋 مواد لازم🔻 سیب زمینی متوسط ۲ عدد تخم مرغ ۱ عدد قارچ ۸ عدد گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم پیاز داغ فلفل دلمه ژامبون بوقلمون دو ورق پنیر پیتزا به میزان دلخواه طرز تهیه🔻 سیب زمینی ها رو رنده درشت میکنیم چند بار میشوریم داخل آب کش میریزیم و با روغن کم سرخ میکنیم داخل یک ظرف مناسب برای فر سیب زمینی ها رو پخش می کنی و بعد گوشت چرخ کرده را که با پیاز داغ و ادویه سرخ کردی میریزیم فلفل دلمه قارچ ژامبون و پنیر رو به ترتیب اضافه میکنیم و در آخر تخم مرغ هم زده با فلفل و نمک رو روش میریزیم.داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه قرار میدیم تا حدی که پنیر ها طلایی شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تخم مرغ درشت ۴ عدد شکر ۲/۳ پیمانه ( ۱۵۰ گرم ) شیر ۱ پیمانه (۲۵۰گرم) روغن مایع ۱پیمانه سرخالی (۱۸۰ گرم) آرد ۲ و۱/۲ پیمانه (۳۷۵ گرم) بیکینگ پودر ۲ق چ وانیل ۱/۴ ق چ آرد وبیکینگ پودر را الک کنید و کنار بگذارید تخم مرغهای همدمای محیط،شکر ووانیل را با همزن حدود ۵ دقیقه ای بزنید تا مخلوط حجیم وکرم رنگ شود سپس شیر ولرم وروغن مایع را اضافه کنید کمی هم بزنید، درنهایت مخلوط آرد وبیکینگ پودر را طی دو سه مرحله اضافه وبا لیسک یکدست کنید (زیاد هم نزنید) مایه کیک را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید به یک قسمت ۲ ق غ پودر کاکائو +۳ق غ شیر اضافه کنید وهم بزنید دو ظرف مایه کیک را همزمان داخل قالب ریخته ودرون فر از قبل گرم ۱۸۰ درجه حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه پخت دهید همین که پخت خارج کنید،
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راحت سریع درست میشه و مواد زیادی نمیخواد کلوچه کشمشی بدون فر و همزن😋😍 تخم مرغ یک عدد شکر نصف لیوان روغن مايع نصف لیوان وانيل کمی زعفران دم کرده یک ق غ بكينگ پودر یک چ آرد یک و نیم لیوان کشمش پلویی دو ق غ 📝 اول تخم مرغ ،شکر و وانيل رو باهمزن دستی خوب هم زده بعد روغن مايع و زعفران رو اضافه ميكنيم خوب مخلوط میکنیم بعد آرد و بكينگ پودر از قبل الک شده رو اضافه کرده و هم میزنیم و درآخر کشمش رو هم اضافه میکنیم تابه ای رو که از قبل روی شعله پخش کن و با حرارت ملایم گرم شده رو داخلش کاغذ روغنی گذاشته از مواد به اندازه گردو برداشته توی دست شکل میدیم و روی کاغذ روغنی با فاصله میچینیم و درش رو میبندیم و حدود ۲۰ دقیقه اجازه میدیم تا کلوچه ها بپزه اگه خواستید داخل فر بذارید دمای۱۷۰ درجه و یک ربع تا ۲۰ دقیقه کافیه. به همین آسونی و به همین خوشمزگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دو مدل مواد میانی اماده شده گوشت مرغ یا گوشت و سبزیجات و غیره ... سلیقه ایه یه خمیر درست شده . داخل دیگ اب جوش قرص استاک و کره ریخته شده و ارد رو اضافه کرده تا اب به خورد ارد رفته و کاملا پخته بشه اجازه داده تا سرد بشه از مواد میانی داخل سلفون ریخته به شکل سوسیس فرم داده داخل فریزر کمی سفت بشه سپس داخل خمیر پیچیده داخل یخچال تا خودشو بگیره بعد داخل سیخ چوبی فرو کرده و سوخاری کرده داخل ،تخم مرغ و پودر سوخاری سپس در روغن غوطه ور سرخ شده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸به اولین روز بهمن خوش آمدید 💕تقدیم به دوستان گلم 🌸 اولین روز 💕 بهمن ماه رسید 🌸خـــــوب یــــا بــــــــد 💕دی مـــاه تـــمام شـــــد 🌸 الهی بهمن ماه براتون 💕 پر از برکت و شادی 🌸 پــر از آرامـــش 💕خوشبختی 🌸موفقیت 💕ایمان 🌸آرزوهاتون 💕 برآورده به خیر 🌸 صحت و سلامتی 💕روزی شما وعزیزانتون 🌸 رحمت خداوند 💕بدرقه ی راهو 🌸 زندگیتون 💕باشه
⇩خواص ارده: مفید برای صبحانه 🔸انرژی زا 🔸تقویت حافظه 🔸کاهش کلسترول 🔸درمان سردی مزاج 🔸درمان اختلالات کبد و کلیه
ژامبون ریز خرد شده ۱۰۰ گرم (۳ برش) تخم مرغ ۲ عدد پیازچه خرد شده ۴ ق غ سیب زمینی آب پز ۳ عدد آرد سفید ۱ ق غ آرد سوخاری به مقدار لازم پنیر ماتزرلا به مقدار لازم سس فلفل چرخ شده ۱ ق غ نمک،زردچوبه،ادویه،فلفل سیاه روغن برای سرخ کردن سیب زمینی ها رو با رنده ریز رنده کنید و بهش ژامبون،پیازچه،آرد سفید، نمک، ادویه، زردچوبه،فلفل سیاه،سس فلفل را اضافه کنید،با دست یکم ورز بدید و کف دستتون رو یکم چرب کنید،از مخلوط سیب زمینی کف دستتون بگذارید و یکم پنیر بگذارید روش و مخلوط رو با دستتون ببندید،توی دستتون شکل بدید و بعد در تخم مرغ هم زده بزنید بعد در آرد سوخاری،بعد در روغن داغ سرخ کنید. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