eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
160.6هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.7هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
#کنجدی دو لیوان کنجد رو بدون روغن توی تابه تفت دهید. 2 قاشق ارده 2 قاشق دوشاب (شیره خرما ) 3 قاشق عسل مواد رو با دست همه با هم قاطی کنید قالب مستطیل شکلی رو با ارده چرب کنید مواد رو توی قالب پهن کنید روی کنجد ها رو کمی عسل بریزید و پسته و بادام و گردو و کمی پودر نارگیل بریزید یکساعت بزارید فریزر و سپس برش بزنید . ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‎‌‎‌‌
اصفهانی گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم ارد نخود چی ۳ ق غ پیاز رنده شده ۱ عدد رب گوجه ۲ ق غ نعناع و ترخون خشک ۳ ق غ نمک و فلفل زرد چوبه ۱ ق چ پیاز نگینی خرد شده ابتدا پیاز رو رنده کنید و کاملا ابش رو بگیرید ، همه مواد رو غیر از رب گوجه و یکی از پیاز ها رو با هم مخلوط کنید و خوب ورز بدید روی ظرف سلفون بکشید و یکساعت استراحت بدید، توی ظرف جداگانه پیاز رو نگینی خرد کنید روغن بریزید و تفت بدید طلایی که شد نمک فلفل و رب گوجه رو اضافه کنید از حالت خامی که درومد ، ۵ لیوان اب بریزید و با حرارت ملایم اجازه بدید بجوشه، از گوشت کوفته های به اندازه گردو در بیارید و قلقلی کنید وقتی اب جوشید کوفته ها رو اروم بندازید توی اب در حال جوشیدن اجازه بدید ۵ دقیقه همینجوری بجوشه بعد شعله رو ملایم کنید دره قابلمه رو هم ببندید ، اجازه بدید کوفته ها با سس پخته بشه و سس هم غلیظ بشه و تمام. نکته: زمان پخت گوشت همراه با سس حدوده یک ساعته. ۵ دقیقه اول که کوفته هارو ریختید توی اب در حال جوشیدن دره قابلمه رو نبندید
👈مواد لازم: 12 قطعه نان 3 عدد تخم مرغ ، نصف کاسه پنیر فتا نصف لیوان پنیر چدار رنده شده ، 5،6 سوسیس خرد شده نصف لیوان شیر ، نصف فنجان روغن مایع ، مقداری جعفری ریز خرد شده ، 1 فلفل قرمز کوچک ریز خرد شده (من آن را با فلفل سبز مخلوط کردم) ، کمی نمک 👈 دستور تهیه: شیر و روغن را با هم مخلوط کنید و یک قاشق روی نان های نان تست خود پخش کنید. کمی چدار رنده شده روی آنها گذاشته و مواد دیگر را بریزید. سپس دوباره چدار بریزید. بگذارید در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه بپزند تا طلایی شوند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم تخم مرغ ١عدد شکر یک سوم لیوان پودر هل نصف ق چ ارد سفید یک و یک سوم لیوان. بکینگ پودر نصف ق چ روغن مایع یک سوم لیوان. کنجد به مقدار لازم نمک به مقدار لازم. تخم مرغ پودر هل و شکرو با همزن می‌زنیم تا رنگش روشن بشه. روغن مایع اضافه کرده و با همزن دستی یکم هم میزنیم. و در آخر اردو بکینگ پودرو که ترکیب کرده و الک کردیم به مواد اضافه میکنیم و ورز میدیم. به اندازه یه گردو از مواد برمی‌داریم گرد میکنیم و داخل کنجد میغلطونیم و داخل ماهیتابه که کاغذ روغنی انداختیم