eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
160.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.7هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ طعمدار تنوری مواد لازم برای مزه دار کردن مرغ ها : ران مرغ 3 عدد ماست 3 قاشق غذاخوری رب 1 قاشق چایخوری کاری 1 قاشق چایخوری آویشن نصف قاشق چایخوری پاپریکا یک قاشق چایخوری فلفل یک سوم قاشق چایخوری زیره سبز یک سوم قاشق چایخوری (به دلخواه) روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری سیر 2 حبه یا یک قاشق چایخوری پودر سیر نمک به میزان لازم سیب زمینی 3 عدد گوجه دو عدد در ابتدا برای تهیه ی سس مورد نیاز برای مزه دار کردن ؛ ماست،رب، سیر ، روغن زیتون و ادویه ها با هم مخلوط کرده و مرغ ها را به سس آغشته کنید و اجازه بدید به مدت 2 ساعت در یخچال استراحت کنه ،سپس سینی فر رو چرب کنید و به همراه سبزیجات دلخواهتون( سیب زمینی و گوجه ) در ظرف فر چیده یا در کاغذ روغنی و سپس فویل پیچید و در فر گرم شده با دمای 180 _200 درجه سانتی گراد به مدت 30 الی 40 دقیقه بپزید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترد 500 گرم مرغ (نباید خیلی نازک یا خیلی ضخیم خرد شود) 1 فنجان شیر 1 فنجان آرد 2 حبه سیر 2 قاشق غذاخوری سس مایونز 1 تخم مرغ 1 قاشق چای خوری کاری 1 قاشق چایخوری پاپریکا 1 قاشق چایخوری نمک 3 فنجان کورن فلکس یا همون برگه ذرت همه مواد سس را به خوبی در یک کاسه عمیق مخلوط کنید. مرغ را اضافه کنید 24 ساعت استراحت دهید . اگر وقت ندارید ، باید حداقل 3-4 ساعت در این سس بماند. سپس ، برگه های ذرت را کمی خرد کنید مرغ ها را در آنها زده و در روغن سرخ کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رول_سبزیجات یکی از اسانترین طرز تهیه مرغ هست سینه مرغ به تعدادی که نیاز هست تهیه میشه و در موادی مثل فلفل ونمک وپودر سوخاری و آب لیمو و پاپریکا و آب پیاز و روغن زیتون و رب فلفل قرمز و مرینت میشه( مواد بر اساس ذائقه می تونه متغیر باشه) سپس فلفل دلمه ای قرمز و سبز، هویج، سیب‌زمینی وپنیر موزارلا که به یک اندازه بریده شده اند داخل سینه مرغ گذاشته شده ورول می‌شود. با یک خلال چوبی فیکس میشه و داخل سینی فر قرار داده میشه
کدو رو تیکه میکنیم و پوستشو میگیریم . داخل ماهیتابه بزرگ میچینیم و با کمی کره هردو طرفش رو کمی سرخ میکنیم بعد نصف لیوان آب. چوب دارچین . پودر هل . زعفران و چهارتا قاشق شیره انگور و چهارتا شاخه نبات و نصف لیوان گردوی خرد شده هم میریزیم و با شعله ملایم میذاریم بپزه تا سس اش غلیظ و کاراملی بشه .میزان شیرینیش بستگی به کدوتون و ذایقه خودتون داره. هسته هاشم میریزیم تا همراه با خودشون بپزه و طعم بگیره.(اینبار چون از گردن کدو استفاده کردم هسته نداشت) میتونید زعفران رو حذف کنید.