#بروانی_شکلاتی
مواد لازم:
تخم مرغ 3 عدد
شکر 1/2 پیمانه
پودر کاکائو 3 ق غ(ترجیحا تلخ)
پودر نسکافه یا قهوه 1 ق غ
نمک 1 پنس
وانیل کمی
شکلات تخته ای 150 گرم
کره 80 گرم
آرد 1/2 پیمانه
طرز تهیه :
ابتدا شکلات و کره رو بطریق بن ماری یا ماکروفر مذاب کنید و اجازه بدید تا ولرم بشه
تخم مرغ و شکر و وانیل رو آنقدر هم بزنید تا سفید و کشدار بشه و شکلات و کره رو اضافه کنید و مخلوط کنید
مواد خشک رو با هم مخلوط و 3 بار الک کنید و به مواد قبلی اضافه و با لیسک هم بزنید تا جائیکه مواد مخلوط و یکدست بشن
کف قالب رو با کاغذ روغنی بپوشانید و روی کاغذ رو چرب کنید و مواد رو بریزید
روی مواد #بروانیز_آماندا رو صاف کنید و اگه دوست داشتید برای شکیل تر شدن هر چی دوست دارید (#کوکی ، #بیسکویت_اورئو ، #بیسکویت ساده) با فاصله بچینید و در فر از قبل گرم شده 175 درجه بمدت 25 تا 30 دقیقه قرار بدید(بنابر متفاوت بودن دمای فرها بعد از 25 دقیقه با خلال دندان چک کنید)
خنک شد سرو کنید
#قلیه_ماهی
سبزی ماهی شامل گشنیز و کمی شمبلیله رو بعد از تمیز کردن و خرد کردن سرخش کنید بعد یک بوته سیر رو رنده کنید همینطور یک عدد پیاز رو رنده کنید اول پیاز رو سرخ کنید کمی زردچوبه بزنید نیاز نیست خیلی سرخش کنید بعد سیر رو اضافه کنید و تفت بدید حالا سبزی سرخ شده رو با سیر وپیاز یه تفت کوچیک بدید و تمرهندی (نصف بسته )خیس خورده و از صافی رد شده رو بهش اضافه کنید بزارید جا بیوفته و میتونید قبلش ماهی رو کمی با آرد وزردچوبه ونمک سرخ کنید وبه خورشت اضافه کنیدو اگه طعم تند دوست دارید یکی دو عدد فلفل تند سبز بهش اضافه کنید و در اخر کمی فلفل سیاه روی قلیه بپاشید این خورشت ترشو وتندش خوبه .😍
ودر آخر بچشید اگر نمکش کم بود ،، کمی نمک بریزین و یه جوش خورد خاموش کنید وخورشت آمادس 😋
نوش جون.....
🌺🌺🌺🌺🌺
#خاگینه_قالبی_لیمویی 🥯 😋
▫️ماست سفت 60 گرم
▫️بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
▫️آرد 40 گرم
▫️تخم مرغ 3 عدد
▫️رنده پوست لیمو 1 قاشق مربا خوری
▫️آب لیمو ترش 2-3قاشق چایخوری
▫️نمک 1/8 قاشق چایخوری
▫️وانیل 1/4قاشق چیخوری
🔸شربت بار به مقدار لازم تخم مرغ ها و ماست را با مفتول بزنید تا از لختگی درآیند و پوست لیمو و آب لیمو ترش را نیز اضافه کرده، سپس بکینگ پودر وآرد و نمک و وانیل مخلوط کرده و به تخم مرغ ها اضافه کنید هم بزنید تا یکدست شود. بعد مایه آماده شده را داخل قالب سیلیکو نی کوچک یا زینگهای فلزی خیلی خوب چرب شده ریخته و در مایکروفر 160 درجه به مدت حدود 20-25 دقیقه بپزید تا طلائی شوند.
بعد از پخت و خنک شدن داخل شربت بار گرم قرار بدید.
در انتها به دلخواه و خیلی زیبا سرو و تزیین کنید
#کیک_آرد_ذرت_وگردو 🥮 😋
▫️3 عدد تخم مرغ
▫️1.5 لیوان شکر
▫️1 لیوان شیر
▫️1 لیوان روغن
▫️1 عدد پوست پرتقال رنده شده
▫️1 لیوان آرد ذرت
▫️1 لیوان آرد
▫️1 ق غ پودر بیکینگ
▫️1 ق چ سرخالی وانیل
▫️مغز گردو برای تزیین
🔴همه مواد باید در دمای اتاق باشند.