میزاریم و دمکنی میزاریم و درشو می‌بندیم با حرارت خیلی کم میزاریم نیم ساعت تا بپزه. نوش جان💖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندويچ لذيذ که سریع درست میشه ومیتونید موادش رو آماده کنید وبزارید یخچال وهروقت خواستیدبپزیدو سرخ کنید 🤗 طرز تهیه : نیم كيلو سینه مرغ خرد شده (از طول خرد کنید) از هر کدام 1 قاشق چایخوری نمک وفلفل سیاه از هرکدام 1 قاشق غذاخوری سس کچاپ ومایونز از هر کدام 1 قاشق چایخوری سس تند(دلخواه ) و سویا سس 1 قاشق چایخوری سیر وزنجبیل پوره شده (میتونید استفاده نکنید) 💁🏻‍♂️ همگی را در یک کاسه بریزید ومخلوط کنید واگه فرصت دارید 1 ساعتی استراحت بدید وگرنه همون موقع استفاده کنید. تابه رو روی حرارت بزارید تا گرم بشه وروغن بریزید 🔥 یک عدد پیاز خلال ویا خرد شده 🔪 ویک عدد فلفل دلمه خرد شده، اضافه وتفت بدید 🔥👌🏻 تکه های مرغ مزه دار شده را اضافه وتفت بدین تا مرغ پخته وکمی آب مرغ گرفته شود 🤤 وبعد نون ساندویچی رو برش زده، سس مایونز بزنید وکاهو و از مواد آماده شده گذاشته ودر کنارش هم سیب زمینی سرخ کرده ونوشیدنی دلخواه سرو کنید نوش جان
ای دوست الهی درهای مهربانی همیشه بروی دل هاتون بازباشه الهی نسیم،عشق نوازشگرلحظه هاتون باشه الهی شکوفه های لبخند روی لبهاتون باشن صبحتون بهـشت
سالاد آمریکایی مواد لازم: نصف لیوان نخود فرنگی پخته 4 عدد هویج آبپز 4 عدد سیب زمینی آبپز 10 عدد خیارشور 2 حبه سیر اگه دوست داشتید بریزید نصف لیوان ماست نصف لیوان مایونز نمک و فلفل ذرت مقداری برای تزیین طرز تهیه: هویج و سیب زمینی بگذارید بپزد بعد از پختن آبکش کرده و کنار میزاریم تا خنک شود. خیارشور هویج و سیب زمینی را مربع مربع خرد کرده نخود فرنگی را هم اضافه کرده با هم مخلوط میکنیم 2 حبه سیر را با نمک در هاون له کرده روی ماست میریزیم مایونز و ماست و نمک و فلفل را به موادمان اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم بمدت 2 یا 3 ساعت داخل یخچال بگذارید تا مواد جذب هم شود
سیب‌زمینی پخته و رنده کرده 300 گرم پیاز رنده کرده و آبگرفته 70 گرم پیازچه خرد کرده 8 ساقه جعفری ریز خرد کرده 25 گرم سویا 60 گرم تخم مرغ همزده 2 عدد نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم پودر سیر 1 قاشق چایخوری پودر زنجفیل 1 قاشق چایخوری پودر سوخاری 100 گرم روغن مخصوص سرخکردن به میزان لازم در ظرف مناسبی سیب‌زمینی، پیاز، پیازچه، جعفری و سویا را بریزید و مخلوط کنید. آن‌گا ه تخم‌مرغ‌ها، نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر، زنجفیل و نیمی از پودر سوخاری را بیفزائید و ورز دهید تا منسجم شود. حالا هربار از مایه کتلت به اندازه یک نارنگی بردارید، در دست به شکل دایره درآورید و در پودر سوخاری بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید. یادآوری: سویا را 15 دقیقه در آب بخیسانید و در صافی بریزید و با پشت قاشق بفشارید تا آب اضافیش گرفته شود.