یا اینکه شیره انگور و نبات رو کم و زیاد کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم 200 گرم (1 فنجان) شکر 220 میلی لیتر (1 فنجان) روغن 375 گرم (3 فنجان) آرد (همه منظوره) 2 عدد تخم مرغ ½ قاشق چایخوری نوشابه 10 گرم شکر وانیل 2 قاشق غذاخوری کاکائو 100 میلی لیتر (0.4 فنجان) شکلات فندق روش تخم مرغ ، شکر ، شکر وانیل را با همزن بزنید. اضافه کردن روغن. با همزن بزنید نوشابه ، آرد اضافه کنید. خمیر را ورز دهید. خمیر را تقسیم کنید. به یک قسمت کاکائو اضافه کنید و خوب ورز دهید. هر قسمت را به نصف تقسیم کنید. خمیر را از رنگهای مختلف به هم بپیچانید و روی یک کاغذ پخت را با کاغذ روغنی قرار دهید. به مدت 50 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد / 350 درجه سانتی گراد بپزید. شکلات ذوب شده را روی کلوچه بریزید و فندق بپاشید امیدوارم درست کنید و لذت ببرید خانواده خوشتون
ارد دو پیمانه ▫️ بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری ▫️ شیر 1پیمانه ▫️ شکر سفید 1پیمانه ▫️ روغن مایع نصف پیمانه ▫️ تخم مرغ 1عدد وانیل ۱ ق چ و یا رنده پوست پرتقال ۱ق غ پودر کاکائو ۲ قاشق و شکلات چیپسی برای تزیین 🔸ابتدا تخم مرغ و شکر وانیل و یا رنده پوست پرتقال و روغن‌ و شیرو با هم زن دستی میزنیم و بعد آرد الک شده و بیکینگ پودر وکم کم بهش اضافه میکنیم کمی هم زده مواد و خیلی هم نزنید مواد کیک را دو قسمت کرده به یکی پودر کاکائو اضافه کرده و هم زمان از هردو مواد در قالب ریخته و قالب را در فر از قبل گرم شده به دمای 180 درجه به مدت 30 تا 35 دقیقه بپزید من از رنده پوست پرتقال استفاده کردم.
🍢 😋 🔸براي جوجه كباب تابه اي ،دوقاشق روغن زیتون،آب چهارپنج تا ليمو ترش و آب يدونه پیاز بزرگ رو مخلوط کردم.دوتا سينه ى مرغ رو بصورت نوارهای باریک و بلند برش دادم و نمك زدم و در این مخلوط چند ساعتی استراحت دادم. مرغ ها رو آبکش كرده و با زعفران غلیظ کاملا مخلوط و بعد شروع به رول کردن نوارها كردم.نوارهای مرغمون رو دونه به دونه رول كرده و به سیخ میکشیم.داخل تابه دو سه قاشق كره ميريزم و جوجه ها رو داخلش ميچينم و زمان ميدم جوجه ها مغز پخت بشه و در پايان شعله رو كمي زياد ميكنم تا طرفينش برشته بشه
😋 -اسموتی قهوه🍹🧡•.• --------------------------- • به مقدار لازم پودر دارچین 🧉 • ۱/۲ قالب یخ 🧊 • ۱ قاشق غذاخوری عسل 🍯 • ۱/۴پیمانه شیر کم چرب 🥛 • ۱ عدد موز کوچک پوست کنده،خرد و منجمد شده 🍌 • ۱ قاشق غذاخوری آب داغ 💧 • ۱ قاشق چایخوری پودر قهوه اسپرسو ☕️ به این صورت که در مخلوط کن،پود قهوه و آب را با هم مخلوط کنید.موز،شیر،و عسل رو اضافه کرده و خوب هم بزنید.کم کم تکه های یخ رو اضافه کنید و تا وقتی هم بزنید که به غلظت دلخواه برسه.روش پودر دارچین بریزید و سرو کنید!💫🍓^؛^
🥯 😋 ▫️آرد بربری 4 کیلو ▫️ماست محلی 4 لیوان ▫️ روغن حیوانی نصف لیوان ▫️ روغن مایع 1 لیوان ▫️ شکر 2 و نیم لیوان ▫️تخم مرغ 1 عدد ▫️نمک 1 ق چ خوری ▫️ مایه خمیر 1 ق غ خوری ▫️آب ولرم تقریبا 3 لیوان 🔸مقدار رو این بار چند برابر کردم اما تخم مرغ و مایه خمیر رو بیشتر نکردم چون نخواستن زیاد تو روغن پف کنه. مایه خمیر و یه قاشق شکر و نصف پیمانه آب ولرم رو گذاشتم پنج دقیقه با در بسته تا پف کنه آرد رو الک کردم تخم مرغ رو زدم تا از لختگی در بیاد شکر رو با آب ولرم حل کردم بعد به مواد اضافه کردم کل مواد بالا رو اضافه کردم ولی روغن حیوانی رو کم کم حین ورز دادن اضافه کردم خمیر رو مامان ورز داد. یه ساعت گذاشتیم با در بسته تا پف کنه . بعد مامان جان