فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تاکو
تاکوی_ذرت و سیب زمینی و پنیر🌮🥔🌽🧀
یه جورایی کسادیای ذرت و پنیر هم هست، در مجموع فرقی نمیکنه و مهم طعمشه که بی نظیره.. قشنگ انگار سیب زمینی و پنیرو رو لای ته دیگ بذارید دیگه😂😂😂
خلاصه که هرچی ازش بگم کم گفتم و باید خودتون حتما امتحانش کنید
اینم بگم که نون هم اصلا لازم نیست نون ترتیا یا نون خاصی باشه، اگه داشتید که چه بهتر، اگه نه لواش رو برش بزنید (یه بشقاب یا پیش دستی بذارید روش و با چاقو برش بزنید)
#واویشکا گوشت
🔹مواد لازم
🔸گوشت چرخ کرده 300 گرم
🔸پیاز بزرگ 2 عدد
🔸گوجه فرنگی نگینی خردشده 2 عدد
🔸رب گوجه فرنگی 1-2 قاشق غذا خوری
🔸نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
🔸آب جوش 2 لیوان
🔸زعفران آب کرده 1 قاشق غذا خوری
♨️طرز تهیه
🔹در ماهیتابه یا قابلمه ای مناسب روی حرارت متوسط، کمی روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید. به آن کمی زردچوبه بزنید.
🔹گوشت رو اضافه کنید و مواد را تا اندازه ای که رنگ گوشت تغییر کند تفت دهید.رب را اضافه کنید و چند دقیقه ای با سایر مواد تفت دهید.
🔹گوجه فرنگی را اضافه کنید. به آن ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و زعفران دم کرده را اضافه کنید. مواد راهم بزنید.
🔹حالا روی مواد آب جوش رو بریزید . حرارت را کم کنید، درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید مواد پخته و کاملا نرم شوند.غلظت این خورشت نباید خیلی رقیق و یا غلیظ باشد.
➕تکمیلی
✔️میزان رب گوجه اختیاری می باشد.
✔️زعفران هم به دلخواه می باشد
✔️از دارچین هم برای خوش عطر شدن میتوان استفاده کرد.
✔️از دل و جگر گاو و گوسفند،هم میتوان استفاده کرد.
✔️این غذا هم با برنج و هم نان قابل خوردن می باشد.
#بادمجون_سوخاري 🍆
بادمجان ترجيحا دلمه اي را پوست بكنيد ، ورقه كنيد ، چند ساعتي در محلول آب و نمك بگذارين سپس خشك كنيد در روغن داغ خيلي كم در حد نرم شدن سرخ كنيد ، بگذارين خنك بشن بعد در تخم زده شده و سپس آرد سوخاري زده و در روغن داغ سرخ كنيد ، بعد از قرار دادن در روغن تا زماني كه برشته بشن جابجا و تكانشون نديد تا آرد سوخاري ازشون جدا نشه و بعد از سرخ شدن روي دستمال حوله اي آشپزخونه گذاشته تا روغن اضافيش گرفته بشه
چندقاشق مايونز و يك قاشق ماست چكيده و فلفل سياه همراه يك حبه سير له شده و يه كوچولو ترخون خشك به سس اضافه و خوب مخلوط كنيد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کباب #کباب_تابه_ای مخلوط مرغ و گوشت
700گرم گوشت 300گرم مرغ هردوراچرخکرده دوعددپیازرنده شده آبگرفته سبزی معطر دوقاشق اردنصف قاشق نشاسته نمک فلفل سیاه وادویه دلخواه خوب ورزمیدیم سیخ میکشیم وطبق فیلم توتابه درست میکنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پخت #ماهی به روشی متفاوت
#مرغ_بریان با سایدیش سبزیجات
سیب زمینی تنوری کدو و هویج .
