#ساندویچ_دونر_مرغ 🌯 😋
🔸برای درست کردن ساندویچ ابتدا یک عدد سینه مرغ کامل را آب پز کرده و ریش ریش می کنیم .توی تابه دو قاشق روغن بریزید و گرم که شد دو تا پیاز متوسط را نگینی خرد کنید، وقتی طلایی شد قارچ ریخته و میگذاریم آبش کشیده بشه و بعد فلفل دلمه ای و در نهایت ذرت و مرغ اضافه میکنیم. نمک و پاپریکا و آویشن بزنید و بزارید حسابی طعم مواد به خورد هم بره و بپزه.
زیر تابه رو خاموش کنید و بگذارید خنک بشه بعد خیارشور نگینی و سس مایونز به موادتون اضافه کنید. میزان سس اختیاری است و بنا به ذائقه تون تنظیمش کنید.
بعد هم همراه گوجه و کاهو توی نون بپیچید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیف تخم مرغ 😋😋
__________________________
متفاوت و جذاب
مواد لازم برای ۲ تا شیکموووو 🤤😋
* فلفل دلمه سبز
* فلفل دلمه زرد
* گوجه
* قارچ
* هویج
* تخم مرغ
* نمک
* فلفل سیاه
* آویشن
* نون تست
* پنیر پیتزا
ذرت مکزیکی
ذرت پخته یک لیوان
قارچ خرد شده یک لیوان پنیر پیتزا نصف لیوان
سس مایونز دو ق غ
نمک یک ق چ
فلفل آویشن و پودر سیر به میزان لازم
آبلیمو نصف ق غ
کره یک ق ق غ
ابتدا قارچ رو با آبلیمو و کره تفت میدیم کمی قارچ سبک شد و آب انداخت ذرت پخته رو اضافه میکنیم م مخلوط میکنیم دو سه دقیقه که ذرت گرم بشه...حواستون باشه قارچ آب انداخت ذرت رو اضافه کنید بعد هم پنیر پیتزا رو اضافه میکنیم حتما موقع اضافه کردن پنیر شعله ملایم باشه و سریع هم بزنید پنیر یک طرف گلوله نشه و مرتب هم میزنیم تا آب بشه پنج شش دقیقه کافیه
بعد هم خاموش میکنیم سس مایونز رو بهش نمک و ادویه میزنیم و تا ذرت گرمه بهش اضافه میکنیم
حالا آماده شد به همین راحتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
5. وقتی سُس گوجه یِ دستساز آماده شد اضافش کن به مواد، ۲ قاشقِ غدا خوری از رُب گوجه فرنگی که داخل روغن یکم تفت دادی رو هم اضافه کن برای اینکه رنگش بهتر بشه.
6. بعد از مخلوط کردنِ مواد با سُس و رب گوجه فرنگی ۱ قاشق مربا خوری از هرکدومِ آویشن ، نمک و ترکیب فلفل سیاه و سفید رو اضافه و با هم مخلوط کن.
7. ۲۵۰ گرم قارچ خرد شده رو به مواد اضافه و مخلوط کن.
8. بعد از اینکه قارچ به پخت رسید ۲ عدد هویج متوسط پختهیِ ریز خرد شده رو به مواد اضافه و مخلوط کن، بعد از روی حرارت بردار.
9. برای درست کردن سس سفید لازانیا ۲۵ گرم کره رو داخل ماهیتابه ذوب کن، ۳ قاشقِ غذا خوری آردِ رو بهش اضافه کن و تفت بده.
10. شیر ولرم رو کم کم بهش اضافه کن و تند تند هَم بزن تا آرد گولّه نشه، نصفِ قاشق چایخوری از هرکدومِ فلفل و نمک هم بهش اضافه کن.