خمیر رو برداشت و با انگشت پهن کرد البته با آبکشی که زیر خمیر گذاشتیم خمیر رو طرح دار کردیم منم مسوول سرخ شدن بودم حواستون باشه تند تند پشت و رو کنین تا یه ورش نسوزه. بعد پخت برساق رو تو نایلون بزارین داخل یخچال. بافتشم شکر خدا مث هر بار عالی شد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای تهیه قهوه اسپرسو با قهوه ساز موکاپات احتیاج به قهوه آسیاب شده و موکاپات داریم دانه های قهوه رو با دستگاه آسیاب،آسیاب کنید میتونید از پودر قهوه آماده هم استفاده کنید سبد موکاپات رو از پودر قهوه پر کنید باید پر باشه با پشت قاشق کمی فشار دهید زیاد نه که فشرده بشه مخزن پایینی موکاپات رو تا زیر سوپاپ از آب خنک پر کنید سبد قهوه رو‌ جای خود بزارید ومخزن بالای روش محکم کنید. موکاپات رو گاز بزارید با شعله متوسط تا بجوش بیاد وقهوه دم بیاد و عصاره گیری بشه حدود پنج الی شش دقیقه طول میکشه قهوه رو بریزید تو فنجان قهوه تلخ دوست دارید بدون شیر و شکلات وشکر نوش جان کنید من برای شیرین کردن قهوه از شیر استفاده کردم شما میتونید از یک قاشق شکر ویا یک قاشق عسل استفاده کنید ویا با شکلات شیرین بنوشید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موز ۴ عدد نارگیل نصف ۱ عدد انجیر خشک ۱ پیمانه شیر ۳ الی ۴ لیوان شکلات ۲ قاشق چای خور
سلااااااام 😊✋ صبح بخیر دوست خوبم ☕😊🍀 سلامی به زیبایی عشق💚 به طراوت لبخند😊 به روشنایی خورشید☀️ به سبزی غزل🍀 به رایحه مریم و شب بو🌼🍀 به شما دوستان گلم 🍀 💚🌼
۱ رول خمیر پیتزای آماده پنیر موزارلا سالامی یا ژامبون یا سوسیس فرانکفورتر روغن زیتون رول خمیر پیتزا را پهن کرده ، موزارلا خرد شده را به آن اضافه کنید و برش سالامی یا ژامبون یا سوسیس را اضافه کنید. رول کنید تا زمانی که یک رول باریک و بلند بدست آورید. رول را به برش هایی به ضخامت حدود یک و نیم سانتی متر برش دهید. برش های بدست آمده را روی ظرف پخت که با کاغذ روغنی پوشانده شده بچینید. روی آنها را کمی روغن بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه بپزید. بعد از خارج شدن از فر ، بگذارید قبل از سرو کمی خنک شوند.
۴۰۰ گرم اسپاگتی ۱۵۰ گرم پنیر پارمیزان ۱۵۰گرم بیکن ۳عدد زرده فلفل سیاه کمی ماکارانی ها را در قابلمه آبجوش و نمک بریزید تا بپزد. در همین حال ، بیکن را به صورت نواری برش داده و در تابه روی گاز بگذارید ، در حدود ۷-۸ دقیقه ، بیکن تردو چرب آماده میشود. بیکن را از تابه خالی کنید و کنار بگذارید ، پنیر و زرده تخم مرغ ، کم از چربی بیکن و فلفل را مخلوط کنید تا یک خمیر نسبتاً جامد بدست آورید. کمی از آب جوش پخت ماکارانی را کم‌کم اضافه کنید و مخلوط کنید. مراقب باشید زرده تخم‌مرغ بریده بریده نشود.مخلوط کنید تا حالت خامه ای پیدا کند.آن را کنار بگذارید ماهیتابه بیکن را دوباره روشن کنید ، سپس یک ملاقه آب ماکارانی درون آن بریزید.ماکارانی آبکش شده را داخلش ریخته سپس حرارت را خیلی کم نگه دارید ، مخلوط پنیر را اضافه کنید ، هم بزنید تا مخلوط شود. اگرآب دار است ، فقط چند لحظه دیگر آن را روی آتش نگه دارید ،تا آب اضافی جمع شود ماکارانی را درون ظرف سرو ریخته و مقداری بیکن سرخ شده روی آن بریزید.