طرز تهیه
مرغ رو خوب تمیز کرده و شسته ( با پوست)
مرغ برش پروانه ای خورده مواد مرینیت شامل پیاز رنده پوست لیمو اب لیمو .پاپریکا. فلفل سیاه.زنجبیل پودر سیر. نمک . زعفران . فلفل دلمه
کل پشت رو روی مرغ با مواد مرینیت شده چند ساعت داخل یخچال استراحت کرده
داخل ظرف مورد نظر گذاشته مواد سایدیش شامل هویج و سیب زمینی و کدو سبز برش خورده به همراه نمک و فلفل و اویشن و روغن زیتون و پاپریکا مزه دار شده دور مرغ چیده چند برش گوجه فرنگی
ظرف حاوی مواد رو فویل کشیده داخل فر داغ با درجه ۱۹۰ پخت کنید به مدت دو ساعت بعد یکساعت از فر خارج کنید ووچک کنید از عصاره مرغ که کف ظرف جمع شده روی سطح مرغ بریزید دوباه فویل کشیده داخل فر
در انتها پخت گریل رو روشن کنید تا سطح مرغ برشه و طلایی بشه
نوش جان .
#اسموتی_سیب_و_لیموترش 🍏🍋
یکدوم فنجان یخ
یک عدد سیب
دو عدد لیموترش تازه
🍏 مواد را در مخلوطكن بریزید تا آبمیوه یكدستی حاصل شود.
این آبمیوه باید ۲۰۰ دقیقه قبل از صرف
غذا مصرف شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_پیتزا
#پیتزا
دیگه وقتشه نتیجه جذاب ترکیب پنیر موزارلای ساخت خودمون با خمیر پیتزا و سس مارینارا رو تو قالب کیک پیتزا ببینید😁
یه توضیح کوچیک بدم فقط:
کل خمیر رو به سه قسمت تقسیم کنید، دو سومش رو پهن کنید و سه تا برش به اندازه کف قالبتون دربیارید، بذاردش توی فر بپزه، یک سوم باقیمونده ش رو دوباره باز کنیداینبار به اندازه کف قالب و دیواره هاش که تا بالا بیادو همه سطح و دیواره های قالب رو بگیره..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸نسیم دلکشی
🍀درجان صبح است☀️
🌸هزاران شعر
🍀در دیوان صبح است☀️
🌸دو فنجان چایی☕️
🍀از مهر لبریز
🌸بــشو بـیـدار
🌸این فرمان صبح است☀️
سلااااام 😊✋
صبح زیباتون بخیر ☕️😊🌸
بفرمایید صبحانه با طعم طبیعت🍳🍞🥗🍯
#کوبیده_مرغ
طرز تهیه:👈۱ عدد سینه مرغ رو یه همراه گوشت ۳ عدد ران مرغ بدون استخون مخلوط چرخ کردم. سپس ۲ عدد پیاز رو چرخ کردم و کاملا آبشو گرفتم و به همراه گوشت توی یه کاسه بزرگ ریختم و بهش به اندازه ۱ مشت جعفری تازه خورد شده و ۳ ق غ خ پودر سوخاری، و ادویه شامل نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر و زردچوبه زدم و همچنین مقداری زعفران دم شده و به خوبی تمامی مواد رو به مدت ۵ دقیقه خوب ورز دادم تا کاملا یکنواخت بشه. سپس تابه مورد رو کمی چرب میکنیم و کباب ها رو دونه دونه به شکلی که دوست داریم میچینیم توش که من به این حالت درست کردم. با حرارت ملایم میذاریم یه طرفش که سرخ شد برمیگردونیم طرف دیگه و روی کباب ها مقداری زعفران میریزیم هم برای عطر و طعم لذیذش و هم برای رنگ جذابی که به کباب ها میده و خوب که سرخ شد و رنگ و رو دارشد آماده سرو میشه اصلا آبدار بود ما به صورت ساندویچ با نون پیتا میل خواهيم كرد
#مربای_هویج
من برای تهیه مربای هویج نسبت مساوی شکر و میوه رو در نظر میگیرم یعنی 1ک هویج و1ک شکر 2.5 پ اب .