11. بعد از اینکه به بافتِ یکدست و غلیظ رسید شعله خاموش بشه؛ ۵ قاشق غذاخوری جعفری خردشده رو بهش اضافه کن و باز هَم بزن.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
---
•لازانیا با گوشت؛ خونگی و مخصوص😍
✍🏽
ورق بزنید
لازانیا از اون غذاهاییه که طرفدار زیاد داره و تو هر خونهای با عطر و طعمِ خاصی دُرست میشه؛ هرکدوم هم خوشمزگیِ خودش رو داره...
مطمئنم که خیلیاتون تو پُختنش اُستادین، اینم راه و روش منه که با هم یه لازانیایِ فوقِ خوشمزه رو درست میکنیم.
✅
کالریِ لازانیا حدودِ ۳۵۰۰ درمیاد و میتونه بینِ ۵ نفر تقسیم بشه.
👨🏻🍳
1. ۲تا پیاز متوسطِ درشت رنده شده رو بریز داخل ماهیتابه و یکم تفت بده، ۴ حبّه سیر ریز رنده شده هم بهش اضافه کن و دوباره تفت بده تا یکم طلایی بشه.
2. ۱عدد فلفل دلمهای کوچیک خرد شده هم بهش اضافه کن و یکم تفت بده تا عطر فلفل دلمه ای در بیاد.
3. ۵۰۰ گرم گوشت چرخکرده (مغز ران گوساله و سردست گوسفند با نسبت مساوی) رو به محتویات اضافه کن و بگذار روی شعلهیِ کم حرارت ببینه و رنگش تغییر کنه.
4. تو این زمان برو سراغ درست کردنِ سُسِ گوجه؛ ۴ تا گوجهیِ کوچیک رو رندهیِ ریز کن و بریز داخل ماهیتابه تا روی شعلهیِ گاز حرارت ببینه و غلیظ بشه، ۱ قاشق مربا خوری برگ یا پودر آویشن و نصف قاشق چایخوری فلفل هم بهش اضافه کن.
#سوپ_شیر
جو رو از قبل خیس کردم بعد آبش رو عوض کردم و گذاشتم روی شعله کمی کره بهش اضافه کردم تا وقتی میجوشه سر نره درش رو نیمه باز بزارید
یه پیاز درشت هم خیلی ریز خورد کردم و بهش اضافه کردم
دوساعتی گذاشتم به حال خودش باشه بعدش اب قلمی که از قبل دارم اضافه میکنم (یه وقتایی هم ندارم که در این صورت از عصاره گوشت استفاده میکنم که اواخر پخت به سوپ اضافه میکنم)
بعد یه هویج رو خورد کردم و بهش اضافه کردم اواخر پختش بهش قارچخورد شده اضافه کردم (یه وقتا قارچ رو جدا با کره تفت میدم بعد اضافه میکنم یه وقتا هم خام میریزم) حالا نمک و فلفل اضافه کنید
وقتی آبش خیلی کم شد شیر رو گرم میکنم و بهش اضافه میکنم اگه شیر رو سرد اضافه کنید داخل سوپ میبره
میزارم خوب جا بیوفته در اخر هم یه خامه کوچیک بهش اضافه میکنم و پنج دقیقه میزارم روی شعله
موقع سرو کمی گشنیز و جعفری ریز خورد شده روی سوپ میریزم داخلش سبزی نمیزنم اصلا
اگر اب قلم نداشتین از عصاره گوشت استفاده کنید .
سالاد خوشمزه رژیمی
مواد لازم:
کینوا پخته
کلم بنفش خردشده
بادام زمینی
خیار خردشده
باقلا سبز ابپز
هویج رنده شده
پیازچه خردشده
جعفری خرد شده
روغن زیتون
نمک و فلفل
آب یک لیمو تازه
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده_یک_ساندویج_خفن_با_نان_ترتیلا😋😋😋😋👌😍
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستای گلم آموزش،سالاد ساده و خوشمزه سزار رو.گذاشتم امیدوارم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.این سالاد به نوعی غذای کامل هم حساب میشه.