🔸تخم مرغ و شکر رو باهمزن بزنید تا کرمی بشن. روغن، شیر، پوست پرتقال رو اضافه کنید و با همزن بزنید.
مواد خشک رو در ظرفی جداگانه باهم مخلوط و الک کنید. بعد آنها را به ظرف مواد مایع اضافه کنید و با لیسک یا قاشق، آروم مخلوط کنید. و در قالب مستطیل 20 در 30 بریزید و در مایکرو 160 درجه دقیقه بذارید.
#سالاد_مرغ
مواد لازم برای مرینت مرغ:
¼ فنجان سرکه بالزامیک
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قاشق چایخوری سیر خرد شده ⠀⠀
1 قاشق چایخوری ریحان خشک
1 قاشق چایخوری نمک
سالاد:
4 فیله ران مرغ ، پوست برداشته شده (بدون استخوان)
5 فنجان برگ کاهو
1 آووکادو ، خرد شده
1 فنجان گوجه فرنگی گیلاسی⠀
½ فنجان های کوچک پنیر موزرلا ⠀⠀
¼ فنجان برگ ریحان
نمک و فلفل ، برای چاشنی
همه مواد مرینت را باهم ترکیب کنید و مرغ را داخل مرینت به مدت 2ساعت داخل یخچال استراحت دهید. حدود 2قاشق روغن را در یک ظرف گریل یا ماهی تابه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید و فیله های مرغ را از هر طرف گریل کنید و تا طلایی ، ترد و پخته شود. پس از پخت مرغ ، آن را کنار بگذارید و بگذارید استراحت کند. مرغ را به صورت نوارها خرد کنید و سالاد را با کاهو ، خلال آووکادو ، گوجه فرنگی ، پنیر موزارلا و مرغ آماده کنید. بالای نوارهای ریحان؛ و نمک ووفلفل بریزید و نوش جان کنید.
#کوکو_سبزی 🍘
🔸نیم کیلو سبزی (تره ،گژنیز،جعفری ،شوید)را شسته و و بزارید خوب خشک شود و اب نداشته باشد بعد ساطوری کرده و با 4 عدد تخم مرغ و یک قاشق مربا نمک و کمی پاپریکا و فلفل سیاه و زردچوبهو دو قاشق غ آرد خوب همزده و دو قاشق روعن داخل تابه داغ کرده و مواد را داخلش بریزید و با پشت قاشق صاف کنید و شعله را کم کرده تا خوب معز پخت شود بعد برگردانید تا هر دو طرف سرخ شود من داخل تابه دو طرفه ریختم که راحتتر برگردونم
#آش_رشته👌😍
رشته-آش250گرم-سبزىاش(جعفرى،گشنيز،اسفناج،تره،شويد)700گرم-پياز داغ 300 گرم -سير داغ 1/2 پيمانه-نخود 1 پيمانه-لوبيا چيتى 1 پيمانه-عدس 1/2 پيمانه -(اگه دوست نداريد حذفش كنيد )ماش1/2 پيمانه -نمك،فلفل و زردچوبه به ميزان لازم-نعناى خشك 2الى3 قاشق غذا خورى-كشك به ميزان لازم
👈نخود و لوبيا رو 12الى 24 ساعت خيس كنيد و بپزيد عدس و ماش رو هم 1الى 2 ساعت خيس كنيد و جدا بپزيد بعد حبوبات پخته شده رو توى قابلمه ميريزيد و بهش اب اضافه ميكنيد وقتى كه اب جوش اومد بهش سبزى اش و نصف بيشتر پياز داغ رو به همراه ادويه جات و اضافه ميكنيم و اجازه ميديم 20 الى 30 دقيقه با حرارت بالا بجوشه تا كاملا تركيب بشه و لعاب بندازه بعد رشته اش رو نصف ميكنيم و اضافه ميكنيم و اجازه ميديم كه 10 الى 15 دقيقه رشتمون بپزه و در مرحله اخر كشك و به ميزان لازم اضافه ميكنيم و صبر ميكنيم تا اش كاملا جا بيفته و در اخر هم با سير و پياز و كشك و نعنا تزيين ميكنيم
#دسر_خوشمزه
شیر 1 لیتر
آرد 1 لیوان سر خالی
کره 100 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
شکر 1 لیوان
وانیل 10
در ابتدا زرده تخم مرغ را با شکر بزنید تا سفت بشه سپس شیر رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.کره را در قابلمه ذوب کرده و آرد را اضافه کرده و بو بدید. سپس مخلوط شیر رو اضافه کنید و به طور مداوم هم بزنید تا یکنواخت بشه در آخر وانیل رو اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید. کمی که خنک شد به مدت 5 دقیقه با همزن سرعت متوسط هم بزنید میتونید طعم های مختلف با اضافه کردن پودر کاکائو، زعفران و... بهش بدید.
