فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شام خوشمزه
مواد مورد نیاز:
3 قطعه سینه مرغ
نصف قاشق چای خوری جوش شیرین
1 لیوان آب
برای سس:
1 لیوان آرد
1 شیشه دلستر
2 حبه سیر رنده شده
1 قاشق چایخوری فلفل قرمز آسیاب شده
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری آویشن
1 قاشق چایخوری نمک.
برای سوخاری:
1 لیوان آرد.
روغن برای سرخ کردن.
طرز تهیه: گوشت مرغ به صورت مکعب خرد می شود ... یک لیوان آب و یک قاشق چای خوری جوش شیرین مخلوط کنید... گوشت مرغ به مخلوط اضافه می شود ... به مدت 30 دقیقه بمونه ... سس را اماده کنید مرغ هارو به سیخ چوبی بزنید ابتدا در ارد وسپس در سس بغلطانید تا سه مرحله و بعد در روغن سرخ کنید نوش جان😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آش_گندم
دراخرین جمعه پاییزخانواده دور هم نوش جان کنید
🍲خورش سماق
🍛مواد لازم
روغن به قدر کافي
پياز متوسط 3 تا 4 عدد
گوشت گوسفند با استخوان 750 گرم تا يک کيلو
گوشت گوساله بدون استخوان نيم کيلو
سماق الک کرده 2 تا 3 قاشق سوپ خوري
مغز ليمو عماني 1 تا 15 قاشق سوپ خوري
ادويه (نمک، فلفل، زردچوبه و دارچين) به قدر لازم
سيب زميني 3 تا 4 عدد
🥔طرز تهیه
گوشت ها را به اندازه ي خورشتي خرد کرده و شسته و کنار بگذاريد.
پياز را رنده يا خلال ريز نماييد در تابه ي مناسبي ريخته و سرخ کنيد، سپس گوشت ها را در آن بريزيد تا با پياز سرخ شود.بعد مخلوط گوشت و پياز را در قابلمه (گمج) بريزيد و 1 تا 2 ليوان آب به آن اضافه کنيد تا گوشت ها پخته شود.
سماق را در يک کاسه حاوي مقداري آب که تا يک بند انگشت روي سماق را بگيرد حل کنيد و آب آن را در خورش بريزيد.سپس مغز ليمو عماني، نمک، فلفل و دارچين را در خورش بريزيد و روي آتش ملايم بگذاريد تا خورش به روغن بيفتد.
سيب زميني ها را حلقه حلقه بريده و جداگانه در تابه اي سرخ نماييد و در آخر روي گوشت ها بچينيد تا مغز پخت هم بشوند.
خورش آماده است.
پاشودست بکارشو واسه نهار روز تعطیل درست کن😊😊
#کباب_چوبی_تابه_ای 🍖
🔶گوشت چرخ كرده نیم کیلوگرم
🔶پياز متوسط 2 عدد
🔶سير 1 حبه
🔶زعفران دم کرده به میزان دلخواه
🔶نمک، فلفل و زردچوبه به ميزان دلخواه
🔸🍀پيازها و سير رو رنده ريز میکنیم، آبش رو گرفته و با گوشت و ادويه مخلوط كرده و ورز میدیم. تو این مرحله اگه یه ساعت گوشت تو يخچال بمونه بهتره.
گوشتها رو دور سيخ چوبی میپیچیم، كف ماهيتابه كمی روغن ریخته و سیخ ها رو توی تابه میچینیم. میتونید داخل ماهيتابه چندتا فلفل و گوجه هم بذاريد. درب ماهيتابه رو میذاریم تا كباب بپزه. وقتی یه طرفشون پخت، كبابها رو به آرومی برمیگردونیم تا اونطرفشون هم بپزه (پخت اين كباب حدود نيم ساعت طول میکشه)
🍢 🍡 🍢 🍡 🍢 🍡 🍢
#سس_برای_کوفته
سس کچاپ ۲ قاشق غذاخوری
سس سویا ۱ قاشق غذاخوری
سس خردل ۱ قاشق غذاخوری
آب ۱۰۰ میلی لیتر
طرز تهیه:
در همان ماهیتابه که کوفته را سرخ کرده اید سس ها را تفت داده آب اضافه کنید تا به جوش بیاد، کوفته را در سس ریخته تا کوفته بپزد مدت ۱۰ دقیقه
مواد لازم سس پنیر برای گل کلم:
کره ۵۰ گرم
آرد ۵۰ گرم
شیر ۳۰۰ میلی لیتر
پنیر پیتزا رنده شده ۲۰۰ گرم
نمک و فلفل به مقدار کافی
طرز تهیه:
کره را آب کرده آرد رابه آن اضافه کرده تفت میدهیم شیر را در ۳ مرحله اضافه کرده مرتب به هم زدن ادامه میدهیم تا سس صاف و یکدستی به دست بیاید، در آخر پنیر را اضافه کرده از رو حرارت بر میداریم وداغ داغ روی گل کلم پخته شده میریزیم وبلا فاصله سرو میکنیم.