هویج رو بعد رنده کردن همراه اب و شکر داخل قابلمه میریزیم و برای دوساعت میپزم تا کاملا جابیفته .
من برای شکرک نزدن مربا ابلیمو نمیزنم چون اون عطر و طعم کمش روهم کنار میوه نمی پسندم .همون اوایل پخت نصف ق چ جوهر لیمو اضافه میکنم.
بعد برداشتن از روی حرارت هم کمی وانیل میزنم.
.
#شیرینی_پسته ای
برای ۲۰ عدد شیرینی کوچک
۱ تخم مرغ
۱ونیم پیمانه پودر پسته
۱ پیمانه پودر قند یا کمتر
۲ پیمانه پودر بیسکوییت(مثلا سلامت)
۱ قاشق غذاخوری کره
پودر هل(اختیاری)
همه موادو با هم ورز بدین، باید بتونین شکل بدین، گرد کنین و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین بچینین و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه حدود ۸ دقیقه بپزین تا زیرشون سرخ شه نه کمتر نه بیشتر.
برای تزیین هم شکلات رو بصورت بن ماری آب کنین و مثلا به ۸۰ گرم ۱ قاشق چایخوری روغن مایع اضافه کنین و شیرینی هارو تزیین کنین .
لطفا با نصف دستور شروع کنین.
نکته:❌بدلیل متفاوت بودن کیفیت بیسکوییتها، اگر بعد از پخت خشک شد، داخل شربت که خیلی غلیظ نیست بزارین.
#سیب_زمینی_انگشتی
۴ عدد سیب زمینی آبپز له شده
۴ ق غ ارد سمولینا ریز
۴ ق غ آب
۱ ق غ روغن جامد
نمک
پاپریکا
گشنیز تازه
آرد سوخاری
آرد
تخم مرغ ۱ عدد
ابتدا سیب زمینی ابپز له شده را با نمک و پاپریکا و گشنیز خرد شده مخلوط میکنیم . بعد از آن ارد سمولینا و اب و روغن جامد را مخلوط کرده و روی حرارت میگذاریم تا به صورت خمیر دربیایید . خمیر را به مواد سیب زمینی اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم . مواد را به شکل لوله مانند عکس درمی آوریم و بعد در آرد و تخم مرغ و آرد سوخاری میغلطونیم و یک ساعت در فریزر میگذارین تا استراحت کنه . و در آخر در روغن داغ سرخ میکنیم و آماده اس
#مرباى_گل_خشك
شكر 2 كيلو
گل خشك 50 گرم
جوهر ليمو 5 ق م سر صاف
اب 5 ليوان دسته دار
اب و شكر را مخلوط كرده روى حرارت ميگذاريم وقتى جوش امد جوهر ليمو را اضافه كرده 3 دقيقه ميجوشانيم .
بعد گل را اضافه كرده هم ميزنيم حدود 30 دقيقه با حرارت متوسط بجوشد .
. بعد اجاق را خاموش كرده و درش را ميگذاريم تا عطرش نرود
به دلخواه ميتونيد يك استكان مغز دلخواه اضافه كنيد و يا اينكه اصلاً نريزيد بعد از سرد شدن در ظرف مورد نظر بريزيد .
