eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.8هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی ایرانی🍔
قارچ و بادمجان سوخاری
بشقاب سوخاری (قارچ و بادمجان) ---------- »»»ترکیبات آرد: آرد: 1 کیلو روکش: نمک: 3 قاشق غذاخوری آرد سوخاری: 3 قاشق غذاخوری فلفل قرمز: نصف قاشق غذاخوری »»»ترکیبات آب: آب: 1/5 لیتر نمک: 3 قاشق غذاخوری فلفل سیاه: نصف قاشق غذا‌خوری پودر سیر: نصف قاشق غذاخوری ---------- دقت کنید که قارچ تازه و ریز باشه شما باید قارچ و بادمجون رو اول داخل آرد، بعد آب، دوباره آرد، بعد آب و در نهایت آرد بریزید. یعنی 2 بار داخل آب و 3 بار داخل آرد. واینکه زمانی که قارچ و بادمجون داخل آرد هستند، خوب اونارو مخلوط کنید که آرد خوب به کار بچسبه. ---------- در مرحله سرخ کردن اگر روغن شما داغ نباشه کارتون خیلی بی‌کیفیت میشه. روغن من حدود 5 دقیقه روی شعله بود بعد قارچ رو ریختم داخلش. و اینکه عمق روغن باید زیاد باشه. پس ظرفتون رو مثل مال من انتخاب کنبد هر وقت احساس کردید رنگش عوض شد، با انگشت قارچ و بادمجون رو لمس کنید، اگر سفت بودند یعنی اینکه آماده هست. و باید اونارو از روغن خارج کنید. آموزش سس پنیر هم که توی هایلایت ((سس‌ها)) ببینید. دوستان اگه قارچ سوخاری رو با سس سیری که توی پست نون سیر آموزش دادم میل کنید، به معجزه قرن میرسید😀 این هم از قارچ سوخاری که خیلی درخواست داشتم. این همون چیزیه که تو بهترین رستوران‌ها هم، نمی‌تونید پیدا کنید😇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیاز ۱ عدد چرخکرده یا ریز شده سینه مرغ ۹۰ گرم (میتونه چرخکرده گوشت یا سویا یا لوبیاقرمز یا سیاه به‌جاش استفاده‌شه) سیر ۲ حبه فلفل‌دلمه یا چیلی ۱ عدد رب گوجه نصف تا یک ق‌غ ذرت و لوبیا پخته اختیاریه در حد یکی دو ق‌غ نمک و ادویه‌هایی مثل آویشن، فلفل، پودرسیر لواش سبوسدار حدود ۷۵ گرم پنیر موزارلا کم‌چرب حدود ۷۰ گرم برای کل کار برای سس: گوجه‌فرنگی ۲ عدد نمک و ادویه آرد نصف تا یک ق‌غ آب لیموترش تازه نصف یک عدد ماست یونانی ۱ ق‌غ که میتونه حذف شه ✅این غذا را یا در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه به مدت حدود پانزده دقیقه میپزیم تا روش گریل شه یا از سس کمی آبدار، کمی هم کف تابه میریزیم و روی حرارت اجاق‌گاز اجازه میدیم تا پنیرها آب بشه ✅ از سس هرچی کمتر روی ظرف را بپوشانید، یا سس غلیظ‌تر باشه، انچیلادای شما خشکتر و تردتر میشه. پس مقدار و غلظت سس به ذائقه شما بستگی داره ✅ نکته آخر اینکه من در پخت این غذا اصلا از روغن استفاده نکردم و برای پخت گوشت و سبزیجات هم از آب خودشون و نهایتا چند قاشق آب کمک گرفتم، اما شما میتونید از کمی روغن زیتون در سس رویی و میانی استفاده‌کنید و کالریش را اضافه کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رول_سبزیجات از قارچ و فلفل رنگى فريزرى استفاده كردم يك عدد پياز نگيني شده را در روغن تفت دهيد، زردچوبه اضافه كنيد . فلفل دلمه رنگي خرد شده را اضافه و تفت دهيد، در وسط قارچ را اضافه و تفت دهيد و نمك و پاپريكا بزنيد ، مخلوط و تفت دهيد ٥ عدد تخم مرغ ، يك ق غ زعفران دم كرده و يك ق م نمك را با همزن مخلوط كنيد.