eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🫔 😋 ▫️شير ....يك ليوان ▫️آرد ....يك ليوان سرخالي ▫️تخم مرغ....پنج عدد ▫️روغن مايع ...پنج قاشق سوپخوري ▫️زعفران ،نمك،فلفل 🔸ابتدا تخم مرغ و شير رو مخلوط كردم و با همزن زدم تا يكدست بشه،بعد نمك وفلفل و زعفران رو اضافه كردم،سپس آرد را كم كم ريختم و هم زدم تا مايه صاف و يكدست بشه از صافي رد كردم و بعد روغن رو ريختم و كمي هم زدم تا مخلوط بشه،،كف تابه كوچك را كمي چرب كردم،از مايه به اندازه يك قاشق بزرگ داخل تابه ريختم و سريع تابه را حركت دادم تا مايه به صورت يكنواخت و نازك ،كف تابه پخش شود ،وروي حرارت ملايم پخته شود ،سپس به راحتي از تابه جداش كردم و داخلش مواد گوشتي و كمي پنير پيتزاو آويشن ريختم،دو طرفش را روي هم گذاشتم و رول كردم ،،ايتدا داخل آرد زدم و بعد داخل تخم مرغ زده شده و بعد تو آرد سوخاري غلط دادم و سرخ كردم
🧇 😋 ▫️آرد‌: یک لیوان ▫️آب: یک لیوان ▫️شکر: یک لیوان سرخالی ▫️روغن و کره: از نصف لیوان کمتر ▫️گلاب: نصف لیوان ▫️کمی زعفران و هل 🔸اول شكر رو با آب ميزاريم بجوشه، وقتى به جوش اومد زعفران دم كرده و گلاب و هل رو بهش اضافه ميكنيم و ميزاريم كنار تا کمی از حرارت بیفته، آرد الک شده رو روی حرارت ملایم گذاشته هم میزنیم تا بوی خامی آرد بره و کمی کرم رنگ بشه، بعد مخلوط کره و روغن روبهش اضافه میکنیم کمی تفت میدیم، شربت رو بهش اضافه و تند تند هم ميزنيم تا غليظ بشه، بعداز روی حرارت برداشته مابین‌ نونامیذاریم
🍕 😋 ▫️نون تافتون بسته بندی ▫️گوجه دو‌عدد ▫️تخم‌مرغ دو عدد ▫️نمک، فلفل، اویشن ▫️پنیر پیتزا به میزان لازم 🔸ژامبون یا بیکن یا پپرونی یکی دو ورق گوجه رو رنده کنید داخل تابه تفت بدین تا ابش کشیده بشه نمک، فلفل سیاه، اویشن و کمی روغن اضافه کنیدو یکمی تفت بدین حالا سس گوجه رو روی نون تافتون یا نون پیتا بریزین نون رو داخل تابه ای قرار بدین (بدون روغن) بعد تخم رو روی نون بشکونید و‌در تابه رو ببندین تا تخم مرغ کمی پخته شه حدودا دو سه دقیقه بعد که تخم مرغ خودش رو گرفت روش پپرونی یا ژامبون یا بیکن بچینین بعد روش پنیر پیتزا بریزین و‌در اخر فلفل سیاه و و‌اویشن بریزین و در تابه رو ببندین تا پنیر اب بشه ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادلازم: شکر:۵۰۰ گرم ارد:به مقدارلازم شیر:یک کیلوگرم تخم مرغ:۳ عدد سیاه دانه:۱ ق غ کنجد:۱ ق غ مایه خمیر:۱ ق غ نمک: ۱ ق م زردچوبه: ۱ ق م روغن مایع:۱/۲ لیوان طرزتهیه: شکر شیر روغن مایع و تخم مرغ رو روی حرارت مخلوط میکنیم و اونقدرهم میزنیم تا شکر مخلوط و کاملا حل بشه و ولرم بشه. ارد رو کم کم به مخلوط اضافه میکنیم سیاه دانه کنجد نمک مایه خمیر و زردچوبه روهم اضافه میکنیم و ورز میدیم ریختن ارد و ورز دادن رو ادامه میدیم به طوری که خمیر نرم و یکدستی داشته باشیم که به دست نچسبه. روی خمیر رو پوشونده و برای و برای ۲تا۳ ساعت جای گرم قرار میدیم .