eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم به ازای ۴ نفر : پیاز ۲ عدد درشت کوشت کوسفندی به ازای هر نفر ۱۰۰ تا ۱۲۰گرم با استخوان در نظر بگیرید تخم مرغ ۴ عدد خلال بادام ۳۰ گرم زرشک‌ ۳۰ گرم رب ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری گلاب یک کاسه برای خیس کردن بادام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رسپی یک نان خیلی راحت و خوشمزه مواد لازم: یک استکان شیر ولرم یک استکان آب ولرم نصف پاکت خمیر مایه خشک فوری(یک فاشق چایخوری) یک قاشق مرباخوری شکر یک قاشق چایخوری نمک یک عدد تخم مرغ(زرده برای رومال و سفیده برای داخل خمیر) نصف استکان روغن مایع یک قاشق غذاخوری کره دو و نیم لیوان آرد اندازه لیوان 250 میلی( لیوان دسته‌دار فرانسه) اندازه استکان 125 میلی(نصف لیوان دسته‌دار فرانسه) طرز تهیه: همه مواد خمیر به جز آرد و نمک و کره را مخلوط کنید آرد را کم‌کم اضافه کنید نمک را هم مخلوط کنید وقتی خمیر جمع شد کره را اضافه کرده و خوب ورز دهید تا خمیر نرمی که به دست نمی‌چسبد تهیه شود. روی خمیر را سلفون کشیده و یک ساعت استراحت دهید. خمیر عمل آده را دوباره ورز داده و هواگیری کنید. خمیر را روی کاغذ روغنی قرار داده کمی آردپاشی کنید و با وردنه به ضخامت 1_2 سانت خمیر را باز کنید. مانند ویدئو برش زده و دوباره روی خمیر را پوشانده و یک ربع استراحت دهید. با زرده رومال زده و کنجد بپاشید و در فری که روی 180 درجه گرم شده تا طلایی شدن روی نان بپزید. بعد از در آوردن از فر روی نان را با دستمال تمیزی بپوشانید تا نرم پنبه‌ای شود. نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: تخم مرغ: چهار عدد شکر:نصف لیوان شیر: نصف لیوان روغن مایع: یک لیوان وانیل: ۱/۴ بکینگ پودر: یک ق.چ گردو: به میزان دلخواه هویچ: یک لیوان شیره خرما: نصف لیوان(قابل حذف) دارچین: به دلخواه طرز تهیه: طبق معمول برای پخت همه کیک ها مواد رو به دمای محیط برسونید و بعد شروع به درست کردن کیک کنید شکر تخم مرغ و وانیل رو مخلوط میکنیم تا کرمی رنگ بشه و حجمش بیشتر بشه بعد روغن شیر و شیره انگور رو اضافه و در حد مخلوط شدن میزنیم تا مواد یکدست بشه بعد آرد و بکینگ پودر رو الک میکنیم و طی چند مرحله به مواد اضافه میکنیم برای اینکه مطمعن بشیم هیچ گلوله ای از آرد نمونه ۵ ثانیه با دور متوسط همزن میزنیم تا کامل مواد باهم مخلوط بشن هویچ و گردو رو اضافه میکنیم اگه دوست داشتین میتونید از دارچین هم استفاده کنید ❌اگه از شیره خرما استفاده نکردین میزان شکر رو بیشتر کنید از روغن جداکننده استفاده میکنیم بعد مواد کیک رو میریزیم و میزاریم تو فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه اجازه میدیم پخته بشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
امروز صبح🌷🌸 یک دشت خوشبختی🌸🌷 یک جهان سلامتے🌷 یک آسمان عشق پاک🌸🌷 و یک دریابرکت🌷 ازخداوند براتون خواهانم🌷🌸 🌸🌷
سالاد سیب زمینی و لوبیا سیب زمینی آبپز شده و نگینی خورد شده ۴ عدد هویج پخته شده و نگینی خورد شده لوبیا چیتی نصف لیوان ذرت کنسروی و نخود فرنگی با هم نصف لیوان خیار شور نگینی خورد شده نصف لیوان پیازچه یک قاشق غذاخوری شوید تازه یا خشک دو قاشق غذاخوری سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری ماست ۴ قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه بمقدار لازم آبلیموی تازه یک قاشق غذاخوری برای تهیه سس: ۴ قاشق ماست را با ۲ قاشق سس مایونز،فلفل، نمک و ۱ قاشق لیمو ترش مخلوط کردم. همه ی مواد را بهمراه سس داخل کاسه ای ریختم و مخلوط کردم سالاد را بمدت ۱ ساعت داخل یخچال گذاشتم تا سرد بشه و بعد داخل ظرف سرو ریختم. .