عزيزان خلال بادام يا هر مغزى دلخواهى تو دستور اصلى نبود ولى من هميشه اخر كار كمى مغز هر چى دم دستم بود 1 استكان اضافه ميكنم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه ایده خوشمزه باسوسیس وخمیریوفکا
#فینگر_فود
#هویج_پلو با_مرغ
سه پیمانه برنج را بصورت کته درست کردم ومواد را جدا آماده کردم وموقع سرو غذا استفاده شد شما میتونید لابه لای برنج هم بریزید
هویج را خلالی کردم وبا کمی اب گذاشتم پخته بشه ودر اواخر پخت کمی شکر اضافه کردم وابش کشیده شد با کره کمی تفت دادم ودوسه ق غ ابلیموهم اضافه کردم که طعم ملس داشته باشه سینه مرغ هم با کمی اب وپیاز ونمک وفلفل وزعفرون پخته و ریز کرده وبا کمی کره وروغن سرخ کردم خلال پسته وبادوم هم کمی تفت دادم وبرای اینکه غذا خیلی شیرین نشه,زرشک تازه که توفریزر داشتم هم اضافه کردم به این مواد دوتا قاشق سوپ خوری پیاز داغ هم اضافه کرده وموقع سرو غذا استفاده کردم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فصل #آبلیمو و #آبغوره 🍇🍋 😋
👌امسال همه رو با روش ما درست کن همه انگشت به دهن بمونن😁😂👊
👈آموزش #فریز #کنسرو #بلانچ_کردن 👇
نخودفرنگی، باقلا، برگ مو، گنگر، بامیه،قارچ، آبلیمو و آبغوره و... ☘🍅🥦🌽
اینجا ترفندِ همشونو دونه به دونه توضیح داده👇
✅ #آبلیمو_بدون_تلخی
✅ #ثابت_ماندن_رنگ_مواد
✅ #ماندگاری_طولانی
https://eitaa.com/joinchat/2730623102C1f2570d188
آموزش بصورت #مرحله_بمرحله🎥☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رول_گوشتی
گوشت پیازجعفری گوجه سیرنمک فلفل پاپریکارب گوجه روغن زیتون همه رومخلوط کنیم وطبق فیلم داخل خمیریوفکا درست میکنیم
برای سس این رول
1عددزرده تخم مرغ یک استکان شیر1استکان ماست دوقاشق روغن زیتون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیراشکی_مرغ_و_سبزیجات 🥟🍗🧅
#پیراشکی یکی از غذاهاییه که کمتر کسی دست رد به سینه ش میشه.. دست کم من که تاحالا ندیدم😁 حالا این پیراشکی هم ازون انواع خیلی راحت و هلو برو تو گلوییه که هم میتونید سرخش کنید هم توی تستر یا فر بذاریدش و بدون روغن درستش کنید، خیلی هم خوشمزه س و میتونید هم از انواع خمیرای پیراشکی آماده استفاده کنید هم اگه حال داشتید خودتون خمیرش رو درست کنید، میتونید از اینجا نحوه درست کردن خمیر پیراشکی رو ببینید و درست کنید..
#حلوا_با_مایکروویو 🍮 😋
🔸دو لیوان ارد سبوسدار(آرد سفید هم میتونین استفاده کنین) و یک لیوان روغن جامدو توی یه پیرکس بریزید و توی ماکروویو بزارید به مدت ده دقیقه,تو این مابین سه بار هم بزنید. اب,شکر و گلاب و زعفرون (اب و گلاب روی هم دو و نیم لیوان،شکر دو لیوان)مخلوط و روی حرارت بزارید تا کمی بجوشه,مخلوط ارد و روغنو از ماکروویو دربیارید و شیره رو کم کم اضافه و خوب مخلوط کنید. اگر مواد تو پیرکس خوب مخلوط نمیشن,به قابلمه منتقل کنید و بدون اینکه روی گاز بزارید اونقدر هم بزنید تا از قابلمه جداشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک
#خوراک_قارچ_و_پنیر
بسیار بسیار خوشمزه و لذیذ
#دسر_توت_فرنگی 🍓 😋
توت فرنگی نیم کیلو
شکر2/3 لیوان
شیر 3 لیوان
خامه صبحانه صورتی 1 بسته
پودر ژلاتین3 ق غ
آب نصف لیوان
🔸پودر ژلاتین رو با آب مخلوط کنید وروی حرارت سماور یا کتری بزارید بن ماری کنید تا شفاف شود .