پس از ور اومدن خمیر پف خمیر رو با ورز دادن میگیریم . چونه های یک اندازه از خمیر جدا میکنیم و با وردنه چونه هارو پهن میکنیم .با قاشق یا چنگال روی فتیرهارو تزئین و سوراخ میکنیم . روی فطیر رو با مخلوط زردچوبه و تخم مرغ رومال میکنیم کف سینی رو با کمی روغن چرب میکنیم و فتیرهارو روی سینی میزاریم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد میپزیم نوش جان 💖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 دوم مواد لازم به ازای ۴ نفر : پیاز ۲ عدد درشت کوشت کوسفندی به ازای هر نفر ۱۰۰ تا ۱۲۰گرم با استخوان در نظر بگیرید تخم مرغ ۴ عدد خلال بادام ۳۰ گرم زرشک‌ ۳۰ گرم رب ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری گلاب یک کاسه برای خیس کردن بادام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاپ کیک اسفنجی موادلازم: ۶۰ گرم کره آب شده ۶۵ گرم آرد یک قاشق چایخوری پکینگ پودر این سه مواد رو در دمای متوسط هم بزنید. ۳ عدد زرده تخم مرغ شیر ۴۵ گرم یک قاشق چای خوری وانیل این مواد را هم به قبلی ها اضافه کرده و هم بزنید. سفیده های تخم مرغ ها را جدا هم بزنید. ۵۰ گرم شکر را به سفیده ها اضافه کرده و تا زمانیکه مثل برف سفید شود، حدود ۳-۴ دقیقه هم بزنید. سفیده ی تخم مرغ را در سه مرحله به زرده تخم مرغ اضافه کرده و با لیسک به آرامی هم بزنید. دو قاشق سوپ خوری کاکائو را با دو قاشق غذاخوری آب گرم مخلوط کرده و هم بزنید. از مواد کیک ۴ قاشق غذاخوری برداشته و به کاکائو اضافه کنید. مواد کیک را داخل کاغذ کاپ کیک بریزید و از مواد کاکائویی برای تزئین استفاده کنید. در دمای ۱۵۰ درجه حدود ۴۲-۵۰ دقیقه بپزید. نوش جان😍😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍞تست سوخاری 🍞 مواد لازم: ۱ عدد سینه مرغ ۱ فنجان آب ۱ عدد برگ بو ۱ قاشق چایخوری زنجبیل تازه ۱ حبه سیر نمک به مقدار لازم ۱ قاشق غذاخوری کره ۱ عدد پیاز ریز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری آرد ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه ۱/۲ فنجان شیر نان تست به تعداد لازم ۲ عدد تخم مرغ ۲ فنجان آرد ۲ فنجان پودر سوخاری . طرز تهیه: ابتدا مرغ را با برگ بو،سیر ،زنجبیل ،نمک و آب میپزیم،وقتی که پخته شد مرغ ها را ریش ریش می کنیم،پیاز را در کره تفت می دهیم و مرغ را اضافه می کنیم، آرد و نمک و فلفل و شیر را اضافه می کنیم و تفت می دهیم و می گذاریم ۲ دقیقه پخته شود. مطابق ویدئو دور نان تست را می گیریم و ترکیب مرغ را داخل نان تست میریزم و به شکل های مختلف برش می دهیم و در پودر سوخاری و آرد و تخم مرغ سوخاری می کنیم و در روغن از قبل داغ شده سرخ می کنیم. نوش جان.