در بشقاب مقداری از سیب زمینی پخته و ۴ عدد کوفته میگذاریم چند قاشق سس گوشت روی آن میریزیم و مقداری گل کلم
🍎نوشیدنی سیب 😋
🍹مواد لازم
دارچین ۱ تکه ۵ سانتی
هل ۲ عدد
آب سیب ۱ لیتر
شکر قهوه ای ۴/۱ لیوان
پرتقال ۱ عدد
🍊طرز تهیه
بهتر است تا دارچین و هل رو درون کیسه توری کوچکی قرار بدهیم و درون یک قابلمه مناسب بریزد همراه با شکر و آب سیب به مدت ۵ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد.سپس این مواد درون یک کتری ریحته همراه با پرتقال خرد شده روی سماور بگذارید و اجازه دهید بین ۲ تا ۵ ساعت دم بکشد.
#ادویه_آبگوشتی
🌀مقدارهای مساوی از #ادویه_های زیر👇
فلفل سیاه ساییده، بادیان، پودر میخک، جوزهندی ساییده و دارچین را ترکیب کرده و به آبگوشت اضافه کنید.
#تیرامیسو
۱ بسته خامه صبحانه
۱ بسته پنیر ماسکارپونه
۶۰ گرم پودر شکر (۶ ق.غ)
۲ ق.غ قهوه
خامه صبحانه رو با همزن میزنیم وقتی رد همزن روی خامه جا موند( مرحله سافت پیک)
پودر شکر و پنیر ماسکارپونه رو اضافه میکنیم
و با دور تند همزن میزنیم
.
قهوه رو در اب جوش دم میکنیم میشه مخلوطی که
بیسکوییت های لیدی فینگر (مخصوص تیرامیسو) را دونه دونه توش غلطوند و خوشمزه ترشون کرد.
داخل ظرف مورد نظرتون یک ردیف بیسکوییت میزارید
مخلوط کرم پنیری رو یا با قیف یا با لیسک روی بیسکوییت ها پخش میکنیم
حتما روی هر لایه کرم پنیری پودر کاکائو میپاشیم
لایه لایه ادامه میدیم تا مواد تموم بشه.
#سرو_شيك
داخل تخم مرغ رو خالی و خوب بشور بزار خشک شه ،،، سبزیجات دلخواهی رو خرد کن داخلش روش آلورا بریز بزار یخچال
#باسلوق_گردویی 🥓 😋
🔸یک پیمانه ارد رو با یک و نیم پیمانه شیره انگور و یک قاشق غ نشاسته هم میزنیم تا گلوله ی اردی باقی نمونه یک ق م دارچین و رازیانه هم اضافه میکنیم . بعد دو برابر اب میریزیم و هم میزنیم و روی حرارات ملایم میزاریم و مدام هم میزنیم تا غلیظ تر بشه و شروع کنه از وسط قل بزنه حالا از حرارت برمیداریم و تسبیح های باسلوق که گردوهای که با نخ و سوزن تمیز بهم وصل کردیم رو داخل شیره میزنیم و در میاریم اویزون میکنیم تا یک ربع بعد دوباره داخل مواد میزنیم و میزاریم خشک بشه دو روز تا شش روز بستگی به میزان خشکی که دوست دارید
برش بزنید و جای خشک یا داخل فریزر نگه داری کنید
💝 💥 💝
🥘🥘
یکی دیگر از نکات مهم در پخت قورمه سبزی این است که سبزی قورمه سبزی را باید ریز خرد کنید زیرا اگر درشت باشد خورش هرچه بجوشد جا نمی افتد 👌☺️
#تزیین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸این دعای زیبا
🍃تقدیم به گلهای گروه
🌸الهی که
🍃همه خوشی های
🌸دنیا مال تو باشه
🍃دلت شاد باشه
🌸غمی توی دلت نشینه
🍃آرزوهات آرزو نباشه
🌸خنده از لب
🍃قشنگت پاک نشه
🌸دنیا به کامت باشه
🍃صبح زیبـاتون بخیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاستای_مکزیکی
🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝
مراحل کامل نوشته شده تو ویدیو
خوبیش اینه لازم نیست پاستا رو جداگونه بپزین یه پاستای متفاوت و خاص پنیر اختیاری میتونین نریزین
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#نان_زنجبیلی
آرد.....حدودا ۵ لیوان
شکر....۱/۳ پیمانه
شیر ولرم....۱پیمانه
تخم مرغ.....۲عدد
نمک
روغن....۲/۳ پیمانه
زنجبیل.....یک و نیم قاشق چای خوری
پودر خمیر مایه....۱قاشق غذا خوری
زرده تخم مرغ و زعفران و کنجد