#
#مرغ_بریونی_با_سایدیش_سبزیجات 👌
مرغ رو خوب تمیز کرده و شسته ( با پوست)
مرغ برش پروانه ای خورده مواد مرینیت شامل پیاز رنده پوست لیمو اب لیمو .پاپریکا. فلفل سیاه.زنجبیل پودر سیر. نمک . زعفران . فلفل دلمه 👈کل پشت رو روی مرغ با مواد مرینیت شده چند ساعت داخل یخچال استراحت کرده داخل ظرف مورد نظر گذاشته مواد سایدیش شامل هویج و سیب زمینی و کدو سبز برش خورده به همراه نمک و فلفل و اویشن و روغن زیتون و پاپریکا مزه دار شده دور مرغ چیده چند برش گوجه فرنگی ظرف حاوی مواد رو فویل کشیده داخل فر داغ با درجه 190 پخت کنید به مدت دو ساعت بعد یکساعت از فر خارج کنید ووچک کنید از عصاره مرغ که کف ظرف جمع شده روی سطح مرغ بریزید دوباه فویل کشیده داخل فر در انتها پخت گریل رو روشن کنید تا سطح مرغ برشه و طلایی بشه
#واویشکا_وته_دیگ_سیب_زمینی
واویشکا یه غذای شمالیه که در گیلان بهش میگن واویشکای گوشت چرخکرده👇
👈یه پیاز بزرگ رو نگینی خورد کرده و سرخ کردم بعد گوشت چرخکرده را بهش اضافه کردم و تفت دادم بعد زردچوبه،فلفل،نمک و یک قاشق غذاخوری رب بهش اضافه کردم و تفت دادم یک لیوان آب ریختم اواسط پخت دو عدد گوجه فرنگی را رنده کردم و بهش اضافه کردم گذاشتم بپزه و جا بیفته.سیب زمینی را بصورت نگینی سرخ کردم و روش گذاشتم.
#ته_دیگ_سیب_زمینی
دو عدد سیب زمینی متوسط را پاک کرده و بشویید(بستگی به اندازه ی قابلمتون داره) وبا رنده ریز رنده کنیدو ابشو بگیرید و کمی زعفرون و نمک بزنید و قابلمه را داغ کرده وته قابلمه روغن بریزید و سیب زمینی را داخل قابلمه بریزید و با پشت کف گیر پخش کنید و پهن کنید و و برنج رو میریزم روش تابمدت یکساعت دم بیاد خوبی این ته دیگ اینه که تا بیشتر بمونه روی حرارت خوشمزه تره و نمیسوزه.
#سوپ_نودل_و_مرغ_رژیمی🍜
نودل 100 گرم
سینه مرغ 1 عدد
هویج 2 عدد
پیاز 1 عدد
سیب زمینی 1 عدد
جعفری خرد شده 1 قاشق سوپخوری
سیر 2 حبه
نمک و فلفل مقدار لازم
سیب زمینی و هویج را پوست بکنید و درشت خرد کنید و داخل قابلمه ای بریزید ، 2 لیوان آب اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا زمانی که سبزیجات بپزند و نرم شوند.سینه مرغ ، سیر و پیاز خرد شده را داخل قابلمه ای بریزید و 4 لیوان آب ، نمک و فلفل اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا مرغ بپزد سپس مرغ را خرد کنید و مجدد داخل قابلمه برگردانید.نودل را با توجه به دستور روی بسته بندی بپزید سپس نودل ، سبزیجات پخته و جعفری خرد شده را به مرغ اضافه کنید ، با حرارت کم اجازه دهید سوپ جا بیفتد سپس در ظرف بکشید و همراه با ماست سرو کنید.