موادلازم: تخم مرغ 3 عدد شکر 1 پیمانه آرد 2 پیمانه روغن جامد آشپزخامه یا کره 1/2 پیمانه ماست پرچرب 1/2 پیمانه آب نارنگی 1/2 پیمانه رنده پوست پرتقال 1 قاشق سوپخوری وانیل 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری طرز تهيه: ابتدا شکر ,روغن و انیل را با همزن میزنیم تا پوک شود.تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده و به همزدن ادامه دهید تا مایه غلیظ و کشدار شود.ماست را اضافه و به همزدن ادامه دهید.پوست پرتقال و آب نارنگی را نیز اضافه کرده و مخلوط کنید.آرد و بکینگ پودر الک شده را با لیسک به آرامی به خورد مواد داهید.مواد را در قالب کاغذ انداخته ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 تا 40 دقیقه بپیزید.میتونید روی کیک قبل از پخت چند برش نازک نارنگی که کمی رطوبتش را با حوله آشپزخانه گرفته اید قرار دهید تا کیک شما زیباتر بشه
کدو حلوایی متوسط، یک عدد کره، 100 گرم شکر، یک پیمانه زعفران غلیظ دمکرده گردوی خرد شده، 100 گرم هل دارچین گلاب به مقدار لازم طرز تهیه: ابتدا کدو حلوایی را بشویید و با چاقو نصف کنید. سپس تخم داخل هر نیمه را خالی کرده و فضای داخل آن را خوب تمیز کنید. حالا هر کدام از نیمه ها را با چاقو پوست کنده و به قطعات کوچک برش دهید. حالا تو یه قابلمه کدوهارو بزارید و یک لیوان آب روش بریزید بزارید رو حرار ت ملایم اجازه بدید کدوها نرم بشن و آبش تموم شه. با بلندر کدوهارو بکوبید تا پوره بشه کره رو اضافه کنید و شکر هم بریزید و بزارید کدوها با حرارت ملایم سرخ بشن (مواظب باشید تغییر رنگ نده)... زعفرا هل دارچین گلاب و گردوی خرد شدرو اضافه کنید خوب با هم مخلوط کنید. دسر آمادست😊 حتی میتونین کدوهارو حلقه حلقه کنین داخل یه ماهی تابه کره بریزید روش شکر و هل و دارچین زعفرانم بریزید بزارید آروم آروم نرم شه و سرخ بشه
••• : طرز تهیه : كافيه دوعدد تخم مرغ روبا پنج ق غ خوري شكر باهمزن بزنيد بعد بهش چهازق غ خوري روغن مايع وبعد يك ق غ خوري بكينگ پودر ونصف ق م خوري وانيل اضافه كنيد ودر ادامه هم دوقاشق غذاخوري پودر كاكائو ودوليوان آرد الك شده رو كم كم اضافه كنيد وخوب مخلوط كنيد تا مواد پنكيك اماده بشه بعد تابه نچسبي رو داغ كنيد با كمك يك ملاقه كوچيك ازمواد برداشته وپنكيك هارو اماده كنید
😊 اول قرار بود تو يه قالب ديگه ،و يه شكل ديگه درستش كنم،اما چون خواستم در حجم كمتري باشه ،اين قالب رو انتخاب كردم و فضاي خاليش رو هم با نون خامه اي پر كردم😅 . طرز تهيه: شير ٤ليوان شکر1لیوان گلاب نصف استکان پودرژلاتین ٤ ق غ پودرنارگیل 1لیوان پودر نشاسته ذرت 1استکان وانیل درصورت تمایل پودرژلاتین بانصف استکان آب مخلوط و بن ماری کرده ،شیر وشکر ونشاسته ذرت باهم مخلوط کرده وروی گاز گذاشته وقتی مثل فرنی شد پودرژلاتین رابه آن اضافه کرده بعد گلاب ووانیل اضاف کرده ودرپایان هم پودر نارگیل میریزیم وبعد به مدت 6ساعت دریخچال گذاشته تا ببندد. .