طرز تهیه سالاد سزار:
کاهو رو خرد میکنیم و کنار میگذاریم بعد مرغ رو گریل میکنیم قسمت سینه رو یکسری هم با روغن و یکم سیر رنده شده تفت میدن.بعد که خوب مغز پخت شد امادست.(من خودم اول با پیاز و نمک و فلفل میپزم و بعد گریا میکنم)بعد نان تست رو هم به شکل مکعبی خرد میکنیم (من از نان تست هفت غله استفاده کردم )کمی تفت میدیم تا سرخ بشه.
به ترتیب مطابق فیلم سر میکنیم و سس هم میریزیم روش برای سس هم :(سس مایونز 2ق غ
ماست چکیده نصف لیوان
سس خردل یک قاشق غ
نمک و فلفل سیر و اب لیموترش)
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم برگردوندن ژله ازقالب فلزی
وتزیین آن
.
.
آشپزی ایرانی🍔
رولت شکلات سویسی .
رولت شکلات سوئیسی
مواد لازم:
تخم مرغ: 4 عدد
آرد: نصف پیمانه
پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری
پودر شکر: یک پیمانه
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
خامه: یک پیمانه
شکلات: یک پیمانه
.
طرز تهیه:
فر را روی حرارت 170 درجه روشن کنید.
.
زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید. سه دقیقه سفیده را با همزن بزنید, نصف شکر را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا فرم بگیرد.
در ظرف دیگری زره تخم مرغ و باقی شکر و وانیل را بزنید تا کشدار و کرم رنگ شود .حالا یک قاشق از سفیده را با زرده به آرامی مخلوط کنید, سپس مخلوط زرده را به سفیده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
.
آرد را الک کرده و به مخلوط اضافه کنید,پودر کاکائو را هم الک کنید و خوب مخلوط کنید.
سینی فر به ابعاد 25 در 35 را با کاغذ بپوشانید و مواد را روی کاغذ به طور یکنواخت پهن کنید و به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید.
پس از خارج کردن سینی از فر آن را روی کاغذ دیگری که روی آن پودر شکر پاشیده اید, برگردانده و رول کنید. اجازه دهید تا سرد شود.
.
برای تهیه مواد میانی, خامه را روی حرارت کم قرار دهید و هم بزنید تا زمانیکه اطراف ظرف حباب ایجاد شود, شکلات را اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود, حالا از روی حرارت بردارید و اجازه دهید در یخچال خنک شود.
.پس از سرد شده رولت, خامه شکلاتی را روی ان بکشید و رول کنید, با شکلات و میوه دلخواه تزئین کنید.
نوش جان🎂🎂🍫
آشپزی ایرانی🍔
بسبوسه خامه ای
بسبوسه خامه ای 🎂
مواد بسبوسه:👇
آرد سمولينا ١ ليوان
شكر ١ ليوان
پودر نارگيل ١ ليوان
وانیل 1 ق غ
كره ذوب شده نيم ليوان
ماست ٣/٤ ليوان
تخم مرغ ١ عدد درشت
بكينگ پودر ١ ق غ
مواد خامه:👇
شير کمتراز یک ونیم ليوان
وانیل نصف ق چ
نشاسته ٣ ق غ
خامه ١ ليوان
مواد شربت:👇
شربت کمتر از یک ونیم لیوان (آب وشکر رو روی حرارت گاز بذارید تا غلیظ بشه،آخرش کمی آبلیمو و درصورت تمایل،عسل و زعفران بریزید)
پودر پسته به میزان لازم (اختیاری)
طرزتهیه:👇
فر رو روي حرارت ١٨٠ درجه تنظيم كرده ، و قالب مورد نظر رو چرب ميكنيم. در ظرفی آرد سمولینا ، پودر نارگيل ، كره، ماست، شكر، تخم مرغ، بكينگ پودر و وانيل رو ريخته و با قاشق چوبي به مدت ٣ دقيقه هم ميزنيد تا نرم و يكنواخت بشه.