درماهيتابه ترجيحا تفلون و چهار گوش ، روغن ريخته، كمي كه داغ شد مخلوط تخم مرغ را در آن بريزيد، كمي ماهيتابه راتكان دهيد تا كف ظرف از تخم مرغ پوشيده شود چند دقيقه درب ظرف را بذارید ، حرارت را كم كنيد سپس سبزيجات سرخ شده را روي سطح تخم مرغ بريزيد سبزيجات سرخ شده بايد داغ باشد تا سطح بالايي تخم مرغ را كه هنوز خام است بخود جذب كند و هم سبزيجات حالت چسبندگي بگيرند و هم تخم مرغ پخته شود. درب ظرف را بزاريد و بعد از اينكه مطمئن شديد كه خوب مغز پخت شده با احتياط به ظرف ديگري منتقل و آن را داغ رول كنيد تا تمام قسمت ها حين رول كردن به هم بچسبند و روي دستمال آشپزخانه بذاريد تا روغن اضافي آن گرفته شود و در انتها به ظرف مورد نظر براي سرو منتقل كنيد و به دلخواه تزيين و برش دهيد و نوش جان كنيد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه ایده یلدایی مواد لازم: نشاسته: نصف لیوان، آب سرد:یک لیوان و نیم، شکر: نصف لیوان( میتونید مقدارشو بیشتر یا کمتر کنید بستگی به طعم ژله داره) ، روغن : یک سوم لیوان ، ژله : یک بسته ، گلاب : 3 ق غ طرز تهیه: نشاسته رو با آب سرد مخلوط کرده ،ژله و شکر رو هم اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا ذرات نشاسته کاملا حل بشه. سپس روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم میزنیم. وقتی کمی غلیظ شد گلاب رو اضافه میکنیم و کمی بعد روغن رو اضافه میکنیم و هم چنان هم میزنیم. وقتی دیدیم مواد از ظرف کاملا جدا میشه یعنی به غلظت کافی رسیده و از روی حرارت برمیداریم.اجازه میدیم کمی که سرد شد گلوله های کوچک درست کرده و توی پودر نارگیل میغلتونیم. میشه مواد رو توی ظرفی که سلفون کشیدیم هم بریزیم مدت سه ساعت توی یخچال قرار بدیم بعد توی ظرف برش های مثلثی یا مستطیلی بدیم و توی پودر نارگیل بغلتونیم. اگر مواد با حرارت بالا و زمان کم بپزه بوی خامی نشاسته از بین نمیره و پخته نمیشه و مزه خوبی پیدا نمیکنه. پس برای رسیدن به نتیجه دلخواه حتما زمان بزارید. 🌸🍃🌸🍃🌸
آشپزی ایرانی🍔
#کیک_ساده_شکلاتی_درپوست_پرتقال
مواد لازم تخم مرغ 6 عدد شکر 250 گرم آرد 200 گرم شیر 1/2 لیوان روغن 3/4 لیوان پودر کاکائو 5 قاشق غذاخوری وانیل 1/2 قاشق چایخوری بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری طرز تهیه : ابتدا مواد خشک ( آرد ، وانیل ، پودر کاکائو و بکینگ پودر ) را داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید. تخم مرغ ها را درون کاسه ای دیگر با شکر ، شیر و روغن خوب مخلوط کنید سپس مخلوط آرد را کم کم اضافه نمائید و حدود 5 دقیقه با همزن برقی بزنید تا یکدست شود. قالب کیک را چرب کنید و روی آن کمی آرد بپاشید ( قالب را برگردانید تا ارد اضافی بریزد ) ، مخلوط کیک را درون قالب بریزید و درون فری که از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید به مدت 45 – 60 دقیقه ( بسته به نوع فر ) بپزید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نخود ۳۰۰ گرم سیر ۳ حبه پیاز ۱ عدد کوچک تخم مرغ ۱ عدد جعفری به مقدار لازم ادویه(نمک،فلفل سیاه و قرمز، ادویه مخصوص فلافل که شامل پودر انبه،زیره سیاه،زرچوبه،زنجبیل،سیر،پیاز،تخم گشنیز،جعفری و نعنا خشکه) به مقدار لازم بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری نخودو حتما یکی دو روز خیس کنید بعد پوست روشو بگیرید، حتما دو ساعتی داخل یخچال بزارید تا طعم بگیره،ادویه فلافل من آماده بود و خودم ترکیبش نکردم.