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم : ۱ پیمانه عدس قرمز ۱ پیمانه اب ۲ ق غ روغن زیتون ۲ ق غ هر سبزی معطری که دوست دارید (من ادویه ایتالیایی زدم ) اب یک عدد لیموترش ۱ ق چ نمک . طرز تهیه : عدس قرمز رو با اب فراوان حداقل ۳ ساعت خیس کنید . ابش رو خالی کنید و توی بلندر عدس رو با یک پیمانه اب، روغن زیتون ، سبزیجات معطر ،نمک و اب لیمو ترش بزنید تا کاملا مخلوط بشن. توی سینی که کاغذ نسوز انداختید مایه کراکر رو بریزید و کاملا پخش کنید 📌هر چی ظرف بزرگتر باشه و مایه نازک تر ، کراکر ها زودتر برشته میشن . سینی رو داخل فری که از قبل در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت ۳۰ دقیقه بزارید بپزه. بعد بیرونش بیارید و برش بزنید . کراکر ها رو روی توری فر بچینید و دوباره به مدت ۴۰ دقیقه بزارید تا برشته بشه( زیرش سینی نباشه که هوای کاملا دورش بچرخه ) 🖇میزان برشتگیش بستگی به ذائقتون داره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا تابه ای ۱ عدد تخم مرغ ۲ ق غ ماست ۱ پنس نمک ۱ ق چ بکینگ پودر ۶ ق غ آرد برای سس: ۱ ق چ رب گوجه نصف ق چ فلفل ۱ ق چ روغن ۱ ق چ آویشن ۱ حبه سیر رنده شده برای مواد پیتزا ۲ عدد فلفل دلم هاتداگ زیتون پنیر چدار تخم مرغ و ماست و نمک رو مخلوط کرده و نصف آرد و بکینگ پودر رو بریزین بقیه آرد در حین هم زدن و به تدریج اضافه کنین و برای اینکه به دستتون نچسبه با روغن چرب کنید دستتون رو ماهیتابه رو با روغن چرب کنید و و خمیرو پهن کرده و برای سس رب گوجه و فلفل و روغن و آویشن و سیر رنده شده با دو قاشق غ اب گرم مخلوط و روی خمیر بزنید و پنیر پیتزا ریخته وفلفل دلمه و پیاز و زیتون و سوسیس و دوباره پنیر پیتزا و سوسیس و پیاز و پاپریکا زده و در تابه رو روی حرارت متوسط با شعله پخش کن بذارین تا بپزه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم به ازای ۴ نفر : پیاز ۲ عدد درشت کوشت کوسفندی به ازای هر نفر ۱۰۰ تا ۱۲۰گرم با استخوان در نظر بگیرید تخم مرغ ۴ عدد خلال بادام ۳۰ گرم زرشک‌ ۳۰ گرم رب ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری گلاب یک کاسه برای خیس کردن بادام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رسپی یک نان خیلی راحت و خوشمزه مواد لازم: یک استکان شیر ولرم یک استکان آب ولرم نصف پاکت خمیر مایه خشک فوری(یک فاشق چایخوری) یک قاشق مرباخوری شکر یک قاشق چایخوری نمک یک عدد تخم مرغ(زرده برای رومال و سفیده برای داخل خمیر) نصف استکان روغن مایع یک قاشق غذاخوری کره دو و نیم لیوان آرد اندازه لیوان 250 میلی( لیوان دسته‌دار فرانسه) اندازه استکان 125 میلی(نصف لیوان دسته‌دار فرانسه) طرز تهیه: همه مواد خمیر به جز آرد و