طرز تهیه خامه:👇
شير و نشاسته رو با هم مخلوط كرده و ميذاريد روي حرارت و با قاشق چوبي هم ميزنيد تا خوب قوام بیاد.
خامه و وانيل رو بهش اضافه كرده و با هم مخلوط ميكنيد ومیذارید كنار تا سرد شه.
نيمي از مخلوط بسبوسه رو توي قالب چرب شده ريخته و صافش ميكنيد، خامه رو روي بسبوسه ريخته و فقط حواشي اون رو تا دو سانت خالي ميگذاريد، و صافش ميكنيد،
نيمه باقي مونده بسبوسه رو ميريزيد روي كِرِم ها و با پشت قاشق صافش ميكنيد،
و به مدت ٢٠ تا ٢٥ دقيقه ميگذاريد طبقه وسط فر تا بپزه. در آخر گريل رو هم روشن كنيد تا روش طلايي بشه.👌
به محض اينكه از فر خارجش كرديد شربت رو روش ريخته و با پودر پسته تزئينش كنيد
آشپزی ایرانی🍔
دونات مرغ
دونات مرغ
.
مواد لازم 👩🏻🍳
.
سینه مرغ 350 گرم
سیب زمینی یک عدد متوسط
نان تست 5 عدد
شیر یک و نیم لیوان
تخم مرغ یک عدد
سیر 3-2 حبه
جعفری خرد شده حدودا یک مشت
بیکینک پودر نصف ق م
آرد سوخاری به مقدار لازم
ادویه نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، کاری، پاپریکا و آویشن به مقدار لازم
.
1.داخل ظرفی شیر میریزیم و نون های تست رو داخلش میذاریم تا به شیر آغشته بشه. ( احتیاجی نیست حالت خمیری پیدا کنه؛ همین که با شیر نرم بشه کافیه)
.
2.سینه مرغ رو چرخ میکنیم و داخل ظرفی میریزیم.
.
3.یک عدد سیب زمینی رو آبپز و رنده میکنیم و به مواد اضافه میکنیم.
.
4.سیر رنده شده و جعفری خرد شده رو به مواد اضافه میکنیم.
.
5. یک عدد تخم مرغ داخل مواد میریزیم و ادویه های نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، کاری، پاپریکا و آویشن رو اضافه میکنیم و مواد رو خوب به هم میزنیم.
.
6.حالا نون های تست رو از داخل شیر درمیاریم و خیلی خوب فشار میدیم تا شیر کاملا خارج بشه. حالا نون تست رو هم به مواد اضافه میکنیم، بیکینگ پودر زو هم اضافه میکنیم و همه ی مواد رو خیلی خوب مخلوط میکنیم و به هم میزنیم.
.
7.یک گوله از مواد رو برمیداریم و بین کف دست گرد میکنیم( برای اینکه مواد به دستتون نچسبه یه مقدار کف دستتون رو خیس کنین)؛ حالا داخل آرد سوخاری میغلتونیم؛ مجددا تو دست گردش میکنیم و وسطش رو سوراخ میکنیم که به شکل دونات دربیاد.
.