توت فرنگی ها رو شسته تمیز کنید با شیر،شکر،خامه داخل مخلوط کن می ریزیم وکمی میکس میکنیم ،بعدژلاتین که کمی از دما افتاد رو به مخلوط پوره اضافه می کنیم ودوباره خوب هم می زنیم .تا مواد یکدست شود.بعد داخل قالب میریزیم وبه مدت نصف روز در یخچال بزاریدتاخوب
ببنده بعد از قالب خارج می کنیم.
روی قالب من گود بود روش کمی ژله توت فرنگی درست کردم ریختم کمی نیم بند شد روش توت فرنگی چیدم دوباره ژله ریختم روش گذاشتم یخچال تا ببنده
#سبزی_پلوبالوبیاچشم_بلبلی_وماهی_شیروبیاح
برنج رو بصورت کته درست کردم ابتدا برنج رو پیمانه کنید یک لیوان برنج دو لیوان آب البته بستگی به نوع برنجتون داره من همیشه لیوان دوم آب رو سر خالی میزارم بعد شوید خشک و چند پر سیر خلال شده یه عدد پیاز خرد شده و زردچوبه و نمک و روغن و لوبیا که از قبل پخته شده رو به برنج اضافه میکنم و میزارم دم بیاد.ماهی رو با سرکه قرمز و سیر له شده و نمک مزه دار میکنم میزارم نیم ساعتی بمونه بعد با آرد و زردچوبه و نمک و ادویه مخصوص ماهی که همه ادویه فروشیها دارن مخلوط میکنم و در روغن سرخ میکنم جاتون خیلی خالی .روزگارتون خوش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_پاناكوتا_با_سس_توت_فرنگى
مواد لازم:
شير سرد ١/٣ پيمانه
خامه صبحانه يا قنادى ٢ پيمانه
شكر ٥ تا ٦ قاشق غذاخورى(من از خامه قنادى استفاده كردم مقدار شكر رو كم كردم)
پودر ژلاتين ١ قاشق غذاخورى سر پر
آب سرد ١/٤ پيمانه
وانيل يا چوب دارچين مقدارى
براى تهيه سس توت فرنگى:
پوره توت فرنگى ١ پيمانه سر پر
شكر ٣ قاشق غذاخورى
نشاسته ذرت ١ قاشق چايخورى
#لذت_آشپزی
🍀🍀🍀🍀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#كيك_بِه
مواد لازم:
تخم مرغ ٤ عدد درشت(براى من كوچيك بود ٥ تا ريختم)
آرد ٢ پيمانه
بِه درشت ١ عدد
شكر ١ پيمانه
روغن ١/٢ پيمانه
ماست ١/٤ پيمانه
بكينگ پودر ١ قاشق چايخورى سر پررر
وانيل يا پودر هل ١/٢ قاشق چايخورى
پودر دارچين ١ تا ٢ قاشق چايخورى(قابل حذف)
#لذت_آشپزی
🍀🍀🍀🍀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شيرين_عسل_والس
مواد لازم:
ژله آلوئه ورا ١ بسته
آب معمولى ١/٣ پيمانه
عسل ١ قاشق غذاخورى
بيسكوييت گرد ساده ٢ بسته
شكلات تخته اى به ميزان لازم+دو تا سه قاشق غذاخورى روغن مايع
#لذت_آشپزی
🍀🍀🍀🍀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#باسلوق_گردويى
مواد لازم:
نشاسته گل (گندم)يا نشاسته پودرى گل ١ ليوان
شكر ١ و ١/٢ ليوان(مقدارشو ميتونيد كمتر بريزيد)
آب سرد ٢ ليوان
گلاب ١/٢ ليوان
كره ٢٥ گرم
گردو و پودر نارگيل به مقدار لازم
#لذت_آشپزی
🍀🍀🍀🍀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_کرانچی_باچیپسهای_طعمدار😍
#ترفندهای_آشپزی
فوق العاده هست ,کلیپ رو ببینید ,لزومی نداره که مرغها تو کلی روغن قوطه ور باشه فقط از قبل با کمی روغن ومخلفات مرینت کنید که طعمدار شه
امتحانش کنید