6.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رول_سبزیجات_مرغ
موادلازم برای خمیر:
تخم مرغ 4 عدد
ارد 1/2لیوان
شیر سرد1/3لیوان
نمک وفلفل سیاه کمی
روغن مایع 2ق غ
جعفری ریزریزخردشده 1/2لیوان_ازفلفل دلمه ای رنگی هم میشه استفاده کرد ولی بایدخیییلی ریزخردکنیدوگرنه موقع رول، خمیرترک میخوره_
اردونمک وفلفل سیاه الک شده رادرون ظرفی بریزیدشیرسردراکم کم به ان اضافه کنیدبامفتول هم بزنیدتایکدست شودروغن مایع راهم اضافه کنیدوهم بزنید،
زرده های تخم مرغ راباهمزن وکمی نمک هم بزنیدتاحجیم وکرم رنگ شودسپس زرده هارابه مایه اضافه کنیدوبامفتول یکدست کنید،سفیده هارانیزدرون ظرفی دیگرجداگانه بزنیدتافرم گرفته وبابرگرداندن ظرف نریزد،سفیده هارانیزاضافه کنیدوبامفتول یالیسک مخلوط کنیددرنهایت سبزیجات ریزشده رااضافه کنیدودرحدیکدست شدن مخلوط کنید،
قالب 30*20تفلون راباکره چرب کنید مایه رادرون قالب بریزید صاف کنید درفرازقبل گرم 180درجه حدودپنج تاده دقیقه همین که روی رولت بسته وپخته شدکافیست وخارج کنید،کمی روی نان رابپوشانید سپس بایک حوله تمیزیاپارچه یاکاغذروغنی رول کنید واجازه دهیدتارولت ازدمابیفتد و خنک شود
#
5.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بعد هم روی کیک رو با گاناش تزئین کنید.گاناش رو که روی کیک ریختید 30 دقیقه بذارید یخچال تا کمی خودشو بگیره بعد برش بزنید و سرو کنید
من از شکلات کارات استفاده کردم
.
برای گاناش رویه کیک ....100 گرم خامه صبحانه و 100 گرم شکلات تخته ای لازم داریم...خامه صبحانه رو روی حرارت ملایم بذارید وقتی از اطراف شروع به حباب زدن کرد بلافاصله شکلات خُرد شده رو بهش اضافه و ظرف خامه رو از روی حرارت بردارید و مدام هم بزنید تا شکلات در خامه کاملا ذوب و یکدست بشه و بعد بلافاصله اونو روی کیک بریزید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مادلن نوعی کیک سنتی است که منشا آن شمال فرانسه است و در قالب های صدفی شکل پخته میشود و با پودرقند یا شکلات تزیین و سرو میشود.
این کیک های کوچک بسیار خوشمزه و خوش بافت هستند و کنار یک فنجان چای یا قهوه دلچسب خواهند بود.
#مادلن برای عصرانه، صبحانه و تغذیه مدرسه و سایر مناسبت ها بسیار مناسب است.
#مادلن_فرانسوی
مواد لازم:
تخم مرغ 3 عدد
شکر 150 گرم
شیر 4 ق س
آب لیمو ترش تازه 2 ق س
وانیل 1 ق چ
رنده پوست لیمو 1 ق س
آرد 200 گرم
نمک 1 پنس
بکینگ پودر 2 ق چ
کره 100 گرم
آشپزی ایرانی🍔
کتلت مرغ
#کتلت_مرغ
کتلت مرغ یکی از انواع کتلت های خوشمزه گوشتی است که طعمی عالی بی نظیر داره👌
سینه مرغ از نصف کمی بیشتر
سیب زمینی خام دوعدد
پیاز دوعدد
سیر سه حبه
تخم مرغ یک عدد
آرد گندم (سفید) آرد سوخاری از هر کدوم یک قاشق
سبزی خشک شامل شوید،جعفری،نعنا یک قاشق سبزی تازه داشتید چه بهتر ریز خرد کنید سه قاشق بریزید
نمک،فلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه وکمی آویشن به میزان لازم
سینه مرغ رو چرغ کنید
سیب زمینی وپیاز رو نیز رنده کنید(رنده ریز)واب شونو بگیرید
همه مواد رو با هم مخلوط کنید وحدود ده دقیقه با دست ورز بدید یکساعتی بزارید یخچال سپس تو روغن دو طرفشو سرخ کنید حرارت متوسط باشه تا مغز پخت باشه عزیزان روغنی که کتلت رو توش سرخ میکنید سعی کنید کتلتها توش شناور باشه تا مغز پخت بشن تو روغن کم که سرخ کنید فقط رویه کتلتها برشته میشه وسطش خام میمونه
بعضی از عزیزان با سینه مرغ پخته درست میکنن راستش امتحان نکردم خواهرم یک دفعه درست کرد ازش پرسیدم گفت با سینه خام خوشمزه و آبدار تره
به جای چرخ گوشت از میکسر هم میتونید استفاده کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#غذای_دلبر
سیب زمینی هارو ابتدا پوست گرفته و بمدت ۵ تا ۸ دقیقه ابپز میکنیم و بعد از نیم پز شدن به ان نمک میزنیم ودر کره با شعله کم به ارامی سرخ میکنیم ودر ظرف میریزیم،پیاز نگینی وتعدادی گوجه مینیاتوری را در کره یا کمی روغن تفت میدهیم و قارچ و اسفناج را بهش اضافه کرده و ادویه(نمک.فلفل سیاه) زده و مخلوط میکنیم،برای اینکه بشقاب کاملی داشته باشید میتونید از مقداری آووکادو استفاده کنید.