نمک و کره را مخلوط کنید آرد را کم‌کم اضافه کنید نمک را هم مخلوط کنید وقتی خمیر جمع شد کره را اضافه کرده و خوب ورز دهید تا خمیر نرمی که به دست نمی‌چسبد تهیه شود. روی خمیر را سلفون کشیده و یک ساعت استراحت دهید. خمیر عمل آده را دوباره ورز داده و هواگیری کنید. خمیر را روی کاغذ روغنی قرار داده کمی آردپاشی کنید و با وردنه به ضخامت 1_2 سانت خمیر را باز کنید. مانند ویدئو برش زده و دوباره روی خمیر را پوشانده و یک ربع استراحت دهید. با زرده رومال زده و کنجد بپاشید و در فری که روی 180 درجه گرم شده تا طلایی شدن روی نان بپزید. بعد از در آوردن از فر روی نان را با دستمال تمیزی بپوشانید تا نرم پنبه‌ای شود. نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: تخم مرغ: چهار عدد شکر:نصف لیوان شیر: نصف لیوان روغن مایع: یک لیوان وانیل: ۱/۴ بکینگ پودر: یک ق.چ گردو: به میزان دلخواه هویچ: یک لیوان شیره خرما: نصف لیوان(قابل حذف) دارچین: به دلخواه طرز تهیه: طبق معمول برای پخت همه کیک ها مواد رو به دمای محیط برسونید و بعد شروع به درست کردن کیک کنید شکر تخم مرغ و وانیل رو مخلوط میکنیم تا کرمی رنگ بشه و حجمش بیشتر بشه بعد روغن شیر و شیره انگور رو اضافه و در حد مخلوط شدن میزنیم تا مواد یکدست بشه بعد آرد و بکینگ پودر رو الک میکنیم و طی چند مرحله به مواد اضافه میکنیم برای اینکه مطمعن بشیم هیچ گلوله ای از آرد نمونه ۵ ثانیه با دور متوسط همزن میزنیم تا کامل مواد باهم مخلوط بشن هویچ و گردو رو اضافه میکنیم اگه دوست داشتین میتونید از دارچین هم استفاده کنید ❌اگه از شیره خرما استفاده نکردین میزان شکر رو بیشتر کنید از روغن جداکننده استفاده میکنیم بعد مواد کیک رو میریزیم و میزاریم تو فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه اجازه میدیم پخته بشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
امروز صبح🌷🌸 یک دشت خوشبختی🌸🌷 یک جهان سلامتے🌷 یک آسمان عشق پاک🌸🌷 و یک دریابرکت🌷 ازخداوند براتون خواهانم🌷🌸 🌸🌷
سالاد سیب زمینی و لوبیا سیب زمینی آبپز شده و نگینی خورد شده ۴ عدد هویج پخته شده و نگینی خورد شده لوبیا چیتی نصف لیوان ذرت کنسروی و نخود فرنگی با هم نصف لیوان خیار شور نگینی خورد شده نصف لیوان پیازچه یک قاشق غذاخوری شوید تازه یا خشک دو قاشق غذاخوری سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری ماست ۴ قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه بمقدار لازم آبلیموی تازه یک قاشق غذاخوری برای تهیه سس: ۴ قاشق ماست را با ۲ قاشق سس مایونز،فلفل، نمک و ۱ قاشق لیمو ترش مخلوط کردم. همه ی مواد را بهمراه سس داخل کاسه ای ریختم و مخلوط کردم سالاد را بمدت ۱ ساعت داخل یخچال گذاشتم تا سرد بشه و بعد داخل ظرف سرو ریختم. .