۵۰۰ گرم ماسکارپونه/ ۴ قاشق غذاخوری نوتلا/۲۰۰میلی لیتر خامه/لیدی فینگر حدثد ۳۰عدد/شکلات گرد خانه را باید از قبل حدود ۴ ساعت در یخچال قرار داده و ۱۵ دقیقه قبل از آماده سازی در فریزر قرار دهید. ظرف غذاساز و لیسک نیز باید ۳۰ دقیقه قبل در یخچال قرار گیرد به شما امکان می دهد یک خامه زده شده کاملاً سفت تهیه کنید. کاسه ، لیسک و خامه را از یخچال خارج کنید. خامه را با دور تند بزنید.در یک کاسه دیگر ماسکارپونه و نوتلا را با یک لیسک مخلوط کنید. خامه فرم گرفته را در دو قسمت به مخلوط ماسکارپونه و نوتلا اضافه کنید و به آرامی با لیسک مخلوط کنید تا کرم سبکی بدست آورید بدون نیاز به شکر نوتلا برای شیرین شدن کافی است قالب را به قطر ۲۰ سانتی متر را روی بشقاب یا زیر کیکی قرار دهید.انتهای ۱۶ بیسکوییت را برش دهید.آنها را دود تا دور قالب در کنار هم قرار دهیدقسمت گرد شده بیسکوییت به سمت بیرون باشد. همچنین بیسکوییت ها را در کف قالب قرار دهید. نیمی از موس نوتلا را بریزید،صاف کنید و سپس بیسکوییت ها را دوباره روی خامه قرار دهید تا یک لایه ایجاد شود.خامه باقیمانده را ریخته سپس صاف کنید. ۶ ساعت در یخچال بزارید
شیرینی شکر پاره 😋 مواد لازم: آرد ........................................... 2لیوان تخم‌مرغ...................................یک عدد پودر قند.................................. ۶ قاشق غذا‌خوری بکینگ پودر.............................. یک قاشق چایخوری کره.............................................. ۱۰۰ گرم زرده تخم‌مرغ.............................برای روی شیرینی یک عدد زعفران آب کرده........................یک قاشق غذا‌خوری شهد آماده شده........................یک لیوان. طرز تهیه: ابتدا برای تهیه شهد، یک لیوان شکر را با یک لیوان آب مخلوط کنید و بجوشانید تا غلیظ شود. کمی آب لیمو و گلاب به آن اضافه کنید و کنار بگذارید. کره را در دمای محیط قرار دهید تا گرم شود.آرد، بکینگ پودر و پودر قند را با هم چند بار الک کنید. زعفران آب کرده و تخم‌مرغ را به آرد اضافه کنید و بعد کره را بریزید و با دست ورز دهید تا مخلوط شده و خمیری لطیف حاصل شود. در این مرحله روی سطحی صاف، نایلون پهن کنید و خمیر را به قطر نیم‌سانتی باز کنید.با قالب‌های کوچک، مخصوص شیرینی عید، خمیر را قالب بزنید و در سینی چرب شده بچینید و در دمای ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد، به مدت ده دقیقه در طبقه وسط فری که از قبل گرم شده، قرار دهید. روی آن‌ها را زرده تخم‌مرغ بمالید و بگذارید طلایی شود.شیرینی را از فر بیرون آورده و شهد را کم کم روی آن‌ها بریزید. این کار را چند بار با فاصله انجام دهید تا شربت به خورد شیرینی برود و جذب شود. نوش جان😋
نان شیر کوچک🥖🥖 آرد۴۵۰گرم(آرد فانتزی) خمیر مایه ۱ق چ پودر شیر خشک قنادی ۳۰گرم نمک ۱ق چ شکر ۱ق غ شیر ۲۸۰گرم کره همدمای محیط ۵۰گرم طرز تهیه: اول مواد خشک رو مخلوط کنید وکم کم شیر رو اضافه کنید تا خمیرتون منسجم بشه دقت کنید شیر رو یک مرتبه به آرد اضافه نکنید چون ممکنه که خمیرتون شل بشه خمیر منسجم وسفت هست اونو منتقل کنید روی سطح کارتون ‌شروع به ورز دادن کنید وکم کم کره رو به خورد خمیر بدید وده دقیقه ورز بدید تا بافت یکدستی پیدا کنه حالا بزارید داخل کاسه که کمی چربش کردید وروشو بپوشونید پیکساعت استراحت بدید تا حجم خمیرتون دوبرابر بشه. بعد خمیرتون رو کمی ورز بدید تا هوای داخلش خارج بشه ‌اونو به چونه های ۸۰گرمی تقسیم کنید وده دقیقه استراحت بدید ‌بعداز اون با دست بهش فرم بیضی بدید وداخل سینی فرتون با فاصله ۶سانت بچینید ودوباره روشو بپوشونید ‌بهش یکساعت دیگه زمان بدید تا حجمش دوبرابر بشه حالا روی نونها رو با الک کمی آرد بپاشید وبا تیغ برش‌های موازی بدید ودر فر ۲۰۰درجه به مدت تقریبی ۲۰تا ۳۰دقیقه تا روی نونها خوشرنگ بشن ظرف آب داخل فر فراموش نشه.