طرز تهیه:
ابتدا یک قاشق از شکر داخل شیر ریخته.بعد خمیر مایه را روی شیر می پاشیم.در ظرف گذاشته تا کامل عمل بیاد.توی ظرف تخم مرغ،روغن،شکر و زنجبیل مخلوط کرده.بعد شیر عمل آماده رو اضافه کنید.ارد و نمک هم بریزد.ارد در حدی بریزد که به دست نچسبد.کف ظرف قالب انداخته.از خمیر به اندازه یک نارنگی برداشته .به شکل دلخواه می چینیم.روشو پارچه می کشیم تا حجم خمیر دو برابر بشه.از مواد رومال روی نان می دهیم.داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قرار می دهیم.بهتره یک کاسه آب داخل فر بزارید تا رطوبت کافی داشته باشد
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قطعا_این_پاستا_حرف_نداره
ترکیبات: پیاز، فلفل دلمه ای رنگی، مرغ، پودر پاپریکا، پودر چیلی، پودر زیره، پودر سیر، نمک، آب مرغ، خامه، پنه، پنیر چدار
پاستای پخته و ابکش شده یک بسته
نوش جان 💖
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#خورشت_زردک
زردک چهار تا پنج عدد نگینی خرد،شده
لپه پنج ق غ
ابلیمو دو ق غ
رب یک ق غ
گوشت گوسفند یا گوساله
روغن دو ق چ
پیاز یک عدد
نمک و فلفل
پیاز و گوشت روتو روغن تفت میدیم،بعد زردک رو اضافه میکنیم و باهم تفت میدیم تا زردک نرم بشه،بعد لپه رو اضافه میکنیم.و رب،بعد اب میریزیم صبر میکنیم جا بیفته،ابلیمو و نمک و فلفل رو اضافه میکنیم.و خاموش میکنیم
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#شيك_ميزبانى_كنيد
🍥ژله #تك_نفره_گلى ويژه مهمانى ها..!!🍝🌸
هر ژله را با یک لیوان اب داغ مخلوط کرده(به روش بنماری یعنی ظرف ژله رو داخل آب در حال جوش میزاریم تا کاملا شفاف بشه)بعد این که سرد شد(تقریبا نیم ساعت)یه بستنی یا نصف لیوان شیر میریزیم قالب را کاملا چرب کرده سپس یک لایه ژله میریزیم بعد این که کمی بست لایه ی دوم و سوم.فقط ژله نباید خودشو بگیره تا لایه ها کاملا به هم بچسبند .بعد این که لبایه ها تموم شد یه ساعت تو یخچال نگه میداریم بعد با چاقوی خیس ژله رو از قالب جدا کرده و داخل آب داغ میزاریم بعد ۵ ثانیه به طرف خیس برمیگردونیم
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#ترفند_شيرينى_پزى🧁
اگر كيك ميپزيد و كيك تون بخوبى پف نميكنه حتما موارد زير رو چك كنيد👇🏻
🔸تنظیم بودن دمای فر
حتما باید مواد کیک به دمای محیط برسه
🔸بکینگ پودر کهنه نباشه
🔸ارد و بکینگ پودر دو بار الک بشه
🔸اندازه ی قالب نسبت به مایه کیک کوچک یا بزرگ نباشه
🔸موقع اضافه کردن آرد فقط در حد مخلوط شدن باید هم زده بشه
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_گل_بادمجان
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#مرغ_خوراك_خوشمزه
مرغ ها رو با دو لیوان آب ، نمک ، فلفل و زردچوبه و یک پیاز بزرگ درسته ، توی ظرف در بسته پختم . بعد مرغ ها رو توی یک تابه با دو قاشق روغن مایع و شعله متوسط سرخ کردم . حتما در تابه بسته باشه .
اب مرغ رو با یک قاشق رب گوجه فرنگی ، یک قاشق زعفران دم کرده و یک قاشق اب لیمو ، مزه دار کردم و روی مرغ های سرخ شده ریختم و در تا به رو گذاشتم و پنج دقیقه با حرارت ملایم پختم . .
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مافین مرغ و پیازچه
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند_آشپزی
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