#کیک_لیمو_ماست 🥮
آرد 180 گرم
ماست خامه ای کاله (سون) 100 گرم
شکر 140گرم
تخم مرغ 3عدد
روغن مایع 100گرم
بیکینگ پودر 1.5 ق چ
رنده پوست لیمو یا پرتقال 1ق س پر
🔸ابتدا روغن، شکر و پوست لیمو را با همزن بزنید. تخم مرغ هارا دانه دانه اضافه کرده و هر بار حدود یک دقیقه بزنید و بعد از مخلوط شد طی سه مرحله و به تناوب ماست و ارد را به مخلوط اضافه کنید. مواد اماده را داخل قالب لوف که چرب کرده و ارد پاشیده اید ریخته و در فر ازپیش گرم شده به مدت 40 تا 50 دقیقه یا تا زمانیکه تستر تمیز بیرون بیاد بگذارید دمای فر 160درجه تا 170 درجه
#استیک_مرغ : یک غذای رژیمی ، خوشمزه ، سالم که بچه ها هم عاشقشن ☺️ سینه مرغ رو برش زدم کمی کوبوندم با فلفل سیاه تازه آسیاب شده ، پرک فلفل قرمز ، سیر ، پیاز ، روغن زیتون ، نمک مزه دار کردم ، شما میتونید از پاپریکا ، زنجبیل سویا سس یا خردل هم برای مزه دار کردن استفاده کنید ، بعد از چند ساعت تو تابه گریل که فقط چرب شده بود دوطرفش رو گریل کردم .
دستور سیب زمینی تنوری اینجاس 👈🏻👈🏻👈🏻 #سیب_زمینی_تنوری
هویج رو با یه ته استکان آب در حد پنج دقیقه پختم بعد کدو سبز رو اضافه کردم همراه با یک قاشق روغن حرارت رو زیاد کردم تا کنی تفت بخوره ، بروکلی بلانچ شده رو هم اضافه کردم با یک قاشق سس بالزامیک ( یا سرکه بالزامیک ) و یک قاشق سویا سس مزه دار کردم . بسیاااااار خوشمزه 👌🏻درست کنید و لذت ببرید
#استیک_مرغ : یک غذای رژیمی ، خوشمزه ، سالم که بچه ها هم عاشقشن ☺️ سینه مرغ رو برش زدم کمی کوبوندم با فلفل سیاه تازه آسیاب شده ، پرک فلفل قرمز ، سیر ، پیاز ، روغن زیتون ، نمک مزه دار کردم ، شما میتونید از پاپریکا ، زنجبیل سویا سس یا خردل هم برای مزه دار کردن استفاده کنید ، بعد از چند ساعت تو تابه گریل که فقط چرب شده بود دوطرفش رو گریل کردم .
دستور سیب زمینی تنوری اینجاس 👈🏻👈🏻👈🏻 #سیب_زمینی_تنوری
هویج رو با یه ته استکان آب در حد پنج دقیقه پختم بعد کدو سبز رو اضافه کردم همراه با یک قاشق روغن حرارت رو زیاد کردم تا کنی تفت بخوره ، بروکلی بلانچ شده رو هم اضافه کردم با یک قاشق سس بالزامیک ( یا سرکه بالزامیک ) و یک قاشق سویا سس مزه دار کردم . بسیاااااار خوشمزه 👌🏻درست کنید و لذت ببرید
مواد مرغش شامل سینه مرغ دویست گرم
فلفل دلمه یکی،پیاز یکی ،نمک،فلفل،یک ق سس مایونز،زردچوبه،ارد یک ق غ
تمام مواد رو توی خرد کن بریزید و چرخ کنید.
مواد گوشتی:
گوشت چرخ کرده،پیازرنده شده اب گرفته،ارد سوخاری،نمک،فلفل
تمام مواد رو ورز بدید و با مواد مرغی حدودا یک ساعت استراحت بدید.
توی تابه رژیمی کمی کره بندازید و از هر کدوم از مواد اندازه یک نارنگی کوچیک بردارید و کنار هم مطابق عکس قرار بدید.
با شعله متوسط اجازه بدید مغز پخت بشه.