تخم مرغ 3 عدد/شکر: يک ونيم پيمانه/روغن مايع: دوسوم پيمانه/شير: يک دوم پيمانه/آرد: دو و نيم پيمانه/بيکينگ پودر: يک قاشق سوپخوري/ارده: يک دوم پيمانه/کنجد: 2 قاشق سوپخوري/گردوي خرد شده :2 قاشق سوپخوري طرز تهيه: تخم مرغ ها و شکر را با هم بزنيد تا حجم آن دو برابر شود و کاملا شکر داخل آن حل شود.سپس روغن مايع و شير را اضافه کرده و با قاشق هم بزنيد. آنگاه آرد و بکينگ پودر را که از قبل 2 تا3 مرتبه الک کرده ايد، اضافه کرده و مخلوط کنيد. در آخر ارده را اضافه کنيد و فقط در حد مخلوط شدن مواد را هم بزنيد. مايه را در قالبي که کف آن را چرب کرده و کنجد پاشيده ايد بريزيد. در انتها روي آن گردو ريخته و در فر گرم شده از یک ربع قبل با حرارت 170 درجه ي سانتي گراد و به مدت 30 تا 40 دقيقه قرار دهيد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم برنج یک پیمانه ۱۰۰ گرم سبزی کوفته (تره، جعفری، نعنا، پیازچه، ترخون و مرزه) ۳۰۰ گرم لپه ۱/۲ پیمانه آرد نخودچی ۱ قاشق غذاخوری پر گردو و زرشک و آلو برای وسط کوفته پیاز یک عدد بزرگ برای پیاز داغ فلفل سیاه، نمک و زردچوبه به مقدار لازم . ابتدا برنج رو بزارید تا بپزه و دم بکشه بدون روغن با مقداری نمک و یک ق کوچک زردچوبه لپه ها رو بزارید تا خیس بخورن و بعد بپزید . برنج، لپه پخته شده را با گوشت چرخکرده به همراه سبزی و ادویه ها و ارد نخودچی خوب باهم ترکیب کنید این کار رو باید به خوبی انجام بدین و حسابی چنگ بزنید . من برای سبزی از سبزی پلو استفاده کردم چون سبزی کوفته نداشتم و کمی ترخون و مرزه خشک شده هم ریختم خیلی خوب شد🤗
🌮 😋 ▫️تخم مرغ ۴ عدد ▫️ژامبون مرغ ۳ ورق ▫️نصف فلفل دلمه متوسط ▫️ذرت ۱/۴ پیمانه ▫️قارچ ۴ دونه 🔸ژامبون ،قارچ ، فلفل دلمه و ذرت رو تفت بدید تا از حالت خامی خارج بشه . تابه کرپ (یا هرنوعی ماهیتابه ای فقط باید نچسب باشه) کمی با روغن چرب کنید . دو عدد تخم مرغ هم زده شده رو حالت خاگینه دوطرف اون رو سرخ کنید زیر گاز‌رو خاموش کنید و مقداری از مواد رو یه سمت اون بریزین (من یکم پنیر پیتزا هم روش ریختم که کاملا اختیاریه) . سمت دیگه تخم مرغ هارو روی مواد بندازین و برگردونین.