8.داخل قابلمه ای روغن میریزیم و روی حرارت میذاریم و اجازه میدیم تا روغن کاملا داغ بشه. بعد دونات مرغ رو داخلش میذاریم و اجازه میدیم تا با شعله کم خیلی خوب بپزه. یک طرف که سرخ شد برمیگردونیم تا اون طرف هم سرخ بشه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنج الی شش عدد لیمو عمانی
رب یک قاشق دو قاشق سرپر چون با برنج مخلوط میشه رب بیشتری میخواد
پیاز نسبتا بزرگ یک عدد
روغن چند قاشق
آب ونمک وفلفل وکمی زردچوبه به مقدار لازم
پیاز رو با کمی روغن تفت میدیم تا سبک بشه گوشت رواضافه میکنیم(شسته وبزارید آبش بره)وخوب با هم سرخ میکنیم زردچوبه میزنیم وتفت میدیم واب جوش، میریزیم شعله رو کم میکنیم تا نیم پز بشه
در ماهی تابه دیگه ای کمی روغن ریخته رب اضافه وتفت میدیم لپه هم اضافه وبا هم تفت میدهیم دو تکه دارچین مغز لیمو روگوشت نیم پز اضافه میکنیم ودرشو میزاریم تا بپزه اواخر پخت نمک میزنیم
برای قیمه لا پلو باید آب خورش جمع بشه وبه روغن بیفته وگرنه پلو شفته میشه
عزیزان تفت دادن رب بیشتر از ۳۰ثانیه طول نکشه وگرنه رب میسوزه
برنج رو مثل چلو آبکش کنید منتهی کمی زنده تر ته دیگ مورد نظر بزارید دو کفگیر برنج سفید رو ته دیگ سپس قیمه زعفران وپودر دارچین بزنید این کار رو ادامه میدیم تا تموم بشه دم کنی گذاشته میزاریم رو گاز با حرارت کم تا بخار ازش بلند شد روغن روش بریزید دوباره دم کنی گذاشته تا دم بکشه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قیمه_لاپلو
چند نکته: عزیزانی که از گوشت گوسفندی استفاده میکنن آگه لپه تون دیر پزه گوشت ولپه رو با هم بپزید آگه لپه تون زود میپزه آگه همراه گوشت بزارید بپزه لپه له میشه
من از لپه خونگی استفاده کردم وزود میپزه پس اول گوشت رو نیم پز میکنم وسپس لپه رو بهش اضافه میکنم
همیشه لپه رو با کمی آب بزارید یکی دو جوش بزنه کفش بالا بیاد آبشو دور بریزید واضافه کنید
برای قیمه از چوب دارچین استفاده کنید پودر دارچین رنگ خورش رو تیره میکند
رب رو همیشه تفت بدید تا خورشت خوش رنگ بشه
اینجا من مغز لیمو رو فقط اضافه کردم
همیشه به مقدار کافی آب به خورش اضافه کنید تا دوباره مجبور نشید آب بریزید
بهتر از آب جوش استفاده کنید
همیشه خورشت با شعله کم بپزه
لپه رو آگه با رب تفت دهید لپه تو خورش وا نمیره
برای خوش رنگ شدن خورشت میتونید کمی زعفران بزنید من نزدم بعضیا در آخر پخت یک قاشق شکر ویک قاشق گلاب میریزین اختیاریه وذایقه خودتونه
من برای هر نفر چهار تکه گوشت میزارم
این اندازه برای پنج نفره
گوشت حدود ۱۵ الی بیست تکه
لپه یک لیوان کمی کمتر دوست دارید لپه بیشتر باشه یک لیوان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💜🌹🍀 🍀🌹💜
🕋دعای.روزسیزدهم.ماه رمضان🕋
💚« بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ»💚
اللهمّ طَهّرنی فیهِ من الدَنَسِ والأقْذارِ
وصَبّرنی فیهِ على كائِناتِ الأقْدارِ
ووَفّقْنی فیهِ للتّقى وصُحْبةِ الأبْرارِ
بِعَوْنِكَ یا قُرّةَ عیْنِ المَساكین.
خدایا پاكیزهام كن در این روز
ازچرك و كثافت و شكیبائیم ده
در آن به آنچه مقدر است شدنىها
و توفیقم ده در آن براى تقوى
و هم نشینى با نیكان به یاریت
اى روشنى چشم مستمندان.