و موقع برگردوندنشون حتما از سیخ چوبی استفاده کنید ک گوشتها جدا نشن از هم.یا کاملا با هم فیکس کنید .کنارش گوجه و فلفل سبز بذارید♥️
#سیب_پلو_کرمانشاهی
البته توی این غذا ، از سیب خبری نیست,منظور همون سیب زمینی هست.
وقتی برنج رو توی آب ، نمک و کمی زردچوبه ، در حال جوش ریختید ، چند قل زد ، سیب زمینی خرد شد ه رو اضافه کنید . دو تا قل که زد ، آبکش کنید . موقع دم دادن ، شوید خشک رو لابلای اون بریزید و دم بزارید . بهتر هست که روی اون ، روغن کرمانشاهی بریزید ولی اگه ندارید ، کره روی اون بزارید .
این پلوی خوشمزه رو با گوشت یا مرغ ، سرو میکنن . من امروز مرغ پختم . مرغ رو با هویج و پیاز ، زردچوبه و نمک و آلو پختم . سرخ کردم و بعد با آب مرغ ، رب گوجه فرنگی ، پودر سیر ، پاپریکا و کمی آب لیمو ، سس درست کردم و روی مرغ ریختم و باز کمی توی سس پختمو تمام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
#چیپس_خونگی
سیب زمینیا رو میتونید یا مثل من با پوستکن ورق کنید یا از رنده استفاده کنید بعد هم خوب بشورید تا نشاسته ش بره توی کاسه آب سرد بریزید و یه قاشق بکینگ پودر وکمی نمک و سرکه و مقداری یخ بریزید و بعد سیب زمینیا رو توش بریزین و بدارین یه ساعت بمونه و بعد آبکش کنید ولی روش آب نگیرید وقتی آبش کاملا رفت کم کم توی روغن داغ شناور سرخ کنید و بعد روی دستمال آشپزخونه بریزید تا روغن اضافیش گرفته بشه و بعد هم کنار غدا یا با ماست موسیر نوش جان کنید
بکینگ پودر حالت پفکی در چیپس ایجاد میکنه و سرکه هم تردتر میکنه .
#شیک_گيلاس
▫️بستني وانيلي 4-6 قاشق غذاخوري
▫️گيلاس8-10عدد
▫️گيلاس و خلال پسته براي تزئين
🔸ابتدا هسته گيلاس ها رو جدا ميكنيم و داخل فريزر ميذاريم تا كمي متجمد بشه و بعد ميريزيم داخل ميكسر يا مخلوط كن و حسابي ميزنيم تا ريز بشه و بعد بستني وانيليمون رو اضافه ميكنيم ميذاريم انقدري هم بخوره كه خوب يكدست بشه ، اين مخلوط بايد كاملا سفت و غليظ باشد. براي داخل مواد و تزئين نيز ميتوانيم از مغز پسته استفاده كنيم
♦️جدا از طعم دلنشين تر متجمد بودن گيلاس،اگه گيلاس رو غير متجمد خرد كنيم پوستش خيلي خوب ريز نميشه
♦️شيك رو بايد سريع بعد ساخت سرو كرد.اگر بخواهیم آن ها را مدتی نگه داریم باید در یک ظرف مقداری یخ ریخته و لیوانها را درون ظرف یخ قرار بدیم
#معجون_بستنی
مواد لازم برای #ساندویچ_بستنی :
آرد: 1 و 1/4 پیمانه
تخم مرغ: 1 عدد
شکر 1 پیمانه
کره نرم 1/2 پیمانه
نمک 1/4 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1/4 قاشق چایخوری
پودر کاکائو 1/2 پیمانه
جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
بستنی به مقدار لازم
طرز تهیه ساندویچ بستنی:
کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود سپس داخل کاسه ای بریزید
تخم مرغ و شکر را به کره اضافه کنید و با همزن بزنید تا نرم و یکدست شود. مواد خشک ( آرد ، پودر کاکائو ، جوش شیرین ، بکینگ پودر و نمک ) را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس این مواد را کم کم به مخلوط کره ای اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید خمیر را داخل نایلون بگذارید و 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود.فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود خمیر شکلاتی را از یخچال خارج کنید و با کمک وردنه روی سطح کار پهن کنید ( برای راحتی کار خمیر را مابین دو کاغذ روغنی یا دو کیسه نایلونی قرار دهید سپس با وردنه پهن کنید ) خمیر را قالب بزنید. داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید خمیرهای قالب زده را با فاصله روی کاغذ بگذارید ودرفری که از قبل روشن کرده اید 10 دقیقه قرار دهید
#شوکو_بیس:
خامه ساده:۱۰۰گرم
شکلات تلخ یا شیری:۸۰گرم (اگر بافت منسجم تری مد نظرتونِ میزان شکلات رو ۲۰۰_۲۵۰گرم در نظر بگیرید😊)
بیسکوئیت پتی بور خرد شده:۱بسته
فندق.گردو یا پسته خرد شده:۴۰گرم
خامه را گرم کرده اما نجوشد سپس شکلات خرد شده را افزوده همزده تا با گرمای خامه ذوب شود.