نشاسته 100 گرم شکر 200 گرم گلاب نصف لیوان آب سرد 2 لیوان روغن مایع 1 قاشق چایخوری مغز گردو 100 گرم پودر نارگیل 150 گرم طرز تهیه در یک ظرف تفلون نشاسته را با آب سرد حل کرده و سپس روی حرارت ملایم گذاشته تا کاملا حل شود باید خیلی مراقب بود تا گلوله نشودبه این نکته دقت کنید .وقتی مایع حل شد و نرم شد شکر و گلاب و روغن را اضافه کرده و مرتب هم زده تا مایع به قدری غلیظ شود که بصورت یک خمیر در وسط ظرف بماند سپس از روی حرارت برداشته و مغز گردو را با آن مخلوط کرده و می گذاریم تا خنک شود وقتی خنک شد آن را به مدت 1 ساعت در یخچال گذاشته تا کاملا سفت شود بعداندکی دست خود را چرب کرده و مایع خمیر شکل خود کمی ورز می دهیم و بعد بصورت لوله های به قطر 3 سانت درآورده و در پودر نارگیل می غلطانیم . بسیار خوش مزه و خوش عطر می باشد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🧑‍🍳پارت دوم زردچوبه ۵۰گرم پودر زیره سیاه ۵۰گرم دارچین ۵۰ گرم فلفل سیاه ۵۰گرم پودر سیر ۳۰ گرم پودر پیاز ۳۰گرم تخم گشنیز ۳۰گرم هل ۲۰گرم میخک۲۰ گرم برگ بو ۲۰ گرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مقدار خیار بیشتر از مواد دیگه س هویج خام حتما رنده کنید با رنده درشت با دست خرد نکنید مقدار پیاز کم باشه سعی کنید از گوجه فرنگی گوشتی استفاده کنید میخواید رژیمی درست کنید فقط ماست بریزید ولی این سالاد با بیشتر با مخلوط سس مایونز وماست درست میشه مقدار سس بیشتر از ماست باشه یکی دو حبه سیر رنده شده بریزید عزیزان این سالاد باید مثل خیار ماست باشه سسش زیاد نیست مخلوط ماست وسس مایونزه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🧑‍🍳 زردچوبه ۵۰گرم پودر زیره سیاه ۵۰گرم دارچین ۵۰ گرم فلفل سیاه ۵۰گرم پودر سیر ۳۰ گرم پودر پیاز ۳۰گرم تخم گشنیز ۳۰گرم هل ۲۰گرم میخک۲۰ گرم برگ بو ۲۰ گرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑‍🍳👩‍🍳 مواد لازم پروبال جودوسر فوری ۴۰گرم یا نصف لیوان پودر یا سویق سنجد ۲تا۳قاشق غذا خوری پودر کاکائو یک قاشق ارده یا کره بادام زمینی ۲قاشق سرخالی دارچین وانیل آب ۲تاسه قاشق پودر پروتئین یک اسکوپ عسل ۲قاشق سرخالی دانه چیا یک قاشق گرانولابار جودوسر ۴۰گرم خرما ۷عدد دانه چیا قهوه دمی یا نسکافه ۲تا ۳قاشق کره مغز یک قاشق
‍ پفک با آرد نخود چی😍😍 ✍موادلازم : آرد نخوچی نرم یک پیمانه آرد برنج یا ذرت یک پیمانه یا مخلوط از آرد ذرت و نشاسته ذرت جوش شیرین 1/8 ق چ یا دو برابر بکینگ پودر جایگزین شود : 1/4 ق چ بکینگ پودر 3 تا 4 ق غ آب یک ق غ کره یا مارگارین پودر پنیر پارمزان 1/3 پیمانه نمک به قدر لازم ادویه جات دلخواه مخلوط یا پودر آویشن در صورت تمایل رنگ غذایی یا مقداری زردچوبه 🍜طرز تهیه در مرحله اول آرد و زرد چوبه و ادویه ها را به هر میزانی که دوست دارید مخلوط کنید و بعد طعم دهنده و جوش شیرین را هم جدا الک کنید و به مواد گفته شده اضافه کنید. در آخر، همه را هم باهم الک کنید. همه را در ظرفی ریخته و کره را ذوب کنید و به همراه پودر پارمزان به این مواد اضافه کنید. کمی مواد را ورز دهید و خمیر که سف شد خمیر آماده است. با استفاده از رنده می توانید خمیر را رنده کنید و بعد در روغن داغ بریزید تا سرخ شوند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببینید🔈 آرد ۲و ۱/۴پ شکر ۲/۳پ انار ۱/۲پ جوش شیرین ۱ق چ نمک ۱ق چ وانیل ۱ق چ آب انار ۲ق غ تخم مرغ ۲ع شکلات چیبسی ۱/۲پ کره ذوب شده ۱۵۰ گرم بچه ها آب انار قابل حذفه و اینکه حتما کوکی هاتون رو بیشتر از من فاصله بدین چون سینی اول من بهم چسبیدن نمیدونم چرا انقدر جفت جفت مواد ریختم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑‍🍳👩‍🍳پارت دوم مواد لازم پروبال جودوسر فوری ۴۰گرم یا نصف لیوان پودر یا سویق سنجد ۲تا۳قاشق غذا خوری پودر کاکائو یک قاشق ارده یا کره بادام زمینی ۲قاشق سرخالی دارچین وانیل آب ۲تاسه قاشق پودر پروتئین یک اسکوپ عسل ۲قاشق سرخالی دانه چیا یک قاشق گرانولابار جودوسر ۴۰گرم خرما ۷عدد دانه چیا قهوه دمی یا نسکافه ۲تا ۳قاشق کره مغز یک قاشق