سلام دوستان عزیز 🤗😍😘 نان سیر از جمله خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین پیش غذاهای رستورانی است که به راحتی می‌توانید آن را در منزل تهیه و به عنوان مزه یا پیش غذا سرو کنید. 👇بریم سراغ دستورش👇 نان فانتزی فرانسوی یا هر نان مورد نظرتون رو با چاقوی دندانه دار برش بزنید من از پنج تا نون فانتزی خونگی یا صنعتی استفاده کردم که دستورش رو هم قبلا براتون اوردم. ۲ الی ۳ حبه سیر ریز شده، جعفری ساطوری (همچنین از شوید ، ریحان و هر سبزی تازه مورد علاقتون میتونی استفاده کنید.) کره را روی حرارت درون تابه بریزید و سیر خرد شده و جعفری خرد شده را در آن حرارت بدید. نان برش خرده رو به مخلوط روغنی آغشته کنید. سپس برشهای پنیر را روی نان ها قرار بدید. از مخلوط روغنی باقی مونده را روی نان بزنید و آنرا درون فر قرار دهید. ۷_۵ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه کافی است. وقتی پنیر ذوب شد ، آن را از فر خارج کنید. نان های سیر معطر شما آماده است. 😋😋طعم فوق العاده ای داره دستور رو سیو حتما امتحان کنید.
🍮 😋 ▫️شیر 275 گرم ▫️شکلات 350 گرم ▫️پودر ژلاتین 10 گرم ▫️آب 2 ق س ▫️خامه فرم گرفته 350 گرم 🔸اب و ژلاتين رو بادهم مخلوط میکنیم و روی بخار کتری قرار میدیم تا ذرات ژلاتین در آب حل بشه. شير رو ميجوشونيم و از روی حرارت برمیداریم. ژلاتين اب شده رو به شیر اضافه ميكنيم. حالا این شير رو به شكلات های خرد شده اضافه ميكنيم. هم ميزنيم تا شكلات حل بشه. بعد صبر ميكنيم تا كمي سرد بشه. خامه رو ميزنيم تا فرم بگیره و كم كم خامه رو به شكلات اضافه ميكنيم. فقط دقت كنيد كه بايد خامه رو به شكلات اضافه كنيم. نه اینکه شکلات رو روی خامه بریزیم. اگه دیدین مخلوطتتون یکدیت نشده، یک بار از صافی ردش کنید. بعد توي قالب سیلیکونی میریزیم و براي حداقل 12 ساعت توي فريزر قرارش میدیم تا کامل یخ بزنه. بعد هم از فریزر در میاریم. دسرها به راحتی از قالب در بیارید و دوساعت داخل یخچال بزارید و بعد سرو کنید موس ها کاملا قابلیت فریز شدن دارن
🧇 😋 ▫️دو لیوان کنجد رو بدون روغن توی تابه تفت دهید. ▫️2 قاشق ارده ▫️2 قاشق دوشاب (شیره خرما ) ▫️3 قاشق عسل 🔸مواد رو با دست همه با هم قاطی کنید قالب مستطیل شکلی رو با ارده چرب کنید مواد رو توی قالب پهن کنید روی کنجد ها رو کمی عسل بریزید و پسته و بادام و گردو و کمی پودر نارگیل بریزید یکساعت بزارید فریزر و سپس برش بزنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤖 قرابیه حلوایی ❤️❤️❤️❤️ با دستپختت دلبری کن😜👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از آب جوشیده و سرد شده استفاده کنید که یخ ها شفاف باشن 👌 ❤️❤️❤️❤️ با دستپختت دلبری کن😜👆 👨‍🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تخم مرغ وانیل و شکر رو با همزن دستی بزنید تا کرمی بشه بعد شیر و روغن مایع رو اضافه کنید یکدست شد در اخر ترکیب ارد و