بیسکوئیت و مغز خرد شده را افزوده مخلوط میکنیم.
قالب مورد نظر را با کیسه فریزر پوشش داده و مایه شکلاتی را می ریزیم.
۵_۶ساعت فریز کرده و سپس پلاستیک را از شکلات جدا نموده و به دلخواه تزئین میکنیم.
پ.ن:اگر شوکو بیس رو سفت تر میپسندین بیسکوئیت رو بیشتر بریزید.
پ.ن۲:اگر شکلات تلخ استفاده میکنید میتونید یک ق س پودر قند هم اضافه کنید
#اکلر_تارت_توت_فرنگی
تخم مرغ: ۳عدد درشت
آرد:۱پیمانه(سه بار الک شده)
روغن مایع:۲ق غ
شکر:۲ق غ
وانیل:۱/۴ق چ
آب:۱/۴_ ۱ پیمانه
نمک:۱پنس
توت فرنگی یا میوه دلخواه: به میزان لازم
*** آب و شکر و روغن مایع و نمک رو توی قابلمه می ریزیم روی حرارت ملایم می زاریم تا به جوش بیاد بعد آرد رو یکباره اضافه می کنیم و حدود ۵ دقیقه هم می زنیم تا مثل حلوا وسط ظرف جمع شه. خمیر رو از روی حرارت برمیداریم و اجازه می دیم تا ولرم شه بعد تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه می کنیم با تخم مرغ آخر وانیل رو هم اضافه می کنیم تا خمیر سفت و چسبناکی داشته باشیم. کف قالب ۲۵ رو کاغذ روغنی می زاریم و خمیر رو یکدست پهن می کنیم و حدود ۴۰ دقیقه می زاریم توی فر. ۲۰ دقیقه اول با دمای ۲۰۰ درجه و بعد از اون با دمای ۱۷۰ درجه. تا زمانی که خوب طلایی شه. بعد از پخت خمیر اجازه بدید خوب سرد شه و با کرم دلخواه و میوه ی دلخواه تزیینش کنید.حدود یکساعت بزارید توی یخچال و بعد از اون میل کنید.
پ ن: برای کرم می تونید از #کرم_پاتیسر یا خامه فرم گرفته استفاده کنید.
کانال دسر و ژله مدرن
#ترایفل_کرامفیل_نوتلا
🔸توی یک قابلمه ۱لیتر شیر ،۱۰۰ گرم خامه، ۶ ق غ خ آرد، ۶ق غ خ شکر و ۱ عدد تخم مرغ رو ریخته و به خوبی هم میزنیم و روی شعله میذاریم تا زمانی که به غلظت فرنی رسید هم میزنیم. سپس از روی شعله برداشته و بهش ۱ ق چ خ وانیل اضافه کرده و توی کاسه بزدگی ریخته روشو با سلفون پوشونده تا رویه نبنده و میذاریم چند ساعتی بمونه تا از حرارت بیفته. تقریبا ۲ بسته پتی بور رو توی چرخ گوشت ریخته و خوب خوردش میکنیم.
حالا توی ظرف مد نظرمون اول مقداری از کرمفیل سپس بیسکویت پودر شده و روی اونم موز حلقه شده و نوتلا ریخته و به این ترتیب دوباره ادامه میدیم و در آخر کرمفیل ریخته و روشو با هر میوه ای که دوست دارین تزیین کنید که من با گٌلدن برری و انگور فرنگی تزیین کردم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فالوده_خانگی
مواد لازم برای شربت فالوده 👇🏻
آب ۴ لیوان
شکر ۲ونیم لیوان
گلاب ۵ ق غ
هل نوک قاشق