8.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تزیین_آش_رشته
نخود/لوبیا/عدس/سبزی(گشنیز، برگ چغندر، نعنا، تره، جعفری)
رشته/کشک،نعنا داغ،/پیاز داغ
📝طرز تهیه:
نخود، لوبیا و عدس را از شب قبل میگذاریم خیس بخورد.لوبیا و نخود را جداگانه میگذاریم بپزد (من همیشه لوبیا رو اول نیمپز میکنم بعد آبکش میکنم و بعد به بقیه مواد اضافه میکنم) عدس را افزوده و میگذاریم بپزد، بعد سبزی و در آخر رشته را می افزاییم...بعد با پیاز داغ و نعنا داغ و سیر داغ و کشک تزیین میکنیم.در صورت لزوم آب جوش را کم کم در مراحل پخت میتوانید به آش اضافه کنید.👈برای تهیه نعناع داغ ابتدا روغن را داغ کنید سپس چند قاشق نعناع خشک داخل روغن بریزید و کمی تفت دهید و سریع بردارید تانعناع سیاه نشود.هرچی مدت زمان پخت آش بیشتر باشه و حرارت ملایم تر آش جا افتاده تر و خوشمزه تر میشه...نوش جان
#نان_ماک_اربیان
يكي از نونهاي مكدونالدز يعني ساندويچش كه با اين نون هستش
سه ليوان ارد
يك ق غ خمير مايه
دو ق غ شكر
كمي نمك
يك ق م بكين بودر
سه ق غ شير خشك
يك سوم ليوان روغن
اب ولرم يك ليوان تقريبا يا كمي بيشتر
سياه دونه بك ق م ميتونين زياد و كمش كنين 🍔 همه مواد رو با هم مخلوط كرده خووووب ورز ميديم به مدت ده دقيقه بعد ميذازيم نيم ساعت خميرمون استراحت كنه خمير رو به اندازه دلخواه چونه گرفته بعد باز ميكنيم چونه ها رو از نيم سانت كمتر باشه قطرش ميذاريم ده دقيقه بعد از ده دقيقه رو تاوه يا ماهيتابه نونها رو ميبزيم اماده كه شد ميذاريم لاي پارجه تا خشك نشه برا لاي نونتو همبر يا كوفته كوشت يا مرغ ميتونين استفاده كنين با برگ كلم خورد شده و مايونز و سير له شده و مقداري كاهو 🍔شما هرچي دوست داشتين ميتونين استفاده كنين
#کیک_دورنگ🍰
مواد لازم :
تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۱ لیوان
شیر نصف لیوان
شکر ۳/۴ لیوان
روغن مایع نصف لیوان
بیکینگ پودر ۱ ق چ
وانیل ۱/۴ ق چ
پودر کاکائو ۱ ق م
گردو خرد شده ۱ ق غ
👈تخم مرغ ها،وانیل و شکر را با همزن خوب می زنیم تا حجمشان زیاد شود سپس روغن مایع و شیر را اضافه کرده و با همزن در حد مخلوط شدن می زنیم و بعد آرد الک شده و بیکینگ پودر را اضافه کرده و با همزن مخلوط می کنیم و مواد را در قالب چرب شده ریخته و چند قاشق از مواد را نگه داشته و پودر کاکائو و گردو خرد شده را مخلوط می کنیم و روی مواد ساده کیک می ریزیم و در فر از قبل گرم شده ۱۷۵ درجه به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه می پزیم.