مواد لازم برای۴ نفر گوشت راسته گوساله ۱ کیلوگرم روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری نمک و فلفل به مقدار لازم روغن گیاهی به مقدار لازم طرز تهیه ۱- راسته‌ها را به قطر 2 الی 3 سانتیمتر می‌بریم و دو طرف آنها را به روغن زیتون آغشته می‌کنیم و آنها را با نمک و فلفل مزه‌دار می‌نماییم ۲- منقل گازی یا زغالی را آماده می‌کنیم. اگر منقل زغالی باشد، باید بگذاریم تا زغال‌ها کاملاً داغ شود و بگیرد و سفید شود. ۳- ظرف چدنی مناسب استیک را روی زغال‌ها می‌گذاریم و کمی روغن روی سطح آن اسپری می‌کنیم ۴- پس از اینکه کمی ظرف داغ شد، استیک‌ها را روی آن یا روی صفحه گریل می‌گذاریم. اگر استیک آبدار بخواهیم، هر طرف آن را 8 دقیقه روی حرارت می‌گذاریم. اگر نیمه آبدار بخواهیم، 10 دقیقه هر طرف را کباب می‌کنیم. پس از آن، استیک‌ها را از روی حرارت بر می‌داریم و 2 دقیقه می‌گذاریم تا کمی خنک شود، سپس سرو می‌کنیم نوش جان 💖
شیر:۲پیمانه شکر:۱/۲پیمانه پور ژلاتین۱ق غ پودر نارگیل:۲ق غ نشاسته ذرت:۲ق غ خامه:۲ق غ شیر و شکر و نشاسته ذرت رو مخلوط کنید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا غلیظ شه. بعد پودر ژلاتین رو که به روش بن ماری حل کردید رو با پودر نارگیل و خامه به مخلوط اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. توی ظرف سرو بریزید و بزارید توی یخچال تا ببنده.
▫️٣ تا سيب زميني متوسط ▫️٢ تا پياز متوسط ▫️١ و نيم پيمانه سوياي از قبل شسته شده (آبشم قشنگ ميگيريم) ▫️١/٢ پ گوشت چرخ كرده( گوشت رو ميتونين اضافه نكنيد كاملاً اختياريه) ▫️١/٢ پ جعفري خورد شده ▫️١ پيمانه قارچ ▫️٢ ق.غ آرد گندم ▫️نمك،فلفل،زرچوبه به ميزان لازم 🔸اول پياز و سيب زميني رو باهم ميكس ميكنيم، بعد سويا،گوشت،قارچ و جعفري رو اضافه و يه كوچولو ميكس ميكنيم آرد و ادويه رو اضافه كرده و با دست ورز ميديم ربع ساعت به خمير كباب استراحت ميديم و بعد با حرارت ملايم سرخ ميكنيم
تعداد: 4 نفر مواد لازم.پیراشکی آماده (ساده): 4 عدد روغن مايع (مخصوص سرخ‌كردن): به مقدار لازم تخم‌مرغ: 4 عدد ژامبون مرغ يا گوشت: 4 عدد پنیر ورقه‌ای گودا: 4 عدد *برای تهیه پیراشکی آماده به سوپرماركت‌هاي معتبر و بزرگ مراجعه كنيد.روش تهیه1. پیراشکی‌ها را با برش‌های افقی به دو نیم تقسیم کنید. به‌وسیله‌ کاتر، یک دایره بزرگ وسط یک سمت از برش‌ها ایجاد کنید.2. در تابه‌ای نسوز، مقداری روغن بریزید و روی حرارت زغال قرار دهید تا گرم شود، سپس پیراشکی‌های خالی‌شده رادر تابه قرار دهید و داخل هریک از آن‌ها، یک عدد تخم‌مرغ بشکنید. درِ تابه را بگذارید تا تخم‌مرغ‌ها به‌مدت 5 دقیقه بپزند.3. پس از این مدت، پیراشکی‌ها را از تابه خارج کرده و روی تخم‌مرغ‌ها، یک عدد ژامبون و پنیرورقه‌ای را بگذارید. سمتِ دیگر پیراشکی‌ها را روی مواد قرار دهید و سرو کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم دال عدس یک لیوان فرانسوی پیاز یک عدد جوپرک یا ورمیشل نصف لیوان ادویه