موادلازم: تخم مرغ 3 عدد شکر 1 پیمانه آرد 2 پیمانه روغن جامد آشپزخامه یا کره 1/2 پیمانه ماست پرچرب 1/2 پیمانه آب نارنگی 1/2 پیمانه رنده پوست پرتقال 1 قاشق سوپخوری وانیل 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری طرز تهيه: ابتدا شکر ,روغن و انیل را با همزن میزنیم تا پوک شود.تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده و به همزدن ادامه دهید تا مایه غلیظ و کشدار شود.ماست را اضافه و به همزدن ادامه دهید.پوست پرتقال و آب نارنگی را نیز اضافه کرده و مخلوط کنید.آرد و بکینگ پودر الک شده را با لیسک به آرامی به خورد مواد داهید.مواد را در قالب کاغذ انداخته ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 تا 40 دقیقه بپیزید.میتونید روی کیک قبل از پخت چند برش نازک نارنگی که کمی رطوبتش را با حوله آشپزخانه گرفته اید قرار دهید تا کیک شما زیباتر بشه
کدو حلوایی متوسط، یک عدد کره، 100 گرم شکر، یک پیمانه زعفران غلیظ دمکرده گردوی خرد شده، 100 گرم هل دارچین گلاب به مقدار لازم طرز تهیه: ابتدا کدو حلوایی را بشویید و با چاقو نصف کنید. سپس تخم داخل هر نیمه را خالی کرده و فضای داخل آن را خوب تمیز کنید. حالا هر کدام از نیمه ها را با چاقو پوست کنده و به قطعات کوچک برش دهید. حالا تو یه قابلمه کدوهارو بزارید و یک لیوان آب روش بریزید بزارید رو حرار ت ملایم اجازه بدید کدوها نرم بشن و آبش تموم شه. با بلندر کدوهارو بکوبید تا پوره بشه کره رو اضافه کنید و شکر هم بریزید و بزارید کدوها با حرارت ملایم سرخ بشن (مواظب باشید تغییر رنگ نده)... زعفرا هل دارچین گلاب و گردوی خرد شدرو اضافه کنید خوب با هم مخلوط کنید. دسر آمادست😊 حتی میتونین کدوهارو حلقه حلقه کنین داخل یه ماهی تابه کره بریزید روش شکر و هل و دارچین زعفرانم بریزید بزارید آروم آروم نرم شه و سرخ بشه
••• : طرز تهیه : كافيه دوعدد تخم مرغ روبا پنج ق غ خوري شكر باهمزن بزنيد بعد بهش چهازق غ خوري روغن مايع وبعد يك ق غ خوري بكينگ پودر ونصف ق م خوري وانيل اضافه كنيد ودر ادامه هم دوقاشق غذاخوري پودر كاكائو ودوليوان آرد الك شده رو كم كم اضافه كنيد وخوب مخلوط كنيد تا مواد پنكيك اماده بشه بعد تابه نچسبي رو داغ كنيد با كمك يك ملاقه كوچيك ازمواد برداشته وپنكيك هارو اماده كنید
😊 اول قرار بود تو يه قالب ديگه ،و يه شكل ديگه درستش كنم،اما چون خواستم در حجم كمتري باشه ،اين قالب رو انتخاب كردم و فضاي خاليش رو هم با نون خامه اي پر كردم😅 . طرز تهيه: شير ٤ليوان شکر1لیوان گلاب نصف استکان پودرژلاتین ٤ ق غ پودرنارگیل 1لیوان پودر نشاسته ذرت 1استکان وانیل درصورت تمایل پودرژلاتین بانصف استکان آب مخلوط و بن ماری کرده ،شیر وشکر ونشاسته ذرت باهم مخلوط کرده وروی گاز گذاشته وقتی مثل فرنی شد پودرژلاتین رابه آن اضافه کرده بعد گلاب ووانیل اضاف کرده ودرپایان هم پودر نارگیل میریزیم وبعد به مدت 6ساعت دریخچال گذاشته تا ببندد. .