بکینگ پودر و پودر کاکائو الک شده اضافه و مخلوط کنید یکدست که شد بریزید توی تابه که همه جارو با کره صبحانه چرب کردید سرش دمکنی بزارید و بزارید روی حرارت تا بپزه حدود نیم ساعت زمان میخواد . حالا تا کیک بپزه سس اون رو آماده کنید سس_کیک یک پیمانه شیر یک چهارم پیمانه روغن مایع یک چهارم پیمانه شکر پنجاه گرم شکلات یک ق غ پودر کاکائو همه رو باهم مخلوط کمی با همزن دستی بزنید بعد بزارید روی حرارت تا شکلات و شکر حل بشه و یکدست شد خاموش کنید تا ولرم بشه بعد اینکه کیک آماده شد همونطور داغ برش بزنید و سس رو روش بریزید و اجازه بدید تا کاملا به خورد کیک بره بعد میتونید سرو کنید به همین سادگی نوش جان ❤ .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ❤️❤️❤️❤️ با دستپختت دلبری کن😜👆 👨‍🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم از ویدیوی این کیک خیس شکلاتی خوشمزه بدون همزن و بدون فر خدمت شما فوق‌العاده راحت و خوشمزه همونطور که قبلا گفتم من سس رو جدا درست میکنم اینکه از روی مواد بردارم و آخر بریزیم روش دوست ندارم اینجوری خیلی خوشمزه تره قبلت توی فر و تابه دوطرفه گذاشتم امیدوارم دوست داشته باشید 😘 کیک_خیس_شکلاتی تخم مرغ 2 عدد شکر نصف پیمانه شیر نصف پیمانه روغن مایع یک سوم پیمانه وانیل یک چهارم ق چ ارد یک و نیم پیمانه بکینگ پودر دو ق چ پودر کاکائو 2 ق غ .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ❤️❤️❤️❤️ با دستپختت دلبری کن😜👆 👨‍🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من اومدم با اموزش یه خوشمزه با شیر و چای که طعم جدید و متفاوتی داره. مواد لازم: 1 لیتر شیر 1 عدد تخم مرغ 1 پیمانه سرپر شکر 3 ق غ نشاسته 2 ق غ آرد 3 ق غ چای سیاه 100 گرم کره 1 ق چ وانیل 1 ق چ پودر هل پودر پسته و پودر نارگیل برای تزئین ✦••┈❁🍟🍔❁┈• با دستپختت دلبری کن😜👆 👨‍🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩‍🍳
ایده ساده برای تولد 👌 ❤️❤️❤️❤️ با دستپختت دلبری کن😜👆 👨‍🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه: نصف شیر رو گرم کنین و چای رو بهش اضافه کنین و چند دقیقه بجوشونین و بعد زیرشو خاموش کنید و درشو بزارین و یک ربع بزارین بمونه. . تو این فاصله تخم مرغ و شکر رو خوب هم بزنین تا کرمی بشه و نشاسته، آرد، پودر هل، و بقیه شیر رو هم اضافه کنین و مخلوط کنین. مخلوط شیر و چای رو هم به کمک صافی روش بریزین وخوب هم بزنین. . بعداز هم زدن روی حرارت کم بزارین و مدام هم بزنین تا به غلظت برسه و بعد کره و وانیل رو اضافه کنین و میکس کنین و بعد از روی گاز برش دارین. . توی ظرف سروتون بریزید و به مدت 2 ساعت توی یخچال بزارین تا خنک شه. بعد با پودر پسته یا نارگیل تزئین کنین و نوش جان کنین 🥰 . ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ❤️❤️❤️❤️ با دستپختت دلبری کن😜👆 👨‍🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩‍🍳