ها(نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر و پودر لیمو عمانی و پودر کاری) طرز تهیه ابتدا پیاز رو داخل روغن سرخ کنید و ادویه ها رو اضافه کنید و عدس هایی که از قبل خیس دادید رو بریزید و کمی تفت بدید و آب جوش رو بریزید و اجازه بدید عدس ها کاملا بپزن! عدس ها که پختن ورمیشل یا جوپرک بریزید و بذارید خوب جا بیفته سوپتون آماده است و میتونید با لیمو ترش تازه میل کنید نوش جان😋😋
تزیین ساده با چوب دارچین سیب اویشن که ،میتونید کنار نوشیدنی های خنک و گرمتون قرار بدید 👌🍺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاپ کیک بدون فر😋 مواد لازم: ۲عدد تخم مرغ ۸قاشق غذاخوری آرد ۸قاشق غذاخوری شکر ۱۰قاشق غذاخوری شیر ۶قاشق غذاخوری روغن ۱قاشق مرباخوری بیکینگ پودر ۱قاشق غذاخوری پودر کاکائو ۳قاشق کشمش+۱قاشق آرد کمی وانیل عزیزان وقتی مواد کیک رودرست کردین از نصف کمتر داخل فنجون رو پر کنید 💕واب جوش داخل قابلمه باید تا نصف فنجون ها بیاد اگر بیشتر اب بریزین خمیری میشه کیکتون 💕میتونیدکشمش اضافه نکنید و همرو کاکائویی درست کنید یا بلعکس 💕فنجون هارو داخل قابلمه گذاشتین حتما شعله پخش کن بزارین حرارت رو کم کنید وحتما دمکنی بزارین 💕بعد از بیست وپنج دقیقه کیک امادست 💕وتا پنج دقیقه فنجون هارو از قابلمه درنیارین و در قابلمه رو ورندارین
سبزي آش ( تره ، جعفری، گشنيز و اسفناج ونعناع) يک كيلو، لپه یک ( پيمانه)، عدس 2 پیمانه، جو پرک 1 پیمانه پياز سرخ كرده 3 تا 4 قاشق سوپ خوری، گوشت چرخ كرده گوسفندی 250 گرم، انار 2 كيلو (يا رب انار يک ليوان)،من همیشه رب انار ملس میریزم نمك و فلفل به مقدار كافی طرز تهیه: لپه و عدس را از قبل خیس کنید،من گوشت چرخکرده راباپیازخام رنده شده مخلوط میکنم و بعد باعدس و لپه و جو و البته آب ونمک میزارم تا خوب بپزن،اما شما میتونین گوشت چرخکرده رابصورت کوفته قلقلی های ریز درست کنید و بعداز پختن حبوبات كوفته‌ها را داخل آش بریزین. سبزی را هم خرد می كنيم به مايه آش اضافه مي كنيم و می گذاريم تاخوب جابیوفته.میتونیم به جای جوپرک از برنج استفاده کنیم،ولی من همیشه جومیریزم وخیلی راضی هستم آب انارهارامیگیریم و یا رب انارراداخل آش میریزیم و آش را در ظرف مي ريزيم و كمي نعناع داغ روی آن مي ریزیم. امیدوارم این آش لذیذ و مقوی زینت بخش سفره های یلدای شماعزیزانم باشه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
كره ١٢٠گرم پودر قندنصف لیوان آرد دولیوان روغن مایع 2ق غ ماست پرچرب 2ق غ بکینگ پودر نصف ق چ خ کنجد شکلات صبحانه زرده تخ مرغ برای رومال کردن کلوچه بهتره تابه ۵دقیقه قبل زیرش روشن باشه تا گرم بشه وبا شعله کم روبه متوسط بپزیم بعداز گزاشتن کلوچه توتابه درب تابه تانیم ساعت اصلا باز نشه بعد از نیم ساعت باخلال دندان چک کنیداگر نیاز بود یک ربع دیگه برارید تا زیر کلوچه طلایی بشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی از معجزات غذاهای گیلان که بدون گوشت و مرغ طعم بهشت