💟 التماس دعای فراوان 💟
❇️. ازهمه ی شمـا خوبـان❇️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹
🌸دانی که چرا
❣ماه رمضان ماه خداست
🌸یا آنکه
❣چرا حساب این ماه جداست؟
🌸یا آنکه
❣چرا باب کرم مفتوح است؟
🌸زیرا که
❣تولد حسن عشق خداست
🌸پیشاپیش
🎉میلاد کریم اهل بیت
امام حسن علیه السلام مبارک💐
🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش یک لازانیای خوشمزه
مواد لازم:
روغن زیتون: ۱ قاشق
سیر خرد شده: ۲ حبه
پیاز خرد شده: ۱ عدد
فلفل دلمه ای سرنگ خرد شده: ۱/۲ لیوان از هر رنگ
قارچ: ۳۰۰ گرم
زیره: ۱ قاشق
فلفل قرمز: ۱ قاشق
پونه کوهی: ۱ قاشق
نمک: ۱ قاشق
گوجه فرنگی خرد شده : ۱ لیوان
لوبیا قرمز پخته شده: ۱ قوطی
لازانیا
پنیر موزارلا
پنیر ایتالیایی
طرز تهیه:
سیر، پیاز و فلفل دلمه ای را درون روغن تفت داده کمی بعد قارچ را اضافه کرده 7مجددا تفت میدهیم سپس زیره، فلفل، پونه و نمک را اضافه کرده هم میزنیم و گوجه و لوبیا هارا میریزیم و اجازه می دهیم جا بیفتد
یک ورق لازانیا برداشته کمی از مواد را گذاشته موزارلا و پنیر ایتالیا ریخته و رول میکنیم
لازانیا های رول شده را درون ظرف می چینیم و رویش پنیر ایتالیایی و موزارلا میریزیم
به مدت ۳۰ دقیقه درون فر ۱۸۰ سانتی گراد یا ۳۵۰ فارنهایت می گذاریم
آشپزی ایرانی🍔
بسبوسه خامه ای
بسبوسه خامه ای 🎂
مواد بسبوسه:👇
آرد سمولينا ١ ليوان
شكر ١ ليوان
پودر نارگيل ١ ليوان
وانیل 1 ق غ
كره ذوب شده نيم ليوان
ماست ٣/٤ ليوان
تخم مرغ ١ عدد درشت
بكينگ پودر ١ ق غ
مواد خامه:👇
شير کمتراز یک ونیم ليوان
وانیل نصف ق چ
نشاسته ٣ ق غ
خامه ١ ليوان
مواد شربت:👇
شربت کمتر از یک ونیم لیوان (آب وشکر رو روی حرارت گاز بذارید تا غلیظ بشه،آخرش کمی آبلیمو و درصورت تمایل،عسل و زعفران بریزید)
پودر پسته به میزان لازم (اختیاری)
طرزتهیه:👇
فر رو روي حرارت ١٨٠ درجه تنظيم كرده ، و قالب مورد نظر رو چرب ميكنيم. در ظرفی آرد سمولینا ، پودر نارگيل ، كره، ماست، شكر، تخم مرغ، بكينگ پودر و وانيل رو ريخته و با قاشق چوبي به مدت ٣ دقيقه هم ميزنيد تا نرم و يكنواخت بشه.
طرز تهیه خامه:👇
شير و نشاسته رو با هم مخلوط كرده و ميذاريد روي حرارت و با قاشق چوبي هم ميزنيد تا خوب قوام بیاد.
خامه و وانيل رو بهش اضافه كرده و با هم مخلوط ميكنيد ومیذارید كنار تا سرد شه.
نيمي از مخلوط بسبوسه رو توي قالب چرب شده ريخته و صافش ميكنيد، خامه رو روي بسبوسه ريخته و فقط حواشي اون رو تا دو سانت خالي ميگذاريد، و صافش ميكنيد،
نيمه باقي مونده بسبوسه رو ميريزيد روي كِرِم ها و با پشت قاشق صافش ميكنيد،
و به مدت ٢٠ تا ٢٥ دقيقه ميگذاريد طبقه وسط فر تا بپزه. در آخر گريل رو هم روشن كنيد تا روش طلايي بشه.👌
به محض اينكه از فر خارجش كرديد شربت رو روش ريخته و با پودر پسته تزئينش كنيد