تخم مرغ 3 عدد/شکر: يک ونيم پيمانه/روغن مايع: دوسوم پيمانه/شير: يک دوم پيمانه/آرد: دو و نيم پيمانه/بيکينگ پودر: يک قاشق سوپخوري/ارده: يک دوم پيمانه/کنجد: 2 قاشق سوپخوري/گردوي خرد شده :2 قاشق سوپخوري طرز تهيه: تخم مرغ ها و شکر را با هم بزنيد تا حجم آن دو برابر شود و کاملا شکر داخل آن حل شود.سپس روغن مايع و شير را اضافه کرده و با قاشق هم بزنيد. آنگاه آرد و بکينگ پودر را که از قبل 2 تا3 مرتبه الک کرده ايد، اضافه کرده و مخلوط کنيد. در آخر ارده را اضافه کنيد و فقط در حد مخلوط شدن مواد را هم بزنيد. مايه را در قالبي که کف آن را چرب کرده و کنجد پاشيده ايد بريزيد. در انتها روي آن گردو ريخته و در فر گرم شده از یک ربع قبل با حرارت 170 درجه ي سانتي گراد و به مدت 30 تا 40 دقيقه قرار دهيد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم برنج یک پیمانه ۱۰۰ گرم سبزی کوفته (تره، جعفری، نعنا، پیازچه، ترخون و مرزه) ۳۰۰ گرم لپه ۱/۲ پیمانه آرد نخودچی ۱ قاشق غذاخوری پر گردو و زرشک و آلو برای وسط کوفته پیاز یک عدد بزرگ برای پیاز داغ فلفل سیاه، نمک و زردچوبه به مقدار لازم . ابتدا برنج رو بزارید تا بپزه و دم بکشه بدون روغن با مقداری نمک و یک ق کوچک زردچوبه لپه ها رو بزارید تا خیس بخورن و بعد بپزید . برنج، لپه پخته شده را با گوشت چرخکرده به همراه سبزی و ادویه ها و ارد نخودچی خوب باهم ترکیب کنید این کار رو باید به خوبی انجام بدین و حسابی چنگ بزنید . من برای سبزی از سبزی پلو استفاده کردم چون سبزی کوفته نداشتم و کمی ترخون و مرزه خشک شده هم ریختم خیلی خوب شد🤗
🌮 😋 ▫️تخم مرغ ۴ عدد ▫️ژامبون مرغ ۳ ورق ▫️نصف فلفل دلمه متوسط ▫️ذرت ۱/۴ پیمانه ▫️قارچ ۴ دونه 🔸ژامبون ،قارچ ، فلفل دلمه و ذرت رو تفت بدید تا از حالت خامی خارج بشه . تابه کرپ (یا هرنوعی ماهیتابه ای فقط باید نچسب باشه) کمی با روغن چرب کنید . دو عدد تخم مرغ هم زده شده رو حالت خاگینه دوطرف اون رو سرخ کنید زیر گاز‌رو خاموش کنید و مقداری از مواد رو یه سمت اون بریزین (من یکم پنیر پیتزا هم روش ریختم که کاملا اختیاریه) . سمت دیگه تخم مرغ هارو روی مواد بندازین و برگردونین.
نشاسته 100 گرم شکر 200 گرم گلاب نصف لیوان آب سرد 2 لیوان روغن مایع 1 قاشق چایخوری مغز گردو 100 گرم پودر نارگیل 150 گرم طرز تهیه در یک ظرف تفلون نشاسته را با آب سرد حل کرده و سپس روی حرارت ملایم گذاشته تا کاملا حل شود باید خیلی مراقب بود تا گلوله نشودبه این نکته دقت کنید .وقتی مایع حل شد و نرم شد شکر و گلاب و روغن را اضافه کرده و مرتب هم زده تا مایع به قدری غلیظ شود که بصورت یک خمیر در وسط ظرف بماند سپس از روی حرارت برداشته و مغز گردو را با آن مخلوط کرده و می گذاریم تا خنک شود وقتی خنک شد آن را به مدت 1 ساعت در یخچال گذاشته تا کاملا سفت شود بعداندکی دست خود را چرب کرده و مایع خمیر شکل خود کمی ورز می دهیم و بعد بصورت لوله های به قطر 3 سانت درآورده و در پودر نارگیل می غلطانیم . بسیار خوش مزه و خوش عطر می باشد