میده خب اول بگم که اسفناج قلیه با اسفناج تره فرق داره، تو این خورش سبزی فقط اسفناج هستش اسفناج خورد شده نیم کیلو پیاز یک عدد درشت سیر یک بوته گردو دویست گرم عدس یک لیوان لوبیا چیتی یک لیوان رب انار ترش یک قاشق انار دون شده در صورت تمایل آب قلم یک لیوان لوبیا چیتی رو از شب قبل خیس میدیم و چند بار آبش رو عوض میکنیم و میپزیم. بعد عدس رو به همراه اسفناج خورد شده و لوبیا میزاریم تا بپزه. در این بین پیاز رو نگینی خورد میکنیم و تفت میدیم سیر رنده شده و گردو چرخ شده نمک فلفل و زردچوبه رو هم به پیاز اضافه میکنیم و تفت میدیم. انار و رب انار هم اضافه کرده و یه تفت دیگه میدیم بعد به همراه آبگوشت به خورش اضافه میکنیم. حرارت رو کم میکنیم و اجازه میدیم خوش جا بیوفته و بپزه بعد با ماهی شور و سایر مخلفات سرو میکنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻‍🍳🧑🏻‍🍳 کلم:۱ عدد نمک برای پخت کلم:۲ قاشق چایخوری برگ مو :به تعداد لازم عدس:۳ لیوان برنج:۱/۵ لیوان پیاز :۵ عدد سیر:۲ عدد شوید و مرزه:از هر کدوم ۲۰ گرم(اگه خواستین بیشتر هم میتونید بزنید) آب مرغ برای دلمه کلم:نصف لیوان آب مرغ برای دلمه برگ:۱ لیوان ادویه ها:نمک،فلفل سیاه،زردچوبه،پودر سیر:به مقدار لازم زعفرون:هر چی بیشتر باشه خوشمزه تر میشه😁 مواد لازم برای سس دلمه برگ: رب:۲/۵ قاشق غذاخوری سرکه:نصف استکان نمک:نوک قاشق چای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍛 😋 اول پياز رو نگيني خورد ميكنم و بعد گوشت گوسفندي رو به همراه ادویه (فلفل سیاه، پودر زيره، پودر گشنيز، پودر سير و گرانول سير، هل، دارچین، برگ بو، زرد چوبه و استاك گوشت) مخلوط ميكنم ميذارم خوب بپزه. بعد از پخت گوشت برنج رو با آب گوشت ميپزم ( با اين روش ديگه نيازي نيس نمك اضافه كنين فقط يكم روغن زيتون ميريزم تو برنج) و در انتها روغن میریزم داخل قابلمه و دوتا کف گیر برنج ، بعد گوشت وبقیه نخود پخته وکشمش و گردو وزعفران وگلاب دم کرده و يكم شويد روش میریزم. مابقی برنج هم میريزم و يه قوزه سير هم ميذارم داخل برنج و اجازه ميدم دم بکشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم فیلم سرخ کردن ماهی قزل که تو فیلم همه چیز مشخصه با نمک وفلفل وزرد چوبه وزعفرون کاملا اغشته کردم دوساعت کاور کشیده در یخچال گذاشتم وسرخ کردم نکته اصلی سذخ کردنش داغ شدن روغن هست واینکه کامل یک طرف سرخ بشه وبعد بعد برگردونید من این بار ماهی را باز کردم البته که بسته باشه برگردوندنش راحتره بچه ها من ابلیمو را ترجیح میدم موقع سرو غذا استفاده بشه وقبلش ابلیمو نزدم وبرای ماهی قزل ارد هم استفاده نمیکنم امیدوام براتون مفید باشه‌. نوش جان ❤️ 🐠🐡🐠🐡🐠🐡🐠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آش گوشت لوبياچشم بلبلى 1ليوان بلغورگندم1ليوان يك ماهيچه گوسفندى با استخوان زردچوبه كمى نمك به ميزان دلخواه آب 8ليوان بلغورگندم روبشوريدو بگذاريدنيم ساعت خيس بخوره.همه موادروباهم بپزيد تاجابیوفته ‌