آشپزی ایرانی🍔
پاستا فتو چینی با کوفته قلقلی
🔺️مواد لازم برای کوفته ها گوشت چرخ کرده کم چرب 250 گرم تخم مرغ 1 عدد آرد سوخاری 4 قاشق غذا خوری نصف پیاز رنده شده سیر 1 حبه فلفل سیاه پودر فلفل چیلی نمک 🔺️مواد لازم برای پاستا پاستا 250 گرم 1/2 پیاز رب گوجه 1 قاشق غذاخوری پوره گوجه 1 لیوان شکر 1 قاشق چایخوری (دلبخواهی) نخود فرنگی 1 لیوان گوجه گیلاسی5-6 (دلبخواهی) آب 500 میلی لیتر شیر ‌200 میلی لیتر نمک فلفل پنیر پارمزان رنده شده به مقدار دلخواه 🔺️طرز تهیه ابتدا همه ی مواد کوفته را در ظرفی ریخته و خوب ورز میدهیم تا کاملا مخلوط بشن حالا به اندازه یک گردو از مواد برداشته و شکل میدهیم و داخل روغن کمی سرخ میکنیم ،کوفته هارو از تابه خارج کرده و داخل همان تابه پیاز خرد شده را اضافه کرده و 1 دقیقه تفت ميدهیم حالا رب رو اضافه کرده و کمی تفت میدهیم حالا پوره گوجه فرنگی و شکر رو اضافه کرده و 1 دقیقه دیگر تفت میدهیم سپس کوفته ها پاستا رو به سس اضافه کرده و بعد آب و شیر روی پاستاها میریزیم و در آخر نمک و فلفل و ادویه های دلخواه رو اضافه میکنیم وقتی که سس شروع به جوشیدن کرد حرارت را کم میکنیم و درب تابه رو میزاریم گاهی هم میزنیم برای این مقدار پاستا حدواد 15 دقیقه طول میکشه تا پاستا آماده بشه.بسته به نوع پاستا شما ممکن است این زمان کمی تغییر کنه.اگه سس آبکی بود درب تابه رو باز بذارید سس غلیظ بشه و اگه پاستا سفت بود میتونید کمی آب گرم‌اضافه کنید و در مرحله آخر مقداری پنیر پارمزان را روی پاستا رنده میکنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک فیلو توفیلم همه چی مشخصه حالاموقع سرو دوس داشتين بازم سس شكلات ميتونين روش بريزين يني شكلات آبشده ای نوتلايي چيزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میرزاقاسمی اصل گیلانی😋 اين ديگه اصلشه اول سير خام و گوجه رو تفت بعد تخم مرغ بعد بادمجون كبابي اضافه باز يه تفت و اماده اون سياها هم كثيفي نبودن پوست بادمجون بودن.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
1/5 پیمانه شیر 1 پیمانه پوره کدوحلوایی 3 قاشق غذاخوری شکر 2 قاشق غذاخوری روغن مایع 2 پیمانه آردگندم 2 قاشق چایی خوری بیکینگ پودر 1 قاشق چایی خوری دارچین 1 قاشق چایی خوری زعفران دم کرده 1 عدد تخم مرغ یک پنس نمک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی عصرونه 🥮 شیرینی فوق العاده خوشمزه که هم میتونه تنهایی با چایی سرو کنید هم بستنی و خامه بزنید داخلش 😋❤ این‌روش خیلی عالیه مواد لازم 7 لیوان ارد سمولینا 2 لیوان اب 1 لیوان ماست 1.5 لیوان پودر قند یا‌شکر 3 قاشق چایخوری جوش شیرین من نگفتم🤦‍♀️ شما حتما اضافه کنید 1 قاشق غذاخوری آب لیمو شربت 4 فنجان شکر 6 عدد آب 1 برش نازک لیمو بادام 2 قاشق غذاخوری شکر ذوب شده با اب طرز تهیه: ابتدا بگذارید شربت آماده شود ، شکر و آب را در قابلمه ریخته و مخلوط کرده ، آنرا روی اجاق گاز قرار دهید ، بعد از جوش یک تکه لیمو اضافه کنید ، به مدت 15 دقیقه روی حرارت کم بجوشانید و کنار بگذارید. اجازه می دهیم مواد دسر خود را درون کاسه خمیر ورز دهیم ، جوش شیرین و لیمو را اضافه کنیم ، خوب مخلوط کنیم ، یک لیوان آب را با گلاب و شکر قاطی میکنیم و کمی حرارت میدیم ، بگذارید 15 دقیقه استراحت کند و بگذارید در ظرف فر خمیر را و اب شکر و گلاب رو بریزید و برش بزنید و بادام بزنید و در یک درجه حرارت فر 180 درجه سانتیگراد بپزد به مدت ۲۰ دقیقه می توانید با بستنی یا خامه سرو کنید😋